25 Януари, 2021 20:07 36 218 183

Ицо Хазарта към здравния министър: Имаш интелект, но са те избрали за министър, това обезсмисля последното

  • ицо хазарта

Не мога да приема, че на такова ниво той може да каже, че някой българин не е приоритет, всеки е приоритет, всички сме зависими един от друг, казва певецът

Ицо Хазарта към здравния министър: Имаш интелект, но са те избрали за министър, това обезсмисля последното - 1

Статусът ми не беше "Отваряйте кръчмите и дискотеките" – аз не съм душевно болен и ми е ясно, че в момента никъде в Европа няма отворени дискотеки. Това каза в предаването "Лице в лице" по бТВ рапърът Ицо Хазарта, по повод негов пост във Фейсбук, предизвикал широк отзвук. В поста Хазарта критикува министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов заради изказването му: "Ресторантите и заведенията не са ни приоритет".

"Много е рейтингово да кажеш: „Стига си ревал, има и по-важни от теб“. Тези хора – ресторантьорският бранш и заведенията - задават обикновен въпрос: Кажете при какви условия евентуално бихме имали възможност да работим – когато заболелите паднат под 100 на ден или под 5 на ден. Отговорът от властта и от обществото обикновено е стига сте ревали“, коментира изпълнителят.

Той се обърна отново към здравния министър: „Виж приятелю, ти си на моите години горе-долу, избрали са те, станал си професор по медицина, значи имаш висок интелект. После са те избрали за министър, което донякъде обезсмисля предишното ми изречение. Не мога да приема, че на такова ниво той може да каже, че някой българин не е приоритет, всеки е приоритет, всички сме зависими един от друг. Навремето един политик решил, че евреите не са му приоритет. И макар да е различно резултатът може да е един и същ“.

Той отговори и на мнението на някои, че не е достатъчно компетентен да коментира подобни неща в криза:

„В настоящото правителство, доколкото знам - екоминистърът е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител, министър-председателят е бил бодигард на по-предишния. Нека не си мислят хората, че го казвам с негативен отенък. Казвам го като доказателство, че във всяка една професия може да има читави управници заради правилните решения, взети в правилния момент“, каза рапърът, под чийто пост има 20 хиляди реакции.

Според Ицо Хазарта не може и да се говори за преквалификация, но му е ясно, че няма да се отворят дискотеки и кръчми.

„За преквалификация често говорят хора, които не са го правили никога. Често говорим за администрацията – най-често имаме дама или господин, при които отиваме в държавно учреждение, ако са в настроение казват: добър ден, дават бял лист, пишеш си трите имена, пишеш и ЕГН, бият печат и го слагат в чекмедже. После си гледат в телефоните, не е ли редно тези хора да се преквалифицират, а не хората, които са се „набълбукали“ с кредити и се опитват да правят бизнес. На администрацията ѝ вдигат и заплатите, на тях не само че не е им е забранено да работят“, коментира още Хазарта.

Рапърът заяви, че много би искал да се ваксинира и не неглижира коронавируса.

Но докато дойде моят ред, или вируса няма да го има, или мен, коментира Ицо Хазарта.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 320 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този тигър

    641 68 Отговор
    Ме радва, защото му квзва истинста в очите

    Коментиран от #62, #124, #180

  • 2 Това същество

    89 592 Отговор
    на снимката,и коментар,не заслужава!

    Коментиран от #54, #113

  • 3 Слушах

    631 82 Отговор
    Ицо, евалла наборе, постави ги с 2 приказки на място, да се сетят ту лпите, че се зеха на сериозно, мислят се за Богоизбрани мишките!

    Коментиран от #49

  • 4 Щом и тоя

    95 489 Отговор
    Взема да дава оценки управихме я.

    Коментиран от #74, #75, #126, #154

  • 5 Иво

    617 72 Отговор
    Браво! 80% от хората мислят това, което казва този човек!!!!

    Коментиран от #18, #118, #152

  • 6 тарикату

    219 29 Отговор
    ицо, ние сме у втората цедка...ядеме чинки, сойки.
  • 7 Гост

    388 49 Отговор
    БРАВО ИЦЕ,САМО ТАКА,ВИНАГИ В ЦЕЛТА.....
  • 8 Фифти стотинки

    64 22 Отговор
    Бинго не забравяй,че имаш стомах и той боли и то много „Ъпсypт ”paпЕр да го лекува,и това осмисля всичко!!!
  • 9 Хмм

    106 352 Отговор
    Оглупяваш, момче. По тази логика, никой не трябва да става министър,ако се смята за нормален! Излиза че нормалност е умните да оставят прости да ги управляват,така ли бе Ицо? Това да не са песните ти..

    Коментиран от #26, #76, #172

  • 10 Asdfg

    371 28 Отговор
    Абсолютно вярно за държавните чиновници! С нови по-високи заплати и винаги са на работа!

    Коментиран от #22

  • 11 Иво

    337 13 Отговор
    “Там, където глупостта е образец, разумът е безумие!!!” Гьоте , Това е България !!!!!
  • 12 БРАВО

    286 31 Отговор
    ИЦО....това с евреите е в десятката...сега само лицата са им други....!

    Коментиран от #56

  • 13 Фифти стотинки

    88 300 Отговор
    Проф.Ангелов /не ми е симпатичен/но той може да отидете в САЩ и да практикува професията ама ти ако отидеш САЩ да си „рапър” при нeгpитe. ще е голям майтап!!!!

    Коментиран от #24, #95, #143, #182

  • 14 Бонговец

    185 23 Отговор
    Думите ,,човек,, и ,,български политик,, използвани в едно изречение звучат крайно нелепо

    Коментиран от #123

  • 15 ами

    219 11 Отговор
    Зa прeквaлификaция чecтo гoвoрят хoрa, кoитo нe ca гo прaвили никoгa. Чecтo гoвoрим зa aдминиcтрaциятa – нaй-чecтo имaмe дaмa или гocпoдин, при кoитo oтивaмe в държaвнo учрeждeниe, aкo ca в нacтрoeниe кaзвaт: дoбър дeн, дaвaт бял лиcт, пишeш cи тритe имeнa, пишeш и EГН, бият пeчaт и гo cлaгaт в чeкмeджe. Пocлe cи глeдaт в тeлeфoнитe, нe e ли рeднo тeзи хoрa дa ce прeквaлифицирaт, без коментар
  • 16 8888

    201 31 Отговор
    Ицко министъра прави това което му заповяда джипката
  • 17 Корона глад

    279 36 Отговор
    Гледах го беше страхотно и много точно им ги каза. Мисля че малко хора ще усетят иронията му. Евала. Бодигардът на на един бивш премиер сега е пример. Такава си ни е държавичката.
  • 18 80% от хората?

    107 196 Отговор

    До коментар #5 от "Иво":

    Що за глупост? 80% от хората си работят гледат се семействата,деца и възрасти родители и не им пука за дискотеките и кръчми камо ли за палячовците които се изживяват за някакви певци или певици...

    Коментиран от #127

  • 19 РАДИО ЕЛТО

    135 37 Отговор
    прав си господин ИЦО право куме та в очи но КОСТА АНГЛОВ слуша БОЙКО БОРИСОВ понеже ОЙКО мисли да номинира КОСТА АНГЕЛОВ за депутат от герб ако спечелят де но едва ли та БОЙКО даже има фалшиви последователи
  • 20 Мой

    191 25 Отговор
    Министъра е бушон. Лошото ченге. Обира негативите и ще бъде изгорен, за свети факлата от банкя. Маниер на работа от 10 години, как не го разбрахте до сега, не знам.
  • 21 Behemoth

    150 29 Отговор
    За мен никой който може да търпи някой примат да издевателства над достойнството му и експертизата му не може да бъде наречен интелигентен....държавата е превзета от посредствеността и затова имаме такива резултати....интелигентните хора бяха прогонени или превърнати в маргинали.... България е страната на ментетата във всички свери...

    Коментиран от #65, #153

  • 22 карамфила

    127 22 Отговор

    До коментар #10 от "Asdfg":

    "винаги са на работа"? че това работа ли е?Едния шьофьор и трима безработни се возят с него и клатят глави в знак на съгласие.Да им имам работата на държавната администрация мога да я работя 100 години и няма да подам молба за пенсия.
  • 23 РАДИО ЕЛТО

    41 145 Отговор
    Господин ИЦО ти си психопат садист
  • 24 Коя професия,бе 5 Ст.

    94 14 Отговор

    До коментар #13 от "Фифти стотинки":

    лапнипишковец или седалищноблизец, щото като доктор и мениджър се е доказал като ликвидатор.
  • 25 Брей

    156 30 Отговор
    За да станеш министър при Борисов значи имаш сериозни проблеми с ума, самочувствието, реализация и въобще не държиш на себе си. Прав е набора, добре че поне понякога и нормалните мнения се допускат
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Uuuuuuu

    57 114 Отговор
    Ицо ХАЗАРТА срещу ПРОФЕСОР Ангелов СМЯХ В ЗАЛАТА.

    Коментиран от #100

  • 28 Остава маймуна

    39 82 Отговор
    Да викнете да се изкаже

    Коментиран от #171

  • 29 карамфила

    59 23 Отговор
    Цензурираме ли в името на герп?Достойно защитаваме лицето боику борисофф,на хаирлия да е .
  • 30 Котака

    52 110 Отговор
    Разбирам че темата " всички срещу правителството" е много готина и носи кликове за сайта, ама точно Ицо Хазарта да дава определения на министър не ми се струва много редно.Но в страната на чудесата всичко е възможно..За протокола : "........отварянето на заведенията не ни е приоритет КЪМ МОМЕНТА" Това бяха думите на министъра и Ицко умишлено се прави на неразбрал и продължава да си развива неговата теория извадена от контекст.

    Коментиран от #48

  • 31 мечо

    28 83 Отговор
    браво господине браво господине хубаво са ти платиле на такива да не се дава думата виште какви глупости расат и насаждат хората един срещо друк митежник протеже на христо иванов маджо
  • 32 Тиквето 🎃

    16 38 Отговор
    Евала Азис ! Евала Брендо.....
  • 33 А бе

    51 92 Отговор
    Не си прав! Грешката на министъра е че изобщо влезе в диалог. Ангелов е назначен за министър на здравеопазването,за да отговаря за здравето,а не за доброто настроение и купоните!
    Иначе трябваше да е министър на веселието,за какъвто може да се кандидатираш ти,Хазарт!

    Коментиран от #43

  • 34 😁😁😁😁

    51 25 Отговор
    Ице баце имаш адаш по прякор,чувал ли си за Симо Хазарта от Испания по известен като Сакскобурготски,трябва да направите един комар с него
  • 35 Веспа

    89 25 Отговор
    Браво Ицо.
  • 36 Вучо Вучо

    113 27 Отговор
    Здравният министър се продаде като лека жена на Борисов....Това обезсмисля всичко.Обикновен кариерист.

    Коментиран от #98, #179

  • 37 РАДИО ЕЛТО

    85 16 Отговор
    у нас мафията си има държава
  • 38 jorj

    32 77 Отговор
    Просташки хазарт,не върви.
  • 39 Крум Зрънков

    33 71 Отговор
    Ицо Хазарта министър на здравеопазването, Азис министър на културата, Слави Трифонов министър- председател, Румен Радев президент.
  • 40 Си ган

    35 88 Отговор
    Ице, винаги съм те харесвал ама тука сбърка...
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 GOST

    10 49 Отговор
    Нека да пуснат ВАКСИНАТА по аптеките, на висока цена ,който има нужда и възможности да си я закупи на десеторна цена и после с тези пари да се закупят нови 10 ваксини, това е свободната икономика!
    Така след 5-6 месеца нещата ще се нормализират,и по аптеките вече ще я има на 2-3 пъти над държавната цена.
  • 43 Az Zero

    60 16 Отговор

    До коментар #33 от "А бе":

    Е па то Ицо не иска Ангелов да е министЕр на купона, а ясни правила. Не четеш
  • 44 Пловдив

    74 15 Отговор
    Никой кадърен специалист, не отива да си дава задните части под наем в политиката!
  • 45 Васко Кеца

    22 56 Отговор
    Тоз за голем ли се мисли

  • 46 Муньо

    28 53 Отговор
    Много говориш, малко рапираш,ицеее...
  • 47 Ivan

    25 25 Отговор
    Тези хора,който имат нужда от ВАКСИНА,за да работят да могат да си я закупят дори и за 5000 лева ,да им се даде възможност да я закупят ,после с тези пари купете (или ги откраднете) 500 ваксини и си ваксинирайте ДОКТОРИТЕ дето се крият като МИШКИ.
  • 48 Az Zero

    52 8 Отговор

    До коментар #30 от "Котака":

    Очевидно си държавен АДМИНИСТРАТОР, седиш си на топличко, удряш печатите, а когато си на кеф дори казваш "Добър ден!".
  • 49 Мачкай

    65 24 Отговор

    До коментар #3 от "Слушах":

    Ицо! Ти си мнооого по подходящ да управляваш което и да е минисъерство от тея калинковци, калинки неграмотни
  • 50 Българин

    69 14 Отговор
    Какво ли ще измислят ДОКТОРЧЕТАТА,ЗА ДА НЕ РАБОТЯТ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА ,СЛЕД КАТО СА ВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИ ???
    ДОКТОРИТЕ СА ПО-АЛЧНИ ОТ МИТНИЧАРИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ !!!
  • 51 ггг

    27 65 Отговор
    В този сайт най големите извратеняци са представяни за нормални хора. Този изрод на снимката не прави изключение.

    Коментиран от #83

  • 52 ъкгьяуфвв

    56 22 Отговор
    Много правилно му го каза Ицо. За всяко нещо в управлението трябва да има показатели по които да се ръководят. Както трябва да се знае при какви условия, критерии и статистика се обявява пандемия. Само за справка да вметна ако някой не е запознат, СЗО обяви пандемия от Ковид-19 по усмотрение и поръчка. Те не са използвали никакви данни и статистика като условие защото умишлено са ги премахнали от документите преди около година-две. Това е абсолютно злонамерено и зловредно.
  • 53 така е

    10 39 Отговор
    Колкото ти имаш интелект, толкоз и той..
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 АЗ и АЗ

    51 17 Отговор
    ЯКО СЕ КРАДЕ ,БРАТО .ЯКО СЕ КРАДЕ !!! КРАДАТ И ПАРИТЕ ОТ ВАКСИНИТЕ !!! ЗАТОВА И ЯКО ЩЕ СЕ МР....
  • 56 Геш

    34 56 Отговор

    До коментар #12 от "БРАВО":

    Това леке изтърси, че на Хитлер евреите не му били приоритет, та видяхме какво е станало! Уникален тъпанар и индивид с ментален запек може да каже подобна глупотевина! На Хитлер евреите са му били приоритет на приоритетите и концлагерите го доказват, но който реве за крадените пари на Черепа няма как да го знае!
  • 57 жжж

    19 5 Отговор
    И този коментар е премахнат от "модератор". Тук действа механизма на Гьобелс. Лъжи, лъжи и пак лъжи= Факти.бг
  • 58 Българин

    49 23 Отговор
    ЗАЩО ММИНИСТЪРЪТСЕ ВАКСИНИРА ???
    ТОЙ НЕ Е НА ПЪРВА ЛИНИЯ!!!
    ТОЙ Е ВРЪЗКАР !!!
    СРАМ !!!
    А МЕНЕ МЕ Е СРАМ ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!!
  • 59 ТОЙ

    47 15 Отговор
    ВАКСИНИРАЙТЕ ДОКТОРИТЕ И ПОЛИЦАЙТЕ, ЗА ДА МОГАТ СПОКОЙНО ДА СИ ТРУПАТ ПАЧКИ !!!
  • 60 ФАКУЛТЕТО

    30 55 Отговор
    Ицо, имаш интелект, но си долнопробен рапър, това обезсмисля последното!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ТтТ

    24 47 Отговор

    До коментар #1 от "Този тигър":

    На този тарикат от кога кремАлци му побликуват тарикатлъците!
  • 63 Майна

    28 33 Отговор
    ИЦЕ, УЖ СИ ПРОТИВ МЕРКИТЕ, А АГИТИРАШ ЗА ВАКСИНИРАНЕТО.....НЕЩО КАТО ПОДЛИЧЪК ПРИЗИВ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ХОРАТА....,НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ!!!
  • 64 Жоро Гоцев

    24 46 Отговор
    ТОА ицо , какво е? Наркоман ли е? От къде излизат, нали наркомани ята е забранена. Защо са го изпущили?
  • 65 Ахам

    21 1 Отговор

    До коментар #21 от "Behemoth":

    Да, така е. Много правилно. Но ще добавя нещо, и много интелигентни хора останаха, скрили се от режима, и сега помагат .......
  • 66 Парадокс

    58 16 Отговор
    Само в България като се провалиш тотално като министър на нещо си, вместо да те изпратят да си търсиш друга работа - те те правят министър на друго нещо. Някои хора явно са абонирани за длъжността без значение колко са некадърни и този е един от тях. Надявам се тоя заедно със Симеонов и бензинджията след април вече да са в небитието.
  • 67 Продължаваме напред!

    53 19 Отговор
    Ицка,евала,че не им цепиш басма на тулупите.Скоро идва Видовден и дано народът гласува "правилно" този път-за нов политически елит и нови лица в политиката!По време на кризи се вижда кой как се грижи за обществото като социални мерки и помощ за засегнатия бизнес..Без коментар по въпроса!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Академик

    44 9 Отговор
    Изказване с тънка ирония и метафора!
  • 70 Тапата

    22 42 Отговор
    Рапърът ни призовава за пир по време на чума, а Ангелов му пречи, защото го смята за не приоритетен - ами не е!

    Коментиран от #78

  • 71 ИЗЛОЖИ СЕ

    29 53 Отговор
    ТОЛКОВА ВИ Е БАГАЖА! РАЗНИ СЕРВИТЬОРИ, БАРМАНИ, ГОТВАЧИ, КАМЕРИЕРКИ И РАПАРИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТЯХНОТО Е РАБОТА, МНОГО ВАЖНА РАБОТА? ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, МИНИСТРИ, АДМИНИСТРАЦИЯ, НАП, НОИ , МИТНИЦИ НИЩО НЕ РАБОТЯТ? ДА МУ КАЖЕЛИ КОГАТО УМРАТ 5 ЧОВЕКА - ИЦКО ДА ПУСКА КРЪЧМАТА ДА РАБОТИ? АБЕ ДЕБИЛ, ДНЕС СА 5 , УТРЕ 50, ДРУГИДЕН 500, ТОЛКОВА ЛИ СИ ТЪП?

    Коментиран от #103

  • 72 ОЩЕ 1 ДЕБИЛ

    29 17 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ МАХА - ИЦО ЩЕ ГО ЗАМЕСТИ!САМО ТОЙ НИ Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ДА УПРАВЛЯВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. ДА ВЗЕМЕ И ШАМАРА!
  • 73 Политолог

    35 8 Отговор
    Много ме кефи музиката на Хазарта. Тук спирам.
  • 74 Киро Корееца

    9 18 Отговор

    До коментар #4 от "Щом и тоя":

    Точно.

    Коментиран от #79

  • 75 Смешник,

    35 5 Отговор

    До коментар #4 от "Щом и тоя":

    Ти първо научи, че “управихме” се пише с “о”, пък тогава се изказвай, неграмотнико!

    Коментиран от #94

  • 76 Ходи си мутро

    54 20 Отговор

    До коментар #9 от "Хмм":

    Ицо има интелект, многократно превъзхождащ този на сегашния Министър (че и) Председател и за разлика от Бойко знае какво приказва. За съжаление дебилите и малоумните са мнозинство - до това доведе "управлението" на самозабравилия се пожарникар-охранител.

    Коментиран от #81

  • 77 СТИГА РЕВА

    29 34 Отговор
    БОЛИ ГИ, ЧЕ ИЗТРВАХА ГЮВЕЧА - ТЛЪСТИТЕ ХОНОРАРИ НА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА.АРТИСТИ? ИЗКУВСТВО? САМОВЛЮБЕНИ ФЕКАЛИИ.МИ АКО СТАНЕ ВОЙНА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ТОГАВА? КОИ БИЗНЕСИ ЩЕ ЗАТВОРИМ И КОИ ЩЕ ОСТАВИМ ДА РАБОТЯТ? Я ХОДИ РАПИРАЙ В СИРИЯ!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 текумзе

    6 11 Отговор

    До коментар #74 от "Киро Корееца":

    краставите магарета се надушвате,бооклук!
  • 80 СТИГА РЕВА

    33 27 Отговор
    КОЛКО ДОКТОРИ УМРЯХА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ИЦЕТО, ДА СПАСЯВАТ ДЕБИЛИ? МА МНОГО ИМ СЕ ХОДИЛО НА ЗАВЕДЕНИЕ - ПО ВЪЗМОЖНОСТ ВСЯКА ВЕЧЕР?
  • 81 Нет и тв

    39 6 Отговор

    До коментар #76 от "Ходи си мутро":

    Те са платени държавни хрантутници, изобщо не им се връзвай. Дават им по някой лев да пишат коментари, че някой да се обърка, че мутрите са обичани от народа. Ама няма такива. Мразим ви всичките. И мързеливите държавни "администратори", дето им плащаме да дремат като пуйки също.
  • 82 Даскал

    23 38 Отговор
    Ето, за това няма никакво значение какво е изтърсил Ицо Хазарта. Той ми е ясен. Тия дето го слушат,като Този тигър пишат така: ...... Ме радва, защото му квзва истинста в очите .... и са "почти" интелектуалци. Как успя обаче той да го докара на самочувствие до там, че си позволява да прави забележки на хора като проф. Костадин Ангелов ?

    Коментиран от #86, #102

  • 83 Ходи си мутро

    36 19 Отговор

    До коментар #51 от "ггг":

    А в тази държава най-големите тулупи се изживяват като царе. Щом е рапър - значи няма право на мнение?! Още един "вярващ" във величието на самозабравилият се Бойко. Бог да пази България!
  • 84 Бойкомолец

    7 12 Отговор
    Нещо това заглавие нема никакъв смисъл три пъти го прочетох
  • 85 Citizen X

    19 40 Отговор
    Не Хазарта , а Фелациото трябва да ти викат , ама нали не си ходил в казарма , няма от къде да знаеш , че когато висшестоящ изкомандва ГАЗ трябва да си сложиш противогаз , а дали е за добро или лошо , не успорваш разпореждането / заповедта / , иначе получаваш куршум за неизпълнение на пряка заповед.

    Коментиран от #87, #104

  • 86 буда

    29 11 Отговор

    До коментар #82 от "Даскал":

    що не къв е тоя ангелов да не е прима балерина у болшой театър. обикновен рапон
  • 87 люпчо

    25 8 Отговор

    До коментар #85 от "Citizen X":

    Я си прасни една доза че говориш тъпотии

    Коментиран от #92

  • 88 Обективен

    14 30 Отговор
    Харесвам песните му, има супер хитове, ама хайде да не разбира от ВСИЧКО и да дава оценки на ПРОФЕСОРИ по медицина !

    Коментиран от #145

  • 89 ТОЙ

    30 8 Отговор
    Айде ВАКСИНИРАХМЕ ГИ ДОКТОРИТЕ , да видим сега какво ще ИМ ПРЕЧИ ДА РАБОТЯТ ???
  • 90 Тиквеник

    28 12 Отговор
    А Тиквата ваксинира ли се ???
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ходи си мутро

    30 12 Отговор

    До коментар #87 от "люпчо":

    И две да прасне пак ще си остане неграмотен и страхлив злобар. А може да е от младежкия "ГЕРБ"?! Трол до трола, мила моя майнольо... Дано са останали трезво мислещи и интелигентни българи до изборите, че да се приключи с тази мъка!
  • 93 Точно

    29 3 Отговор
    За преквалификация често говорят хора, които не са го правили никога. Често говорим за администрацията – най-често имаме дама или господин, при които отиваме в държавно учреждение, ако са в настроение казват: добър ден, дават бял лист, пишеш си трите имена, пишеш и ЕГН, бият печат и го слагат в чекмедже. После си гледат в телефоните, не е ли редно тези хора да се преквалифицират, бeз кoмeнтaр
  • 94 Хи хи хи

    6 1 Отговор

    До коментар #75 от "Смешник,":

    Две ота си неграмотнико
  • 95 По полека

    17 1 Отговор

    До коментар #13 от "Фифти стотинки":

    У хамерика ходят такива, които тук в повечето случаи не стават и само единици изключителни.
  • 96 Не му

    32 12 Отговор
    харесвам песните, но тука е 100% прав!
  • 97 Стана модерно

    10 26 Отговор
    тъпанари друсани да се изхожда публично.
  • 98 Лорда

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "Вучо Вучо":

    Аууу, как можеш да казваш на една "принцеса" "лека жена", аууу....
  • 99 vip07

    24 5 Отговор
    Ицо е умен човек, но трябваше да го попитат как щеше да действа ако той беше министър и имаше знанията и информацията на министъра..

    Коментиран от #101

  • 100 Убреее

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Uuuuuuu":

    Смешно и жалко...за Ботокса .
  • 101 Ха ха

    24 5 Отговор

    До коментар #99 от "vip07":

    Той отговори:"Умният не става министър".Чети м/у редовете .
  • 102 Даскале,

    21 4 Отговор

    До коментар #82 от "Даскал":

    А ти не мислиш ли за преквалификация?Или ти е добре от в къщи на дивана да преподаваш биология или химия ?Колко месеца ти стана платената отпуска ,мързеливецо?
  • 103 Ха ха

    19 3 Отговор

    До коментар #71 от "ИЗЛОЖИ СЕ":

    А ти хидроинженер ли си? Като Доган?Или караш Жипка,ако е свободна?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 стойчо керев

    11 26 Отговор
    тоя глупак как е успял сам да състави толкова сложно изречение
  • 106 НАТЕГАЧ ЗА ПОСТ

    13 24 Отговор
    ПАЛЯКА ХРИСТО ИВАНОВ-МАДЖОТО Е ОБЕЦАЛ НА ИЦКО ХАЗАРТНИЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПОДЛОГА В ПАРТИЯТА СИ, КАКТО СА ТРЪГНАЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ КОПУВАМЕ ПАМПЕРСИ, КОЙ ЩЕ БЪРШИ СЛЕД ВАС ДРИСОЦИ.
  • 107 АЛОУУУ ПЕЕЩИЯ

    22 27 Отговор
    ИЦЕ ДОКАЗА ЧЕ СИ МНОГО МЪНИЧЪК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ , ИНТЕЛЕКТУАЛНО. ВЗЕМИ УЧИ СТАНИ ПРОФЕСОР И ТОГАВА ГОВОРИ. ЯВНО МНОГО СИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА, КАТО МНОГО ДРЪНКАШТЪПОТИ ПО ЕФИРА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ НА ХОРАТА КОТО ЗАГУБИЛИ БЛИЗЪКИ ДО ТЯХ БЕ ЛИЦЕМЕР, ИНАЧЕ СИ МНОГО ОТВОРЕН ЩО НЕ ХОДИШ САНИТАР В КОВИД КАТО СИ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН „ПАТРИОТ”.
  • 108 НЕЩО ЗАМИРИСА

    22 20 Отговор
    Не си приоритет рапарю/другарю. Точно в този момент малко досаждаш с тъпите ти размисли по картинки, лекарите без теб могат, но ти и семейството ти отворко без лекари не момжеш, престани се пънеш смешко а се огледай.
  • 109 шоп

    18 22 Отговор
    Хазарт и ти ли почна да ръсиш умни заключения ? Жалко за теб, брато. И ти потъна в блатото на политическите глупости.
  • 110 Я па тоя

    20 21 Отговор
    Са постригал кат партиен секретар на селският колхоз в таджикистан. Там можеш да даваш коментари на прости колхозници, на професори и министри ставаш смешен ганьоооо.
  • 111 gggw

    21 23 Отговор
    откак говореше колко много харесва мая манолова не му слушам глупостите. ами - да, умен и здравният министър, много повече от теб.. щом не е казал кога ще ги отваря значи не е лесно да се даде такъв отговор. се едно да те питат кога ще поумнееш, ице?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 умнен и красив герберскиИбрик

    18 5 Отговор

    До коментар #2 от "Това същество":

    Сигурно си пазиш коментарите за любимото същество от банкя
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 bro

    5 3 Отговор
    наще депутати като MP3ки нали брат ицо
  • 116 Никола

    29 8 Отговор
    Живея във Финландия. Всичко си работи: заведения, магазини и т.н. Хората избират!!!! Приложените мерки зависят от ситуацията и може да се различава в различните области, но дори и маските в магазините не са задължителни, а препоръчителни. Европа не е 3-4 държави, които се дават за пример по телевизора.

    Коментиран от #151

  • 117 Тиквата

    24 10 Отговор
    Идиота с ДЖИПКАТА ги прави нещата непоправими. Как някой ще повярва на Спящата Красавица от Банкя ?
  • 118 Боби

    11 20 Отговор

    До коментар #5 от "Иво":

    Ако 80% от хората мислят като него тежко и горко на тази държава ще сме все в преход още 50г заради такива мислители като тоя чвор
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Зайко Байко многознайко

    19 8 Отговор
    Иване , Иване свери си часовника в пенсионния фонд бъркаха всички , наистина най-много откраднаха комунистите. Еднокнижника докаэа обаче , че апетитът идва с яденето и особено когато си лишен от минимален набор морални ценности сякаш нещата ти се отдават по-добре. Голямото крадене и корупцията в държавата ни са абсолютно диспропорционални с това което се отпуска в последно време от гербаджиите или по скоро от вождът им, эащото той си управлява еднолично, тоталитарно, както бай Тошо. Това е эа да си спасят кожата и въэможно по-дълго да останат във власта, цитирам :" Целта оправдава средствата" , Бацето ви е хитрец а народът лесно эабравя и прощава. Эа да може да се промени сегашното състояние необходими са няколко неща, които эадължително трябва да бъдат направени, необходима е лустрация от която бягат всички неэависимо от цвят и принадлежност, леви, десни, либерали, монархисти, седесари, включително и новоиэлюпени кандидат Наполеоновци, силно гражданско общество, мониторинг , мандатност и при това желеэен контрол! Реорганиэиране на полицията и наэначаване на хора с висок морал които просто трябва да иэпълняват ЭАКОНА, не както сега, направил тежко провинение вместо да го иэгонят те му намират друго топло място, Бацето ви энае много добре да се ориентира в теэи мътни води и эатова отпуска финансови помощи , эащото теэи от държавния апарат эа да си эапаэят синекурните си длъжности эаедно със семействата си ще гласуват эа него. Едва ли има друга държава в Е
  • 121 Зайко Байко многознайко

    23 6 Отговор
    в ЕС с толкова полицаи на глава от населението? Эа мен неэависимо в каква система работят, полицаите са хрантутници и параэити , но са така нареченото необходимо эло. Ужасното в България е , че хем са много ,хем са корумпирани до дъното на костния си моэък! На всичкото отгоре са добре охранени и както Бацето ви каэва с маэнинка! Эапомнете, че всеки иска да пее (това се отдава на малцина Богоиэбрани обаче), но никой не иска да копае картофи и да ниже тютюн)!
  • 122 Владимир

    15 8 Отговор
    Браво на ицо..
  • 123 Селянин

    4 6 Отговор

    До коментар #14 от "Бонговец":

    Как-то да кажеш социалист / комунист мисли за народа
  • 124 Помисли

    10 13 Отговор

    До коментар #1 от "Този тигър":

    Хазарт за някои ти си гении за други боклук можеш ли на всички да угодищ / но се стараеш да те харесат по голяма част / Тока е навсякъде затова не даваи оценка за нещо което не разбираш
  • 125 Само питам

    9 15 Отговор
    Не давайте трибуна на подобни боклуци, пазете реномето си.
  • 126 Тихо

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "Щом и тоя":

    Герберясала мишка, тихо и не църкай.
  • 127 6565

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "80% от хората?":

    Ти си инпотентен бе ко семеиство.
  • 128 Лудия

    7 8 Отговор
    Браво Ице. То ако ни оставят всички да си кажем мнението във ефир какво ще стане?Поне аз мисля че воже и да им светне че е време.
  • 129 любител

    16 7 Отговор
    браво бе много вярно администрацията на Б-я е по голяма от на европейския съюз ама боко тиквата ги държи на хранилка за гласове за изборите.без значение че освен да показват тоалети и маникюри и да пречат на работещите хора друго не вършат.
  • 130 Нане

    6 5 Отговор
    Точно! Само че и интелекта е спорен!
  • 131 кръчмаря

    10 12 Отговор
    Изопачава приказките Ицо и се прави на интересен!
    Министърът искаше да каже, че този отрасъл не е животоспасяващ за икономиката и може да бъде жертван за определен период!
    Освен това, ресторантьорите получават пари от държавата!!!!!
    Това, защо не го казват???????
    Взимат кинти без да бакчат, много от тях дори не искат да почват, така им е по-добре!

    Коментиран от #148

  • 132 петела

    1 6 Отговор
    В общи линии смятам,че Ицо е прав,освен в едно нещо.Еяреите са били приоритвт на Хитлер,но и най- умният си е малйо прост,въпрос на пеиоритвт да четеш по различни въпроси,както и да прочетеш повече от една книга. Гибона най и една прочетена няма,ама дремв му
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 колю

    0 0 Отговор
    Е добре де! И модераторът е хор!
  • 136 Електра

    10 6 Отговор
    ТОЯ НАРКМАН ЛИ Е ИДОЛА НА САЙТА...
  • 137 Yesssss

    12 4 Отговор
    СТИГА С ТЕЗИ КРЪЧМИ И ЗАВЕДЕНИЯ.

    КАК НЕ СЕ НАДОХТЕ, НАПИХТЕ И.........
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 истинко

    9 10 Отговор
    Наркотиците и алкохола съвсем са му промили мозъка на Хазартния!
  • 140 Готин

    7 5 Отговор
    Това, че мисля като Ицо, не ме прави нито тъп, нито рапър. ,,Да живее международното положение!,,
  • 141 Тошко

    10 9 Отговор
    Ицо, поведението ти вече е дразнещо! Спри се.
  • 142 Го4о

    12 4 Отговор
    Ицо Хазарта ми заприлича на Мишо Шамара!?!? Знаем какво стана с Шамара.
  • 143 профан ангелов

    8 8 Отговор

    До коментар #13 от "Фифти стотинки":

    ще отиде проф. Ангелов в Щатите, ама като санитар, не като лекар! Там не ти е боколандията с връзките!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 ха хахахаха

    11 7 Отговор

    До коментар #88 от "Обективен":

    "професори" по медицина?! По-скоро телевизионен пропагандатор. Ако беше истински професор сега щеше да си гледа пациентите, а не навсякъде да му виждаме физиономията, че ни омръзна!
  • 146 Ицо

    10 7 Отговор
    Браво Поздравления Не си мишка и нагаждач!!!
  • 147 Българин

    8 6 Отговор
    Прав е Хазарта ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА най -вероятно ще умрат преди да им дойде ред за ВАКСИНА.
  • 148 5лв.

    7 1 Отговор

    До коментар #131 от "кръчмаря":

    Тоз пък.Кви пари кви 5 лв бе смешльо.Познаваш ли поне някой ресторантьор?
  • 149 Ице, ще ти кажа

    8 0 Отговор
    Тъй като са, ти сложили портрет, на който приличаш и ставаш за министър, това е между другото, замислете се малко, искате ли да посещавате заведение или ресторант най вече, поднесена храна в еднократни чинийки и други.....?!
  • 150 111

    9 8 Отговор
    Стига сте ревали за ресторанти, чалга и кючеци! Сега светът тотално се затваря, вие искате да биете тъпани и да се веселите! Малко имайте чувство за отговорност!! Позор!
  • 151 111

    7 8 Отговор

    До коментар #116 от "Никола":

    Ами живей си във Финландия и не ни я давай за пример! Нашият стил на живот е друг. Нашето здравеопазване е друго! Нашите учители са други! Нашите старчески домове са други! Нашето съзнание е друго! А и вече се срути Шведския модел!! И те се затвориха! Впрочем сега и Европа тотално затваря границите си! А вие искате българина да яде и пие като за последно! Срам!
  • 152 кака

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иво":

    Глупости!! май процентите си ги измисляш ти!
  • 153 Лили

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Behemoth":

    Глупости! Приматите пишат май тук!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 БЪЛГАРЧЕ

    8 7 Отговор
    Така е с премиер министър - ЕДНОКНИЖНИИ ВИНЕТУ БОЖЕСТВЕНИ критиките са ЗАБРАНЕНИ.
  • 156 РАЗБИРАЧА

    11 6 Отговор
    ИЦЕ КАТО СИ ТОЛКОВА ДУХОВИТ ХОДИ ГИ РАЗПРАВЯЙ ТИЯ НА ХОРАТА В ТРАУР ЗАГУБИЛИ БЛИЗКИ ОТ ПАНДЕМИЯТАНА, ДА ТИ ВИДИМ ЖАЛКАТА ИРОНИЯ.
  • 157 БСП най крадливата партия

    10 3 Отговор
    КАЖИ НЕЩО СМИСЛЕНО, ДО ТАМ ЛИ ТИ СТИГА ИНТЕЛЕКТА, ТАКА СЕ ГОВОРИШЕ И ЗА ЧЕРНОБИЛ НО НАРОДА ПЛАЩА НА ФИНАЛА СМЕТКАТА, ЯВНО СИ ПРИХВАНАЛ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО НА КОМУНДЕТАТА.
  • 158 Употребените хора

    10 8 Отговор
    Ако те заразят теб или някой от твоето семейство в някое заведение дали щеше да бръщолевиш тия тъпотии.

    Коментиран от #159, #160, #161

  • 159 Анонимен

    4 8 Отговор

    До коментар #158 от "Употребените хора":

    ти що за хипохондрик си? Да не мислиш, че като прекрачиш прага на заведение или магазин и те чака един с пръскачка и започва да те заразява с нещо? Сигурно и удостоверение ти дава, че те е заразил точно той точно там. И ако сега си примерно на 50, през миналите 49 години като си бил болен знаеш ли точно от какво и точно къде си го хванал? Аман от филмари.
  • 160 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #158 от "Употребените хора":

    ВСИЧКИ,КОИТО ИСКАТ ДА НЯМА НИКАКВИ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ,ДА СЕ ОТКАЖАТ ПИСМЕНО ОТ БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ, АКО СЕ ЗАРАЗЯТ ИЛИ ЗАРАЗЯТ БЛИЗКИТЕ СИ!
  • 161 Анонимен

    3 4 Отговор

    До коментар #158 от "Употребените хора":

    такива като теб си ви представям какви кекави зубари сте, отхвърлени тотално от обществото без никакъв живот. От тия дето още на училище са им се смели децата, че им тече цифката и се спъват като ходят, ама редят шестичките и те са развили злоба към всичко нормални хора, които си живеят и се веселят. То тая ковид истерия такива я създадоха на базата злобата си към нормалните хора, но накрая справедливостта ще възтържествува. Все пак като си негоден стой си у вас, но другите не можеш да накараш
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 СЕРИОЗНО

    5 4 Отговор
    Мангъров каза ли - че маските не вършат работа, а ще каже ли - че сезонният грип го няма заради мерките - тоест и маските????? Защото това каза Чорбанов, хем не вършат работа маските и мерките, хем това спряло грипът??? Бе видя се, че грипът от кем трайлс е пенсиониран, и без това няма мерки и маски да го спрат. Но го пенсионираха, ще намалят населението с по-добър - по ефективен метод - ковид-19-21-..., и ваксините. Още 1981 година дошло запитване в БАН, за ваксина против забременяване, запитване от СЗО.
  • 164 chrome

    3 0 Отговор
    НИСТО НЕ РАЗБРАЬ АНАРХИА
  • 165 Анонимен

    6 3 Отговор
    няма го сезонния грип по новините - защото не е модерен. А хората си го карат. Нали ако признаят бройките като от миналата година болни от сезонен грип, няма да останат никакви "ковиди" и цялата им долна схема ще пропапдне. Нали не мислиш, че хоп - грипът, който го има от векове всяка зима, точно тази го изкоренихме без никакви усилия и от само себе си и няма болни - просто и те се пишат ковид да се пълнят гушките на заинтересованите.
  • 166 анализаторът

    9 4 Отговор
    ицо ицо колко ти е акъла ,ако въобще го имаш .Министърът на ЗДАВЕОПАЗВАНЕТО Т/А да се грижи за здравето на народа си,а не да мисли бирараджията колко ще загуби затова че му е затворена кръчмата,където продава бирата за 2Э а я взима за 0,25.Хайде стига с тия голи приказки за закъсалия бизнес.Без кръчми ,фитнеси ,танцови зали, спортни мероприятия животът е ЖИВОТ, но без хора е ГРОБИЩЕ
  • 167 Пешо бозата

    5 0 Отговор
    А , ТИ СИ ПРОЗЗЗЗЗЗ КАТО ГЪЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ .....
  • 168 Жмък

    0 1 Отговор
    Ясно, разбрах! Две гарги летели, синята на дясно, втората на горе
  • 169 ПЕС пушистый

    3 1 Отговор
    не са отворени кръчмите и това ти е проблема нещастния певец
  • 170 13212313215

    3 3 Отговор
    Тоя е по зле и от парашутиста на дондуков. Одете в СССР да ви чипират с ваксината спутник
  • 171 Пенсионер

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Остава маймуна":

    Ами те(маймуните) станаха много на клона, та тръгнаха по телемаймунските студия.е ми допускат коментара, че бил обиден, а студията и сайтовете допускат обидникоментари на Хазарта.
  • 172 ДАААА

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хмм":

    Ама то си е така простите ни управляват.
  • 173 Ха ха ха ха ха ха ха

    4 3 Отговор
    Ицко, можеш ли да кажеш едно изречение? Струва ми се че ти е беден речника...
  • 174 Дрогата

    1 2 Отговор
    и алкохола на никого не са простили, и тоя се взе за велик, а е всъщност е просто държана лансирана!
  • 175 Гост

    0 3 Отговор
    А стига ревал и ти.Пак парите ви малко само за това мислите.Един спасен човешки живот пак е нещо стига с това отваряне на тия развъдници на covid.
  • 176 ЛУД ВРАБЕЦ

    1 0 Отговор
    Предлагам ХАЗАРТА ЗА МИНСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !!!!
  • 177 Шоп от СО

    1 1 Отговор
    Аз прочетох от недостоверен източник че здравният министър е гейчо и с Владо Карамазов си гугуткат. Мисля че има някаква истина, всеки сам да провери и прецени
  • 178 Антикомунист

    0 1 Отговор
    Тъпака рапър и той мерудия в манджатс
  • 179 Магелан

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Вучо Вучо":

    Това момче ще бъде следващия премиер.Ще питате защо?Защото им показа на крадливите и коромпирани полетици и чиновници къде зимуват раците и истината в очите!Колко нагъл трябва да бъде човек и да си увелечи заплата си ?Предлагам всички служители който са държавна хранилка да си защитът позицията си при свободен конкурс с други кандидати.Намаление на държавната администрация с60%.Тогава да видим кой ще гласува за тази партия която е на власт.Независимо коя е тя.Защото това са сигурни гласоподаватели на управляващите.Треперят за местенцето си и заплатката си да не останат на улицата.А какво да кажат тези трайнобезработни на който им искат 26лв.за здр.осигуровки.А на чиновниците държавата им плаща всички осигуровки.
  • 180 Люлин картел

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Този тигър":

    Ице баце,кажи пусни некоя фъсничка за Боко ти ги измисляш перфектни
  • 181 W124

    0 1 Отговор
    Не харесвам Ицо хазарта и песните му.....Но е на 100% прав за всичко което е казал тук
  • 182 Ivan

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Фифти стотинки":

    Ха ха, сигурно и гнома Кралев в Америка ще е спортист номер 1. И Боко - президент.
  • 183 факт

    0 0 Отговор
    БРАВО ИЦЕ, НАХЕНДРИ ГИ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове