Last news in Fakti

20 Септември, 2020 08:42 10 072 62

Ден 73: Къде живее Гешев

  • иван гешев-
  • протест-
  • отровното трио

Нова инициатива на протестиращите

Ден 73: Къде живее Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

Граждански проект "Демокрация и законност" започва да събира сигнали за корупция, които ще изпрати на европейските институции. Сигналите ще се събират в следобедните часове, съобщи БНР.

Както е обичайно, бяха прожектирани кадри върху стените на Народното събрание, както и кадри от Дом №5 в Бояна, за който се твърди, че в него живее главният прокурор.

Арман Бабикян от т.нар. Отровно трио заяви, че протестиращите все още не са получили потвърждение дали главният прокурор живее във въпросната сграда.

От Триото обещаха да публикуват снимки, които "показват лукса" на сградата.

Малко преди 20 часа движението по булеварда беше блокирано. След това протестиращите блокираха за кратко Орлов мост, но след 23 часа движението през кръстовището беше нормално.

Като цяло обстановката е спокойна.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво Драгоев

    88 6 Отговор
    Господ да пази Балгария

    Коментиран от #4

  • 2 Behemoth

    100 19 Отговор
    Властъ как се изолира от народната любов!А в страните дето са на върха на индекса за щастие управленците им ходят с колелета на работа....

    Коментиран от #59

  • 3 BATBAIAN

    70 19 Отговор
    ДОКАЗАТЕЛСТВА С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ НО ГЕЙРОПКАТА НЯМА ДА ВИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ ЩОТО БОЮ ТЕРОРИСТА Е ТЯХЕН ,ТЕ СВОИТЕ НЕ БАРАТ,А ЛУКАШЕНКО НЕ Е ТЯХЕН ЗАТОВА ИМА МАУКАНЕ ПО ТЕЛЕВИЗЙКИТЕ И МЕДИЙКИТЕ ПРОТИВ БЕЛАРУС ,КОГАТО НА ВЛАСТ ДОЙДЕ ЧОВЕК КОЙТО Е ПРОТИВ РОБСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕУ ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ГЕЙРОПКАТА КАК ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ЛАЕ ПО БЪЛГАРИТЕ !
  • 4 Behemoth

    13 17 Отговор

    До коментар #1 от "Иво Драгоев":

    То се е видяло как я е опазил ХАХАХА....

    Коментиран от #7

  • 5 месара

    33 54 Отговор
    инициативата не е на стадото , тя е на тримата овчари !
  • 6 каскет

    56 15 Отговор
    европейските институции....и при тях е същото,и ако разбутат нашенските л.йна и при тях ще се размиришат пък техните.Така,че защо да ровят из л.йната,те навсякъде са едни и същи....миришат като ги бъркаш.
  • 7 Народна мъдрост

    50 2 Отговор

    До коментар #4 от "Behemoth":

    "Помогни си сам , за да ти помогне Бог !"
  • 8 мусайбе

    8 40 Отговор
    “Бългaритe ca кaтo итaлиaнцитe и гърцитe - oплaквaт ce мнoгo. Oплaквaт ce oт държaвaтa. Oплaквaт ce oт прaвитeлcтвoтo. Нe вярвaт нa пoлитичecкитe пaртии, изпитвaт aнтипaтия към вcички пoлитици”, кaзвa Диoн и дaвa двe oбяcнeния зa тeзи нaглacи. Първoтo oпрeдeля кaтo “cиндрoм нa пeрифeриятa”, a втoрoтo - кaтo принципeн прoблeм нa рaзвититe държaви.

    Диoн cпoдeля, чe прeз пocлeднитe дeceтилeтия e пътувaл мнoгoкрaтнo дo Бългaрия. “Бил cъм cвидeтeл нa хипeринфлaциятa прeз 1990-тe, нa пълния кoлaпc нa финaнcoвaтa cиcтeмa, a cлeд тoвa нa икoнoмичecкoтo и пoлитичecкo възcтaнoвявaнe, зaвършилo c влизaнeтo в EC. Нaричaм гo “бългaрcкoтo икoнoмичecкo чудo”, зa кoeтo oбaчe мoитe бългaрcки приятeли ми ce пoдигрaвaт. Рaзбирaeмo e вcъщнocт: труднo e дa видиш нeщo, кoeтo e пoд нoca ти", кaзвa финaнcoвият eкcпeрт.

    Диoн твърди и тoвa: дoкaтo aмeрикaнcкитe пeнcиoнeри нe мoгaт дa cи плaщaт нaeмa, пoчти вceки бългaрcки пeнcиoнeр притeжaвa coбcтвeн дoм. "Зaщo бългaрcкитe пeнcиoнeри, кoитo cрeщaт зaтруднeния, нe прoдaдaт cвoитe къщи и aпaртaмeнти, зa кoитo бихa мoгли дa пoлучaт ceриoзни cуми?", питa Диoн. Cпoрeд нeгo, нaй-ceриoзният прoблeм прeд Бългaрия e cвързaн c дeмoгрaфиятa. “Нe e труднo дa cи прeдcтaвиш кaк щe ce oтрaзи тoвa нa държaвния бюджeт. Cитуaциятa нaпoмня тaзи в Япoния, къдeтo зaпoчнaхa дa внacят рaбoтнa ръкa oт чужбинa.”

    Коментиран от #12, #13, #56

  • 9 въпросче

    21 8 Отговор
    Къде живее Гешев? На Луната.
  • 10 #ОСТАВА

    39 28 Отговор
    Не ви ли е срам, бе протестъри, да се молите наред някой да свали Борисов и Гешев. Все някой друг ли трябва да върши това, което не ви е по силите?! Преди дни сe молихте на Доган, сега - европейските институции, утре ще напишете писмо до червената армия! Позор!

    Коментиран от #20

  • 11 Рошко

    12 27 Отговор
    Където си иска, с неговото положение може и в хотели да живее, техни си естествено
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сух

    25 5 Отговор

    До коментар #8 от "мусайбе":

    За да имаш такъв тип разсъждения трябва или да имаш скрити, подмолни намерения, или да си изключително кух..
  • 14 Пламен

    28 6 Отговор
    Експерт, викаш. Ми като си продам апартамента нали ще плащам наем после. Проблема Дионе е в ниските, обидно ниските пенсии. Дион такъв.

    Коментиран от #18

  • 15 Радев

    25 28 Отговор
    Ей какво ли не прави трио Божков , за отърве иманяра. Ма кой вече им вярва , и децата разбраха кой държи мишката. Относно Гешев с врагове които мутрите който е подгонил трябва да се пази усилено, повече и от президента. А се знае че на НСО не може да се вярва.
  • 16 Стас

    28 7 Отговор
    Този Дион сигурно има дебел портфейл и му е широко около врата. От чужбина за България лесно се приказва.
  • 17 Г, Марков не ни занимавай с Унгария!!

    18 7 Отговор
    Всички разбрахме че си наполовина Унгарец, и какво от това?? Беше Магистрат, кашата в Съдебната система е Забъркват самите Макистрати и свързаните с тях Политици!! Това го знаят и децата и бабите на село!! Смяна на едните и другите, в голямата им част!! НовиТКП
  • 18 Радев

    21 18 Отговор

    До коментар #14 от "Пламен":

    Така е. Обаче не се протестира за ниските пенсии и мин. заплата а , да се отърве иманяра и други да усвоят 30 милиарда евро . Като преди това орежат правомощията за разследване на прокуратурата.
  • 19 ЖАЛКИ СТЕ

    22 17 Отговор
    Вeликa излaгaция! Кaтo първия път. Тo нe бeшe духaнe,мoлби към Дoгaн, зa пaрчeнцe oт бaничкa.Oня прeз дeн ce мoли нa Бoйкo зa влacттa пo cтaр кoмуниcтичecки oбичaй в "имeтo нa нaрoдa"...Ceгa кaквo cлeдвa???Дoкaрaхтe пoп. Дoкaрaйтe рaвин,хoджa,aрмeнcкия пoп дa нe зaбрaвитe и нaпрaвeтe мacoвa мoлитвa!!!
  • 20 РЕАЛИСТ

    21 17 Отговор

    До коментар #10 от "#ОСТАВА":

    Такъв ни е народа бе, човек. Робски. Вместо да вземат по една гьостерица и на бърза ръка да разкарат тези крадци от власт, правят някакви хепънинги повече от два месеца и разчитат някой от вън да им свърши работата. Гърците са водили война за независимост 11 години и са се освободили от турско, Сърбия прави две въстания и сами извоюват независимост, а ние все сме чакали дядо Иван да ни освободи.
  • 21 въздух

    22 16 Отговор
    Триото се пачкосаха покрай протестите.
  • 22 8479

    24 7 Отговор
    Над 70 дни правят едно и също и не разбраха, че то не работи.
  • 23 Българче

    24 13 Отговор
    Горко на всички българи с неморален арменец над главата

    Коментиран от #25

  • 24 0000

    17 12 Отговор
    Проблема е , че в България не се произвежда политика. Нито опозицията нито протестиращите говорят за политики. Всички те говорят само за интриги , компромати, карикатури и всякакви гнусотии. После се чудят защо Бойко печели избори. С приказките : Да дойдат млади и образовани ,чисти и мъдри , избори не се печелят. Трябват Предложения за политики. Това , което се предлага на улицата е обида за интелигентността на българина.
  • 25 РЕАЛИСТ

    11 17 Отговор

    До коментар #23 от "Българче":

    Това ли ти е проблема? Ренета Инджова е наполовина арменка и добра работа свърши, като министър председател. Нораир Нурикян тогава рече" А ако беше цял арменец, тогава щяхте да видите още по успешен министър председател'

    Коментиран от #27, #48

  • 26 бабик

    18 4 Отговор
    Арменците си падат по далаверата.
  • 27 Аха

    11 6 Отговор

    До коментар #25 от "РЕАЛИСТ":

    Нямам намерение да унижавам сънародниците си заради безмозъчните вратовръзки в парламента, като ги наричам прости и за това трябва да ни управляват арменци

    Коментиран от #28, #39

  • 28 РЕАЛИСТ

    11 10 Отговор

    До коментар #27 от "Аха":

    Всеки роден на българска земя е български гражданин. Стига сме делили хората по етнически произход. Срещнах в чужбина много турци изселили се по Възродителния процес и всеки ми е признал, че счита България за своя родина. Няма такова понятие "чист българин" . Всички сме със смесени гени. Който не вярва да бръкне в джоба 100-150 евро и да си направи ДНК тест . Има фирми по интернет. Резултатът ще го смае.

    Коментиран от #33

  • 29 Шивик Кешов

    5 10 Отговор
    Гешев живее заедно със Шивиков в апартамент в центъра на София ,купен за 5 ,6 хиляди лева.
  • 30 Елена

    14 18 Отговор
    Много ли е важно къде живее Гешев???Важно е какво върши.Развали спокойствието на много хора и затова са против него.Най- големия проблем е на президента.Мафиотите са около него .Не разбрахте ли че не може да искате оставката на прокурор.Значи триото ви използва.

    Коментиран от #35

  • 31 Г Марков, разбрахме, че си наполовина

    12 4 Отговор
    Унгарец, познаваш историята на Унгария, за 1952 год и Съветските танкове, къщата в Унгария?? Разкажи, защо не са били вземани в плен Унгарските войници на ИСТОЧНИЯ фронт???? Разкажи Унгарецо Историк??? Във Воронеж ли избиват Децата на една Детска градина Унгарските войници??? Какво казва немски генерал по този повод:::"това е зверство, сега Унгарците ще видят какво е Ярост" Защо от около 150 000 Унгарски войници воювали на ИСТОЧНИЯ фронт се завръщат в Унгария живи само 2000 човека?? Руснаците не са вземали в плен Есесовци, Унгарци, снайперисти и тези с Огнехвъргачките!!! Така лие Унгарецо,?????
  • 32 карлуково

    7 3 Отговор
    Тези не видяха ли,че формулата не е печеливша?
  • 33 Аха

    8 6 Отговор

    До коментар #28 от "РЕАЛИСТ":

    Добре, аз знам, че този човек, разполага с доходи със крайно съмнителен произход, няма как да ме убедиш, да го толерирам, независимо, че е с арменски произход. Моята ДНК разновидност, е най-близка до италианската и германската, и е доста далеч от анадолската , 270 лв. с куриерската услуга

    Коментиран от #36, #40

  • 34 22 септември

    11 14 Отговор
    Радев пак ще сее негативизми по време на светлия празник,триото ще се разходи до Орлов мост.Ще има яйца по парламента,крясъци,злоба и изблици на истерия.
  • 35 ЕМИЛ

    10 8 Отговор

    До коментар #30 от "Елена":

    НЕ ТАКА ЕЛЕНА , НЕ ТАКА.
    ИМА ДОСТАТЪЧНО ХОРА ,КОИТО НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ КАК БЕШЕ ИЗБРАН ГЕШЕВ , КАКВО ГОВОРЕШЕ ПРЕДИ ИЗБОРА СИ , МИСЛИТЕ МУ ЗА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ И ИЗБИРАТЕЛНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ.
    ЗАТОВА ПО ПОЛЕКА С КОМСОМОЛСКИЯ ПАТОС .

    Коментиран от #38

  • 36 РЕАЛИСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #33 от "Аха":

    Шегуваш се.
  • 37 Смела жена

    15 14 Отговор
    Бабикян пита дари Гешев живее в лукс??? А сватбата която направи Йотона за сина си прилича едно към едно на луксозна стотна от мафиотския филм Кръстникът нари така !Само роклята на булката струва 50 000 лева при заплати в БГ 1000 лева? А вилата която купи сина на Бабикян през Август 2020 в Гърция за 360 000 Евра с парите от протестите не е ли лукс?? А Нинова плати саво за образованието на сина си 400 000 лева и купи за 10 милиона Нотел в Гърция това не е ли лукс ? Метежите които правите на улицата са за да свалите власта и да сложите военно служебно правителство с което да открадне те парите от ЕС, защото знаете че никой няма до ви избере ! Вие искате България да излезе от ЕС и НАТО!!!

    Коментиран от #57, #58

  • 38 Ева

    12 9 Отговор

    До коментар #35 от "ЕМИЛ":

    Та ти си бил Комсоморец сега си от червените старчета , а тия които правят метежи на улицата 70 дни без да ходят на работа са на хранилки!!! Три стари Клоуна!
  • 39 Браво

    8 10 Отговор

    До коментар #27 от "Аха":

    Арменците в България са най платените работни места всичко сме им предоставили и пак са недоволни и продават българския народ за пари ! Всички са та хранилки и затова вашия коментар е истински!
  • 40 Българка

    12 8 Отговор

    До коментар #33 от "Аха":

    Арвенците са като Юда който предаде Христос! Те правят всичко за пари и работят с оригарсите? Скоро от 70 дневния метеж няма да има и помен , но цирка който правят няма да бъде забравен и простен!
  • 41 Обективно

    11 6 Отговор
    РУСКИЯТ САЙТ СЕ БОРИ ДА ДОЙДЕ НИНОВИЦА. А С НЕЯ - И ПРИДРУЖИТЕЛИТЕ ОТ ИЗТОКА. НЕ СЕ БОРЯТ ЗА НИКАКВА ЧЕСТНОСТ. ПРОСТО БГ И НЕЙНИТЕ БАНКИ СЕГА СА МНОООООООГО АПЕТИТНА ХАПКА. СЛЕДВА ОРЕШАРСКИ 2 И КТБ 2, 3 И 4....
  • 42 Чочо

    12 5 Отговор
    Тия трима старци от коя комедия са
  • 43 Чавдар войвода

    14 7 Отговор
    Черепът, мустака и фатмака влизат в пандиза. ОтровЕното трио тоже, дрОгари лумпени.
  • 44 Gost

    10 4 Отговор
    А тия тримата къде живеят??
  • 45 98765

    8 2 Отговор
    Какво ни интересува какво ще кензат тези
  • 46 Динозавър Карабаджаков

    13 1 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ АРМЕНЦИТЕ БЯХА-ЗЛАТАРИ, ЧАСОВНИКАРИ, ОБУЩАРИ... ДА СТЕ ЧУВАЛИ АРМЕНЕЦ МИНЬОР, СТРУГАР ИЛИ ФРЕЗИСТ... ТОЙ
  • 47 Какво значение има къде

    11 3 Отговор
    живее Гешев, важното е че триото си живее-прави каквото си иска, като развързани са, какъв им е проблема
  • 48 мнение

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "РЕАЛИСТ":

    това на Нораир, не е особено умно изказване, защото звучи доста обидно. аз например го чувам, по следния начин:-,,И капка българско да има у някой, работата е обречена на провал,,! - освен обидно, звучи и просташко. читавите българи не са в парламента, защото дългогодишните узурпатори, са пуснали корени там и си имат репресивни структури, които да ги защитават. А Нораир, по-добре да се извини, за обидата......
  • 49 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    4 6 Отговор
    ШВЕДСКАТА ТРОЙКА ГЛЕДА ОТЧАЯНО ТЪЖНО......ИМА ПРОТЕСТИ....НЕМА ПРОТЕСТИРСЩИ
  • 50 У тях си живее.

    3 3 Отговор
    Други въпроси
  • 51 ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ

    4 4 Отговор
    ТИЯ НЕЩО МНОГО СА НАВЕЛИ ГЛАВИЦИ....МОЛЯТ СЕ НА БОЖКОВ ЗА....ПАРИЦИ
  • 52 ПРОТЕСТ ЗА.....ПРОТЕСТИРАЩИТЕ

    3 5 Отговор
    НИЕ ПРОТЕСТИРАХМЕ НА МОРЕТО, НА ПЛАЖА, С БИРА В РЪКА...ЩЕ ПОСТИГНЕМ МНОГО ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ТИЯ ПО ПЛОЩАДИТЕ
  • 53 Боже

    6 1 Отговор
    Боже,боже ,колко много лумпени има.
  • 54 Българин

    5 3 Отговор
    Полицията да проверява по няколко пъти на ден палатките пред НС от така наречената "Системата ни убива" за скрито складирани предмети,които да се използват от протестиращите срещу полицията на 22.09.
  • 55 Това е маловажно

    2 0 Отговор
    Важни са резултатите.
    Има ли ги , какви са , колко са трайни.
  • 56 Аз по-тъпо

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "мусайбе":

    Нещо не съм чел отдавна.Значи ние сме недоволни защото сме недоволни....а американските пенсионери всъщност трябва да са недоволни...И там нещо си за демографията.Абе пич нали баба ти и дядо ти като умрат жилищата им ги наследява някой и не трябва 20 или 30г да ги изплаща...а ако са извини големите 4 града стойността им е смешна...ама смешна.А относно Българското икономическо чудо то се е случило само с политическите партии и техните приближени и с 2%истински късметлии които въпреки всичко са успяли!За секунда не си мисли че управляващите са направили нещо за народа си!Просто сме умни образовани и работливи и по тази причина взимаме що годе прилични заплати за Бг-но от ЧУЖДИ КОМПАНИЙ НА КОИТО ИМ Е ЕВТИНО ДА ОПЕРИРАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ОБСЛУЖВАЩИ ЧУЖДИ ПАЗАРИ!Не от КОМПАНИЙ създадени благодарение на нашето правителство!То е създало ниският стандарт,нищо друго....
  • 57 Ужас

    4 5 Отговор

    До коментар #37 от "Смела жена":

    Защо въртите палачинката само от едната страна?А шкафа на Бойко,а наследството на дъщеря му ,а Делян Пеевски а кметовете на Герб а къщите на Севда ТВ,А това че черепа им е броил пари кеш,а Горанов и имотите му.Като се изказваш споменавай всички иначе не си смела а удобна.И никой не иска отникъде да излизаме просто искаме малко други хора да крадат,стига им на тия уядоха се .Щото няма да има кой да дава пари да се крадат...Това е смелата истина!
  • 58 Точно това е целта на метежа,

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "Смела жена":

    Да присвоят парите от ЕС, да има правителство на радеФ-бсп никой за нищо да е им търси отговорност и да излезем от Нато и Евросъюза
  • 59 Димитър

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Отровното трио или тримата глупаци Бабикян, Минеков и Хаджигенчев е интересното дали си получават парите от Позитано 20 и руското посолство. Този протест отдавна се разбра, че е ляв заговор чрез уличен натиск да бъде подменен Борисов с друг с петолъчка на челото и по послушен другар верен на Позитано 20 и руското посолство. А на протестиращите забраняват да искат оставката на президента Радев Решетников. Рамо до рамо са политическите неудачници Мая Манолова Галева, Румен Петков, Никола Вапцаров, Татяна Дончева, Александър Томов и уж десните от Волт, и Д на гражданите от формацията на червената кукувица Кунева все от леви и кухи формации имитиращи десни ползвани от Мая за камуфлаж и манипулация на общественото мнение. Трябва да си голем баламурник и балък за да гласуваш за левите най големите некадърници и неудачници ламтящи за власт и пари. За виждащи на Борисов, че е пречка към парите и властта. А руската партия Бсп, Дс е партия на олигарсите, Милионерите, банкерите и кредитните милионери. Корнелия Нинова също е милионера освен, че купи за жълти стотинки външно търговското дружество Техноимпекс с капитал от няколко милиона долара, сега е придобила хотел в Гърция. А балъците и невежите нека да гласуват за другарите за да ги направят от милионери в мулти милионери.
  • 60 То бива бива

    4 1 Отговор
    Платеното трио мажоретки пита Главният прокурор на РБ къде живее? На палатка на Орлов мост ли да е при вмирисаните ви фенове ? Такъв див популизъм и простащина не е имало и при Сталин!
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Тримата Г....
  • 62 Ха ха ха ха ха ха ха

    2 0 Отговор
    Главният прокурор трябва да живее там където е безопасно и никой не трябва да знае. Цървули с цървули.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове