Last news in Fakti

3 Януари, 2021 07:42 8 307 145

Явор Дачков: БСП е силна, може да свали ГЕРБ

  • явор дачков-
  • бсп-
  • герб-
  • избори-
  • радев

Румен Радев не сбърка, като не организира около себе си политически проект, смята журналистът

Явор Дачков: БСП  е силна, може да свали ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

„За да се разруши статуквото ГЕРБ - ДПС, трябва тези две партии да останат извън властта. Това означава алтернатива на сегашното положение. Отсреща имаме силна БСП и има шанс да изпревари ГЕРБ. Слави Трифонов - третата политическа сила в момента, вече каза, че няма да се коалира нито с ГЕРБ, нито с ДПС, нито с БСП. Друга сила, която се очертава да е сред водещите, е „Да, България“. В парламента могат да влязат Мая Манолова и „Отровното трио“.

Това коментира пред БНР журналистът Явор Дачков.

По думите му президентът Румен Радев не е сбъркал, като не е организирал около себе си политически проект:

„Около БСП и Радев има напрежение. След парламентарните избори ще се види дали БСП ще подкрепи Румен Радев“.

Според журналиста няма вече енергия, която да възобнови протестите.

В предаването „Политически НЕкоректно“ Дачков допълни:

„С кампаниите за ваксинации властта в цял свят преиграва. Започва да играе политика и голям корпоративен интерес. С ваксините започва да се развива мощна корпоративна кампания, а здравето и науката остават на заден план“.

Явор Дачков смята, че с новата власт в САЩ американците ще се върнат към всички налудни политики на идентичност, към измисления расизъм и ЛГТБ равенство:

„Това е страна в очевиден упадък. Америка ще бъде все по-слаба. Фактът, че спечели корумпиран човек като Джо Байдън, който е и интелектуално неуравновесен, означава различните лобита да упражняват контрол“.

Примитивна пропаганда. Така журналистът определи „размахването на Русия като враг и страшно зло“. Пропаганда според него са и приказките, че Владимир Путин ще превземе Европейския съюз.

Явор Дачков смята, че в България има прекалено голяма свобода на словото и „все още не сме започнали да изпитваме ударите на либералната система през съдебно преследване“.

„Проблемът е в липсата на квалифицирани журналисти, в изоставането на добрата публицистика и заменянето ѝ с риалити формати, с глупости“.

Дачков подчерта мощната сила на влияние, която може да окаже една медия върху репутацията на един политик и изрази неразбиране „как управляващите са допуснали „Нова телевизия“ да мине в ръцете на ЦРУ“.

„Дейвид Петреъс е бивш шеф на ЦРУ и преди година създаде голяма телекомуникационна мрежа. Зад собственика стоят американски капитали и капитали на бизнес от бивши служби. Тук Америка стъпва много силно геополитически. „Юнайтед Груп“ ще купи и вестниците на Делян Пеевски, тази компания притежава и „Виваком“. Това е важно от гледна точка на бъдещето на развитието на медиите, защото имаме голям играч с огромна власт. Парите ще идват отвън и на мястото на всеки български управляващ бих се притеснил сериозно, защото това е много голяма власт, която обаче няма да може да бъде контролирана отвътре, както я контролираше Пеевски, Борисов или силните на деня. Ако трябва да се упражни натиск върху някого, може да стане много по-ефектно през медията, която може да го съсипе за половин ден. Кметът на Москва Лужков беше унищожен за половин ден от медиите, когато Путин реши, че няма да му трябва повече“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    134 64 Отговор
    Само вкарването в затвора на върхушката от герб ще спаси държавата

    Коментиран от #65

  • 2 НИКОГА

    121 62 Отговор
    повече ГЕРБ !!! 11 години стигат, времето е наше !

    Коментиран от #84

  • 3 БАЙ Х@Й

    44 9 Отговор
    😉 да не се бъркат 01.01 и 01.04 😉
  • 4 ЛЛЛ

    44 70 Отговор
    Да бе да. Пак ще си гласуват за Герб. Трябва да се промени закона, защото той неграмотен не може да пише, а тръгнал да гласува. Или пък с деменция

    Коментиран от #21, #41

  • 5 кастроли

    39 51 Отговор
    Ще свали Гърбавите от пачки,когато Корни си свали гащите пред огледалото в банята или пред пералня и сушилня.
  • 6 КРОКОДИЛА

    60 31 Отговор
    БУХ ОТ ГЕРБ НО ВЕЧЕ НЕ - ТЕ СА ПРОТИВ НАРОДА ................
  • 7 един от многото

    77 14 Отговор
    Мерси , от трън , та на глог! Най доброто за България ще е гласуванеза можещи и знаещи личности , а не за разбойнически групирвки наричащи се партии!

    Коментиран от #90

  • 8 БАЙ Х@Й

    111 28 Отговор
    БСП е партия на : 1) милионерите (Гергов), 2) чиито деца са в САЩ (Нинова) или 3) вече са наследили родителите си в партийното управление ( Овчарова)‼

    Коментиран от #47, #75

  • 9 РЕАЛИСТ

    108 12 Отговор
    Слави казвал, че няма да влиза в коалиция с ГЕРБ. Ами те така казваха и Яне Янев, Николай Бареков, ВМРО, Волен Сидеров и кой ли не. После се гушваха с Бойко и всички забравяха обещанията. Сигурен съм , че същото ще направи и Слави. Приятели бяха с Бойко и сега ни разиграват един театър.

    Коментиран от #15

  • 10 АБВ

    60 23 Отговор
    Ооох , как се е нагрухтял тоя ! И още му се иска .
  • 11 БАЙ Х@Й

    47 6 Отговор
    Партиите са клубове по интереси целящи недопускане на меритокрация ‼те имат за цел лични облаги , а не блага за масите ‼
  • 12 ПЕС пушистый

    45 26 Отговор
    този джурналист кьорав ли е че не види какво си думат БСП и ДПС силни сме много сме

    Коментиран от #13

  • 13 БАЙ Х@Й

    46 12 Отговор

    До коментар #12 от "ПЕС пушистый":

    ДъПъСъ, както казва формалния им лидер, са опозиция ‼ Но властта , която няма дори математическо мнозинство, НЕ МОЖЕ да отхвърли ВЕТО на Президента без техните гласове ‼ А сега провери как са гласували "опозицията ДПС и властта ГЕРБ по всички гласувания за отхвърляне Президентското вето ‼
  • 14 007

    32 11 Отговор
    Вече коментари като този за полит партии и полит личности се свеждат до баене на боб. До сега няма един коментар за партиен лидер с цялостна оценка, започната от лични качества-професионална кариера-политическа кариера и т.н. Разбираемо в повечето случаи заради нямане какво да се каже и дадената личност е парушутирана без каквато и да е еволюция. ММанолова се сети, че трябва да тръгне от кмет на София, но не успя, така че и тя надяна парашута като президента, соц лидера, чалгаря и, и, и кой ли не. По тези показатели 10/11-годишното Status quo нямат алтернатива и се наложи с мърсъшки компроматни методи да бъдат дискредитирни; чиста проба балкански номера.
  • 15 гост

    45 7 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    И още колко го плюха,вкарваха в затвора.....а сега са видни гербаджии. Ако някой пък очаква оправия от БСП, ДБ , Славито,Майчето и отровниците ще има дълго да чака...много,много дълго.Но българският народ е много беден , за сметка на това обаче е много.............така че ще видим.Имам в предвид ,,мъдър" ,ама лошото е че мъдроста му идва със закъснение, след като вече са го ,,оправили" тия за които е гласувал.
  • 16 Centurion

    43 20 Отговор
    Аз пък ще ви кажа една забравена мисъл ,не знам от кого е но е вярна!!!
    "Ако изборите можеха да променят нещо , щяха да бъдат забранени"
    Та едно са приказките и обещанията,а съвсем друго е действителността. И на БСП сме им яло попарата,да днес са симпатични,но утре ако дойдат няма да има голяма разлика и днешните.А че Герб трябва да бъдат изметени и да отидат при НДСВ е ясно.
  • 17 Папагала

    38 7 Отговор
    дачков повтаря неща които се повтарят в пространството и ако се случат, ще каже Ето Аз познах ........хаха !!
  • 18 ААААХААХААА.....

    38 34 Отговор
    42% ...ЗА БОЙКО И....МАЧА СВЪРШИ!
    НАПРАВО ПРЕЗ.. ГАЩ'ИТЕ,...СЪС...200
    ✊😂

    Коментиран от #62

  • 19 Сесесере

    29 12 Отговор
    Явор Дачков ........!
  • 20 Дрипава Родина

    29 42 Отговор
    Тръгнем ли срещу РУСИЯ,и почваме да сме ЗЛЕ.Ей,русофобчета,и на Оня Свят ще ви ритам по пър дялниците..
  • 21 перничанин

    31 15 Отговор

    До коментар #4 от "ЛЛЛ":

    Приеме ли се подобен закон и БСП няма да мине границата от 4%.
  • 22 Горския

    34 13 Отговор
    Това че БСП може да свали ГРОБарите и Дупесарите ,
    ПО нинакъв Начин НЕ означава
    .....
    че няма да изтребвам вредния дивеч в редиците на БСП - е Гергов, Станишев , се. Живкови - Как да ги оставиш живи ?
  • 23 оня с коня

    35 12 Отговор
    Дачков е един от Динозаврите "НА ИЗЧЕЗВАНЕ" в Бълг. Социология и е редно да му се обърне Внимание предвид Затихващите му Работни функции.Та обяснява Дачков че ГЕРБ и ДПС трябва да останат извън Властта за да се разруши Статуквото,което е същото,като Че Тати каза че ще ми купи Колело,ама Друг път:)Колкото до твърдението му че БСП е "СИЛНА" след като е раздирана от Жестоки вътрешни битки и е почти пред Разпад,май най-добре е да не се коментира. това.ДОПУСКА Дачков,че Мая М. и Отровното Трио щели да влязат в НС,което КАТЕГОРИЧНО бе отхвърлено като Възможност от Мастити Социолози,но,..."Надеждата крепи света" и това се отнася и за Явор,Нищо че е несериозно!По нататък Дачков смята,че в БГ има "Прекалено голяма свобода на Словото" и тук е момента да бъде запитан - На 111-то място ли сме в Света по тоя показател,или на...1-ВО?!И накрая се разтревожил Автора,че "Нова" минава в Ръцете на ЦРУ,но и Зъб не обелва,че "Евроком" ОТДАВНА е собственост на Петка и Чапай?!!Аре стига толкоз,че не си заслужава повече.

    Коментиран от #44

  • 24 Анонимен

    12 8 Отговор
    Под номер 23. Оня с коня от учиндол, му се ще цялата властхийи
  • 25 Интересна

    20 11 Отговор
    е играта на Корнелия Нинова. От една страна се отрече от Елена Йончева заради соросоидната й обвързаност и резолюцията на ЕС срещу България. Която внесе заедно с Радан Кънев. Не одобрява истанбулската конвенция, въпреки че БСП я одобри в европарламента, и т.н. За да се докара пред консервативния си електорат. И той да не се разбяга отново. Че трябва да го връща изцяло ползвайки реториката на патриотите. Както се случи преди последните парламентарни избори. От друга страна плътно се коалира с Демократична България, а БСП и ДПС направиха Радев президент, чиито главен юридически съветник е Иванка Иванова, От 15 години ръководител на "Отворено общество" в София. И заради което някои вече наричат партията на Корнелия БСП-Сорос.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Baba бона

    32 15 Отговор
    Гладното прасе (Яворчо) кестени сънува.
  • 28 Мутрите вън!

    24 19 Отговор
    Вън охранилия се и самозабравил се управляващ режим!
  • 29 Дедо

    20 13 Отговор
    БСП на власт едва ли ще тикне бацо у затвор, друга коалиция си трябва без Гепи Бсп и Дпс
  • 30 Счупи тъпомера

    18 6 Отговор
    Тц, не може и ваз не ви искаме.
  • 31 Велика БГ

    13 16 Отговор
    Всеки друг на не и герб
  • 32 Шавайба Наред - Индия

    9 11 Отговор
    Мойте хора са за Боко! Една кофа кифтета и гласуаме за кмета!

    Коментиран от #49

  • 33 Горския

    14 7 Отговор
    Съдбата на България е объркана защото през последните 30 години
    се бият 2 клана на БКП :
    - реформатори Луканковци (където е и СДС)
    - просто фашисти Живковисти ( тук са и Сакскобурготите , понеже Диктатора Тодор беше незаконен син на Фердинанд)
    .....
    и чат пат някоя свиня като Сашо Йорданов който прескочи от Луканковците при Живковистите от ГРОБ/Дуписе
    ....
    Да ДупиСе са твърди Живковист понеже Ахмет Исмаилов Ахметов е турчеещ се гагаузин , а майката на Тодор Правешкия е Маруца Яшарова по баща

    Коментиран от #34

  • 34 Горския 2

    19 1 Отговор

    До коментар #33 от "Горския":

    Оформя се и една група Кючекчийки като
    Бареков , Жената и Славчо Тръндафилски
  • 35 Щерев

    23 2 Отговор
    Тоя обслужваше Иван Костов,после смени хранилката.
  • 36 ares

    19 13 Отговор
    ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ Е НА ВЪРХА .ПОБЕДА
  • 37 Гост

    26 4 Отговор
    Яворчо,тези опорки баба ти Люба ли ти ги разказва за лека нощ?
  • 38 Сър Пичук

    15 6 Отговор
    Този петоколонник пък от къде го измъкнаха за да плещи глупости?!?!?
    - "...в България има прекалено голяма свобода на словото...", но пък сме на 118 място в класацията на "Репортери без граница". Някой лъже или трябва да се придвижим по-близо до края?!?!
    - „размахването на Русия като враг и страшно зло“. Да питаме Украйна дали това е примитивна пропаганда. Сигурно и все по-новите и все по-смъртоносни оръжия са пропаганда.
    - Ако медиите бъдат купени, те нямало да могат да бъдат контролирани... Че нали всеки говори за независими медии, за какъв контрол жали Дачов?!?!?
    Изобщо, от цялото му интервю лъха един болшевизъм...

    Коментиран от #42, #83

  • 39 Другия с коня

    21 8 Отговор
    Другарю Шумов,Явор Дачков не е Журналист.Той е водещ на Телевизионни предавяния.Образовянието му е Теология в СУ....Може ли да учиш за вярата в Бог и да си Журналист...И този Капацитет по Политика ,прави анализи ,колкото бай Пенчо в кръчмата на две ракии.....Даже си мисля,че бай Пенчо ще анализира по- реалистично,от Научната Фантастика на Дачков.....
  • 40 Бай Кольо

    23 9 Отговор
    Много е силна БСП, може да измести само ВОЛЯ, евентуално!!!
  • 41 чеге

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "ЛЛЛ":

    Ти си много грамотен-виж се как пишеш и тогава коментирай !
  • 42 Умен по цялата глава

    16 7 Отговор

    До коментар #38 от "Сър Пичук":

    Ми нямат,бе...В БСП нямат нито един квалифициран и стойностен червен цървул.Всички омазани и компрометирани с Трите фалита на България и мутрите....Вече Теолози като Дачков стават Политически анализатори....Голем смех,бате....Че и си присвояват Журналистическо Образование,което е Манипулация и Лъжа.....Ама Червен цървул като Шумов друго може ли.....????

    Коментиран от #70

  • 43 карамфила

    6 1 Отговор
    Къде изчезна статията за "Емблематичният Лари Кинг е в болница с коронавирус"???
  • 44 Георги!

    27 6 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Явор Дачков е червено мекере.Прави несполучлив опит да играе като независим,обективен журналист,но прозира московският МУ задник!
  • 45 Магелан

    5 12 Отговор
    Винету е една марионетка на който кукловодите му дърпат конците като на някоя кукла на конци.И така яко го езакъл и зависим от свойте покровители че ще стой на власт докато им свърши цялата пъкленна ,дяволска работа ?Който дава парите той поръчва музиката?И най новото.Резултатите от изборите вече се знаят и са договорени.Гербеската шайка ще бъде първа,комунистите бесепари са втори с малка разлика зад герберастите.Пчеличката Мая с лудото трио и гологлавия Учиндолец ще правят пазърлък с кочкафалията Б.Б за упраляваща правителствена калиция?Да България ще са безгласна буква в парламента и ще си взимат заплатките като депотати,защото много огладняха ?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 карамфила

    7 12 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й":

    Баба мецанка която е дъщеря на дядо еврошкафче къде е ???Ами дъщеричката Ева Барселонска и много други негови незаконни деца които живеят на запад къде са???
  • 48 Бог да пази България

    23 7 Отговор
    Господ няма да позволи на червените бандити да вземат властта защото това ще е краят на България.

    Коментиран от #60

  • 49 карамфила

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Шавайба Наред - Индия":

    За кюфтетата съм съгласен ами БИРА???
  • 50 Давайба Наред - Индия

    3 5 Отговор
    Поздравявам всички българи с песента - Пакша Вабием, хит в класациите..
  • 51 Червени боклуци

    19 7 Отговор
    Организираната, престъпна група БСП е партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда". Затова половин България емигрира.

    Коментиран от #61

  • 52 Гоце

    16 3 Отговор
    Малоумник комунистически
  • 53 Р. Овч.

    12 4 Отговор
    Как ми се ще пак да закопам три милиарда в моята сметка уж в гьола Белене...

    Коментиран от #68, #77

  • 54 Шопа

    17 5 Отговор
    Къв а тоа таласъм?
  • 55 Р. Овч.

    5 9 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?

    Коментиран от #66

  • 56 Мисля, чее

    7 4 Отговор
    БСП може да свали герб, само че няма да го направи. Едно е да търсиш "кусури", друго е да ги решаваш! Ако някой си мисли, че на едните или на другите им пука за теб или мен, значи витае из облаците. Пък и те са едни и същи.... маскари!
  • 57 Някой

    17 5 Отговор
    Яворе,ти си голям ..упак и такъв ще си останеш!Запомни го!
  • 58 Ъхъъ

    9 2 Отговор
    Много е силна на предатели и леви резби!
  • 59 АМОН

    4 5 Отговор
    СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯТ.

    ИДВАНЕТО НА БАЙДЪН НА ВЛАСТ ЩЕ НАЛОЖИ ПРОМЕНИ И У НАС КЪДЕТО ЕДНА ОЛИГАРХИЧНА КАСТА ОТ НЕГОДНИЦИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА НА БОКЛУКА.

    НЕ НАМИРАМ, ЧЕ БСП ЩЕ Е НОСИТЕЛЯТ НА ПРОМЯНАТА, защото самата ТЯ се нуждае от промяна.

    ПРОМЯНАТА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ НОВИ СИЛИ КОИТО СА СПОСОБНИ ДА Я ИЗВЪРШАТ. Това не е нито шоумена Слави, нито пък пчелата Мая.

    СЪЩИТЕ МЛАДИ ХОРА КОИТО БЯХА БИТИ ПО МИТИНГИТЕ ЩЕ СА НОСИТЕЛИТЕ НА НОВОТО ВРЕМЕ!!!!
    ТЕ ЩЕ СА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ДОНЕСАТ ПРОМЯНАТА КАКВАТО И ДА Е ТЯ!

    НИЕ СТАРИТЕ МУЦУНИ ОБРЕМЕНЕНИ С МИНАЛОТО И ПРЕДРАСЪДЪЦИТЕ НА МИНАЛОТО СМЕ АУТ.

    Това са законите на живота и трябва да ги приемаме такива каквито са!

    ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА МЛАДИТЕ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА.
    Нека не повтарят грешките на нашето поколение и се превръщат в ЧУДОВИЩА каквито са тези прасета застанали начело на държавата!

    УСПЕХ ПИЧОВЕ!!
  • 60 Ама БКП

    9 10 Отговор

    До коментар #48 от "Бог да пази България":

    опаковано като ГЕРБ не са я пускали тази власт дълги години. Боцето мафиотът го издигна Бригадир Аспарухов, който още си е в Националния съвет на БСП. Младите като Нинова се чистят, но тези са като пиявици в партията, и а третират като бащиния, пример Пирински, Станишев и т.н.
  • 61 Българин

    14 4 Отговор

    До коментар #51 от "Червени боклуци":

    БСП искат да Управляват.Ама много Искат и понеже Народа вече никога няма да ги Избере - кво да правят....Прибягват до политическа агитация от Шамани,Врачки и ТЕОЛОЗИ като Явор Дачков......Правят Магии и Компромати.....След Явор Дачков очакваме специалист по ВУДУмагии за спечелване на Изборите....

    Коментиран от #80

  • 62 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    3 6 Отговор

    До коментар #18 от "ААААХААХААА.....":

    ТИ НЕ СЕ НАДАЙ ТОЛКОВА , ЩОТО ПОСЛЕДНИЯ МОЖЕ ДА ИЗПРЕВАРИ ПЪРВИТЕ , ТОЗИ КОЙТО ПОСЛЕДЕН ЩЕ СЕ РЕГИСТРИРА , ПО МЪДЪР , ПО ИНТЕЛИГЕНТЕН , И ПО РОДОЛЮБЕЦ ОТ ОСТАНАЛИТЕ , ЗА ЕДНА ПО МОДЕРНО И ТЕХНОЛОГИЧНА БЪЛГАРИЯ С МЛАДИ НОРМАЛНИ ХОРА , ГРИЖЕЩИ СЕ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ , А ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА , ПРЕДИ ТЯХ И СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ , МАСОНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ СИ ЗНАЕ КОГО ДА НАРЕДИ , МНОГО НЕЩА НЕ СА ВИ ЯСНИ , А САМО СИ СЪЗДАВАТЕ НАПРЕЖЕНИЕ В ФОРУМА , ИДВА НОВАТА ЕРА НА ПО МОДЕРНОТО УПРАВЛЕНИЕ , ЧЕСТИТО ДА ВИ Е!!!!!!!!!!!!.

    Коментиран от #67

  • 63 И на този

    13 4 Отговор
    му хлопа дъската. На изборите, ще видим колко са нормалните в България, 1,1,5 мил.ще стигнат, ако не , ще си умра от кеф Ниновица да Ви управлява. Та да преживеят този екшън отново тези който нямат памет.Тогава ще видите кон боб яде ли, а Борисов ще бъде за Вас като Мария Магдалена
  • 64 Бай Курти

    16 3 Отговор
    БСП може да свали ГЕРБ!Това ми звучи като репликата от един български филм"мама ще ми купи колело ама друг път".Докато Корни е начело на БСП ,това е мисия невъзможна.
  • 65 българин

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "пожелание":

    Този дърдорко е по-вреден от К-19, отровата на на подобни словоблудстващи наглеци е по-смъртоносна от всички вируси и дори от "отровното трио" и скритите зад него червени боклуци. Това за затвора не решава съществуващото положение и не пожелания, а всенародна борба с "елита" на червената мафия, наследниците на висшата БКП - ДС номенклатура и слугинажа им в съществуващите в момента партийни и граждански организации, изхвърлянето им до един от политическия живот това е спасението и най-възможния отпор към момента е масово отказване от гласуване и нека да се видят колко продажни меки китки искат това статукво, ако имате по-добра идея споделете я, но не искайте пак да избираме по-малкото зло от едни и същи продажни престъпници.
  • 66 Лукашенковец

    6 1 Отговор

    До коментар #55 от "Р. Овч.":

    И НА ТЕБЕ ТИ МИНА ВРЕМЕТО ОТДАВНА , ЩЕ ВИ СЕ ДА ЛАПАТЕ ОЩЕ КАТО И СЕГАШНИТЕ , ДАЙТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ ХОРА , ОМРЪЗНА МИ ДА ВИ ГЛЕДАМ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ И МУТРИ В ПАРЛАМЕНТА , ВЛЕЗНАХТЕ С ТЪМНИ КОСИ , А СЕГА ПОБЕЛЯХ ТЕ ОТ ГЯВОЛЙИ , И ТЕЗИ ГЯВОЛЙИ ДОВЕДОХА СТРАНАТА ХОРАТА ДА СТРАДАТ , ОТ ЕДНО ВАШЕ НЕРАЗУМНО ЛЕКО МИСЛЕНЕ , ГЛЕДАЩО САМО И ЕДИНСТВЕНО ВАС И ВАЩЕ ПРИБЛИЖЕНИ , АИДЕ СТИГА ВЕЧЕ НА НАРОДА МУ ПИСНА ТОТАЛНО !!!.
  • 67 Другия с коня

    10 7 Отговор

    До коментар #62 от "ЛАУРА КЙОВЕШИ":

    Смея да предложа на вашето внимание един Колаж,който много ми хареса.....Мога само да кажа- Браво на Автора....

    Коментиран от #73, #76

  • 68 Сър Пичук

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Р. Овч.":

    Така е, направиха гьол за няколко милиарда за да ловят шарани в него.
  • 69 НикогаВечеБСП-Чума

    8 1 Отговор
    Беше ! Крушовската разпасана гюв....ия и разказа играта .

    Коментиран от #71

  • 70 СТЕВАН РИСТЙН

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Умен по цялата глава":

    УМЕН СИ КАТО ДВЕ ПО МАЛКИ ГЛАВИ , ИЛИ САМО ПОЛОВИНАТА , А МОЖЕ И 30% , МАЛКО СЕ ПИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА (ДРОГА) ЗА ТОВА БРЪЩОЛЬЕВЙТЕ ГЛУПОСТИ , ЗА ДРУГОТО ПЙЕНЬЕ НЕМА КВО ДА ВО ГОВОРИМ , ВИЕ СИ ГА ЗНАЕХТЕ , ЗА ТОВА СТЕ НА ТОЯ ХАЛ , УУУ ПИЯНИЦИ НИЕДНИ !!!.
  • 71 СТЕВАН РИСТЙН

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "НикогаВечеБСП-Чума":

    СТИГА ПА ВИЯ С ТАЯ КРУШОВА РАКИЯ , ОБЪРНИ НА ГРОЗДОВА ОТЛЕЖАЛА , МА ДО КИГА Я ЧЕ ВИ УЧИМ ВАС БЕ , ЦЕЛ ЖИВОТ Е.И УЧИ Е.И УЧИ , НИЩО НЕ СТАЯ , КАЛПАВ МАТРЕЯЛА , КАТО ПАТОКАТА ПРЕСНЯК !!! АРЕ .
  • 72 Погнусен

    6 3 Отговор
    Мнението на олайнарен, тлъст миризливец, въртящ се на дебел, кожен шарнир е долнопробна лъжа, платена от посолството на Азиатската Педерация.
  • 73 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    5 3 Отговор

    До коментар #67 от "Другия с коня":

    УБЪРКАЛ СИ КОЛИЧКАТА ПО ПОГРЕШКА , ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМЕШ ДРУГАТА , А ТАМ СА ДОГАН , ИВАН , СИМЬОН И БОЙКО И ИМА ОЩЕ ДВАМА КМЕТОВЕ , БИВШ И НАСТОЯЩ НА СОФИЯ , ЕДИНИЯ НОСИ ИМЕТО НА СТОЛИЦАТА ВИ , ДРУГИЯ СЕГАШНИЯ ДЕТО НЕ ПУСКА ФЪНДЪК , ТЕЗИ СА ПО СКОРО ЗА ТАМ , ААА ПЛЕВНЕЛЙЕВ КЪДЕ ГО УЗПУСНАХ И НЕГО А ПЪРВАНОВ И СТОЯНОВ ЩЕ БУТАТ КОЛИЧКАТА ЗАЕДНО , ТА ВСИЧКИ СА ЗА ТАМ !!!!!!!
  • 74 Мазньо

    2 7 Отговор
    Щом гърбавите вият на умряло,всичко е О.К.
  • 75 С пълна сила

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й":

    това което си написал, се отнася и за герб и дпс, а вече и патриотите покриха точките които си написал!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Гьол стана

    4 5 Отговор

    До коментар #53 от "Р. Овч.":

    след успешната намеса на герб! Както стана и с южен поток, за да ни го докара глупака през Турция и на нея да плащаме! Иначе се хвали! Сега и за гьола се търси някой, че да излезе на осморна цена! Но ти си дращай, не ни пречиш иначе! Нито на съсипниците от герб пречиш!
  • 78 СЛОНА

    4 1 Отговор
    НЕ СТАВАТЕ И ВИЕ СТЕ ОТ ЕДНА ЧЕРГА С БОЙКА И ЦВЕТАНКА
  • 79 Червената шайка-терористи

    11 3 Отговор
    Заради 50 години "комунизъм", сме 200 години назад.
  • 80 Е това са

    4 4 Отговор

    До коментар #61 от "Българин":

    словоблудства, дали за някой грош или от умствено затъмнение! По вероятно второто! В момента след крадеца Борисов, наследството е трагично! Затова и никой неще да управлява! Всеки се бори за втори, защото с празната хазна и 40 милиарда дълг, първият, няма да е за повече от година там! От къде да се сетиш! Нищо, че е пълно с индикации за това! Важното да си плюем по някой, че да оправдаем сасипията на герб!
  • 81 естет

    5 2 Отговор
    Ако запеят отново в дует с Люба /той си знае коя/ ще бъдат ненадминати в несбъднали се политически прогнози!
  • 82 zuev

    3 4 Отговор
    Те тука им го зачука право в десетката на герберастите крадливи.Паланджосват всичко без капка свян.Евалла
  • 83 Сърби ме чукът

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Сър Пичук":

    Как от къде го "изровиха"?
    От предаването на БНР,Хоризонт" дето води едно предаване онова чифутче с гласче на хюмне-Волгиния Петьо...
  • 84 Политолог

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "НИКОГА":

    Ваше на кого?:)))) На БКП?

    Коментиран от #85, #86

  • 85 В света

    2 4 Отговор

    До коментар #84 от "Политолог":

    не са два цвята само! Не са и герб(бкп) и бкп само! Е явно не всеки го знае!
  • 86 Соцоилог

    4 1 Отговор

    До коментар #84 от "Политолог":

    БКП = ГЕРБ
  • 87 ТОЧКАТА

    4 2 Отговор
    Пак никой не коментира последният абзац , този с дейвид петреъс!!!!!и аз няма,ама ТОВА е много показателно ,за посоката в която,,трябва,, да гледаме>>>>>....
  • 88 Баста !

    2 5 Отговор
    Стига сте дрънкали,грухтяли,кудкудякали,
    хриптяли,квичали, ръмжали,цвилили,
    мучали,мяукали,лаяли и пискали !!!
    Оставка веднага бе главанаци тикви !
  • 89 Стърчипишчо

    5 3 Отговор
    Да притискаме герберугите,по бързо да
    подадат оставката,че няма време !

    Коментиран от #91, #92

  • 90 Ранд

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "един от многото":

    Най-добре е , ама няма такива на хо
  • 91 Хехехе

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "Стърчипишчо":

    С дупе то ли ще ги притиснеш?
  • 92 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #89 от "Стърчипишчо":

    С теолога Дачков и Вярата в Бог ,Езичниците от БСП тръгват към Избори....Готови са да вярват във Всичко в Името на Властта,червените цървули.....Нема лошо - ама и никак не е поучително....Лош пример дават на подрастващите цървулчета.....

    Коментиран от #93

  • 93 Животното

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Българин":

    Прибери коня! Пак е писал вместо теб глупости!
  • 94 на Руски

    5 4 Отговор
    се казва, Я Вор те това си ти, такива подлоги като теб са бол. На изборите ГЕРБ пак ще са N1

    Коментиран от #96

  • 95 Чужбина не е Моя роден дом

    4 4 Отговор
    Всеки нормален човек живял в миналото управление на тази крадлива съпваща живота на умните и будни Българи бандитска бригада създадена по руски образец БКП сега БСП не желае това черно минало за нас умните и родолюбиви Българи да се повтори.За това сега не трябва да се допуска грешката тези народни изедници да стъпят на власт.

    Коментиран от #104

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Никога повече

    6 3 Отговор
    Червените скакалци на власт! От където са минали години и трева не никне!
  • 98 Градация:

    4 5 Отговор
    Тъп , по тъп , най тъп , ГЕРБЕР !!!
    Прост,по прост, най прост,пак ГЕРБЕР !!!

    Коментиран от #99

  • 99 Нямате шанс народни убийци

    2 2 Отговор

    До коментар #98 от "Градация:":

    Фашизацията на путинизма е признак за неговия край
    Каспаров.ru
    Автор: Каспаров.ru
    02.01.2021 20:50:36 03.01.2021 08:54:20 Русия Коментари Прегледи: 13089 Коментари (13)
    Фашизацията на путинизма е признак за неговия край
    Източник: iStock

    23 57
    Водената от Кремъл студена война със Запада е знак за залеза на режима на Владимир Путин, посочва руският журналист, общественик и поет Александър Хоц в ретроспективен коментар, публикуван в изданието Каспаров.ru:

    Връщането към т. нар. студена война със Запада е обнадеждаващо събитие. СССР загуби тази война с толкова разгромен резултат, че страната се разпадна, смени обществения си строй и прие идеологията на бившия враг.


    По същата писта се плъзга и путинската "суверенна демокрация", която (по съветски образец) предприема пропагандистки кампании срещу Запада, отправяйки към него обвинения, които са адресирани към самата нея.

    Москва поиска от Канада да й предаде 96-годишния "нацистки престъпник" Хелмут Оберлендер и продължава да обвинява Запада в "покровителстване на нацисти".

    През 70-те години, в отговор на обвиненията за нарушаване на човешките права, наказателна психиатрия и скалъпени дела срещу дисиденти - кремъл* започна да тика в носа на колективния Запад Анджела Дейвис и "доктор Хайдер", който (горкият) гладуваше в палатка до Белия дом. В краен случай кремъл изравяше от дълбоката американска провинция някое момиченце от рода на Саманта Смит и започваше с него да се "бори за мир".

    И
  • 100 Радикалдемократа бойлер

    3 3 Отговор
    Само кренвирши, пингвини...
    А бе в ГЕРБ сме само свини...
  • 101 Земята е студена но вие друга участ не

    2 2 Отговор
    ЗАСЛУЖАВАТЕ.
    Москва поиска от Канада да й предаде 96-годишния "нацистки престъпник" Хелмут Оберлендер и продължава да обвинява Запада в "покровителстване на нацисти".

    През 70-те години, в отговор на обвиненията за нарушаване на човешките права, наказателна психиатрия и скалъпени дела срещу дисиденти - кремъл* започна да тика в носа на колективния Запад Анджела Дейвис и "доктор Хайдер", който (горкият) гладуваше в палатка до Белия дом. В краен случай кремъл изравяше от дълбоката американска провинция някое момиченце от рода на Саманта Смит и започваше с него да се "бори за мир".

    Инструментите на пропагандата често се превръщаха в комичен мем, а над сюжета с "гладуващия" Хайдер не се надсмиваха само тези, които ги домързя. Ясно защо - в СССР беше невъзможно дори да си представиш (че биха позволили - б.р.) дисидент да прави гладна стачка в палатка на Червения площад. Качествата на двете системи бяха твърде очевидни.

    В залеза си путинизмът се върна към студената война (като последен аргумент в изгубеното състезание между двете системи). Когато няма какво да отговори за химическите атаки по целия свят, вади от нафталина "нацистки престъпници" и започва да иска предаването им.

    Превръщането на темата за фашизма в пропаганден инструмент на полицейския режим само по себе си е връх на цинизма. Но ако "Денят на победата" може да се използва за дебилизация на населението, защо пък да не се използва същият прийом, за да бъдат затворени устите на задаващ
  • 102 Кубчето на Рубик

    3 1 Отговор
    Бате Бойко се прави на Гойко,
    Но няма го вече "Стройко"
  • 103 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    ДАЧКОВ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА БЪЛГАРКАТА ЖУРНАГЪ З ТИКА - НЕ Е ПЛЕШИВ И СЕ БРЪСНЕ --- САМО Е КЬОРАВ !!! ТРЯБВА ДА СИ БИВШ В НЕЩО СИ -ЗА ДА ТЕ ИНТЕРВЮИРАТ - ГЛАВНО ПО "ХОРИЗОНТ " !!!!!
  • 104 България вече е нормална държава

    6 2 Отговор

    До коментар #95 от "Чужбина не е Моя роден дом":

    Не се притеснявай брато, сега е демокрация и тези червени кръвопийци нямат място в свободна България.
  • 105 Анджела Дейвис

    4 5 Отговор
    А Борисов е член на БКП,нали ?!
    Книжката му е при Мата Хари !...
  • 106 До руските слуги

    4 1 Отговор
    никога няма да спечелите изборите - Но ако "Денят на победата" може да се използва за дебилизация на населението, защо пък да не се използва същият прийом, за да бъдат затворени устите на задаващите въпроси за употребата на химическо оръжие?

    При това е любопитно, че докато Канада сама издирваше и разобличаваше бившия преводач от СС, настояваше в съда за отнемане на гражданството му и реално водеше борба с нацисткото минало, Русия окупираше съседна страна, избиваше хиляди украинци (в стила на редовия служител на СС Оберлендер) и накърняваше правата на хомосексуалните хора на държавно ниво - в стила на третия райх.

    Докато номинално се "бореше с фашизма", Русия фактически се превърна в криминален режим с белезите на третия райх.

    Но (повтарям се), това е прекрасно. "Фашизацията" на путинизма и студената война с цивилизования свят са признак за исторически финал.

    Отслабващият режим, който се крепи само на репресии и е загубил конкуренцията със Запада, винаги се хваща за идеологическите войни като последно средство за мобилизация на бедните обитатели на страната.

    Студената война не помогна на СССР. Западът надживя и третия райх, и СССР, и студената война. Ще надживее и Путин с криминалния му режим.
  • 107 Стив Рийвс

    3 5 Отговор
    Най омразната партия в историята на България
    Това е тъй наречената партия ГЕРБ начело с комунягата Бочко Бибочко Тиквочко !

    Коментиран от #109

  • 108 факт

    7 2 Отговор
    КОРНЕЛА НЯМА НИКОГА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ!
  • 109 Арнолд

    3 2 Отговор

    До коментар #107 от "Стив Рийвс":

    Глупчо не използвай ник с името на Стийв Рийвс, човека е умен и никога не може да падне на твоето ниво.
  • 110 БСП най крадливата партия

    6 2 Отговор
    КАК СИ ФНТАЗИРАТ БСП И ДПС ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ, НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.
  • 111 КОМУНДЕТА

    7 2 Отговор
    СЛУЧАЙНО АКО СПЕЧЕЛЯТ БСП, ТЕГЛЕТЕ ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ ЧЕ ИДВА ПОРЕДНИЯТ ФАЛИТ. НОГО ХОРА ПАК ЩЕ ИЗГОРЯТ.
  • 112 Никога тази крадлива партия БСП на власт

    6 1 Отговор
    Всеки нормален човек живял в миналото управление на тази крадлива съпваща живота на умните и будни Българи бандитска бригада създадена по руски образец БКП сега БСП не желае това черно минало за нас умните и родолюбиви Българи да се повтори.За това сега не трябва да се допуска грешката тези народни изедници да стъпят на власт.
  • 113 ИМА ЛЕК ТОЙ Е ПИНОЧЕТ

    6 2 Отговор
    КРАДЛИВИТЕ БЕСЕПАРИ ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ВЪРНАЛИ НАДВЗЕТАТА ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ. ТА ТИЯ МИЖАТУРКИ СЕ ГЛАСЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ, КОЛКО БОЙ ЩЕ ЯДЕ ТАЗ КРАДЛИВА ЗГАН.
  • 114 System of a down

    4 1 Отговор
    В Бедещето на страната ни тези крадливи боклуци от бсп нямат място.
  • 115 Five finger death punch

    5 2 Отговор
    Следвайте пътя на най голямата демокрация в света каквито сме ние от USA и ще се освободите от комунистическите свине.

    Коментиран от #117

  • 116 ПОМНИМ ПОМНИМ

    8 2 Отговор
    БЯХА ПРОДАЛИ ЗЪРНОТО И НЯМАШЕ ХЛЯБ, ИЗТОЧИХА ЯЗОВИРИТЕ ПРЕЗ ВЕЦОВЕТЕ ДА ПРОДАДЪТ ТОКА , ЦЯЛА ГОДИНА НЯМАШЕ ВОДА ТОКЪТ И ВОДАТА БЯХА НА РЕЖИМ ХЛЯБА И МЛЯКОТО С КОПОНИ, ВСИЧКО БЯХА ОКРАЛИ ТИЯ БЕСНИ КОМУНДЕТАТА ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ СА.

    Коментиран от #120

  • 117 И ще станеш

    4 2 Отговор

    До коментар #115 от "Five finger death punch":

    на друг подлога!😊 Докато следваш сульо и пульо и докато имаш желание да си нечия слуга, без да заявяваш идентичност, все ще си нечии роб предъвкан и изплют!

    Коментиран от #121, #123

  • 118 стига де

    4 2 Отговор
    Няма ли достойни хора в тая държава ? И този Дачков ли смени резбата - от дясна на лява. Аман от въртиопашки.
  • 119 Моят дом е мойта крепост

    4 2 Отговор
    Сатаната вселил се в Българопогубващата клика бсп напролет ще бъде изритан към неговата родина Русия.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Не знаеш ли,

    2 2 Отговор

    До коментар #122 от "Никога повече Бсп на власт":

    че обиди използват ниско интелигентни и олицетворяващи се с използваните думи, когато се засегнат от истина, срещу която чувстват безсилие и имат комплекси! Май за теб стана сложно! 😀
  • 125 Red Hot chily Peppers

    3 2 Отговор

    До коментар #120 от "Какво помниш? 😀":

    Продажни комунисти русофили няма бъдеще в България за вас.

    Коментиран от #127

  • 126 Познаваш ли ме

    2 2 Отговор

    До коментар #123 от "Националист":

    или съдиш за другите по себе си!😀 Научете се,че обидите показват и олицетворяват единствено вас!😀 Показват вашата самоличност и вашите комплекси!😀 Не можеш да засегнеш човек, който не познаваш и който не се чувства така, както сами се чувствате!😀
  • 127 Успокой се!!!

    1 2 Отговор

    До коментар #125 от "Red Hot chily Peppers":

    Не се нервирай! Нервите са лош съветник! Засегнал си се от истината, но не трябва! Тя е реалността!😀 Като пораснеш, дано разбереш! Има шанс и да не разбереш!😀

    Коментиран от #128

  • 128 Напролет за последно ще плачете

    2 1 Отговор

    До коментар #127 от "Успокой се!!!":

    Който се смее последен се смее най добре.

    Коментиран от #129

  • 129 Кой и

    1 1 Отговор

    До коментар #128 от "Напролет за последно ще плачете":

    за какво да плаче! 😀 Филмирал си се много! За тия дребни дето дращиш тая простотия, не си заслужава!
  • 130 Кси

    1 1 Отговор
    Тоя бабуеб не беше ли син, а то бил червен

    Коментиран от #131

  • 131 Питащ???

    1 2 Отговор

    До коментар #130 от "Кси":

    Откога истината има цвят? 😀

    Коментиран от #135

  • 132 БОЙКО И ГЕШЕВ КОШМАРА НА

    2 2 Отговор
    КРАДЛИВИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ БСП, РАЗКАЗАХА ИМ ИГРАТА, РАЗБЯГАХА СЕ КАТО ПЛЪХОВЕ.

    Коментиран от #134

  • 133 АКО Е ВЪЗМОЖНО ТОВА

    4 1 Отговор
    ПСЕВДО ПРЕХОДЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ 40ГОДИНИ
  • 134 Бойко и Гешев

    3 3 Отговор

    До коментар #132 от "БОЙКО И ГЕШЕВ КОШМАРА НА":

    са крадлива мафиотска сган и разказаха играта на България и всички Българи!😀 Но както всяко нещо си има начало и край!😀

    Коментиран от #136

  • 135 Кси

    1 0 Отговор

    До коментар #131 от "Питащ???":

    Коя истина, неговата или твоята?🙂

    Коментиран от #140

  • 136 Кси

    3 3 Отговор

    До коментар #134 от "Бойко и Гешев":

    Нито са сган, нито крадливи, правят опити за нормалност, да се прави нещо в ресор съд и прокуратура, само че червените говеда не дават, наривят яко

    Коментиран от #138

  • 137 така така

    3 2 Отговор
    Яворе, престани да плещиш глупости.
    Или влизай в политиката или млъквай!
  • 138 Не е нужно

    2 3 Отговор

    До коментар #136 от "Кси":

    да се излагаш с глупости за дребни монети!😀 По добре ще се впишеш в сайтовете за "УМНИ"! 😀 Там все има някой да те разбере! 😀 На мен иначе ми е забавно като има шутове на крадеца Борисов!😀
  • 139 Умен по цялата глава

    3 2 Отговор
    И как по- точно са силни БСП с Нинова и Р.Овчаров...В правителството на Станишев 2007ма Р.Овчаров е мин Истър на Енергетиката,а Нинова зам.министър...Дилян Пеевски също е там зам Министър на бедствията и Авариите....Първо ошмулват Топлофикация,после Булгартабак холдинг...."началото на май 2007 г. директорът на Националната следствена служба (НСлС) Ангел Александров обявява пред медиите, че Овчаров го заплашва чрез посредници заради разследване на опит за скрита приватизация на Булгартабак холдинг. Александров е обвинен че е лобирал за частни интереси в „Булгартабак“, Държавния резерв и хазарта. Впоследствие министър-председателят Сергей Станишев уволнява двамата заместник-министри, замесени в скандала – на икономиката Корнелия Нинова и на бедствията и авариите Делян Пеевски, и праща Румен Овчаров в отпуска..., зад скандала стоят кръгове от БСП, свързани с бившите тайни служби, чиито икономически интереси са били накърненни"Р.Овпаров е министър и в правителството на Жан Виденов и виновник за Виденовата Зима нарвно с него...Сега е ИБ на БСП с Корнелия Нинова...
  • 140 Истината

    2 0 Отговор

    До коментар #135 от "Кси":

    винаги е една!😀 Ако си търсиш друга "истина", не си на верният път и е обяснимо оцветяването и!😀

    Коментиран от #141

  • 141 Кси

    0 1 Отговор

    До коментар #140 от "Истината":

    Истината е една теоретично, но пречупена през гледната точка/възгледи, ценностна система, убеждения и т.н/ на субекта се изкривява, пространството също е криво, разните постулати всички ги знаем, байно 🙂
  • 142 ГАЗОВРЪТ

    4 1 Отговор
    Този от СУПЕР ДЕСЕН стана СУПЕР КОМУНИСТ ! ПО КОЛЕДА ХОНОРАРИТЕ ПРАВЯТ ЧУДЕСА!
  • 143 Тапата

    2 1 Отговор
    И този вдига 200 на първа скорост.
  • 144 Анти комунист

    5 0 Отговор
    Аз съм от ДПС но ще гласувам за ГЕРБ за да спечели ГЕРБ ако дойдат на власт БСР Еврото ще стане 3000лв
  • 145 МАЛКА пенсИЯ

    1 0 Отговор
    Проповядват,да не вярваме на политици,а отде е сигурен в чалгаря,че няма да се коалира,като види,дебелия,изгодата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове