Last news in Fakti

22 Декември, 2020 17:47 27 972 88

Нов пост на Венелин Петков за раздялата с бТВ

  • венелин петков

Журналистът пусна трудовия си стаж

Нов пост на Венелин Петков за раздялата с бТВ - 1
Снимка: Фейсбук

Бившият шеф директор на "Новини, актуални предавания и спорта" в бТВ Венелин Петков пусна нов пост за раздялата си с медията.

19 години, 9 месеца и 24 дни плюс 6 месеца казарма. Довиждане, написа във "Фейсбук" журналистът.

Припомняме, че днес сутринта Венелин Петков написа странен коментар за изгонването си от bTV.

"Зимата идва. После са изборите. Весела Коледа". Това написа в социалната мрежа бившият шеф в bTV Венелин Петков.

Маргарита Александрова и Венелин Петков вече не заемат постовете си на директор "Програма“ и директор "Новини, актуални предавания и спорт“. Чрез вътрешна промоция те са заменени от Христо Хаджитанев, който e новият директор "Програма“ и Антон Хекимян, който заема поста директор "Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group. Решението е на главния изпълнителен директор на bTV Мартин Швехлак, който се присъедини към компанията с ясна визия и план как да привлече повече зрители и потребители на всички bTV канали.

“PPF е решена да вложи значителни инвестиции в нова програма и съдържание, но има нужда от увереност, че целият мениджърски екип ще приеме планираните промени и ще работи за изпълнението на бизнес целите", каза Любош Йетмар, главен изпълнителен директор на СМЕ България.

“През 2020 година bTV трябваше да адаптира програмата си към COVID-19 пандемията, което доведе до по-малко инвестиции в съдържанието и загуба на зрители. Основната ми цел е да обърна тази тенденция като модернизирам програмата и съдържанието и работя за повече разнообразно ТВ развлечение и висококачествени новини по всичките ни канали. Назначих Христо и Антон, защото те притежават хъса, експертизата, енергията и жаждата за иновация, от която имаме нужда, за да върнем водещата си позиция в България“, каза Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

"Очаквайте много иновации в съдържанието на bTV Media Group през 2021 – нови шоупрограми, повече локални продукции в праймтайм, разнообразно програмиране и модерно съдържание, което отговаря на зрителските интереси на всички канали и платформи на bTV", каза Христо Хаджитанев, който беше назначен на поста директор "Програма“ заради богатия си опит и експертиза в ТВ съдържанието, проучванията, консултантската дейност и управлението на ТВ проекти и екипи. Антон Хекимян е избран от Мартин Швехлак, който дойде в bTV със значителен опит в новините и мениджмънта, заради огромния му принос към успеха на нюзрума на bTV, силата му в представянето на теми и репортажи и професионалната му всеотдайност към фактите и обективните новини.

"Оставам посветен на плурализма и обективната журналистика и ще работя с талантливия и всеотдаен екип на bTV, за да привлека още повече зрители пред екрана на bTV", каза новоназначеният директор "Новини, актуални предавания и спорт“ Антон Хекимян. Вътрешната промоция беше решението, което компанията предпочете пред търсенето на специалисти извън bTV. Приоритет за медията е осигуряването на приемственост в екипа и мобилизирането на завидния талант и безрезервност, които целият екип на bTV притежава.

"Благодарим на Маргарита Александрова и Венелин Петков за тяхната всеотдайност и професионализъм и им пожелаваме здраве и успех в бъдеще. Те имат голям принос към успеха и страхотната корпоративна култура на bTV, но е нужна нова енергия и посока, за да засилим позицията на bTV и да я утвърдим като лидер на ТВ, онлайн и радио пазара", добавя г-н Швехлак.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алфа Вълкът

    214 15 Отговор
    Тежко му е на човека, 20г работа и в един момент - "куфарите и вънка"!

    Коментиран от #4, #6, #9

  • 3 Мамчето

    185 10 Отговор
    Със стари к.ви нов бар.ак не се прави!
  • 4 12345

    73 41 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Някои се мислят за вечни!!!!!

    Коментиран от #8

  • 5 Бай Тошо

    51 73 Отговор
    Тъй ще е тя, вече не Божков ТВ.
  • 6 Реалист

    50 8 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Да, щото бТВ ги има от НРБ. 20 години в бТВ друг път

    Коментиран от #23

  • 7 tate

    94 15 Отговор
    Айдееее почна се !! Нали пеят "Държавата е лош собственик"" Брееееее да видиш а частниците са мед и масло!!! Още ще има и по зле ще е крадат за последно а добрите са "Аут" Слушкане и папкане му е майката !! Всички за Боко "Ай Чистито "
  • 8 Фен на Венелинчо

    48 29 Отговор

    До коментар #4 от "12345":

    Венелин Петков е вечен! Край спирам да гледам бТВ! Събираме се във Фейсбука да протестираме пред НДК за оставката на Швехлах!
  • 9 Запознат

    136 8 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Проблема е, че за "обективната" новинарска емисия, ще отговаря един
    жалък човечец ! А каква друга програма ще ми педлагат - кой гледа боклуците които купуват по тези телевизии ?
    А за Венелин Петков - не бой се момче, една такава промяна може само да те освежи и да ти даде нов тласък в професията !
    Казват, че човек трябва да си сменя работата веднъж на 6-7 години - иначе "затъпява", или най-малкото, така се канализира, че спира да се развива !
    Трябва ни обективна журналистика - а на това поприще няма особена конкуренция, за съжаление.
    Успех !!!
  • 10 Така е

    57 4 Отговор
    Калинки дал господ !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Doni Brasko

    93 18 Отговор
    Мутрата и Пеевски с подставени лица изкупиха и последната независима медия. Тя също не беше крайно опзиционна, но на фона на другите две национални беше по- обективна. Сега вече и тия ще започнат като ония. Но ние помним шкафчето и записите и ако с ваксината не ни изтрият паметта няма да повторим грешката на предишните избори
  • 13 Чики-Рики

    54 22 Отговор
    Да де, ама, когато Венелин Петков е започнал работа,тези трудови книжки вече бяха сменени с едни сини, по-различни и изобщо не виждам смисъл в тази статия да се пуска снимка на старите трудови книжки,след като тази със сигурност не е неговата!

    Коментиран от #20

  • 14 Я... Я

    47 6 Отговор
    ПОСЛЕ СА ИЗБОРИТЕ. ПРАВИЛНО
    НАМЕК. ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЙ КОГО???? ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГЛЕДАТ
    БТВ 100 200 ЧОВЕКА. СЛЕД ТОВА НА 180 ГРАДУСА.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ОНИЯ ЗНАЯТ ЧЕ КОЙТО Е БИЛ

    64 2 Отговор
    В казармата е закьрмен социалистически и е НЕНАДЕЖДЕН В СЕГАШНИТЕ ВРЕМЕНА. ХЕКИМЯ Н НЕ Е БИЛ ВОЙНИК..... И за тва завива наляво без мигач
  • 17 25874

    60 11 Отговор
    За жалост поредната медия която ще стане патерица на ГРОБАРИТЕ! Нищо не прочетох за обективни и истински новини!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 факти

    91 6 Отговор
    Нова програмна схема: от сутрин до вечер турски сериали а в паузата - новини. По другите им канали схемата остава същата - давани по три трилиона пъти филми и сериали а на 10 г. един "нов" филм производство 2010г. Фермата се преименува и става "Свинефермата". В първия сезон ще участват Боко, Шиши,Каскета,Шкембе войвода и др.тлъсти видни политици и управници преяли с власт. Рейтинга се очаква да стигне до космоса.
  • 20 гост

    36 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чики-Рики":

    Аз имах такава за последно през 91-92 ра. После излязоха новите тъмно сини / цвета но Атлантизма,зер червено да няма/ ха ха ха!
  • 21 БАЙ Х@Й

    18 5 Отговор

    До коментар #15 от "мечо":

    И какЪв мУ Е новия пост?КакЪв Ще става ? Не се раЗбира . После аз сЪм бил неграмотен.‼ Човешко е да се греши, ама ти грешиш нечовешки много ‼ Ами пост не е в смисъл РАБОТА, а пост, че е написал нещо ‼ Сега няма да ти искам лекторски, ама занапред ще се замисля‼

    Коментиран от #51

  • 22 Дзверо

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "мечо":

    Еваларка колегата.
  • 23 Алфа Вълкът

    20 3 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Откъде да зная откъде я има тази трудова книжка, но БТВ е на 20г.

    Коментиран от #27

  • 24 ...

    18 1 Отговор
    Повтаряте една и съща статия х5 пъти, като папагали. Ама защо "като"?! ...
  • 25 фен на сидеров

    38 5 Отговор
    а, дано махнат гнусните турски сериали !!!!!!!

    Коментиран от #28

  • 26 не зрител

    30 7 Отговор
    Що не сложиха Юксел за шеф.Човека е от самото начало там нищо че за толкова години не се научи да чете от аутокюто. Аз не гледам тази телевизия но като въртя каналите не искам този да го виждам как е на екран и срича.

    Коментиран от #54

  • 27 Труженик

    29 18 Отговор

    До коментар #23 от "Алфа Вълкът":

    Тази книжка я има до 1990, Тази от снимката е от 1986, Венелинчо тогава е бил в училище. Изровил е снимката в нета за да се прави на интересен. Същия плужек е като Хикемян

    Коментиран от #33

  • 28 Арман Бабикян

    17 2 Отговор

    До коментар #25 от "фен на сидеров":

    Определено! Арменец няма да го допусне това никога!
  • 29 Явно

    34 6 Отговор
    не сте гледали интервюто му точно на 20-годишнината на btv. Тогава бе споменато че Петков е от самото начало и не е прекъсвал или сменял медията. Но...в кръвта ни е да оплюваме,нали?

    Коментиран от #36

  • 30 Behemoth

    5 15 Отговор
    Ми не му достига стаж за пенсия на завалията....социал!
  • 31 Бай Георги

    21 0 Отговор
    Големи ядове ще има с хикимянчето ши иска след време да седне и на неговия стол.

    Коментиран от #39

  • 32 Дъртият

    7 5 Отговор
    Ще му трябват още 25години. Аз пък 33 години трудов стаж и 2 години 3месеца и 6дни в армията.
  • 33 Трудовата

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "Труженик":

    Е от родната казарма
  • 34 111

    34 0 Отговор
    БТВ ако продължава с мейнстриим помията ще изгуби още зрители.

    Коментиран от #37, #38

  • 35 Бацо

    23 2 Отговор
    Купих си телевизия като барцелонския къща от шкаф с пачки
  • 36 Българин

    12 2 Отговор

    До коментар #29 от "Явно":

    Е тогава как ще има трудова книжка от 1986-та?
  • 37 222

    27 0 Отговор

    До коментар #34 от "111":

    Е то не останаха въобще зрители, колко още да загубят? Или измират или се евакуират от България
  • 38 Запознат

    18 2 Отговор

    До коментар #34 от "111":

    Това 111 да не е броят на зрителите им ?
  • 39 Нали казах

    23 1 Отговор

    До коментар #31 от "Бай Георги":

    Най-голям мерак имат тези, дето най-не стават !
  • 40 Булю булю

    25 1 Отговор
    Мен ме кефи Юки, срича, не може да чете още..
  • 41 ДОКОВ

    27 5 Отговор
    Хубав човек , ще си намери работа . Сигурен съм , че вече има предложения . Всяко предателство и подлост те правят по силен .Желая успех на Венко и да бъде здрав!

    Коментиран от #86

  • 42 д пейчев

    21 2 Отговор
    Всеки става не удобен с чесноста при работата си и го сполетява такава съдба в такова правителство,Затова не ги жалете когато работите и преценяте реалноста ,
  • 43 Гошо

    19 3 Отговор
    Че има ли по-голям женски полов орган от Антончо? Ина един конкурент Виктор от NOVA TV а ма е разшлякан, дърт и спаружен Тонката е млад, стегнат, сочен......мммммм зимам го отма!
  • 44 Patton

    9 4 Отговор
    Не е БОЙКОизгоден ли ?
  • 45 Кински

    21 2 Отговор
    Швехлак ще вдигне гледаемостта и рейтинга на бТВ с кекимян ли ? Без това гледам само нова.на мястото на Александър Кадиев ,Юксел и Борислав Лазаров пускайте Кекимората от сутрин до вечер само неговата мутра да гледаме и ще я пребъде бТВ то.

    Коментиран от #58

  • 46 Да изгонят

    27 3 Отговор
    от сутрешният блок онзи лигльо маминото синченце на Катерина Еврото и неговата дружка със селското излъчване и тъп учудващ поглед.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Книжката

    12 1 Отговор
    Защо е образец 1986 г.? Да не би тогава Венелин вече да е бил пълнолетен?
  • 49 Кински

    21 2 Отговор
    Опа без малко да забравя и Шоуто на Николаос Цитиридис да стане Шоуто на Кекимян .
  • 50 Радев

    7 18 Отговор
    Че кой ще търпи агентите на черепа. То бТВ си беше тв-то на Божков.
  • 51 Медведь

    5 7 Отговор

    До коментар #21 от "БАЙ Х@Й":

    От сутрин,до мрак! Бате ти си холерик-на всяка манджа мерудия! Пропускаш да си пиеш хапчетата сутрин, голям ,,компетент" си бе май на! Утре почини, дай си почивен ден!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гост

    10 8 Отговор
    Може и даме триете, но Венелин е лъжец и интригант, и насилник, и отмъстителен, и дребнав, заслужи си го!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Юкито

    5 2 Отговор
    И аз мислех, че въпросният сричащ ще е от "помолените" да си тръгне, но явно няма да има този късмет зрителя.
  • 57 Макиавели

    8 3 Отговор
    На шахматната дъска отново разместване . Ще го видите в друга тв или радио, може и някое НПО , така си остават едни и същи. От онези не случайните . Няма нови лица,няма хора с чист прочит за мафията. Няма случайни ходове.
    Аз ще гласувам за Българско Лято 2020.
    Аз казах.
  • 58 stan4o

    13 1 Отговор

    До коментар #45 от "Кински":

    От близо две години не гледам новини и публицстика по БиТиВи.
  • 59 КомунистИдиот

    1 5 Отговор
    ГЕРБ.

    Коментиран от #73

  • 60 Доротея

    15 3 Отговор
    Венелин - при Венелина! Кандидат президентска тройка! А Хекимянчето е отвратителен на вид и още повече на поведение!
  • 61 Започвам

    4 4 Отговор
    От сутринта да пия от мъкааааа
  • 62 аз съм Веска

    5 2 Отговор
    ЗИМА ... ИЗБОРИ ....НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА.... ББ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ . АКО ХАРЕСВА ВЕНЕЛИН .... МОЖЕ И ДА ГО ВЪРНЕ .
    АЗ ГО НАМИРАМ ЗА ...ПРАВОЛИНЕЕН.
  • 63 Малък Дебел

    10 0 Отговор
    Платена реклама от жалка телевизия !
  • 64 Чочо

    9 4 Отговор
    Вазелин Петков си направи милионерски палат в Бистрица с поръчкова тв.Сега ще се пробва в политиката.

    Коментиран от #68

  • 65 БОКО

    6 4 Отговор
    Почвам да ривъ!При маркучу от учиндол има място за сички от би ти вито!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 една баба

    5 0 Отговор
    Нищо не написаха за Гена Трайкова.Може мястото и да е зациментирано?
  • 68 Пламен

    3 10 Отговор

    До коментар #64 от "Чочо":

    Ще е дясната ръка на Деса мерцедеса,за предизборния щаб на харманлийския цървул

    Коментиран от #70

  • 69 българка

    10 2 Отговор
    Кураж г-н Петков, ние Ви ценим! Ще има по-добро бъдеще за почтените хора! Диктаторите имат еднаква съдба /справка - историята/, тя ги очаква!
    Всяка вечер в 19 ч. бях зрител на bTV. Вече не съм!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Анонимен

    5 9 Отговор
    Вижте му замъците на Венелин. На 48 години, заплата месечна 15-20 бона. Колко ли под масата са му давали. Арменците са много честни и възпитани за разлика от някои българи, хем крадат, хем мързел ги гони.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Калбо

    6 0 Отговор
    Аз знам така нещо което работи не се пипа
  • 75 Зрител

    3 1 Отговор
    Той добре го е сменил, ами защо слага Хекимян? С тази слагаческа на властта политика, сигурно БТВ се управлява от други от Доган, Пеевски Чехът е за параван. А Венелинчо го пращат при Ани Цолова.
  • 76 Пешо

    3 4 Отговор
    Няма ли да махнете и оная Кана Рачева, дето си измисля новини?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Перо

    4 7 Отговор
    Този соросоид отдавна трябваше да изхвърчи от БТВ с шут!
  • 79 пак добре

    5 1 Отговор
    Пак има има платени осигуровки, защото на шофьорчетата в БТВ осигуровки не се плащат .....
  • 80 Смешници

    2 9 Отговор
    До всички драскачи, да ядете на Бойко питоня....
  • 81 Ето затова

    3 0 Отговор
    Не гледам никаква телевизия вече над 10 години. Защото всичко е манипулирано. Само понякога жената като излезне и си пускам порно. И като се върне я мятам
  • 82 232323233

    3 1 Отговор
    Така е в България. Има няма и 5-7 години и Хекимян ще е със куфара навън.
  • 83 Ненормално състояние

    2 0 Отговор
    Наистина щеше да му е,, гадно,, ако не беше до него,, нежната красавица,,...!
  • 84 Зрител

    4 0 Отговор
    Швехлак, Продължавайте да излъчвате турски бози и ще може да си поздравявате зрителите поимменно .
  • 85 Да добавя

    1 0 Отговор
    Бъдете сигурни че тия двамата няма да са на улицата. На какви длъжности ги преназначават?
  • 86 Sad but true

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "ДОКОВ":

    Ще си намери друга работа??? На толкова напреднала възраст? Със собствено мнение? Че няма ли да е по-удобно де назначат некое селско момЕ за 900 лв./мес., дето смята, че пържолите валят от небето, а слушкането и креватната гимнастика е най-удобният начин за напредък в кариерата? Проблем е и квалификацията - където и да кандидатства, биха му казали, че е прекалено квалифициран. На тази възраст нова работа - таксиджия, общак, или продавач:(:(. Навсякъде се предпочитат млади и наивни, даже откровено тъпички хорица, които ще бачкат много, за малко пари, ще слушкат и изпълняват, без много-много да питат и да се съмняват (прикривайки по тоя начин някоя далавера). Това е положението, ако някой наистина е на мнение, че нещата в момента не са така (преди няколко години мога със сигурност да заявя, че бяха така), моля, нека коментира този мой пост, но да пише какво и как се е променило. Ще бъда благодарен да съм информиран.
  • 87 Ник 3900евр.

    2 1 Отговор
    Хекман е човек на Грух Грух.

    Коментиран от #88

  • 88 КУРнинов

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Ник 3900евр.":

    Май че ЧЕРЕПУХАТА му е началник на алменчето а не Грух-грух!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове