4 Януари, 2021 16:12 6 575 110

"Политико": ”Има такъв народ” ще е трета политическа сила в България

  • слави трифонов-
  • избори-
  • парламент-
  • бойко борисов-
  • има такъв народ

Не са обявени официалните кандидати за президентската надпревара

"Политико": ”Има такъв народ” ще е трета политическа сила в България - 1

Българските парламентарни избори ще дойдат след месеци на антиправителствени протести, призоваващи премиера Бойко Борисов да подаде оставка заради обвинения в корупция и непрозрачни отношения между правителството, олигарсите, съдебната система и службите за сигурност. Освен реконструкцията на кабинета, Борисов отказа да отстъпи и разпали страха от перспективата неговите социалистически опоненти да поемат властта.
"Има такъв народ" ще е трета политическа сила на парламентарните избори в България

Това пише европейското издание на "Политико" в анализираща статия за изборите, които предстоят в Европа, през 2021г.

За тези избори е заложено повече, отколкото се очаква: За да си осигури подкрепа от малка националистическа партия в управляващата си коалиция, Борисов постави пречка пред пътя на Северна Македония към членство в ЕС, натискайки Скопие да признае виждането на София, че езикът, който се говори в Северна Македония е регионален диалект на българския език.

По-късно през годината има и президентски избори, очаквани през есента. Все още няма декларирани кандидати, но социалистическият президент Румен Радев - който се изправи срещу Борисов на фона на протестите - има право да бъде преизбран.

Остава да разберем дали в парламентарната надпревара през 2021 г. ще се появи нова коалиция, но засега управляващата партия "Граждани за европейско развитие на България" (ГЕРБ) на Борисов води в анкетите с 28 процента подкрепа. Социалистическата партия, оглавявана от Корнелия Нинова, е на второ място след групата на Борисов с около 25 процента. За да отклони вниманието от себе си, на фона на протестите, Борисов коментира корупционните скандали на социалистите и неуспеха в борбата с организираната престъпност, които ограничиха достъпа на България до еврофондове през 2008 г. ГЕРБ също обвинява социалистите в тесни връзки с Кремъл, въпреки че Борисов също се радваше на добри отношения с Москва.

Не са обявени официалните кандидати за президентската надпревара, но преди няколко години Борисов коментира, че може да се включи в президентската надпревара. Това може да означава да се изправи срещу неговия ожесточен съперник Радев, който се възползва от протестите през 2020 г., като шанс да се опита да сломи хватката на Борисов над държавата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    74 3 Отговор
    Всичките са маскари - А.Константинов

    Коментиран от #12, #42

  • 2 Леле

    90 65 Отговор
    Ако тоя чалгар влезе в парламента аз излизам от страната. Това ще означава, че народа окончателно е изкукал и няма никаква надежда за спасение. Ще емигрирам незабавно.

    Коментиран от #10, #30, #57, #78, #105, #108, #110

  • 3 BGЭХП

    30 155 Отговор
    ГЕРБ ЩЕ ИМА ОГРОМНА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ

    Коментиран от #16, #33

  • 4 Майна

    71 18 Отговор
    ТРЯБВА ДА СМЕ ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ ТАЗИ ШАЙКА НО СЛАВИ Е СЛЕДВАЩИЯ ЕДНОЛИЧНИК, НАДЯВАМ СЕ ДА ВЛЕЗНАТ ДРУГ ТИП ОТНОШЕНИЯ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ
  • 5 БАЙ Х@Й

    74 6 Отговор
    ‼ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ ПОЛИТИЧЕСКИ БАЛОНИ‼

    Коментиран от #29

  • 6 Шпек

    49 40 Отговор
    Славчо има—няма 100—150 абоната на кабеларката ,която се гледа главно заради Врачанските музовири.Вероятно Баце е намерил новата си патерица в лицето Трифонов и Мишо К.ще преброи правилно бюлетините в негова полза.

    Коментиран от #39

  • 7 Боко

    66 40 Отговор
    Ама друг път. Как си представяте Слави Трифонов и неговите сценаристи да управляват държавата или както имат някакви апетити да участват в управлението на държавата????? Какъв човек би гласувал за тези хора???

    Коментиран от #37, #84

  • 8 така така

    39 32 Отговор
    Политико пише статия за неокомунистчетата на Слави. Че щели да бъдат 3-та политическа сила..
  • 9 КОТарАК

    50 7 Отговор
    със стари муцуни нов бардак не се прави
  • 10 Врачка

    48 27 Отговор

    До коментар #2 от "Леле":

    След като певачката Глория може да влезе във ВМА то и Славчо може да влезе в Парламента.Държава на абсурдите.

    Коментиран от #94

  • 11 edo

    31 14 Отговор
    от трън та на глог..
  • 12 Бай Боко

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Не си прав. Това са думи на Алековия герой Бай Ганьо.
  • 13 БАЙ Х@Й

    41 11 Отговор
    ‼ Преди избори всички обещават да потърсят сметка на предишните и да вкарат виновните в затвора ‼ След изборите само им търсят СМЕТКИТЕ и прехвърлят суми, а Костов и Борисов цели БАНКИ ‼
  • 14 Трета ли не

    26 27 Отговор
    Ще е първа и то с сигурност сегашните партии ДПС БПС и ГЕРП и уш патриотите вън от парламента!
  • 15 пенсионер

    33 24 Отговор
    поредната фейк новина ! толкова ли закъса ментално народецът ни !? какво може да предложи в политиката един чалгар !? политиката не се състои в оплюване на всички и всичко и насаждане на негативизъм !
  • 16 Гост

    43 5 Отговор

    До коментар #3 от "BGЭХП":

    Ай дано не, че много изпростя народа бе! Тийнейджърите неграмотни, искат само дилъри да стават, ич не им се учи. Не всичко е кинти, приятелю!
  • 17 Охо Бохо

    40 23 Отговор
    Набиват ни канчето, че партията на Слави трябва да влезе в парламента!!! една телевизия не може да управлява, та депутатин ще става? Колко останаха абонатите на телевизията му? Или зад партията му стои чужда сила както при Герб? Ако влезе, ами заслужаваме си съдбата, не можем да се сърдим.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Психо

    22 6 Отговор
    Къде ще е Мая?
  • 20 ГЕРБ) на Борисов води в анкетите с 28 пр

    27 5 Отговор
    Това е манипулация от разни сайтове които има малко гласа хората искат всички депутати вън и на тяхно място нови телевизията и тя манипулира директорите им дърпат конците от парламента
  • 21 pepy

    40 8 Отговор
    Мераклиите ще стават все повече...

  • 22 СИТ

    35 57 Отговор
    Ще гласувам за партията на Слави Трифонов. С риск доста хора тук да не харесат написаното от мен, ще кажа защо ще го направя. Борисов и ГЕРБ унижиха всички българи. Дълго е за обяснение. Всички теглим от последствията сега. За БСП какво....гладни въ.ш.к.и-ще се докопат до властта и ще оглозкат до кокал малкото останало месо от икономиката и частния бизнес. ДПС...още джамии, още частни пристанища, ТЕЦ-ове, турски уж инвеститори, още баклава, халва и разтегливи локуми. Мая...освен за нещо след полунощ едва ли ще направи друго за просперитета на 7 милиона мераклии да живеят по-добре. Кой остана....хайде, казвайте.

    Коментиран от #28, #35, #47, #68

  • 23 Решението

    38 14 Отговор
    Трета политическа сила, но само в болните им глави. И от предните две нищо не става– нагледахме им се са сеирите. За да тръгне БГ напред трябват абсолютно нови, млади и компетентни хора, респ. партия/и.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Реалист

    35 15 Отговор
    То ако Славчо успее да влезе в парламента, вярно няма да има такава държава 9 СРАМ голям ще е! Пробват се да подлъжат колебаещите се с фалшиви проучвания и подони статийки без линк, ама едва ли ще има чак толкова балъци...
  • 26 Ай стига бе

    31 18 Отговор
    Солтарийски министър на културата, Краси Радков военен министър. Кулеков министър на енергетиката.... Е те тогава ще цъфнем отвсякъде..

    Коментиран от #58, #73, #80

  • 27 ЪРП

    25 46 Отговор
    ДОООЛНА, ЖААААЛКА И МИИИЖАВА ПРОПАГАНДА ОТ "ПОЛИТИКО"!!!!!!

    ТРЯБВА ДА СИ ПЪЪЪЪЪЪЪЛНА ОТРЕЕЕПКА И ЗАВИСИМА МИЖИТУУУУРКА ,ЗА ДА ГЛАСУВАШ ВЕЧЕ ЗА ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ СА НЕВИЖДАНАТА ЧУМА ПОКОСИЛА БЪЛГАРИТЕ, БЪЛГАРИЯ, ИКОМОМИКАТА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ГОРИТЕ НИ , ВОДИТЕ НИ И Т.Н. И Т.Н. !!!!!!!!!! ФАКТ, ФАКТ, ФАКТ!!!

    БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ МАААААСОВО ЗА "ИМА ТАКЪВ НАРОД", ЗАЩОТО СА С НАЙ-НАЙ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ШАНСОВЕ И ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА КЪМ ДОБРО В БЪЛГАРИЯ И ЗА РАДИКАЛНА И ДРАСТИЧНА ПРОМЯНА В ПРОГНИЛАТА ОТ КОРУПЦИЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА СЕГА И МАФИОТО-ПАРТИИ!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #36

  • 28 Решение

    21 12 Отговор

    До коментар #22 от "СИТ":

    Всички упоменати трябва да се изметат от политическата сцена, вкл. Славчо с номерата.
  • 29 да питам

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й":

    И що 30 ? Много повече са ...
  • 30 А дано влезе

    3 14 Отговор

    До коментар #2 от "Леле":

    тогава! Един "умен" тролей по малко си заслужава на 100%!
  • 31 ТаУмВзе

    16 18 Отговор
    Абсолютно логично е след мутропитека сикаджийски да е учиндолския чалгар. Толкова ни е акъла. Матрялееее!
  • 32 Като му видя физиономията на Слави

    31 13 Отговор
    И разбирам - в Учиндол са взимали много вредни наркотици на времето...
  • 33 Тулупа

    1 10 Отговор

    До коментар #3 от "BGЭХП":

    Верно ли
  • 34 Пълни глупости

    25 15 Отговор
    Славуца много е надценен. Тоя не е внесъл и един данък в Държавата а иска да я управлява. Хубавото е че ще откъсне малко мургави от гейберите. Този път в Парламата ще е пълен бъркоч и правителство няма да се състави. Ще има нови избори.
  • 35 pepy

    50 11 Отговор

    До коментар #22 от "СИТ":

    "Ще гласувам за партията на Слави Трифонов..."

    Защото повече от 20 години опростачване от телевизора не е достатъчно и е добре това да продължи и от НС...

    Коментиран от #104

  • 36 Хахаха

    30 11 Отговор

    До коментар #27 от "ЪРП":

    Не е истина, това сериозно ли го мислиш?! Та Славчо цял живот е обграден само с мутри. Много жалко, че успява да заблуди хората.
  • 37 Умен чадо!!!

    11 12 Отговор

    До коментар #7 от "Боко":

    Такъв какъвто не е глупака и крадеца Борисов!
  • 38 ЪРП

    16 38 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ДАДЪТ НАЙ-ЯСНАТА СМЕТКА В ЖИВОТА СИ ,ЧЕ САМО "ИМА ТАКЪВ НАРОД " ИМА НАЙ-ДРЪСТИЧНИТЕ И РЕАЛИСТИЧНИ ШАНСОВЕ ДА РЕАЛИЗИРАТ РАДИКАЛНА ПРОМЯНА В ПРОГНИЛАТА ОТ КОРУПЦИЯ СЕГАШНА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ !!!!!

    ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ СА ТОТАЛНАТА ЧУМА ПОКОСИЛА БЪЛГАРИТЕ , БЪЛГАРИЯ , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НИ, ИКОНОМИКАТА НИ , ОБРАЗОВАНИЕТО НИ , СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА, ГОРИТЕ НИ ВОДИТЕ НИ!!!!!!!!!!
    НЕВИЖДАНАТА ЧУМА СПОЛЕТЯЛА БЪЛГАРИЯ СА ТЕ, ГОСПОДАРИТЕ ИМ И ПОДЛОГИТЕ ИМ!!!!!!!

    Коментиран от #40

  • 39 келеметор

    7 6 Отговор

    До коментар #6 от "Шпек":

    отличен коментар,плюсче

    Коментиран от #44

  • 40 ТаУмВзе

    18 5 Отговор

    До коментар #38 от "ЪРП":

    Ти си с изостанало умствено развитие. Съчувствам ти.

    Коментиран от #51

  • 41 pepy

    34 6 Отговор
    Мераклиите нямат край...

  • 42 Я да видим

    14 21 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Публикувано във факти.бг: (ГЕРБ) на Борисов води в анкетите с 28 процента подкрепа !!!
    Вярно +
    Невярно -
  • 43 зара

    22 10 Отговор
    пиарстрайте му, пиарствайте на това учиндолското псе, ама ще видите какво е овластен чалгар - то ни дудук ще се види ни нищо, ще опищим орталъка от проста мъка
  • 44 Отлична простотия!

    6 6 Отговор

    До коментар #39 от "келеметор":

    Минусче! 😀

    Коментиран от #60

  • 45 ЪРП

    12 31 Отговор
    "ИМА ТАКЪВ НАРОД" И "ОТРОВНОТО ТРИО" ТРЯБВА ДА РАЗМАЖАТ ВСИЧКАТА ОСТАНАЛА СГААААААААААН ОТ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ И ПОДЛОГИТЕ ИМ!!!!!!
  • 46 оня с коня

    17 18 Отговор
    Направих си труда да потърся "Политико" с Гугъла и излезе следното:Европейската Медия "Pooll of Pools" на 13.12.20г публикува данни от проучване към 29.11.20г за Полит. Картина в БГ ако Изборите бяха СЕГА/29.11.20г./:ГЕРБ- 31%,БСП- 22%,ДПС-12%,Патриоти- 10%,СЛАВИ - 7%,Демокр. Б-я- 6%.,като последните 2 Партии са с Тренд Надолу в сравнение с Лятото.Мая и останалите - НЕ ВЛИЗАТ в Парламента.Проучването ПОЧТИ съвпада с това на "Барометър",които дават 8% преднина на ГЕРБ пред БСП.Това го чета в Гугъл и е към /повтарям/ 29.11 20г.Да се промени Картинката толкова драстично както твърди Авторката на Статията...просто е АБСУРДНО!!!

    Коментиран от #52, #54

  • 47 Точно това е

    7 3 Отговор

    До коментар #22 от "СИТ":

    Ти го каза този които не го вижда това или се прави на сляп или е неграмотен и прост или е турчин и мисли злото за България
  • 48 Матей

    11 9 Отговор
    След време може и да няма такава България,след като се появяват нелепи проекти като слави енд мая,с техните палячовщини.политиката у нас се е превърнала в художествена самодейност и всеки напорист негод-ник се изявява като популист,нахвърля се словесно върху управляващите и влиза в парламента.Такива за 30 г. чет нямат,преди всеки избор,по няколко,толкова надъхани и убедителни.После замлъкват и почват да прислужват на управляващите.
  • 49 Мутрите

    24 4 Отговор
    да си ходят.Окрадоха ни държавата,една реформа не направиха.Напоследък от страх тиквата изхвърли милиони от парите незаслужено на разни администрации да го подкрепят на изборите.Нещастник никой не ти вярва вече.Ти си най-лъжливия премиер за всички времена.Сбогом!
  • 50 Слави Триванов

    15 27 Отговор
    Е патриот и ще направи наѝ доброто за България тои има пари и е помагал на много хора,в неговата партия има много интелигентни хора които знаят какво правят тои е добра опция за гласуване
  • 51 ТаУмВзе

    12 1 Отговор

    До коментар #40 от "ТаУмВзе":

    В бг и никовете се Крадът!
  • 52 Е що се мъчиш да

    12 2 Отговор

    До коментар #46 от "оня с коня":

    четеш платени соц. проучвания! Тук имаше една анкета, гледай!

    Коментиран от #61

  • 53 Чалга

    15 9 Отговор
    патерица изгнила ! Лудост - с 200 към пропастта !
  • 54 Не виждаме

    7 5 Отговор

    До коментар #46 от "оня с коня":

    нито един от изброените , на който може да се има доверие.
  • 55 Мдааа

    11 12 Отговор
    наистина Слави трябва да го направят диспечер в Градски Транспорт.
    Само като му се чуе името и тролеите излизат по маршрути.

    Коментиран от #62

  • 56 Какви са

    20 7 Отговор
    тия 28 процента за ГЕРБ след като десет години тяхно управление ни държи на дъното непоклатимо.
    А да не говорим за всичките скандали.
    28 процента много тъпи хора е много за един народ.
  • 57 Ако има такива

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Леле":

    Хора като теб тогава няма да има спасение за България лошо е че всеки втори е неграмотен и тъп ние сме топ в Европа по бедност и неграмотност.
  • 58 Те няма да участват

    6 7 Отговор

    До коментар #26 от "Ай стига бе":

    Толкова си дезинформиран че говориш глупости в партията ще очастват много интелигентни хора това доказва че българина спи и е прост
  • 59 Христо

    21 11 Отговор
    иванов заслужава да е министър,защото е компетентен и има куража да направи съдебна реформа.Ама го избягват за коментар,а ни блъскат по-некачествените,защото всички ги е страх от реформа в правосъдието,която е най -първа и важна.Аз ще гласувам за Иванов,защото вярвам в неговата компетентност.Не плюйте Мая ,защото тя бе най-добрия омбудсман и показа с екипа си компетентност и ни защитава с кауза.Така,че тези които са показали,че могат да работят за нас те трябва да влезнат в парламента,не лаладжии без образование.
  • 60 Браво

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Отлична простотия!":

    Удивителна , с две колела ...😁
  • 61 оня с коня

    9 5 Отговор

    До коментар #52 от "Е що се мъчиш да":

    Прочетох какво са писали "Политико",защото СТАТИЯТА е на "Политико"!А вместо да ме поучаваш кои Социолог. проучвания са Платени и кои - Не,ЗАЩО не напишеш че Заглавието на Статията "Има такъв Народ " ще е Трета полит. Сила в БГ" е ЛЪЖА според Тебе,защото "Политико" е Платена полит. Агенция?НАПИШИ ГО БЕ,нали има свобода на Словото!

    Коментиран от #63

  • 62 Мноого страх!!!

    10 7 Отговор

    До коментар #55 от "Мдааа":

    Многоооо! Той небрежно споменат в статията, а тролеите на крадеца Бойко и на продажника от да България, ще счупят клавиатурите! 😀 И колкото повече се напъват, толкова повече му расте рейтинга! 😀 защото на всеки интелигентен човек му е ясно, че за да плащаш на тролеи за лъжи и простотия, си нечестен и подъл!😀 Давайте тролеи! Покажете ни гнусните ви и крадливи господари! 😀
  • 63 Че какъв е проблема!😀

    7 3 Отговор

    До коментар #61 от "оня с коня":

    Веднага ти го пиша!!! Заглавието на "Политико", чиста лъжа! Доволен ли си сега! Нямам притеснения да кажа истината!😀
  • 64 отчаян

    12 5 Отговор
    Как правят тия проучвания , без да са ясни нито листите , нито програмите на партиите. Или за стадото това е без значение? По степен на простотия и алчност ли ще ги избираме?
    Слави и Мая са следващия проект с който разчитат да излъжат стадото и да съхравят чекмеджетата на Борисов и Пеевски- ще си ги поделят. БСП , ВМРО и ДПС са си едно с ГЕРБ - продажни путинисти и агенти на ДС.
  • 65 лъжи

    19 8 Отговор
    Започна се с голееемите лъжи и манипулации.
    За Слави партенката е най -голяма. Слави могат да го подкрепят само стари чалгари, но те гласуват за БСП.

    Коментиран от #67, #77

  • 66 Мухаа,хаа!

    11 6 Отговор
    Щом и политико-веца от майна си Райна,сочи упиндолския слсвей зс трета политическа сила, ще кажа само едно: Закривайй! Боко ви фърфори с 200, тези ще ви фърфорят с 1200., всяка седмица,цели четири години.И ежедневно ще се оправдават с Боко.Той ще им служи за железен параван.И нищо няма да можете,да направите..Ганчо,Ганчоо! Избираш само един,бе Ганчо! Само един! Дай му пълна власт,да не може се оправдава с коалиционния партнъор.И му гледай сейра.Но до едо година максимум.Лъже ли,краде- шут в г,,з,,о завинаги.Следващия моля! Сега пак стар бардак! На крилца и перца ще се цепим! И те след това ще ни го нацепят.Заедно и коалиционно.!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 античалга

    15 8 Отговор

    До коментар #22 от "СИТ":

    Управлението на държавата не е да се кълчотиш и лигавиш по телевизията. Иначе другото от коментара ти е вярно, но чалгаджията го причислявам към изброените от теб, защото допринесе за опростачването с чалгализиране на цяло поколение млади хора.

    Коментиран от #72

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Казвам за пореден път..

    9 7 Отговор
    Слави - премиер,Маестрото - министър на културата,Венко,дет бий барабаните - шеф на МВР,Ванката - президент.Денят е 28-03
  • 72 Куха мантра! 🚾

    9 7 Отговор

    До коментар #68 от "античалга":

    Все се чудя, колко трябва да е "УМЕН" човек, за да повтаря една и съща простотия, тиражирана и постоянно в пресата за "УМНИ"! По интересното е, че така нареченият "чалгар" като направи концерт, сте първи за "опростачване" !😀 Ако имахте идея как изглеждате, ще изтичате да си пъхнете главата в 🚾! 😀
  • 73 Гост

    9 5 Отговор

    До коментар #26 от "Ай стига бе":

    Как мислиш, дали Кулеков ще се справи по-лошо от теменугата!? Аз си мисля, че и ти ще се спривиш по-добре от нея....представи си....
  • 74 Гост

    2 4 Отговор
    Забрави точката между 4 и 3 за герп...😂
  • 75 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #69 от "РЕАЛНОСТТА Е СЛЕДНАТА:":

    Забрави точката между 4 и 3 за герп...😂
  • 76 Дали е "Мен"?😀

    5 4 Отговор

    До коментар #70 от "Медуза":

    Те тия дето са "Мен" не се продават!😀 Тоз никога няма да е "Мен"! Виж за придворен шут на крадецу Бойко, има талант! 😀
  • 77 Левтер

    8 23 Отговор

    До коментар #65 от "лъжи":

    Не съм чалгар,не съм гласувал никога за БСП,обаче ще гласувам за Слави,каписчи!?
    И няма да съм само аз!

    Коментиран от #79

  • 78 Шопо

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "Леле":

    Де,бре! Пожарникарят с какво е по-добър ???!!!

    Коментиран от #83

  • 79 pepy

    21 3 Отговор

    До коментар #77 от "Левтер":

    През 2001 год. сигурно гласува по същия начин и чакаше да те оправят за 800 дни... и продължаваш да чакаш...
  • 80 Българин

    9 8 Отговор

    До коментар #26 от "Ай стига бе":

    Партията на Слави - Шефът на Сименс, подизпълнтелния директор на Гугъл, двама инженери от Тесла, програмистът на Макинтош, двама биоинженери от Новартис, четирима специалисти от Силициевата долина

    Партията на боко - суджука от генерал тошево, шиши от югозападния, маджо бащата на СИК, очите с петте куршума в пикочния мехур и мозъка, дето синът му уби Милен Цветков..

    Вие кои предочитате?

    Коментиран от #101

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ТОЧКАТА

    10 0 Отговор
    щом казват!!!!Бе то май няма българска партия!!!Сите са проект на някого отвън и веч тотално не ни ебават за слива....
  • 83 Си ган

    4 7 Отговор

    До коментар #78 от "Шопо":

    Правилният въпрос е с какво другите са по-добри от него, че да им дадем шанс!
  • 84 Станислав Трифонов

    7 10 Отговор

    До коментар #7 от "Боко":

    Споко бе Тикво!! Ще влезем в Парламента ама няма да управляваме!! Ще получаваме тлъсти заплати, ще ядем депутатски кюфтаци,ще имаме субсидии ще осребряване всеки наш " златен пръст"!! Ясно??

    Коментиран от #86

  • 85 Млад протестиращ

    9 4 Отговор
    Боко Кюлчев Чекмеджиев - Президент???!! Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!!
  • 86 Всеки тролей

    6 1 Отговор

    До коментар #84 от "Станислав Трифонов":

    така, ще постъпи! Съмнения нямаме!!! Все пак са отражение на "УМНИТЕ", крадливи, продажни и подли господари!
  • 87 Млад протестиращ

    5 6 Отговор
    Боко Кюлчев Чекмеджиев - Президент???!! Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!!
  • 88 Гост

    2 4 Отговор
    82.търсят болногледачи в германия, 1700 евро, терминала, като не ви изнадя Номер 82.
  • 89 Анонимен

    0 7 Отговор
    Герб, слави, ДБ и цветанов. Герб ще победи, но ще е в опозиция, а бб президент. Каза го ченгето по бнр при Силвето в Неделя. Споко.
  • 90 Анонимен

    3 0 Отговор
    Преждевременно да не получи някой Инфаркт. Честито на БНР-50 години. Хепибъде тую.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Анонимен

    5 2 Отговор
    Кой излезе извън България да учи, работи, спечели. Хубаво е в големитеградове, но в провинциите е зле.
  • 93 БХОРТЕИ

    2 11 Отговор
    Тез и двамата не стават остава само Радев.
  • 94 Ако беше влязла като доброволка

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Врачка":

    санитарна там Глория щях да съм много изненадан. Сега ни най-малко не съм. И Слави ще влезе в парламента ама това няма нищо общо с влизането на Глория за лечение във ВМА. Просто има достатъчно много заблудени, които да гласуват за него. То не че има и за кого да се гласува. Всеки ще избере пак по-малкото зло според собствените си разбирания.
  • 95 Анонимен

    0 0 Отговор
    УСПЕШЕН ДЕН (2)...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Слави дупетат

    10 2 Отговор
    Слави не става за нищо,бил трети,защото е едно голямо нищо!
  • 99 Пак платени статии

    6 0 Отговор
    Политико написал популистка антибългарска статия.Демек ако Слави е " трети" ,БГ ще пусне СМ с българоомразната си политика и фалшифицирана история в ЕС.Значи патриотите" не са прави",а" виновни",нито единната българска позиция за рамката на преговорите така ли?То не е само езика " древния" от 1945 г.,всичко е изопачено и втълпено от детската градина.Абе защо не проверите кой е жертвата?
  • 100 Пловдив

    5 1 Отговор
    Новото ОПГ, е готово...!!!
  • 101 Гост

    8 6 Отговор

    До коментар #80 от "Българин":

    Ами не знам кого избирам, ама тия дето си ги изброил от Славчовата дружинка, не ми е ясно кого ще ,, оправят,, освен себе си. Сименс,Тесла ,Новартис.......човече ,ти не си в ред бе, да чакаш хора от някакви средни изпълнителски нива в международни компании, да ти оправят държавата.

    Коментиран от #102

  • 102 Българин

    9 2 Отговор

    До коментар #101 от "Гост":

    Еми щом ти харесва да те оправят селските мутри гласувай си за тях...
  • 103 555

    2 5 Отговор
    За референдома на Слави гласуваха над 2000000 човека за изборите ще гласуват сигурно половината.

    Коментиран от #106

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Кухчо

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Леле":

    Да ще влезе. И може да е трета сила, но ще направи правителство. А такива като теб и Боко по--добре наистина да ви няма
  • 106 Точно

    2 3 Отговор

    До коментар #103 от "555":

    Нова е големият им страх. Защото може и да е първи
  • 107 тотаЛИЗАТОР

    1 1 Отговор
    Тиквата не пуска властта , другите му я искат ! Да му дадат шкафчета с евро и може да дтане.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Дръж се умно народе

    1 0 Отговор
    Борисов се готви за президент. Николай младенов който отказа уникалния шанс на оон
    да стане посланик в либия и не напразно и тенденциозно се завърна в българия е ясен знак че ще стане премиер. Ще има голяма чистка на.министри. парламента ще е шарен. Политико са платена агенция. Не им вярвайте. Няма да се състави правителство защото ще има разногласия в програмите и ще има нови избори. Това са фактите.
  • 110 факт

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Леле":

    Народът не е изкукал, а е прост. 47% от младежите са функционално неграмотни според официални данни на МОН.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове