Last news in Fakti

19 Август, 2020 08:42 35 736 186

Христо Иванов: Бойко Борисов изпълнява последни поръчки на Пеевски (ВИДЕО)

  • нова конституция-
  • изборен кодекс-
  • христо иванов

Свикването на Велико Народно събрание заедно с предложения за изменения в Изборния кодекс издават намерението ГЕРБ и ДПС да си осигурят служебна победа на изборите

Христо Иванов: Бойко Борисов изпълнява последни поръчки на Пеевски (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

"Борисов се появи миналата седмица и обяви, че бил чул протеста и се закле в младите хора и каза, че било време за рестарт. На практика има не просто рестарт, а подъл план за циментиране на статуквото, като това не е просто до следващите избори (редовните-б.р.)", заяви съпредседателят на Демократична България Христо Иванов във видеообръщение относно новата Конституция, предложена от ГЕРБ.

Според него, това което се вижда в текста на ГЕРБ е, че дългогодишният основен проблем, констатиран от Венецианската комисия, Съвета на Европа и Европейската комисия - разследването на Главния прокурор и освобождаването му предсрочно, няма да бъде решен, а напротив ще бъде влошен.

Те се опитаха с едно тълкувателно решение на Конституционния съд да създадат привидно, че няма такъв проблем. КС каза, че всеки прокурор може да разследва Главния, добави той. 

Съпредседателят на Демократична България коментира още: "Ние пуснахме два сигнала, на които нямаме отговор. Тези сигнали съдържат основание да се сезира някой прокурор за действия на Главния, никакво действие не последва. На практика показахме несъстоятелността на твърдението, че всеки прокурор може да се сезира. Тоест по НПК (Наказателно-процесуален кодекс) може и да може, но на практика не може. Прокурорите са в толкова тежка зависимост, че никой няма и да си помисли да се сезира".

"Няма решение в новата Конституция на Бойко Борисов, вместо това всички съществуващи механизми дори в настоящата Конституция за някаква форма на отчетност на Главния прокурор или някаква форма на противодействие, се елиминират", добави той. 

"Този законодателен пакет разкрива една огромна измама и подмяна, която се готви. Това е много по-лошо, от това което аз очаквах след речта на Борисов", подчерта Иванов. 

Протестът настоява за върховенството на правото на България и означава реформа в Прокуратурата, защото големият проблем у нас е безконтролността на Прокуратурата, която е превърната в основна бухалка на задкулисието.

Начинът да се рестартира правилно правовият ред в България е, да се изчисти Прокуратурата и да бъде поставена на ясно подчинение на публичния интерес чрез механизъм за демократична отчетност. По този начин Прокуратурата ще се превърне в инструмент, който на свой ред може да изчисти всички останали елементи на държавността, коментира той. 

Премахва се възможността на президента при назначаване на нов Главен прокурор да връща назначението (налагане на вето). Според Иванов това е единствения механизъм, който някога е сработвал по отношение на опитите на българската мафия да се презарежда в прокуратурата.

Изборният кодекс

Свикването на Велико Народно събрание заедно с предложения за изменения в Изборния кодекс издават намерението ГЕРБ и ДПС да си осигурят служебна победа на изборите.

Иванов обясни, че намерението половината велики депутати да се избират мажоритарно в един тур на практика значи да се приложи системата "winner takes all", при която мажоритарната бройка в съответния изборен район отива при партията, получила най-много гласове. Ако изборите ще се правят от Борисов и Пеевски, това ще бъде превърнато в огромна депутатска премия за техните партии, категоричен е той.

"Формирането на едномандатните изборни райони и изчисляването на населението в тях, също ще се превърне в манипулация в полза на ГЕРБ и ДПС.

Въвеждането на машинно гласуване в такива срокове и от тези откровени мошеници, без възможност за обсъждане на детайлите и контрол, вместо да реши проблеми, може лесно да се превърна в огромна измама. Нямам съмнение, че в процеса на “работа” по Изборен кодекс ще се появят нови "изненади", като например традиционната атака срещу преференцията от страна на ДПС.

Всичко това показва ясно, че Борисов прави последния си подарък на Пеевски. Докато повтаря как чува протеста и се кълне в младите, той всъщност прокарва план за циментиране на задкулисната власт на сараите за още едно поколение. Това не е "рестарт", а реанимация. Прегрупиране на "дълбоката държава" и агресивното ѝ презареждане".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 167 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мунчо

    154 290 Отговор
    Абе, Пинокио спри се бе! Къде бяхте когато лапахте всички бе?! Не си мисли, че ще върнеш на "бял кон" и ще забравим кой си и какви си ги вършил заедно с протежетата ти.... ВЪН И СЕ СКРИЙ В МИША ДУПКА!!!!

    Коментиран от #28, #82, #94, #146

  • 3 Скоро ще

    250 46 Отговор
    стане ясно дали ще сме Африканска или Европейска държава занапред. Засега сме Африканска определено и хора бягат от тука

    Коментиран от #145

  • 4 кибик

    270 116 Отговор
    Браво, Христо! Подпали му (им) гащите! Браво!

    Коментиран от #97

  • 5 Прав си Ице

    113 222 Отговор
    а тези твои "разсъждения" са поръчани от Маджо.

    Коментиран от #21, #39

  • 6 Го4о

    124 211 Отговор
    Ристьо, как е Маджо? Предай му много поздрави от всички умни и красиви!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 А ти

    105 163 Отговор
    с Божков и Прокопиев, Радев и другите бандити, а

    Коментиран от #95

  • 10 веселяк

    91 55 Отговор

    До коментар #1 от "въпрос":

    Ако са ти проблем 20 000 лв. поискай от тюфлека да бръкне в чекмеджето!
  • 11 Помним

    119 113 Отговор
    Най големия палячо в Българската политика ,исползва всяка ситуация за да не го забравим до изборите

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Doni Brasko

    123 24 Отговор
    Хора сега момента трябва да не позволим подобно нещо!
  • 14 Ръгацоне

    68 30 Отговор

    До коментар #1 от "въпрос":

    Това ли ти е най големия проблем ?
    Хората отмъкнаха милиони и милиарди , а ти си седнал за музиката да мислиш !

    Коментиран от #38, #89

  • 15 Тъп гласоподавател

    92 75 Отговор
    После Иванов ли ще изпълнява първите поръчки на Пеевски?

    Коментиран от #96

  • 16 Наистина

    104 121 Отговор
    Не разбирам Как може хората да вървят по акъла на този и Хаджигенов Те дават заповед и овце.. те действат

    Коментиран от #23

  • 17 Анализаторр

    87 61 Отговор
    Абе ГЕРБ и вожда внимателно са гледали филма шотландски боец. Баце се има за безсмъртен и иска да единствен. Проста логика от бойните спортове.
  • 18 бисмарк

    97 57 Отговор

    До коментар #11 от "Помним":

    не че съм му фен на този или онзи - но по голям паляк от тиквака има ли бе - сахара ааа нещо
  • 19 Doni Brasko

    60 49 Отговор

    До коментар #12 от "браво":

    Е стига с тия опрни точки! Всички знаят, че тази е провокаторка, която сега я пази родната милиция.

    Коментиран от #91

  • 20 Псевдоним

    107 37 Отговор
    Разбира се че е прав Иванов, но за едно греши - каква е крайната цел на тази поръчка. В тази ситуация Борисов няма да подаде оставка и при по-мащабни протести ще изпрати полицията директно да бият.

    Коментиран от #177

  • 21 телефонистката

    86 35 Отговор

    До коментар #5 от "Прав си Ице":

    Маджо редовно си говори с баце. Питай него .
  • 22 ъъъъъ

    53 65 Отговор
    ало , маджо.....вервайте ми ....... христо с дългия нос....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 То се знае

    101 39 Отговор
    Бацо иска да направи така, че да не бъде съден за кражбите през тия десет години.
  • 25 Ето

    40 6 Отговор

    До коментар #23 от "Doni Brasko":

    За това говорим Кон с капаци Човек без собствено мнение
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Стига бе, Ице!

    50 27 Отговор
    Докога ще ни убеждаваш, че на калпава ракета космоса и пречи. Знаем го този лаф, знаем и оня...За вълната!
    .
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 софиянец

    70 31 Отговор
    паля4о, паля4о яде ти се и на теб агнешко ама няма да се полу4и.гаден и пдмолен си.
  • 30 Перо

    79 43 Отговор
    Абсолютно всички мутренски пируети за печелене на време имат за цел,да се осигури възможност на ЦИК и РИК да не допуснат машинното гласуване и да се фалшифицират изборите. Всичко се прави и се върти,директно и индиректно към изборния процес и служебно печелене на изборит е машинации със запазените структури и методи по места,в РИК и ЦИК.Там е заровено кучето за мутрите! Всичко друго е следствие.
  • 31 Перо

    40 33 Отговор
    Абсолютно всички мутренски пируети за печелене на време имат за цел,да се осигури възможност на ЦИК и РИК да не допуснат машинното гласуване и да се фалшифицират изборите. Всичко се прави и се върти,директно и индиректно към изборния процес и служебно печелене на изборите,чрез машинации със запазените структури и методи по места,в РИК и ЦИК.Там е заровено кучето за мутрите! Всичко друго е следствие.
  • 32 кимба

    65 47 Отговор
    Хубаво се коментира всичко това. Преди всичко обаче стои въпросът за ЧЕКМЕДЖЕТО ! Това е основата на всичко - чекмеджето и кюлчетата - и през ум да не минава да бъдат забравени !

    Коментиран от #79

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 кимба

    41 39 Отговор

    До коментар #1 от "въпрос":

    А чекмеджето и кюлчетата ? Документи ???
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 007

    69 67 Отговор
    От ден първи започна битката между генералите. В момента малко хора разбират, че се касае за национална независимост и Борисов е последният "мохикан" за тази назависимост, след като западът го изостави. За 20+ година кариера не му намериха злоупотреба с властта и трябваше да бъде омаскарен със съмнителни матариали. Бай Ганьо бил; какъв по-голям Бай Ганьо е човек, който не си плаща на любовницата за удоволствието, а го прави с държавна квартира и втора работа в рамките на работното време за първата. Та такъв човек е вече корумпиран преди да е влязъл в политиката. Като не се намериха зрели хора за "протест" се използваха деца; това си е политическа "педофилия". Колко ли от тези деца се учат на запад с парите на дядовите червени куфарчета, кредитни милиони или приватизация тип "техноимпекс". Западните им съученици ползват заеми, които по-късно връщат десетки години. Дръж се МОХИКАНЕ, България сега тебе гледа с надежда!

    Коментиран от #52, #66, #176

  • 37 Последния Софиянец

    29 37 Отговор

    До коментар #33 от "1111":

    Няма да му мине номера с ВНС.Ще видим колко време ще плащана мутрите да му пазят кръстовищата.Той е стиснат.

    Коментиран от #40

  • 38 1111

    56 19 Отговор

    До коментар #14 от "Ръгацоне":

    Проблемът не е в музиката а това че се плаща от някой друг а не от Мая Христо и тримата глупаци и този друг ще търси възвращаемост на инвестицията
  • 39 Чукча писател ...

    14 33 Отговор

    До коментар #5 от "Прав си Ице":

    Го4о, това с Маджо си е доста тъпо за да го повтаряте от тролската армия на Д(п)С. Ортака на Бойко е с Христо . :)))))

    Коментиран от #45

  • 40 1111

    10 11 Отговор

    До коментар #37 от "Последния Софиянец":

    Стиснат ама има за разлика от теб
  • 41 Rrrrrrr

    55 22 Отговор
    А Христо Иванов чия поръчка изпълнява ??????

    Коментиран от #54, #70, #100

  • 42 кимба

    36 48 Отговор
    Значи, който и тука да постави въпроса за чекмеджето му цъкат минуси. Това е ясен признак за болезнеността на този момент за КОЙ. Минуси - неминуси - чекмеджето чака своя отговор...

    Коментиран от #47, #50, #78, #107

  • 43 Бързо дайте предложение за да не олекнет

    44 9 Отговор
    Лесно е да се критикува но трябва да видим и предложението на Иванов за проекта на новата Конституция.

    Коментиран от #49

  • 44 Тулуп подавай оставка да шофираме спокой

    39 53 Отговор

    До коментар #12 от "браво":

    За инцидента с колата врязала се 4-5 пъти в хората е виновен Тулупа.
    Мутро подай си оставката, за да ползваме магистралите.
    Сега Тулупа седи отстрани и усмихва мръснишки...
    Въртя ги, а, с 200 ги въртя и протестиращите, и шофьорите.

    "Началник Аз съ прая на луд, ама ти са праиш на по-луд".
    Действително Тулупа подлуди хората.
  • 45 1111

    41 16 Отговор

    До коментар #39 от "Чукча писател ...":

    Ами те и чекмеджетата много омръзнаха. Ама като няма аргументи се използват обиди
  • 46 Това

    54 14 Отговор
    е главната линия на превратаджията, кандидат за български Лукашенко и неговите ибрикчии. Протестът е срещу Доган и Пеевски. И слугуващия им Борисов. Няма такова нещо, ибрикчии. И Доган, и Пеевски са отгледани и грижливо кътани от партията ви БСП. До момента ДПС е в парламентарен съюз с нея. Пеевски е ваш кадър отвсякъде. Беше зам.министър на транспорта в Правителството на Сергей Станишев. После искахте да го правите върховен повелител на сигурността!? Няма нужда да го пришивате към Борисов. Обратно, точно Пеевски се закани да го вкара в затвора и, както Борисов каза, там да го довършат. Но безделниците от протеста се литкат. Срещу Доган и Пеевски... и Борисов. нали така?
  • 47 1111

    8 5 Отговор

    До коментар #42 от "кимба":

    И докато чака. не трябва да се коментира
  • 48 123

    39 11 Отговор
    Какъв е механизъма за демократична отчетност който Иванов предлага? Изборите се правит изборите с машинно гласуване заедно с представителите на всички партии, има предстравители на всички партии и условията са ясно казани,машината приема вота и го предава веднага по интърнет до сървъра на ЦИК. Този Иванов по никакъв начин няма да влезе в следващото НС освен ако не се присъедини към БСП, също Мая Манолова и отровното трио.Когато им дадеш това което искат , те не го искали защото искат да вземат власта през задната врата с узурпация, не да бъдат избирани на избори.

    Коментиран от #106

  • 49 123

    42 12 Отговор

    До коментар #43 от "Бързо дайте предложение за да не олекнет":

    Нямат никакви предложения. Единственото им предложение е махай се Борисов ние ще управляваме.
  • 50 Rrrrrrr

    49 9 Отговор

    До коментар #42 от "кимба":

    Евтиният компромат е създаден за бабите в провинцията и за троловете като теб, да има от какво да заработвате !!!!!!Този цирк вече го гледахме в Костинброд.Една дето много обича да вика още седи и търси някакви бусове с двойни дъна.Интересното е как, колкото по далече се намираш от големите градове хората вярват повече на тези глупости.p.s.Ако ти сложа един пакет пудра захар и една везна, когато те няма на шкафчето ти с една пачка до нея означава ли ,че си Пабло Ескобар на Балканите ????

    Коментиран от #51, #59

  • 51 кимба

    4 10 Отговор

    До коментар #50 от "Rrrrrrr":

    Много удобна аргументация - няма що. Не, че ти я дължиш де...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Стефан Стефанов

    30 6 Отговор
    Г н Иванов, считам, че сте почтен човек, но защо СДС има зам. председател със шкафче,по-пълно от това на Борисов. Ще работите ли с Емил Кабаиванов.
  • 54 goni

    12 9 Отговор

    До коментар #41 от "Rrrrrrr":

    На Германското посолство. Не е тайна. Наскоро по DW почти си го признаха!:) Много са откровенни!:) E, това ако не е намеса във вътрешните работи...!
  • 55 Да еааа!

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "въпрос":

    Музиката е доброволно действие, всеки любител от по старото поколение има подобна уредба. На всичко отгоре вече нищо не струва - от битака може да се вземе на безценица.
  • 56 ДОКО

    18 28 Отговор
    НАЙ УМНОТО ГЕНЕРАЛ,,,НАЙ КРАДЛИВОТО ГЕНЕРАЛ,,,НАЙ ВЕЛИКОТО ПЪЛКОВОДЕЦ,,,РЕКОРДЬОРА В ДИСЦИПЛИНАТА ЗА УСВОЯВАНЕ/РАЗБИРАЙ ПРИСВОЯВАНЕ НА ЕВРОКИНТИТЕ/ИМА САМО ЕДНО ИМЕ...Б О К О ...И НАЙ ЕСТЕСТВЕНО ТОЙ ВЛИЗА В КНИГАТА НА ГИНЕС И СЪОТВЕТНО В НЕКОЯ ОФШОРКА..
  • 57 Мда

    29 7 Отговор
    В БГ законите са за да се заобикалят и всеки закон се измисля с цел далавера, такова ни е законодателството! Примери много!
  • 58 Да идва коронавируса!

    19 14 Отговор
    Може би ще паднат жертви,но да си подредим и изчистим къщичката.,......Един път завинаги!Съд и затвор за виновните,иска народа!.....Добре са тези,които са се докопали до власта!.......Не искам народа ни да бъде рекетиран,унижаван,ограбван и невинни съдени,даже и затова,че мислят по др. начин!...
  • 59 Спас безделника

    9 11 Отговор

    До коментар #50 от "Rrrrrrr":

    Това означава, че моето обкръжение, ( респ. на оня с шкафчето), не мирише на цвете. А се знае, че с каквито ходиш, такъв ставаш. Изобщо, не ни убеждавай в добродетелите на бостана, не пасем трева, нищо, че обичаме салата към ракията.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 мутри ни управляват,

    21 36 Отговор
    С действията си към народа,Борисов вече си издейства и пвавото,да бъде съден и затвор!
  • 62 Кой68

    15 1 Отговор
    Ти чии завети изпълняваш ?

    Коментиран от #104

  • 63 Работодател

    21 14 Отговор
    Виждате как се вдигнаха цените от около две-три седмици насам на хранителните продукти в хипермаркетите, а и в другите магазини с поне 20-30%? Виждате как започнаха да се вдигат цените и на всички останали стоки и услуги от началото на протестите! Драги колеги работодатели, намалявайте заплатите на работническата класа! Те няма да се вразумят докато не започнат да пълзят по жълтите павета от глад пред парламента!Това е некачествен материал и само вдигане на цените и намаляване на заплатите е тяхното лечение!
  • 64 S63 AMG

    44 9 Отговор
    Ицкооо,ЛУСТРАЦИЯ и комунистически чеда като теб,никога във властта и наа ръководни постове.Заминавай у Мацква,там те чакат.
  • 65 Чочо

    39 8 Отговор
    45 годишен гей,ни жена ни дете ни коте...

    Коментиран от #105

  • 66 Да еааа!

    21 11 Отговор

    До коментар #36 от "007":

    Пак дивотии! Тези дето протестират са изгонените от БГ, и от мизерията навсякъде по села и градове

    Коментиран от #151

  • 67 100

    31 7 Отговор
    Това Маджо ли ти го каза?
  • 68 А.. ко туй...

    24 4 Отговор
    ..малкия Маджо нещо кажува?
  • 69 До Христо

    27 6 Отговор
    До христо. Нямали кои да изкара на показ пристанището на братя диневи което е бес един докомент и единствено в света без митница ... можеш да си прекараш кавот се сетиш , това са хора на Симионов тои е ЧАДЪРА
  • 70 goni

    12 17 Отговор

    До коментар #41 от "Rrrrrrr":

    Интервюто е налично в DW. Озаглавено е: " Борисов е затънал до гуша .....! Ако, ти е интересно можеш да го прочетеш. Не че ще научиш нещо ново, но поне за сетен път ще се убедиш, кой дърпа конците?!:)

    Коментиран от #80

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 миролюб тиквоеб

    21 31 Отговор
    напълно е прав. мутрата борисов, организираната престъпна група-герб и движението на приматите , пеефски, доган, други отявлени мутри целят едно, превръщането на България в частен вилает на мафията. няма такава порнография като предложенията на герберастките мутри за нова конституция, писани от пълния некадърник барни ръбъл ,е просто един фарс и опит за пълното овладяване на държавата от мутрите. колко сляп и тъп трябва да е човек за да не го вижда.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 чичо

    28 8 Отговор
    Христо,то е ясно,ама да питам-какво ти пречи на теб да си Пеевски?
  • 75 Чукча писател

    15 12 Отговор

    До коментар #71 от "ПИНОКИО":

    Типичен представител на тролската армия на Пеевски, който си мисли, че някой го взема под внимание !

    Коментиран от #137

  • 76 111111

    13 7 Отговор
    Патриотите да си опичат акълите! Сега ще ги видим какви точно патриоти са.
  • 77 БОЙКО НЯМА МОЗЪК А ЧЕКМЕДЖЕ

    16 26 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Политик, който говори за ВНС, няма мозък
    Проблемите са социалното неравенство, корупцията, калинките. Тези проблеми не са в Конституцията
  • 78 перничанин

    33 4 Отговор

    До коментар #42 от "кимба":

    Защото всичките тюфлеци имат чекмеджета и някои от старите бесепари имат много повече. Виж им имотните декларации, виж им палатите в Драгалевци и Бояна. Няколкото хиляди на Боко са нищо в сравнение с Шиши, Черепа,Цветанов. Защо не питате техните милиарди от къде са.
  • 79 Гига

    39 9 Отговор

    До коментар #32 от "кимба":

    Стига вече с тия чекмеджета и кюлчета! Само някой неграмотна, заблудена душица може да повярва на тия тиятри. Само че, всички чухме,и то на живо, как "Маджо" изненада Пинокио неподготвен. И той колко жалък беше с това "Шшшшшт, после ще говорим". И колко гузна и мазнишка физиономия направи. И веднага спря лайфа. Защо бе палянко? Реакцията му показа всичко.
  • 80 Rrrrrrr

    23 2 Отговор

    До коментар #70 от "goni":

    DW -Моля те, не ме разсмивай.Там май избират за работа само хора,които мразят България.Да очакваш обективност от немска медия за политика или коли е като да очакваш от умрял писмо.
  • 81 Гост

    29 5 Отговор
    Тоя талибан няма ли най сетне да спрете да ни го натрапвате.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Мартин

    21 10 Отговор
    Бойко Борисов изпълвява поръчки на Пеевски, а Христо Иванов изпълнява поръчките на Маджо и Иво Прокопиев - къде е разликата между тях двамата? И двамата са слуги на олигархията, нали?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Оставка Каскет

    9 14 Отговор
    Всичко е Пунтамара!
    Преди години един следовател се опита да съди един от за главните прокурори за престъпление от частен характер.И знаете ли какво отсъди кадията:Замглавния имал "функционален" имунитет,сиреч - може да върши престъпления и никой не може да му търси сметка.Така излиза.Щом е така,какво да кажем за Каскета?
    Ако имаше държава,Каскетът трябваше да е вече в кауша,заради нахлуването в Президентството.

    Коментиран от #99

  • 89 въпрос

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ръгацоне":

    От мен и лев не са отмъкнали.Аз съм музикант и всичко е в кеш,на момента.
  • 90 Охоооо

    29 6 Отговор
    Малко лицемерно ми идва човек, който изпълнява поръчки на Божков и на Маджо да коментира другите какви и на кого изпълняват поръчки.
  • 91 Ламбо

    16 1 Отговор

    До коментар #19 от "Doni Brasko":

    За теб е провокаторка ама за други не е.Случая е същият като буса на "системата ми убива".
  • 92 Анонимен

    4 8 Отговор
    Как ще се оправи. Всички са навързани като свински черва. Честните хора днес са клошари. Все пак сме средно интелугентни, имаме си на оредстава кво беше в съда: съдии, прокурори, адвокати, имало е тук там някой, но повечето бяха изрядни, граници затворени.. Няма как само с думи. Всичко е в далаверите. Нима цацарив няма блузки, които ги издигна, а родители по тж крадяха, защото бяха членове на бкп, не искам да издавам, какво са работили или адвокатката любовница ит дпс и там големи врътки, добре, че осуетих далаверата, познавайки.. Чао. Крадат хората днес на дос герб и бсп, заедно са. И не винете младите хора, не ги бийте, а осъдете жената със счуоените стъкла, 15 дни дребно хулиганство. Бъдете обективен, не вземайте страна. Но го правире горе. Кой е доган оеевски борисов нинова, с какво пивече са от еродитите на бг и извтн бг
  • 93 Оставка Каскет

    5 15 Отговор
    Всичко е Пунтамара!
    Преди години един следовател се опита да съди един от за главните прокурори за престъпление от частен характер.И знаете ли какво отсъди кадията:Замглавния имал "функционален" имунитет,сиреч - може да върши престъпления и никой не може да му търси сметка.Така излиза.Щом е така,какво да кажем за Каскета?
    Ако имаше държава,Каскетът трябваше да е вече в кауша,заради нахлуването в Президентството.
  • 94 ke da

    14 15 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    Лапал си ти от БХ много мръфки - затова ти пречи не само Христо , а и всеки с различно мнение от това на спонсора ти управляващ Територията! Оставка!
  • 95 айдеее

    9 18 Отговор

    До коментар #9 от "А ти":

    А ти си със сегашните бандити , които превзеха държавата , НО НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ - НАРОДА СЕ СЪБУДИ И ЩЕ ВИ ПРЕСЛЕДВА ДО ДУПКА !
    ОСТАВКА!
  • 96 един българин

    7 17 Отговор

    До коментар #15 от "Тъп гласоподавател":

    Христо Иванов РАЗКРИ САТАНАТА ПЕЕВСКИ/ДОГАН - така , че няма как да им стане слуга! Но виж ти си и преди и сега и за в бъдеще техен верен страж във форума и в живота , с една дума Трол излъчващ НИЗОСТ и ПАДЕНИЕ!!!
  • 97 хеий до кибик

    25 6 Отговор

    До коментар #4 от "кибик":

    Какво браво бе,добре че има балами като тебе да се врьзвате на приказките на този льжец мошенник,защо не го попитате какво работи от кьде са му доходите, и да вземе да се вкара малко в ред прилича на клошар ,и той ми се гласи за парламентаПАЗИ БОЖЕ ТАКЬВ ДА НИ УПРАВЛЯВА, ще питате кьде серат гладните.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 чичо

    16 5 Отговор

    До коментар #88 от "Оставка Каскет":

    Имаме държава и ако ти не си платен,щеше да знаеш,че „нахлуването" е одобрено на две съдебни инстанции.Или и съда ви е нещо крив?
  • 100 един българин

    10 30 Отговор

    До коментар #41 от "Rrrrrrr":

    Христо Иванов е представител на всички хора истински демократи , милеещи за истинска правова държава , осигуряваща прозрачни правила за конкуренция на всички субекти в държавата! На четящите и мислещи хора , тези които са трън в очите на простите мутри!

    Коментиран от #111, #158

  • 101 чичо

    3 3 Отговор
    Модера,що си ми изтрил единия коментар?Ако трябва прочети го няколко пъти.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Vmz

    22 7 Отговор
    Пропуснал съм кога Пеевски е викал за новаКонституция. Чух го от отровното трио преди няколко дена.
    Много олекваш Христо. Съюзи се с хората, които предложиха Пеевски за шеф на контразузнаването.

    Коментиран от #108

  • 104 ke da

    9 19 Отговор

    До коментар #62 от "Кой68":

    Христо изпълнява заветите на почтените българи , милеещи за истински правова държава и търсещи отговорност за нарушенията на власт имащите! А ти на КОЙ слежиш на Боко , Пеевски и Доган , а те на България ли служат?!
  • 105 АМИ ЧЕ до чочо

    17 5 Отговор

    До коментар #65 от "Чочо":

    МНОГО СИ ПРАВ ,ЧЕ КОЙ ЩЕ СЕ ЗАВЬРТИ ОКОЛО ТОЗИ УРУНГЕЛ,КАКВО МУ Е СВЯСТНО, ЛЬЖЕЦ МОШЕННИК ,НЕКАДЬРНИК.
  • 106 Кой ти ли

    9 17 Отговор

    До коментар #48 от "123":

    Ти си точно като Лукашенко , до смърт ще браниш СПОНСОРИТЕ ТИ от Задкулистното управление на всичките издънки на БКП в днешния парламент! Христо ви бърка направо в отвора под кръста от сега, камо ли ако стане министър председател - майка ви жална тогава!

    Коментиран от #166

  • 107 хеий до кимба

    18 10 Отговор

    До коментар #42 от "кимба":

    защото чекмеджетата са в болния ти мозьк ,няма нормален човек който да не мисли че всичко това е НАГЛАСЕНОЛ
  • 108 внимавай

    2 8 Отговор

    До коментар #103 от "Vmz":

    Трол си - точно но Пеевски и Доган - ще се разболееш скоро!!!
  • 109 Габо

    18 4 Отговор
    ХРИСТО А ТИ НА КОЙ ПОРЪЧКИТЕ ИЗПЪЛНЯВАШ Я СЕ МАХАИ БЛИЗАЧ И ТИ СИ ЧОВЕК НА НЯКОЙ ЧОВЕК
  • 110 Га о

    19 4 Отговор
    ХРИЗТО И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДТЕЛ НЕ МЕ РАЗСМИВАЙ БД ЧОСЕЧЕ ТА ТОЙ ГОФКИЯ Е МНОГО ТЪП ХА ХА ХА
  • 111 М13

    13 5 Отговор

    До коментар #100 от "един българин":

    Щом пишеш това не ще да имаш акъл. Ристю се бори за себе си, да влезе в парламента и да лапка, а ти пак ще си на същото дередже.
  • 112 Ел падрино

    10 4 Отговор
    Добре оставка христи Иванов бабикян мая и там трио ли са двойки ли са да попълнят документ че ако падне правителството няма да заемат държавни дчлъжности и няма да се показват повече тогава се вдигам всички срещу тиквата иначе никога няма да успеем
  • 113 Ел падрино

    8 3 Отговор
    Добре оставка христи Иванов бабикян мая и там трио ли са двойки ли са да попълнят документ че ако падне правителството няма да заемат държавни дчлъжности и няма да се показват повече тогава се вдигам всички срещу тиквата иначе никога няма да успеем
  • 114 Христина

    26 6 Отговор
    Не харесвам доста неща в сегашното управление. НО! Като се замисля внимателно... Измежду Пеевски и Божков, май бих предпочела Пеевски, като по-малкото зло в нашата порочна система. Следователно, не подкрепям протестите, оркестрирани от адвокат на Цветан Василев - незнам кой си Хаджигенов, разни слуги на Божков, като Бабикян, както и присламчените към същата хранилка Мая Манолова и Радев. А ако, скъпи ми протестиращи, ни докарате до политическа криза, отгоре на всики други кризи, които вероятно ни предстоят и още по-лошо - вкарате този шут Слави Трифонов в управлението на страната, то заради вас много българи, ще трябва наистина да си търсим нова родина. :-). Хубав ден на всички:-).

    Коментиран от #120, #130, #133

  • 115 Историк

    20 2 Отговор
    Нека Христо Иванов да декларира пред обществото, до кога е бил руски гражданин. Аз имам документа
    А за връзките Борисов-Пеевски една повтаряща се лъжа
    Връзката на Пеевски беше-БСП,със Станишев турците управялваха и се целуваха насред София
  • 116 ХРИСТО

    3 1 Отговор
    МОИТЕ ХОРА СА В ДОМА
  • 117 Велика България

    6 17 Отговор
    Има ли още българи които си въобразяват че нашата страна е членка на Европейския съюз? Престанете да се карате защото препирните са угодни на тези които съьдадоха ЕС. Как иначе си обяснявате че ЕС помага на протестите на 8% от населението на една неевропейска страна а на протестите на 65% от населението на една страна, членка на ЕС обръща гръб. По този начин ЕС показва че поддържа мутрите в България и доказва че самият той е мутренски съюз.

    Коментиран от #172

  • 118 Историк

    19 2 Отговор
    Не знам Б.Борисов какви поръчки и на кой изпълнява.
    Ама със сигурност знам ,че Христо Иванов изпълнява поръчки на Иван Костов и ген. Атанасов
    Иване, Иване..кажи си
  • 119 Roro

    22 4 Отговор
    АБЕ РИСТЪО,АБЕ ПИНОКИО,КАТО ПЛЕВЕЛ ОТВСЯКЪДЕ СЕ ПОКАЗВАШ,ТОЛКОВА СИ ПРОСТ И ПРОЗРАЧЕН,НОМЕРАТА ТИ НЯМА ДА МИНАТ,ЗАСРАМИ СЕ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МЯЗАШ ОТ ЛОШОТИЯ И ЗЛОБА НА ЧОВЕК,СПРИ СЕ МАЛКО,ЗАМИСЛИ СЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАШ И СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ,ЧЕ ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ,ДОРИ ЗА МАДЖО...
  • 120 7777

    15 2 Отговор

    До коментар #114 от "Христина":

    Много голямо значение му отдавате на ПеевскиМоже би е получавал повече държавни поръчки. може би. са приемани закони в негова полза може би е имало и други действия с които е прецаквал конкуренцията но не е само той. и ако не е той ще е някой друг . Борисов балансира между всички такива като Пеевски в името на това България да върви напред
    И браво на Христина --най накрая в това сайтче да прочета един нормален коментат без обиди цинизми и правописни грешки
  • 121 Сокол Скитник

    9 9 Отговор
    Не го познавам добре този човек Хр.Иванов, но е единствения, който се изправи и пред всички каза истината за Доган и Пеевски...Досега всички само си шушукахме, гледайки мерзостта на тези господа. Как си купуват фирми,банки, тецове, пристанища, енергетиката, хора....как погребват собствената ни държава.

    Коментиран от #122, #123, #138, #153

  • 122 7777

    9 4 Отговор

    До коментар #121 от "Сокол Скитник":

    Истината за Доган и Пеевски се говори много отдавна ама кой да чете
  • 123 1111

    12 1 Отговор

    До коментар #121 от "Сокол Скитник":

    Щом не познаваш Христо Иванов добре ясно защо не си чувал да се говори истината за Доган и Пеевски --не четеш не гледаш публицистични предавания по телевизията защото са ти скучни и сега изведнъж си много изненаданАма барабар Петко с мъжете и ти да се изкажеш
  • 124 Гери

    18 2 Отговор
    А Ицо чии поръчки изпълнява? Що се прави на чист като сълза, като е затънал до шията в да не казвам какво...

    Коментиран от #150

  • 125 СусБе

    4 2 Отговор
    Яд ли те е бе чоджум... ще ти дойде реда...
  • 126 БОТЕВ СЪМ

    8 2 Отговор
    КАЖИ МИ ,КАЖИ БЕДНИ НАРОДЕ КОЙ ТЕ В ТАЯ РОБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ,МЪЛЧИ НАРОДА/ХРИСТО БОТЕВ/
  • 127 онзи

    21 5 Отговор
    Този индивид много бързо забрави, че беше министър на правосъдието цели три години в ГЕРБ. Защо не казва какво е свършил като министър през тези три години, ами защото нищо не е направил. Сега тръгнал да го играе опозиция и да вади кирливи ризи. Елементарен от всякъде, една интрига не може да направи, без да се издъни. Защо не го питаха за Маджо и каква връзка има с него. Ама сега не е удобно да задаваме такива въпроси нали?
  • 128 соросоиден гад

    5 2 Отговор
    А Пеевски на кой изпълнява поръчкте бе, мишко?
    Айде кажи нещо това, кой стои зад Пеевски!?
    Как е станал милионер, също като Илия Павлов!?
  • 129 пппппп

    4 15 Отговор
    браво на г-н хр.иванов браво
  • 130 Велика България

    4 12 Отговор

    До коментар #114 от "Христина":

    Най - тъпия коментар. Твоите родители са ти дали хубаво име, но то не отговаря на лошото което се крие зад думите ти. Защото ти се явяваш като защитничка на мутренската сган която "управлява" България. На твое място бих се засрамил.

    Коментиран от #136

  • 131 Хаджиментов

    19 3 Отговор
    Стига бе, Пинокио.
    Вече започна да плещиш големи глупости. Преиграваш и дори първолаците не ти се хващат.
  • 132 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    МОЖЕ ЛИ "СБРЪЧКАНОТО КЛЮНЧЕ " ДА КАЖЕ- КАКВО ТОЧНО Е НАПРАВИЛ ПЕЕВСКИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !?????! КАПИТАЛИЗЪМ И БИЗНЕС -БИЗНЕС -ГЕПЕНЕ ОТ РАБОТНИЦИТЕ ---ДА ЖИВЕЙ-ЖИВЕЙ-ТРУДА / НА ДРУГИТЕ / !!!!!!
  • 133 Хаджиментов

    10 0 Отговор

    До коментар #114 от "Христина":

    ДПС са получавали някои услуги срещу негласна подкрепа и това е общоприета практика, но нещата са далеч от зависимост на ББ от Доган и Пеевски.
  • 134 Сашо

    19 3 Отговор
    г-н Иванов като бяхте във властта какво правихте конкретно Вие?Май тогава не се накрадахте и сега искате отново.Продажна проститутка сте Вие нищо повече....
  • 135 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПОРТРЕТ НА ГЛИСТЬО ИВАНОВ ОТ - ПИКАСО ---.... ЩЕШЕ ДА СИ --- "ЕДНО-КЪМ ЕДНО " !!!!!!!!!!!!!!
  • 136 Хаджиментов

    8 2 Отговор

    До коментар #130 от "Велика България":

    Като го гледам смърдящото трио, няма никаква разлика с Борисов.
  • 137 10 човека

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "Чукча писател":

    Чук Чук ще ти покажа кой на кого е трол ако издържиш на ч.....то съгласен ли си
  • 138 Хаджиментов

    11 2 Отговор

    До коментар #121 от "Сокол Скитник":

    Това беше сценка, театро...
    ДПС има нужда от мобилизация преди изборите и това ще ги мобилизира и втвърди.
    Хр. Иванов взе ролята на Сидеров, който вече никой не го брои за нищо.
  • 139 Нищо не се знае

    14 2 Отговор
    този Пинокио на кого е трол на Маджо или на Божков,само заради физиономията си заслужава 1 месец в затвора.
  • 140 Бай Кукумбър

    9 0 Отговор
    Аман от мъстии, после проститутките им криви
  • 141 Кирил

    4 15 Отговор
    Браво г-н Иванов!
    Не на мафията!
    Оставка на корумпираната власт!
  • 142 ЪЛГАРИН

    11 0 Отговор
    КОЙ Е ТОЗИ ПЕЕВСКИ КАКВО РАБОТИ
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 ЪЛГАРИН

    4 1 Отговор
    ДОГАН на КОЛ ЧО
  • 145 Тц тц

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Скоро ще":

    Като погледнеш каква е алтернативата и ти става ясно какво е бъдещето на България. Както казва баба ми "от трън тъ на глок" .И как да останеш тук.
  • 146 Дида

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    Той иска да се доналапа. Оладняха много костовистите далече от софрата
  • 147 идиотите нямат край

    12 2 Отговор
    като лъжеш, поне се поглеждай в огледалото дали ти е пораснал носът - не случайно са те кръстили ПИНОКИО!!!
  • 148 и този е българин

    13 3 Отговор
    А ТИ ЧИИ ИЗПЪЛНЯВАШ - НА ЧЕРЕПА, ВАСИЛЕВ, МАДЖО, МУТРАТА С ЮМРУКА И ДРУГИТЕ ЗНАЙНИ МАФИОТИ!
  • 149 КОКО ДРИЛО

    6 3 Отговор
    КАК НЕ ТЕ Е СРАМ - ТИ СИ ШПИОНИН - ЩЕ ОТГОВАРЯШ ЗА ТОВА - НЯКАЙ ДЕН - ОТ МАФИЯТА ................................
  • 150 Дида

    4 2 Отговор

    До коментар #124 от "Гери":

    Магда съм, Магда съм!
  • 151 Дида

    7 2 Отговор

    До коментар #66 от "Да еааа!":

    Маджо съм, Маджо съм!
  • 152 Дида

    12 1 Отговор
    Абе грехота толкова яйца и домати оклепаха сградите. Не можеше ли тези родолюбци да ги дадат на толкова гладни хора, за които плачат с крокодили сълзи
  • 153 111

    11 2 Отговор

    До коментар #121 от "Сокол Скитник":

    Как не познаваш този хубавец? 3 години министри беше. Иначе нищо не направи. Е, не е само той.
  • 154 Лупи

    10 2 Отговор
    Ристьо, Ристьо подлого на Сопола... Пеевски не задава никакви поръчки. Поръчките ги задава шефа ти от едни сараи.
  • 155 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    На № 145 " Тц тц "С най-добри чувства -вероятно сте допуснали "лапсус скрипти", но много добре звучи : ."......на глоК " Става дума за световно-известната марка пистолети, нали ? Не е лошо човек да го има под ръка в тези хайдушки години.......
  • 156 Наглите

    10 5 Отговор
    Тоя смешник, нали беше министър на правосъдието и то два пъти. Първият път в служебното правителство на Близнашки, после и при Боко. Тогава гласчето не му се чуваше. Правеше велики реформи в съдебната система, а всъщност си кроткаше на заплата и мишкуваше. Защо като е толкова ербап не направи нищо когато имаше власт. Или Маджо не му е казал. Всичките са един дол дренки. Истината е, че тия дето искат толко оставката и тия дето не си я дават са за разстрел. До вчера нагли крадци днес са вече честни и чисти като сълза.
  • 157 Анонимен

    3 1 Отговор
    Важно е че имаме сватби. Циганите разтресоха квартала, пукане на пушки хаха. Кой кво иска си прави. Дано не убиха някой.. На бойко и доганя хората. Хабер праща балкантурист на бб, на хасан няма поздрави
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Мила

    11 3 Отговор
    А Христо Иванов изпълнява заръките на Прокопиев
  • 160 Този мишок

    10 4 Отговор
    Христо Бойкикьев не е спирал да изпълнява поръчките на престъпниците-олигсрси Прокопиев, Божков и на пудела им Румен Крадев
  • 161 доктора

    12 3 Отговор
    Абе хора гледахте ли участието на дъщерята на пинокио бабикян в ламтящия за власт и пари чалгаджия. Учила, учила, в лондон, с кви пари, но много учила за министър председател и аман от бабикян се пъне за власт.Това ли е бъдещето? Повръща ми се.
  • 162 Смешко

    8 2 Отговор
    Ходи на село да ги разправяш тия на овците.
  • 163 Сельо

    9 2 Отговор
    Не мога та гледам,камо ли да та слушам. Марш.
  • 164 Пропаднал

    11 3 Отговор
    Политически труп, като мая нинова и адютанта. Такива ли искате да ви управляват. Никой него иска в Европа.
  • 165 ЯСНОВИДЕЦ

    11 4 Отговор
    ТОЗИ РИСТО ПОДМОКРЕНИЯ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС.
  • 166 123

    5 1 Отговор

    До коментар #106 от "Кой ти ли":

    Христо иска но от искане, до можене и ставане на министър председател спечелени на редовни избори има огромна разлика. Изборния закон и конституцията са писани да държат БСП на власт и да не допускат други малки играчи във власта, Борисов успя да влезе в обувките на БСП. БСП никога не са и мислили че друг юе успее да ги бие на собственнат им игра, и сега надават вой до небето, но изборен закон и конституция не искат да променят защото облагодетелствува БСП, и се готват да се върнат на власт. С нов изборен закон и поправки към конституцията се отваря врата за нови играчи и конкуртенция на БСП в Българската политика, за това БСП никога няма да гласува за промени. Я попитай триото дали не искат те да управляват, че са и по умни от Христо Иванов ,и Борисов и целия му кабинет заедно.
  • 167 Стоян

    8 0 Отговор
    Само Пеевски им в устата но никой на протестите не споменава неговото име. Никой от протестите не вика и не замеря сградата на ДПС но само Пеевски им е в устата, че той управлява страната ама искат оставка на други хора. А главния прокурор какъв главен прокурор ще е ако могат да го уволнят по всяко време значи по всяко време могат да му казват какво да разследва и какво да не разаледва.
  • 168 Анонимен

    4 1 Отговор
    Кирливите ризи на показ. Няма нужда. Апел към хората на барикадите, време е всички по домовете. Който и да дойде все така ще е. От 1944 до днес е така и ще продължи. Употребяват ви. Спокойна вечер.
  • 169 Аз не съм мърша и

    10 1 Отговор
    Никога няма да разреша такива негодници като този да ме манипулират.ДБ - сбирщина от озверели за власт кариеристчета-Маджовчета,издържани от олигарха Сашо Дончев който ни дереше с цената да газта и Борисов му спря кранчето,няма да стане Пинокио, цялата ви мръсотия изплува на всички от овластената ви мутра на Дондуков 2.Няма да ме превърнати в мърша,няма да ви разреша
  • 170 Чугуна

    8 1 Отговор
    ХОРА, не му вярвайте на тоя лицемер и лъжец, тоя гад лъже хората и слугува на олигарсите в чужбина.
  • 171 1234

    7 0 Отговор
    ПРИЧИНИТЕ ЗА ПРЕВРАТА (нерегистриран)
    1. ФИНАНСОВИ А/ Налични - 11 милиарда лева (5,5 млрд евро) фискален резерв + 27 милиарда евро валутен резерв + 29 милиарда евро нови от ЕС + 7 милиарда евро неусвоени от текущия период + 50 милиарда евро (~ 100 млрд лв) депозити на гражданите в банките. ИЛИ ОБЩО ~ 120 милиарда евро ! Б/ Накърнени финансови олигархични интереси на Божков, Цветан Василев, Пеевски, Баневи, Стайкови, Маневи, Арабаджиеви и сие за поне 20 милиарда евро минимум. В/ Разбити нарко канали и такива за антики за поне 10 милиарда евро. ВСИЧКО ~ 150 МИЛИАРДА ЕВРО !!! За сравнение БВП на България за 2019 беше 60 млрд евро. За толкова много пари са готови и гражданска война да подпалят.
    2. ПОЛИТИЧЕСКИ. Русия и БСП искат излизане на България от ЕС и НАТО и завой към Евразия. Между другото прилапване на колкото може повече от горното.
    3. КРИМИНАЛНИ. Силно се ограничи криминалния контингент - наркотици, кражби на коли, битови кражби, рекет, отвличане за откуп, телефонни измами, административни изнудвания, ЧСИ и много други. Също и започната ревизия на престъпната приватизация и очаквано търсене на отговорност. Включително желание за бутане на валутния борд с последващи фалити на банки и хиперинфлация. В резултат ограбване на населението за пореден път и ликвидиране на големите кредити на акулите.
    4. ПРОКУРАТУРАТА за първи път от 30 години се опитва да започне да работи на ползу роду без да жали богати и влиятелни хора, политици и недосегаеми досега.
  • 172 Протестите в Беларус

    5 1 Отговор

    До коментар #117 от "Велика България":

    са доста по-масови и от ЕС са срещу Лукашенко, защото мислят, че Путин му е опората. А в нас протестите имат 65%подкрепа само в мокрите ти, розови сънища. Сред всичките ми познати, с които съм говорил по темата има само един 32 годишен(син на приятелско семейство), който от скука явно е по протестите. Много, които никак не харесват Бойко, още по-малко одобряват протестите, водачите им и тези, които финансират и разпалват протестите.
  • 173 да бе

    4 1 Отговор
    А ТИ ЧИИ ИЗПЪЛНЯВАШ? ВСИЧКИ МАФИОТИ В И ИЗВЪН БГ ТЕ ПОДКРЕПЯТ - СИГУРНО ИМА ЗАЩО!
  • 174 121

    0 2 Отговор
    171, кой си, но всичко е така, както мисля аз. Мерси. Лошо за обикновените и тези, които са извън БГ. Налице е пълна безизходица. Казват го старите учители, за нас и техните над 40 годилни деца. Без корени...
  • 175 8755

    5 0 Отговор
    Този не вижда ли, че не е интересен.
  • 176 СнежанА

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "007":

    Най после смислени и на място думи.Това е Борисов най добрия и мислещ за България политик
  • 177 Коки

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Псевдоним":

    Какви по мащабни протести бре 90% от хората не ги искат тези клоуни Хаджигенов Бабикян Минеков само им вижте самодоволните муцуни и си правете сметка за какво се борят тримата глупаци ама хората не се лъжат толкова лесно
  • 178 Пенсионер

    3 0 Отговор
    Трудно ще му е на Хр. Иванов да отговори. Ъ... ъ...
  • 179 Валери

    1 0 Отговор
    няма конституция на Бойко той предлага. във ВНС ще има право всеки депутат и парламентарна партия да предлагат или да отхвърли. за това трябва да се борят всички честни политици шанса нее за изпускане!!!!
  • 180 Венецианеца

    1 0 Отговор
    Борисов създаде нелегална политическа структура за изпълнение на политическа репресия пиар акции и унищожение на народа ! Така наречевата извънредна креминална инициатива с найменованието Спиц Съд и плокоратура!!! Сойто не ги е съдил само той не ги е осъдил !!! Това е най долнопробната инициатива на ГЕРБ и Борисов !!! Въпреки поуките от народния съд те го наплавиха отново и погубиха доста народ !
  • 181 Альоша

    0 1 Отговор
    Спец съд и прокоратура !!! Това е най големият авто гол, които сам си набута неграмотника "професор" Борисов и братму Пеевски...
  • 182 дим

    0 0 Отговор
    и бойко е от една каруца с бай тодор живков.помислиха се че няма кой да ги замести в управлението...абе пожарникарю вземи си наври маркуча в ..... и пусни силната струя да те измие
  • 183 мафия

    1 0 Отговор
    браво ице продължавай така и ще събориш цялата комунистиеска мафия заедно с маргините , братя галеви, маджо, брендо ,митю очите, вълка, черепа, велик си
  • 184 мафия

    1 0 Отговор
    брaвo ицe прoдължaвaй тaкa и щe cъбoриш цялaтa кoмуниcтиecкa мaфия зaeднo c мaргинитe , брaтя гaлeви, мaджo, брeндo ,митю oчитe, вълкa, чeрeпa, вeлик cи
  • 185 Алооо

    1 0 Отговор
    А с Маджо разбрахте ли се?
  • 186 Марково

    1 0 Отговор
    А Христо Иванов изпълнява всяка поръчка от неговия начаилник Иво Прокопиев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове