Last news in Fakti

5 Декември, 2020 07:15 37 422 128

Павел Вълнев: Аз създавам бизнеси, а Делян Пеевски ги ликвидира

  • павел вълнев-
  • републиканци за българия

''Хората са уплашени и мачкани - първо от ДПС, а после и от ГЕРБ'', заяви зам.-председателят на ПП ''Републиканци за България''

Павел Вълнев: Аз създавам бизнеси, а  Делян Пеевски ги ликвидира  - 1
Павел Вълнев, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Няма нещо, което да съм поискал и да не съм си го купил. Мисля, че хора като мен, които имат всичко и не искат нищо за себе си, а само искат да променят нещата, трябва да влязат в политиката. В САЩ богатите хора са в управлението. Това заяви бизнесменът Павел Вълнев, който е зам.-председател в партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Той бе гост в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком.

Павел Вълнев, заедно със своя брат, бе и собственик на фалиралата впоследствие телевизия BiT.

"Ние с брат ми заминахме 2002 г. за Чикаго, бяхме първо на студентска бригада и след като завършихме тази бригада се преместихме в Чикаго, като предварително имахме планове да вкарваме камиони. Имах познати, които вече бяха шофьори на камиони и мислехме 2 години да поработим, за да си купим жилища в София, защото аз съм от провинциален град - Доспат, който не е толкова голям и не е с такива възможности като София. Общо взето с тази мисъл тръгнахме към Америка. Отивайки в Чикаго започнахме като шофьори, после купихме първия си камион, една година по-късно имахме още 5 камиона, които купихме с кредити от банка. 2004 г. в края отворихме компания, която да бъде диспечер на камионите, започнахме от вкъщи и реално така стартирахме бизнеса да работим за себе си'', разказа той, а Сашо Диков му вметна, че някой веднага би си помислил как са летели едни куфарчета от България за САЩ към тях. ''Куфарчета с пари няма как да има, защото всичко е купено с кредити през банки. Аз и в момента един милиард да имам - всичко купувам през банки, специално за оборудване. Парите, които имам, ги инвестирам в други бизнеси", отговори Павел Вълнев на Сашо Диков.

"Проблемът на България е, че всеки се оценява по това кой откъде е. За 20 години в САЩ никой не ме попита аз откъде съм, какъв съм, всеки те гледа по резултатите. След като можеш да покажеш резултат - първата година 5 камиона, втората година 15, третата година 30. След като си кадърен и можеш, реално погледнато ние правим бизнес с всички най-големи компании в света, аз съм ходил на срещи в корпоративните им офиси. Никой не те пита откъде си, какво значение има ти от Доспат ли си, от София ли си, от България ли си", продължи да разказва бизнесменът.

След разказа за бизнес успехите се в САЩ, водещи Диков го върна на периода на създаването и управлението на BiT: ''Има картел в рекламния телевизионен бизнес, разделят го на две - на групата на bTV и на групата на Nova. Това беше една от причините много трудно да се продаде една телевизия реално като реклама и без да има различни сайтове. Поради тази причина с Ралица Василев се пробвахме да купим bTV, но отговорът беше, че те продават група от телевизии в Източна Европа и нямат полза да продадат само една телевизия. Аз се опитах да направя най-различни неща, но когато имах оферта на продам BIT, аз като бизнесмен реших, че искам да си покрия инвестицията, защото и 10 години да се влагам, не знам дали ще мога да си върна инвестицията. Няма как по половин милион лева да харчиш на месец и след всичко, което постигнахме като резултат, продължавахме да нямаме рекламодатели Защо ми е, след като само врагове си трупах?

Никой не си е позволил да ме заплашва, докато съм бил собственик на телевизията. В момента горе-долу знам кой е купил телевизията, но нямам доказателства. В първичните разговори се говореше, че те ще запазят работниците на телевизията, ще вкарат инвестиция, но нищо от това не се случи. Когато видях, че затварят телевизията, ми стана ясно за какво става въпрос. Мисля, че хората, които в момента управляват дадоха парите, а това са ДПС и ГЕРБ. ГЕРБ са патерицата.'', поясни Вълнев и разкри, че консултант по сделката за продажбата на телевизията е бил Красимир Гергов.

Павел Вълнев призна, че е имал само една среща с Бойко Борисов. ''Той се държа много дружелюбно и приятелски, разказа ни два-три вица'', открехна малко за срещата с премиера той. Тя е била с цел запознаване на министър-председателя с това, че братя Вълневи ще правят телевизия в България.

''Нито с Делян Пеевски, нито с Ахмед Доган, нито с някого от ДПС имам нещо общо'', категоричен бе успелият в САЩ българин.

Попитан защо не инвестира в България, той отговори така: ''Ами, защото виждате в България какво става. Не искам някой да дойде да се огледа в бизнеса ми и да да ми го вземе. Това е едно от нещата, заради които влизам в политиката. Другото е, че хората от чужбина никой не ги гледа, никой не се интересува от тях.''

Бизнесменът похвали Северна Македония, че е страна, която търси чуждестранни инвестиции и с поведението си като държава ги стимулира. Братя Вълневи са направили инвестиция в Северна Македония

''Ковид е сега проблемът, но все някога ще си отиде. Следващият голям проблем, с който веднага трябва да се захванем, е демографския срив До 15-20, максимум 30 години, ние може да нямаме държава'', опасява се Вълнев.

Той коментира с подробности и участието си в партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България". "Аз се финансирам сам, не искам някой друг да ме финансира и после да търси привилегии. Аз попитах и Цветанов дали има зависимости от Делян Пеевски, Ахмед Доган, ДПС или някакви олигарси, а той каза, че няма. Затова взех това решение, не е било лесно решение, сега по-малко време ще отделям на семейството си,на децата си. София е друга България в сравнение с провинцията. Положението е плачевно, те не вярват на никого и на нищо. Хората са уплашени и мачкани - първо от ДПС, а после и от ГЕРБ. Борисов се готви да не управлява повече и е на принципа: ''След мен и потоп''''.

"Кукловодите по естествен път вече изчезват. Опитвам се да активизирам всички млади хора, всички богати хора, които са неопетнени в политиката. Има доста хора, които от чужбина се включиха в партията и това са хора, които реално нищо не искат. Аз нито ще взема някакви постове, нито ще стана министър. Не искам пост, защото аз не мога да бъда депутат, който да не ходи на работа. Ако стана депутат трябва да съм всеки ден в парламента, за да си върша работата, също и ако съм министър, защото съм такъв човек. По-скоро с визията си аз искам да изградя нещо, както съм изградил и телевизията. Много бизнеси съм изградил от нула, за разлика от Делян Пеевски, който е най-големият ликвидатор в държавата. Той каквото и да хване го ликвидира", заяви още Павел Вълнев.

''Реформи във всички сфери. Реформа на съдебната системата, защото ако тръгне тя ще тръгнат и другите сектори'', изрази мнение бизнесменът, който вече е и политик.

Интервюто на Сашо Диков с Павел Вълнев можете да видите и във видеото след 48:57:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    212 17 Отговор
    щом със цвъки измамника си една партия , ясно за какво иде от хамерика .

    Коментиран от #8, #80, #90

  • 2 Наистина

    188 10 Отговор
    Говорят хубаво, но не им вярвам !

    Коментиран от #82, #108

  • 3 Последния Софиянец

    139 6 Отговор
    Олигарсите около властта са пълни некадърници.Крадат печеливши бизнеси,фалират ги и оставят без работа хиляди хора.И с нашите пари пак ги рестартират.Крадци бизнес не могат да правят.
  • 4 С какъвто

    147 6 Отговор
    се захванеш , такъв ставаш ! Няма кой да тръгне след милиционер "републиканец" & Со. !
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    68 7 Отговор
    а как купуваш като по
    кръстникът ли правиш предложение което не може да ти се откаже та това си е рекет

    Коментиран от #83

  • 6 Нали

    91 8 Отговор
    Тая шия не е от туршия !
  • 7 Бай Георги

    67 5 Отговор
    И тебе мама шъ види! Велик бизнесмен.
  • 8 Лелеее

    95 5 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    В партията на Цвъки е защото един от “бизнесите “ му е производство и монтаж на Асансьори с директен изход към Апартаменти , Мезонети , Тоалетни ..., а “усвоените “ пари с директна препрадка към задокеанските спонсори ...
  • 9 Хванал

    101 2 Отговор
    си се с омазан до ушите субект , господине ! Е , ти си знаеш защо , но гражданите ни не щат повече и да чуват за такива , а камоли пак власт и пари да им дават !

    Коментиран от #84

  • 10 Толкова ли

    75 4 Отговор
    Няма някой друг бизнесмен в България, който да се занимава с камиони, автобуси или коли, че да го поканят и него да говори. Човекът сигурно си разбира от бизнеса, но какво общо има това с това да бъде политик?
  • 11 Само

    55 2 Отговор
    Цвачка му липсва в групата ! Помня , като я разкарваше като панаирджийска мечка из страната , да я прави.........президент !
  • 12 Черен Петър

    87 2 Отговор
    Е от кога Цвък и последователи станаха такива радетели на правдата и борци срещу корупцията? Особено Цвък, който е опропастил и бизнеса и живота на много хора? И същите тия се гласят да управляват България! Не че ще се осъществят намеренията им, щото май няма по-мразен човек в страната от Цвък, ама от какъв зор се опитват да ни убедят, че са чисти като сутрешна роса...Гуменката власт ще види през крив макарон...
  • 13 Не знам

    50 3 Отговор
    Пеевски бизнеси ли ликвидира , но някои ликвидират хора в името на парите , без окото им да мигне !
  • 14 АНОНИМЕН

    38 3 Отговор
    мутра с пари но рано или късно свършват
  • 15 АНОНИМЕН

    55 2 Отговор
    ЦВЕТАНОВ е господин НИКОЙ
  • 16 324

    105 5 Отговор
    За развитието на бизнеса му има въпроси, които ако се зададат отговорът би бил интересен. Как след студентска бригада остава в САЩ? Как и с каква виза, а и как започва работа? След като със спестявания купуват общ камион как после банката им отпуска кредит, едва ли без обезпечение и какво е било, едва ли единия камион? С две думи измислена история за забогатяване то! Ей на такива не вярвам, еле пък намерил "най честния" политик, с когото да влезе в политиката. Колкото до мантрата за трябват богати хора в управлението, видяхме богатите, че не се спират пред нищо да стават още по богати чрез властта.

    Коментиран от #18, #127

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 един от многото

    73 2 Отговор

    До коментар #16 от "324":

    Че и няма нищо общо с ДПС , човек от Доспат , чак прилича на приказка.
  • 19 смешко

    60 6 Отговор
    какво значение има колко имаш и какво можеш да си "купиш" бе, свинчо, кой го интересува материалното ти положение, виж се на какво приличаш, тръгнал и той политик да става.....аре у лево
  • 20 Къде

    46 1 Отговор
    пък се сприятели със сега пък "републиканеца" , че по гости си тръгнахте многократно , бе господине ? Да не би да сте ортаци и в Чикагския и другите бизнеси ?!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 0 Отговор

    До коментар #21 от "789":

    точно в целта така е
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Алфа Чакал

    49 1 Отговор
    Цветанов е новия Бареков.Преди Бареков обикаляше и търсеше яки спонсори с обещания високи до небето в стил"Ти сега ми помогни ,пък аз ще ти се отплатя".И сам обясняваше как в залата имало 3000 души ,пък тя зала за 400 души.Сам направи страхотна пропаганда ,те му се вързаха ,особенно строителните фирми си мислиха ,че после ше им дава поръчки И наляха много пари в него и После балона се спука и така.Та и асансьорния техник сега играе същия мач .
  • 25 туй то

    47 0 Отговор
    Тая гуша не е на човек напънал се в каквото и да е било начинание , такива гушки имат перачите на чужди пари , е вярно е , че на Пеевски е малко-по голяма.
  • 26 Behemoth

    38 0 Отговор
    Асансьора е независим хахахаха......тоя или е голям наивник или голям шмекер...
  • 27 Е как става така:

    45 1 Отговор
    когато цвъки беше в управлението на ГЕРБ нямаше зависимост от ДПС, сега, когато напусна партията, ГЕРБ има зависимост от ДПС. Хайде уточнете как стават тези неща.

    Коментиран от #32

  • 28 Гост

    42 2 Отговор
    Слушах господина, хубави неща каза, доста ланка, се едно сме джуджета от приказка... Но общо взето той ще е новият пеевски ако спечелят. Има един етнос в българия (сещайте се за дариткова) които неще да сдава власт и мисли че държавата вече принадлежи на тях, готови са на всичко дали с цветанов, дали с борисов те искат да управляват и богатеят, болни са на тая тема.

    Коментиран от #30

  • 29 Страничен

    43 1 Отговор
    Тези братя помаци, си бяха сто процентови депесари! Но нещо явно са се изпокарали с доганчо и сега в комбина с цвъки!
  • 30 Гост

    44 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Само да допълня, че този етнос изпитва панически страх от това да остане без власт, да слезе от държавния мерцедес и лукса в който живее и да се върне в родопите и пак да разчита на тютюна и картофите, което не е лошо, срамна работа няма
  • 31 Гошо

    17 1 Отговор
    За Македония вече се изпокараха и спряха всичко
  • 32 Типично за

    21 0 Отговор

    До коментар #27 от "Е как става така:":

    Казва се раздвоение на личността , и по същество е тежка форма на шизофрения.
  • 33 Roumen

    58 2 Отговор
    Работил съм във вашата фирма . Не лъжи бедния българин. Вие сте мафия която пере крадените пари на българина. Това са пари на България. Не залъгвай хората с първата година 5 камиона втората с толкова. Ясна е работата откъде трупате подкрепа. Крадци сте с брат си, и най вече с баща ви който няма как да не е свързан с Ахмедчо. От Доспат сме а.

    Коментиран от #35

  • 34 Рибарче

    17 5 Отговор
    След като ДПС управлява простият Булгарин хубаво не го чака скоро и ще ги обрежат ама на Булгарина му е гот @
  • 35 Преди

    34 0 Отговор

    До коментар #33 от "Roumen":

    време един много успял българин , от десетилетия в Щатите , ги охарактеризира точно така ! Че много малко от българите успяват да направят пари , освен двама братя помаци , но "ТАМ РАБОТАТА Е ДРУГА"................
  • 36 . гостите

    13 6 Отговор
    От кръста нагоре се българеят, надолу са дпс. Явно от Смолян избягалият в САЩ им е помогнал 2002.има си хора за тия проследявания. Алчни са, единни са, работохолици са, но е мразят някои си... Объркани сме. Те живеят много в БГ под прикритие.. Наричат ни геури. Дложна е. Отраснах с тях. Турчина е по ок, но те са към дпс. Много се замогнаха, но никой не казва. Мълчи се. Откъде са парите им. Кола до кола. Всеки свива устни и мълчи. Бойко Борисов е в час, но те го сготвиха. Снимките и парите и казаното са фалшификат. Такива като цц са ни предавали. Татарин е цц. Лош човек. Много умъртви и вкара лично той в гроба, а не цв. к. И нея я очерниха, милата ни тракийка от Болярово. Господ здрсве да им дава на бб и цв. к. Много можем, но ще ни удсрят, те цц отмъстителни. Много обиди има, но ще спра. Предпочитсм васко, пред тоя. Поне е христивнин. Не съм националист но нека има и от християните, а не само от дпс навсвкъде.
  • 37 Щом си се хванал с Цецо-Крадецо,

    26 0 Отговор
    Ясен си ми като Бял Ден!
    Явно и ти не искаш да пътуваш с обикновени хора в един асансьор...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 никой

    42 0 Отговор
    тия с ябълките и камионите на някой друг ги обеснявайте.тоя дето даде парите ли ви привика обратно.
  • 40 Падина

    5 14 Отговор
    Доказахте го, изградил сте всичко от нулата.Сам срещу всички в тези тежки времена. Ще ви бутнат, ама в някойдруг живот
  • 41 Патрона

    5 14 Отговор
    боже тръгнали да сравняват павел с пеевски все едно орел да стой до лайно
  • 42 Рудолф

    3 16 Отговор
    Вълнев, , вие заедно с ПП Републиканци за България, ще премахнете кукловодите
  • 43 699999

    7 4 Отговор
    Всички страни ,които искат да се развиват приемат чужди инвестиции само ние търсим под вола теле!
  • 44 Добруджа

    2 12 Отговор
    Пеевски може само нечестно да играя, но вие градите от нулата до върха
  • 45 САшка

    4 10 Отговор
    Правилна насока свежи идеии.Само това искам да кажа!
  • 46 Акция

    11 2 Отговор
    Кoвид e ceгa прoблeмът, нo вce някoгa щe cи oтидe. Cлeдвaщият гoлям прoблeм, c кoйтo вeднaгa трябвa дa ce зaхвaнeм, e дeмoгрaфcкия cрив Дo 15-20, мaкcимум 30 гoдини, ниe мoжe дa нямaмe държaвa
  • 47 Васко

    5 14 Отговор
    Доста интересен житейски път имате!Пример сте за младите хора !
  • 48 Тревчо

    8 6 Отговор
    Най -добрия начин да разбереш дали можеш да се довериш на някого е... да му се довериш! Успех!
  • 49 пенсионер

    23 0 Отговор
    идеите са много добри, но реализация ще има ако се освободи от цв,цв.
    българите мразят този човек повече от премиера. за нас той е олицетворение на злобата, лъжата и предателството.
  • 50 Ябълка

    5 18 Отговор
    Тиквата и Шиши до каквото и да са се докоснали увяхва. Трябва ни възродител и може би това сте вие г-н Вълнев
  • 51 коко кокошката

    4 13 Отговор
    Стабиляга си обаче
  • 52 Точно така

    5 22 Отговор
    Успех! Мислещите хора ще ви подкрепят. Стратуквото трябва да се промени.
  • 53 Нарцис

    10 8 Отговор
    Младите в България трябва да знаят – с мрънкане няма да стане...В България все още няма такава атмосфера за бизнес.
    Понеже ГЕРБ и ДСП са дръпнали всички институции да работят за тях.
  • 54 свадбар

    12 3 Отговор
    Цялата държава е за реформа ама първо тия дето я докараха до това дередже един ремонт стабилен им трябва
  • 55 Ветроло

    5 23 Отговор
    Г-н Вълнев, България е преминала през много трудности,народа вече се е предал но вие сте хората който им връщате духа!!! само така
  • 56 2242

    4 22 Отговор
    Най-накрая партия която да не е лидерска и да дава възможност на всеки да бъде активен на младите най-вече!
  • 57 илюзия

    12 7 Отговор
    Пеевски е най- голямата мутра в България. Колко бизнеси е фалирал и оставил хора без работа.
  • 58 слива

    7 9 Отговор
    Повече млади хора ,да се активизират точно това ни трябва!
  • 59 Кожа

    2 27 Отговор
    Браво и адмирации за г-н Вълнев и г-н Цветанов единствените политици който излизт по телевизора и сред хората за да коментират проблемите и техните решения
  • 60 Ягодка

    7 27 Отговор
    Личи си,че е човек с чисто сърце,аз му вярвам!
    Той няма какво да вземе от една ограбена държава като нашата...
    Напротив в момента ни трябва точно такъв човек за да ни изкара от калта...
  • 61 Его

    13 12 Отговор
    Това е една от причините младите да не искат да си отварят в България бизнес, защото ги е страх.. Идват мутрите и им го взимат или им искат наеми... Ето това направиха сегашните управляващи
  • 62 Медикс

    4 24 Отговор
    ПП Републиканци за българия имат доста добри насоки и смятам че ако правителството ги следваше нямаше да имаме стигане

    Коментиран от #75

  • 63 Петя

    5 21 Отговор
    Най-накрая някой да помисли и за младите хора.Те са бъдещето ни и трябва да имат развитие.Време е да се обединим и да дадем доверието си на хора които не веднъж са доказали,че са решени да помогнат на държавата си!
  • 64 Ачко

    6 15 Отговор
    Продадохме си златото, водата и всякакви залежи за жълти стотинки. Трябват ни успешни бизнесмени, за да живне загиващата ни икономика
  • 65 Анонимен

    11 3 Отговор
    Мълчим българи, турци. Те са единни. Далавери колкото си искаш.
  • 66 мило

    17 4 Отговор
    Дръжавата е много счупена, ослепените от Слънцето продължават да си искат мутрата. Нещата са мноо зле. Както в началото преди 30 год. - бай Тошо свален, дръжавата в разруха и навсякъде озверели милиционер-комунисти
  • 67 Тиксо

    18 4 Отговор
    Хората са уплашени и мачкани, вярно е това, затова и не всички бяха на площадите да свалят правителството. Особено в малките градове и села, там най-много ги мачкат и не им дават право на глас
  • 68 Ъъъ

    7 8 Отговор
    Държавата ще осъмне свободна от мутрите, когато разкараме кукловодите им.
  • 69 Искам да

    3 20 Отговор
    доста чакано интервю беше доста добре г-н Вълнев има надежда както сам казахте просто търпение му е майката
  • 70 Коте

    0 15 Отговор
    Павел има друго мислене и е адски амбициозен.Изобщо не може да се сравнява с който и да е било!

    Коментиран от #76, #119

  • 71 Ям Всичко

    0 14 Отговор
    Ето това се казва честност излизаш и казваш от тука толкова от там толкова и пак хората говорят крадени пари :Д
  • 72 Облак

    10 15 Отговор
    Продадоха ни всичко в хубавата родина.. Нито имаме хубавите зеленчуци, които ядяхме преди 10 години, нито злато имаме вече. Селата бяха живи и пълни с хора, които не спираха да се трудят над земите си и животните.. Пенсионерите ни живеят най-мизерно в целият свят. Данъците ни са високи, сметките за ток и вода са абсурдни. Влизаш в магазина, купуваш 5 неща и хоп 50 лева, това в други страни не е така. Кой е виновен за тази ситуация ли? Бойко и Шиши, трябва ни човек като Вълнев, който ще оправи много проблеми в страната заедно с Републиканци за България

    Коментиран от #77, #81, #93

  • 73 Я попитай и Филчев, и Борис Велчев

    9 0 Отговор
    И Плевнелиев и Фидосова, и Горанов и т. Н. дали имат нещо общо с Герб и ДПС и ако не ги покани за гаджета... Фарс. Абсолютен фарс. Жалко е и става повече от нагледно, как хора, уж бизнесмени от 15 години немогат две думи на кръст логически да скалъпят. Но това е то нищо то.
  • 74 Не публикува това съобщение на паляка

    6 0 Отговор
    Диктатура. Било е и ще бъде от векове.

    До 72...бляблябля. Всичко започна от др. Цветанов. То българи не останаха в някои смесени райони. Питай патило. Не ми обяснявай ти, той, тя. Ние живеем от 80 години и всичко ни е ясно. Вие им сменихте имената 1972,1984, а кой страда - народа. Доспад може да са по интелигентни. Не сме живяли. Но много повече знаем от Цветанов за тях. Той ги назначаваше. И знаем как всичко, но както и да е. Може би това е целта да се изкорени от основи християнството. Живи и здрави. Малко ни остана. Правата са за цветанов, дпс, но не и за българи християни. Монетата има две страни. Не само вашата ни навирате гледна точка, а и отсрещната, нищи, че дикиш няма да хване. Поне ни оставете да си излеем болката по някои феодали с наши пари по тях. Писна ми от лъжци и популярни личности. Всеки обещава и след това забравя. Що не кажете от къде са парите на маргините, на шаркови и много други. Да не ги изброявам, че са отмъстителни. 1 срещу 100 техни, си нямате на идея кво става. Хем те крадат и всички от техните се съюзяват и биханте убили. Цветанов е предател, за пари, но бог ще го накаже. Помнете ме. Къде са моите права. И ако ме пипнат ще спечеля, защото съм ударени от тях. Капка човечност. Щом сгитвиха женицата. Това са коварни хора. Биха те убили, за да са на власт. Питай душата ми. През 60-те бях казала на назмие помакинчето, в един клас, ориемаха ни.. Червени връзки ни връзваха.. Споделих й, че уча, чета и ми е трудно за г. Димитров, а
  • 75 Понеже явно

    14 0 Отговор

    До коментар #62 от "Медикс":

    си спал зимен сън и си се събудил преди две седмици, да ти кажа-предводителят на тая "партия" беше втори човек в ГЕРБ до миналата година. И не само това, обвини от трибуната едни доктрои че са убийци и после го осъдиха в Страсбург.
    Използваше СРС за щяло и нещло, тоест за репресии.
    Така че бегай обратно в хралупата.
  • 76 И Цецерон

    7 1 Отговор

    До коментар #70 от "Коте":

    е така, то толкоз апартаменти, някои с асансьори, не се правят ако не си амбициозен.
  • 77 Тоя ще те

    10 0 Отговор

    До коментар #72 от "Облак":

    оправи от раз но в преносния смисъл на думата.
    Абе ти кое не разбра от цялата постановка?
    Ти не виждал ли тоя с кого влезе в партия, с Цветанов?
    И ако тоя Вълнев не можеш да го прецениш какъв е то за Цецерон има факти много, той беше във властта 10 години. Десет.
  • 78 ....

    5 3 Отговор
    ... Отивал мъжа ми до църквата, идва си и ми се оплака... Казал му пджебелията от тук няма да минавал. 100 лева. В правителството на цветанов. А земя държавна. Сега омекна след пандемията. Всички около него мълчат. От къде са му парите. Никой не казва. Нека каже цц. Защи мълчи дпс, бсп, герб. Заедно ли са или диктатура. Кажете си, за да мълчим. Дребни риби сме, но сме ощетени именно от изброените. Кажете защо спрямо нас. Коя е оричината кгб, картончета. Защо ни искаха и последното жилище от дпс хората. Лъжа ли. А бяхме първи по имане. 20 години без работа. Защо. И сега им сваляте звезди от небето. Лошо няма, но ще го разберете, ако изберете цц пи късно. Ще ревете за бб, но геч
  • 79 235

    7 0 Отговор
    Нека да каже цветанов, познава ли двамата братя, единият е нотариус, другият в мвр, не зная дали още е, град Варна. За полуцай назначаване... Отиваш на пазара кантората нотариус.. Дава ти номера на брат му, уговаряш се по телефона с него. Юитиваш във варна.. Даваш.. И си полицай... Може би.. Но има хора не отиват, а и пари не се дават... Куфарите и с парите от 10 г.. Много злини, с д-ва работя. Все пак сме работили в схд и сме на ти, а и от родители.. Ставай чедо приживе лягай честно, а и моят юрист, адвокат същито ми е казвал. Всички ще сме заедно в отвъдното. Много злини стори цветанов. Велико търново са злите духове. Имаме доктор, остави докторката, била бедна, но честна дидка, на квартири ходи милата, далеч, в бургаски... Май е било ок да сме крали по живково, абтали родители, кога чаках цяла нощ за злато, тя намври майка ни 3 златни пръстена и ги предаде на мвр и й дадоха 7 дни отпуск. Не сме мързелуви, щом са имали 6 и 9 деца.
  • 80 Майко пълней

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Абе Вълнев ,като си тираджия ,я кажи за какво купи телевизията ,
    а после я продаде, колко ти беше комисионната за тази СХЕМА НА
    Хунтата , не се прави на палячо ,и аз живея в чужбина от 41 години???????
  • 81 Айде бе

    23 0 Отговор

    До коментар #72 от "Облак":

    Я ми обясни КАК потомственият комунист завършил бавноразвиващото училище физкултурник стана "републиканец"??? па и за България??? и се съюзява пак с небългарите..Но щом има индивиди като теб....Заслужавате си го!!!
  • 82 Савов Елена

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наистина":

    Защо не казва , кой му купи Телевизията , и за колко???????????????
    От къде, се познават със Цветан Физкултурника --- човека, който съсипа, не по-малко Бизнеси от Пеевски , да напомним , Велико Търново ,Елена,
    все откраднати бизнеси със политически превкус!
    И сега тези двамата, ще правят нова Хунта??????
  • 83 Без Вълнев

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гаранция ти давам, че "Дъракчиев" със оферти не се е занимавал през живота си , в" Безофертна" и "безаконна" България!
    Тираджията , когото намериха чак в Америка , "да купи" Телевизията и да я бастърдишат!
  • 84 Партия инвест

    17 1 Отговор

    До коментар #9 от "Хванал":

    Назначили са ги от" Доган Сарай," за целта , патерица на Хунтата.
    Виж им реакцията , ДПС , са ги оставили да организират изборите ?
    "Даракчията "-Вълнев казва , че винаги инвестира парите на банките в бизнес?
    Политическата партия , Бизнес ли е бе Вълнев????????
    Дали, не са от ОББ , и от "Цветелина Банк"??????????????????????????
    Цветан Цветанов излезе ли от Управителния съвет , на" Цветелина Банк"???????
  • 85 Аман от мафия

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "789":

    Там където има" Левски- Спартак" от ДС , винаги е имало дърво????
    Омърсиха , Прекрасните Български имена, на велики , Личности и спорта ,с Мафиотски структори и наркотици, Държавни рекети , и всевъзможна политическа ,помия???
  • 86 Хаджиментов

    16 0 Отговор
    Да правиш пари и да можеш да си позволиш всичко, което искаш не е достатъчно за да си качествен политик.
    Трябват много други качества, които, за съжаление, определено липсват на вожда им ЦвЦв. Което говори, че и съучастниците му са същите.

    Коментиран от #91

  • 87 Чичо Колт

    8 4 Отговор
    Тези ако изхвърлят Цветов, може и да се присъединя към тях.
  • 88 Физкулт ура

    21 0 Отговор
    Един е мяткал пари натам, сега тези пари се връщат обратно!!! Имам поне 50 души познати в САЩ, програмисти, дизайнери на чипове, конструктори и т.н. хора от хайтека! Как пък никой не стана милионер за тези 30 г., а ?
  • 89 stan4o

    15 0 Отговор
    Всички нови политици да участват в новата рубрика на господин Диков - " На детектора на лъжата" . Най-добрата реклама за тези които искат да ни управляват. Преди избори, всички политици са " света вода ненапита". Госпожица Татяна Дончева би ме подкрепила в коментара и е достатъчно смела да е първи участник в рубриката. Смели българи трябва да управляват България. Не ви ли омръзна мишки и лъжци да ви управляват?
  • 90 Бегай г-н Вълнев...Бегай бърже...

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "пешо":

    Г-н Вълнев, всичко добре, но народа казва: "КАЖИ МИ КОИ СА ТИ ПРИЯТЕЛИТЕ ЗА ДА ТИ КАЖА КАКЪВ СИ ТИ!!!"
    А аз ти казвам и предупреждавам...С ЛОШИ ПРИЯТЕЛИ (ЦВИНОКИО) СИ СЕ СЪБРАЛ....и сдружение с ЦВИНОКИО е все едно манджа с подправка фекалии!!!!
  • 91 Просветен илюминат

    8 0 Отговор

    До коментар #86 от "Хаджиментов":

    Другият интересен момент е,че живеем в свят,в който е лесно достъпно всичко и вече какво ли нямат хората и въпреки това се чувстват нещастни,болни и все нямат време за себе си,за това много богати хора изпадат в депресия и ходят по психиатри.

    Коментиран от #92

  • 92 Просветен илюминат

    2 3 Отговор

    До коментар #91 от "Просветен илюминат":

    Хората разговаряха за причините за щастието от дълго време, всъщност от хиляди години, но изглежда, че много от тези разговори останаха незавършени. Както в много други области на живота, мисля, че научният метод има потенциала да отговори на този въпрос. Всъщност, през последните няколко години, имаше експлозия от изследвания за щастието. Например, научихме много за демографията му, как неща, като доход и образование, пол и брак са свързани с него. Но едно объркващо откритие , е че фактори като тези, нямат особено силен ефект. Да, по-добре е да печелите повече пари, отколкото по-малко или да се дипломирате в колеж, вместо да ви изключат, но разликите в щастието са малки.

    Коментиран от #94

  • 93 stan4o

    10 1 Отговор

    До коментар #72 от "Облак":

    Ще им повярвам, след като минат през детектора на лъжата. Може да са читави? Машината ке покаже? Изпитан метод и мутрите го ползват.
  • 94 Хаджиментов

    7 2 Отговор

    До коментар #92 от "Просветен илюминат":

    Щастието е нещо относително и за всеки е различно. За болният от тежка болест е да се излекува, за сирака е да намери ново семейство, за самотника - да срещне сродна душа.
    Някой може да е щастлив с 5 лв в джоба, а друг да е нещастен с милиони. Общо взето, който не е доволен и щастлив с малко, той няма да е щастлив и доволен и с много. Парите не купуват щастие. Преди години имаше изследване и се оказа, че най-щастливи са хората от някакъв малък остров в Индийския океан, където цивилизацията почти не е навлязла.
    Българският народ е сред най-нещастните защото сме много завистливи и злобни. Не можем да се радваме на чуждото щастие и успехи и се стремим да ги надхвърлим, а успелите и щастливите - да унищожим. Такива хора не могат да бъдат щастливи. Разбира се, че има и изключения, но като цяло сме такива.

    Коментиран от #96

  • 95 Брей

    19 0 Отговор
    Всяко второ изречение започва с Аз - Аз това, аз онова, едно дебело Аз.
  • 96 Просветен илюминат

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "Хаджиментов":

    Съгласен съм,манталитета ни е такъв.
    Щастието е в пътуването и наслаждаването как живеем,а не е дестинация до която е нужно да отидем и да знаем,че там е живота и щастието.
    Сега времената ни учат да знаем,че можем да живеем и с малко.
  • 97 98к

    14 0 Отговор
    Г-н Вълев ,отговори ми само на един въпрос-
    Какво правиш във партията на Цветанов,който до вчера беше дясната ръка на Б.Борисов и той го изгони най просташки и позорно за толкова години вярна служба. Стига вече спрете са със тези комикси и анимации не сме толкова глупави не всички са Роми ,засрамете се малко ,ама какъв срам вие сте без Очи без Души нагли до безобразие ............

    Коментиран от #98

  • 98 От чужбина

    13 0 Отговор

    До коментар #97 от "98к":

    Освен, че беше в партията на ББ, Цветанов беше главният конструктор на всичко там, дясната ръка на ББ. Сега се опитва да се изкара "ни чул ни видял", но той е може би по-виновен и от ББ за състоянието на държавата. Той държеше всичко под негов личен контрол и е смешно да говори, че не е знаел нищо за сделките с ДПС, Пеевски, Доган, В. Божков и още какво ли не. Той се измъкна, а сега ББ отнася всички контри.
    Отделно, че смешните му обяснения за апартаментите може да го измъкнаха, но няма кой да им е повярвал и за всички е ясно, че и той е бъркал здраво в кацата с меда. Затова и се натиска пак да се върне в политиката.
  • 99 ., х

    4 3 Отговор
    Много са заможни, но откъде, се чудят многобройни. Дпс да си е е мамата. Тяхните се женят за помаци, но българи не искат. Убиха всичко християнско. Скрити лимонки са. Никой не ходи от тях на църква. Като умре на село. Цветанов ги докара вдички от село, а гражданите без работа преди 2009,или работиха на помажи.. Те с висше, а помака бизнесмен простовати. Без образование. И кво стана. Родителите им р. 1972, на запад, за 10 месеца 50 хиляди, те на 25 в системата на мвр, с деца, а българите християни по цял ден работа за тях няма в смесени и казват в очи мързеливи. Един дрн едно момче бг вика на помачето. Почерпи. А помачето. Ще почерпя, имам 4 декара земя, като дойдеш да ми работиш.. Родителите им от костово царя никой не ги приема на работа и ъой щял вълната да ни оправи... Отива в помашка фирма 1999.къде си тръгнала ма, шивашка де, не виждаш ли, тук работят 16 годишни, а ти си Стара също. Мен не гледай директора ми е братовчед, пазачка. Вземаха си турци и помаци. Едно младо отива в една банка. Директора помак.. Ние всеки не приемаме, трябва да сте красиви, проучени.. На запад манекен, и проучени. Тъпак директор, но обвързан с ченге помак франгаджия.. И кво.. Назначил туркинче в банка. Катъри. Прикрити фанатици. Прости. Но.. Живи и здрави. Сготвиха ни. Жалко, а бяха родени, 1984..и този вълнев, аз да му кажа, нашите завършиха познати в германия. От 1 до 12 клас езикови, всичко 6,на запад също.. Християни.. Преди няколко години... 12 евро мъж и жена и не са б
  • 100 Анонимен

    3 1 Отговор
    Отивам един ден на лекар в друг град. Случайно минах през един магазин и виждам чакат много. Спрях се и си говорят. Ние сме от еди кое си село. Като чух се обърнах към двете жени... Вие работихте на държавна работа, а ние не, но сега ще ви изкупим имотите. Тръгнах към болницата. Щях да й кажа. Госпожо, жено, на мохамеданката, те.. Аз съм с три дипломи, а ти.. Дали сме 30 хил. Евро, 2002..прости тикви непоръбени. Труд, но и ум. Поне един турчин за помакиня женен.. Може да е всичко, но вие сте умни, а ние работливи... Мачкат ни и ни оставиха без работа в смесените.. И само. Помашки родопски фо побъркване.
  • 101 Българин

    7 0 Отговор
    Дърт измамник както цц бб и мн други.
  • 102 Анонимен

    5 0 Отговор
    Какво е това не бг име. Вълнев. И това ще споделя, да се различават от християнските. Ша чепкам на дарака вълната на цветанов. Точно имаме нужда от бяла вълна, за ръкавели.
  • 103 ХУЙЧО

    6 2 Отговор
    Този е голям крадец учил го е иван костоф.
  • 104 Пламен

    15 2 Отговор
    Г-н Вълнев, и ние простите хора знаем как се гради Империя в Америка. АЙДЕ стига с Американската мечта. Кажете си за Доган. Подценявате интелекта на Българите.Успех Ви желая в начинанието с Г-н Цветанов!

    Коментиран от #112

  • 105 Анонимен

    4 0 Отговор
    Те са заедно с Доган мохамеданите. Как забогатяха за 30 години. И се радват днес. Изиграха ви или запада така е решил, имаме си достатъчно мюсли на глава, задържете ги, а дайте за роби християнските чеда с висше. Тайни, и никога бай колю няма да ги отгатне. Отде им идат парите... Отговор... От Запад хихи. Ами те не са хидили догане на запад... Изгонен от дпс в герб. Така ли е. Право. Изкупи всичко мохамеданина сшхаджията. Но мълчат трите партии. Лошо няма. Лошито е че къщата пада на самотният старец бай османски. А е бил най известния в града. Приятни далавери. Къде е прокуратурата. Кой им дава.
    Че са работохолици, но и християни и те са, но им взехте всичко български и дпс партии. И нямало диктатура. Дай да те оставя десет, 10 години безработен, а после ела.. Много умни унищожихте. На ти са за Македония. Имат без връзки 6 су, право. И то ми го каза юриста д. велев.. Простовсти сте цветанов. Иска се ум. Голям ум, но вие умните юристи и доктори ги убихте сега щеше юриста всичко за албания, македония, беломорието.
    Защото е много над вас. Родителите не са завършили висше, защото от войни първа албания, втора беломорието, гърция сега, трета убихте ни бкп не всички демократи. Много трески за дялане. Кво знае дпс, кво знае бб, цц. Бб и цц са млади, а и нищо общо нямат, дедите им, а на юриста дедите им са.. И знае много неща, кога е гледал дело в София за земите, но вие умните ги хвърляте в дълбоките види, затова бг няма да се оправи. Костите ни са в албания ма
  • 106 Гражданин

    4 0 Отговор
    И вълнев се захванал с наглите. Направете с брат си една помашка партия, другите албанска, Македонска, тракийска, па да ги видим тогава цц от велико търновски. Много са. Но за цц само, кои, той и жена и 3 те му женскала, 4 или 5 с цц.
  • 107 Гражданин

    1 3 Отговор
    Поне ще има светлинка, а не задкулисие, лъжи, клевети.
  • 108 Резершист

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наистина":

    Бизнеса им е с пари на Доган и ДПС!!! Сега искат пак във власта ама да не ги знаем, Медиии!!!
  • 109 име

    8 0 Отговор
    То и Цъфтанов и орките му от ГРОБ ликвидираха конкуренти и заграбваха чужди бизнеси по времето на първото им царуване, тъй че не е ясно тоя какви ги върши в такава партия. Объркал се е яко!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 божко

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ами, защото виждате в България какво става. Не искам някой да дойде да се огледа в бизнеса ми и да да ми го вземе.Точно казано
  • 112 Йо Несбьо

    2 6 Отговор

    До коментар #104 от "Пламен":

    За Доган не знам, но тези са братя и държат здраво един с друг. Отиват там на бригада, единият го изхвърлят и той си намира работа на черно. После чуват, че шофьорите на камиони вземат хубави пари и изкарват книжки. Купуват един стар камион и с месеци не се връщат вкъщи, а са само на път. Постепенно купуват още няколко камиона и отварят фирмата. За какво иде реч - висока заплата като шофьор на камион и за двамата. После печелят от цената на превоза, а това са десетки хиляди долари годишно. А всички мислят за Ахмед Доган и ДПС. Защо в България това е невъзможно?! Познавам много българи в чужбина и въобще не им се работи на всичките. Ако му кажеш на някого да си намери втора и трета работа, за да е добре платен, той ще ти се изсмее. Да накараш някого да инвестира в себе си и да стане шофьор на камион или автобус с хиляди евро месечна заплата, 99% няма и да се решат. Как тогава няма да виждат навсякъде мръсни пари от ДПС, нали трябва да обяснят успеха на братята със собствения си неуспех...

    Коментиран от #122

  • 113 Marinov

    4 0 Отговор
    Много му е ФИРАТА на този Нашенец!
  • 114 F.D

    11 0 Отговор
    Никой няма да му даде 1 милион долара кредит да си купи 10-15 камиона след 2-3 год год работа като шофьор в САЩ.Питайте някой познат или приятел който работи в САЩ дали може да отиде в банка и да вземе толкова пари на кредит.Добре платен шофьор на камион в САЩ прави към 7-8 хиляди долара месечно преди данъците.Банка ще му отпусне най-много 50-100 хиляди.

    Коментиран от #120

  • 115 Дончева

    6 0 Отговор
    И как са му дали кредит от банката като 9 години са живяли незаконно? Отиват 2002 г. и от 2004 г. почват да теглят кредити. Все едно на нелегалните имигранти в България банките да им дават кредити. Доган банк им е отпускала кредити най-вероятно.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 АнатемаБезродници!

    4 0 Отговор
    Щом си се хванал на хорото с ЦвъкиМолитвенатаЗакуска , си ми ясен какви бизнеси правиш.
    А кой бастиса цехчето за суджук в Добрич!?Кой отмъкна четирите тона суджук на път за Банкя!?
    ЦвъкиМолитвата нищо ли не знае по въпроса!?
  • 118 Йо Несбьо

    3 2 Отговор
    Ще ти дам един друг пример - 2007 година започнах в Чехия. Заплатата за шофьор на камион е около 50-60 000 месечно и то само за 20 работни дни и без чужбина. Ако аз с брат ми си вземем две легла в обикновен хостел за общо 500 лв месечно и работим така, че 20 работни дни сме с камионите и 10 работни дни правим някаква обща работа - подреждане на кутии по реалните в магазина, то резултатът ще бъде 2 х 35 000 чисто + 2 х 12 000 чисто всеки месец. Т.е. 94 000 крони. За сравнение собствен добър камион можеш да си купиш и с 400 000 крони, т.е. половин година. Второ, карайки със собствен транспорт вече се включваш и в превоза на товари като получател на още пари. Трето, купувайки втори камион и отваряйки собствен фирма, ти можеш да наемеш някого срещу заплата, която няма да бъде 50 000, а ще получаваш парите за превоза. Четвърто, редица фирми изискват само да представиш документи, че живееш постоянно в страната че имаш банкови сметки и доходи и да заплатиш първоначалната вноска и повече нищо не ги интересува, щом си плащаш 2 пъти по-високата вноска отколкото при нормален лизинг. Е, купил си още 2 камиона, чисто нови, плащаш 20 000 месечно за двата, превозваш товари с тях с наети на заплата шофьори. Да те светна ли колко бързо ще станеш милионер? И сега проблемът - 99% от българите са бачкатори на заплата. Да му намери в очите тази възможност, той няма да я види и ще реве, че не му дават 200 лв отгоре! А 94 000 крони месечно, от които ти остават 74 000 чисто, за

    Коментиран от #121

  • 119 Деидетел

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "Коте":

    Ох, ако можете да видите монетата от другата страна - в САЩ
  • 120 Приятелка

    1 0 Отговор

    До коментар #114 от "F.D":

    Много хора знаят какви са им далаверите и как се гаврят и подиграват с българите, които им се доверят....
    Лъжци и крадци на българите в чужбина
  • 121 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #118 от "Йо Несбьо":

    Само той и брат му карат камиони 🤣🤣🤣 90% от българските момчета пристигнали в Чикаго между 1998-2006 карат камиони. И други много по интелигентни и находчиви братя, от други градове повече от тях са карали камиони и по същото време са си отворили диспечърски компании. И още си имат по 5-6 камиона. Боже защо ни мислите за слепи, господа Вълбеви, особено тези, които успоредно с вас пристигнахме в Чикаго и лъжите и изнамите и кражбите и вулгарния език сме чували и виждали!
    Просто бизнеса зазля много и трябва по друг начин да си плащате.
  • 122 Айде айде

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Йо Несбьо":

    Вземете малко повече се поинтересувайте! Колко народ пострада от тях, колко хира завлякоха, излъгаха и използваха.
  • 123 Тра-та-та

    1 0 Отговор
    Ами като няма значение "ти от Доспат ли си, от София ли си, от България ли си", кандидатствувай за позиция в Белия дом,ама Меланина е по- умна и те изпревари.
  • 124 Разум

    1 0 Отговор
    Не знаеш ли Цветанов е от апартаментаджиите?

    Като се събереш с вонящи, малко или много и тебе ще овонят.
  • 125 Иванов

    2 0 Отговор
    Прав е Павел Вълнев, че има олигарси като него, които създават бизнеси, но има и олигарси като Делян Пеевски, Цветан Василев и Иво Прокопиев, които ликвидират всичко, до което са се докоснали!
  • 126 Да де

    0 0 Отговор
    Някой да пита счетоводителите му в Чикаго.
    Тоя лъже като дърт циганин, да ме извинят циганите.
    Толкова камиони беше накупил, стояха на паркинга му.

    Как се изплаща камион, ако си взел кредит, та то месец да не се кара камиона и си дотам.

    Не, че не е възможен такъв бизнес, има много българи с по няколко камиона. Но сто камиона и да стоят на паркинг, извинявай!
  • 127 Васко

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "324":

    По негови думи от бригадата е останал нелегално в САЩ 9 години. Е как банките 9 години са давали кредити на нелегално пребиваващи????!!!!
  • 128 Тони

    0 0 Отговор
    от тая компания тяхната америгрейт само там да не попадаш лъжат като никаде другаде в цените на товарите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове