Last news in Fakti

29 Януари, 2021 18:06 5 664 156

Васил Божков: Преди година хунтата започна атаката си, днес отбелязаха годишнината

  • българско лято

Бившият хазартен бос коментира отлагането на делото за регистрацията на партията му "Българско лято"

Васил Божков: Преди година хунтата започна атаката си, днес отбелязаха годишнината - 1

Преди година хунтата започна атаката си. Грабиха, унищожаваха, репресираха, експроприираха, заплашваха и манипулираха. Погазиха закони и Конституция. Това написа създателят на платформата "Българско лято" Васил Божков в социалните мрежи.

"Днес отбелязаха годишнината като се опитаха да спрат регистрацията на Българско лято. Играта се промени. Ние сме на ход", добавя той.

Божков прави коментара си по повод, че съдът отложи делото за регистрация на партията, свързвана с бизнесмена Васил Божков за 5 февруари.
Причината е, че прокуратурата не е била уведомена в 7-дневен срок. На първото заседание присъства и председателят на партията Борил Соколов.

На 13-и януари ПП "Гражданска платформа българско лято" внесе документи за регистрация в Софийския градски съд (СГС), съобщиха от платформата, която е близка до бизнесмена Васил Божков.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй де

    23 5 Отговор
    Но на атеисти помен не се прави !

    Коментиран от #9, #60

  • 2 Гешеф

    17 60 Отговор
    Чакам Божков лично да дойде да регистрира партията.Мазето в Гешефтурата е свободно.

    Коментиран от #26

  • 3 пожелание

    69 10 Отговор
    Давай доказателства за боко мафиота , а не празни приказки !!

    Коментиран от #22

  • 4 Майна

    57 11 Отговор
    КАЬОВЕШИ ЩЕ ГИ ОВЪЗМЕЗДИ ....СКОРО ИДВА РАЗПЛАТАТА...
  • 5 Някой

    13 46 Отговор
    Това не е ПП "Гражданска платформа българско лято",ПП "Гражданска платформа л-умпенско лято".
  • 6 РАДИО ЕЛТО

    55 16 Отговор
    не се предавай господин ВАСИЛ БОЖКОВ

    Коментиран от #20

  • 7 Хаха

    23 34 Отговор
    Хунтата си има и хубави страни.Когато едни крадци отстрелят други,народа гледа сеири и се кефи.
  • 8 мдда

    20 68 Отговор
    Божко... хунтата сте вие с Радев. само не се прави, че не знаеш.

    Коментиран от #24

  • 9 ТтТ

    9 38 Отговор

    До коментар #1 от "Тъй де":

    Нашите кремачАлисти още ли му дават ефирно време на тоя мафиот- мутра?!!!!
  • 10 Стойко

    49 8 Отговор
    Така е. Точно преди година започна незаконното изземване на бизнеса му ! Малко факти! Спомняте ли си лятото прокуратурата публикува записи със СРС между Божков и собственика и издател на Фрогнюз Огнян Стефанов. Явно са близки и Божков му споделя. Атаката срещу него започна края на януари 2020 г.. Като предлога бе за неплатени данъци и след това още 17 обвинения. Спомняте ли си датата 24 ноември 2019 г.? 2 месеца преди атаката и изземването на бизнеса на Божков! Във Фрогнюз Стефанов бе публикувал един разговор който явно Божков му е предал! Лафка бе основния дистрибутор на билетите от лотарията му ! Обажда му се собственика на 700-те павилиона на Лафка (в разговора го наричат дебелия) и му казва - "Да ми купиш павилионите за 140 милиона и сам да си продаваш билетите", Божков отговаря "Не са ми необходими и нямам намерение да ги купувам" , "Дебелия" отговаря "Така ли , ще видиш тогава какво ще ти се случи", Божков отговаря "Какво ще ми се случи , я се махай и не ме занимавай". Когато Стефанов във фрогнюз публикува това си помислих че е някаква легенда и приказка но след 2 месеца започна изземването на бизнеса на Божков и след това павилионите на Лафка фалираха. Явно Божков не е предполагал че Борисов чак дотам ще изпълни заповедите на "Дебелия" , едно че от години им плащал рекет чрез Горанов и второ че Борисов добре знае че след това ще го преследва като див звяр докато е жив. Но явно зависимостта на Борисов от Доган и "Дебелия" е по страшна !

    Коментиран от #29, #56

  • 11 Стойко

    53 7 Отговор
    Здравейте мили приятели! Да ви зарадвам и информирам. Преди месец бяха освободени от безпристрастния Български съд всички 45 човека арестувани лятото от прокуратурата на каскета от така наречената "Група на Васил Божков" които бяха обвинени от каскета в различни престъпления като изнудване и заплахи! Последен бе освободен Веселин Балтов бившия началник на охраната на Божков който уж бе обвинен от таен и неизвестен свидетел че лично е стрелял по заповед на Божков по Манол Велев. Доказа се че по време на покушението Балтов е бил в чужбина. Всички съмнения за участие на Божков са отпаднали. Така както края на месец февруари МВР и прокуратурата пуснаха открита телефонна линия с няколко номера да се обадят всички насилени от Божков жени и всички пострадали от Божков хора. И понеже за 7 месеца не се обади никой , миналата седмица откритата телефонна линия бе закрита. Както каза Божков вчера няколко месеца бяха в ареста невинни души но това няма да остане безнаказано. Последователите ,феновете и приятелите на Божков вече са над 112 хиляди човека. Идва края и епилога предстои. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

    Коментиран от #12

  • 12 Кънчо

    42 8 Отговор

    До коментар #11 от "Стойко":

    Божков е невинен! Преди месец съда доказа това като освободи всички негови хора 45 човека обвинени от Борисов и прокуратурата за много недоказани престъпления. Бяха го обвинили че е поръчал Манол Велев и началника на охраната му Веселин Балтов е стрелял по него лично. Доказа се че по това време Балтов е бил в чужбина. Бяха го обвинили че е изнасилвал жени и рекетирал граждани но на открития телефон не се обади нито един пострадал от него. Бяха го обвинили че е поръчал атентата с гранатомет срещу Алексей Петров защото уж като служител на ДАНС го разследвал. Петров отказа коментар. Бяха арестували 70 годишния му адвокат Славчо Марков защото в тях били намерили снимки на разследващия прокурор по делата му Ангел Кънев, адреса му и имената на семейството му. Това е вярно но не е престъпление. Ангел Кънев оттогава се покри и си даде отвод по делата му. За Божков няма доказано нито едно престъпление , но никога не прощава. А и близките на тези несправедливо арестувани 45 човека като Балтов, синовете на Марков нямате си на представа какъв гняв е в тях срещу хунтата,дебелия и каскета. ПРОШКА НИКАКВА
  • 13 Френдо

    44 7 Отговор
    Васе, змията хапе най–силно когато умира, но отровата ѝ е като ваксина за "Българско лято" Успех!
  • 14 Иван

    39 8 Отговор
    На 1 януари Божков честити новата година на всички Българи. Васил Крумов Божков благодари за прекрасните пожелания които са му изпратили хиляди Български граждани! Той също Ви пожелава да бъдете преди всичко здрави и уверява че тази година ще бъде преломна за България!

    Коментиран от #16

  • 15 Сатъра на Хана

    40 3 Отговор
    Божков не е Падна Ангел , ами си е Паднал Дявол
    .......
    .... Но ми е симпатичен понеже поне запазваше Българското Културно - Историческо Наследство и Изкуство вътре в България
    ......
    Бих го направил Директор на Държавния Народен Музей за Изящни изкуства "Васил Божков" в Телефонната палата , ако го построи с негови пари и го дари на Държавата
    ...... И освен това НЕ Е НАРКОДИЛЪР ! :))
  • 16 Така е

    37 5 Отговор

    До коментар #14 от "Иван":

    Аз съм един от близо 8-те хиляди Българи които са харесали пожеланието на Божков! Много са му писали с предложения какво да бъде възмездието за тиквата , cвинятa и машата им каскета ! Едни предлагат да бъдат разчленени , други да ги реже къс по къс а трети да ги вари във вряла вода. Божков е отговорил че и на тях пожелава да са здрави за да излежат изцяло присъдите си
  • 17 НАРОДЪТ

    37 12 Отговор
    МАСОВО ще гласуваме за Божков.
    ОСТАВКА ТИКВЕНИ МУТРИ.

    Коментиран от #21

  • 18 Червени боклуци.

    9 38 Отговор
    Другарят Васил Божков-черепа, трябваше да си кръсти партията "Лукановата зима" или "Виденовата зима".
  • 19 Генерал от НАТО

    38 7 Отговор
    Божков е прав, че това е хунта, но явно съвсеееем нееволно премълчава, че това е комунистическа хунта... Нека някой от вас да каже кой от ГЕРБ не е бил бивш комсомолски и партиен секретар от БКП и БСП, а и повечето са от държавна сигурност действайки по плана ''Клин'' представящи се за антикомунисти, но унищожаващи всичко което не е комунизъм! Прoвaлихa ce нaиcтинa тези които управляват България, нo куриoзът e, чe тoвa вcъщнocт e кoмуниcтичecкo прaвитeлcтвo прeдcтaвящo ce зa дяcнo, кoeтo рaзгoни фaмилиятa нa чacтният бизнec в Бългaрия caмo зa някoлкo гoдини! Oтвaряйтe кръчмитe в пoнeдeлник и нe ce бoйтe, ниe cмe c вac! В пoнeдeлник щe вoдя нa рecтoрaнт ceкрeтaркaтa, жeнaтa, дъщeрятa, зeтя и внукa, и щe пoхaрчa пoнe 300-400 лв нa oбяд!Ритaйтe упрaвлявaщитe и нe им пoдлaгaйтe дa ви плecнaт и пo другaтa бузa, зaщoтo щe умрeтe oт глaд кaтo кучeтa зaтвoрeни пo дoмoвeтe cи бeз прaвo дa излизaтe бeз oтрицaтeлeн тecт, a cъдия изпълнитeлитe щe ви изхвърлят oт дoмoвeтe ви, къдeтo нa улицaтa кoрoнaвируca прeд глaдa и cтудa щe ви ce cтoри кaтo cпуcкaнe пo дeтcкa пързaлкa в дeтcкaтa грaдинa! Упрaвлявaщитe oт вcички прaвитeлcтвa ca нa зaплaтa тoчнo oт вaшитe внocки зa ocигурoвки и им e вce тaя кoлкo мeceцa и гoдини щe ви държaт пoд дoмaшeн aрecт и дeйcтвaт пoд зaпoвeд oт cвeтoвнa кoнcпирaтивнa бaнкoвa групa.Дaйтe oтпoр и бъдeтe cмeли!

    Коментиран от #25, #32

  • 20 5252

    12 36 Отговор

    До коментар #6 от "РАДИО ЕЛТО":

    Какво да не се предава Божков бе ? Най-големия престъпник ! Тоя един милиард дето го има е така се печели нали ?! Колко хора е "премахнал" и на колко е съсипал живота дори няма смисъл да се коментира.Докато беше част от престъпната схема нямаше проблеми,ама сега като му взеха всичко вече е душичка и започна да реве нали..

    Коментиран от #23, #30

  • 21 5252

    8 31 Отговор

    До коментар #17 от "НАРОДЪТ":

    Кои сте вие дето ще гласувате за Божков ?! Толкова ли прости и сляпи хора има ..Направо е плачевно

    Коментиран от #40

  • 22 Френдо

    37 6 Отговор

    До коментар #3 от "пожелание":

    Стара мъдрост е " Всяко нещо с времето си". Божков е играч от висша класа, така че знае кога да си играе козовете. Във всеки случай на никой няма да му се размине. Търпението е благодат– ще им гледаме сеира на всички.
  • 23 Мутанта

    29 7 Отговор

    До коментар #20 от "5252":

    Кои хора е премахнал а ГEЙберастки плъх? Дай поименно един факт?!! Съда преди месец друго доказа като не се намери и един-едничък свидетел срещу Божков

    Коментиран от #27

  • 24 Само глупаците знаят простотиите!

    28 4 Отговор

    До коментар #8 от "мдда":

    Нито той, нито Радев са глупаци!

    Коментиран от #52

  • 25 Бонго Васил

    3 14 Отговор

    До коментар #19 от "Генерал от НАТО":

    За мекия нали си знаеш, да не споменавам пак?
  • 26 Иван

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гешеф":

    Да не дойде само некой със снайпер...

    Коментиран от #28

  • 27 РАДИО ЕЛТО

    17 4 Отговор

    До коментар #23 от "Мутанта":

    троловете от герб ме гаврят защото съм чуствителен и не търпя несправедливости особено от герб то има и един ник БАТЕ НЕЦИ много гадно ми се присмива но има БОГ има ГОСПОД и за БМБ ПЕЕВСКИ СИЕ
  • 28 Гешеф

    13 3 Отговор

    До коментар #26 от "Иван":

    Е аз затова съм в мазето на Гешефтурата.
  • 29 РАДИО ЕЛТО

    19 4 Отговор

    До коментар #10 от "Стойко":

    прав си желая ти на теб и на всички добри ХОРА да не се предавате пред трудностите на живота
    съдбата ОБИЧА
    СМЕЛИТЕ

    Коментиран от #33

  • 30 Френдо

    20 3 Отговор

    До коментар #20 от "5252":

    Яко си се овъртолил. И два милиарда да има, имал е МОЗЪК да ги изкара. Най –важното обаче е, че не ги е изкарал като ПОЛИТИК, не се е бил в гърдите с магистрали и т.н. и не е лъгал нагло избирателите. И друго– не си крие ценностите по чекмеджета, нали?
  • 31 мечо

    2 16 Отговор
    бивали такав злоба кажете вии нали сте кумпентенти вав сичко

    Коментиран от #55

  • 32 ТОЧКАТА

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "Генерал от НАТО":

    Бе всички ли от нато сте заспали от 30г и комунисти сънувате още?????? Ми уточнявай че са АМЕРИКАНСКИ комунисти,купени от нея......
  • 33 Стойко

    13 4 Отговор

    До коментар #29 от "РАДИО ЕЛТО":

    Може да те гаври единствения ГЕРБерски трол тук с 2-3 ника, но както виждаш останалите читатели те подкрепят защото болшинството от тях ти дават положителни оценки -плюсове на коментарите ! Така че какво обръщаш внимание на трола на ГЕРБ , той пише от никовете често на повечето форумци тука

    Коментиран от #58

  • 34 Въпрос

    20 3 Отговор
    Всички явно сте забравили но аз имам 1 въпрос към Борисов и кликата ГЕРБ ! Кога ще върне от шкафчето си в държавния бюджет 50 милиона Евро с които ощети народа и подари на арабите. Преди няколко месеца изпрати тогавашния министър на икономиката Емил Караниколов в Дубай с медицински материали за тях за 50 милиона а те ни върнаха фурми които впоследствие се оказаха негодни. След това бяха изпратени от него и Гешев прокурори и полицаи да доведат Божков в България и меко казано бяха безмилостно изгонени от арабите. След време Божков написа в профила си във фейсбук - "Изпратиха висши полицаи и прокурори за мен, а получиха развалени фурми в замяна . # БЪДЕТЕ ЗДРАВИ"

    Коментиран от #35

  • 35 Така е

    18 6 Отговор

    До коментар #34 от "Въпрос":

    Смятайте ...Арабите ценят и държат повече на един човек , гражданина Васил Божков , отколкото на цяла държава и нейното правителство...Подмазвахме им се с медицински материали, ходихме им на крака а те сиктирдосаха нашите пратеници и ги изритаха. И те знаят що за правителство имаме и не ни броят за живи. Оставка тиква..Оставка каскет

    Коментиран от #126

  • 36 не позна

    6 18 Отговор
    Окраде народа и избяга в Дубай... брех туй черепче нагло!!

    Коментиран от #41

  • 37 бачо

    11 5 Отговор
    Ако Божков наистина има онези материали за които се говореше лятото,сега е момента да ги извади точно преди изборите и герб отива в историята,но ако продължава само да говори след изборите ще с ечува като Ц.Василев по един два пъти в годината

    Коментиран от #42

  • 38 Ставаш

    8 3 Отговор
    Не формален лидер както беше бацо на гепи пачки
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 НАРОДЪТ

    12 7 Отговор

    До коментар #21 от "5252":

    НАРОДЪТ, бе ТУЛУП.🤣
    ТОВА СМЕ НИЕ.🤣
    НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА Божков, А НЕ ЗА ХУНТАТА.🤣
  • 41 НАРОДЪТ

    15 8 Отговор

    До коментар #36 от "не позна":

    ХУНТАТА ни ОКРАДЕ, а не Божков.
    ОКРАДОХА НИ ТИЯ, 'ДЕТО СА ВЪВ ВЛАСТТА.
    Направиха народа-народ от гладни просяци.
  • 42 Той герб е в историята!

    8 3 Отговор

    До коментар #37 от "бачо":

    Няма кой да промени вече това!
  • 43 Васи

    6 9 Отговор
    Кои си ти бе Долен Буклук

    Коментиран от #45

  • 44 Де Факто

    12 6 Отговор
    Четете КРАДЛИВИ ГЕРБави ТУЛУПИ:
    15-та година ОИСР-Организацията за икономическо сътрудничество и развитие отказва да приеме България за член заради корупцията и престъпността........
  • 45 🐷 Боко ТИКВАТА

    8 6 Отговор

    До коментар #43 от "Васи":

    ТИКВАТА, бре.Не ме ли познаваш?!🤣 🤣 🤣
  • 46 77777

    5 12 Отговор
    ГА РУЧА КЮФТАЦИТЕ СИ ТРАЙКАШЕ....СЕГА СЕ ПЕНИШ....ЩО БЕ ЧАДО......ЧЕРВЕНО
  • 47 Bai nudals

    12 6 Отговор
    100 пъти казах Васко е пич,от старата порода.

    Коментиран от #57

  • 48 ПЕНКО

    4 13 Отговор
    ДЕЦАТА ВЕЧЕ НЕ ГЛАДУВАТ ЗАРАДИ ИГРАТА НА БОЖКОВ !!!!!!!!!!!СЕМЕЙСТВАТА ВЕЧЕ НЕ СТРАДАТ ЗАРАДИ ИГРАТА НА БОЖКОВ !!! ДА УБИЕМ СИНА МУ И ВСИЧКИ ДО НЕГО !?
  • 49 Божков

    11 6 Отговор
    Ако знаеш, колко си прав.. ти знаеш.. това което направиха с теб и правят с нас е това което направиха през 44г пияници и нехранимайковци, горко ни, а европа си е затворила широко очите. Това е една от причините U. K да излезе от Ес, не иска да я рита цървули като бг. Дано успееш, мислят се за силни, но.. навидяхме се на такива силни 32-33г...бяхме млади момчета..
  • 50 Радио Елто

    6 8 Отговор
    На Божков му свъшват парите, трябва да му помогнем с някой лев.
  • 51 читател

    8 4 Отговор
    Ако ограбените, малтретираните, заплашваните, репресирани и манипулирани си живеят живот , какъвто има той в Дубай, дай боже всекиму такава хунта да го управлява! Успех на изборите!
  • 52 мдда

    5 15 Отговор

    До коментар #24 от "Само глупаците знаят простотиите!":

    Радев не е глупак. Радев е ид*от. Разликата е, че за първото се изисква някакъв мозък.
    Черепчето обаче има мозък, е зъл гении. И може да командва фатмака.

    Коментиран от #91

  • 53 Професионалист

    10 3 Отговор
    Божков с мед да го намажеш за разлика от Бай-Ганьо, който официално си показа пачките и дълбокото чекмедже.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Върви

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "мечо":

    Да се е .. ей за това покорство и слугинаж бугарите, ще продължават да мачкат твоя етнос.имай достоинство момче/момиче,бъди смел!
  • 56 Томичукалата

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "Стойко":

    Копеев , ти си му рода май ...
  • 57 ГеРБпобедаВИНАГИ

    4 13 Отговор

    До коментар #47 от "Bai nudals":

    Хора ,отваряйте си очите ,когато водата е мътна от пролетното пълноводие ,много престъпници ловят риба лесно ...не позволявайте на хищници в овчи кожи със змийски усмивки да ви заблудят !
    Божков е обявен престъпник с доказани убийства и издирван от Интерпол !
    Питайте дядо си ,бивш стражар в царската полиция ,иска ли той Череп за глава на държавата !

    Коментиран от #74

  • 58 По какво да познаем пиянката

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "Стойко":

    Копеев ,ти от кое име пишеш ?

    Коментиран от #62

  • 59 ЩО НЕ СИ ПЛАЩАШ

    4 11 Отговор
    ДАНЪЦИТЕ, ИНАЧЕ МНОГО СЕ ПРАВИШ НА ХАРИСИМ, НИЕ ЛИ ДА ТИ ГИ ПЛАЩАМЕ МУНЧО. ПОРЕДНИЯ КРАДЕЦ НА НАРОДНА ПАРА.
  • 60 Българско лято

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тъй де":

    България е Диктатура със Мафиотска Прокуратура ,
    вчера му"набиваха канчето" на Иван Гешев,
    в Американското посолство ,но явно ,
    че липсва "основа" за набивките?
    Констатираме, че ни управлява Владимир Путин и Антуража му?
    Ще гласуваме против , Доган и Борисов и ОП?
    Още по -добра консолидация на силите и гласовете за изборите?
    Гешев , "Вола като рие ,пръста му пада във вратът"?
  • 61 Кумчо Вълчо

    4 10 Отговор
    А бе този сайт да не е на Васил Божков ????????? Всеки ден :какво казал Божков кога пръднал кога кихнал..........

    Коментиран от #65, #75

  • 62 РАДИО ЕЛТО

    6 2 Отговор

    До коментар #58 от "По какво да познаем пиянката":

    КОПЕЕВ защо обиждаш СТОЙКО на пиянка погледни първо себе си от страни и после обиждай ти

    Коментиран от #63, #64, #67

  • 63 Млада и умна комуниска

    2 5 Отговор

    До коментар #62 от "РАДИО ЕЛТО":

    Козлодуй ,мислех ,че се включеаш само за сех статията на Вени от павликени ,,,,,,,

    Коментиран от #68

  • 64 По какво да познаем пиянката

    4 8 Отговор

    До коментар #62 от "РАДИО ЕЛТО":

    Стой Копеев е вероятно травмиран психически ,и има стокхолски синдром .Стой ,да не са те возили в багажник на Мерцедес С-190,1993- та година лятото пазарджишките борци ,че митологизираш тоя боклук Божков ?

    Коментиран от #70

  • 65 ГеРБпобедаВИНАГИ

    3 9 Отговор

    До коментар #61 от "Кумчо Вълчо":

    Не би трябвало ,уж всичките му бизнеси тук ги спряха.....ма кой знае...

    Коментиран от #73

  • 66 ГеРБпобедаВИНАГИ

    6 9 Отговор
    Васил Божков е български престъпник !
    Почти същото ,като неграмотен комунист ,коментиращ тук в защита на човек , убивал хора за имоти ,бизнес и пари !
  • 67 Лом ,Хумата

    1 7 Отговор

    До коментар #62 от "РАДИО ЕЛТО":

    Козодуй Козодуй , череп лъскав поцелуй ....
  • 68 РАДИО ЕЛТО

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "Млада и умна комуниска":

    не съм КОЗЛОДУЙ него го няма защо ти е да го гаврите

    Коментиран от #155

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 РАДИО ЕЛТО

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "По какво да познаем пиянката":

    не съм КОЗЛОДУЙ той не е в сайта
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 РИБАР

    7 2 Отговор

    До коментар #57 от "ГеРБпобедаВИНАГИ":

    Каква риба бе , Бойко Борисов и Доган,
    я изловиха още есента?
    ,
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ГеРБпобедаВИНАГИ

    3 7 Отговор
    Хмм,защо получавам минуси за изявления ,че Васил Божков е престъпник ,желаещ да вкара България в ,един господ знае какъв период на деградация ?????

    Коментиран от #82

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Бойко Борисов ( във фон -Имперския марш)

    1 6 Отговор
    Дайте да се изясним ,Васко му се е#е ,ама може ли ?
    Стойко ще ни въвлече ли в подробности ?

    Коментиран от #80

  • 80 ГеРБпобедаВИНАГИ

    0 4 Отговор

    До коментар #79 от "Бойко Борисов ( във фон -Имперския марш)":

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ГеРБпобедаВИНАГИ

    0 8 Отговор

    До коментар #82 от "Шамара":

    Няма да посмееш..Познавам се с най голямата мутра от нашата партия ГЕРБ Станислав Недков Стъки и ще му кажа и ще те намери😃😁😄😃 И ще те убие и рекетира😁😁😁

    Коментиран от #87

  • 84 АНОНИМЕН

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Лом ,Хумата":

    хумата ГРАД ЛОМ е незакона не плащате ток вода здравни престъпления вършите но МИТИ ЩЕ ве оправи
  • 85 Бойко Борисов ( във фон -Имперския марш)

    2 6 Отговор
    А,Стойко ,Васко добре ли е#е ,или предпочита залезите в пустинята ,а ти чакаш на вокзале ....?
  • 86 Сатъра на Хана

    6 2 Отговор
    Разликата между Васил Черепа и Бойко Рапона е като разликата между
    цифровата и аналоговата техника :))

    Коментиран от #89

  • 87 АНОНИМЕН

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "ГеРБпобедаВИНАГИ":

    ти гледай да не те набара АНАТОЛИ АНГЕЛОВ културиста също така квиц АНГЕЛ ПОПОВ главестия разбра ли и не заплашвай нагло ХОРАТА много си смел на клавитурата

    Коментиран от #90

  • 88 гЕрб ПобеД_а винаги винаги винаги

    1 6 Отговор
    Васил Божков ,от там Левски са бедни ,българите обрани ,музеите с празни стени ,Зара в Австралия ,а Стойко чака и се надява ....
  • 89 Катъра на Османа

    3 4 Отговор

    До коментар #86 от "Сатъра на Хана":

    Разликата е ,че няма прилика - единия е държавен глава ,другия е шанаджия ....ба#и ...
  • 90 гЕрб ПобеД_а винаги винаги винаги

    0 8 Отговор

    До коментар #87 от "АНОНИМЕН":

    Козлохуййски , гледай скоро да не ви набара скоро Станислав -стъки с бригадата трошачи че ще ти се видят звезди посред бял ден. Ще се увериш ГЕРБерска мутра как убива щом е разярен😁😁😁😁😁😁😁

    Коментиран от #92

  • 91 Жълтини говорят само глупаци

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "мдда":

    и платени женчовци които по същество, са пак глупаци! Ти от глупаците за пари ли си или от природните?
  • 92 АНОНИМЕН

    2 3 Отговор

    До коментар #90 от "гЕрб ПобеД_а винаги винаги винаги":

    погледни какво си съчинил КОЗЛОХУЙ това какво говори за теб липса на сиво вещество не съм КОЗЛОВХУЙ

    Коментиран от #93, #97

  • 93 ГеРБпобедаВИНАГИ

    3 4 Отговор

    До коментар #92 от "АНОНИМЕН":

    Това е Курти ревнивата .... Ще го съкращават скоро и се нерви
  • 94 Лом ,Хумата

    2 6 Отговор
    Курти пеераса на у# ми украс а
  • 95 Лом,Хумата

    2 5 Отговор
    Това е Курти пеераca, не оня нашия курти лидера от нашата партия ГЕРБ а оня пeeрac който е*бал наши членове на Герб
  • 96 БСП най крадливата партия

    3 6 Отговор
    ЕЛА СИ ПЛАТИ ВЕРЕСИИТЕ НА ДЪРЖАВАТА,.
  • 97 ГеРБпобедаВИНАГИ

    1 5 Отговор

    До коментар #92 от "АНОНИМЕН":

    Къде си ве да дойдем със Стъки? Пиши ми на Вайбър да се разберете козловууййски..-0886 999444..Златния му номер е подарък от Бойко и Красен ...И да знаеш милионер е а не бедняк като тебе...

    Коментиран от #100

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 бг пролет

    5 5 Отговор
    ех, да се върне божков, един гербаджия няма ни да чуем,ни да видим

    Коментиран от #102

  • 100 АНОНИМЕН

    1 6 Отговор

    До коментар #97 от "ГеРБпобедаВИНАГИ":

    ти си К У Р ТИ а такъв номер не съществува и не лъжи са СТЪКИ най сериозно ти обещавам неприятности та ти си приятел с бащата на онова момиче МАНУЕЛА който СТАВИЙСКИ ОСТАВИ В БУДНА КОМА и горсов пропи даренията вместо да се грижи за детето си

    Коментиран от #105, #106

  • 101 ГеРБпобедаВИНАГИ

    3 4 Отговор
    Предизборно ще смачкаме някои от най болните и мразени от българите проблеми : ДПС ( доган хлебарката) и Мафията/Борците( недъгавия божков).
  • 102 ГеРБпобедаВИНАГИ

    1 5 Отговор

    До коментар #99 от "бг пролет":

    Ех да се върне де .....

    Коментиран от #104

  • 103 Васко ИнстОграма

    0 7 Отговор
    Да са върна я ....ама по къстно ....
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 ГеРБпобедаВИНАГИ

    2 4 Отговор

    До коментар #100 от "АНОНИМЕН":

    Красьо Горсов не пропи даренията за дъщеря си Мануела а ги изигра в казина предимно Софийски. Не си запознат добре...А Красьо и Курти всяка вечер ги черпи собственика на петлето Цанко Цанков заедно са с другите наши мутри от Герб

    Коментиран от #111

  • 107 АНОНИМЕН

    2 1 Отговор

    До коментар #105 от "Шамара":

    няма нужда за всичко си има време и място но тоя номер не е на СТЪКИ проверих
  • 108 Лом ,Хумата

    1 1 Отговор
    Аз обичам да разпускам на брега на Дунав със ломска мускатова и дробчета на скара с лук и маслини и сирене Елви ,и да гледам как бракониерите вадят мрежите с моруна и птицечовки
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Бойко Борисов ( във фон -Имперския марш)

    1 4 Отговор
    Стойко гаче емигрира ....
  • 111 АНОНИМЕН

    2 3 Отговор

    До коментар #106 от "ГеРБпобедаВИНАГИ":

    за това ли лежа той в затвора а виждаш ли защото МАКСИМ СТАВИЙСКИ не му пука еми такъв е живота но всичко се връща жалко за ДЕТЕТО тя не е вече дете в будна кома е а ти защо гавриш КОЗЛОДУЙСКИЯ или радио елто КОЙТО СА РАЗЛИЧНИ ЛИЦА с никове
    ДОВИЖДАНЕ господине лека нощ утрото е по мъдро от ноща

    Коментиран от #115

  • 112 Само ланка

    2 2 Отговор
    Толкова кинти имаш па не можа да намериш някой поръчков килър за боко и другите май сте партийка нещо с тях а за пред нас театър
  • 113 Шамара

    2 2 Отговор
    Проверих в регистъра и на Вайбър също номера е на Станислав Георгиев Недков -Стъки. А ти ли си ве куртки с никове Лом хумата , герб победа винаги и подобни? Страх те е да пишеш от твоя ник срещу Божков и сега с тези ли ? И стъкито като теб никога не смее да му спомене името дори лятото когато организираше контрапротести в подкрепа на ГЕРБ. Заплашваше всички срещу ГЕРБ но никога името на Божков. Само един път каза "Човека от Дубай". Треперите ли от Божков герберски страхливци защото знаете че един ден ще се върне

    Коментиран от #114, #128, #153

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 трол трошков

    2 3 Отговор

    До коментар #114 от "ГеРБпобедаВИНАГИ":

    за 1200лв ще ги пусна всички лопатари да правят коитус с гербави твари
  • 118 ЗАТВОРНИКА

    2 2 Отговор
    ЧАКА ПРИСЪДАТА.
  • 119 Българско лято ама

    3 2 Отговор
    На куково лято. Има да чакаш камиларю.
  • 120 ГеРБпобедаВИНАГИ

    0 4 Отговор
    Ха ха ,ела да пазиш на друга бариера ,за 1245 лева ,да не префъркат елшови скалолазчета !

    Коментиран от #124

  • 121 Бойко Борисов ( във фон -Имперския марш)

    0 2 Отговор
    Хубаво момче ,да дойде да ми проверява гумите на Прадото ...шму давам там ...5000 ...
  • 122 БОЖКОВ ХУНТАРЯ

    3 4 Отговор
    ЯДОСА И РАЗГНЕВИ НАРОДА, А СЕГА НАРОДА ЩЕ МУ ГО ВЪРНЕ ТЪПКАНО НА КРАДЛИВИЯ ОЛИГАРС.
  • 123 Перо

    4 3 Отговор
    Защо сумите за корупция към тиквата минаваха през Нова ТВ на Киро-гела за реклама,за които спомена Васил Божков, a той нама обвинителен акт? Васил Божков може да го потвърди он-лайн!
  • 124 АНОНИМЕН

    3 3 Отговор

    До коментар #120 от "ГеРБпобедаВИНАГИ":

    господин КУРТИ страх ви е от господин БОЖКОВ защото ще въздаде СПРАВЕДЛИВОСТ затова сте анонимен тук и пишеш с различни НИКОВЕ чака те уволнение като се ВЪРНЕ и няма да има какво да ядеш

    Коментиран от #127

  • 125 ГЛАСУВАЙТЕ НАКАЗАТЕЛНО

    2 4 Отговор
    СРЕЩУ ДУБАЙСКАТА МУТРА ЗА ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ НАКАЗАНИЕТО.
  • 126 plovdiv

    1 3 Отговор

    До коментар #35 от "Така е":

    Не им пука за Божков на арабите , просто му разполагат с мангизите , всичко е пари и пак пари ..........гн Божков най - добре го знае , защото е най - богатия българин ...и затова е там , при арабите ........
  • 127 ГеРБпобедаВИНАГИ

    2 4 Отговор

    До коментар #124 от "АНОНИМЕН":

    Курти си ти а мен ме е страх да не изкипи млякото ми на котлона....Божков е ясен ,както и доган

    Коментиран от #132

  • 128 Шамара

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "Шамара":

    Ще ядеш шамарите скоро!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 БОРИСОВ И ГЕШЕВ КОШМАРА НА БСП

    3 2 Отговор
    И ТЕХНИТЕ ОЛИГАСИ. МАЧКАЙТЕ КОМУНОИДНИТЕ ХУНТАРИ.
  • 132 Да брато

    2 3 Отговор

    До коментар #127 от "ГеРБпобедаВИНАГИ":

    Герб ще победи.

    Коментиран от #133

  • 133 Кой ша победи?

    1 4 Отговор

    До коментар #132 от "Да брато":

    Кочо Честименски от долно нанагорнище ли?

    Коментиран от #136

  • 134 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ е ЧЕСТЕН ЧОВЕК
  • 135 РАДИО ЕЛТО

    1 3 Отговор
    сега говорих по радиото с Васил Божков каза ми да си лапна антената опитах но сам не мога желаещи има ли

    Коментиран от #137, #151

  • 136 Ха ха ха

    2 3 Отговор

    До коментар #133 от "Кой ша победи?":

    ГЕРБ ще победи.

    Коментиран от #138

  • 137 Ха ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #135 от "РАДИО ЕЛТО":

    Кажи му да лапне по-дебела пура.

    Коментиран от #139

  • 138 Гатанка!

    2 3 Отговор

    До коментар #136 от "Ха ха ха":

    СДС, НДСВ, ГЕРБ, кое е общото?

    Коментиран от #140, #141

  • 139 РАДИО ЕЛТО

    1 3 Отговор

    До коментар #137 от "Ха ха ха":

    серийозно ти кой си защо ми се подиграват тук почти всички ИЗВИНЯВАМСЕ

    Коментиран от #143

  • 140 Ха ха ха

    1 3 Отговор

    До коментар #138 от "Гатанка!":

    Никое от зададените. Ха-ха-ха.

    Коментиран от #142

  • 141 АНОНИМЕН

    1 1 Отговор

    До коментар #138 от "Гатанка!":

    общото е интересите и съсипаха живота на ХОРАТА

    Коментиран от #144

  • 142 Пробвай пак!

    3 1 Отговор

    До коментар #140 от "Ха ха ха":

    Сега непозна!

    Коментиран от #146

  • 143 А кой си ти бе ?

    1 0 Отговор

    До коментар #139 от "РАДИО ЕЛТО":

    А кой си ти бе ?

    Коментиран от #145, #148

  • 144 Това е вярно!

    0 0 Отговор

    До коментар #141 от "АНОНИМЕН":

    Но ще е редно тогава да включим и други участници, за да стане напълно вярно!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Ха ха ха

    2 3 Отговор

    До коментар #142 от "Пробвай пак!":

    Аз винаги познавам, и ще ти кажа ГЕРБ ще спечели следващите избори.

    Коментиран от #147

  • 147 На сън ли?

    3 1 Отговор

    До коментар #146 от "Ха ха ха":

    Може би си добър на сън, но буден не те бива!

    Коментиран от #152

  • 148 РАДИО ЕЛТО

    0 1 Отговор

    До коментар #143 от "А кой си ти бе ?":

    аз съм оня с радиото и хващам извънземна станция като вдигна антената докрай сети ли се

    Коментиран от #150

  • 149 Бойко Борисов ( във фон -Имперския марш)

    0 0 Отговор
    Хора ,и кучета акита ...днес сме се събрали тук ,за да се съберем ,тук.
    И днес ,на този ден ,ние приветстваме подвигът на някогашните ни предци на този ден.... И сега ,както тогава ,звучат в ушите ни ултразвуците на инсулта ............ Шум в ушите ,студени ходила - ползвайте Селеногин Сулфат и Гинко Билоба !
    Видеоклипът ще започне след края на рекламата !
  • 150 Лом ,Хумата

    1 0 Отговор

    До коментар #148 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ти си оня с антена на пачата и звездите ти го нашепват ,олихифрен
  • 151 Шамара

    0 0 Отговор

    До коментар #135 от "РАДИО ЕЛТО":

    А не се кахари ще я налапаш и друга ще поемеш.....
  • 152 Ха ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #147 от "На сън ли?":

    Тук не говориме за сънища. ГЕРБ ще спечелят изборите, и това ще бъде наяве.

    Коментиран от #154

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Като не говорим за сънища

    0 0 Отговор

    До коментар #152 от "Ха ха ха":

    ти защо ги разказваш? Свободата Санчо е едно от най ценните блага! А ти я продаваш за стотинки! Същото Санчо сториха и твоите господари и сега колкото и да плащат, са трети Санчо! И не са се запътили към първият, а към последният Санчо!

    Коментиран от #156

  • 155 Не бе,не да го гаври,

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "РАДИО ЕЛТО":

    просто иска да му завърти един/два/триМИНЕТА
  • 156 Ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #154 от "Като не говорим за сънища":

    Продавам я за евро, брато, копирам яко от твоите любими комуняги. Ха ха ха.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове