Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 17:16 3 200 61

Иво Христов: БСП губи избиратели с двусмислието спрямо Радев

  • румен радев-
  • бсп-
  • иво христов

ГЕРБ е партия-държава и монополизира властта, а БСП е обременена от дългата и трудна история на прехода

Иво Христов: БСП губи избиратели с двусмислието спрямо Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Двусмислието на БСП спрямо президента Румен Радев е в ущърб на партията. Създава се усещане, че ръководството на социалистите хем не иска да капитализира авторитета на президента, хем не желае да се ангажира с подкрепа за него, за да може да преговаря за управленска коалиция с партиите от статуквото, за които Радев е проблем.

Това коментира пред БНР евродепутатът от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите Иво Христов.

"Ако БСП не излезе от двусмислието, ще разочарова избирателите си и ще отблъсне хората, които влагат надежди в нея като основна опозиционна сила", предупреди той.

По думите му от страна на президента няма напрежение по отношение на БСП. Идейно президентът и БСП били на една вълна по почти всички теми и затова позициите на ръководството на БСП били огорчаващи за избирателите.

"След обявяването на кандидатурата президентът получи масивна подкрепа в социалните мрежи от социалистите, а ръководството на БСП се задоволи с поздравления към Радев и Йотова. Няма как да събудиш ентусиазъм сред избирателите с декларации от типа "ние не воюваме с президента", изтъкна евродепутатът, който е бивш началник на кабинета на Радев.

Според него избирателите трудно ще повярват на БСП, ако този въпрос не бъде изяснен скоро, а "обществото очаква ясен курс към демонтаж на сегашния режим, а не партийни калкулации".

"Президентът постъпи достойно и открито, като заяви намеренията си и така дава възможност на партиите да се позиционират. Това улеснява информирания избор на избирателите. Президентът е естественият лидер на демократичната алтернатива на сегашния режим и се превърна в такъв благодарение на последователното си политическо присъствие... Опасявам се, че партийният егоизъм ще надделее на парламентарните избори и вместо да търсят единение, каквото предлага президентът, партиите от демократичния спектър ще постигнат половинчати резултати".

По думите му ГЕРБ е партия-държава и монополизира властта, а БСП е обременена от дългата и трудна история на прехода.

"Българите като жителите на Северна Корея са с идея да няма ден без националният вожд да не шества из ефира... В обществото битува горчивото примирение, характерно за българската психология, хем си недоволен, хем няма какво да се направи. Това е криворазбраният национален тарикатлък - от страх да не бъдат излъгани, предпочитат да не вярват в нищо, да не правят нищо и оставят съдбите си в ръцете на користни шайки... БСП е дамгосана като наследник на БКП, а всички останали партии под знамето на антикомунизма комфортно плячкосват каквото е останало от България. БСП е в турбулентен период, но има и опит за завръщане към трезвомислието и към по-оперативни форми на работа. БСП трябва да постигне консолидация".

Евродепутатът коментира още: "Внезапната загриженост на Борисов за Алексей Навални и Русия се дължи на принципа, по който той управлява - разделяй и владей. Целта е да се скрият българските проблеми зад руския скандал и да посее разделение в редиците на българската демократична общност."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Протест срещу безобразията в България

    33 14 Отговор
    Бат Бойко работи с жени, защото смята, че лесно може да ги манипулира. Обижда ги, не им се извинява, а те милите го гледат нежно в очите и са му предани като филипинки.
  • 2 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    35 24 Отговор
    Ще гласувам за Румен Радев. Казах.

    Коментиран от #14, #48

  • 3 За Герб

    14 12 Отговор
    Няма ли зологическа градина за там са.
  • 4 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    36 29 Отговор
    Невероятен лидер и водач,начетен човек и личност . Това се отнася за Румен Радев.

    Коментиран от #28

  • 5 смерш

    25 9 Отговор
    С тази очевидно авторитарна,не особено интелигентна и със странна биография лидерка,БСП губи не само непартийно ангажирани избиратели,а и част от своите членове!
    Смущаващо е драстичното намаляване на партийната членска маса за много кратко време под 90 000 члена!
  • 6 Българка

    26 24 Отговор
    Иво Христов е прав , че Борисов с темата Навални иска да измести фокуса от всеобхватната криза в България и престъпното управление. Но Иво Христов също измества вниманието . На дневен ред са парламентарни, а не президентски избори. И Нинова и редовите социалисти не са се конфронтирали с президента, а го подкрепят. Защо се разлайват излишно кучетата в безсмислени противоречия, докато крадецът и лъжецът тихо и самодоволно си плете кошницата?
    Мутри, вън
    Народе?..... 04.04.2021 г. може да е ден на Освобождение!

    Коментиран от #13

  • 7 бивш бесепар

    21 5 Отговор
    БСП загуби подръжниците си(които в преобладаващата си част са русофилски настроени) още щом стана част от ПЕС.Тъй като и ПЕС и ЕНП са проевропейски партии става ясно че БСП не може да бъде алтернатива на ГЕРБ.И двете са на хранилка в Европарламента.
  • 8 Гаргамел

    12 6 Отговор
    Продажници дълго още ще сънувате владтта6
  • 9 мдда

    18 25 Отговор
    Радко е един парцал... Ако БСП искат да си запазят репутацията трябва да го махнат възможно най-бързо от редиците си.
  • 10 Гост

    8 17 Отговор
    Ивчо е бил на спявка на Козяк вместо Радев и надъхва глупавите хорица да гласуват за Радев, но без да им казва, че той(Радев) е именно тяхно протеже вербувано в Сащ от ЦРУ.
  • 11 Христо Иванов

    14 2 Отговор
    - Уплашени да не загубим живота си, предадохме това за което поколенията преди нас са умирали! Свободата и правото да пътуваш свободно, свободата да общуваш с другите, дори и със най-близките си. Свободата и правото да имаш допир със сцената и изкуството..........
  • 12 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    17 14 Отговор
    Как може да се променят нещата ,ми много лесно единствено Нинова може би защото е била при Костов и не е комунист устоя на атаките на Шайката. Всички останали уж опозиционни партии са били или вече са готови да клекнат пред Тулупа, Слави е яркия пример. Срещу Нинова беше спрегната цялата ярост на Шайката и тя устоя то не бяха Гергов и компания Станишев и кой ли не . Спомням си 2017 Валери Балевски дето сега плаче че няма да влезе в парламента как ходи до Нинова да се моли да не правят коалиция с Герб и тя го изгони позорно и в парламента ясно заяви че коалиция с Шайката е невъзможна....мечтата на Гергов. Затова хора гласувайте но не за бивши и настоящи предатели гледайте делата им не какво говорят . А опорките че БСП са комунисти не минава 90 % от Шайката са комунисти агенти на ДС или деца на активни борци . Само така можем да променим България и Тиквата и Тиквичките да влязат в затвора.

    Коментиран от #18

  • 13 Петьо Петров

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Много добре споменахте изразът за разлайването на кучетата,но в случая мисля,че Радев го направи.Започна президентската си кампания преди да са ми9нали парламентарните избори. Безспорно,много добър ход от негова страна,но БСП е в позиция цугцванг, без полезен ход. В случая печелят само извънпарламентарните партии,което е доста добре за разваляне на статуквото. Да не се лъжем, БСП е неразделна част от него.
    Бъдете здрава!

    Коментиран от #19

  • 14 кнаус 485

    17 16 Отговор

    До коментар #2 от "Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣":

    аз , моето семейство и приятели също ще гласуваме за генерал Румен Радев ,на парламентарните ще гласувам за тия, които обещаят , че ще разследват тиквата и цялата му шайка и ги вкарат в затвора...

    Коментиран от #34

  • 15 Няма да

    6 12 Отговор
    загуби избиратели, защото избирателите знаят, че освен Радев няма кой да предложат за президент. Бавенето е заради т.н. автентични десни, които трябва да бъдат излъгани отново да гласуват за Румен Радев. Ако излязат още сега с явна подкрепа ще ги отблъснат. Иначе коалиция Сорос около румен радев е налична. БСП, Мая Манолова и триото, Демократичнта България,
  • 16 мислещ

    4 5 Отговор
    Мнооого ни е мъчно.
  • 17 Е няма да отговорят

    13 3 Отговор
    И защо да подкрепят резидента бе ,от какъв зор?Още се надявате на бабичките!Излезе шушлека публично в най неподходящия ден да се самопредложи,да ги остави пред свършен факт.Нито е коректно,нито нормално.Радев разбра ,че копейковците и триото му носят негативи ,и други неща около него има ,та реши да се спасява при комунистите!А Ивото от руската страна и той евродепутат стана благодарение на БСП и ето неблагодарник!
  • 18 Червен галош

    16 2 Отговор

    До коментар #12 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    ниe пoмним минaлoтo. Лукaнoвa зимa,Бeрoвo и Пoпoвo бeзвлacтиe - "Зa бoгa брaтя нe купувaйтe".Жaн Видeнoв c хипeр инфлaциятa и oгрaбвaнeтo нa cпecтявaниятa нa хoрaтa. Нa другaритe рaздaдoхa прeдприятия.Кocтoв -привaтизaция ,РМД, Рaбoтничecкo - Мeнтърджийcкa Нeфтoхим ,Бaлкaн.Крaдлив Дeдo-привaтизaция нa БТК,eлeктрoрaпрeдeлитeлнитe дружecвa,въcкрecявaнe нa мeгaкoрупциoнeн прoeкт AEЦ Бeлянe"Трoйнaтa лaмя-Cтaнишeв. Нaй кoрумпирaнoтo прaвитeлcтвo в иcтoриятa нa Бългaрия coчeнo кaтo примeр в учeбницитe пo кoрупция ! И зaрaди цялaтa тaя иcтoрия дoйдe Тиквата.

    Коментиран от #22

  • 19 Българка

    6 13 Отговор

    До коментар #13 от "Петьо Петров":

    Мислим в една посока, но и за мое съжаление няма да изхвърлим от властта ГЕРБ, и ДПС без помощта на БСП. Въпрос на математика. Надявам се след дългия престой в опозиция , да са си извадили поуки и подкрепят макар и плахо стремежа на българите за върховенство на закона, реформи и съд за престъпниците, които попиляха България!

    Коментиран от #20, #21, #51

  • 20 Бай Х.Й....

    11 4 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Тъпотията Ходи по такива като тебе.А бе преди да го имаше ГЕРБ с кого бяха коалиция ДПС?Със същите с които са се прегърнали и до ден днешен.Наистина ли си вярвате че с тая простотия ще направите нещо?
  • 21 Петьо Петров

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Точно математиката казва,че няма да има само едни избори,стига да не се продадат някои,но след служебно правителство и нови избори,не се знае кой ще настъпи мотиката.

    Коментиран от #30

  • 22 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    6 8 Отговор

    До коментар #18 от "Червен галош":

    Ми кой тогава Слави той от сега е със Тиквата, Христо Маджо или Отровните и Мая Галева Божкова кой ?????? Нинова поне беше последователна и принципна не като по горе изброените . Бойко Шкафчето е срам само тя може да го разследва и осъди ...... Христо от сега го копира с жипката без идеи и програма промяна няма да има кой освен БСП има програма?????Кой питам то и Балевски плю и после стана от Шайката на такива измислени спасители сме се нагледали .

    Коментиран от #24

  • 23 оня с коня

    11 4 Отговор
    Иво Христов е от ЗНАТЕН Комунистически род.Той е един от Участниците в Инициативния Комитет издигнал Кандидатурата на Радев,затова и за награда е пратен да Депутатства в Европарламента с "Квотата" на Радев.А какво казва Христов по адрес на БСП?Ами че това е Партия "обременена от дългата и трудна История на Прехода",а също и че БСП е "дамгосана като наследник на БКП".И да каже Христов:С Подкрепата на ТАЗИ ПАРТИЯ ли успя Радев да се качи на Трона си в Президентството?А щеше ли да е достатъчна тази Подкрепа ако не беше и тая на Партията изградена на Верска основа наречена ДПС/знаем там Кой раздава парчетата от Баницата/?И така :МОЖЕ ЛИ с Подкрепата на тия 2 СПЕЦИФИЧНИ Партии да се роди Нормален и Цивилизован Избор на "Президент"?А иначе според Христов "От страна на Президента няма Напрежение по отношение на БСП"...Само дето Радев УВОЛНЯВА Висшият си Служител,щото отишел На Сбирка на БСП!?
  • 24 БСП

    12 4 Отговор

    До коментар #22 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    я чака тежка загуба !!! Хората с какво добро ви помнят, че да гласуват за вас...??? Фалити,кражби,престъпност,глад и мизерия..!!! Не бъркайте БСП с бай Тошовото БКП..!!!!

    Коментиран от #25

  • 25 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    4 10 Отговор

    До коментар #24 от "БСП":

    Добре че ние в чужбина виждаме какво е социална демокрация за разлика от вас който в кочината вярвате на демагогията платена от Сорос и изповядвана от Шайката. Този път ние ще решим нещата не вие !!!

    Коментиран от #26

  • 26 Корнелия Нинова

    11 5 Отговор

    До коментар #25 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    беше изхвърлена от Станишев като зам.минисър заради подозрения за корупция.Нинова беше шеф на борда на директорите на Панаира и го продаде на Гергов.

    Коментиран от #29

  • 27 Още един лобист,

    5 3 Отговор
    Абе,щом Мама Куч напира за Радев,то при нея ясно,че е за лични цели плюс двулични,но и бившия секретар са помолили да натисне,все хора от резентатурата,какво да очакваш?Горещини!БКП - то с посрания преход на какво разчитат,а Радев като се препознава с тях ,ами да им стане с тях,фа им стане секретар,що стои президент,и без това работа нула,работи опозиционер,така щял да " спечели му казали и го излъгали.
  • 28 ВИЖДАЩ

    9 9 Отговор

    До коментар #4 от "Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣":

    ПО - ГОЛЯМ ПАТОК , ОТ ТОЗИ ФИГУРАНТ - АЙЛЯКЧИЯ , НЕ СМЕ ИМАЛИ ДО СЕГА ....НЕ НИ ТРЯБВА ТАКЪВ КЛОУН !
  • 29 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    4 5 Отговор

    До коментар #26 от "Корнелия Нинова":

    Без интересен си ми казах ти виж какво прави а не какво говори и има ли програма и принципи стига демагогия комунист, демократ а всъщност един обикновен крадец .

    Коментиран от #33

  • 30 Българка

    4 7 Отговор

    До коментар #21 от "Петьо Петров":

    Тук си абсолютно прав, но партията на Слави ми е в мъгла. Според мен не ни трябват нови разделителни линии, а мостове за сваляне на най-големия национален предател и свитата му. Ако останалите не се продадат на ДС и ДПС, може и да си освободим държавата

    Коментиран от #35

  • 31 ВАНГА

    7 4 Отговор
    Пак че налупи фуражката Румбата...

    Коментиран от #53

  • 32 Др Нинова

    10 2 Отговор
    Аз съм сигурна, че БСП ще стане трета политическа сила след тези избори. А след още едни избори и ще се стопи до 5%-7 %.
  • 33 Герб

    3 7 Отговор

    До коментар #29 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    Герб са типичните българи,дето все търсят далаверата!До вчера-комунисти,днеска-демократи!За това и хората гласуват за тях!В тях виждат себе си!Червените са бесни за власт,ама няма начин,хората не ги искат!А форумните мераци със заклинания са празна работа!
  • 34 АМИ ИСКАМ

    8 8 Отговор

    До коментар #14 от "кнаус 485":

    ДА ВДИГНА РЕИТИНГА НА ФИГУРАНТА , А ТОЙ ПРИ ВСЯКА СВОЯ РЕЧ СЕ ИЗЛАГА КАТО КИФЛА , АМА КАКВО ДРУГО ДА НАПИША ??
  • 35 Петьо Петров

    2 7 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Слави изрази ясно позицията си,никаква коалиция с която и да е партия от сега парламентарно представените. А целите му са описани ясно в страницата на партия ИТН. За програма е рано,все още никоя партия не е представила такава. Ако излъже избирателите си,ще си носи последствията. Лично аз не вярвам,че ще си плюе с лека ръка на името.

    Коментиран от #37

  • 36 Съни

    8 9 Отговор
    Благодаря Ви господин Радев че събудихте народа Вие сте най достойния българин историята ще Ви постави наравно с Левски Благодаря ви
  • 37 Амиии

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Петьо Петров":

    Тaя игрa e cвирeнa. Cлaви вeчe гo глeдaхмe кaтo чoвeкa зaд "Движeниe Гeргьoвдeн" (Любeн Дилoв - cин), нa кoитo дaвaшe oгрoмнo тeлeвизиoннo врeмe и рeклaмa. Тъй нaрeчeнoтo движeниe пoчнa cъc зaкaни cрeщу cтaтуквoтo, a вeднaгa cлeд избoритe ce cкри нa тoплo пoд зaдницитe нa пaрлaмeнтaрнитe пaртньoри. Зa Дилoв вижтe в интeрнeт - бaщa мacoн, прoдaвa вecтник Нoвинaр нa Пeeвcки, cъдружник c "Бългaрия бeз цeнзурa" нa лъжльото Бaрeкoв, cъдружник кaктo cъc CДC, тaкa и c БCП cпoрeд интeрeca, и т.н. и т.н.

    Коментиран от #38

  • 38 Петьо Петров

    3 4 Отговор

    До коментар #37 от "Амиии":

    Е,прекалено елементарно! Да сравнявате "Гергьовден",Бареков и партия ИТН, дори не ми се коментира.
  • 39 перничанин

    5 4 Отговор
    Добре де, всички виждате поредната "крива" стъпка на фатмако и се правите на невиждащи. Политическа грешка е това самопредлагане, без да е ясна позицията на БСП. Според мен и много хора, Курнела, беше/ е решила да се кандидатира за президент , ако получи почти равен резултат с ГЕРБ.Ясно е, че мнозинство ще се получи трудно и Курнела се опитва да лапне поне този пост. Предвиждаше фатмако да се "самооткаже" и тя уж "като няма кой" да се кандидатира за президент. Фатмако ги изненадА всичките от политбюро. Сега накъде Курни??

    Коментиран от #40

  • 40 Петьо Петров

    2 5 Отговор

    До коментар #39 от "перничанин":

    Всички знаем,че политиката е мръсна игра. Според мен Радев направи рискован,но правилен ход. Много зависи кой ще бъде насреща му,ако е Николай Младенов,както очаквам,изхода е непредвидим.

    Коментиран от #44

  • 41 Служител на МВР

    4 6 Отговор
    БСП трабва да знае, че Румен Радев ще спечели 2-ри мандат, напук на тези които изкат друго. Докато К.нинова е начело на БСП, то партията никога няма да спечели избори в България. Не го ли разбрах те това. Жалко за симпатизантите от БСП.
  • 42 Бай Курти

    3 2 Отговор
    .. БСП е дамгосана като наследник на БКП###########
    #########################
    Ами тя си е наследник.Защо да е дамгосана!?
  • 43 Анонимен

    2 3 Отговор
    Ако не се бъркат отвън Радев ще ви го вкара с 200 на герб, дпс, нинова. Защото крадохте много от народната пара, а РР не. Нито е бил в подземния свят, нито е поръчал убиства, но днес е модерно да си бандит. И както казват хората от село Славяново, хасково, лично на мен. Какво искат те от Румен. Той е от скромен, заможен род. И двамата му родители са с висше. Инженерно и икономическо. Може да са чешити, но имат покритие. Заможни са не от кражби, а от селски труд, и сега и по живково. Той е на Ти господин Радев, за Бастиона на Дпсни на Герб. Прости сте вие. Виж му дъшерята, красавица. А и на Деса сина, и той е красив, и умни са. Скромни хора. Честни. 1:1. И нашите искаха родители да учат, но нямаха възможност, идвайки от сегашна Гърция. На бб е със средно. Възпитани са румен и сестра му. Защо да лъжат хората от село Славяново. Не са задръстени, живяха, работиха в града и си отидоха на село, но там е ужасно, стари хора.
    Обезлюдяване на села и градове.

    Коментиран от #46

  • 44 перничанин

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Петьо Петров":

    Възможно е, но вариант Курнела срещу фатмако също е възможен.

    Коментиран от #45

  • 45 Петьо Петров

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "перничанин":

    Теоретично да,но не вярвам. Както сам се изразихте,а по-горе и аз,той я остави без полезен ход.
  • 46 перничанин

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Анонимен":

    Има една неточност в това което казваш. Фърчилото го издигна Корни и със сигурност си има някаква "застраховка". Корни не е вчерашна и е отдавна в политическото блато така да се каже "от стара коза яре". Застанат ли един срещу друг , дори и косвено, ще се появят доста пикантерии за фатмако. Дружески компромат гейт.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Жоро севлиевски

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣":

    А НИЕ,НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО.МНОГО СМЕ!

    Коментиран от #50

  • 49 199

    0 2 Отговор
    Дреме ни, дали ще гласувате за герб или рр. Агата се множи, и мечката ще дойде и в бг българите ще сте малцинство. Не че рр радев нещо ще направи, но знае за какво иде реч. Бойко за богатите, нинова за ромите. Средната класа остаряха. Мшадите с висше полуграмотни. Доган е роден 1954. И неговия край иде, с подпухнало лице, а бе красавец, но всичко с времето, и бойко е на 62, а 50 годишните учили недоучили в бг университети. Знаем пътеките за тях. Виж им на професорите банковите им сметки, за да се усерите, 30 г крадене, коруоция отгоре надолу. Пълен е хаосът. София не е провинцията, а и не всеки има желание или възможност да живее в столицата. По точно първото.
  • 50 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    3 3 Отговор

    До коментар #48 от "Жоро севлиевски":

    Колцентъра иска ти се нали издигнете Цецо или Гърневски срещу Радев да видим какво ще стане муахахахахах
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Читател

    0 1 Отговор
    Прасето си обича кочината. Щом им е хубаво, да живееш в обора при свинете. Живейте си. Те ще ви изиграят, но радев никога. Така говорят от славяново. На ченгета не вярвам, защото не са на нивото на еродираните. Биха ги попитали, а и бб има пожарникар от същото село, но ще го е страх хубаво да каже, че я виж са му съсипали семейството. Ние знаем, че бб ще победи, знаем и че ще победи герб в басиона кzj, каза го ердоган 24родопи.сом.
  • 53 Вуте

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "ВАНГА":

    Че го налупа на жна ти.
  • 54 Анонимен

    0 0 Отговор
    Баба ванга е заменена с Ердоган. Кво каже той. А той каза Бойко Борисов, герб и слави трифонов, чети rodopi. Com, 24/7..statiqta e predi mesec. Честито ви. Бб и нинова, виж ги в сащ, след време.
  • 55 !!!?

    7 0 Отговор
    Загубата на парламентарните избори от БСП, а същевременно збирането на Радев за втори мандат ще е краят на Нинова !!!?
  • 56 Турчина

    2 1 Отговор
    Според мен такъв коментар преди избори,говори за задкулисие.Готвят "Борисов-4".Този Иво Христов обслужва статуквото.Защо никой не говори за промяна на обществено-икономическия строй,при която няма да има политическа мафия?Какво ще се промени ако БСП смени ГЕРБ?Не разбирате ли,че трябва да се промени самия модел?Отново ви казвам,че хората,които не са на власт,се мъчат да свалят хората с власт и така да се докопат до големите пари.Реално на никой не му пука за вас!Не прозирате ли,че БСП-троловете саботират всяка тема в техен ущърб,също както го правят и ГЕРБ-троловете.Няма избори и няма демокрация-има бизнес интереси!
  • 57 !!!?

    6 4 Отговор
    Безпримерното демонизиране на сегашното управление от Фигуранта и неговия Зайчарник не могат да излъжат българският Народ, защото той помни много добре времената преди ГЕРБ какви бяха - два милиона българи бяха напуснали страната, Радев беше довел ВВС'то до разруха, а Иво Христов мечтаеше да е депутат в ЕП с 20 бона заплата. Наглоста, лицемерието и продажността на червената русофилска Мафия няма аналог !!!?
  • 58 Анонимен

    2 2 Отговор
    Народа иска спокойствие. А не викове, надвикване и деление на всички. Парите за някои са важни, по спокоен си, но не и щастлив, кога живееш в простовата среда. Един по един от българите християни си отиват от тоя свят. Хитри са отвън ръководителите. Живяли, не мислили за деца, вземаха от всички държави младите, дръпнаха държавите им, а оголиха бг. Нищо против малцинствата, но много са ограничени. Не са живели младите, както старите живееха в големите градове. Учеха, пееха, бакет, шах, а днес интернет. Океан от информация за тях, но.. Не всичко преди е било зле, сравнявайки тж и сега. В парка минаваш и се оправят, от деца под ръка, не че през ония години ги нямаше, но не и явно. Простотията лично мен ме убива. Много хора с фирми, заможни, но едно изречение не могат да кажат. Сложна е. Прости с прости им е ок. И ахдоган им говори на висок стил, те българите не знаят кво им говори, а камо ли мемед.
  • 59 Биби Кинг

    0 1 Отговор
    Много станахте циганките кои го фалите Пембен! Он сам с ништо не мое се пофали! Ма не че не помни, нема с какво!Вниатен ли сам?
  • 60 БАРАБАТА ВАРНА

    1 2 Отговор
    само БСП
  • 61 Комуняги

    3 1 Отговор
    тъпи на 04-04-2021ще спечелите от трите най дългия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове