Last news in Fakti

26 Януари, 2021 16:27 5 268 101

Медици скочиха срещу Ицо Хазарта: Поруга всички, които платиха с живота си

  • ицо хазарта

Днес, когато целият свят е изправен срещу COVID-19 и търси спасение, за да се съхранят възможно най-много човешки животи, Вие г-н Петров си позволихте да обиждате на висок глас един лекар, пишат от БАПЗГ

Медици скочиха срещу Ицо Хазарта: Поруга всички, които платиха с живота си - 1

Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи изразява своето безпокойство и категорично несъгласие с думите на българския рапър Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, съобщиха в позиция до медиите от БАПЗГ.

В национален телевизионен ефир той каза: “Навремето един европейски политик е преценил, че евреите не са му приоритет. И макар методите да са се променили много от тогава, резултатът е един и същ”, което прозвуча като арогантен и абсолютно недопустим паралел между усилията на здравния министър Костадин Ангелов за овладяване разпространението на COVID-19 в България и действията на историческа личност, довели до смъртта на милиони човешки същества с възпламеняването на Втората световна война и изграждането на лагерите на смъртта.

Уважаеми г-н Петров, да говорите от висока обществена трибуна абсурдни неща е опасно за обществото. Паралелът, който направихте, е неверен и абсолютно недопустим и то в навечерието на Международния ден на Холокоста!

Днес, когато целият свят е изправен срещу COVID-19 и търси с общи усилия пътища на спасение, за да се съхранят възможно най-много човешки животи, Вие г-н Петров си позволихте да обиждате на висок глас един лекар в лицето на министър Костадин Ангелов, който, заедно с експертите от Националния оперативен щаб, търси най-верните решения с първи приоритет – запазване здравето на нацията.

Хвърляйки тази недопустима обида, Вие поругавате всички усилия направени от медицинските специалисти у нас за лечението и спасяването на пациенти с коронавирусна инфекция. Поругавате медиците и обикновените хора, които платиха с живота си в тази трудна битка с невидимия враг.

Бихме искали да припомним, че когато бяха въведени по-строгите противоепидемични мерки на 27 ноември 2020 г. заболеваемостта от COVID-19 в България беше 2,5 пъти по-висока на 100 000 население в сравнение със средната 14-дневна заболеваемост в ЕС.

След въвеждането на мерките броят на заболелите от коронавируса спадаше с бавни темпове, което наложи удължаване на мерките до края на януари 2021 г. В момента заболеваемостта, хоспитализациите и смъртните случаи са значително намалели, но в никакъв случай не бива да се прибързва. Нека не пропиляваме с лека ръка постигнатото с толкова много усилия!

За целта е нужно да се вслушваме в думите на експертите. Смятаме, че е нужно да се обсъди поетапно и приоритетно стартиране на дейностите в различните области на социалния и икономическия живот при непрекъснат анализ на данните за заболеваемостта.

По този начин няма да се компрометират постигнатата ниска заболеваемост и започналия процес по ваксиниране на приоритетните групи. Още повече, че предстои стартирането и на масовата ваксинация срещу коронавируса.

Необходимо е да се вземе под внимание и факта, че у нас вече има регистрирани заболели от английския вариант на COVID-19, който според експертите е значително по-заразен.

Това крие опасност от драстично увеличаване на броя на заболелите и на хората с тежко протичане на болестта, които ще имат нужда от болнично лечение. Ситуацията в Европа е изключително напрегната - Норвегия, Испания, Германия, Франция и други европейски страни продължават да затягат мерките с нови ограничения, включително и за бизнеса.

Уважаеми сънародници, нека се обединим, за да преминем заедно по възможно най-добрия начин през трудните изпитания на днешния ден! Призоваваме ситуацията да не се политизира! Нека се доверим на експертите – на хората, за които всеки човешки живот е ценен независимо от пола, расата, религията и политическите пристрастия, пишат от БАПЗГ.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    174 33 Отговор
    Мафията в бели престилки.Скоро ще има разплата.

    Коментиран от #5, #28, #34

  • 2 сектант

    29 107 Отговор
    ицака да се придържа, към хипхопа
  • 3 1234

    150 13 Отговор
    Тея колко хора избиха покрай тоя ковид, ама има Господ , той си знае работата.
  • 4 Отровното трио

    56 39 Отговор
    Ако властта ни я бе дал народа, всички лекари до стената и разстрел

    Коментиран от #6

  • 5 Миризлив пор

    24 93 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Защо след като според теб е мафия, не лекуват пациенти и т.н. не станеш един санитар в ковид-отделение? От време на време ще подхвърляш по един парацетамол и ще си клатиш краката. Събираш и изнасяш доказателства, въз основа на които съдиш всички за затрития бизнес?

    Коментиран от #10

  • 6 Последния Софиянец

    29 9 Отговор

    До коментар #4 от "Отровното трио":

    Мангъров ще го помилваме.ха ха ха
  • 7 Майна

    134 19 Отговор
    ИЦО ЛИ ВИ Е КРИВ , БЕЗСРАМНИЦИ СТЕ ВИЕ.., НЕ СТЕ ЛЕКАРИ...!!!!

    Коментиран от #55, #56

  • 8 Дим през Комина

    41 6 Отговор
    Айде да преброим неевреите,които са минали през КОМИНА?

    Коментиран от #49

  • 9 КРОКОДИЛА

    69 6 Отговор
    АБЕ ЩЕ СТАВА НЕЩО АМА СКОРО ЩЕ Е ....................................
  • 10 Последния Софиянец

    3 16 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Там търсят млади хора .

    Коментиран от #23

  • 11 ТаУмВзе

    109 20 Отговор
    Щом вият на умрело Ицо ги е наредил Правилно! Браво Ицоооо!

    Коментиран от #38, #91

  • 12 Иво

    23 81 Отговор
    Докато се дава обществена трибуна на дебили ще има дебилни изказвания. От тази утайка смятаща се за хайлайф на мен лично ми се повръща.
  • 13 гост890

    20 66 Отговор
    Аре стига сте му правили безплатен пиар на това момченце.Да ходи да се прави на жури,да си прибира хилядарките и да си наляга парцалите .
  • 14 ОООООООО

    69 5 Отговор
    БАПЗГ!!!!!!!!!!!ТОЧНО ВИЕ С ИЗКАЗВАНЕТО СИ/И/ИЛИ ПРОСТО УМНИКЪТ НА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ПОЛИТИЗИРАТЕ СИТУАЦИЯТА....ПЕТРОВ НИЩО НЕ Е КАЗВАЛ ПО ПОВОД МЕДИЦИТЕ КОИТО ПОМАГАТ И СА В "БОРБА' С ТОЗИ ИЛИ ДРУГ ВИРУС И ВЪОБЩЕ В СЪВЕСТНИТЕ ПОМАГАЩИ ПРИ ВСЯКА ЕДНА СИТУАЦИЯ!!!!ДА СИ СПОМНИТЕ ВИ ПОДКАНВАМ ЗА КРЕЩЯЩАТА НУЖДА ОТ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И ДЕЗИНФЕКТАНТИ,КАКТО И ПЕРСОНАЛ....ОНЕЗИ МОМЕНТИ В КОИТО ВИЕ "КРЕЩЯХТЕ ЗА ЛИПСАТА ИМ И МОЛЕЩИ ЗА ТАКИВА....
    И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ДА СПОМЕНЕТЕ С КОЙ "ЖИВОТ" НЕГОВ Е ПОМОГНАЛ "БОТОКСА" ТАКА ИЗМИСЛЕН И НАРОЧЕН ЗА ВАШ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ?????ОНЗИ ЗА КОЙТО СЕ ИЗКАЗА ПЕТРОВ????
  • 15 Azz

    79 7 Отговор
    То па един лекар,то па един министЕр....
    Намерили кого да защитават!Ако тиквата му не каже на тоя с кой крак да стъпи и колко крачки да направи...
    Кукла на конци!!!
  • 16 Майна

    77 7 Отговор
    КАКВИ УСИЛИЯ Е ПРАВИЛ КОСТАДИН АНГЕЛОВ?? НЕ СТИГА, ЧЕ ЗАЕМА ПОСТ, КОЙТО ЗАСЛУЖИ С ЛАЗЕНЕ ПРЕД ОНУЙ..МИ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, ЩЕ ГО ЗАЩИТАВАТЕ..!!! НЕ СТЕ ЛЕКАРИ ВИЙ...МПЕЧАЛБАРИ СТЕ!
  • 17 незнайко

    56 6 Отговор
    Досега колко ИМУНОЛОЗИ и ВИРУСОЛОЗИ си казаха мненията ??? Нито един с изключение на Доц. МАНГЪРОВ и Д-р Антония Първанова !!! Това КАК ВИ СЕ СТРУВА ???

    Коментиран от #20, #22

  • 18 Цицо Кравара

    3 4 Отговор
    ю ноууу, сейм. шит брооо.
  • 19 Пурко

    40 6 Отговор
    СЛЕД ПРАВИТЕЛСТВОТО ЕТО ТЕЗИ ТРЯБВА ДА СА СЛЕДВАЩИТЕ! НЯМАТ НАДЪНВАНЕ! УСЛАДИМ ИМ СЕ МНОГО ПАРАТА ПОКРАЙ КОВИДА! И НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ МИЛИЧКИТЕ ....
  • 20 Пурко

    39 2 Отговор

    До коментар #17 от "незнайко":

    ЧЕ СА НА ХРАНИЛКАТА ЗА МНОГО ПАРИ!
  • 21 5588

    27 3 Отговор
    Оставете Европа на мира, то е ясно защо се затягат мерките. Кажете как са затегнати в Китай, останалата част от Азия,разкажете за Африка и останалия свят. Без САЩ,Канада и Бразилия. Те са ясни също.
  • 22 Пурко

    7 6 Отговор

    До коментар #17 от "незнайко":

    Най-скъпата валута е МЪЛЧАНИЕТО!
  • 23 Миризлив пор

    12 6 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Ти си кандидатствал или само си чувал? Че Корнелия Нинова и тя е мачкан лак, ама поработи малко като доброволец, не я върнаха сякаш.

    Коментиран от #24

  • 24 Последния Софиянец

    21 6 Отговор

    До коментар #23 от "Миризлив пор":

    От Протеста направихме запитване с какво можем да помогнем до Здравното министерство но не получихме отговор.Сега са ми затворени заведенията и съм свободен.

    Коментиран от #31

  • 25 ХАЗАРТА

    10 30 Отговор
    НЯМА ВЕЧЕ КАЧЕСТВЕНО БЕЛО И ВЪРША ГЛУПОСТИ А МА ТОЙ ГОСПОД ЩЕ МЕ НАКАЖЕ.А МИ ПАРИТЕ СВЪРШИХА ПЪК КОЙ ЛУД ЩЕ СИ КУПИ МОЙ АЛБУМ ЛОШО ЛОШО
  • 26 Гражданин

    14 44 Отговор
    Къде е тръгнал този неук рапър да критикува много по-умните от него,след като не разбира нищо от медицина.Това ,че телевизия му е дала трибуна за празно и неуко говорене,говори за лош имидж на тази телевизия.Срам и позор!

    Коментиран от #36, #58, #83

  • 27 Бучката

    5 15 Отговор
    Трай си бе напушляк

  • 28 Бонговец

    34 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Аз ги знам поименно кои са обезпокоените медици/ Дариткова, Мутафчийски, Ботокса с оттока на челото и Бай Шиле. И тази е втората статия повтаряща се в разстояние на един час. Явно от правителственият пресцентър са силно обезпокоени от недоволството на хората. До полунощ очаквам и Светия Синод да се намеси и Патриарха да анулира кръщелното свидетелство на Ицо Хазарта

    Коментиран от #52

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Д р Вирхов

    28 3 Отговор
    БАПЗГ кои са?Аз не членувам там,не съм ги и чувал!Поредните лизачи на епилирани задници!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Теодоро

    36 8 Отговор
    Прав е Хазартчето,мафия в бяло на въжето Долу герберастката шайка
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Д р Вирхов

    34 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Абсолютно вярно!Изпълзяват като плужеци гербаджийски креатурни здравни котерии!Досега ги нямаше!От чии пари живеят?
  • 35 Алекс

    38 2 Отговор
    На гербавите ПР им е все по-трудно да заглушават различните мнения. Подкрепям г-н Хазарта и съм съгласен, че този министър е некадърен. Вижте състоянието на здравеопазването и тогава търсете враг. Високопарните приказки за "поругаване всички усилия" са смешни!
  • 36 AAAAAA

    17 3 Отговор

    До коментар #26 от "Гражданин":

    Точно там ти е проблема "гражданино"!!!!в телевизията....от там много се "научава" и все "точни" и "истини"
  • 37 hummingbirds

    9 3 Отговор
    Ицо не се притеснявай за нищо. Гледай Времето и думите които изричам! Тук съм от Отец ми, и Боговете над главите им са дошли.
  • 38 Д р Вирхов

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "ТаУмВзе":

    Прав си текумзе!Да живееш!
  • 39 Лост

    22 2 Отговор
    Всичките лекари ли са министри? Той се е изказал срещу министъра и мерките. Сега може ли и ефрейторите и художниците да се обидят, ако ги сравнят с Хитлер? Между другото рисунките му са много по хубави от онзиденшната.
  • 40 Санитар

    28 2 Отговор
    Не са обидени медиците а герберската калинка сред тях.Медиците са виновни,че търпят герберските некадърници заради 1 банан
  • 41 Коне с капаци

    15 1 Отговор
    Винаги, ВИНАГИ, има две гледни точки. ЗЩО СЕ ТРЪШКАТЕ. УВАЖАВАЙТЕ мнението на всеки !!!
  • 42 гост

    37 1 Отговор
    Черният циганин Костов трябва да бъде публично обесен дето направи болниците търговски дружества, а лекари и зъболекари - еднолични търговци. Т.е. Да не те лекуват, а за тях пациентът да е дойна крава.Защо разрешиха стотици частни болници на издръжка на касата. Лекарското съсловие стана като поповете - гледа на пациентите с досада.

    Коментиран от #79

  • 43 Ще видите на хората като

    25 3 Отговор
    Им писне че немогат да работят и да си искарват парите за прехрана тогава на оправляващите ще им стане тясно вируси мируси ще се е ба ВА те друг път
  • 44 С.С

    9 25 Отговор
    Не подкрепям изказването на Хазарта. Странно как, всички болни, без значение дали знаят от какво страдат, звънят на Бърза помощ. Търсят и искат медицинско обслужване, а не хип-хоп ритми, за да оздравеят. Какво са виновни обикновените педиатри, хирурзи, ортопеди, невролози, УНГ, травматолози, уролози- не разбирате ли, че не те разбиваха с години здравната ни система, а т.нар.ПОЛИТИЦИ! По бай Тошово време болниците бяха на почит, сега само подигравки отнасят. Ок, разбираемо е-има добри, има и не чак толкова добри лекари, но те зависят от парите, които държавата отпуска. И държавата си взима обратно
    тези пари. Кой изпразни НЗОК от осигуровките на хората? Защото не лекарите я изпразниха, а правителството. Със стара база, ниско заплащане и никакъв респект-лекарите отидоха в Германия и Англия, щото тук им омръзна да работят без пари и да ги бият неграмотни роми,пияни и надрусани типове. Кой ще оспори това? Всеки министър на здравеопазването е сложен с ясна цел от управляващите! На тях се сърдете! Не на хората в бяло. А щом толкова знаете и можете-хайде в болниците, там работите и бършете лай.н.та. на опи.ка.ни.те пациенти.

    Коментиран от #54

  • 45 Пешко

    28 4 Отговор
    Ицо Хазарта е прав. Подчинените на минетстъра безропотно следват нареждане да се покаже, че черното е бяло. Първо, кризата с вируса в цял свят е политико-финансова, второ, Ангелофаофа в момента, в който стана минетстър спря да бъде лекар и трето, наглостта, безочието, ...уткинското поведение на Ангелофаофа с ваксинирането му, въпреки че нито е най-важен, нито е възрастен, нито е лекар на първа линия показва, че това е човек, незаслужаващ уважение като човек и като министър. Като лекар, нищо не мога да кажа.
  • 46 В България болниците и лекарите

    21 3 Отговор
    Са наѝ пропадналата работа българинът е обречен на произвола на садбата че то и лекари няма сестрите са на по 60години срам и позор остават хората да умират и ги раскарват на доло на горе позор
  • 47 Стефчо

    26 3 Отговор
    Бялата мафия колко народ остави да измре по стълби и чакални? И се те гледат в ръцете! Сега вият като чакали.
  • 48 free man

    28 4 Отговор
    Не харесвам"рап",но момчето ми направи добро впечатление с изказа си.Никога не говоря празни приказки,а само от преживяно.Не можем без лекари,но меркантилността им вече е безгранична и вече е съчетана с все по-голяма некадърност.Винаги ми предлагат операция и най-скъпите лекарства,но съумявам да се оправя с билки и хомеопатия.Принуждават ни да си купуваме лекарства и консумативи,а после ги изписват.Източват Здравната каса с най-скъпите пътеки и какви ли още не измами.Мислят се за по-велики от Бог,били учили много и т.н.Никой не ги е карал да стават лекари.И пожарникари,спасители и т.н. спасяват животи,но не наглеят!
  • 49 Искаш

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дим през Комина":

    Да кажеш хората?
  • 50 Кака

    26 3 Отговор
    Много точно изрази неговото ,моето и на много други българи мнение.Браво Ице!

    Коментиран от #66

  • 51 Емил Железов

    21 3 Отговор
    Никой не може да го обори , дори и капацитети и затова се нахвърлят срещу Ицо. Явно ги дразни прозвището " Хазарта" , но за разлика от тях той не е хазартен . От началото на пандемията до сега всички около министър председателя( без него разбира се) си играят с нас сякаш са в казино.
    Браво Ице продължавай това е твое мнение и на болшинството българи.
  • 52 един от стадото

    14 3 Отговор

    До коментар #28 от "Бонговец":

    под вола теле търсят. Пет думи в не мерена реч не могат да кажат и все същата песен си знаят като латерни. Хвана ли се за хипхопера, щото е лесен и един от всички ни. Ех как ще ги докара само, ама в мерена реч, както Ицо си знае..Чакайте утре новия хит
  • 53 Перо

    18 2 Отговор
    Измислената асоциация да беше протестирала,когато през 2009-10 г.,толупа официално заяви,че здравеопазването не му е приоритет.Точно така се изрази!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Джоко

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Точно така! Не порута, а направи за смях само един- министъра на локдауна!
  • 56 РЕДОВИ БГ лекар

    24 3 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Ицо Хазарта е прав!! Освен страх,стрес и депресия ,тн. " експерти" начело с коремния хирург Муфтаджийски и неговия ортак Скубивеждов нищо друго не можаха да направят! Нещо повече!! Под маската " грижа за здравето се крие корпоративен корупционен интерес на " бялата мафия"!! Малкият и среден бизнес, инвалидите и възрастните хора- кучета ги яли!!!

    Коментиран от #60

  • 57 Джеймс

    11 4 Отговор
    Жълти зъбки и нерви лабави! Медиците по целия свят са професионално призовани да си.....свършат работата за която са призвани. Все едно войника да хвърли пушката и да се прибере вкъщи на стоп или шофьора да слезне от автобуса и сами да се закарате там на където сте тръгнали!

    Коментиран от #69

  • 58 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Гражданин":

    Яко брато.
  • 59 Д-р Хаус

    21 2 Отговор
    Ало,кои са тези " медици"?? Що не се явят с имената и лицата си?? По " разсъжденията им ще ги познаете,че това са " медици- менте"!! Ясно??
  • 60 Гост

    4 15 Отговор

    До коментар #56 от "РЕДОВИ БГ лекар":

    Тъпо и глупаво . Тоя да е прав един рапър ще се прави на умен ужас. Тоз блее най тъпата музика .
  • 61 Медик

    12 2 Отговор
    Моля да бъда разграничен от мисирките на бате Гойко!
  • 62 Мда

    12 4 Отговор
    Забравихте да споменете и че бяхме на първо място по смъртност.
  • 63 the truth

    24 2 Отговор
    Бялата мафия като взима по 5000 лв. под масата за операция, как изобщо смее да критикува и да бъде съдник? Съжалявам, има и съвестни лекари, но 90% търгуват с човешкия живот и Хипократовата клетва за тях не значи нищо.
  • 64 Банкер

    15 2 Отговор
    Покрай " короната" драстично се увеличи броят на милиардерите!! Овчият народ дава ли си сметка,защо това е така! Хайде " разбирачи" и "коментатори", отговорете!!
  • 65 Република

    6 1 Отговор
    Ицо много здраве на семейството в Лондон.
  • 66 Банкер

    16 2 Отговор

    До коментар #50 от "Кака":

    Покрай " короната" драстично се увеличи броят на милиардерите!! Овчият народ дава ли си сметка,защо това е така! Хайде " разбирачи" и "коментатори", отговорете!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 отврат

    19 3 Отговор
    Боже, как гнусно му изопачават думите на Ицо Хазарта. Изваждат му думите от контекста и лизаческото гербаджийско котило започва да плюе. Хапят на умряло , когато се каже истината. Абсолютно всичко , което каза момчето е истина.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Гневна Катерица

    21 3 Отговор
    А тези , които умряха преждевременно от инфаркти,инсулти,сърдечна, бъбречна и т.н. недостатъчност не платиха ли с живота си некадърното управление на здравеопазването?? Кой създаде " бялата мафия"?? Хайде " експертите"- отговорете!!!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 възмутен

    11 4 Отговор

    До коментар #67 от "С.С":

    Виж ти, човека който искал да се пише по темата , се аргументира със заплахи. Ай по- кротко бе гербаджийски наемник, престанете да заплашвате хората , които изказват лична позиция.

    Коментиран от #76

  • 73 писач

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "С.С":

    Все пак имаш право,не ти прочетох целия пост докрая и не разбрах контекста. Извинения!

    Коментиран от #77

  • 74 чичо

    7 16 Отговор
    Ицо,нищо лично,ама държавните работи не са като да редиш безмислени думи.Гледай си рапа бе човек.За другото си има ред-правиш партийка,печелиш избори,правиш България рай.
  • 75 РАДИО ЕЛТО

    12 4 Отговор
    ПРАВ СИ ИЦО
  • 76 С.С

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "възмутен":

    Няма да ти отговоря със същия тон-ако човек уважава поне малко чуждото мнение, ще уважава и своето собствено. Не съм фен на управляващите,но ако някой ме обиди, без да съм дал повод за това-предпочитам лице в лице да му обясня къде греши.
  • 77 С.С

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "писач":

    Не го мисли, но по-полека с обидите. Все пак не се познаваме.

    Коментиран от #80

  • 78 ЖОРО

    12 2 Отговор
    АМИ ТИКВАТА КАТО ЦИТИРА НАДПИСА ОТ КОНЦЛАГЕРА ЩО НЕ КВИЧАХТЕ БЕ...КАТО ОТИДЕМ НА ПРЕГЛЕД НИ ГЛЕДАТЕ КАТО БАНКОМАТИ..БЛИЖИП@ТАРНИЦИ..НА ВАС И КОСМИТЕ ВИ ПРЕЧАТ...
  • 79 Д-р Хаус

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Ало,госта!! Още преди 16 години, когато на власт дойде " тройната коалиция"предложих смяна на модела на здравеопазването въведена през 1999г. от зъболекаря Илко Семерджиев и заменила модела " Проф.Семашко",модел прилаган в страните с най-висок стандарт на живот!! Оттогава никой властник не си мръдна пръста да промени нещо!! Здравето се превърна в стока с която някои престъпници търгаши ,търгувайки станаха мултимилионери!;! И не смейте да съдите редовия лекар,който съвестно лекува въпреки мизерната си заплата!!
  • 80 писач

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "С.С":

    Глупаво беше да се разправяме,защото сме от едната страна на барикадата,поне така си мисля от това което прочетох!
  • 81 Гневен язовец

    17 3 Отговор
    Кои са " бялата мафия" Ха ха ха!! Ами по заплатите и печалбите ще ги познаете!! Я Муфтаджийски, Кантара,Кунката,Скубивеждов и шайката държавни нахлебници да си кажат приходите и заплатите!! Колко РЕДОВИ лекари могат да си позволят почивки на Халкидики??

    Коментиран от #92

  • 82 Въпросче

    11 2 Отговор
    Тези лекари ще се ваксинират ли на 100% ???
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Абе я млъквай ве

    14 6 Отговор
    Неук си ти гербераски трол. Ицко е прав,евала на пичагата че е разобличил тоя измамник и некадърник и му е изкарал кирливите ризи публично,гербераската шайка ви хвана яд и веднага изпълзяхте от мишите си дупки и почнахте пак да лаете яростно и безпомощно на умряло да си защитавате господарите,на които лижете задниците за пари,продажници такива. Умирате от яд,че сте безпомощни повече да замазвате очите на хората и все повече хора се осъзнават че живеят в лъжа,и се вдигст на бунт срещу вашата мафия в бели престилки. Гответе се за масови бунтове из целия свят срещу вашата мафия,това е само началото!!! Аре,завира се обратно в мишата дупка от която си излязал и спри да църкаш че ще те смажа с крак!
  • 85 Провинция

    16 5 Отговор
    Разни организации и съюзи скачат срещу изказването на Ицо Хазарта, обаче не отчитат, или не искат да чуят защо той направи това. Защо не реагираха на думите на министъра на здравеопазването? Абсолютно адекватно последва неговият отзвук след това. Министърът би следвало да си мери приказките. Недопустимо е подобни изречения от устата на човек на поста министър, да излизат публично.

    Коментиран от #88

  • 86 ТОЧКАТА

    3 6 Отговор
    Аман от НПОта ,,професионалисти .....,,, които окупират понятието ,,гражданско общество,,!!!!!!впрочем що е то ,,гражданско общество,, и как така НАРОДЪТ не в него.....интересно определение има!!!!
  • 87 Скочили казваш

    11 2 Отговор
    Толкова са и медици щом едно повяхнало рапърче може да ги направи смешни с ерудиция и аргументи. Да продължават да се ерчат, понеже има опашка чакащи да останат или да се завърнат във вмирисаната държавица, а не, чакай, ОПАШКАТА Е ОТ МЕЧТАЕЩИ ДА Я НАПУСНАТ ЗАВИНАГИ :)
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 факт

    10 1 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ В БГ БОЛНИЦА!
  • 90 Възмут

    11 1 Отговор
    Хей незнайни медици или по точно вие платените едната божия заповед е нелъжи,а вие даже и клетва сте дали.От минимум 15 години декември,януари и февруари имаше какви ли не грипове,а сега за първи път само вашият ковид.Хората умират от какви ли не болести а вие ги пишете ковид.Излезте и под клетва обяснете какво общо има рак на бял дроб и корона вирус и от кое се умира лъжци такива трябват ви само бройки ние сме това за вас за да си гушката парите.
  • 91 Кси

    3 6 Отговор

    До коментар #11 от "ТаУмВзе":

    Какво ги е наредил тоя, рапър-чалгар, поставя заведенията с певачките като него над здравето на хората с неуместни сравнение, това не е нареждане, а цинизъм
  • 92 Бай

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Гневен язовец":

    На " Кантара" синът му кара мерц за 200 бона и е шеф на кожна клиника във ВМА
  • 93 Страничен

    2 5 Отговор
    Хубави песни има човека, но дрогата не прощава!

    Коментиран от #96

  • 94 Знам

    5 1 Отговор
    Днес 4 часа им трябваше да ме приемат в болница. Иди там.. Плати там... Ела с касовата
    100 лв. Фърлих за 4 часа
    И накрая... Упойка та плати ли я на касата? Не! Ето ти бележка 40 лв. струва
  • 95 Кремена

    2 1 Отговор
    Лекарите трябва да прочетат ^Приключения в два свята^от Арчибъл Кронин.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Хихопозавър

    3 4 Отговор
    То'а рапчо няма друга работа и тръгнал да обяснява, че:
    "Хип - хопа ми,
    е много по-добър
    от хип - хопа ти.…"
  • 99 ХОП ТРОП

    1 2 Отговор
    ИМАШ ИНТЕЛЕКТ, НЯМАШ ИНТЕЛЕКТ, КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ КОМУНДЕ , А БОЛНИТЕ ХОРА КУЧЕТАТА ГИ ЯЛИ, ГОНЬОООО МНОГО НИСКО СОЦИАЛНО НИВО ЯВНО ПОДЪЖАШ.
  • 100 БРАВО БОКО

    0 0 Отговор
    Цветан Цветанов с прогноза за резултатите от предсрочния вот
    Ще поемем държавата след предсрочните избори , ЗАЕДНО С ИЦО ХАЗАРТА И АЗИС !
  • 101 н9879

    1 0 Отговор
    Искам и аз да ги обидя,но няма да чуят малкия човек,затова е важно хората да се обединят и опълчат на откровената измама.Ясно е ,че не ни мислят доброто,но и фантазията е малка за злото,което ни кроят.Браво на този сърцат младеж ,наследник на Ботев и Левски.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове