Last news in Fakti

15 Януари, 2021 22:08 4 602 93

Свиленски: БСП има една-единствена цел - да промени България

  • георги свиленски-
  • бсп-
  • избори-
  • видеонаблюдение-
  • активна регистрация

''БСП няма проблем с вътрешни проблеми, няма проблем със симпатизантите си'', категоричен е социалистът

Свиленски: БСП има една-единствена цел - да промени България - 1
Георги Свиленски, кадър: БНТ

''За нас няма проблем с датата на изборите. Всяка дата след 28 март е възможна и ние я приемаме. Хубавото на по-ранната дата е, че много по-рано България ще се освободи от това управление''. Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски. Той бе гост в предаването "Панорама" по БНТ

''Президентът изпълнява своите конституционни задължения - насрочва изборите, а работа на изпълнителната власт е да организира изборите. Работа на политическите партии е да спечелят изборите и да заслужат народната любов. Мисля, че всички партии приемат датата. Трябва да видим обаче оттук нататък какво се случва. Трябва да дадем възможност на всички български граждани на 4 април свободно да отидат да гласуват, защото напоследък се насажда страх, че е опасно да се отиде да се гласува'', коментира народният представител от БСП.

По думите му преди да бъде въведено гласуване по пощата, трябва да се изчистят избирателните списъци, защото ние не знаем колко хора имат право да гласуват. ''Ние сме за активна регистрация. Подкрепяме въвеждането на видеонаблюдението, както и на всяка друга мярка, която ще помогне да се предотвратят манипулации на изборите. Българите разбраха, че изборите се фалшифицират с невалидните бюлетини, с носенето на чували с бюлетини. Това българите го виждат. Нашата работа е да върнем доверието на българите в изборния процес'', заяви още Георги Свиленски.

''Не можем да кажем преди изборите дали ще ги признаем или не. Нека видим как ще се случат изборите, какъв ще е процесът, участието, сгрешените протоколи, невалидните бюлетини. Затова искаме изчистване на избирателните списъци и видеонаблюдение'', добави той.

''БСП няма проблем с вътрешни проблеми, няма проблем със симпатизантите си. БСП има една-единствена цел - да промени България. Нова система на здравеопазване, нова система на образование, нова система на обществени поръчки, защото корупцията убива хората'', допълни социалистът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОКО

    25 17 Отговор
    Борисов, Нали щяло да има скок на новозаразените две седмици след новогодишните празници, дето сме се събирали? Гадове долни, само лъжете бедните хора 🤬🤬

    Коментиран от #59, #82

  • 2 мдда

    46 17 Отговор
    Да промени България към по-добро – да ни лишите от присъствието си.

    Коментиран от #76

  • 3 Много опасни Нови ДЕСНИ.

    28 8 Отговор
    Христо Иванов, Слави, Цветанов и Боеца са по опасни от Б.Борисов. Категорично ПРОТИВ всички Нови ДЕСНИ продажници искащи да се наместят да лапат Лесни Евро пари за сметка на продажба и залагане на националните интереси на БГ. Тези нови десни искаха и искат с лесна ръка да спрат Енергийните проекти на БГ, за да се докажат в лоялност пред Запада и да изместят Герб. Против всички Десни е пътя на спасението. Щом Запада може да внася и транзитира газ от Русия, значи и БГ може да внася и транзитира за Запада газ от Русия. Хайде да започнем да си защитаваме интересите и после да се радваме на доходи и БЛАГОДЕНСТВИЕ. ВРЕМЕ е за съединение на Бсп, Герб и Дпс в една партия БРСДП. Всички останали нямат място в политиката на БГ.

    Коментиран от #19, #53

  • 4 Протест срещу безобразията в България

    10 5 Отговор
    Това е някаква лоша шега,нали?!Те не са учили,за да бъдат изпитвани.За всички е ясно,че това онлайн обучение е фарс,а за психическите последици въобще не ми се мисли.И всичко това на фона на празни Ковид отделения.Защо?

    Коментиран от #44

  • 5 Философа

    23 19 Отговор
    Не знам дали ще променят нещо само знам, че никога не са ни репресирали с прокуратура и МВР от БСП. На 4 Април българите трябва да се отървем от ГЕРБ /ДПС завинаги и да сложим край на мракобесито от последните 10 години.
  • 6 Гошо

    6 6 Отговор
    44 та нали опитаха, Бойко и Цецо и те, хидроинженера и доктор и той, е ай стига експерименти бе!
  • 7 Супер Марио

    20 13 Отговор
    От БСП никога не са били суверена на площад Народно Събрание и пред министерски съвет, а от ГЕРБ накараха милиционерите да бият хората
  • 8 Беше то..

    17 9 Отговор
    На Девети,1944.Тогава бе промяната,истинската,отвсякъде!Морал,икономика,реален напредък,повсеместен..Бай Тошо,ръкува се с партизаните аскетичното му лице..И после станаха като теб,Жоро,мазни бузи,отпуснати тела и дрън-дрън..

    Коментиран от #70

  • 9 Хора ще ви прецакат пак

    14 19 Отговор
    Да минат изборите и тиквата да се маха и всичко ще се оправи !!!!!
  • 10 НАРОДЪТ

    20 22 Отговор
    МАСОВО ще гласуваме срещу ХУНТАТА на ТИКВАТА.

    Коментиран от #64

  • 11 KODIAK

    17 9 Отговор
    ДПСто никога не се е окопавало така калто Бойко го окопа. 250 милиона на Ахмед за ВЕЦ Варна и пристанището от държавата пари +500 милиона лв. на фирмата на Ахмед за подръжка и ремон на язовири =750 милиона лв +още Бог знае колко стотици милиони!!!
  • 12 Последния Софиянец

    7 5 Отговор
    Агент Иван ясно че избяга през задния вход от народната любов,ама защо и Свиленски с него?

    Коментиран от #26, #36

  • 13 БКП

    18 9 Отговор
    промени България вече!!! То от тази промяна няма оправия още,айде еднопосочен към Русия комунета!!!

    Коментиран от #29, #55, #74

  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    18 6 Отговор
    Стига с тази промяна!!! Курнелия, като иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От комунисти, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за РАЗВИТИЕ трябва акъл и бачкане.
  • 15 Neo Nac

    13 17 Отговор
    Александър Симов не е най свестния, но ми е по симпатичен от Тома Биков, Спас Гърневски,, Цвета Караянчева....

    Коментиран от #28

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Venturа

    13 5 Отговор
    Никога повече червено-пембени комуняги. Ни Боковци, Цецовисти, Курнисти, Догановисти, Каракачановсти и тем подобни изчадия.

    Коментиран от #65

  • 18 оня с коня

    18 6 Отговор
    Абсолютно честен Свиленски- ВИНАГИ БСП са искали да променят България но така,КАКТО НА ТЯХ ИМ Е ИЗГОДНО!А колкото до останалото - че Нямали Вътрешни проблеми и Проблеми с Електората си...Айде Холан,след Изборите ще си приказваме.

    Коментиран от #27

  • 19 Мазньо

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Много опасни Нови ДЕСНИ.":

    Интересни идеи,съгласува ли ги с Наполеон от 3-та стая.....
  • 20 Ива Николова

    14 2 Отговор
    Бойко Пенков е двигателя на всички кражби в здравеопазването през последните 20 години. Това е несменяемият зам. министър на здравеопазването, когото дори Борисов не смее да уволни.

    Бойко Пенков създаде схемите по източването на средства чрез здравната каса, държавните и частни болници. В момента българите измират като мухи заради ОПГ-то около Бойко Пенков, а не заради коронавируса.

    Ще видите, че нито ваксинацията ще помогне, нито отминаването на коронавируса. Българите ще продължават да измират заради дългогодишните кражби, които напълно блокираха здравеопазването.

    Докато това ОПГ не се вкара в затвора, няма значение кое ще бъде следващото правителство. Цветан Цветанов изхвърча за 6 апартамента. Тогава, какво да кажем за Бойко Пенков, който си напазарува в брой цели 10 апартамента директно от строителя "Крит"?!
  • 21 Жоро Гоцев

    11 4 Отговор
    БАДжанак, как не те е срам да се показваш по телевизиите, И да говориш пълни ГЛУПОСТИ? Спомняш, ли си фирмата,, любов,, и кой правеше ревизия през 3 дена а?
  • 22 да питам

    12 3 Отговор
    Гошоо , знааш ли , че Деса има нова вила ??!
  • 23 Софиянец

    16 9 Отговор
    Никога повече няма да допуснем комунизъм в България, ако спечелят изборите очаквайте гражданска война!
  • 24 Комсомолец

    18 8 Отговор
    БСП отдавна се е доказала, че с нищо положително не променя България. Само лафове и гафове. Тоталитарна, семейна, комплексарска партия. Отделно, че освен да фалират някоя и друга банка през своето управление и един некачествен тротоар на са направили. И никой в Европа и света не ги е*ава.

    Коментиран от #30

  • 25 В.В.П.

    7 16 Отговор
    Герб и ДПС,трябва да се заличат,и всичко ще се нареди..Те са омраза и разделение..Наказателно производство,разбира се.!!!.Съд,присъда,затвор ..За пример ,на следващите политици..
  • 26 Жоро Гоцев

    11 8 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    НА ТИЯ 29 ДУШИ ЗАЕДНО С ПОПА ЛИ ВИКАШ НАРОДА?

    Коментиран от #33

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ми ,

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "Neo Nac":

    Цвета може да я махнеш .. вижда се накъде биеш ..😷😷
  • 29 Бай Миле

    7 10 Отговор

    До коментар #13 от "БКП":

    ПРОПАДНАЛ ГЕРБав ТУЛУП.Марш в черен Брюксел.
  • 30 СТАТИСТИКА

    10 14 Отговор

    До коментар #24 от "Комсомолец":

    23 милиарда € докараха БСП периода 2006-2009г външни инвестиции. ГЕРБ са докрали не повече от 5 милиарда € инвестиции за 10 години. В корумпирани държави никой не инвестира!

    Коментиран от #35

  • 31 беге демокрация

    10 7 Отговор
    само приказки, и то общи, знаем ви кои сте, и какви сте, знаем идеално и какво ще направите само веднъж да докопате властта
  • 32 РАВНОСМЕТКАТА 10 г ГЕРБ

    11 11 Отговор
    Външния дълг е тройно по голям от 2009 г, а живота много по лош от 2009 г!
  • 33 Софиянеца

    8 7 Отговор

    До коментар #26 от "Жоро Гоцев":

    Аз викам народа на ония по ПЕТ човека по селата, 'дето "посрещат" и "благодарят" на ТУЛУПА за добавките от 50 кинта към пенсиите.В София не видях дори и един ТУЛУП, да се възхищава на ТИКВАТА.
  • 34 Анонимен

    9 3 Отговор
    На думи. Ако може мислиш ли, че няма, ама няма, всичко е ликвидирано, стара техника от живково. Нищо не може да се направи, направи ви доган, неговите роб, сараи, но не и бкп, бсп. Доган сложил заместник да думи, бсп също на думи. Не съм ясновидец, не вярвам, но мисля, че герб ще ви бие. Виждали ли сте овце разпошукани...
  • 35 да питам

    13 6 Отговор

    До коментар #30 от "СТАТИСТИКА":

    Някой май е забравил на кого спряха еврофондовете ...

    Коментиран от #37, #38, #41

  • 36 Бързали са

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    към Деса,оня бил на банкет в някакво село,та затова....не са имали време,да те пернат и теб.
  • 37 СТАТИСТИКА

    5 8 Отговор

    До коментар #35 от "да питам":

    Спряха по оперативна програма САПАРД, не евро фондове, а сега министерството на земеделието го раследват в ОЛАФ! Ти да не виждаш случайно нещо от евро фондовете?

    Коментиран от #52

  • 38 Мазньо

    5 9 Отговор

    До коментар #35 от "да питам":

    От еврофондовете файдата е само за Бойчето,нас какво ни бъркат...
  • 39 Бонговец

    15 6 Отговор
    Най много да промените курса на еврото и да направите 300 лева за 1 евро. Както направихте преди. Никога вече бсп на власт!

    Коментиран от #48

  • 40 Корни

    12 5 Отговор
    Да, нормално е народа да гласува за герб. Другите умират от глад и вият като вълци с мерак да седнат на софрата и да опоскат всичко. Трябва всички да гласуван

    Коментиран от #45

  • 41 Dduromo

    6 10 Отговор

    До коментар #35 от "да питам":

    А къщи за гости ти забрави ли ги? А забрави ли шкафчето с евраците и златото? А 750 милиона забравени да се вземат от В. Божков забрави ли? А 10 км за магистрала,, Струма" за 1,350 милиарда лв забрави ли?

    Коментиран от #46

  • 42 Нямам срам

    8 2 Отговор
    Аз не искам нито Бойко на власт но и вас не искам Бсп камо ли дпс а ся де кой остава да командва ... воля нфсб и патриотите не ги броя те нямат умствения капацитет да управляват
  • 43 Който яде птичи крак той за мене е бунак

    2 4 Отговор
    Представи си ваксина толкова безопасна, че трябва да бъда заплашван да я приема. За болест толкова смъртоносна, че трябва да се тествам за да разбера, че я имам !
  • 44 мдаааа

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Протест срещу безобразията в България":

    Така е , те вече са едни нежни , раними душички . И дума да не става за казарма ..
  • 45 Мазньо

    3 5 Отговор

    До коментар #40 от "Корни":

    Когато ненормалните започнат да учат останалите на нормалност,нещо не е наред...Пък е и време Бойче да стане от софрата - заприличал е на хипопотам...

    Коментиран от #47

  • 46 да питам

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Dduromo":

    Я кажи за къщите за гости ..
  • 47 ми ,

    9 1 Отговор

    До коментар #45 от "Мазньо":

    Тъкмо сме го охранили .. Щото сега тия дето драпат , са мнооого гладни ...

    Коментиран от #50

  • 48 Недей ..

    7 2 Отговор

    До коментар #39 от "Бонговец":

    Само не и Румбата Фалита ...
  • 49 Цървул

    13 3 Отговор
    Гледайки "Баджанака", Симов, Зарков.. се успокоявам за изборите и ми става хубаво!
    Ако пък видя и др.Гечев, още по-хубаво!
    Да им пожелаем все така качествено опозиционно бъдеще!!!
  • 50 Мазньо

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "ми ,":

    Приятел,всички охранваме животинки,кой прасенце,кой теленце,ама когато започнеш да гладуваш заради тях....
  • 51 dfоо

    8 1 Отговор
    Комунисти в затвора в Беляне вие сте си го правили.Това ви постижението.
  • 52 ми ,

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "СТАТИСТИКА":

    То и Р.Овч. го разследваха , ама файда - йок ..

    Коментиран от #54

  • 53 Голем смях

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Много опасни Нови ДЕСНИ.":

    Най-благоденстващите държави в Европа са тези ,които не транзитират руска газ.Значи може и без транзит на руска газ.Хиляди години сме оцелели и без транзит ,а и горко на държава ,която разчита на ...транзит на руска газ.

    Коментиран от #56, #58

  • 54 Мазньо

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "ми ,":

    Приятел,така е ,докато нямаме читава съдебна система само ще си говорим глупости тука с теб....
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Мазньо

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Голем смях":

    Благоденстващи са тези ,които потребяват руска газ на добри цени,не като нас да подаряваме тръби за 3,5 млрд. на Русия...

    Коментиран от #92

  • 57 Ъхъъ

    9 3 Отговор
    Промените от БСП ги знаем, масови фалити и вдигане на данъци !!!
    Те господата от този клон на БКП само това знаят, както и хрантутенето на малцинства
  • 58 Наистина Голям смях

    3 4 Отговор

    До коментар #53 от "Голем смях":

    И Германия и Австрия ли не получава и не транзитира Руски газ, а знаеш ли, че ако през Германия и Австрия не влезе Руски газ цяла Западна Европа замръзва и спира многобройни производства и фабрики. Украйна и Полша вече замръзнаха. Ето затова е Ковид, докато не се разрешат търговските отношения от св. търговска война между САЩ, ЕС и Китай, започнала края на 2019г. ще има Ковид.

    Коментиран от #63

  • 59 аьее

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО":

    Защо не влезеш в ренимациатя и да видиш безмъртния.

    Коментиран от #61

  • 60 Анонимен

    3 1 Отговор
    Конкуренция. Сравняваш, мислиш и решаваш, но излишно е, те всички са заедно. Заможни са бсп да си стоят опозиция. Дпс, там не само турци. Другите ще гласуват за Борисов. А те са много. Те си го знаят. И мвр. И кои остаеат за бсп... Фпс са като войници. Тръбата засвирили и на бегом пред урните. А българите няма желание. Размисъл за вас български партии. Мого им дреме за някои си глупави. Те си имат герба. А той е общ, на бкп=бсп, дпс... Герб.
  • 61 тошко

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "аьее":

    Да май си вярваш , с една тояга ще ги излекувам и болни и лекари и теб
  • 62 опа

    5 5 Отговор
    БСП вече изпълниха целта си през 1996- промениха България... пенсиите станаха 10$ , народа изгуби всичките си спестявания...голяма промяна беше. никой здравомислещ не би гласувал повече за Герб или БСП
  • 63 мдаааа

    5 0 Отговор

    До коментар #58 от "Наистина Голям смях":

    Верно си голем смех .. Иди в едно ковидотделение за 24 часа и после пак се обади .. само не казвай сега , че си от персонала ..
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ачо

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Venturа":

    Прав си, само царят може да ни оправи.
  • 66 Духльо

    11 2 Отговор
    Ти с една жена не се оправи сега БГ ще оправяш, ние сме виждали как сте оправяли БГда ама не, не ставате много сте крадливи.
  • 67 Кси

    10 2 Отговор
    Мерси от вашето оправяне, знаем го, трева не никне след червените боклуци-олигарси, милионери и сие
  • 68 Аз предлагам така!

    3 3 Отговор
    А вие какво предлагате? Дайте една разумна платформа де!Само безсмислени дебати водите! Абсолютна безпочвеност,с извинение..
  • 69 Aмии

    6 4 Отговор
    Първо: кат на Курнела - синчето в Щатите. Второ - Щатите. Трето - Щатите. Какъв социализъм, електорате??
  • 70 маргинал

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Беше то..":

    Да бе ...Тошо тогава на тези кадри се ЗАПОЗНАВАШЕ С ПАРТИЗАНИТЕ ...."ЯНКО" ...нелегалният дето уж се е криел , пък Гешев не го е търсил ...
  • 71 луд доц

    1 1 Отговор
    каква глава ....
  • 72 Грипена

    2 2 Отговор
    Баджо Ще гласуваш ли за мен?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Абе вие от

    7 1 Отговор
    Както сте на власт нищо не направихте само говорите и крадете български пари и България пропада
  • 76 А дано!

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "мдда":

    Ама, за съжаление, надали...
  • 77 Зайко Байко многознайко

    4 1 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 78 От чужбина

    5 1 Отговор
    45 години стигат! Нали толкова имахте да променяте България. И като резултат се озовахме най-бедните в Европа.

    Да, за БСП всеки ден по-рано е благодат, защото електората им скоростно умира, особено при пандемията.
  • 79 ЦОЦИ АЛИСТИ

    3 1 Отговор
    Е КАК ДО СЕГА САМО ГЛЕДАХТЕ ДА НАБУМКАТЕ ТУМБАЦИТЕ, А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ СЕ СТИХТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ?!
    НЕЩО ЛЪГОТИШ МАЙ :)
  • 80 Гост456

    5 0 Отговор
    Много коментари и всеки исъдържа известна доза истина,някои повече,други по-малко, НО умишлено се пропуска да се РАЗЯСНИ на аудиторията какво я чака след 28 ми март.Президентчето нищо не казва по въпроса,управляващите и техните врагове,мечтаещи за кокала,също си траят.Само слушаме какви ,,благини,, ни чакат след като се оттървем от сегашните.И така: от 4 ти до поне 10 ти Април ще се обработват изб.резултати, После ще започнат консултации по връчване на мандат за управление,които за Великден ще спрат за седмица,после отначало.Ако наистина всичките тия нови партии минат 4 те процента, тая шарения докато се разбере кой с кого ,,ще се гушка,, ще мине поне месец най-малко .И така дойдохме до около 1ви юни .После докато се закълнат,това онова, и лятото свърши.НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО,освен ако сегашните не взеват отново първенството, ще заработят от Септември. Това е .Всички приказки за ,,рано да се отървем от това правителство,, са абсолютен популизъм и прах в очите на хората.
  • 81 Фаро

    3 1 Отговор
    И тия са едни нешасници като ония.Всички управлявали през последните 30 год да се махат
  • 82 доброжелател

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО":

    С тези рзсъщдения скоро ще ви видим на
    диреците и на афиша ще има петолъчка
    вместо кръст.Тогава кой ще глсува за вас?
  • 83 демократ

    7 0 Отговор
    БСП има една-единствена цел:
    Да напълни гушите на олигарсите около
    крадлата Кури включително и ти.
  • 84 мераклия

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "СПЕЦПИДARAZ":

    Пука му на Свиленски.Той и жена си продаде (бившата).

    Коментиран от #86

  • 85 А ДЕ

    6 0 Отговор
    И тоз другар от снимката ли ще ни оправя,НЕ МЕРСИ .На този до живот само за физиономия
  • 86 УРСУН

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "мераклия":

    То пък една..."жена"
  • 87 Искали Кокала

    4 0 Отговор
    Таварищ Баджанак На другаря Костов паметник трябва да му направите че ви даде възможност да се окопаите с краденото вместо Лустрация Отваряне на досиетата и Съд както направиха другите държави
  • 88 АЙ СТИГА БЕ

    5 0 Отговор
    ЦЕЛТА НА БСП ВИНАГИ Е БИЛА ЕДНА И СЪЩА, ДА КРАДЕ, ДА КРАДЕ И ПАК ДА КРАДЕ ОТ НАРОД И ДЪРЖАВА С ТЕХНИТЕ КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ ДПС! ТОВА АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ!
  • 89 Бай Кольо

    5 0 Отговор
    БСП променя България няколко пъти вече, и все става батак положението
  • 90 Гражданин

    3 0 Отговор
    Свиленски: БСП има една-единствена цел - да промени България,да я върне на ниво по времето на Жан Виденов!НЕ !Мерси!
  • 91 Това ви чака

    1 0 Отговор
    Трио Бабикян Славчо Трифоноф Мая Манолова Йоло Денев Импексова Милиончева Бойкикев
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Димитър

    0 0 Отговор
    Вие вече я променихте веднъж вашите майки не къпани да любя
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове