28 Септември, 2020 12:46 8 543 26

Замесеният в корупция съдия Андон Миталов е подписал акциите срещу президентството и Илия Златанов

  • андон миталов-
  • илия златанов

Съдия Грета Ганева с коментар по темата

Замесеният в корупция съдия Андон Миталов е подписал акциите срещу президентството и Илия Златанов - 1

Да им кажа на Канал1 и специално на интервюирания от Георги Любенов лидер на АБВ Румен Петков, колко "никакъв" и "нищо незначещ" е съдията Андон Миталов, посочен от Американското посолство като замесен в сериозна корупция. Това пише съдия Грета Ганева в профила си във Facebook.

Помните ли акцията по претърсване и изземване в дома на Илия Златанов незабавно след публикуване на разказа му за това, че златото, представляващо веществено доказателство, е изнесено след манипулация на документи в Спецпрокуратурата и натоварено в багажника на бронирания мерцедес на Любена Петрова? А помните ли записите от камерите в дома на Илия Златанов, които бяха разпространени около час преди да влязат "органите" с кадри и звук, отразяващи полицаи, които са вътре и търсят камери? А помните ли, че на следващия ден прокуратурата разпространи на сайта си, че при акцията в дома на Златанов били намерени монети от златото, при което възникнаха основателни съмнения, че е подхвърлено?

Е, действията по претърсване и изземване бяха извършени въз основа на съдебен акт от 07.07.

Да ви кажа ли кой е съдията, подписал съдебния акт на джуджетата?

Андон Миталов, познахте!

Нека ви кажа и още нещо!

Такива актове за действия по претърсване и изземване се издават от дежурен съдия, поради което обичайна практика е като иска прокуратурата да попадне при конкретен съдия, да следи кога е дежурен.

Та, в същия този ден 07.07., се е оказало, че е издаден и още един друг съдебен акт- този за претърсване и изземване в Президентството. Точно така, мощното влизане на прокуратурата в Президентството е извършено въз основа на съдебен акт от 07.07., което значи е подписан от кой точно съдия?

Все си мисля, че шайката направо си каза на американците да си гледат работата, ама хайде Канал 1 и Румен Петков от АБВ да не ни казват същото, ако обичат!


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 46 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грейс

    27 21 Отговор
    Не я разбрах госпожата! Какво иска да каже, че този съдия играе и за двата отбора ли?

    Коментиран от #3, #13, #14, #16, #20

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    50 4 Отговор
    у нас се шири корупция престъпност безнаказност
  • 3 456

    55 3 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    Не, че е от отбора на Мутрата

    Коментиран от #12

  • 4 В Територията

    34 10 Отговор
    в клюкарника фейсбук взеха махленски да се изказват и съдии. Пълна деградация на територията.
  • 5 124

    48 1 Отговор
    Каквото му наредят това ще подпише! Бита карта.
  • 6 В ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ САМОЗАБРАВИХТЕ.

    17 9 Отговор
    ВСЕКИ СЕ ИМА ЗА КАПАЦИТЕТ...ЩОТО НАЙ СЕ РАВНЯВАТЕ ПО ,,ВЪРХОВЕНСТВАТА,, СПРЕТЕ СЕ . РУМЕН КАЗВА МНОГО ИСТИНИ, ВЕРОЯТНО ВИЕ СЪЩО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ ,ЧЕ ТОЗИ Е СПЕЦИАЛНО ПОДБРАН
  • 7 българка

    29 5 Отговор
    Поздравления за смелостта!
  • 8 Не че нещо

    19 6 Отговор
    Ама тоя съдия пусна един да се разходи до Москва и да си получи ордена от Путин.
    С кой отбор играе не ме интересува, но защо не споменават с кое НПО е свързан?
    Както и не споменават че е първа дружка с един съдийски шеф Л.П., който шеф дори се изказа и в негова защита.
    Така че ако е разрешил наистина тези заповеди,то това е станало със знанието и разрешението на същия тоя съдийски шеф.
  • 9 Будалата

    13 3 Отговор
    Охранен и мазен ми се вижда.
  • 10 Хйкйгг

    11 2 Отговор
    Иска да каже, че разбира чат-пат от нпк. Иначе нерде Ямбол, нерде Стамбул. И не е сигурно, че претърсването и изземването са разписани на разрешителен режим или е било последващо, демек на одобрителен, защото ако не искаш дупка направо с рогите на твоя, има го варианта в.НПК, ама някой да чете, после да поработи и след това да се изказва. Да, подписа е един, но в единия случай следства вече извършените действия.
  • 11 СССРБарета

    6 4 Отговор
    Краварника да га д.........ха!

    Коментиран от #17

  • 12 ами

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "456":

    Точно в там въпроса че не е.
    В другия отбор е.
    Което повдига интересния въпрос има ли всъщност друг отбор, или цялата работа преследва съвсем различни цели.
  • 13 Адолф

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    Аз разбрах едно-играе за себе си!
  • 14 1961

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    А Грета Ганева за кой отбор играе? Може би за ССБ.
  • 15 Перо

    13 1 Отговор
    И тоя си мисли,че ще се откупи с това! Ха-ха-ха.. . Сега Президентството има право да заведе дело,след окончателното решение на съда.
  • 16 Харесвам 🎃, само сготвени

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    Отборът е един - на задкулисието и обслужващите го прасета. (Които, поради собствената си глупост и алчност, са на път да избушат "кочината" и да унищожат модела на кукловодите)
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 кочо

    11 1 Отговор
    след случият с кметицата на младост не вярвам нито на съд нито на полиция.това са ........
  • 19 цербер

    3 0 Отговор
    СъдиЙКАТА Грета Ганева с коментар по темата.
  • 20 помисли

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    Да ,много ви е трудно да разберете истината, когато чипа ви е русофилски, а лошия за вас Борисов ,на който искате оставката, се оказва че е от същата страна на барикадата. 10 години Борисов гради руския модел и обслужва руски интереси със силната подкрепа на ДПС и БСП. А този руски модел нещо започна да не ви харесва след назначаването на Гешев, но не го приписвайте на Европа, защото там не е така.
  • 21 Темида

    3 3 Отговор
    Айде ,като публикувате нещо-проверете го!Тиражирате лъжи!Госпожата лъже под пара.
  • 22 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    ЦЯЛ НАРОД НАРИЧА РОУМЕН ПИТКОВ : " ПО ШОР КО; ПО МОЧ КО; ПИ К ЛЬО И УШОР КО , А ТОЙ СЕ ИЗЖИВЯВЯ КАТО -ГЛАВАТАР НА ТИКВОУМНИ И ИНТИЛИ ГИЛИ ГЕНТИ !!!!!!!!!!!!!
  • 23 Наблюдател

    5 2 Отговор
    Ами нека госпожата приложи съдебен акт с подписа на Миталов, че е станал съучастник на Гешев при тарашенето на президентството. В президентството би трябвало да са поне копирали документа Иначе подозренията за корупция срещу съдия Андон Миталов остават съшити само с конците на щатската русофобия.

    Коментиран от #24

  • 24 Мия

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "Наблюдател":

    И една подробност-1.Ганева е адвокат по джуджетата и 2. има НПО, спонсопирано от Америка за България!Амаче етика на адвоката!Така ли се опитва да си реши делата!Ей ,такива адвокати лепят петно на гилдията,а си позволява да уронва и името на магистрат,заради лична изгода!Резил!
  • 25 big

    6 0 Отговор
    Защо да се учудваме? Човека е забравил, че е съдия и си спасява задника! Между другото той е един от малкото съдии, на които им е показано нагледно, че не слушат ли - секира! А другите се ослушват и използват закона само когато е безопасно.
  • 26 Анализ

    4 0 Отговор
    Няма справедливо съдопроизводство ,няма нормално здравеопазване, ненормални фирмени и производствени взаимоотношения, липсваща култура, законна корупция навсякъде, няма армия, няма държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове