Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 10:23 11 011 40

Бойко Борисов прилича на лудия полковник Курц от ”Апокалипсис сега” (ВИДЕО)

  • господин тонев-
  • българска демократична общност-
  • бойко борисов-
  • апокалипсис сега-
  • полковник курц-
  • франсис форд копола

Такова е мнението на Господин Тонев, председател на Българската демократична общност

Бойко Борисов прилича на лудия полковник Курц от  ”Апокалипсис сега” (ВИДЕО) - 1
Господин Тонев, кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

Думите на премиера Борисов, че няма да остави никой гладен, че с протестите се е целял пуч и т.н, председателят на Българската демократична общност Господин Тонев оприличи на думи и поведение на лудия полковник Курц от филма на Франсис Форд Копола ”Апокалипсис сега” по новелата ”Сърцето на мрака”.

Тонев гост бе в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Става дума за поквара на съвестта'', смята той.

''Това няма нищо общо с дясното и десницата. Десницата трябва да дава на хората шанс. Само отворена десница може да се пребори с олигархично-мафиотския модел в България'', вярва демократът.

''На миналото трябва да се гледа като заряд от ценности, за да се построи бъдещето. Европа има два корена - християнство и просвещение'', припомни Господин Тонев.

''Протестите възникнаха на базата на усещането за непоносимостта към корупцията. Другото бе всекидневна проява без острота. Не е проблемът в отказа от антикомунистическа риторика. Паметта за миналото, заедно с неговото осмисляне, е едно от задълженията на отворената десница'', коментира председателят на Българската демократична общност.

''Шансът на отворената десница е в някаква форма на осмисляне на нещата. Не може да се смени човекът горе и... ''Всичко се оправя''. Единият ресурс са българите в чужбина. Друга група е тази на младите хора. Те трябва да се преборят и участват в едно смислено усилие'', добави той.

Според него една отворена десница, християндемократическа, трябва да заеме мястото си в центъра и измести ГЕРБ.

''Яснотата в политиката ще помогне на хората да преценят собствената си позиция - дали искат да се занимават с политика, позицията им като избиратели, както и дали принадлежат към някакво политическо течение. Десницата е злоупотребявано понятие, в Западна Европа то се гледа с пренебрежение - десен или ляв не звучи добре. Големите консервативни и християндемократични партии обикновено се настаняват в центъра'', посочи Тонев.

''Преди няколко години в България беше на посещение християндемократът Вилфрид Мартенс, който дълго време беше председател на Европейската народна партия. Той изрази мнение за политическата констелация в Европа. По думите му една християндемократична партия не може да просперира и да има бъдеще, ако единствената ѝ цел е да бъде на власт'', разказа демократът.

Целия разговор между Люба Кулезич и Господин Тонев можете да изгледате след 55:30 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9999

    22 46 Отговор
    Прилича, не прилича, не можахте да го свалите.
    Ако ставаше с говорене по студията... Много говорене.

    Коментиран от #4, #5, #18, #20, #33

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 11 Отговор
    агресията ражда агресия БОРИСОВ Я СЕЕ и накрая ще стане каквото посееш това ще жънеш

    Коментиран от #32

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 8 Отговор
    ХОРАТА по дрехите посрещат по умът изпращат

    Коментиран от #8, #35

  • 4 *666*

    33 11 Отговор

    До коментар #1 от "9999":

    След изборите е досвидание!

    Коментиран от #10

  • 5 Ха ха ха

    18 23 Отговор

    До коментар #1 от "9999":

    типично в комунделски стил ! Много говорене/лаене, рязтягане на локуми, развиване на теории .... и накраят едно голямо нищо, кръгла нула ! После отново гепват нещо от "гнилия" запад и продължават смешното си съществуване !
  • 6 Де Факто

    56 14 Отговор
    Абе то е ясно, че ПРОСТАТА ТИКВА си отива, ама е кофти, че остава страната ни абсолютна кочина.Не ми се вярва в следващите десет години да могат да се оправят поразиите, които ТУЛУПА нанесе на страната ни.
  • 7 Българка

    53 11 Отговор
    След изказването му вчера, че е силен и отново се накара на когото свари, вече съм с притеснение , че е в перманентна треска.
    Борисов каза, че при вида на кръв от български гражданин, ще подаде оставка. Е имаше достатъчно дори само на 02.09.2020 г.
    Сега от страх да спаси кожата си не прдприема никакви мерки за ограничаване на заразата. Знаем, че се изживява като вожд, но на жертвеника е българският народ.
    Колко още жертвопшриношения са му необходими, за да даде оставка. Не са ли достатъчно жертвите, които умират без да имат достъп до лечение? Дори индианците не са правили жертвоприношения с хора
    Хайде, вожде, смили се над племето българи и си дай
    ОСТАВКА!

    Коментиран от #14, #34

  • 8 Бай Ганьо

    26 9 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе Козлодуй, да те питам.ТИКВАТА като нема ни' дрехи, ни' акъл, как да го посрещнем и как да го изпратим, бе френд?! Нещо не ми е ясно!!!

    Коментиран от #36

  • 9 Георги Тертер

    42 12 Отговор
    Бою кърлежът не можем над 100 дни да го извадим от народното тяло , той прави простотия след простотия. Това е причината да пиша и преди , че на духовно -интелектуалет примитив власт не се дава. Те копнеят за нея като наркомани и живеят така сякаш е тяхна завинаги. И днес какво виждаме - неадекватни ковид мерки за да не губи избиратели , АБЕ АЛАНКОЛУ И АЗ НЕ ЩА ЗАТВАРЯНЕ АМА БАРЕМ ЦЯЛО ЛЯТО ДА БЕШЕ КУПИЛ 50 ЛИНЕЙКИ ЗА ДЪРЖАВАТА. И още - супер фалиращ страната бюджет , след април месец догодина....ако управлява той - както винаги друг ще е виновен - вирусът. Ако друг е на власт , ето те чупят държавата , жалки номера на жалък човек и все на наш гръб!
    ОСТАВКА ЗАВИНАГИ И СИ ПРИБЕРИ БИКОФ И ПКП!
  • 10 9999

    13 9 Отговор

    До коментар #4 от "*666*":

    Дали?
    Изборите ще ги организира ГЕРБ.

    Коментиран от #21

  • 11 Лудият Мюмюн

    14 7 Отговор
    Много точно казано!
  • 12 Неее

    27 9 Отговор
    Тиквата си е просто луд.
  • 13 Перо

    37 11 Отговор
    Един ПР специалист,мисля че беше Бимбалов,в отворено писмо определи тиквата като шизофреник и на дълго и широко се обоснова за категоричния извод. Даже спомена и по кой член от НК трябва да бъде прибран за принудително лечение,защото е опасен за обществото. Много хора са на същото мнение!
  • 14 Р.Бимбалов

    29 9 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Отворено алармиращо писмо до Козирките на Каскета, Оловните Войници на Християнсоциализма: Прокуратурата на Републиката, с копие до: д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната Психиатрична Болница:

    Уважаеми дами и господа прокурори,знам, че сте много заети с важните разследвания по делата на Осемте Чекмеджета, затова ще съм максимално изчерпателен. Въпросът е важен.

    Законът за здравето ясно разписва какви са процедурите, по които гражданите може да алармират към Прокуратурата за хора, нуждаещи се от принудително психиатрично лечение. Без да се меся в професионалната експертиза на д-р Гълъбова, смятам, че лицето Бойко Борисов, от град Банкя, страда от остра форма на шизофрения.

    Коментиран от #17

  • 15 161803

    27 11 Отговор
    Борисов да понесе моралната и политическа отговорност за тоталния срив на здравната система, за хората починали и отхвърлени от медицинска помощ, за масовото дифузно разпространение в цяла България на корона вирус! Не да обвинява хората като лош материал, че те не били дисциплинирани , а да даде обяснение , защо не затвори заведенията и училищата , а прехвърли отговорността на директорите на училищата и общините!

    Коментиран от #22, #25

  • 16 стоян

    25 9 Отговор
    Много е лудичък чевечеца,яко се е вкопчил във властта и лесно няма да я даде.Ние не го искаме,ама трудно ще се отървем от Тиквун...Дано дойде време за преоценка и съд за всички във властта и олигарсите.И ревизия на голямата кражба-приватизацията.Ако това се случи има шанс за България.
  • 17 Българка

    10 5 Отговор

    До коментар #14 от "Р.Бимбалов":

    Подкрепям
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Истината

    10 6 Отговор
    Искате или не искате да знаете - ИСТИНАТА е една:

    Християнството, както и всяка Религия (Вяра!) е гаранция за потъване в МРАКОБЕСИЕТО!
    Темата е дълга, но един простичък факт - когато властваха нерелигиозни доктрини като капитализъм/фашизъм на запад и комунизъм на изток (но още от РЕНЕСАНСЪТ - рязко отдръпване на обществото от покварата на Религиите, властвали в Тъмното Средновековие!), човечеството претърпя рязък ПРОГРЕС, скок в НАУКА, ТЕХНИКА и КУЛТУРА!!! Религиите при всичките си нравоучения не само не прекратиха Престъпленията, но ги издигнаха в култ - вж. Кръстоносци и всички други тъмни сборища. Докато през социализмът например, хората бяха идеологически устремени към НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИ постижения, това създаде ЕНЕРГЕТИКАТА, КОСМОНАВТИКАТА, КОМПЮТРИТЕ, ВСЯКО ПОСТИЖЕНИЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА...

    Сега с МАФИЯТА се възроди и ЦЪРКВАТА! И резултата е видим - разруха и падение, ескалираща престъпност.
    ПОМИСЛЕТЕ - там, където Християнството е до ФАНАТИЗЪМ МОЩНО - Лат. Америка и Италия, ТАМ Е МАФИЯТА и ПРЕСТЪПНОСТТА Е ЧУДОВИЩНА! КОЙ МАФИОТ НЕ СЕ КЛАНЯ НА ПОПА?!?!?!

    Темата е огромна, аргументите безчет, който има Ум, ДА МИСЛИ.
    АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА РЕЛИГИОЗНА ПАРТИЯ!!!

    Коментиран от #30

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 *666*

    11 9 Отговор

    До коментар #10 от "9999":

    Да! И това ще са последните избори, които ще организира. До свидания ГЕРБ, arrivederci.
  • 22 Бойко Борисов

    14 10 Отговор

    До коментар #15 от "161803":

    Кво стаа тука ве? Ти на МЕНЕ ли? АЗ отговорност не нося , само другите носят. На МЕНЕ по ми приляга т овации и аплодисменти , щото мама мецанка е отгледала юнак в село Банкя! На МЕНЕ ми прилича царска корона , на МЕНЕ ще ръкопляскаш бе лешник! На МЕНЕ ще ми целувате ръка! НА МЕНЕ МЕНЕ МЕНЕ МЕНЕ МЕНЕ МЕНЕ АЗ АЗ АЗ , МЕНЕ МЕНЕ МЕНЕ..........
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 пройчо

    11 8 Отговор
    Досега ,обаче си дръгнахте Дясноно м@до и чакахте БСП да ви свърши мръсната работа и да отстрани Тулупа?!!.....ай си и и префинените десни ,градски Е нтЕлектуалци !! ...
  • 25 Пешо

    11 9 Отговор

    До коментар #15 от "161803":

    В поста Бойко Борисов ви нарекох лешник , но то е само за да вляза в ролята на нашия некадърен крадлив премиер.
    Иначе респект и пак респект за точния ви коментар приятелю.
    Поздрави!!!!!!
  • 26 Miroslav Dimitrov

    8 4 Отговор
    Никъде по света няма подобна директна омраза и говор ЖАЛКО!!! ББ време е да се събудиш!!
  • 27 странно

    6 1 Отговор
    Политическото пространство е пълно със странни същества, търсещи лесни пари, готови да заложат каквото се сетите, майка си и баща си, чужди неща, за пари, разбира се, стига да има кой да плати за това; Сорос, Божков, САЩ, Русия, Европа.

    Коментиран от #37

  • 28 Мъ_ршо

    1 1 Отговор
    Ти виж първо себе си и тогава говори за другите. Като те гледам що за умник си всички трябва да са споко.
  • 29 456

    5 2 Отговор
    Всички знаем и разбираме, че Бсщицатс е болен и болестта му е вид шизофрения. Който го гледа когато бръщолеви юотефните си глупости, вижда изкривено от злоба лице, съвсем загубило човешки вид. Тези няколко месеца когато се Кри Пи разни лоени стопанства, съвсем загуби представа за настроенията които се зародиха срещу него и слугинажа му. Убеден съм, че една част около него разбират, че завлича и тях, но още нямат смелост да го убедят да напусне. Историята се повтаря. Спомнете си Хитлер. Руснаците е Берлин а той изкарва старци и деца които жертва безмилостно. А нашия Тулуп не жертва ли тези от НОЩ и този зависим министър, които знаят добре, че лъжат но парите които им дава заглушават истината. После когато всичко се разкрие ще плачат и обвиняват Неграмотника, че ги е заплашвал, принуждавал да правят така.
  • 30 Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Истината":

    Ти Исляма ли подкрепящ той сигурно е по миролюбив
  • 31 Фалконе

    2 0 Отговор
    За що като полковник а не редник тиквун
  • 32 Видин

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    То затова онзи които вдигаше юмрук изчезна бабаите в политиката не може-/божков каза и юруш на протеста мутри вън/ иска се несамо храна но и акъл под фуражката
  • 33 Нули

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "9999":

    Каква е тази общост/тои жената и децата ли/друг ненормалник а евроком това канал на бибиси или сиенен всички умници все от там говорят Или да не е западносвободна болгарская телевизия защото има бст на левите сили
  • 34 Българин

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Може би забрави белене и скавена илилукановата зима и празните магазини при румен гечев 1$=3000лв или чернобел те от талин ви гонят вие искате в българия да управлявате
  • 35 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не извращать а качват те на самолета от талин
  • 36 Иречек

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Ганьо":

    Ганьо фуражката на главата на самолета от талин и право в софия и това доживяхме да видим да ни гонят като мръсни котета
  • 37 Не е странно

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "странно":

    В белене хора бяха хвърлени живи на прасетата изпълнители те може би са родители или дядовци на тези които не пишат наи много за права и съд /кои осъдеха /
  • 38 този

    0 1 Отговор
    Още един демократ п...л се появи да дава обяснения в студиото на Курвалезич
  • 39 УЙПИЙЧАЙ

    0 0 Отговор
    ТОЙ НЕ Е ЛУД:ЗНАЕМ ГО ,КАТО -УЙПИЙЧАЙ В Северна Корея И ПОТАШАКАПОЧЕШИМА В ЯПОНИЯ.
  • 40 йокин

    0 1 Отговор
    А трябваше,по ума,да го изберем,ЗАТУЙ,НЕ МОЕМ,ГО ИЗПРАТИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове