ФАКТИ.БГ

Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС (ВИДЕО)

Реформа на конституцията - режат броя на депутатите, разпуска се ВСС

Публикувана: 14 Август, 2020 12:03 Обновена: 14 Август, 2020 12:16
570 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 18049
Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2 от 121 гласа.

В момента, в който Народното събрание вземе решение да се произведат избори за Велико народно събрание съгласно чл. 160 на Конституцията, аз ще се оттегля от поста на министър-председател в същия ден.

Така премиерът Бойко Борисов обяви какви важни решения е взел.

Ще предложим броят на народните представители от 240 да бъде намален на 120. При Великото народно събрание броят на народните представители да бъде намален - от 400 на 280.  Ще прекратим Висшия съдебен съвет и ще предложим създаването на Съдебен съвет на съдиите и на Съдебен съвет на прокурорите. Двата съвета ще решават отделно кадровите въпроси, свързани със съдиите, от една страна и прокурорите и следователите, от друга. Това обяви премиерът Бойко Борисов.

"Време е за отговорност и решителност! Време е не само за смяна на политическата система, а за рестарт на държавата. Необходимостта от рестартиране на политическия модел не може повече да се отлага във времето! Единството, държавността и стабилността на страната за мен не са просто думи - те са основата, от която съм тръгвал за всяко свое решение", заявява министър-председателят.

Ето и цялото обръщение на премиера:

Обръщам се към всички български граждани.
Обещах своите решения - време е да ги съобщя!

Към този момент това правителство, което хората избраха, изпълни своите ангажименти: гарантира икономически растеж, стабилни финанси, рекордно нисък външен дълг, подобри инфраструктурата с невиждани досега мащаби, стартира големите енергийни проекти, които мнозина твърдяха, че са невъзможни.

Това правителство продължава да води страната през пандемията с минимум щети, мобилизирахме милиарди в подкрепа на здравната и социалната системи, хората и бизнеса.

Контрабандата на цигари е спаднала десет пъти за девет години. Така в момента България е европейската страна с най-ниските нива на контрабанда на тютюневи изделия. Стотици милиони е ефектът за България от мониторинга на алкохола и на горивата в рафинериите.

Това правителство договори близо 60 милиарда лева, които да бъдат инвестирани в страната ни през следващите години.

Това правителство убеди европейските ни партньори да ни приемат в най-вътрешния кръг на европейска интеграция - Еврозоната и Банковия съюз!

За годините на управлението на ГЕРБ, с мен като министър-председател, увеличихме доходите и брутния вътрешен продукт повече от два пъти и половина.
Това се оказа недостатъчно.

След години на атаки от несистемни и провалени политически играчи, хули и фалшиви новини, ерозира доверието в институциите. Появи се естественият бунт на младите хора.
Олигарси, обединени заради засегнати икономически интереси, провалени фигури, неуспели да катализират политическите и финансовите си амбиции, неосъществени политици, загубили отдавна обществена подкрепа, се опитаха да превземат този бунт на младите. Опитаха се да взривят реда в страната.

С парадоксален по заряд език на омразата, тези хора им измъкнаха протеста. Още в самото начало започнаха да внедряват сред протестиращите определени лица и интереси, които подмениха идеите на младите с идеите на олигархията и подземния свят.

Започна всекидневно нагнетяване на огромно политическо напрежение. Подобна симбиоза е изключително опасна за демокрацията. По светофарите на жълтите павета и колоните на Орлов мост се появиха бесилки и ковчези, а сградите - символ на държавността, бяха поругани. Червена боя обля сградата на парламента и центъра на европейска София!

Когато маските в един момент паднаха, на сцената бяха изведени майките на деца в неравностойно положение. Второто действие от големия сценарий на олигархията беше проведено от политици от всички цветове на опозицията, които търсиха и безкористно получаваха моята подкрепа през годините.

Заради безскрупулните си политически амбиции те или сами се отказваха, или ги отказваха. Точно това те не успяха да превъзмогнат. Обединиха се. Като шпицкоманда обикаляха пред дома ми и постилаха черни чували там, където живеят дъщеря ми и внуците ми. След това фиаско организираха барикади. Рушено бе обществено имущество, опъваха се вериги, издигаха се бесилки, влачеха се контейнери, пейки и саксии. Опитаха да внушат, че няма държава.

Същевременно опозицията в парламента не се припознава като алтернатива, защото е слаба, безпомощна и неспособна да произвежда законодателни решения, които да са коректив на управлението.

Президентът загърби основната си роля на обединител на нацията. В желанието си да е политически лидер, умишлено подклаждаше напрежение между институциите, стигна дотам да изправи български граждани срещу български граждани. Раздели обществото, размаха юмрук и подпали разрушителната сила на противопоставянето.
Така се превърна и затвърди като фигурант и слуга на олигархията.

КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА, КОГАТО ВСИЧКИ ГУБИМ?

И така автентичният глас за промяна беше смазан. Започнал като гражданска акция на съмишленици, се превърна в диктат над всички граждани. Но и това не проработи.

Сценарият за пълен блокаж на държавата се оказа невъзможен, защото разрушителният революционен реваншизъм не е в природата на българина.
Защото желанието за правова държава, за законност, за нови лица не може да се постигне с грубо нарушение на правото и закона. И българите усетиха това.

Затварянето на пътища, гари, метро и опитите за кървави ексцесии доведоха до взрив на недоволство.

Протестът не роди своите автентични водачи. Повече от месец протестиращите не конкретизират исканията си отвъд оставките.

Тези образовани млади хора, участващи в протеста, не показват какво ще правят след това. И най-важното - как ще го постигнат и с кого?

Не е достатъчно само да се разруши старият свят. Трябва да се знае какво ще се построи на негово място. Знаят ли например как ще участват в едни предсрочни избори? Какво е политическото им представителство? Каква ще е програмата им? Какво предлагат?

Лозунгът "Всички вън" е деструктивен и дълбоко погрешен. С действията си старите шмекери ги употребиха. Бунтът на младите беше превзет.

Нито едно ново лице от протеста не доби публичност, не се открои като оратор, като водач, като нова фигура, която може да е алтернатива.

За съжаление, огромната част от децата на протеста не разбраха игрите на задкулисието!
И все пак - всичко е в ръцете на младите. Аз уважавам техния бунт. Те все още имат шанс да създадат ново, легитимно, демократично движение и ново поколение политически лидери с демократична представа за България. Време е младите хора да осъзнаят историческата си мисия и тежкия път, по който ще предложа заедно да поемем.

Дълбокото желание за промяна в България вече е запалено и то е вече извън контрола на системните политически партии. Необходимо е раждането на ново поколение български лидери за бъдещето и нов основен закон на държавата.

В противен случай и този протест ще остане само с вдъхновяващата енергия на протестите от 1989-а, 1997-а, 2013-а и след време ще последва съдбата им.

ИЗВОДИТЕ

За мен и партията ми участието в правителството винаги е било не цел, а възможност да работим, за да постигаме резултати. Затова над 10 години хората ни гласуваха доверието си. Не веднъж съм получавал укори заради прекомерната си гражданска чувствителност. В името на демокрацията два пъти съм се оттеглял, когато съм усещал опитите за разделение на обществото. И въпреки това хората ме връщаха.

И днес няма да съм този, който вместо да пази демократичния мир и да надгражда, ще допусне българи да се бият с българи на блокадите. Няма да съм този, който толерира размахването на юмруци както на блокадите, така и от президентството.

ВРЕМЕ Е ЗА РЕСТАРТ - ВРЕМЕ Е ЗА РЕШЕНИЯ

На основание член 87, алинея 1-ва от Конституцията на Република България и член 76, алинея 1-ва от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, ПП ГЕРБ ще внесе проект на нова Конституция на Република България.

Време е за отговорност и решителност! Време е не само за смяна на политическата система, а за рестарт на държавата. Необходимостта от рестартиране на политическия модел не може повече да се отлага във времето! Единството, държавността и стабилността на страната за мен не са просто думи – те са основата, от която съм тръгвал за всяко свое решение.

Необходимостта от нова Конституция на Република България е тема, която през последните години е водеща за много граждани и обществени организации. За да отговорим на нагласите и очакванията на българските граждани, предлагаме проект на Конституция, която да защити основните принципи и начала на нашето съвремие.

Действащата Конституция беше приета в друг исторически период, при други политически дадености, при друг международен статут на страната ни, при друго равнище на законодателната практика, а изтеклото време показа, че без промяна на основния закон няма как да отговорим на предизвикателствата.

Основният закон следва да бъде изграден така, че да е в унисон с европейските правила. Съгласно действащата Конституция, нова може да бъде приета само от Велико народно събрание.

Затова аз предлагам свикването на Велико народно събрание, което да въведе редица съществени промени в Конституцията:

• Ще предложим броят на народните представители от 240 да бъде намален на 120;

• При Великото народно събрание броят на народните представители да бъде намален - от 400 на 280;

• Ще прекратим Висшия съдебен съвет и ще предложим създаването на Съдебен съвет на съдиите и на Съдебен съвет на прокурорите. Двата съвета ще решават отделно кадровите въпроси, свързани със съдиите, от една страна и прокурорите и следователите, от друга.

В съответствие с препоръките на Европейската комисия за демокрация чрез право - така наречената Венецианска комисия, която е консултативен орган към Съвета на Европа, членовете на Съдебния съвет на съдиите ще се избират седем от професионалната общност, тоест от самите съдии и шест от Народното събрание, избрани с мнозинство от две трети от народните представители, като членовете по право ще са председатели на Върховния касационен съд и Върховния административен съд.

• Мандатът на председателя на Върховния касационен съд, на Върховния административен съд и на Главния прокурор предлагаме да бъде пет години;

• Ще предложим да се ограничат правомощията на министъра на правосъдието само до това да предлага проекти на бюджети на съответните органи и да управлява недвижимите имоти на съдебната власт;

• Ще предложим към съветите на съдиите и прокурорите да се създадат отделни инспекторати, тоест да не е един инспекторат, както е в момента. Всеки от двата инспектората се състои от главен инспектор и петима инспектори;
• Ще предложим да се въведе институтът на индивидуалната конституционна жалба;

• Ще предложим Главният прокурор на всеки шест месеца да бъде изслушван от Народното събрание и докладът му да бъде приеман. Докладът обхваща прилагането на закона за дейността на прокуратурата и разследващите органи;

• Народното събрание може да изслушва Главния прокурор по въпроси, свързани с конкретни наказателни производства, след разрешение на наблюдаващия прокурор;

Това са неща, които хората искат и очакват от години. Тези предложения ще увеличат ролята и доверието в политическото представителство, ще изчезнат депутатите-анонимници. Ще се укрепи независимостта на съдебната система, ще направи прокурорите и съдиите самоуправляващи се общности и може би най-важното, ще засили контрола над дейността на Главния прокурор.

В момента, в който Народното събрание вземе решение да се произведат избори за Велико народно събрание съгласно чл. 160 на Конституцията, аз ще се оттегля от поста на министър-председател в същия ден.

Великото народно събрание е уникална възможност - не само да се рестартира демокрацията ни, но и това да се случи в режим на максимално политическо представителство. Ще настояваме от всичките 400 народни представители в него, 200 да бъдат избрани пропорционално, а останалите 200 да бъдат избрани мажоритарно.

Дошло е време всеки от нас да се определи, като направи своя политически и исторически избор. Само така ще може да се тръгне на чисто. Във време на най-тежката социално-икономическа криза, време на пандемия, време по-тежко от Голямата депресия, когато се сриват световните икономики, държавата трябва да излезе обединена.

Съединението прави силата!
От това има най-голяма потребност страната ни днес!

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 2 от 121 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Абе
1 Отговор
Какво велико народно събрание бе тоя ходил ли е тая година в тая сграда?!пак няма да съберат за кворум и корец. Оставка!

Коментиран от #61, #508


Оценка:
-78 +478

др Гей Билтс
2 Отговор
Браво Баце, да не забравиш редовете за задължителното, принудително ваксиниране.

Оценка:
-47 +342

3
Този коментар е премахнат от модератор
4
Този коментар е премахнат от модератор
Ханибал
5 Отговор
Човекоядците призовават за закон против човекоядството!

Оценка:
-35 +367

БРАВО НА
6 Отговор
БОРИСОВ

Коментиран от #417


Оценка:
-372 +93

О С Т А В К А Т И К В О
7 Отговор
Тиква , стига си се мятал кат риба на сухо. Казахме ти ясно и разбираемо , искаме да се разкараш от държавното ни управление и да вървиш да се опрааш с правосъдната система какви си ги дробил.

Коментиран от #320, #538


Оценка:
-62 +435

Брах ви лайката гербаджийска
8 Отговор
Тоя го гонят а той рестарт ще правел абе хапчетата пак не си е пил, 5 цвята смени докато се пънеше там на трибунката и клопаше с юмрук

Оценка:
-52 +397

този
9 Отговор
ОСТАВКА БЕ, стига с тези мутренски фнтове, нямаш вече думата!!!

Оценка:
-50 +381

Vislba
10 Отговор
Тоя иска да печели време!

Оценка:
-39 +355

ВСИЧКО
11 Отговор
Което казва е много мъдро

Оценка:
-339 +114

Няма нужда
12 Отговор
Вече други ще решават - с компетентност , знания и можене , родолюбци - силни , неподкупни и достойни български граждани !

Коментиран от #70, #204


Оценка:
-36 +308

Мишо
13 Отговор
Ниама да подаваш оставката боико ! циала балгария е с теп ! оставка на радев!!!!!!!!!!!!

Коментиран от #141, #166, #464


Оценка:
-356 +79

Джип ТВ от студиото
14 Отговор
Видеото да не е фейк едно се чете по устата, друго говори !?

Оценка:
-25 +199

EL chochone
15 Отговор
Време е за рестарт хихи ;)

Оценка:
-22 +162

16
Този коментар е премахнат от модератор
Все едно
17 Отговор
Прави новогодишно обръщение към народа!

Оценка:
-26 +194

КОТарАК
18 Отговор
само да не забравите ел. гласуване щот ще се напълни пак с гербаджии тва събрание..до 150 лв вече стига 1глас но вие имате пачки много

Оценка:
-32 +206

EL boko
19 Отговор
Край на протестите, амин! :)

Оценка:
-182 +51

Гост
20 Отговор
Добре го е замислил борисофф, но всичко това ще стане БЕЗ ГЕРП!!!

Коментиран от #511


Оценка:
-38 +229

21
Този коментар е премахнат от модератор
22
Този коментар е премахнат от модератор
Хунта
23 Отговор
Герб се разпада по места и нищо няма да загуби ако си намали броя на депутатите.

Оценка:
-28 +170

456
24 Отговор
ОСТАВКА!!! МУТРО, МАХАЙ СЕ!!!

Оценка:
-42 +214

Пyнта Мара ВНС
25 Отговор
Какви капани е приготвил Баце ? Вълкът, ще подрежда овчарника хаха ! А Касета, оставка, кога ???

Оценка:
-30 +218

26
Този коментар е премахнат от модератор
27
Този коментар е премахнат от модератор
Така така..
28 Отговор
Махай се.... ГОВЕДО. На този етап нищо друго не искаме от теб освен ОСТАВКА!!

Оценка:
-40 +208

Я... Я
29 Отговор
ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОМЕНИ А МА ПАК ТЕ ГЕПИ И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ(МНОЗИНСТВОТО) ЩЕ ГИ ТВОЯТ. ПАК ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ЗА КОНЧЕТА ЗА ТЯХ. ТЕ МУ КАЗВАТ ОСТАВКА ТОЙ ТУЛУПА ГОВОРИ НАЗИДАТЕЛНО. ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР ТОВА ИСКАТ 56% ОТ БЪЛ. НАРОД. ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ БЕЕЕЕ....

Коментиран от #404


Оценка:
-26 +158

Silver fox
30 Отговор
Тоя какво се е запенил, сякаш е господ.Най-големия умник дава акъл,!Смех!
Изчезвай , народа не те иска и не ти верва! Марш оттука! Оставка!

Оценка:
-31 +184

пенчо
31 Отговор
Всичко това е пунта мара,замислили са нещо много по мащабно,едва ли някой ще му се върже на този монолог

Оценка:
-26 +179

Пешо
32 Отговор
Но мажоритарни избори не даваш, щото кукловодите искат си редят листите. Дали са 240 или 120 все ще сложите послушни и продажни мижитурки в тях.

Оценка:
-24 +153

ха ха
33 Отговор
Тулупа обещава неща които не може да изпълни.ЛЪЖИ ЛЪЖИ

Оценка:
-34 +155

ккл
34 Отговор
Пазарлъци ли прави? Не вярвам, че ще подаде оставка. Крепят го от ЕП.

Оценка:
-25 +133

МНОГО
35 Отговор
Е прав Борисов за това че. и те незнаят какво ще се случи след една оставка

Оценка:
-100 +46

Ха, ха, ха!
36 Отговор
Г-н Борисов, тези предложения еднолично ли ги измислихте, или заедно с Кирилов, Цачева и Фидосова?

Оценка:
-28 +138

Плъж
37 Отговор
Защо се скри зад камерата в нечие мазе. Такива решения се обявяват пред обществото на пресконференция.

Коментиран от #101


Оценка:
-20 +129

ккл
38 Отговор
Не позволявайте на ГЕРБ да пипа Конституцията!!!

Коментиран от #49


Оценка:
-27 +173

Тома неверни
39 Отговор
Хубаво, ама дявола се крие в подробностите!

Оценка:
-17 +129

40
Този коментар е премахнат от модератор
слуга на Лукавия
41 Отговор
Баце е решил на прощаване да ви рестартира към отвъдното.

Оценка:
-16 +140

Много
42 Отговор
От нас ще съжаляват че се подведоха по акъла на хора които не струват

Оценка:
-20 +54

Човек
43 Отговор
Това е добра новина! Стига с това разделение в тези тежки времена. Сега трябва да се стегнем и да гласуваме масово. И да не допуснем купен вот. Важно е кои ще бъдат избрани във Великото народно събрание, защото те ще гласуват промените в конституцията.

Оценка:
-104 +55

Аре бегай бе
44 Отговор
НАКРАТКО

Депутат, софра, запой.
Преход, пасмина, застой.
Болни, доктори, рушвет.
Кмет, корупция, разцвет.

Безпорядък, рев, искри.
Алкохол, жени, псувни.
Цици, интернет, Айфони.
Бизнес, спонсор, милиони.

Обир, банка, далавера.
Ред, полиция, химера.
Път, поръчка, магистрала.
Катастрофа, вой, раздяла.

Улици, ремонт, павета.
Кражби, сеч, екодървета.
Фирми, призраци, офшорки.
Евро, сметки, уговорки.

Избори, елит, управа.
Шок, пародия, държава.
Изход, бягство, терминал.
Народ, история, финал...

Коментиран от #296


Оценка:
-15 +125

45
Този коментар е премахнат от модератор
ОСТАВКА
46 Отговор
Подавай оставката и стига си говорил простотии! Заминавай си! Почудихте по какъв начин да задържите кокала, за да фалшифицирате и следващите избори. ОСТАВКА!!!

Коментиран от #64, #212


Оценка:
-27 +148

Чете го
47 Отговор
Няма собствена мисъл.

Оценка:
-18 +104

Klod
48 Отговор
Те в селото не го искат,то за на попа къщата пита...

Оценка:
-22 +120

честен ционист
49 Отговор

До коментар #38 от "ккл":


Те нищо не пипат, неграмотни са.. Други ви пишем съдбата.

Оценка:
-12 +57

50
Този коментар е премахнат от модератор
Много
51 Отговор
От нас ще съжаляват че се подведоха по акъла на хора които не струва. (Радев., Манолова, Иванов.........)

Оценка:
-98 +48

52
Този коментар е премахнат от модератор
Браво,браво,браво!!!
53 Отговор
Само така Бойко ! България е с теб!

Коментиран от #145


Оценка:
-122 +48

Нееее
54 Отговор
ГЕРБ да пише нова Конституция... Не, мерси!

Оценка:
-26 +123

ккл
55 Отговор
Не ми позволявайте да пипа Конституцията!!! Ще я направи диктаторска!!!

Оценка:
-22 +100

Съгласни
56 Отговор
Съгласни сме за ВНС и намаляване на депутатите. Приемайте го и давай оставка.

Оценка:
-39 +53

NA,I
57 Отговор
ЕВАЛА.

Оценка:
-71 +22

диктатор
58 Отговор
Велико народно събрание, после президентска република и бмб президент до живот-Лукашенко втори номер. Затова му трябва велико народно събрание, а не за намаляване на депутатите.

Оценка:
-27 +85

hremko
59 Отговор
На думи добре, но за делата хич им нямам вяра!

Оценка:
-18 +58

60
Този коментар е премахнат от модератор
А НАРОДА иска
61 Отговор

До коментар #1 от "Абе":


ДОБРЕ...НО ПЪРВО: ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙ ТУЛУП И ИНСТРУМЕНТА КАСКЕТ КАРЕНИН....И веднага след това честни избори!!!!
Стига с твоите мутренски али бали!!!!

Коментиран от #307


Оценка:
-23 +97

ДДД
62 Отговор
До сега България не е имала такъв политик.
Да видим сега Другарите какви демократи са...

Коментиран от #112


Оценка:
-70 +47

Ръмпо
63 Отговор
Е блокадите продължават ,до твоята оставка

Коментиран от #69, #102


Оценка:
-23 +74

ТИ ЛИ
64 Отговор

До коментар #46 от "ОСТАВКА":


Ще го заместиш бе?

Коментиран от #76


Оценка:
-19 +20

65
Този коментар е премахнат от модератор
Иванова
66 Отговор
Речта му е написана и му е казано, какво да направи. Борисов не може да пише такава реч, камо ли да я каже. Той няма нужният ценз за това!!!

Оценка:
-23 +102

Келифарски, номера, да тупаме топката!!!
67 Отговор
Само ограбването на народ и Държава е Реално, това със шкавчетата с Еврото е Сън, няма ОКРАДЕНИ ни стотинка от Държавата!!! Вярвайте ми!!! Знаете, че майками мее учила да не Лъжа!! Честен кръст, кълна се във внуците аз съм много Вярващ човек!!! Вярвайте ми!!!!!!

Оценка:
-12 +54

Гост
68 Отговор
Е, протестъри, дето му бяхте дали шах с пешката. Къде е чалгаря, ето свиква се ВНС,намаляне броя на депутатите,всичко което искахте и врещите,вече предстои да се случи и ЩЕ СЕ СЛУЧИ . Шах и Мат ! Сега ше видите кон боб яде ли ..

Коментиран от #530


Оценка:
-61 +37

НЯМА
69 Отговор

До коментар #63 от "Ръмпо":


Да има оставки.!

Оценка:
-10 +20

Хахахахахахаха
70 Отговор

До коментар #12 от "Няма нужда":


Като черепа и маджо ли???!

Оценка:
-12 +12

Псевдоним
71 Отговор
Мутро безподобна, никой не ти иска нито предложенията, нито становищата. Искаме да се измиташ, как казваше...с 200! И въобще не изказвай мнение какъв е този лозунг, нямаш моралното право на това. Айде изчезвай!

Коментиран от #161


Оценка:
-28 +77

Вън кръвопиеца от властта
72 Отговор
Борисов кръв пуща, ЧЕКМЕДЖЕТО с милиарди евро не изпуска.

Коментиран от #173, #412


Оценка:
-20 +66

Прост народ
73 Отговор
Пак ли се опитваме да сваляме звезди на народа, абе ходи си рецитирай тия глупости пред униците ама преди това пусни една оставка

Оценка:
-19 +57

ПКП
74 Отговор
Шефе, да ми запазиш поста ВНС. Нали знаеш, че за „сухо”, всичко лапам.

Оценка:
-10 +31

Оня
75 Отговор
Защо чак сега, а не по време на управлението????

Коментиран от #80


Оценка:
-10 +56

Гост
76 Отговор

До коментар #64 от "ТИ ЛИ":


И ти да го заместиш, много по-добре....представи си...

Оценка:
-7 +10

Герболин Бойковист
77 Отговор
Прав е за всичко което казва.

Коментиран от #151


Оценка:
-32 +33

qwerty
78 Отговор
те тия мързеливци на извънредно не могат да се съберат, а тоА иЗка ВНС🙈

Оценка:
-16 +39

бако
79 Отговор
Оставка, ама след два три месеца щото сега герберунгелите почиват и няма кой да свика ВНС, я оставка веднага пък после ще видим

Оценка:
-19 +49

затва
80 Отговор

До коментар #75 от "Оня":


Сега са му наредили от ФАЩ.

Оценка:
-11 +39

ккл
81 Отговор
Тия от протеста не разбраха ли, че с книжки, рисунки по асфалта и пр. няма да стане? ГЕРБ ще променят Конституцията на диктаторска и милиционерска. Щетите върху БГ ще са непоправими.

Оценка:
-20 +50

610ЛВ
82 Отговор
ЗАПЛАТА ЗА ДЕПУТАТ

Оценка:
-6 +61

Ахахахах
83 Отговор
Старите муцуни ще си направят нова конституция за тях тоя какво пак се опитва да ни пуска по пързалката .Дани тъпото ли да очакваме да направи нещо добро аххахахах.

Коментиран от #97


Оценка:
-12 +54

Не....
84 Отговор
Не свикваш Велико Народно Събрание, а просто подаваш ОСТАВКА!!

Оценка:
-19 +61

85
Този коментар е премахнат от модератор
Барцилонски Чекмедже Толуп
86 Отговор
6и6@ня,къ да си тръгва незабавно, после съд, затвор и конфискация на чекмедженцата. А държавата ще си я подреждаме след това.

Коментиран от #90


Оценка:
-12 +35

Ъхъ
87 Отговор
За да се постигне ,,НЕЩО,, е нужна подмяна на всякъде, съд, прокуратура, полиция. Всички тия хора са свикнали на далавери и знаят как се правят т.е. трудно ще промениш навиците на фашосадистите

Оценка:
-12 +44

88
Този коментар е премахнат от модератор
Перо
89 Отговор
Тиквата е готов на всичко само и само той да организира изборите и той да брои бюлетините без машинно гласуване.Изборната система не беше спомената в измислената реч. Кучето е заровено в изборния процес,без машинно гласуване и назначените от тиквата комисии и информационен център,начело с дървения професор.

Оценка:
-18 +60

блажени са вярващите
90 Отговор

До коментар #86 от "Барцилонски Чекмедже Толуп":


Е чакай първо да ви натресат Новия Световен Ред, пък после заминава за Бахамите.

Оценка:
-9 +21

ДДД
91 Отговор
Сега ще видим кой кой е и кой за какво се бори. Долу БСП-мафията

Оценка:
-37 +20

fxpro
92 Отговор
Остана ли още някой да му се връзва.Хубавото е,че това май е последно и следващото ще е ОСТАВКА !!!!!!!!

Оценка:
-12 +44

Сандо
93 Отговор
Уловката е в съдържанието на новата Конституция,която ни подготвят.Възможно е да бъде нанесен смъртоносен удар по България!

Оценка:
-13 +57

7887
94 Отговор
С една дума Баце остава на власт може и пожизнено вече. Честито! Това се разбра от важните му решения които се чекаха. Нищо за корупцията, за пачките с евро и златните кюлчета, за мафията и калинките в държавата, за беднотията и раздаването на народните пари.

Оценка:
-17 +52

Първо
95 Отговор
Раследване на грабежа

Оценка:
-7 +34

ГосТ
96 Отговор
Боже мили, тоя конституцията искал да променя!!!

Оценка:
-13 +60

мда
97 Отговор

До коментар #83 от "Ахахахах":


Забрави да допълниш че хората искат справедливост =крадливата сган източила милярди от псевдо магистралите и ремонтите средна цена на км при герб = 25мл а при всички съседи по 7мл.

Оценка:
-10 +40

Иван
98 Отговор
Най-бедната държава в ЕС и най-бързо намаляващото население в света. Стотици обезлюдени села и градове с жители, намалели наполовина. Трагично бъдеще, гарантирано от ГРОБ.

Оценка:
-12 +51

Ххх
99 Отговор
Ей, абе тоя е като пехливаните, намазани с олио. Все ще гледа ако може да се извърти, да се измуши някак си, само и само да не пусне кокала. С което продължава да допълва и без това голямото отвращение, натрупано към персоната му. И да засилва желанието на недоволните от управлението му да го свалят сега и завинаги !

Оценка:
-11 +50

ДДД
100 Отговор
Народа е с Бойко Борисов. Долу шумкарите-фигуранти...

Оценка:
-59 +27

Мишка
101 Отговор

До коментар #37 от "Плъж":


Правилно, а защо не посмя да се явиш пред работодателя си НС вчера и да ги кажеш тея работи, а се криеш в миша дупка и бункери....като мишка!!!!!

Оценка:
-10 +45

НЯМА
102 Отговор

До коментар #63 от "Ръмпо":


Да има оставки.! Ние. Не. Искаме

Оценка:
-22 +10

А за кюлчетата
103 Отговор
нещо да кажеш? Първо откъде ги имаш и после другото.

Оценка:
-11 +36

Мдаааа
104 Отговор
Най-после промени в конституцията! Сега вече президента и БСП го закъсаха.

Оценка:
-43 +26

Българина
105 Отговор
Не си в позиция да се пазариш но съм Склонен да ти простя кражбите и предателствата ако: копираме Швейцарския модел на 100 процента, сиреч. 6 задължителни референдума, 3 местни и 3 национални, местния прокурор шеф полиция областем упр и шеф съд се избират на място, данъчните приходи са 45 пр за обшините, 45 за областта и 10 за държавата и цялото ддс, без двойно гражданство, а то да се дава с гласуване на местната общност, не знаеш български и нямаш 11 клас НЕ ГЛАСУВАШ! А между другото искаме реферндум за НАТО ЕС ШЕНГЕН И ЕЗ

Оценка:
-25 +30

106
Този коментар е премахнат от модератор
Бойко -българската Чичолина
107 Отговор
Заграбиха милиарди от народа и сега си ние камшика към дубай

Оценка:
-12 +34

продал ви е вече на Дявола
108 Отговор
Баце се е взел за Вова, сигурно и ваксина е измислил.

Оценка:
-14 +36

Е това
109 Отговор
Ли са тежките решения които е взел, тежки са за депутатите и другите лъжци и крадци! За народа няма нищо тежко даже ще му паднат от плещите 120 хранени ка!

Оценка:
-9 +37

Behemoth
110 Отговор
Поставя условия ПРЕСТЪПНИКА!Иска той да прави новата конституция...не се поддавайте....в затвора!

Коментиран от #184


Оценка:
-19 +40

ккл
111 Отговор
Нищо хубаво не чакайте оттук нататък. Ще забрани протестите. Ще започнат репресии. Ще вкарват неудобните в затвора без вина и доказателства. Ще се бетонира във властта до живот, както Путин. Какво се хилите тука? Да не мислите, че това е забавление като на площада вечер?!

Оценка:
-21 +46

Манги
112 Отговор

До коментар #62 от "ДДД":


Верно не е имало. 10 години демагогия и още продължава. Само да се задържи на власт. Нали е ясно че тези условия са почти неизпълними. Но само при тези условия щял да даде оставка. Хаха

Оценка:
-12 +42

БОРИСОВ
113 Отговор
ЦЯЛАТА СТРАНА Е С ТЕБ.! БРАВО.!

Оценка:
-55 +26

сара
114 Отговор
Моля ви , кажете ми, че няма да приемем това точно от този боклук, моля ви...

Оценка:
-17 +45

БОКО ТИКВАТА
115 Отговор
Боко вече си аут
ЛТЖЕЦ И КРАДЕЦ ОТ СИК

Оценка:
-17 +44

Георги Иванов
116 Отговор
Ами да бяхте го гласували вчера, а не да се криете като мишки.
Днес е късно за гласуване на промени. Днес може само:
Оставка, веднага!
ОСТАВКА!

Оценка:
-17 +44

Петьо Петров
117 Отговор
Кофти ход.Всичко е да се избегне машинното гласуване,а те да си организират пак изборите.Няма как да стане.Виждате ли кой иска гражданска война в България?Сега изпъкна цялото лице на коалицията на Мафията,ГЕРБ,ОП,Воля,ДПС и няколко купени от БСП и ето 2/3 нужни гласове за такова решение.Пълен позор!

Оценка:
-18 +43

МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН
118 Отговор
Искаме електронно и машинно гласуване

Оценка:
-11 +48

Не. Трябва
119 Отговор
Да отстъпваш на тази шайка

Оценка:
-3 +26

120
Този коментар е премахнат от модератор
Анализаторр
121 Отговор
Пич та дрънка! Само не виждам обещаните инвестиции и работеща икономика. Нищо от уроците на Тато не са останали. Пак отвличащи маневри. Какво да кажа кочина и нема оправия!

Оценка:
-13 +38

Оставка без условия
122 Отговор
Първо съд после каквото следва.

Оценка:
-13 +40

Нещастник
123 Отговор
Това е мутренска сделка, ще ви обещая всичкосамо за да оцелея! Нали не сте забравили думите му колко тежат, малко по малко от въздуха с който са изречени! Ако не ти искаха оставката щеше ли да вадиш кендитата от чантата???

Оценка:
-14 +34

124
Този коментар е премахнат от модератор
125
Този коментар е премахнат от модератор
Перо
126 Отговор
Първо оставка на тиквата и Гешев,после служебно правителство,което да организира изборите на ВНС,следва съд,затвор и лустрация на режима,после идват и новите закони.Най-малко тиквата може да дава предложения за нов ред и той да организира брои изборите.

Оценка:
-16 +40

сара
127 Отговор
Подай оставка и остави ВНС за после...

Оценка:
-14 +30

128
Този коментар е премахнат от модератор
Кошмарът на България
129 Отговор
Този човек е мног болен и затова изключително опасен за България.
Крайно време е да го приберат и дълго да го лекуват, ако не иска да го съдят

Коментиран от #158


Оценка:
-17 +42

ЮС соджър фром Джърмани
130 Отговор

До коментар #120 от "ПОКЕМОН":


Разпределят ни у Кочината, носим иглите.

Оценка:
-8 +9

Няма отърване
131 Отговор
От тая противна, крадлива и изключително злобна мутра.

Оценка:
-14 +41

БОЙКО ИСТИНАТА, КОЛЬО ИСТИНАТА...
132 Отговор
Няколко човека сме в Банкя с такъв прякор, но аз почти нямам конкуренция, всички ме помнят колко често ходех на Черква, почнах да пея и в църковния хор, но ми забраних а защото бях подписал да "Пея" в едно Управление, и не можело на две места да се "Пее"!! Та Вярвайте ми, е на ще се прекръкт пред вас!!!!!!!!

Оценка:
-10 +8

Наглец
133 Отговор
Ти няма да даваш условия на народа, политически труп си и те чакат ,съд, оставка и затвор.

Наглец!

Коментиран от #211


Оценка:
-14 +39

ПИЧ
134 Отговор
БРАВО Б.Б. !!!!! Б.Б. е най-гол. пич в политиката !!! ПАК им го натакова !!!!!!!!! ЕМИ СЕГА ????? 120 в НС.....еми БСП-то и дпс-то ще се САМОИЗЯДАТ а място в НС . В новото НС - БСП-то със 15-20 КОЙ по напред ??????? …...А пРезидента да чака ГЕШЕВ да го изведе със БЕЛЕЗНИЦИ от Президентството .обвинен в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА „ от 20 год ..до доживот “ НЯМА ПРОШКА за русофилите - българомразци !

Оценка:
-39 +24

135
Този коментар е премахнат от модератор
ТВфенът
136 Отговор
Иииии...как се е вторачил в камерата и чете, чете...караокеееее

Оценка:
-12 +28

Олимпийска надежда
137 Отговор
Новата Конституция я пишат Дани Ръбъла и Цецка Цачева..

Оценка:
-12 +36

Karosel
138 Отговор
Нали ватенките искаха да се намалят наполовина депутатите?
Няма да има служебно правителство, няма да има кражба, ясно ли ви е?

Оценка:
-31 +18

НАЙ БЕДНИЯ НАРОД
139 Отговор
БОЙКО КОГА ЩЕ КАЖЕШ ЗАЩО РЕКЕТИРАХТЕ БИЗНЕСА И ОКРАДОХТЕ 200ХИЛ ФИРМИ

Оценка:
-13 +36

Дрон
140 Отговор
Лъже мръсника, само и само да плюскат още!!! ОСТАВКА БЕ!!

Оценка:
-13 +40

Facti
141 Отговор

До коментар #13 от "Мишо":


Ей ром учи Български, и се научи да пишеш!

Коментиран от #175


Оценка:
-1 +27

а и още има
142 Отговор
и узаконяване на джендърските бракове например, ама това ще разберете че го е предложил, чак след като се самопреизберат и започнат да нагласят новата "конституция".

Оценка:
-12 +23

143
Този коментар е премахнат от модератор
Гост
144 Отговор
Оставка без пазарлъци . Промяната ще я правят други , а ти ще имаш друга работа с братчедите в затвора .

Оценка:
-13 +35

Не гвори от името на България
145 Отговор

До коментар #53 от "Браво,браво,браво!!!":


Коя България?! Моята не!!!

Оценка:
-9 +30

ares
146 Отговор
Прецака ли ви всички тъпи кратуни ЕВАЛ БОЙКО ПОБЕДА.

Оценка:
-37 +19

Мутри ни управляват
147 Отговор
Лъжлив демагог.съден и осъден за лъжа.Условия поставя наглия

Оценка:
-15 +37

Селски тарикат си
148 Отговор
Но номера няма да мине. Мислиш хората за наивни и прости.

Оценка:
-15 +40

гошо
149 Отговор
Хлапета, нямате достатъчно житейси опит за да коментирате сегашната ситуация в който е попаднал даден политик. За това просто му дайте шанс да си тръгне с достойнство! На времето, когато още същетсвуваше смъртната присъда, обвинените имаха право на последно желание!!!

Коментиран от #163


Оценка:
-27 +11

150
Този коментар е премахнат от модератор
1-20
151 Отговор

До коментар #77 от "Герболин Бойковист":


Червените, зелените и бембените сега ще се посерат яко. Бойко предсмъртно много готино им го втъкна.

Оценка:
-29 +16

Мой
152 Отговор
Зъл ход от зли хора. Не. Оставка.

Оценка:
-10 +32

153
Този коментар е премахнат от модератор
ГОРСКИ
154 Отговор
Шкафчетата как ще ги пълним не казваш ?????

Оценка:
-10 +33

Мирко
155 Отговор
Нищо не сте изпълнили бе шкафче с пачки и пистолет! Едно предизборно обещание от 2009 и 2013 не сте изпълнили. Само крадете и мачкате всички и всичко. ОСТАВКА и ЗАТВОР, ТИ си ПОЗОР!

Оценка:
-11 +35

Лумпени
156 Отговор
Вие освен да повтаряте като папагали оставка,друго можете ли?Човека ви призова да излъчите лица и оратори!Имате ли капацитета или с промитите ви мозъци можете да лаете само едно и също?Пълни смешници сте 99%.Дървени философи

Оценка:
-39 +19

ссссс
157 Отговор
Бойко,ти си един нагъл страхливец

Коментиран от #223


Оценка:
-15 +38

МАЙ
158 Отговор

До коментар #129 от "Кошмарът на България":


БОЛНИЯ СИ ТИ И ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОВЕ..... А КОЙТО МУЧАТ ПО УЛИЦИТЕ Т

Оценка:
-26 +12

1302
159 Отговор
Ха-ха...
Бай Ганьо иска пак той да прави изборите...

Оценка:
-11 +37

Тошо
160 Отговор
Първодавай оставка после ВНС

Оценка:
-11 +33

161
Този коментар е премахнат от модератор
Шопо
162 Отговор
Тиквата хитрее ! Марш в затвора ,Мутро крадлива!!!

Оценка:
-14 +35

ккл
163 Отговор

До коментар #149 от "гошо":


ББ не е с присъда. И желанията му са безкрайни, защото цялата власт е в ръцете му. Той няма да подаде оставка. Не е смъртник. Ще узакони диктатурата си. Много несериозно гледаш на нещата и не осъзнаваш как ще унищожат Конституцията.

Коментиран от #194


Оценка:
-11 +28

Bahti
164 Отговор
Мутрата е Тотално изоглавен. Идват за Теб мутроооооо! ЗАТВОР!

Коментиран от #267


Оценка:
-13 +31

Бебе
165 Отговор

До коментар #3 от "2loop":


Защо ще е предсмъртно Народното събрание няма да вземе такова решение.Много хитро от бойко.ВНС никога няма да се гласува от това НС.Сега протестиращите това трябва да искат и нов изберателен закон и да не ги пуснат да излязат от НС докато не са го гласували

Оценка:
-14 +15

Мишоооо,
166 Отговор

До коментар #13 от "Мишо":


Мишо, съдейки по неграмотността ти, ти си баш от най-простите, с които Тиквата така добре се разбира...

Оценка:
-8 +31

qwe
167 Отговор
Слабоумната и тлъста сикаджийска Тиква, започна и условия да поставя...
ХАХАХАХАХАХА!

Оценка:
-10 +32

Оставкааа
168 Отговор
Никакво ВНС. ОСТАВКА незабавнооооооо

Оценка:
-11 +31

оооооооооооооо
169 Отговор
Никаква оставка, Борисов!
Остави го Божков малко да се поохарчи. Досега и един милион не е дал за протестите.
Да не говорим, че и при оставка, всеки път ги печели.

Коментиран от #195


Оценка:
-31 +17

Историк
170 Отговор
Аз, като независим, не членувам в БСП и ГЕРБ, смятам, че са разумни предложенията на ГЕРБ

Коментиран от #190


Оценка:
-35 +21

Бою
171 Отговор
Пак лъжи ми що минималната заплата е много след Румъния и пенсиите също, само шкафа е пълен

Оценка:
-13 +30

ДА ОБОБЩИМ:
172 Отговор
К🍌Р ЗА ФАТМАКА ДЕ'Б'ИЛ!
К🍌Р ЗА ЧЕРВЕНО-СОРОСОИДНАТА ОЛИГАРХИЯ!
ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА И...4 МАНДАТ НА БОЙКО И ГЕРБ!!!
.....ПРЕВРАТА ПРИКЛЮЧИ С ТОТАЛЕН ПРОВАЛ!!!

Оценка:
-27 +17

ares
173 Отговор

До коментар #72 от "Вън кръвопиеца от властта":


ЕХ ПРОСТОТИЯ ЧОВЕШКА

Оценка:
-19 +11

Оставкааа
174 Отговор
Никакво ВНС. ОСТАВКА незабавнооооооо

Оценка:
-18 +30

шопу
175 Отговор

До коментар #141 от "Facti":


Ромите са на страната на Доган, който след барбекюто остава и без яхт. Така че забрави циганите да подкрепят Тиквата.

Оценка:
-10 +17

веееее
176 Отговор
Наливай масло в огъня,скоро ще изгориш

Оценка:
-7 +29

Гост
177 Отговор
боко винетуту с много евтини лъжи иска да се отърве

Оценка:
-14 +28

Лумпени
178 Отговор
Искате някакви прашясали фигури изпълзяли от нафталина да ви водят,защото истината ,че сте пълни неудачници 99%.Излъчете си лидери и действайте за интересите си,а не като зомбита едно и също да повтаряте.Хайде да ви видим,колко струвате!

Коментиран от #253


Оценка:
-27 +18

Някой
179 Отговор
Аз искам Митко Пайнера за министър и народното събрание да са Пайнер Мюзик яко Азис и силикон да падат дрехи и задръжки и най важното да има безплатно сълфетки.Азис да е министър на културата .Яко чалго да има ... .
Пс няма нищо общо с реални и нереални фигури в живота на България .И хората които са се припознали да не се обиждат .Това е положението в страната.

Коментиран от #191


Оценка:
-24 +4

Де Факто
180 Отговор
ИСКАМЕ служебно правителство, И МУТРИТЕ на ХУНТАТА в ЗАТВОРА. Не ни минават СЕЛСКИТЕ НОМЕРА на ТИКВАТА.....МУТРИ ВЪН, ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР.

Оценка:
-18 +35

Не и ти
181 Отговор
Кой си ти, че да поставяш условия

Коментиран от #260


Оценка:
-14 +25

Сиса
182 Отговор
Браво Бойко много отдавна трябваше да се направи това.

Оценка:
-32 +23

Димитър
183 Отговор
И кой ти се хвана

Оценка:
-7 +19

ares
184 Отговор

До коментар #110 от "Behemoth":


МОЖЕЛИ ДА СИ ТОЛКОВА ПРОСТ .ХВАНИ СЕ ОГРАМОТИ

Коментиран от #242


Оценка:
-9 +3

185
Този коментар е премахнат от модератор
ккл
186 Отговор
Къде е Президентът, да спре узаконяването на диктатура?

Оценка:
-12 +25

Г-н баце ,
187 Отговор
Ако беше по човешки се извинил на този народ, че си изпускал по тела нервите си като псуваш този и онзи, нямаше да станеш най оплювания и мразен човек от българите. Сега позора ти ще е до гроб.

Оценка:
-12 +35

112112
188 Отговор
Нагляр!!!!!!

Оценка:
-8 +29

БоБо
189 Отговор
... и с'я като им вкарам един с великото народно събрание! Докато решат какво да правят нашите момчета вече са измислили новите закони, който ще работят за мене! И за изборите ... и за съдиите ... и за прокурорите ... Ха

Оценка:
-9 +20

190
Този коментар е премахнат от модератор
🐷 Боко ТИКВАТА
191 Отговор

До коментар #179 от "Някой":


Гласувай за мен, и нямаш никакви грижи.Бъди смел....хахахаха.

Коментиран от #202


Оценка:
-16 +6

Кой яхна протеста!
192 Отговор
Той! Пак той!

Оценка:
-4 +16

пак театър на комедията
193 Отговор
Партия Гепи и баце ли ще рестартират държавата ? А до сега 11 години какво правиха ?

Оценка:
-8 +31

гошо
194 Отговор

До коментар #163 от "ккл":


На колко години си? Какво си видял в тоя живот? вода от локва пил ли си? Дарадонки на зайци ял ли си? Та ми скачаш!!!

Коментиран от #221


Оценка:
-15 +8

Гост
195 Отговор

До коментар #169 от "оооооооооооооо":


Оставка, оставчица ще си даде твоичкия, не се напиняй

Коментиран от #222


Оценка:
-10 +21

Отровното трио
196 Отговор
Оставка-съд-конфиснация-затвор.

Оценка:
-10 +33

Шерифа
197 Отговор
Оставка Оставка и пак Оставка,взимайте си мазните и дрисливите задници и вън от Парламента,ВНС,сега се сети тиквеника,тези неща народа ги искаше преди години като гласува на референдума,не напразно се казва ,да му имам вторият акъл на Българина,сетила се Мара да се бара,

Оценка:
-11 +31

Нов Световен Ред
198 Отговор
Тоест казва така, свикваме велико народно събрание пак купуваме изборите след оставката, промяна на конституцията в моя полза като Путин в Русия, ще стана първия цар на България от новото време, всичко съм направил с европейски средства нашите пари са ми в чекмеджето, тоест обяви се за новия султан и най безпогрешен човек в държавата> Само оставка и в затвора на всички от прехода на всички от системата и на цялата политическа корумпирана класа в затвора ако Ердоган е затворил 200 хиляди ние ще затворим 3 милиона но неискаме корумпирани

Оценка:
-10 +28

Тиквенсон
199 Отговор
Думата на този човек не струва нищо.

Оценка:
-11 +28

676
200 Отговор
Нагъл е много.

Оценка:
-9 +24

отново ни взеха за канарчета
201 Отговор
Че нали баце има мнозинство. Като нареди никой няма да гласува за разпускане на парламента. Което ще рече че ще си кюта все така.

Оценка:
-6 +26

Де Факто
202 Отговор

До коментар #191 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


Боко ТИКВАТА не е в положение ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ.Той е в положение нокдаун.......следва нокаут...

Коментиран от #429


Оценка:
-11 +26

Боюо
203 Отговор
Слаб опит да разсееш протеста, че да сложиш кпп та наесен, нема да стане

Оценка:
-8 +27

robin
204 Отговор

До коментар #12 от "Няма нужда":


Кои са тези "други"?!Дай конкретни имена!

Оценка:
-5 +9

Лумпени изпростяли
205 Отговор
Вие освен да повтаряте като папагали оставка,друго можете ли?Човека ви призова да излъчите лица и оратори!Имате ли капацитета или с промитите ви мозъци можете да лаете само едно и също?Искате прашясали фигури изпълзяли от нафталина,провалени лица статуквото да ви водят защото истината ,че сте едни неудачници.Пълни смешници сте 99%.Дървени философи

Коментиран от #343


Оценка:
-24 +17

6543
206 Отговор
Прави всякакви отчаяни опити да манипулира , за да бави топката и да избегне служебно правителство. Политически шарлатанин, повече от 10 г прилага този трик и офцете вярват. Скалъпили една объркана реч от чужди идеи, чете механично и нищо не разбира, само се поти. Един млад протестиращ каза: Вълкът козината си мени, нрава- не.

Оценка:
-11 +21

Чавето
207 Отговор
Е, Борисов-ся ко? Ами чекмеджетата, какво става с тях, а набиването на к... на отрепките и на президента? А това , че искаш да им е...ш май...а какво става с тия неща?

Оценка:
-10 +21

Неутрален
208 Отговор
чета коментарите и си викам, малей колко прост народ сме, няма оправяне тая държава, нищо градивно и смислено не прочетох, ама то в тоя сайт само анонимни плювючи ...... червени тролове !!!

Оценка:
-23 +17

стоян
209 Отговор
Браво за Борисов и Валери Симеонов-умни решения са взели

Оценка:
-25 +14

ГЕРБ Народните милионери
210 Отговор
Циркът на Бойко Методиев Борисов продължава! Селският хитрец от Банкя с всички тези "идеи", които предлага всъщност цели да остане до края на власт, да доразграби каквото е останало, да подготви следващите парламентарни избори и да си осигури по-солидни позиции във властта, даже и в опозиция. Вълкът предлага на агнето как да се погрижи за неговата безопасност! Борисов трябва да подаде незабавно оставка, без да се опитва повече да прави каквото и да е!

Коментиран от #219


Оценка:
-13 +27

211
Този коментар е премахнат от модератор
212
Този коментар е премахнат от модератор
101
213 Отговор
Ами хубави неща предложи Бойко. Общо взето всичко което сме искали.И хайде вече разкарайте се от кръстовищата за да се минава.

Оценка:
-25 +15

Баце е Велик
214 Отговор
Треска цръвените айдуци и Сороси направо през гащите...ама...яко,...с 200

Оценка:
-18 +10

дин Толуп
215 Отговор
Тоя не разбра ли, че хората не го искат?! Да си ходи!Въпроса е личностен - не го иска него народа, както не искаше и Тодор Живков - неговия учител.

Коментиран от #232


Оценка:
-10 +23

Мария
216 Отговор
Щял бил да подаде оставка ако еди какво си, къде са ти топките

Оценка:
-10 +23

да да
217 Отговор
Да се маха, никой не го пита. Оставка на цялото правителство и Геша!

Оценка:
-11 +21

Мой
218 Отговор
И ние искаме всичко това, но не с теб. ОСТАВКА!

Оценка:
-12 +23

А ти кой си бе
219 Отговор

До коментар #210 от "ГЕРБ Народните милионери":


А ти кой си?
Той е министър председател!
А ти кой си анонимнико стоящ през деня за 20 лева тук и крещящ вечер за още толкова.
Кой си ти?
Да ти кажа ли... Никой не си. Никой!
И никой ще си останеш!

Коментиран от #234


Оценка:
-25 +18

Актуална Антена
220 Отговор
Сега стана ли ви ясно КОЙ е организатор на протестите?

Оценка:
-13 +7

МАНАФА
221 Отговор

До коментар #194 от "гошо":


Гошка, ПРОДЪЛЖАВАЙ да ЯДЕШ ДАРАДОНКИ и си затваряй устата.А за да не ти преседне, пии вода от локвите.

Коментиран от #231


Оценка:
-7 +8

НЯМА
222 Отговор

До коментар #195 от "Гост":


ОСТАВКА НЕ СИ И МЕЧТАЙ

Оценка:
-12 +11

ares
223 Отговор

До коментар #157 от "ссссс":


А ТИ КАКЪВ СИ МНОГО СИ СМЕЛ НА КЛАВИАТУРАТА.ИЗЛЕЗ ДА ТЕ ВИДЯ НАПРАВО ЩЕ ТЕ РАЗПОРЯ

Оценка:
-14 +7

JEB
224 Отговор
при всеки конфликт има кратък прозорец за решаването му
борисов предлага сделка..лидерите на протеста да решават какво искат и защо..ясно е че трябва да има някаква рамка за промените в държавата в близко бъдеще..тая рамка така или иначе трябва да дойде от изпълнителната власт..мислете добре за да има резултат цялата фиеста

Оценка:
-8 +12

анализ
225 Отговор
Още един опит да се закрепи на власт. Изкара се борец против олигарсите, а забрави ,кой помогна на Пеевски за фалита на КТБ, вдигането на запора върху акциите на БТК, 75мил. за колекторска фирма с 2000лв. оборот от уж държавната ББР, Заема от същата тази банка за покупката на Нова ТВ, отпуснатна Домусчиев и др. знайни и незнайни "кредити" раздавани на приближени.Тази банка не беше ли създадена за да подкрепя малкия и среден бизнес? Ако тези организират изборите за Велико Нарадно събрание, ще се копира статутквото . Председател пак ли ще е ПКП Караянчева?Тресе ги страха изборите да са организирани от служебен кабинет. Президента бил вдигнал юмрук, ама чухме за "прост летец" много преди юмрука. Бил за блокадите , но в 4,30 сутринта отново бяха рарушени. За разпускане на Висшия съдебен съвет- за да остане Гешев. Бил превел страната през корона кризата, оставяйки фирмите без всякаква подкрепа / с изключение на приближените/. Този не разбра ли, че не е в позиция да поставя условия, кога да си подаде оставката. ОСТАВКА,ОСТАВКА, сега и веднага.

Оценка:
-10 +30

Я... Я
226 Отговор
ТОЗИ ОСТАВКА НЯМА ДА ДАДЕ. ЩЕ СУЧИ ЛИЖЕ, МАЖЕ ЩЕ СИ ПРОКАРАТ ТЕХНИ УДОБНИ ЗАКОНЧЕТА. ЩЕ ОТЛАГА ДО ПОСЛЕДНО. СТРАХ СТРАХ НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ.

Оценка:
-7 +27

Айдееее платените
227 Отговор
Айдееее платените пак ревнаха.
Оставка та оставка....
Нещо друго!
Дай да видим сега Пинокио кви ще ги измисли

Оценка:
-30 +12

Госあ
228 Отговор
Хора, това е сериозно ! Еднокнижника, спящия с пачки и пистолет до главата, омбашията който коли и беси калинките с които се е оградил в партията си иска да променя конституцията на Република България !

Коментиран от #233


Оценка:
-9 +33

генчо
229 Отговор
Тоя тип боко май се взима на сериозно.Абе къш от България,мутро проста.И той условия ще поставя.

Оценка:
-9 +28

Иванов
230 Отговор
За 10 години поне се научи да четеш мутро.

Коментиран от #249


Оценка:
-9 +18

гошо
231 Отговор

До коментар #221 от "МАНАФА":


Я си признай колко дена!!! а не години трудов стаж имаш.
п.с. (Паричките на мама и тати не се броят за трудов стаж)

Оценка:
-1 +12

КОЙ
232 Отговор

До коментар #215 от "дин Толуп":


ТИ КАЗА ЧЕ ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ? НАПРОТИВ. БОРИСОВ НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА

Коментиран от #246


Оценка:
-21 +10

Спящ на картинката
233 Отговор

До коментар #228 от "Госあ":


на сценаристите, а ти дано да заспиш вечният сън

Коментиран от #261


Оценка:
-10 +3

ГЕРБ Народните милионери
234 Отговор

До коментар #219 от "А ти кой си бе":


Не си слагай сам плюсчета и не бълнувай за вечна власт на цар Тиква и калинките му, сред които ти явно се числиш! Отивайте си по-скоро и то с мир! ОСТАВКА!

Коментиран от #243


Оценка:
-11 +15

ПАТРИОТ
235 Отговор
Малииииии ЕДНОКНИЖНИЯ ВИНЕТУ яко го е закършил.Страх тресе ТУЛУПА и ако някой му гарантира че ако даде дупе за да не влезе в панделата ще го стори, ако трябва и на жълтите павета.

Коментиран от #272, #333


Оценка:
-9 +20

Ушанка
236 Отговор
Това е позиция а не само плямпанията на ръдеф

Оценка:
-16 +10

Ха така
237 Отговор
Направо ги заби... Браво Бойко!
Сега всеки преглъща на сухо и се чуди как да реагира.
Смешни платени лумпени на хранилка!

Коментиран от #268


Оценка:
-21 +13

Другари герберасти,
238 Отговор
Каквито и врътки да замисляте, цялото ви ОПГ во главе с тиквата е вече на пързалката.

Оценка:
-8 +17

Mario belli
239 Отговор
Евала бе Баце ,как го прочете аутокюто! Голем си артист.
Що не кажеш ти колко хора си затрил и колко бизнеси?
Ти си разрушителя и крадеца.

Оценка:
-7 +19

Не бивааа
240 Отговор
Не бива Мафията да променя конституцията. Това ще е Катастрофа...

Оценка:
-7 +23

Нито
241 Отговор
дума за най-важното.Закон за декомунизация и лустрация на минимум 3 поколения комунисти,защото е закъсняла - дядовци,бащи и внуци.Само така ще се отървем от номенклатурата и ще си върнем държавата.

Оценка:
-3 +15

Behemoth
242 Отговор

До коментар #184 от "ares":


МОЖЕЛИ?АЛО ГРАМОТНИЯ!

Оценка:
-4 +6

А ти кой си
243 Отговор

До коментар #234 от "ГЕРБ Народните милионери":


Иначе какво?
Или още пишеш оставка щото не са ти казали какво да пишеш!
Платен трол си. Т. Е. Никой!!!!!!!!

Коментиран от #265


Оценка:
-9 +8

Българина
244 Отговор
МУТРИ ВЪН.

Коментиран от #250, #262


Оценка:
-7 +15

Пак квичат, не им изнася, нищо друго
245 Отговор
освен да докарат червената олигархия на власт, че 10 г поизгладняха някои..., абе търкане на лотарийни билетчета му е майката...как тъй ще ги закачат и да им нарушават правата

Оценка:
-14 +8

ГЕРБ Народните милионери
246 Отговор

До коментар #232 от "КОЙ":


Като не искате да подава Борисов оставка след 11 години крадене на власт и откровена диктатура, то защо не го провъзгласите за цар? Ще бъде донякъде оригинално. В българската история има вече такъв прецедент с цар Лахана или Зелка. Сега защо да няма цар Тиква?

Коментиран от #256


Оценка:
-7 +15

ВЛАСТ
247 Отговор
По-голяма фурнаджийска лопата от тебе няма Бойко ! От където те припикаят на там се измяташ. По-голям лъжец до сега не сме имали в управлението на България за цялата и история. Освен това, си приписваш чужди предложения и нагло позираш АЗ, АЗ, ! Запомни , че си една мутра използвала времето да прогониш хората, да разориш държавата и да се накемериш с пачки. Първо , ОСТАВКА, второ СЪД и изземване на имуществото на всички 240 разбойници и техните суджици както на Божков, Банев и сие. другото ние ще си направим . Може и без парламент да се управлява тая държава, ти го показа нагледно . Ходи си ВЕДНАГА !

Коментиран от #304


Оценка:
-10 +18

Тиквун
248 Отговор
Оставка на Тиквата и Гешефта веднага! Двамата при бай Ставри, а ВНС ще мине и без тях!

Оценка:
-8 +16

гошо
249 Отговор

До коментар #230 от "Иванов":


Ти па се научи да пишеш!

Оценка:
-1 +8

Те отвън, бре
250 Отговор

До коментар #244 от "Българина":


В дубай, в сърбия, но квичите да ги връщате

Оценка:
-4 +6

Шерифа
251 Отговор
Егаси демокрацията,избираме ги уж на честни избори,пък не можем да ги изгоним на сила, наистина няма Такава Държава,а има такъв народ,Оставка гадове,съсипахте държавата

Оценка:
-8 +22

Прост народ
252 Отговор

До коментар #106 от "Не е така.":


Трол с 10 ника, сам си пише, сам се хвали за жълти стинки набити от боко

Оценка:
-8 +8

Кесията
253 Отговор

До коментар #178 от "Лумпени":


5 пари не струват.

Оценка:
-3 +3

Де Факто
254 Отговор
ТИКВАТА е на ДУЗПАТА, и ЧАКА ШУТА.

Оценка:
-5 +21

гоШТ
255 Отговор
Кой ли му е писал"доклада", защото четей ки го прилича на докладчик пред конгрес, чете, но не знае какво казва!?

Оценка:
-9 +16

ДА БОРИСОВ
256 Отговор

До коментар #246 от "ГЕРБ Народните милионери":


Е ЦАР В МОМЕНТА НЯМА ДРУГ КОИТО ДА ГО СМЕНИ

Коментиран от #273


Оценка:
-8 +13

Сали
257 Отговор
Борисов нищо ново само тупа топката

Оценка:
-9 +14

1122333
258 Отговор
Крадеца казва как следващите да крадат, но НАРОДА няма да го позволи!

Оценка:
-7 +13

1259
259 Отговор
Не вярвайте на Бойко.
Системата и държавността трябвало да се рестартират отдавна. Ами като трябвало, що не си я рестартирал, ми се оплетохте като свински черва?!
"Не вярвайте на данайците, дори и да идат дарове!"- стара мъдрост

Оценка:
-9 +18

Учуден
260 Отговор

До коментар #181 от "Не и ти":


Ти пък кой си ? Клекнал в близките храсти до палатката.

Оценка:
-6 +6

Госあ
261 Отговор

До коментар #233 от "Спящ на картинката":


Заплашваш ли ме троле герберастки ?

Коментиран от #280, #407


Оценка:
-10 +9

Румен
262 Отговор

До коментар #244 от "Българина":


Румка ти ли си бе?
Ейййй къде се скри толкоз време?
Туй като го написа с вдигнат юмруче ли беше???

Оценка:
-11 +11

Маджо вика Ристю
263 Отговор
Мая Костинбродска към кауна Радеф и Импексовата корвета. - И ко прайм ся, с тия 25% за Герба и 12% за нас, пак ли ще го лапаме на Бойко, или тоя път ще има аркадан.

Коментиран от #264


Оценка:
-13 +11

Мая Магнолова
264 Отговор

До коментар #263 от "Маджо вика Ристю":


- АРКАДАН НА МЕН, СЛАВУЦА И РИСТЮ, ЩЕ НИ ХАРЕСА, НО НА КАУНА ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО.

Оценка:
-3 +12

ГЕРБ Народните милионери
265 Отговор

До коментар #243 от "А ти кой си":


Ние, които не сме роби и калинки като вас на ГЕРБ и великия фюрер, мислим самостоятелно и нямаме нужда от това някой да ни влага думите в устата! Пръждосвайте се по-скоро в тъмните дупки на подземния свят, откъдето всъщност изпълзяхте, начело с Борисов!

Коментиран от #275


Оценка:
-10 +17

Данка Люртова
266 Отговор
Предлагаме за премиер зам.шефа на СДС-Емил Кабаиванов,защото шкафчето му е по-пълно от това на Борисов.

Оценка:
-9 +6

ТаУмВзе
267 Отговор

До коментар #164 от "Bahti":


Мутроооо! Щом разбираш само от физически методи на Премахване. То те са твои!

Оценка:
-8 +13

Браво
268 Отговор

До коментар #237 от "Ха така":


Браво Бойко! Виждам ги вече всички как тичат за тоалетна хартия, че яко оцапаха гащите и вече не стига.

Коментиран от #289


Оценка:
-9 +13

гост
269 Отговор
Този човек има психично разстройство. Няма друго обяснение.

Оценка:
-9 +15

ito
270 Отговор
Боико е сила.Браво истински Българин.

Оценка:
-14 +10

Милев
271 Отговор
Тиквата пак се опитва да ни врътне. А кой ще организира изборите? А кой ще връща откраднатите милиарди? А чекмеджетата? Оставка мутро!

Оценка:
-10 +13

Патриот-душа дава за наука,
272 Отговор

До коментар #235 от "ПАТРИОТ":


за свобода;но не свойта душа, братя, а Душата на народа!И всекиму добро струва, САМО,знайте, за ПАРАТА...
Към днешна дата, тия из палатките

Коментиран от #279


Оценка:
-5 +7

ГЕРБ Народните милионери
273 Отговор

До коментар #256 от "ДА БОРИСОВ":


Ти ли си невежа или си сляп! България не е парламентарна монархия. Борисов хубаво предлага Велико народно събрание. Е, сега е моментът всички блюдолизци да го направите цар Тиква Първи от Банкя!

Оценка:
-8 +6

Иван
274 Отговор
Ако , ако, ако.В шести клас учител по математика ми каза: ако , ако не мирише щеше да се яде.Ти не си в шести клас а министър- председател, така че удари по масаса и кажи сбогом!!!

Коментиран от #447


Оценка:
-8 +2

275
Този коментар е премахнат от модератор
Смях
276 Отговор
Този и кафявоомирисаната му партия не могат ли да измислят нещо нова, свое, а преписват като имбецили чужди идеи?!
Така се натискат да останат на власт, но вероятно единствения резултат ще бъде масово проявление на хемороиди в ръководството на герб.
И, пълна веселба - то не бе патос, то не бе възвишена рецитация, направо петоразряден аматьорски театър.
СРАМ, СРАМ!!

Коментиран от #291


Оценка:
-5 +12

Тато
277 Отговор
Както казва ТПК, сега като предлагаш, трябва и да осигуриш депутати да го гласуват това ВНС иначе оставка и други ще го свикат

Оценка:
-3 +3

Кукуригу
278 Отговор
А бе Баце,нали всичко беше цветя,рози и герберастки "успехи"?...Пък сега "рестарт"трябвало!То след вас по-скоро Народен съд и конфискация!Както казваше Правешкия за "социализъма"и "упправлението" на ГЕРБ се оказа едно недоносче!

Коментиран от #325


Оценка:
-5 +14

ГЕРБ Народните милионери
279 Отговор

До коментар #272 от "Патриот-душа дава за наука,":


Ти като дявола ли четеш Евангелието?

Коментиран от #308


Оценка:
-7 +1

Мнее, да не съм Господ
280 Отговор

До коментар #261 от "Госあ":


Кой колкото е прав, толкова да е жив

Оценка:
-0 +3

ЗАТВОР ЗА МУТРАТА ОТ БАНКЯ
281 Отговор
Не трябва да се разминеш само с оставката, Тикво, ами трябва и затвор за тебе! Бойко мутрата е позор, ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!

Оценка:
-7 +18

Трябват дела, а не само думи!
282 Отговор
През 2009 партия ГЕРБ щеше да премахва статуквото и да намали броя на държавните служители. Какво се случи? ГЕРБ направиха статуквото още по-богато и увеличиха почти двойно държавните служители! Аз на герберски приказки не вярвам! Да го докажат с дела и статистики от международни организации за доходите, пенсиите, смъртността, корупцията и прочие показатели за жизнения стандарт на българите. Така ще докажат колко са добри, а не само с хвалби без покритие!

Оценка:
-4 +16

Ито
283 Отговор
Браво Боико ние сме с теб.

Коментиран от #299


Оценка:
-14 +8

Маджо вика Ристю
284 Отговор
Мая Костинбродска към кауна Радеф и Импексовата корвета. - И ко прайм ся, с тия 25% за Герба и 12% за нас, пак ли ще го лапаме на Бойко, или тоя път ще има аркадан. ------ АРКАДАН НА МЕН, СЛАВУЦА И РИСТЮ, ЩЕ НИ ХАРЕСА, НО НА ТЕБ ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО.

Оценка:
-8 +7

Симо патриота
285 Отговор
Боко Чекмеджето , що не се махне ! По- голем пустиняк е от учителя си Тато!

Оценка:
-6 +11

М13
286 Отговор
тук се пишат само просташки изрази, явно това не са умните от протеста а пияните от палатките. Младите и умни включете се сега да стане така както искате България. Не се поддавайте на манипулации.

Оценка:
-7 +12

123
287 Отговор
Стъпка в правилна посока, сега всички играчи ще трябва да открият картите сложат на масата каквото има да предложат.Борисов постъпи като много отговорен политик. Мнозинството от тези които са сега в НС повече никога няма да бъдат там, както и тези които са изпълнители на поръчките на някои други хора. И цялата страна има нужда от преструктуриране, за да стане конкурентно способна. Сегашната система обслужва свързани неспособни партийни кадри, и принуждава образовани млади и всички други знаещи ,можещи и работливи хора да напускат България. Системата трабва да се преструктурира и изчисти за да има напредък,Борисов сам не е виновен за всичките неуредици ,кражби и измами, той до някъде може да контролира кръга който е близо до него.

Оценка:
-17 +8

Ахахахха
288 Отговор
Искам да ми иаже някой вас как един турбо лъжец, тотален крадец и мутра ще предава доброволно властта и то безкористно! Не му вярвам на нито една дума! Той просто иска отново да сложи ръка над всичко и да не бъде съден! Не, Борисов, подаваш безусловна капитулация! Нов сами ще решаваме съдбата си! Няма нужда един “прост” човек да ни дава повече наклон. Ти си заминаваш безусловно и ще бъдеш съден! Това е! Чао’

Оценка:
-5 +18

Ха така
289 Отговор

До коментар #268 от "Браво":


Само си представи кви телефони се въртят... Разговори.. От Ректората до орлов мост и обратно.
Някой са международни.
Това в бокса се нарича Нокдаун!!!
А в шаха.. Без полезен ход

Коментиран от #293


Оценка:
-4 +10

ГЕРБ Народните милионери
290 Отговор

До коментар #275 от "А ти кой си":


Явно ти като верен роб на величеството Борисов добре познаваш нещастието. И ти е много хубаво нали?

Коментиран от #303


Оценка:
-5 +9

Пий хапчетата редовно
291 Отговор

До коментар #276 от "Смях":


И ви искам тихи от палатките

Оценка:
-9 +4

Госあ
292 Отговор
Освен това, намаляването на депутатите в народното събрание е поредният популизъм и признак за бъдеща коалиция с чалгаря. Мислете за кой гласувате, да не стане да ни управляват еднокнижник бандит и чалгар. Не това не е фантастика, а много близо до акъла. Намаляването на депутатите във ВНС пък е върха ! Много по евтино излиза да купиш 280 продажника от 400 !

Оценка:
-9 +11

ГЕРБ Народните милионери
293 Отговор

До коментар #289 от "Ха така":


Ти сценарист от щаба на ГЕРБ ли си?

Коментиран от #301


Оценка:
-7 +7

Явор Игнатов
294 Отговор
Браво на Бойко. Сега всички пешки ще търсят начин да няма ВНС.

Оценка:
-14 +14

295
Този коментар е премахнат от модератор
Бай Хой от Ханой
296 Отговор

До коментар #44 от "Аре бегай бе":


Браво!!! Това е самата действителност начело с толупа и сие...

Оценка:
-7 +5

С теб сме
297 Отговор
Само Боико.

Оценка:
-18 +8

Кой кой е
298 Отговор
Пляс и всичко на масата!!!!
20 години всеки говори за нова Конституция и нищо. Щото то и топки трябват.
Дай да видим сега къде са БСП, КЪДЕ СА ДПС,
ДАЙ ДА ВИДИМ ПСИХОДЕСНИТЕ КЪДЕ СА, КЪДЕ Е СЛАВИ?
ВСЕКИ ДА ОТКРИЕ КАРТИТЕ

Коментиран от #316


Оценка:
-9 +10

Гацо
299 Отговор

До коментар #283 от "Ито":


Ааа,знам кои сте - ти и Бойко!

Оценка:
-3 +3

Бесен Язовец
300 Отговор
Играта на учндолската Тиква с банкянската Тиква сега 120 депутати ще променят конституция депутати набутани от олигарсте на ГЕРБ!

Оценка:
-6 +4

Ха така
301 Отговор

До коментар #293 от "ГЕРБ Народните милионери":


Нормален човек съм!!!!!
А ти от Ректората или от Орлов мост си?
Да се ориентирам на Майчето ли тропкаш или на Пинокио

Оценка:
-6 +7

302
Този коментар е премахнат от модератор
А ти кой си
303 Отговор

До коментар #290 от "ГЕРБ Народните милионери":


Знам само, че държавата ще пропадне с такива като вас озверели за власт.
И на хранилка ааааа!

Оценка:
-4 +8

СПЕЦПИДARAZ
304 Отговор

До коментар #247 от "ВЛАСТ":


Много си симпли , бе . За първи път от много години виждам някой да предложи нещо смислено , като ремонт на недоносената конституция , компрометираната съдебна система и намаляване на броя на търтеите депутати . Ама гладките като алпака мозъци си знаят трите думи за които им стигат гънките да запомнят

Оценка:
-8 +10

эээээээээээ
305 Отговор
Хе-хехе!
Колко бил лош, че печелел изборите със законен вот.
Колко бил прос, че не си да оставката със сила.
ЖАЛКА КАРТИНКА СТЕ И ОРЪФЛЯЦИ ОТВСЕКЪДЕ
Ми нали пак така го притискаха и на ДВА пъти подава оставка и народът пак си го избира.
И сега ще стане така.
Тогава емигрирайте при Путин - там ви е мястото. След като искате всичко да правите със сила.

Коментиран от #311


Оценка:
-15 +9

ГЕРБ Народните милионери
306 Отговор

До коментар #295 от "1912":


А случайно да си чувал, че величеството ти Борисов е бивш член на БКП, както и баща му?

Коментиран от #310, #313


Оценка:
-6 +11

Томахок!!
307 Отговор

До коментар #61 от "А НАРОДА иска":


Кой народ ве вище се 50 пияни човека на кръст! Стига с това народа!

Оценка:
-5 +7

Разбирам, че ти е риторично
308 Отговор

До коментар #279 от "ГЕРБ Народните милионери":


Въпросчето, многокнижен/на червени издания от конгресите на бкп, кпссс, бсп, и най-вече разработки на ДС

Оценка:
-1 +5

Победа
309 Отговор
Боко Тиквата е Пунта Мара!

Оценка:
-9 +11

Ооооо
310 Отговор

До коментар #306 от "ГЕРБ Народните милионери":


А ти да си чувал че Ристю е от рода Бойкикеви??????
Айде прочети малко какви са неговите родители.
А за бащата на Бойко си далееерп от истината

Коментиран от #317, #350


Оценка:
-1 +6

ГЕРБ Народните милионери
311 Отговор

До коментар #305 от "эээээээээээ":


Борисов сам се избира чрез манипулации и фалшификации на изборите. А предишните му оставки бяха артистични номера. Човек с морал, ако е подал оставка като министър-председател никога повече не се връща на власт, иначе каква полза от предишната му оставка?

Оценка:
-6 +13

Факти
312 Отговор
Значи 10 години работехте за вас и за разни там бизнесмени олигарси и роднини. А сега като опря ножа до кокала започнахте да купувате линейки да давате пари на младите от къде почнахте да ги вадите от ръкава ли.

Оценка:
-5 +13

Аз по делата им ги познавам
313 Отговор

До коментар #306 от "ГЕРБ Народните милионери":


Комунистите към днешна дата.А навремето имаше редови с членски книжки, то не можеше да се отказва

Коментиран от #397


Оценка:
-2 +3

ДО ARES
314 Отговор
Ти явно си ГОЛЕМ КОМПЛЕКСАР??? ОСВЕН ДА ОБИЖДАМ, ПСУВАШ, ЗАПЛАШВАШ НЕЩО СВЯСТНО МЕШ ЛИ КАЗА. МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН. НЕ ЗНАМ ЗАЩО ФАКТИ ТЕ ТРАЯТ.

Оценка:
-1 +7

Чук Ундуров
315 Отговор
В Италия ще има РЕФЕРЕНДУМ за намаляване броя на сенаторите и депутатите. РЕФЕРЕНДУМ- италианския народ ще реши.

Оценка:
-1 +10

Закон за лустрация
316 Отговор

До коментар #298 от "Кой кой е":


И отваряне а досиетата, след което да се кандидатират за депутати

Оценка:
-0 +7

ГЕРБ Народните милионери
317 Отговор

До коментар #310 от "Ооооо":


Нека да те светна, че навремето влизането в школата на МВР в Симеоново ставаше с проучване на рода на кандидата до девето коляно. Ако "дедото" на Борисов бе наистина убит от комунистите, както твърди вашият фюрер, той щеше да гледа школата през крив макарон, още повече, че според собствените му признания той е бил лош ученик и е прочел само една книга - "Винету". Така че като твърдиш коя била истината, не я бъркай с лъжата, освен ако не го правиш като тролче на ГЕРБ!

Коментиран от #359


Оценка:
-3 +11

Разкарай се мутро
318 Отговор
Оставка!

Оценка:
-4 +9

ПОКЕМОН
319 Отговор
Братоци, изтриха ми коментара , в който писах, че сегашната конституция не позволява на премиер да обявява военно положение и задължителни ваксини не позволява. За това искат свикване на Велико Народно събрание и промени в конституцията.
Да не допускаме това!

Оценка:
-5 +6

320
Този коментар е премахнат от модератор
Преститутка
321 Отговор
Добре написан текст,добре го чете от аутокюто.Сигурно няколко пъти го е репетирал.Като цяло обмислен и донякъде изненадващ ход.Има голяма доза разум и смисъл.Може да послужи за ново начало.

Коментиран от #341


Оценка:
-9 +5

Този господин
322 Отговор
Още ли не разбра или се прави че не разбира че войната между институциите НАС не ни интересува! Това което каза беше една голяма лъжа! Искаме оставката му защото мислим че печели време за да довърши безпрецедентно българския народ, да задлъжнеем десетилетия напред! Първо щеше да счупи държавата сега щял да рестсртира! Той не разбра ли че трябва да си ходи заедно с неговия човек Гешев? Той не разбра ли че във всеки един закон ное искаме лустрация, че искаме старите тикви да си ходят и да дадат път на младите???!!!! Не рестарт а обективна промяна се иска! Точка! Оставка! Веднага!

Коментиран от #335, #361


Оценка:
-5 +12

Дръвчо
323 Отговор
Подкрепям реформата на управление на РБ. Ако пак не опорочът всичко, аз съм за ВНС и промени.

Коментиран от #438


Оценка:
-7 +6

тц тц
324 Отговор
Опа пртестърите исканията ви се изпълняват , без едно. Но сега ще е си измислите и други.

Оценка:
-5 +4

ЗИНА
325 Отговор

До коментар #278 от "Кукуригу":


Никаква оставка,БОЙКО Е ВЕЛИК,СЛЕД НЕГО НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ОЧАКВА,ПРЕСТЪПНИКА БОЖКОВ В ЗАТВОРА,БРАВО НА ГЕШЕВ И БОЙКО,ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ!

Оценка:
-15 +4

эээээээээ
326 Отговор
Докога ще манипулирате, че Борисов "сам се избира"
Всички партии до сега са купували гласове.
Борисов до сега го избираха 3 пъти един след друг.
Няма каво да опровелгаете и това ви е мантрата.
Но когат се случва много пъти трябва да се замислите, че не сте прави.
ДА НАРОДЪТ ГО ИЗБИРА ЗАЩОТО ГО ХАРЕСВА.
И да ревете и да не равете - това е.

Коментиран от #354


Оценка:
-14 +4

5438
327 Отговор
СУВЕРЕНА реши да уволни работниците си . СУВЕРЕНА поставя условията като ваш работодател по силата на КОНСТИТУЦИЯТА . Няма работодател който би държал подобни работници като ГЕРБ с подобно държание и неподчинение. Министър Председателя не в позиция да поставя условия на СУВЕРЕНА своя РАБОТОДАТЕЛ . 👍

Коментиран от #356, #422


Оценка:
-2 +12

328
Този коментар е премахнат от модератор
Бай Гъдьо
329 Отговор
Сакън!Ако хвърлиш оставка Аз как ще стана генерален консул на Нубия?За какво го уча тоз нубийски език трети месец.Хора,стига с тая оставка...Помислете и за мен..и за хилядите калинки като мен...

Оценка:
-4 +3

6432
330 Отговор
ПРEДИ ДA CE CВИКA ВEЛИКO НAРOДНO CЪБРAНИE E ВРEМE ЗA РEКAПИТУЛAЦИЯ НA ТРИДEC ГOДИШНИЯТ ПРEХOД ЗAПOЧНAЛ OТ ГOРБAЧOВAТA ПEРECТРOЙКA ПРOДЪЛЖAВAЩ И ДO МOМEНТA ПOД РЪКAВOДCТВOТO НA БИВШИТE CЛУЖБИ НA ДЪРЖAВНA CИГУРНOCТ И ТEХНИТE AГEНТИ - Бoриcoв /Будa/ , Caвя /Дoгaн/ , Пaвeл /Мecтaн/ , Aхил /Фуaт Гювeн/ , Гoцe /Първaнoв/ , Ивaн /Кaрaкaчaнoв/ .

Кoлкo мoрaлнo и НEХИГИEНИЧНO e прeдcтaвитeли нa държaви кaтo ГEРМAНИЯ , ФРAНЦИЯ , ИТAЛИЯ дa ce прeгръщaт и пoтупвaт пo рaмeнeтe c тeзи AГEНТИ нa ДC , a вoдaчитe им в зaдкулиcиeтo дa пoтривaт ръцe.

УЧУДEН CЪМ НA ТEЗИ EВРOПEЙCКИ ЛИДEРИ И ЗAВИCИМOCТИТE ПOД КOИТO CA ИЗПAДЛИ ДA CE ЧУCТКВAТ РAВНOПOCТAВEНИ C ЛИЦA КOИТO CA МAРИOНEТКИ НA БИВШИ КOМУНИCТИЧECКИ CЛУЖБИ.

НE РAЗБИРA ЛИ МEРКEЛ И МAКРOН , ЧE E ВРEМE ДA CE ДEЗИНФИКЦИРAТ РЪЦEТE ?!!

.

Оценка:
-1 +11

ПОКИМОНЯ
331 Отговор
Сeгaшнaтa кoнcтитуция нe пoзвoлявa нa прeмиeр дa oбявявa вoeннo пoлoжeниe и зaдължитeлни вaкcини нe пoзвoлявa. Зa тoвa иcкaт cвиквaнe нa Вeликo Нaрoднo cъбрaниe и прoмeни в кoнcтитуциятa.
Дa нe дoпуcкaмe тoвa!

Оценка:
-4 +7

ясно
332 Отговор
всички вече можем да си отдъхнем и спокойна да изберем пак "опг чекмедже" :)))

Коментиран от #336


Оценка:
-3 +7

Патриоте, ти ли си многокнижен
333 Отговор

До коментар #235 от "ПАТРИОТ":


на червена литература от конгресите на бкп, кпсс..., да ти кажа и колко ми е сложна думата РИМУВА, колкото двоен интеграл в полярни координати, но няма как да го разбереш🙂

Оценка:
-4 +1

123
334 Отговор
Изборите за велико народно събрание да бъдат направени машинно и по интърнет, или само по интърнет което е по бързо, сигурно ,удобно и евтино и покрива всички граждани на България в целия свят които могат да гласуват.

Оценка:
-1 +3

Дидо
335 Отговор

До коментар #322 от "Този господин":


ЯСНО,ЧЕРЕПА ИСКА ОТ ВАС И ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩА ОСТАВКА,ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЗАТВОРА,НО БОЙКО И ГЕШЕВ ЩЕ ВИ Е...Т МАМА.ТА,ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ,НАРОДЪТ Е С ОЙКО И ГЕШЕВ,НЕ С ВАС ПРОДАЖНИЦИ,ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕДАТЕЛЯ

Коментиран от #353


Оценка:
-8 +4

336
Този коментар е премахнат от модератор
Анонимен
337 Отговор
Браво Бойко! Шах и мат. Като чета списващите тук протестиращи не мога да разбера от какво не са доволни. Искате ВНС-имате го. Искате независимост на съда и отчетност на прокуратурата - имате я. Намаляване броя на депутатите също. От какво не сте доволни? Може би не искате смяна на модела, а само стани да седна аз. Еее, няма.

Коментиран от #348


Оценка:
-14 +5

гост
338 Отговор
МАХАЙ СЕ БЕ ТУЛУП !!! СТИГА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ !!!

Оценка:
-3 +14

Q an on
339 Отговор
Cегашната конституция не позволява на премиер да обявява военно положение и задължителни ваксини не позволява. За това искат свикване на Велико Народно събрание и промени в конституцията.
Да не допускаме това!

Оценка:
-3 +4

М13
340 Отговор
Толкова злобари каквото и да им предложат все не струва, струват само те, ама една стотинка. Бойко направи най-добрия ход!

Оценка:
-12 +2

Помислете
341 Отговор

До коментар #321 от "Преститутка":


това е от референдума на Славчо, който му е поредният стълб. Но те всичките /без изключение коя е партията/ нямат право да изискват, защото българският народ е този, който им плаща.

Оценка:
-4 +5

Страничен
342 Отговор
Все някакво начало е. ВНС ще реши доста от проблемите, но не всички!

Оценка:
-2 +4

Пълен резил е герб
343 Отговор

До коментар #205 от "Лумпени изпростяли":


когато герб изкарат оратор ......и хората по площадите ще излъчат такъв за дебат.

Оценка:
-3 +5

Работодател от 30 години
344 Отговор
Нали не сте чак толкова наивни вие комунистите за да си помислите, че Кралят Слънце ще си подаде оставката когато и да било оттук натам, след като го нервирахте толкова лошо?? Борисов ще управлява България поне до 2048 година с помощта на съвременната медицина, а ако се наложи и подмяна на органите му с по-млади, не дай си боже! Протестирате вие комунистите и не знаете за какво и никой не ви обръща внимание, а когато прекалите за минути ви разбутват катуните и ви премахват блокадите жандармите наши! А защо не се преквалифицирате и да започнете да работите друга работа като мен например или нещо друго, което да ви прави доволни от живота? От 30 години имам собствен бизнес и се смениха 18 или 20 правителства и съм независим от политиката, а и никога не съм и гласувал досега защото не виждам способни в политиката. Зa мeн в двете ми фабрики рaбoтят 16 чoвeкa нa cмeни нa дoбрa зaплaтa, около 2700 на месец и ни e вce тaя зa вaшитe прoблeми, a и oтивaм пак нa мoрe!:):)Cкaриди /крaлcки/, oмaри, cиньo cирeнe, бялo винцe, пържoлки c гъбки, кeбaчeтa и кюфтeтa c гaрнитуркa и нeмcкa бирa, caлaтa oт мoрcки дaрoвe, cлaдoлeди cмeтaнoви, кoктeйли, eкзoтични плoдoвe и зeлeнчуци тoвa e eжeднeвиeтo нa eдин рaбoтoдaтeл и ceкрeтaркитe му, a вaшeтo мeню зaд кoмпютърa кaк cтoи??По комунистически богато ли е и да не забравите да си платите сметките и данъците??!

Коментиран от #351, #357


Оценка:
-7 +8

Българин
345 Отговор
Ще си подам оставката ама друг път
Това казва.

Оценка:
-1 +6

346
Този коментар е премахнат от модератор
кочо
347 Отговор
политическите партии да се преустроят във 2 формации-демократи и републиканци.те да участват в избори за изпълнителна та власт.председателите и други ръководни на партиите да не участват в изпълнителната власт.народното събрание да се събира веднъж на 7 месеца по 28 дни за решения и промяна на закони.народните представители да живеят в местата от който са избрани.

Оценка:
-1 +1

АМОН
348 Отговор

До коментар #337 от "Анонимен":


ЛЮБИМЕЦЪТ ТИ ИМА ПРОБЛЕМ И ТОЙ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ.

ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛЕДЕРИ РАЗБАРХА, ЧЕ Е НЕХИГИЕНИЧНО ДА СЕ РЪКУВАТ И ПРЕГРЪЩАТ С ЕДИН АГЕНТ БУДА РАБОТЕЩ ЗА НЕРАЗГРАДЕНАТА ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕРЕСТРОЙКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ управлявала българия 30 годи чрез агентите си - БУДА , САВА , ГОЦЕ , ИВАН , КРУПИЕ .....

ВЕЧЕ и МЕРКЕЛ и МАКРОН се пазят като от СОВИ - 19 от българскит еагенти, които могат да накърнят репутацията им в собствените им държави с обвързаности които имат с АГЕНТ БУДА , АГЕНТ ИВАН!!!

ОТ ВИРУСИ ВСЕКИ СЕ ПАЗИ!!

.

Оценка:
-2 +3

Българка
349 Отговор
Време е водещите бг.психиатри да излязат с отворено писмо за психичното и здравословно състояние на този болен човек! Такъв изказ ,такава злоба в изразяването никой от нас не е виждал!

Коментиран от #360


Оценка:
-4 +8

350
Този коментар е премахнат от модератор
До Работодател
351 Отговор

До коментар #344 от "Работодател от 30 години":


Ти сериозно ли?

Оценка:
-1 +2

Бай Х*й
352 Отговор

До коментар #336 от "Март месец ще избираш":


Ти май преди да свалиш гащите се накенза.

Оценка:
-2 +2

Не ми плаща Никой
353 Отговор

До коментар #335 от "Дидо":


Ве Тоулоупин! Искам нормална държава това е! Тквата не може да се справи за това да си ходи! Кадърни хора да дойдат!

Коментиран от #368, #388


Оценка:
-4 +6

ГЕРБ Народните милионери
354 Отговор

До коментар #326 от "эээээээээ":


Да, Борисов сам се избира и преизбира като Лукашенко в Беларус, защото назначените от него калинки броят бюлетините.

Оценка:
-2 +4

Протестер
355 Отговор
Уфффф... Помислих си че Борисов е подал оставка... Че ще ми секнат кинтите за мързелуване по паветата и безплатната пиячка... ОСТВКА (да се разбира дръж се Бойко)

Оценка:
-9 +3

Радко
356 Отговор

До коментар #327 от "5438":


ПРЕСТЪПНИЦИ СА ЧЕРЕПА,ЦВ.ВАСИЛЕВ,АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ И ДР.,КОИТО ГЕШЕВ ВКАРА В АРЕСТА,ЗАТОВА КВИЧИТЕ,ПРЕСТЪПНИКА РАДЕВ ПЛАЧЕ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ,БРАВО НА ГЕШЕВ И БОЙКО!

Коментиран от #358, #415


Оценка:
-9 +8

Мария
357 Отговор

До коментар #344 от "Работодател от 30 години":


С какви пари започна.Или преватизация или кредитен милионер.Преди 30 год. Нямаше друг источник на даход толкова голям за два цеха, а да силова групировка.

Оценка:
-0 +4

ГЕРБ Народните милионери
358 Отговор

До коментар #356 от "Радко":


Само бивш милиционер може да ръкопляска на сегашните милиционери Борисов и Гешев!

Коментиран от #365


Оценка:
-3 +5

По делата им, ще ги познаеш,
359 Отговор

До коментар #317 от "ГЕРБ Народните милионери":


Господи, то си е казано..., а навремето повечето са с редови червени книжки, то не можеше да се отказва.

Коментиран от #367


Оценка:
-1 +1

Гого
360 Отговор

До коментар #349 от "Българка":


НАРОДЪТ НИ ИСКА БОЙКО И ГЕШЕВ,ДА,НАРОДЪТ,ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЕ ПРАВЯТ НА СУВЕРЕНА,А НЕ СИ,АЙДЕ СИ...ТИР

Оценка:
-1 +4

Хаджиментов
361 Отговор

До коментар #322 от "Този господин":


За свикване на ВНС са нужни 160 гласа в Парламента. Както свикаха извънредна сесия за изслушване, от БСП мофат да свикат и такава за взимане на решение за ВНС. Ако го направят в Понеделник и гласуват за ВНС още тогава ББ си дава оставката.
Хайде сега всички на Позитано 20 - в тях е топката.

Коментиран от #442


Оценка:
-2 +3

Българка
362 Отговор
Съвет към пиарите на ТИКВАТА,преди да излезе и да пелтечи тази болна душа ,да му бяхте сипали по едно уиски ,от онова скъпото ,да се поуспокои малко сикаджията!Мислете за него бе пиарите!Само как пяна не му излезе на устата!

Коментиран от #369, #376, #529


Оценка:
-5 +10

ТОВА е
363 Отговор
Борисов повече власт няма да види...!!! Да се оставиш на изнудванията и исканията на престъпниците част от който се укриват от правосъдието в чужбина, а друга част са в арестите, на уплашилите се от прокурорски разследвания олигарси и бивши политици и на натиска на лумпените от улицата и жадни за власт провалили се политици и да не си завършиш достойно мандата си , а за 3 път да си подаваш предварително оставката е предателство към надеждите на 2 милиона избиратели , които повече няма да гласуват за теб и да те изберат...!!!

Оценка:
-5 +5

Аре сега
364 Отговор
Бабикян да си събира смрадливия бивак от кръстовищата и да ни освободи от присъствието си!

Оценка:
-6 +6

А, ти на душевно нечистоплътното ТРИО
365 Отговор

До коментар #358 от "ГЕРБ Народните милионери":


се кланяш..., зорът за власт е голям, не се трае до март

Оценка:
-2 +3

свинска мас
366 Отговор
ходи да си мажеш филията с мас

Оценка:
-3 +3

ГЕРБ Народните милионери
367 Отговор

До коментар #359 от "По делата им, ще ги познаеш,":


Аз не упреквам онези, които са били комунисти, мнозина от тях бяха работливи, способни и честни хора. Но най-отблъскващи са онези хора като Борисов, които след промените през 1989 година се превърнаха във върли антикомунисти, а всъщност мислят и се държат като тоталитаристи. Както и сега не искат да пуснат тлъстия кокал, независимо от очевидното си морално падение!

Коментиран от #372


Оценка:
-3 +5

Дидо
368 Отговор

До коментар #353 от "Не ми плаща Никой":


И КОЙ СИ ТИ ДА МИ НАЛАГАШ???ТИ СИ НИКОЙ,НАРОДЪТ ИСКА БОЙКО,НЕ СЕ ПРАВИ НА НАРОДА,ПРИ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ВИ ИЗДУХАМЕ,АМА ЧЕ ,А!!!

Коментиран от #371, #373


Оценка:
-7 +6

С пяната на уста е манолайка и пилота
369 Отговор

До коментар #362 от "Българка":


Мноого злобни тия

Оценка:
-4 +4

Доброжелател
370 Отговор
Предложението е опасно, тъй като промяна в конституцията искат отдавна организации и кръгове, чиито мотиви са доста спорни. Например "зелените" - за да се забрани всякакво развитие на курортите ни, а уж само заради опазването на природата; българските мюсюлмани - с надеждата, че ще се отвори вратичка за втори официален език в Бг. и втора официална религия, което би било пагубно и крайно несправедливо; джендър организациите и радетели за вкарването на истанбулската конвенция - за да се легитимират повече от 2 пола официално и евентуално да получат право на брак между еднополови; други кръгове, които отдавна чакат за още изгодни концесии и на малкото останало неотдадено, както и за евентуални териториални промени (в наш ущърб) и т.н. и т.н. Бойко знае за всички тези интереси, както и че част от протестиращите са именно от тези кръгове и техни сподвижници. Надява се като им подхвърли тази възможност за промени в конституцията, протестите най-после да спрат, но това би било по-пагубно за страната от всичко друго! Той предлага обновяване на конституцията уж, защото да е нагодена към новите действителности, уж за ремонт "само" на съдебната система, но знае, че онези, които драпат за горепосочените промени, ще се възползват от тази възможност да си извоюват техните неща... Много жалко, че е готов да предложи дори това, само и само да остане на власт!... Продава България един вид, заради фикс идеята да остане във властта... Вероятно се бои, че иначе ще го съдят з

Коментиран от #382


Оценка:
-6 +8

ГЕРБ Народните милионери
371 Отговор

До коментар #368 от "Дидо":


Да, ако останете във властта пак ще фалшифицирате изборите, това е абсолютно сигурно!

Коментиран от #377, #380


Оценка:
-5 +8

Ммм, спорен е въпроса
372 Отговор

До коментар #367 от "ГЕРБ Народните милионери":


По-малкото зло е за предпочитане

Коментиран от #383


Оценка:
-1 +2

любопитен
373 Отговор

До коментар #368 от "Дидо":


Кво пък духаш ти бе, на кой бе?

Оценка:
-3 +0

Доброжелател2
374 Отговор
Вероятно се бои, че иначе ще го съдят за какво ли не?... А и не споделям предложението му министъра на правосъдието да има функции само да предлага бюджети и да управлява имотите на министерството си - твърде малко са тези функции за поста министър, както и някои от другите му предложения не са добри. А английската конституция знаете ли откога не е променяна - независимо в кой век живеем? С две думи - лошо, много лошо!... Бог да пази България, въпреки всички ужасни интереси срещу нея - външни и вътрешни!

Оценка:
-3 +3

Сети се
375 Отговор
Това защо не го каза вчера в парламента, а се скри като мишка? За намаляване на броя на народните представители се проведе референдум, който ти не призна! Сега се правиш на големия реформатор. АЙДЕ МАРШ! ОСТАВКА!!!

Оценка:
-2 +6

ДидоТИ ЛИ СИ БЪЛГАРКА,???Неква проста ,д
376 Отговор

До коментар #362 от "Българка":


БРАВО НА ГЕШЕВ И БОЙКО БОРИСОВ!ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ!

Коментиран от #395


Оценка:
-9 +7

Всеки съди по себе си
377 Отговор

До коментар #371 от "ГЕРБ Народните милионери":


Тва да не е костинбродска афера

Оценка:
-1 +2

мутро некадърна и крадлива
378 Отговор
Преговори и пазарлъци с терористи и мутри не се водят.

Оценка:
-4 +8

чикирикилапдуду
379 Отговор
E най сетне им го каза точно ББ но ТЕ не искат да е точно че рибата най лесно се лови в мътни води но номера ИМ няма да мине и вряскат и кряскат едно и също подтикнати от червената олигархия лапнала всякакъв мръсен и анти-законен бизнес с който подливат вода на всичко морално и нормално но ... на изборите за които са се залетели ще се разбере колко са много и кой ги подлъгва към този раздор който пак искат да създадат в едва укрепналата ни родина , долу барикадите и безродните шантажисти разбиващи обществения ред и живот на 2 милионна София страдаща и търпяща твърде дълго това безобразие и анархия на шепа заблудени и не дотам културни люде..! Хубаво че полицията ги пази иначе щяха бързо да се окъпят в любовта народна за която само си мечтаят че съществува но да ама не ..! И е крайно време да бъдат глобени както повелява закона за това чудо объркващо и пречещо хората да изпълняват служебните си задължения и оскверняващи държавните сгради и дуги такива.!

Оценка:
-7 +6

Има само едно единствено сигурно
380 Отговор

До коментар #371 от "ГЕРБ Народните милионери":


Нещо...то е, че който се е родил ще умре

Оценка:
-0 +4

Шабан
381 Отговор
Какво Велико народно събрание!?
То от толкова Велики събрания народ не остана в държавата! На всеки 30-50 години промяна!? Не стига че, младоста ни премина в мизерия и робство ами и старини като хората няма да видим! Егати изкорубената държава!?

Оценка:
-5 +5

Хаджиментов
382 Отговор

До коментар #370 от "Доброжелател":


Ако болшинството иска тези промени, тогава let it be!
Винаги има болни и недоволни, но демокрацията взима решения според болшинството.

Оценка:
-1 +6

ГЕРБ Народните милионери
383 Отговор

До коментар #372 от "Ммм, спорен е въпроса":


Тоест искаш да кажеш, че и в Америка Тръмп трябва да управлява до дупка, за да не дойде на власт "по-голямото зло" - Демократическата партия! България е парламентарна република, има много партии, така че да се обявяват всички те за "по-голямото зло" и да стои само една партия на власт, както навремето БКП, означава да се маргинализира и опорочи властта, както стори ГЕРБ за дългия период на своето управление!

Коментиран от #414


Оценка:
-3 +3

Българка
384 Отговор
За да се разбере и усети всенародната любов,борисов да излезе на площада без бодигардовете,и целия народ ще му покаже ЛЮБОВТА СИ! Тогава ще види ,що значи ЛЮБОФ!!!

Коментиран от #393


Оценка:
-3 +8

ПепиБи
385 Отговор
Да беше казал, че е готов да смени вярата и от утре е Хасан(при цялото ми уважение към българските мюсюлмани), само да остане още 2 - 3 месеца на власт, да помете под килима малко. Пак щеше да породи същите чувства у мен. Конституцията са я писали хора като Каравелов, не Бай Ганьо...

Оценка:
-4 +5

386
Този коментар е премахнат от модератор
Стамат
387 Отговор
А баща ми ще ми купи колело ,ама друг път. В този парламент никога ама никога няма да постигнат съгласие за Велико народно събрание. Тиквата е мноооого куха тиква но това го е разбрал.И затова обвързва оставката си с приемането на закон за свикване на Велико народно събрание. Отново и за кой път ни се подигра .Това нищоже..ство все пак обаче не си прави сметката много добре. С поредната си гавра обижда интелекта на хората а това само ще ги ядоса още повече. ОСТАВКА СЕГА

Коментиран от #402


Оценка:
-5 +6

Всички искаме, но ти не го искаш
388 Отговор

До коментар #353 от "Не ми плаща Никой":


От правилните хора...искай от бсп, дето я загробиха тая държава да ни управляват от 90г зависими сътрудници на ДС и създадоха престъпните олигарси...от тях искай

Коментиран от #424


Оценка:
-3 +4

Тоя
389 Отговор
пак е замислил нещо апокалиптично за народа и как де се провре отново във властта. Той иска това народно събрание , на което му се иска оставката да продължи да работи до свикване на велико народно събрание. А този парламент винаги ще гласува правителство на ГЕРБ. Това не ни устройва. Защото след това ще извади от ръкава как трябва да се гласува бюджета за следващата година, как е криза и как това народно събрание може да продължи да работи и въпреки избора на Велико народно събрансие. Всичко предложено от този Мефистофел трябва да бъде щателно разгледано в най-извратения вариант който той е замислил и покрил отгоре с благи думи. Хора, бдете

Оценка:
-2 +9

Мафията
390 Отговор
Мафията си къса опашката! За да се спаси! Съдебната реформа може да се извърши с мнозинство от 2/3 и без свикване на Велико народно събрание.
След 30 години контрареволюция контрареволюционерите зоват за нейното продължение въз основа на нова конституция!

Нова конституция би имала смисъл само ако по дух и по буква е идентична с Конституцията от 1947 година - революционната Народна конституция, която връща на Народа банките и средствата за производство, създадени с народната пот и труд.
Единствено Конституцията от 1947 г. наречена "Димитровска конституция" е едновременно демократична, патриотична, справедлива, в защита на българския народ и в защита на българската държава и на българския национален интерес!

Върнете Конституцията от 1947 г. или се снишете и замълчете!

Долу мафията на ГЕРБ - ГРОБ за България!
Долу психодесните проводници на интересите на Сорос в България!
Долу 30-годишната контрареволюция!
Експроприация на експроприаторите!
Национализация на банките, всички финансови институции и на всички средства за производство в полза на целия български народ!

Коментиран от #421


Оценка:
-5 +13

Тоя
391 Отговор
не е в позиция да поставя ултиматуми на Обществото. Оставка и вън

Коментиран от #394


Оценка:
-3 +8

гнида
392 Отговор
Учи се да говори с интонацията на Радев! Само дето интонацията не прави интелекта !

Коментиран от #396


Оценка:
-4 +6

Завиждаш
393 Отговор

До коментар #384 от "Българка":


Искаш на неговото място, тва са ти фантазии на подсъзнателно ниво по Фройд, 🙂дали ще разбереш

Коментиран от #399


Оценка:
-1 +2

Да, той е в позиция...ДА УПРАВЛЯВА
394 Отговор

До коментар #391 от "Тоя":


До март

Оценка:
-2 +3

Българка
395 Отговор

До коментар #376 от "ДидоТИ ЛИ СИ БЪЛГАРКА,???Неква проста ,д":


Защо всички поддръжници на гробовете са мнителни? Г-не,не зная ,кой е Дидо,знам аз коя съм!!! Жена родена в България и носеща гордо името БЪЛГАРКА!!!

Коментиран от #406, #527


Оценка:
-2 +5

Сърце трябва за тая работа, а не
396 Отговор

До коментар #392 от "гнида":


интонация, а той го има за разлика от пилота

Оценка:
-2 +3

Това
397 Отговор

До коментар #313 от "Аз по делата им ги познавам":


не е вярно.Насила в БКП не приемаха.Подаваше се молба.Три комунета "гарантираха" за кандидата,който и допълнително се проучваше.
И между другото е казано,че не по делата,а по плодовете им ще ги познаете.Има разлика,нали?Още народът е казал,че крушата не пада по-далеч от дървото.Т.е. има голямо значение от какъв род произхождаш и как си възпитан.

Оценка:
-1 +3

Български гражданин
398 Отговор
Добре казано!Депутати от 240 на 120.ВНС от 280 депутата.Имам още три допълнения към казаното от Борисов: 1.Всички депутати в НС най-много 2/два/ мандата. 2.Без длъжността вице президент.В Европа в нито една държава ,която е Парламентарна Република няма вице президент,а само Президент. 3.Всички граждани на България от Президента до обикновеният гражданин да са без имунитет.Имунитета,като привилегия трябва да изчезне в Българската конституция.

Оценка:
-1 +8

Българка
399 Отговор

До коментар #393 от "Завиждаш":


Вие наистина сте болни,пак по Фройд! Народа иска да се махат,това не е по Фройд ,а е по БЪЛГАРСКИ!!!

Коментиран от #405, #409, #411


Оценка:
-3 +7

400
Този коментар е премахнат от модератор
Историк
401 Отговор
Прости и не конструктивни коментари, отричане на всичко, никаква
мисъл за сериозни промени на системата -прост народ !
Не се сърдете, много сте прости и тъпи с тези коментари
Срамувам се, българи.. а имате претенции за европейци

Оценка:
-5 +3

Който не иска Велико Народно
402 Отговор

До коментар #387 от "Стамат":


Тъкмо да си проличи..., не че не се досещаме...бсп са против, те искат да се възобновяват на власт техните олигархични кръгове

Коментиран от #408


Оценка:
-3 +4

Мадрид
403 Отговор
Бойко спри с лъжите и просто се махай ЗАВИНАГИ!

Оценка:
-4 +8

Тоя е луд никой не те ще Боки
404 Отговор

До коментар #29 от "Я... Я":


Не 56 процента а 90 честни избиратели крадците вън съд и доживотен затвор за всички гадове от 89 година стига писна и от мангалета кебапчета кюфтета 20 кинта за глас а народа имигрира до кога нашите деца не знаят Български мислят за чужбина питам до кога така. Време е за резстарт за народа та белкем разберат крадците кой им е шефа не те а ние

Оценка:
-3 +6

Някой
405 Отговор

До коментар #399 от "Българка":


Кои сте вие народът.Не ставай смешен,1000-5000 лумпена смесваш с народа.

Оценка:
-7 +4

406
Този коментар е премахнат от модератор
Живи и здрави българи
407 Отговор

До коментар #261 от "Госあ":


Не знам дали те заплашва , но аз ти желая да си жив и здрав българино! Всичко добро и успех на протеста!

Оценка:
-2 +4

408
Този коментар е премахнат от модератор
Ма, алоооу...някаква част
409 Отговор

До коментар #399 от "Българка":


Не сте НАРОДА. Може да говориш от 1-во лице единствено число.

Коментиран от #426


Оценка:
-3 +4

410
Този коментар е премахнат от модератор
ДО БЪЛГАРКА
411 Отговор

До коментар #399 от "Българка":


Не им се вързвай , изхабени тролове са , Бойко ще падне , той насъска много злобни хора. Всичко добро , ще победим това зло :))

Коментиран от #423


Оценка:
-2 +6

Стига глупости
412 Отговор

До коментар #72 от "Вън кръвопиеца от властта":


И аз имам пари в шкафчето (може и повече). И какво, нямам вяра на банките. Отделно, ти знаеш ли горе долу, колко пачки са милиард?

Оценка:
-3 +2

666
413 Отговор
бе какво на чисто,кви пет лева бе?и кво съединение,че нещо не те чуват?Кат си толкова ербап,изправи се и го кажи в очите на хората!

Оценка:
-2 +5

Много партии какви-сателити на бсп
414 Отговор

До коментар #383 от "ГЕРБ Народните милионери":


И опозиция от ДС сътрудници си създадоха. Управлява, спечелилият ИЗБОРИ. Голям зор да докарате на власт престъпни олигарси, че сега нещо се е размърдаха прокуратурата.Всеки иска да живее добре в нормална държава, затова Велико Народно

Оценка:
-2 +2

8546
415 Отговор

До коментар #356 от "Радко":


Има си КОНСТИТУЦИЯ . Четем и ИЗПЪЛНЯВАМЕ не философстваме .👍УСПЕХ

Оценка:
-1 +3

Иванушка глупака
416 Отговор
На кой ни оставяш бащицееее!!!

Коментиран от #425


Оценка:
-1 +5

Делфийския оракул
417 Отговор

До коментар #6 от "БРАВО НА":


За какво, му благодариш, на тоя мошеник?

Оценка:
-2 +4

Възмутен
418 Отговор
Не разбра ли вече, че никой не иска ти и твоята корумпирана и продажна партия, заедно с вашите партньори, да взимате решение за бъдещето на България! Във Великото народно събрание трябва да са хора мислещи и достойни да са там, а не шепа продажни, корумпирани и необразовани марионетки като вашето мнозинство! Разбираш ли изобщо значението на думата велико?

Оценка:
-4 +9

делфи манен
419 Отговор
Да благодарим на Борисов за последно и да изчезва от Премиерския стол, незабавно!

Оценка:
-3 +6

QAnon
420 Отговор
Нaй- вaжнoтo зa нac:
ВНC рeшaвa измeнeниe нa зaбрaнaтa
при oбявявaнe нa вoeннo или извънрeднo пoлoжeниe
дa бъдe oгрaничeнo упрaжнявaнeтo ocнoвнитe прaвa кaтo живoт, физичecкa и тeлecнa нeприкocнoвeнocт, прaвo нa cпрaвeдлив cъдeбeн прoцec, нeприкocнoвeнocт нa личния живoт

Оценка:
-1 +4

Хаджиментов
421 Отговор

До коментар #390 от "Мафията":


Знаем, че Мафия е другото име на БСП и ти го демонстрираш.

Оценка:
-5 +6

422
Този коментар е премахнат от модератор
Българка
423 Отговор

До коментар #411 от "ДО БЪЛГАРКА":


Те са от една порода и се припознават,но ние сме от другата порода ,нали така? И в крайна сметка ,злото се побеждава с много добро ,злото е гроб ,доброто е оставка!!! Разследване,конфискация на имущество,връщане на заграбеното отново в България и доживотен затвор ,за горе изказващия се и сие!!!!

Оценка:
-3 +6

Точно така
424 Отговор

До коментар #388 от "Всички искаме, но ти не го искаш":


Те били искали, че кой не иска.Вместо да изпишат вежди, тръгнали да избодят очи...божков-трио и компания с нарушените права...оффф

Оценка:
-2 +3

На божковото лято
425 Отговор

До коментар #416 от "Иванушка глупака":


Как на кой, Иванушка

Оценка:
-0 +1

Българка
426 Отговор

До коментар #409 от "Ма, алоооу...някаква част":


Когато изборите са манипулирани и фалшифицирани,т.е като в Беларус,ние сме народа!!!И Вие сте ,част от този народ ,след като пишете на БЪЛГАРСКИ!!!

Коментиран от #431


Оценка:
-1 +4

Късно е
427 Отговор
Бойко, гледах ти обръщението до 30-а секунда и го спрях. Само дотам рекорден брой лъжи. Народът вече няма да ви се върже. Освен другите кражби, сега вече крадете и чужди политически идеи ли? Де бяхте досега 11 години? То бива наглост, бива, ама това вашето е дебелоока нагла хамелеонщина. ОСТАВКА! Сега и веднага. Не ви щем, не разбра ли? Вие сте дискредитирани пред народа си, нула, зироу.

Оценка:
-2 +7

Попа
428 Отговор
Те го не искат в селото, пък той за къщата на попа пита.

Коментиран от #430


Оценка:
-1 +5

Кой е тоя, някой твой роднина ли
429 Отговор

До коментар #202 от "Де Факто":


по права линия,че не се разбира

Оценка:
-0 +1

Дедо попе, чакай март
430 Отговор

До коментар #428 от "Попа":


Що бързаш тъй

Коментиран от #433


Оценка:
-0 +1

Пак ли вие определяте кое е фалшиво
431 Отговор

До коментар #426 от "Българка":


Същият файтон хора.Влязла си в образ, мила...., дано не го доразвиеш до РЪЖГЕВА

Оценка:
-0 +1

КОЧА
432 Отговор
САМО НАПРЕД СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ - ПОДКРЕПЕМЕ ГЕРБ .............................

Коментиран от #437


Оценка:
-6 +4

Попа
433 Отговор

До коментар #430 от "Дедо попе, чакай март":


Късно е чадо

Коментиран от #440


Оценка:
-1 +3

Грую
434 Отговор
Това за редуцирането на депутатите е добре! Като ходим да ги замеряме с домати и яйца по-малко ще се харчим, като са по-малко!

Оценка:
-1 +6

Гъдьо Гъдев
435 Отговор
Боко,не ни омайвай ,за да печелиш време,заличаване на следи, парични потоци,и т.н......
Подай оставка,веднага и ревизия на цялото ти управление.......Оставка и съд изка народа за теб,за Гешев,Домусчиев,Шиши,......Долно крадливо племе!!!.....

Коментиран от #481


Оценка:
-1 +8

Потресен съм
436 Отговор
Как може такава наглост? Вие същите, дето обърнахте плочата сега, не отхвърлихте ли два законни и легитимни референдума на Народа с подобни искания. Лъжци долни! Как не ви е срам да предлагате това? Освен това Народът не иска това, а иска пряка демокрация, не безбройни съветчета и инспекторатчето, дето лапат още народни пари. Персонална отговорност пред народа, отзоваване във всеки един момент, вкл. на министър-председател и наказателна отговорност за крадци на национални и евро фондове. Оставка!

Оценка:
-1 +6

идиът
437 Отговор

До коментар #432 от "КОЧА":


че Бойко е мутрокомунист....

Коментиран от #441


Оценка:
-2 +2

Наивен си
438 Отговор

До коментар #323 от "Дръвчо":


Не искат промени бсп, искат да се върти статуквото в управлението както досега..., ама да гласуват за Велико Народно, да се обзаложим

Оценка:
-2 +1

ИСТИНАТА
439 Отговор
Лъжи, лъжи този лъже повече от марсиянките-гледачките по централна гара.
Едно трябва да се направи ЛУСТРАЦИЯ на всички управляващи през последните 30 години от общински съветник до депотат. Същото и в съдебната власт. Пак ни лъжат дъртите комуняги съветниците на боки.....ей големи боклуци излязоха

Коментиран от #443


Оценка:
-2 +5

Попе, що бе ...то закъснелият
440 Отговор

До коментар #433 от "Попа":


Не бърза, ей го де е март

Оценка:
-1 +1

А бсп и пилота и сие
441 Отговор

До коментар #437 от "идиът":


са само комунисти, тъй ли?Блажени са вярващите

Оценка:
-0 +1

Мисля
442 Отговор

До коментар #361 от "Хаджиментов":


Че това не е футболна игра! Плюс 160 гласа се изискват за импийчмънт на президента, плюс това 240 тоулоупа са в отпуск затова Тквата печели време до септември, плюс това БСП мн да не се надява на власт защото, ще има пак протести(другари не щем)-имат още доста да рсботят над псевдосоциалната си политика! И още мога да ти кажа, но ще го направя накратко...Оставка, Лустрация, Чисто нови Закони опиращи на върховенство! Интелигентни лидери, опитни, можещи, искащи. На театрални изпълнения тип Каракакачанов, Симеонов, Марешки...се нагледах аз лично? А Вие? Ако Слави ще оправи държавата той да е! Ако Корнелия ще я оправи Тя да е! Ако Иванов ще я оправи Той да е, но да има закон който ясно да посочва, че при лъжа в особено големи размери засягащи пряко обществото- няма значение мин председател или президент или гл прокурор да се пращат в пандиза! Казана дума, хвърлен камък трябва да бъде! Тогава ще работят за Всички Всичко и Всеки в България! ...

Коментиран от #458


Оценка:
-2 +7

Мда, отдавна трябваше лустрация
443 Отговор

До коментар #439 от "ИСТИНАТА":


За държавни постове.Това е основната причина държавата да е зле.Винаги са ни управлявали хора с зависимости

Оценка:
-1 +4

ВУУП
444 Отговор
Евала на Бойко!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-6 +2

Стига увъртания
445 Отговор
Борисов, ще си подадеш оставката пред това НС и дано не се наложи да я подадеш в пресата. Време за такива пируети няма, свършиха се и баламите. А вчерашният нагъл ход на депутатите от ГЕРБ и на Каракачана-Далавери Симеонов бяха върхът на всичко. Измитайте се!

Оценка:
-1 +4

Добре
446 Отговор
Съгласен съм. В чл.2 на новата конституция да се запише: "ГРОБ и БМФ са противоконституционни".

Оценка:
-1 +1

Той има отговорност към избирателите
447 Отговор

До коментар #274 от "Иван":


Не искам да ми подменят вота. А учителят по математика е голяма работа

Оценка:
-1 +2

ккк
448 Отговор
Какво ли не прави алчния за власт човек. Не мога да разбера дали този човек е съвсем нормален. Хората му искат оставката, но не ще остана докато може. Толупена тиква :)

Оценка:
-1 +2

Унищожителите на България..
449 Отговор
Това направих,онова направих,затрих бъдещето на българските младежи,убих децата които можеха да се родят в България.Изпълних заповедите на враговете на България и сега ще почивам заслужено с откраднатите милиарди с мойте внучета далече от България,но с клетвите на Българският народ казано по адрес на ТИКВУН и &ПКП и плужеците...

Оценка:
-1 +4

Войн
450 Отговор
Ти му казваш да се разкара, то ти казва: Първо ще ти дам акъл!

Оценка:
-1 +8

ники
451 Отговор
абе тикво искаш нова конституция защото сегашната я наруши тотално вън от политиката мръсник

Коментиран от #499


Оценка:
-2 +5

чичо
452 Отговор
Абе, Мутрагеньо, не ти ли е ясно, че подобни коч-маневри няма да те спасят от нашата любов народна! Не им ли светна на твоите кукловоди, че вече не си в позиция да диктуваш условия! Отдавна вече не си нито авторитетът, нито моралният стълб на нашето общество. В твоята си СИКаджийска шайка може все още да те броят за нещо, но ние, нормалните българи, не желаем да се моташ повече във властта!!!!

Оценка:
-1 +5

коцето
453 Отговор
Мисли,че все още има мнозинство и иска ВНС за да станем президентска република и той да е президента!
Много е болен тоя!

Оценка:
-1 +6

Бай Ставри
454 Отговор
Е хайде де, пазим ти креват в южното крило.

Оценка:
-0 +5

Тракиец
455 Отговор
Доган ли ти го написа. С такъв просташки тон не се говорят такива важни неща за държавата. Хайде, изчезвай! Да дойдат интелигентните и образовани млади българи, каквито слушаме на площада!!! Те ще управляват! Ще управляват държавата, но първо трябва да я изградят, защото тиквите я унищожиха, разграбиха, продадоха, предадоха, няма я!

Оценка:
-1 +5

Матей
456 Отговор
Сатана се прави на ангел небесен! Марш! Изчезвай от милата ни Родина! Тя не е твоя! И няма да позволим да бъде мутренска! Мутрите в затвора! Да излязат военните, но истинските, не твоите!

Оценка:
-1 +7

муто
457 Отговор
Даваи я бе брат недеи само да въртиш гъзето става все по лошо ЩЕ предлагаш недеи бе братко ти си ходи пък ще има кои да предлага вие гербаджиите сте спициалисти в друга област но нищо не каза за шкафчето за къщи за вили сподели нещо за тоалетните в строителството сте царе днес строите утре провите ремонт караи да върви важно е пари да се трошат ходи си братко ходи си хората веке не те искат твоито самохвалство им омразна пък и ненаситен си хаиде ходи да харчиш милиардите заграбени с частен труд

Оценка:
-0 +3

Хаджиментов
458 Отговор

До коментар #442 от "Мисля":


Хахаха, много си забавен!
Всичко, което искаш може да се постигне единствено с Велико Народно Събрание, но ти си против.
Тогава, как да стане?!?!
Едновременно натискаш газта и спирачката и очакваш да отидеш в Европа. Ами няма да мръднеш и няма да стигнеш никъде.

Оценка:
-3 +2

Реалист
459 Отговор
А стандарта на......РУМЪНИЯ след колко х30 години ще го сгигнем бе гадино престъпна ?!!!!
Не ми пука какво ще намаляш или увеличаваш.1200 ле-ва АБСОЛЮТЕН МИНИМУМ гарантиран със закон на заплащане в частен и държавен сектор за всички които се намират извън държавата софия.
Това е !

Оценка:
-2 +4

Демократ
460 Отговор
След тази реч очаквам довечера Борисов сам да поведе протеста на хората срещу мутрите, олигархията и беззаконието.

Оценка:
-2 +7

ДЕМЕК МЕСЕЦ МАЙ ,ЮНИ 2021г.
461 Отговор
ПОЧТИ ГОДИНА

Оценка:
-1 +1

анонимин
462 Отговор
Даваш оставка,и в затвора свиквай каквото искаш,ако доживееш!?

Оценка:
-2 +4

ЦИК
463 Отговор
на съд, защото допуска фалшификатори на избори да управляват и унищожават държавата ни. Те са съучастници!

Оценка:
-1 +3

Пипи
464 Отговор

До коментар #13 от "Мишо":


Доста неграмотен гербер. Като вожда му.

Оценка:
-2 +5

ПРЕСТЪПНИК В ЗАТВОРА
465 Отговор
БОЬО ТИ СИ УВОЛНЕН НЕ МОЖЕШ ДА РЕШАВАШ НИЩО В ЗАТВОРА ТИ Е МЯСТОТО КЬОПЕК!

Оценка:
-3 +4

Рап
466 Отговор
Ха сега да ги видим протестиращите! Той предлага това ,което искахте друг е въпроса да му вярвате или не. Ако не го изпълни тогава наново протести! Сега можете да се пребирате по къщите.... Мисията свърши поне на този етап.

Оценка:
-2 +2

Петър
467 Отговор
И пак дава акъл кое е добро и кое лошо.

Оценка:
-2 +3

При последното
468 Отговор
гласуване имаше известен брой машини. Как така изведнъж се повредиха? ЦИК трябваше да даде обяснение!!!

Оценка:
-1 +3

изтрепаха по поръчка
469 Отговор
150, пък тоя го оставиха! Защо бе, САЩ?

Оценка:
-2 +3

Алеко
470 Отговор
Борисов чао......

Оценка:
-2 +2

Четете Библията
471 Отговор
да видите как и сатана може да се преправи на светъл ангел небесен. Жалко, че в България има много глупави хора.

Оценка:
-1 +2

Умно село
472 Отговор
Събрали се ОРЕЛ, РАК И ЩУКА и родили мишка)))
С всеки изминал ден стават все по смешни.
Хората искат да разберат за чекмеджето, за обявената в продажба къща на половин цена в Барселона.
Те седнали сега да градят и оправят държавата, която си я вписаха и в регистъра, като цапардосаха данните и тези на НАП.
Не знам какво би казал в случая Радой Ралин@?)))
Но навярно ще е смешно и тъжно за изгубените години в тази "кална локва", в която превърнаха страната.

Оценка:
-2 +4

Бат Вальо
473 Отговор
Е, тоя път ще си го получат !!! Брой на депутатите 120 и праг от 8%, това е правилното лекарство !!! Тоя МРЪСЕН НОМЕР на Борисов ме изкефи максимално ... ха ха ха ха ха !!!

Оценка:
-0 +5

ТУЛУП НЕ СЕ ПРАВИ НА УМЕН И ХИТЪР
474 Отговор
Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС

---- НЕ ТИ ОТИВА€ ЗНАЕМ ТЕ ТЕБ, КАТО ПЪРВИЙ И НАЙ - ВИДНИЙ КАРУЦАР И ТЪПА МУТРА В ДЪРЖАВАТА. ОСТАВКА БЕЗ УСЛОВИЯ ОТ ТВОЯ СТРАНА НЕЩАСТНИК НЕПОРЪБЕН....

Оценка:
-2 +3

факт
475 Отговор
НЕМА КОЙ А ТИ ВЪРЖЕ!!!

Оценка:
-1 +1

Народът
476 Отговор
му иска оставката, а той: "Аз пък искам оставката на президента". Хайде де, да не би да тежиш колкото 2,5 млн. български гласа. Г-н Президента Господ ни го изпрати! А ти вън, с цялото си мутренско правителство и заедно с всички мутри, където си ги поставил през тези 30 години! - в полиция, в местните управления и администрацията, къде ли не. Точно от там са поддържащите те гласове. Защото паднеш ли, загубени са и те. Умирате от страх!

Оценка:
-2 +3

КРАЙ
477 Отговор
АЛО, БАЦЕ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ПОСТАВЯШ УСЛОВИЯ!
УСЛОВИЯТА ГИ ПОСТАВЯ НАРОДА И ТЕ КАЗВАТ:
ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛ. ПРОКУРОР, РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВАТА, РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ЗА ВРЕМЕТО НА ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ! КРАЙ!
СТИГА СИ ГОВОРЕЛ ИДИОТЩИНИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАЗДЕЛЯ НАРОДА. НЕ, НЕ ГО РАЗДЕЛЯ ПРЕЗИДЕНТА А ТИ СИ ТОЗИ, КОЙТО РАЗДЕЛЯ НАРОДА - ВИЖ КАКВИ СРЕДСТВА ПРЕВЕЖДАШ НА ОБЛАСТИТЕ В КОИТО ГЕРБ Е ПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ И ТАМ КЪДЕТО Е ПЕЧЕЛИЛА БСП! НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА ВРЪЗКА МЕЖДУ ПРЕЗИДЕНТА И ОЛИГАРСИ, СТИГА С МУТРЕНСКИТЕ ТИ НОМЕРА, НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА, ЗАЩОТО НЕ ГЛЕДАМЕ ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА С МИЛИОНИ ЕВРО ПРИ ПРЕЗИДЕНТА, А ПРИ ТЕБ, НЕ НА ПРЕЗИДЕНТА БОЖКОВ Е ДАВАЛ МИЛИОНИ, А НА ТЕБ, НЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ЛЮБОВНИЦАТА ИМА КЪЩА В БАРСЕЛОНА ЗА МУЛТИМИЛИОНИ, А ТВОЯТА, РАЗСЛЕДВАЩИТЕ СВЕТОВНИ ОРГАНИЗАЦИИ НЕ ПИШАТ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е МИЛИАРДЕР, А ЗА ТЕБ, ЧЕ СИ МЕЖДУ 80-ТЕ МИЛИАРДЕРИ В СВЕТА, А ЗА ЦИНИЧНИТЕ ТИ ЗАПИСИ, КОИТО В ЦЯЛ СВЯТ ГИ СЛУШАХА И ЗАРАДИ ТЕБ КАЗВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЧИНА. ТАКА Е БОРИСОВ И ЗАТОВА НЕ СИ В ПОЗИЦИЯ ДА ПОСТАВЯШ УСЛОВИЯ, ЗАЩОТО СИ ПРЕСТЪПНИК, ПРЕЯДЕ С ВЛАСТ И СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ СИ И НАД ГОСПОД!
ИДИ СИ С МИР, НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ДИША, ГНУСИ СЕ!

Коментиран от #486


Оценка:
-3 +5

Кой
478 Отговор
лъже, че е лежал в затвора за кражба на коли заедно с Иво Карамански? И че в Европа имал присъда за убийство?

Оценка:
-0 +2

Неутрален
479 Отговор
Институт по Демография към БАН - за последните 10 дни герб са загубили 11% от подкрепата си.
Без коментар.

Оценка:
-2 +1

24/7
480 Отговор
А сега на ход са другарите от президенството - Радев и Йотова.

Оценка:
-0 +2

Какво време ти печели, то
481 Отговор

До коментар #435 от "Гъдьо Гъдев":


Времето си е негово до март, после пак

Оценка:
-1 +2

482
Този коментар е премахнат от модератор
333
483 Отговор
Свикайте ВНС, отхвърлете промените и чао.

Оценка:
-2 +0

БИБО
484 Отговор
Е ДО СЕГА ЗАЩО НЕ БЕШЕ ТАКА 10 ГОДИНИ ОТ КАКТО СИ НА ВЛАСТ АА ЗАЩО

Оценка:
-2 +2

ТУЛУП НЕ СЕ ПРАВИ НА УМЕН И ХИТЪР
485 Отговор
Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов: Давам оставка при свикване на ВНС

---- ВИДЯХМЕ ТЕ, КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА НАРОДА ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЯТА ТИ! ДОКАРА НАРОДА ДО НИЩЕТА И ГЕНОЦИД. МРАКОБЕСИЕТО, ЛЪЖИТЕ, КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА И Е ВГНЕЗДЕНА ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ. ДОВЕРИЕ НЯМАШ - БЕЗАПЕЛАЦИОННА ОСТАВКА И СПРАВЕДЛИВ СЪД ЗА ТЕБ ТУЛУП НЕНАГЛЕДЕН. ИМАШ И МЪЖКИ ИЗХОД, НО НЕ СИ ТАКЪВ.... НЕ СИ И БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ. БЪЛГАРИЯ НИКОГА Е НЯМАЛА ДЖЕНДЪР ГЕНЕРАЛ....

Оценка:
-3 +3

Народът ги поставя чрез избори
486 Отговор

До коментар #477 от "КРАЙ":


Поне друго нищо по-добро не е измислено все още, ей това не разбирате наглите мутроподръжници

Коментиран от #494


Оценка:
-2 +0

487
Този коментар е премахнат от модератор
488
Този коментар е премахнат от модератор
Честни избори искаме
489 Отговор
Не ГЕРБ са предложили ВНС, а други много отдавна преди тях. Да не си приписват заслуги! Но така или иначе щом и ГЕРБ вече обърнаха палачинката, явно натам ще вървим. КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ тук обаче е изборите и как ще се проведат. Народът не бива да им позволява да провеждат избори без машинно и електронно гласуване, одитирано и надзиравано строго от независими международни специалисти преди и по време на изборите. За да е представен максимално целият български народ тук и разпръснат по неволя из света, трябва то да се избере дирекно и реално от него, след като кандидатите изложат кой какво ще предложи, за да ги изпратят хората там. Не се ли направи това, мафията отново ще намери начин да превземе държавата. Това ще е последният исторически шанс за ново начало за България. Не позволявайте да ни го откраднат отново с нечестни и фалшиви избори, чували и подправяни на коляно протоколи.

И Борисов... първо оставка на правителството ти, после не го мисли, ние ще се оправим и слънцето отново ще изгрее.

Оценка:
-1 +1

Мислещ реалист
490 Отговор
Сравнявам всички които са против Б.Б. и си мисля, че той наистина си обича Родината и е държавник.Ако е вярно чекмеджето, взима си го и си тръгва нещастни, завистливи неудачници цял живот гледащи чужди чекмеджета.Като сте прости и/или/мързеливи няма да имате ваше чекмедже. Но той ще остане в Историята заради тези които уважаваме неговите успехи и построеното в България!Пак ще си гласувам за него! От всички лоши си е най-добрият!

Оценка:
-1 +3

С престъпни
491 Отговор
фалшификации взеха изборите, със съдействието на ЦИК, защото и той беше техен. Сега са мнозинство и в НС. И тоя иска нещо си там да се гласува. Чуваш ли се какво предлагаш на тези, които не са глупави, както си мислиш?!А защо говориш винаги със злоба? Ужас, не се търпи тона ти!

Оценка:
-2 +2

Баце
492 Отговор
Демек, ново заведение за платени услуги със стари работнички в него! Е то така не е ново заведение, а си е същия...

Оценка:
-1 +2

А вие
493 Отговор
Неутралния 208 и 219-ти, това личните ви имена ли са, или бащините?

Оценка:
-1 +2

КРАЙ
494 Отговор

До коментар #486 от "Народът ги поставя чрез избори":


КОГАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ, А ПРЕЯЖДАТ С ВЛАСТ И ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, НАРОДА Е ДЛЪЖЕН ДА ИМ ИСКА ОСТАВКАТА И ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СИ Я ПОДАДАТ! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, А ТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ КОГАТО НЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО /НЯМА КАК СЪДА, КОЙТО Е ПОДЧИНЕН НА МИН. НА ПРАВОСЪДИЕТО ДА СЪДИ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЧИЕТО ПОДЧИНЕНИЕ Е/, ТАКА Е ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА.

Оценка:
-2 +6

Ужасно е
495 Отговор
уплъашен и объркан. Голяма излагация. Цял свят говори за България - за народа ио за премиера. Нородът протестирал, защото една тиква не искала да си отива. Виж европейските медии.

Коментиран от #504


Оценка:
-3 +3

496
Този коментар е премахнат от модератор
степан
497 Отговор
Абе така и така сте я почнали довършете си подпорната стена край морето и преди датата да има акт 16 ,така ще има нещо свършено за този мандат.

Оценка:
-1 +0

Късно е
498 Отговор
чадо! Вършили сте гигантски престъпления спрямо българския народ и българската държава. Безродници! Народът казва:Стига! Оставки и затвор! Кой каквото си е надробил, това ще сърба. Една година се самозапалиха 6 българи, но на вас не ви мигна окото!!! А пък сега говорите смешки! Протестите са ВЪСТАНИЕ!

Коментиран от #501


Оценка:
-3 +3

Сегашната конституция
499 Отговор

До коментар #451 от "ники":


Я писаха комунистите да ги обслужва 30г

Оценка:
-0 +3

родригес
500 Отговор
Изобщо не ме интересува какво ще става в България. Направят ли ефикасна ваксина за коронавируса стягам багажа и на вън. За разлика от младостта която бързо минава прехода на страната ни няма край.Омръзна ми от мизерията, липсата на промени и простия народ който гласува само за ГЕРБ. Българите са били винаги разделени и никога обединени. Явно 80% от народа е прост човешки материал.

Коментиран от #507


Оценка:
-3 +0

Попе, ти ли бе
501 Отговор

До коментар #498 от "Късно е":


Има време до март, стига дава зор

Оценка:
-2 +1

ФАКТ
502 Отговор
ИСКА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА КОНСТИТУЦИЯТА ТАКА КАКТО НА НЕГО МУ ИЗНАСЯ /БЕТОНИРАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА/, А ДА НЯМА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НАЗНАЧЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНА РЕВИЗИЯ ЗА ПЕРИОДА ПРЕЗ КОЙТО Е БИЛ ПРЕМИЕР. ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СА В ТАКЪВ РАЗМЕР, ЧЕ ЗАТОВА ТАКА СЕ ПЛАШИ!

Оценка:
-2 +3

просто казвам
503 Отговор
Има една песен на Лили Иванова - Панари, панаири....

Коментиран от #505


Оценка:
-1 +2

Справка -кака ви канна
504 Отговор

До коментар #495 от "Ужасно е":


Нали така за чужбина, драги зрители..за чужбина сме буря в чаша вода

Оценка:
-0 +2

Стар шлагер
505 Отговор

До коментар #503 от "просто казвам":


Не е от 10г както се опитват някои да ни пробутват доводи

Оценка:
-1 +1

Сега
506 Отговор
в министерства и навсякъде унищожават документи и прочистват чекмеджетата си.

Коментиран от #510


Оценка:
-1 +3

Те много тъй не ги интересува
507 Отговор

До коментар #500 от "родригес":


Протестъри докато ни навлекат бсп и заминават за уредените държави, а тук се връщат да се лекуват и правят зъби, а тук оставащите да го отнасяме

Оценка:
-1 +3

Кнаус 485
508 Отговор

До коментар #1 от "Абе":


Оставка мутра.....

Оценка:
-2 +1

Злия замисъл на гроб
509 Отговор
Сегашното Народно събрание трябва да обсъди проекта за нова Конституция и да вземе решение за избор на Велико народно събрание. След като се вземе това решение в тримесечен срок, президентът насрочва изборите за ВНС. През тези три месеца не може да се разпусне Народното събрание", коментира Пламен Киров, професор по конституционно право, пред "Труд".

"Това означава, че Бойко Борисов, дори и да подаде оставка, президентът не може да стартира процедура за ново правителство. И дори да я стартира, парламентът няма да избере правителство, а президентът няма да може да разпусне през тези три месеца Народното събрание и да назначи служебно правителство, защото има решение за провеждане на избори за ВНС, а не за обикновено НС. Не може едновременно да има и ВНС и обикновено Народно събрание. В момента, в който се избере ВНС, автоматично се прекратява мандата на НС. ВНС започва работа със старото правителство, което може и да е в оставка. Няма никакъв проблем да работи и в оставка", разясни проф. Киров.

"ВНС трябва да приеме Конституцията и само в неотложни случаи може да изпълнява функции на обикновено Народно събрание. То може да реши да избира ново правителство, но при фрагментацията, която се очаква, сещате ли се кога ще се избере ново правителство", попита експертът.

"ВНС има и още една особеност – то може да бъде лесно свикано и трудно разпуснато. ВНС може и 5 години да се занимава с проекта за Конституция и пет години това правителство да остане на в

Оценка:
-1 +1

То си има архив, входящи-изходящи номера
510 Отговор

До коментар #506 от "Сега":


Това да не са ти комунисти да си прочистват досиетата на доносници

Оценка:
-1 +1

Злия замисъл на герп
511 Отговор

До коментар #20 от "Гост":


Сегашното Народно събрание трябва да обсъди проекта за нова Конституция и да вземе решение за избор на Велико народно събрание. След като се вземе това решение в тримесечен срок, президентът насрочва изборите за ВНС. През тези три месеца не може да се разпусне Народното събрание", коментира Пламен Киров, професор по конституционно право, пред "Труд".

"Това означава, че Бойко Борисов, дори и да подаде оставка, президентът не може да стартира процедура за ново правителство. И дори да я стартира, парламентът няма да избере правителство, а президентът няма да може да разпусне през тези три месеца Народното събрание и да назначи служебно правителство, защото има решение за провеждане на избори за ВНС, а не за обикновено НС. Не може едновременно да има и ВНС и обикновено Народно събрание. В момента, в който се избере ВНС, автоматично се прекратява мандата на НС. ВНС започва работа със старото правителство, което може и да е в оставка. Няма никакъв проблем да работи и в оставка", разясни проф. Киров.

"ВНС трябва да приеме Конституцията и само в неотложни случаи може да изпълнява функции на обикновено Народно събрание. То може да реши да избира ново правителство, но при фрагментацията, която се очаква, сещате ли се кога ще се избере ново правителство", попита експертът.

"ВНС има и още една особеност – то може да бъде лесно свикано и трудно разпуснато. ВНС може и 5 години да се занимава с проекта за Конституция и пет години това правителство да остане на в

Оценка:
-1 +2

Васил
512 Отговор
Бойкоооооооооооооооо гръмни се и се спаси от линча който те чака с Лукашенко сте в един кюп

Коментиран от #518, #523


Оценка:
-4 +3

бивш разкаял се ком
513 Отговор
Г-н Борисов пропуснахте преди свикване на велико народно
събрание имппийчман на разединителя на нацията
"президента"на малка част от българите Румен Радев.
Също забрана на парти на етническа основа.

Оценка:
-1 +6

514
Този коментар е премахнат от модератор
Анонимен
515 Отговор
Няма кой да поведе народа,това е ясно.Младите чакат всичко наготово.А комунистчетата отдавна не са на мода.

Оценка:
-1 +4

Ван дер Любе
516 Отговор
Борисов е отговорен човек. Затова щял да отиде сам в Централния до Кауфланд. Щял от там да реди новата конституция. Да не би да е забравил за снимките и записите? Ние не искаме един каруцар от Банкя да пише съчинения. Да не говорим за циници като другите около него. Велико НС след като Борисов заеме достойно място на друго място.

Оценка:
-2 +3

Гжо Нинова
517 Отговор
губите много гласове, докато в БСП са Станишев, Гергов, Първанов и Сие капиталисти!

Коментиран от #520


Оценка:
-0 +3

Василе Василе...
518 Отговор

До коментар #512 от "Васил":


IQ 83 ти е много

Оценка:
-0 +1

Нещастието
519 Отговор
на България!

Коментиран от #525


Оценка:
-0 +3

И То без трудова книжка
520 Отговор

До коментар #517 от "Гжо Нинова":


Някои са капиталисти

Оценка:
-0 +0

бай Ставри
521 Отговор
Млъквай мутро и пристигай бързо!

Коментиран от #522


Оценка:
-0 +2

Бай Ставри,
522 Отговор

До коментар #521 от "бай Ставри":


Пак си забравил за хапчетата, да не преиграеш образа до бай газдов

Оценка:
-1 +0

Ако е Лукашенко кофите за боклук
523 Отговор

До коментар #512 от "Васил":


Отдава щяха да са си по местата

Оценка:
-0 +0

Доктор ДЖАГЕРС
524 Отговор
НЕ ДАВАЙ НИЩО

Оценка:
-0 +0

Комунистите, нали
525 Отговор

До коментар #519 от "Нещастието":


Социализмът е вечно тлееща опастност, защото обещава постижения без усилия и Придобивки Без Отговорности

Оценка:
-1 +2

ваййй
526 Отговор

До коментар #4 от "не остана за кога":


А трети за Аасен и Зюмбюла Аасенови нема ли да пущат?

Оценка:
-0 +0

ЦРУ
527 Отговор

До коментар #395 от "Българка":


ИСКАМЕ редовни избори напролет ….ГЕЛБ+ОП = 140 депутата.....ИМПИЙЧМЪНТ ...и селският шофьор в ЗАТВОРА за ДЪРЖАВНА ИЗМЯА !!!!!!!! НЯМА ПРОШКА за русофили -българомразци

Оценка:
-4 +4

На вълната
528 Отговор
А пък сузанита продава мерцедеса на гаджето си.

Оценка:
-0 +1

M M
529 Отговор

До коментар #362 от "Българка":


Май,злобата и пяната излиза от твоята уста а.....

Оценка:
-0 +3

ivan
530 Отговор

До коментар #68 от "Гост":


ахахаха ти вярва6 ли си ,4е това 6те стане.....хаххх Бойко и Герб са обре4ени те си отиват,вървят мездународни разследвания в 3-4страни той е пътник,филма е накрая си ве4е последни напъни.....Барни Ръбала ли 6те пи6е конституцията хааххах я бягай надале4е

Оценка:
-1 +3

JEFF
531 Отговор
Когато няма кворум , няма и гласуване за ВНС. Борисов пак се прави на хитрец. ОСТАВКА !

Оценка:
-1 +7

ИМПЕРИАЛИСТ
532 Отговор
Прекрасна реч на Борисов....Най-великият политик на БЪЛГАРИЯ за всички времена! Да бъде благословен!

Коментиран от #533


Оценка:
-10 +7

ivan
533 Отговор

До коментар #532 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Еееееехххххххххх мъка,мъка

Оценка:
-2 +1

Мой
534 Отговор
С терористи не преговаряме. ОСТАВКА!

Оценка:
-2 +5

Победа
535 Отговор
Мачкай Бойко
Ще победим..Венсеремос...

Оценка:
-6 +4

Roro
536 Отговор
Ама шкафчето с пари си е друго нещо, а? Шепот на пари. Иначе някой много се е загрижил за демокрацията, която пълни шкафчето.

Оценка:
-1 +6

Последни опити на диктатора
537 Отговор
Нали е ясно, че преди 30 години не беше възможно Тодор Живков да пише новата конституция и да променя системата, изградена от самия него? Същото е и с Бойко Борисов. Промяна под негова диктовка означава бетониране на проваления модел, вече и чрез конституцията. Няма да стане! Времето за пируети и маймунджилъци изтече. #Оставка, оттегляне от всички постове, нови честни и свободни избори и тогава може да започнем разговор по същество - с цялото общество, без условия, ултиматуми, свършени факти и едностранен диктат

Оценка:
-1 +5

Последни опити на диктатора
538 Отговор

До коментар #7 от "О С Т А В К А Т И К В О":


Нали е ясно, че преди 30 години не беше възможно Тодор Живков да пише новата конституция и да променя системата, изградена от самия него? Същото е и с Бойко Борисов. Промяна под негова диктовка означава бетониране на проваления модел, вече и чрез конституцията. Няма да стане! Времето за пируети и маймунджилъци изтече. #Оставка, оттегляне от всички постове, нови честни и свободни избори и тогава може да започнем разговор по същество - с цялото общество, без условия, ултиматуми, свършени факти и едностранен диктат

Оценка:
-3 +6

Гроздето е кисело
539 Отговор
Отивай си!

Оценка:
-1 +5

дежавю
540 Отговор
Нов бардак със стари пердашки не се прави.

Оценка:
-1 +5

Вуте
541 Отговор
Интересно ми е когато се е развеждал с жена си пак ли така се е назлъндисвал?

Оценка:
-2 +3

ximler
542 Отговор
браво боико 2 реиса омон и ще ги оправат тия комунистически лумпели

Оценка:
-7 +2

химлер
543 Отговор
само така бойко биии маршите

Оценка:
-7 +1

ТИКВА
544 Отговор
МНОГО ПРОСТ ЧОВЕК НО ГОЛЯМ КРАДЕЦ

Оценка:
-0 +8

Дс дпс
545 Отговор
Абе бегай бърже при бай Ставри, там ти е спасението, дс няма да те спасят!!!

Оценка:
-0 +5

тримата глупаци
546 Отговор
Баце, молим те, стига! Махай се!

Оценка:
-0 +5

Васил
547 Отговор
Приискало му се на диктатора ВНС а бе иска ли и нова холана гарнитура с повече чекмеджета?

Оценка:
-0 +4

Софянец
548 Отговор
Оставкаааа.Тиквооо,лумпенооо,мисиркооо,не те искаме Оставкаааа......

Оценка:
-0 +6

нема фандък никому
549 Отговор
ЕЕЕЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА В ТИЯ ПРИКАЗКИ
АЙ СЕГА СТАРИ НОМЕРА

Оценка:
-0 +6

НЕ БЯГАЙ
550 Отговор
ВЕДНАГА В ЗАТВОРА МУТРО ЧЕ ИМА И ПО - ЛОШО ПРЕПРОЧЕТИ ВИНЕТУ !

Оценка:
-0 +4

БЕЗУСЛОВНА КАТОРГА
551 Отговор
РАДЕВ СЛЕДИ С ДРОНА ВСЯКА КРАЧКА НА МУТРАТА ........... УПРАВЛЕНИЕ НА КРИЗИ 6..................

Оценка:
-0 +3

ЧЕКМЕДЖИЕФ
552 Отговор
ТИКВООО , ТИЯ ФАСОНИ ГИ ПРОДАВАЙ НА УНУЧЕТАТА СИ .................. УСЛОВИЯ МОЖЕШ ДА ПОСТАВЯШ НА БАЙ СТАВРИ , ТОЙ ЩЕ ТЕ УСПОКОИ ДОКАТО СВИКНЕШ КОГА СЕ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ И ПОНЕЖЕ СИ ПРОС БЪРЗО ЩЕ СВИКНЕШ !

Оценка:
-0 +2

FLAT EARTH
553 Отговор
Бойко Борисов ти си глупак ? времето ти изтече, мястото ти е в най-добрия случай в боклука, в най-лошия .. до стената !

Оценка:
-0 +3

Николай Чаушеску
554 Отговор
Бойко Борисов ! Чакам те синко!

Оценка:
-0 +3

Баце ти тупонар
555 Отговор
За какво, по дяволите, говори ?! Наистина ли е дебил ?!

Оценка:
-0 +3

Сбогом Бойко
556 Отговор
Народът каза: УВОЛНЕН СИ! Върви си с добро, може и с 200. Остави на който трябва да променя Конституцията.

Оценка:
-0 +3

557
Този коментар е премахнат от модератор
558
Този коментар е премахнат от модератор
баце
559 Отговор
Не е лошо предложението да намалят народните представители на 120. Може да се допълни с изискване 60 да са избрани мажоритарно и 60 по партийни листи. Тъй де - те партиите сами ще се разбегат или ще се изчестят от пиявици и кърлежи при тия условия.

Оценка:
-0 +2

кукуряк
560 Отговор
когато някой си е на върха на иглата не е в позиция да иска, щото всеки момент ще падне от иглата сам, без чужда помощ....

Оценка:
-0 +1

Силвия
561 Отговор
Този не разбра, че хората няма да се приберат, докато не си отиде. Веднага. Не той да прави и манипулира избори.
Конституция се прави от професионалисти, не от полицаи и пожарникари, завършили Симеоново.

Оценка:
-0 +1

Хиндо
562 Отговор
В какво чудовище се превърна Борисов и неговата ОПГ ГЕРБ. Истински октопод, не можеш да го изчегърташ от властта, и гълта, гълта всичко!
ОСТАВКА НЕЗАБАВНО

Оценка:
-0 +0

Шаран БГ
563 Отговор
Явно човек се опиянава от властта / не само Б.Б./ От възможността да разполага със здравето и живота на хората, с техният материален и морален ресурс. Чета, че според думите на Премиера, страната процъфтява !? В същият момент , от една добра в социално отношение държава преди 30 години, сме се превърнали в нужника на Европа. На кого да вярвам - на Премиера или на очите си? Ами то всеки българин това се пита? И лъжа след лъжа- само властта да държа. Вероятно от пренасищането с власт / и пари, естествено/, човек губи представа за реалността около него. Господ да те пази, г-н Премиер!

Оценка:
-0 +0

Трюфел с таратор
564 Отговор
Защо така критикувата Бойко ? Ами , ако в момент на отчаяние и обида , той вземе пистолета от нощното си шкафче и вземе да се......гръмне ! Тогава......? А ?

Оценка:
-0 +0

ЕПИхлорХИДРИН
565 Отговор
Невероятен човек ! Готов е да оглави даже протестите срещу себе си ! Бог , божество , икона .........

Оценка:
-0 +1

Мичева
566 Отговор
Политически мимикрии на мафията!

Оценка:
-0 +1

Васил
567 Отговор
Кой те пита какво искаш бе диктатор скапан

Оценка:
-0 +1

568
Този коментар е премахнат от модератор
Мантра
569 Отговор
Да не повярва човек че веднъж тази мутра е била пожарникар и е работил за полза на обществото.

Оценка:
-1 +2

Анонимен
570 Отговор
Бойко е номер едно!!!Винаги знае какво иска

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Това заяви премиерът Бойко Борисов, който във вторник бе на обиколка на ремонтирани пътни участъци в Северозападна България
Където съм минал днес, ето така се събират хора и само викат: “Пари дай, асфалт дай, за църква дай, за стадион дай“."

Още бисери
ТОП 5