Last news in Fakti

2 Ноември, 2020 15:33 14 345 29

Защо един тотомилионер се нагълта с отрова

  • тотомилионер-
  • с.покровник-
  • румен пеовски

Богатството не донесло щастие на Румен, а го вкарало в психиатрия, в полицията, в съда, а накрая и в реанимация

Защо един тотомилионер се нагълта с отрова - 1

Историята на един от тотомилионерите не е с хепиенд. Румен Пеовски от благоевградското село Покровник вчера по обяд бе приет в критично състояние в реанимация на благоевградската болница след опит да се самоубие с поглъщане на отрова Б-58.

Кметът на селото Недко Ангелов научил от съседка на 59-годишният мъж новината, но подробности хората в селото вчера не знаеха.

Тотомилионерът живеел сам след смъртта на майка му преди няколко месеца, пише в-к Струма.

През април 2017 г. той се оказа късметлия, като с фиш за 1,20 лв. спечели джакпота в играта „6 от 42” на Тото 2 в размер на 1 663 872.70 лева. Жена му и децата години преди това бяха заминали да работят в чужбина.

Богатството обаче не донесло щастие на Румен, а го вкарало в психиатрия, в полицията, в съда, а накрая и в реанимация.

Негови познати разказват как с месици обикалял кръчмите и баровете, пръскал луди пари. По разкази на съседи Румен се събрал с лоша компания и започнал нонстоп пиянски запои, след които ставал агресивен. През август след спечелване на джакпота той бил настанен за лечение в психиатрия за 3 месеца по искане на Районна прокуратура заради нападение над съседите си с косачка и с ловната пушка на баща си, която взел, като разбил касата, в която била съхранявана. Същата нощ той подгонил с нож и майка си, като потрошил гардероба в дома си.

Негов съселянин пък го съдил, защото платил част от печелившия фиш. Той разказвал как всеки път играели заедно с Румен и си поделяли парите за фиша. Тотомилионерът пък отрича и твърди, че даже сменил една от цифрите, което му донесло печалбата.

Като капак, се появила и жена, която заедно с дъщеря си му профукала парите и оставила Румен без стотинка. После го изоставила, за да търси нов паралия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    21 12 Отговор
    големи глупости и измишльотини !
  • 2 Хечко

    23 2 Отговор
    Марооо, Маро...мъка голяма!
  • 3 сила

    61 7 Отговор
    защото парите не са за всеки не всеки може да понесе бремето на богатството особено ако цял живот е бил беден овчар/не се отнася за герберастите там е патология и болестно състояние на наглост и алчност те не са хора/
  • 4 Така е

    21 0 Отговор
    Имал - дал.
  • 5 тортиля

    14 2 Отговор
    Аз пък откъде да знам защо?! Негова си работа.
  • 6 Roots

    46 4 Отговор
    "Кaтo кaпaк, ce пoявилa и жeнa, кoятo зaeднo c дъщeря cи му прoфукaлa пaритe и ocтaвилa Румeн бeз cтoтинкa. Пocлe гo изocтaвилa, зa дa търcи нoв пaрaлия."

    Според последните правила парите се взимат на равни вноски за срок от 7 години, нищо не са му изфукали...

    Коментиран от #24

  • 7 Псевдоним

    36 1 Отговор
    А тези 1,20 лева спокойно можеше да ги даде за едно кафе и сега да си живее живота.
  • 8 Зайко Байко многознайко

    27 7 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"

    Коментиран от #10, #15

  • 9 Философ!

    30 1 Отговор
    На ПРОСТ човек пари не му трябват!!!!!!!! МНОГО голяма Истина.
  • 10 Кумчо Вълчо

    18 2 Отговор

    До коментар #8 от "Зайко Байко многознайко":

    Как ти се пише толкова много????!!!!!!!!!
  • 11 Активист на БКП

    8 4 Отговор
    От ГЕРБ са го рекетирали !!!
  • 12 Дедо1

    5 1 Отговор
    Маж без пари и жена без гарди,огин да ги гори
  • 13 043ри

    8 2 Отговор
    Сигурен съм, че няма думица истина в тая статия.
  • 14 Доста

    5 1 Отговор
    от тотомилионерите в територията имат подобна съдба.

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гост

    15 0 Отговор

    До коментар #14 от "Доста":

    Не само в България , в цял свят е така , 80-90 % от тото милионерите не успяват да задържат парите повече от 5 години !! И то е напълно нормално , който поне малко не е свикнал да управлява пари , няма как да го направи изведнъж ! То хора , дето с години сами са изкарали парите си в един момент ги губят , та такива , дето не знаят на кой свят са ли ще ги опазят ! Още повече веднага ги набелязват вълци , дето за такива чакат !
  • 17 ЪРП

    11 1 Отговор
    ИЗГЛЕЖДА Е АБСОЛЮТНА МАЛОУМЩИНА ТАЗИ СТАТИЯ!!!!!!!!!!

    АБСОЛЮТНА!!!!!!

    СПОРЕД МЕН Е МНООООООГО ВЕРОЯТНО НЯКОЙ ДА ПРИКРИВА УБИЙСТВО!!!

    КОЙ ДОКАЗА ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА САМОУБИЙСТВО??.......ЧОВЕКА, КОЙТО Е РЕАНИМАЦИЯТА И БЕРЕ ДУША ЛИ......ТОЙ ЛИ СЕ СЪБУДИ ДА ДАДЕ ПОКАЗАНИЯ ??????
  • 18 Мнение

    17 1 Отговор
    Парите са за хора с изградена ценностна система и възпитание Простия и невъзпитан човек и с пари и без пари пак ще върши глупости
  • 19 Боки е прав

    4 2 Отговор
    Кофти матрял е народа...
  • 20 С тея пари ше накупя

    7 5 Отговор
    Апартаменти в софето в апетитни и вървежни квартали за под наем и ше си лапкам от наеми около 10 бона месечно и ше си права екскурзии по света и ше си зема къща около софето така че да скъсам със старите познати и съседи ...с тея пари ще купя кеш около 7 10 по големи апратаменти така че да вземам сигурно 1000лв наем от апартамент

    Коментиран от #27

  • 21 Човека Коза

    1 0 Отговор
    Балък...
  • 22 Роза

    8 1 Отговор
    Наистина,колко вярна е народната мъдрост:"Ум царува ,ум робува,ум патки пасе!"Колкото и пари да ти дадат,не можеш с тях да си купиш ум и разум,ако Бог не ти го е дал,и парите няма да ти донесат щастие!
  • 23 ТОЧКАТА

    4 2 Отговор
    ИМАХ ШЕФ!!!/по време на соца който мразеше комунистите и НЕ БЕШЕ комунист въпреки ОБЩОПРИЕТАТА ,,,истина,,/ и казваше ,,,ХОРА СЕ УПРАВЛЯВАТ!!!!!ТРУДНО,НООО ПАРИ!!!!!СЕ УПРАВЛЯВАТ ,МНОООГО ПО ТРУДНО,,,....Сега е успешен,, бизнесмен.ЗНАЕ как се краде!!!и как да УПРАВЛЯВА!!!откраднатото
  • 24 Порно

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Roots":

    Първо е взел 500 000 лева , след това 37 месеца по 30 000 плюс изравнителна последна. Вземат се 7 години , ако печалбата е над 3 милиона. Явно са му ги издухали. Ако беше купил 1500 декара ниви , щяха да му носят около 80 до 100 хиляди годишно. Но поне ги е взел. Щото от тотото на черепа обявиха един стар ерген за спечелил 12 милиона , а взе първо 200 000 , след година още около 600 000 , и това беше.
  • 25 Далай лама

    6 3 Отговор
    Прост човек и пари са две несъвместими неща. Прост човек и власт най лошата комбинация. Поговорка: Дай на глупака власт и пари и му гледай сеира. Точно това се е получило при този индивид. Много по-добре е да умееш да управляваш пари, отколкото да умееш само да изкарваш много пари.
  • 26 Бате Панко

    9 1 Отговор
    Тъй му се пада прецакал приятеля си дето пускали заедно фиш, пълен селтак.
  • 27 Радко Младич

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "С тея пари ше накупя":

    😁Ето ПОРДНИЯТ "умник" който си мисли,че ако има много пари ЩЕ СЕ оправи в живота.А в същото време хал хабер си няма КАК се управляват "свободни" пари.Няма да Ви давам акъл.Самомше Ви кажа,че "инвестицията" е имат под наем...е най-сигурният начин да ЗАГУБИШ/ЗАТВОРИШ за винаги едни пари!Щото първо ГЛАДКОТО събиране на наем,зависи от много фактори.И второ...никога не можеш ДА ИЗБИЕШ парите за апартамента ОТ НАЕМИ.Личен опит.😉
  • 28 Милионер

    8 1 Отговор
    На прост човек, пари и власт не се дават.

    Коментиран от #29

  • 29 Нане

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Милионер":

    ФАКТ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове