Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 09:09 3 645 32

Тео Ушев нападна и кабинета в сянка на БСП

  • тео ушев-
  • мутри-
  • кабинет в сянка

Той е сред активните привърженици на протестите

Тео Ушев нападна и кабинета в сянка на БСП - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

С остра реакция излезе в социалната мрежа режисьорът Тео Ушев по повод на обявеното от БСП правителство в сянка.

"БСП били съставили "кабинет в сянка". Още отсега с удоволствие ще им кажа #оставка мутри!" - написа той в профила си във Фейсбук.

Тео Ушев е сред активните привърженици на протестите и многократно изразява отношение по темата в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фффф

    35 32 Отговор
    Много не се обаждай от краварника соросоидче !
  • 2 дърта комуняга

    36 40 Отговор
    Никога повече БКП на власт ......!!!
  • 3 Сливи за смет

    21 32 Отговор
    То бсп и гроб са 2-те лица на една монета.
  • 4 Пенсионер

    30 9 Отговор
    Относно оставките- съгласен, но БСП не са съставили правителство в сянка, а съвети паралелни на министерствата, които да изготвят становища по съответните политики
  • 5 Керкенез

    31 9 Отговор
    Тоз не живееше ли в Канада? Всъщност какво го бърка некъв "кабинет в сянка", който дори го няма? Или просто така дума да става?
  • 6 Миризлив пор

    19 32 Отговор
    Еее сега ли се усетихте че протеста служи само да издигне БСП? Сега ще видите как се спират средства, батко и братко ще си разделят поръчките и няма строежи на пътища и тръби, ще пътувате и псувате, газта ще идва от едно място на 3-на спрямо немците цена. Не съм за ГЕРБ ама тези определено крадът повече.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 пройчо

    14 9 Отговор
    Не се прави на Вайша...глей си рисунките...
  • 8 9598

    21 6 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    Платен трол си. Вие винаги казвате: "Не съм за ГЕРБ, ама, ако не са те, ще дойдат комунистите". Така внушавате страх. Един от похватите на диктатурата е да държи народа в послушание чрез всяване на страх.
    Няма да дойде БСП. Социологическите проучвания на разни агенции 6 месеца преди избори са Пунта Мара.

    Коментиран от #17

  • 9 ВикторИна

    17 13 Отговор
    Какво е направил за България Тео УШЕВ?
    а)НИЩО
    б)НИЩО и ПОЛВИНА
    в)Все още нищо,НО пише във ФЕЙСБУК

    Коментиран от #11

  • 10 9598

    18 5 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    Парите от ЕС може да спрат заради намеса на ЕНП, която крепи ГЕРБ. Ако друга партия, независимо коя, спечели изборите, ЕНП ще бъде много "обидена" и тогава се видите как ЕС се меси в политическия живот на БГ, а декларира, че уж не се меси.
  • 11 9598

    5 14 Отговор

    До коментар #9 от "ВикторИна":

    Ти какво си направила за БГ, че пишеш по форумите?

    Коментиран от #15

  • 12 БСП за България и Радев

    14 11 Отговор
    УУУУУУУУ, Ушев, позор, оставка и затвор! Тоя Ушев е подводница на ГЕРБ. Прави се на протестиращ, а е гербав. И малките деца знаят, че който и министър да сложи генерал Румен Радев или респективно госпожица Нинова, е читав и е с пъти по-свестен от ГЕРБ
  • 13 Вая

    5 10 Отговор
    Този, ако не го дразнеше, нямаше да разбера. Какво ги бърка някаква партия, да си протестира от чужбина, че Сорос как ще плати.
  • 14 Ангел

    11 8 Отговор
    Този май е готов да пристане на сегашните ПКП...
    Протестирал...
  • 15 ВикторИна

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "9598":

    Давам възможност на хора като теб да го правят/да пишат по форумите/.

    Коментиран от #16

  • 16 9598

    3 6 Отговор

    До коментар #15 от "ВикторИна":

    Твой ли е форума? От екипа на Факти ли си?
  • 17 Миризлив пор

    7 11 Отговор

    До коментар #8 от "9598":

    Добре де, какви са тези напъни за служебно правителство? И на президента и на БСП? Излизайте на избори и ги печелете, само къде много хора ви помнят простотиите през годините, дали ще гласуват за вас, това е друг въпрос.

    Коментиран от #19

  • 18 Банго Васил

    8 3 Отговор
    Звънни ми да ти дам 30лв.да си смениш името в съвета. Тео Ушев.....
  • 19 Пенсионер

    13 4 Отговор

    До коментар #17 от "Миризлив пор":

    Напъните са ясни- да се спре корупцията. А само служебно правителство може да организира що годе честни избори въпреки държавната и общинска герберска администрация, която под строй ще бъде организирана от шайката
  • 20 БиБи Кинг

    1 10 Отговор
    Ушев ми е през хикса! А за комисареата на пембените да си знаят,че теа мушангии савецките са пален анахронизам на марксизама-лененизама! Да си кажеме чесно еденайсе години ги пренебрегваме финансово и вече не траят на беспаричието, е тва им е маката! Чак се отнесоха от тоя терор и се поистамбулчиха и поциганорчиха да ринат пацули пред Европата! Третополовите соросини и те им преслугват и те гладни немили и недраги! Ше требва да помислим през четвъртия райх как да заделим по справедливо шкафчеата така, че да има за повече хрантутници!
  • 21 !!!?

    7 11 Отговор
    Оставка на правителството "в сянка" на червената русофилска Мафия !
  • 22 Хаджиментов

    6 8 Отговор
    "БСП били съставили "кабинет в сянка". Още отсега с удоволствие ще им кажа #оставка мутри!" - написа той в профила си във Фейсбук.
    Подкрепям на 100%
  • 23 Активист на БКП

    6 2 Отговор
    Дядото на Ушев по майчина линия, полковник Векиларчев, беше достоен българин и воин! Но бащата ,Асен Ушев ,беше осветен като агент на комунистическата Държавна сигурност...
  • 24 Минетов

    7 3 Отговор
    Нека си поиграят червените на правителство, защото няма да имат скоро възможност да управляват.
  • 25 Ами това

    4 2 Отговор
    нещо - "кабинет в сянка" - е стара европейска практика и не е откритие на БСП. Имаше го и по демократично време - когато точно БСП беше на власт; присъствието на подобна институция е да назовава алтернативи. Може би г-н Ушев смята, че ГЕРБ са безалтернативни?

    Коментиран от #27

  • 26 SDEЧЕВ

    2 5 Отговор
    ПО БРОЯ НА ПЛЮСОВЕТЕ Е ЯСНО ,ЧЕ НАД 50% ОТ КОМЕНТАТОРИТЕ СА ОТ СТОЛЕТНАТА ПАРТИЯ ТЕГОБА ЗА БЪЛГАРИЯ. УЖАС ТЕЗИ ПАРТИЗАНИ НЕ ИЗМИРАТ ,КРИЙТЕ ПИТИТЕ С КАШКАВАЛ,ЧЕ СА ВИ ПОДГОТВИЛИ ЗА ГРАБЕЖ ЧЕРВЕНИТЕ УРОДИ
  • 27 Хаджиментов

    3 4 Отговор

    До коментар #25 от "Ами това":

    Виж кой влиза в това атернативно "правителство в сянка" и тогава коментирай:
    1. Няколко души участвали в предишни провалени управления.
    2. Самата Е. Масларова, която беше синоним на корупция и кражби, измъкнала повече от 10 милиона за ремонт на някаква сграда?!?!?!. Разследвана и оправдана от политически зависимия и корумпиран съд. Само тоалетите и струваха повече от годишните помощи на повече от 10 социално слаби, возеха я в Бентли, а доведения и син е търсен за поръчково убийство.
    3. Разни "специалисти", които нямат и ден трудов стажц по специалността, а са работили само по разни комисии, в парламента и т.н.
    И начело с мадам Лъжа, Крушовската приватизаторка, уволнявана два пъти за съмнения за корупция (разбирай, уличена в корупция, но не е дадена на прокуратурата, защото е от нашите), приватизирала активите на Техноимпекс за десекти милиони за няколко десетки хиляди лева, като дори и те не са платени напълно, влязла на крехка възраст под кожата на И. Костов и заслужила да получи всичко това, с хотел в Халкидики и ново апартаментче в Манхатън на златното синче.
    Това ли е алтернативата?!?!?!

    Коментиран от #28

  • 28 Не беее

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "Хаджиментов":

    Алтернативата е да продължим да пълним чекмеджето на Тикворов и кочинката на Прасяров, а Доганя на ни се кикоти иззад плета на сартая. А сетих се, може би да върнем на влас Мангето, да да ни теслими още няколко марици с по 15% лични вноски.

    Коментиран от #29

  • 29 Хаджиментов

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Не беее":

    Алтернативата е да се разкарат ВСИЧКИ крадльовци, корумпета, калинки и т.н.
    От началото на прехода до сега.
    За да не се въртят в управлението.
    Иначе сега може да дойде БСП, а после да бъде сменен пак от ГЕРБ.
    Което вече имахме.
  • 30 Отровното трио

    0 1 Отговор
    Ушев, позор, оставка и затвор!!!
  • 31 Казуар

    0 1 Отговор
    Този Ушев да не би да е фен на Борисов.
  • 32 Мунчо

    2 0 Отговор
    Протестърите май яко се оплетоха :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове