Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 06:50 21 720 136

Доц. Мангъров: Тези от щаба си мислят, че контактуват с Господ

  • доц.мангъров-
  • щаб-
  • коронавирус

Ще предложа да ги уволнят, ако вляза в парламента, заяви инфекционистът

Доц. Мангъров: Тези от щаба си мислят, че контактуват с Господ - 1
Снимка: БГНЕС

"Мерките у нас са бутафорни. От сутрин до вечер се говори за това. Необичаен е начинът, по който се действа. Хората са толкова изплашени, че биха приели каквото и да им се наложи". Това каза доц. Атанас Мангъров в предаването "Студио Actualno", цитиран от "Епицентър. бг"

Ако влезе в Народното събрание като депутат от листата на ПП АБВ, доц. Мангъров посочи, че първото нещо, което ще направи, е да даде предложение да се уволни Националният оперативен щаб.

"Тия хора от Щаба си мислят, че си контактуват едва ли не с Господ и това, което те считат, е единствено вярното. Аз не съм удобен и затова не са ме поканили да се включа в този Щаб", коментира доц. Мангъров. Той заяви, че ако бъде поканен да се включи в Щаба, неговото условие е да продължи да казва това, което и досега, и да бъде независим.

Нося маска, където ме задължават. Иначе не. Като началник COVID отделението към Инфекциозна болница, нося маска понякога, стана ясно още от думите на доц. Атанас Мангъров.

Той коментира мерките от страна на държавата за овладяването на пандемията у нас и посочи, че ако човек си мисли, че една маска може да го предпази от респираторна инфекция, това по-скоро е утопия.

"Виждате, че в страните, в които носенето на маски се налага много по-строго и е много по-масово от България, случаите там, въпреки носенето на маски, главоломно си растяха. Ако ставаше с маски, досега да сме решили въпроса стократно", изрази мнение инфекционистът. "Смених маската един-два пъти" - така Мангъров отговори на въпрос дали влиза с маската си от първата в третата вълна на пандемията.

Началникът на COVID отделението на Инфекциозна болница посочи, че няма да се ваксинира, тъй като има антитела. "Не са минали всички етапи от клиничното проучване на ваксините, които се предлагат в момента. Ако някой много се страхува, има заболявания и не може да спи, нека да се ваксинира", отбеляза доц. Мангъров.

Той заяви, че не коментира математически твърдения в отговор на въпрос, че редица математици оборват казаното от него с числа. "Медицината невинаги е аритметика. Тези хора са с огромно самочувствие и си мислят, че едва ли не си контактуват с Господ или са носители на някакви висши познания. Медицината до голяма степен е и изкуство, защото там винаги се работи в условия на недостиг на информация", обясни доц. Мангъров.

"Виждате, че много хора от експертния съвет към Министерски съвет впоследствие преминаха на другата страна. Аз вярвам в това, което казвам и съм убеден, че това, което твърдя, е правилно. То се основава на всичко, което съм учил и работил", поясни той.

Доц. Мангъров заяви, че по никакъв начин не подвежда хората за нещата, които говори от месеци наред по отношение на темата с коронавируса.

Лекарят разкритикува твърдения на Световната здравна организация, че колективен имунитет се създава само с ваксина, като нарече това изказване: "Пълна глупост!"


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 182 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми да

    272 25 Отговор
    За господ се мисли Толупа !

    Коментиран от #52, #57

  • 2 Владо

    280 40 Отговор
    доценте само кажи кога и бъди с нас начело ще ги изметем готов съм за затвор и смърт дори
  • 3 Българин

    371 42 Отговор
    Щабаджиите трябва не само да се уволнят, а да се вкарат в затвора! Но иначе браво на Мангъров, пак им го сложи.
  • 4 Тези

    278 22 Отговор
    от щаба са едни мазни безбожници , некомпетентни и в услуга на силните на деня само и единствено за лични интереси ! А за наемника не ми се говори - делата му го показват !
  • 5 Фаро

    207 15 Отговор
    Симпатизирам на Мангъров,но няма да гласувам за АБВ

    Коментиран от #59

  • 6 Прав е

    269 16 Отговор
    Професора математик Витанов, който не прави разлика между число и цифра, винаги докато говори гледа към небето /по скоро към тавана в студиата на телевизиите/, не го знам с бог ли говори или хвърля боб, но нищо не е познал досега.

    Коментиран от #65

  • 7 Последния Софиянец

    258 35 Отговор
    Мангъров ще го направим здравен министър.

    Коментиран от #31, #43

  • 8 Топ

    251 24 Отговор
    МНОГО Е ПРАВ ДОЦЕНТА! ВСИЧКИТЕ ДЕТО НИ БАЛАМОСВАТ ДА ЗАМИНАВАТ ЗА ТАНЗАНИЯ НА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ!
  • 9 ЯСНО

    43 247 Отговор
    Вълк в овча кожа си Мангъров

    Коментиран от #56

  • 10 Рап

    50 291 Отговор
    Мили мангъров,пожелавам ти от сърце да бъдеш депутат ,защото в противен случай,ще бъдеш затворник! Престани с глупостите,които говориш и се пази от вируса както си знаеш....

    Коментиран от #46, #99

  • 11 Ю.кортес

    62 198 Отговор
    Няма друг направил толкова пари от вируса.Мишока купи четвърти апартамент в София ,на оборище 28А,170 км,там цените започват от 3000 евро метъра.Прием при мангъра 200 лева за двайсет минути,безплатна реклама по всички медии плюс хонорари.

    Коментиран от #14, #19, #24, #133

  • 12 Да сметнем

    202 18 Отговор
    присъдите на щабаджиите според българското законодателство: лъжи с цел облаготелстване - 5 години затвор, всяване на паника - 5 г., прикриване на престъпления в здравни заведения - 10 г., подбудителство към самоубиства - 20 г., умишлено причиняване на смърт /визирам забраната на наистина болните да се лекуват/ - 30 г., източване на НЗОК - 10 г., или общо минимум по 80 години на човек.

    Коментиран от #21

  • 13 Жорж

    136 23 Отговор
    Тангъров е супер готин и позитивен човек Браво, че изказва истината.
  • 14 Чочо

    39 105 Отговор

    До коментар #11 от "Ю.кортес":

    Кърти яки пачки,ама балъци,фраш

    Коментиран от #103

  • 15 За овце

    195 18 Отговор
    Ами целта е именно всяването на страх, че да е послушно стадото. Проблемът е, че им се получава. Голям принос в това имат и "медиите", които услужливо мисиркуват.
  • 16 бий крастайти кучаа

    175 25 Отговор
    Мангъра почва жестоко да ме кефи
  • 17 Дельо Хайдутин

    158 19 Отговор
    Бяха го взели в Щаба Мангъров,ама не си траеше и Бащицата го изгони.
  • 18 Бай Шиле

    40 168 Отговор
    Прекалява този.
  • 19 Хахаха

    198 19 Отговор

    До коментар #11 от "Ю.кортес":

    А Мутафа без да е влизал в кабинет и да се срещал с пациент взима по 15 бона месечно от НОЩ и 60 хилки от ВМА, две вили по черноморието и тримесечна почивка в Халкидики в петзвезден хотел. Мангъров не стига, че работи ами и изглежда бедняк в сравнение в погребалния агент.

    Коментиран от #25

  • 20 Щерю

    43 185 Отговор
    Това гениално светило що не иде да обясни на френски японски германски
    учени че няма вирус....някъде отдавна щяха да го съдят

    Коментиран от #61, #90, #93

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мата Хари

    197 22 Отговор
    Колкото и да не се харесва на някои хора, които буквално се влюбиха в ковида и чакат с трепет и ужас трета, пета вълна, цунами, или пък доволно потриват ръчички и лапат милиони, доцент Мангъров е прав в това, което говори от самото начало на този цирк.

    Коментиран от #34, #35

  • 23 неизвестен

    31 87 Отговор
    А бе започна и да уволнява вече?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Последния Софиянец

    102 8 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    А останалите шефове на болници са клети сиромаси .Нали!?ха ха ха
  • 26 Чочо

    29 133 Отговор
    Що нап не му направи една проверка,колко данък е платил за прием по двеста лева на човек.Как се вадят половин милион евро за поредния апартамент
  • 27 КАто цяло

    26 67 Отговор
    си прав, ама стига вече. Едно и също. Откак влезна в политиката, и то в онази ченгеджийска партия, някак олекна
  • 28 Гост

    61 9 Отговор
    Нищо ново не казвате:ПРЕТОПЛЕНИТЕ МАНДЖИ на ТихоОМИР, да ЗЛЕПОСТАВИ доцента!
  • 29 Доценте,

    27 79 Отговор
    кажете веднъж завинаги - носите ли маска или не? Във всяко интервю казвате нещо различно - веднъж маската Ви миришела на задния Ви джоб, друг път (през ноември) казахте: "Разбира се, че нося, аз не съм толкова луд, за да се заразя от това нещо." (Хм, ако, според Вас, заразилите се са с диагноза "луди", то в коя категория Ви пращат Вашите антитела?!). Като цяло не съм против теорията и знанията Ви, но тези противоречиви изказвания, които правите...
  • 30 Роко

    30 125 Отговор
    Този дебил до кога ще изказва неадекватното си мнение вече видяхме че нищо не разбира от вируси.
  • 31 АУУУУУ

    26 71 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Чакай чакай... Много бързаш с назначенията.... Първо трябва да спечелите изборите..... Упс ти не беше от ГЕРБ... Амиии тогава ще назначаваш виртуално тук в коментарите 😂😂😂😂
  • 32 Рошко

    71 7 Отговор
    За тях господ е тоз който им плаща да лъжат хората
  • 33 Роко

    21 38 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    Ти по - добре сметни колко години ти се полагат за тримесечния терор над 2 милиона софянци. Идва 4 април, а след него Тиквата вече няма да се нуждае от вас и прокуратурата и съда най - после ще си свършат работата.

    Коментиран от #36

  • 34 Прав ли

    21 58 Отговор

    До коментар #22 от "Мата Хари":

    До миналото лято вируса изчезва, инаце късам дипломата.Изчезна ама само в Занзибар и Северна Корея.Прав от самото начало, дааа
  • 35 Роко

    26 86 Отговор

    До коментар #22 от "Мата Хари":

    Ма верно ли винаги е прав? Май той беше идиота който обясняваше как това е най - обикновен грип и лятото ще изчезне сам щото като всички грипни вируси не вирее на топло (по същото време вируса върлуваше в жегите на Австралия, Африка и Южна Америка но Мангъров беше над тия неща).

    Коментиран от #37, #47, #92

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хахаха

    97 15 Отговор

    До коментар #35 от "Роко":

    Ами лятото имахме от 6 до 20 заразени дневно, все пак има и летен грип ако не знаеш:) Между другото първия който каза, че короната е далеч по безопасна от грипа е Мутафчийски седмица преди да го назначат в НОЩ с 15 000 лева заплата. Но ти я по добре кажи кажи какво стана с ада по Великден и труповете в чували, парковете още ли са пълни с трупове на деца както каза ботокса:)
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ърли

    26 74 Отговор
    минали били на другата страна..аве мангър..виж в германия какви мерки вземат..какво ще стане ако избухнат по новините британският щам цъфти в БГ..разбери че не си сам на земята..имал бил тела..тн
    има масови мерки и спасението е еднолично..същото е и с статистическите данни..те ти дават мащабен поглед върху събитията
    айде спирай да се плюнчиш че на всички стана ясно колко си неграмотен..имал бил мнение..не ми пука маршшшш
  • 40 778

    23 77 Отговор
    На този определено трябва да му отнемат дипломата! Какво излиза, в цял свят лекарите не разбират, само Той разбира? И не знам защо съответната институция или организация все още не се е самосезирала!
  • 41 ПРОРОК МАНГЪР

    25 60 Отговор
    Не доцент, а вече е пророк Мангъров! 😂😂😂 Влезе в листата на АБВ за депутат и почна да контактува с Господ, а тия от щаба са лъжепророци и само си въобразяват 😂😂😂😂 Почна даже вече да уволнява...... 😂 явно Господ така му е заръчал 😂😂😂😂 ТОЯ ЛАЛАЖДЖИЯ И ТУПАН НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ГО КОМЕНТИРАМ ВЕЧЕ! ДА КЪСА ДИПЛОМАТА И ДА ХОДИ ДА МИЕ КЕНЕФИ!
  • 42 "Виждате, че в страните,

    18 35 Отговор
    в които носенето на маски се налага много по-строго и е много по-масово от България, случаите там, въпреки носенето на маски, главоломно си растяха" - ДОЦЕНТЕ, ГЛЕДАМ. Гледам Австрия и Швеция (с разлика от около 1 млн.в населението). В Австрия (със строги мерки и, въпреки по-неизгодните за епидемични случаи предпоставки: от гледна точка на големина на територията и местоположение) има 30% по-малко заразени и около 34% по-малко смъртни случаи. Не зная, дали мерките помагат или не, но австрийците имат около 4200 смъртни случая по-малко от шведите.
  • 43 Селтака Софиянец

    7 15 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Мечтая си да назначавам министри и патриарси!
  • 44 ърли

    14 41 Отговор
    кое тука не е ясно ??
    отначало мерките бяха по-строги защото трябваше да се спечели време да се доставят лични предпазни средства и да се подготвят болниците
    подчертавам това е опит..доколко е ефективен ще се прецени след време но процедурата е стандартна и задължителна..
    съответно маските се носят за да се ограничи емитирането на вируса в околната среда..ако заразен човек наплюе продуктите на щанда ефекта е ясен..
    същото е и с ваксините ефективни в проценти ще се бият докато не спре..никой не оспорва чисто медицинският аспект на заболяването..проблема е също така и политически и икономически и социален..
    какво ще стане ако гръмнат по телевизията че тука растат случайте на британският щам и затворят границите..еми още повече хора ще си загубят работата ето това ще стане..защо тоя човек отказва да го проумее 1 година вече и повтаря едно и също е добър въпрос..
  • 45 Teodoro

    59 12 Отговор
    Да живее господин Мангъров, честен и почтен човек,винаги казва истината каквато и да е тя! ВСИЧКО ДРУГО Е ФАРС,ДОЛУ гербераската клика скоро съд и затвор,ИДЕ ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гссхй

    52 6 Отговор

    До коментар #35 от "Роко":

    Да, никой нямаше да се сеща за този вирус, ако медиината истерия не беше продължила.Свински, птичи и прочее вируси никой нищо не каза и си отминаха за година.

    Коментиран от #114

  • 48 чичо

    11 55 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тия хора от Щаба си мислят, че си контактуват едва ли не с Господ/-с такива безотговорни думи се печели политически актив.Това е безобразие,точно човека който каза„целия свят се е побъркал и реагира не адекватно",да казва за какви се мислят другите.Не Мангъръв,казаното от теб се отнася точно за теб.Народе,опичай си акъла,не чувайте само това което искате да чуете.

    Коментиран от #60

  • 49 Жабата в корема на Бойко

    55 6 Отговор
    Да, искам да си умра от каквото АЗ искам и както АЗ искам.Вие си слагайте маските, заключвайте се у дома и не излизайте никъде!Оставете другите да си живеят и умират както си решат.Всички хопохондрици и откачалки да се барикадират в тях с намордници, ръкавици и дезинфектанти и да не си показват носа навън, че само пречат и без друго с идиотизмите си!

    Коментиран от #76

  • 50 Васил

    16 47 Отговор
    Не знам дали контактуват с господ ама ти Мангърка страдаш от раздвоение на личността примесено с шизофрения
  • 51 Алексей Сергеев

    18 49 Отговор
    Мангъров, ще умреш от завист и комплекси.
    Пии си редовно сутрин хапчетата, че те избива лудостта
  • 52 Българин

    10 47 Отговор

    До коментар #1 от "Еми да":

    Мангъра - вожда на русопитеците в България !
  • 53 Иван

    11 36 Отговор
    Тоя губи връзката с “кораба майка”
  • 54 Аз40🏴‍☠️

    47 7 Отговор
    НОЩ е престъпна групировка, която използва сплашването типично по мафиотски.
  • 55 Доротея

    38 5 Отговор
    Депутат ще стане Щаба, начело със здравната метреса К. Ангелов с боядисаната пухчовска глава, защото ще е в листите на шайката! Бойчо ако е искрен, че децата не трябва да страдат от политическите им шоута, веднага да уволни въпросния Ангелов, който най слугински коментира едно невръстно дете, за угода на Боко Тиквата и сопствения си комфорт на крупна калинка от властта и пандемията! След оставката - съд! Страсбург и Хага!
  • 56 Дебил

    26 3 Отговор

    До коментар #9 от "ЯСНО":

    По добре вълк /едни от най умните животни/от колкото овца като тебе.
  • 57 мисли се

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Еми да":

    Защото вместо да го извадят от тази заблуда, владиките му раздават награди.
  • 58 Баба Яга

    38 4 Отговор
    По-ужасното е,че манипулацията чрез страх е обхванала целия свят.Това е някакъв експеримент ,който цели да определи до каква степен човечеството е готово да се откаже от свободния си избор за сметка на интересите на малък брой свръх богати хора,които печелят от това.

    Коментиран от #95

  • 59 бай Йордан

    16 3 Отговор

    До коментар #5 от "Фаро":

    Многооооо важно за кой ще гласуваш. Вожното е да гласуваш..
  • 60 Баба Яга

    38 1 Отговор

    До коментар #48 от "чичо":

    Аз пък искам да чуя кой печели реални пари от затварянето на икономиките в световен мащаб.Искам да чуя и чии са парите,които всички държави теглят като кредити,за да се обезщетят неработещите по принуда хора.Искам да чуя и какви пари са похарчени до момента за ваксини,но в световен мащаб.

    Коментиран от #62, #63

  • 61 Верно ли

    39 8 Отговор

    До коментар #20 от "Щерю":

    И кога е твърдял, че няма вирус??? Ама като започнете да се изказвате неподготвени и да дрънкате... Има вирус, както е имало и ще има вируси. Нов вирус, който вече отслабва, т.к. голяма част от населението го прекара. И като всеки вирус той мутира. Човекът е абсолютно прав за всичко, което е казал и което почива на науката. А тази медийна война със залежалите мозъци я видяхме докъде ни докара.

    Коментиран от #67

  • 62 чичо

    7 3 Отговор

    До коментар #60 от "Баба Яга":

    Добър въпрос.Не зная.Питай Мангъров.Но какво значение има-кой?То,който може да печели,пак ще печели,нали.И това,че се„затварят икономики в стветовен мащаб",само ще му пречи.Както вече писах-чувайте и онова което не ви харесва.

    Коментиран от #66

  • 63 АУУУУУ

    8 23 Отговор

    До коментар #60 от "Баба Яга":

    Питай Мангъра... Сигурен съм че и на този въпрос знае отговора... Нали всяка вечер звездите му говорят 😂😂😂
  • 64 Алекс

    4 21 Отговор
    За информация доц. Мангров! В Израел над 28% от населението на страната и около 39% от възрастното население (на възраст над 16 години) са напълно ваксинирани. Доцент, вижте динамиката на заболеваемостта и смъртността от COVID-19 през февруари тази година в България и Израел. Дайте на хората ваксина, той сам ще я измисли! Не ни дръжте за магарета!
  • 65 АНОНИМЕН

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "Прав е":

    И все пак да си дойдем на нашето : Имa ли мaтeмaтик, вируcoлoг, пулмoлoг, хирург, упрaвник, кaнцeлaркa..... , кoйтo дa имa пoнe някaквa мaкaр и приблизитeлнa идeя зa чиcлo нa прeкaрaлитe cтрaшилищeтo КOВИД - cимтoмнo, бeзcимптoмнo... вcякaк oт нaчaлoтo нa ПЛAНДEМИЯТA! Тaкa щe знaят пoнe приблизитeлнo кoлкo oт нaрoдoнaceлeниeтo пoдлeжи нa вaкcинaция нa първa вaкcинaциoннa вълнa! Щoтo нaли и зaрaзявaнeтo върви нa вълни, тaлaзи, пикoвe...!

    Коментиран от #70

  • 66 Баба Яга

    28 3 Отговор

    До коментар #62 от "чичо":

    Мангъров е инфекционист.Не е банкер,нито е мултимилионер.В момента цели държави попадат под финансова зависимост от кредиторите си.Това тепърва ще определя политиките -от изхранване на населението с месо,създадено в лаборатория до свеждане на въглеродните емисии до 0.

    Коментиран от #85

  • 67 Вярно е!

    28 3 Отговор

    До коментар #61 от "Верно ли":

    Мангъра е прав...!А някой сега да говори за - ,,грип"..., ,,свински грип"..., ,,птичи грип"..., СПИН... и т.н...?!

    Коментиран от #68, #69

  • 68 Баба Яга

    21 2 Отговор

    До коментар #67 от "Вярно е!":

    Работя в болница.Грип тази година няма.
  • 69 АНОНИМЕН

    29 0 Отговор

    До коментар #67 от "Вярно е!":

    КOВИД-тeрминaтoр! Дoceгa e тeрминирaл oкoлo 200-250 вируca: грипнитe и пaрaгрипнитe вируcи, рecпирaтoрнo-cинцитиaлният вируc, мeтaпнeвмoвируcът, aдeнo-, ринo-, кoрoнa- и бoкaвируcитe! Вcичкитe тия прeдизвиквaт OВИ и OРЗ! Прeз лятoто на 2020г. КOВИД-a тeрминирa и хeпaтит A! Нaпрaвo чудo! Вирус-канибал : опраска и другите коронавируси дето за първи път са засечени и по хора през 1960г.! А за първи път по пилета-бройлери в Щатите - 1930година!

    Коментиран от #96

  • 70 Баба Яга

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "АНОНИМЕН":

    Това може да се докаже само с тест за антитела lgg.
  • 71 Алекс

    7 8 Отговор
    Не критикувайте нашите доценти! Те са по-умни от всички американци, германци и евреи.
  • 72 ivo

    35 3 Отговор
    МАНГЪРОВ И ЧОБАНОВ са двамата, чийто анализи за предварително режисираната ПАНДЕМИЯ се обосновават на науката медицина. Браво - все още има в България лекари, които не подлежат на купуване и манипулация. ПРЕКЛОН ПРЕД ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Алекс

    4 12 Отговор
    Българската ракия е най-доброто средство за лечение на COVID! Няма нужда да ваксинирате българи! Ние сме най-умните! Дайте ни безплатни клизми и ракия. И ние ще продадем чиповете във ваксини на народите на Африка! А също ще купим сливова ракия!
  • 75 baho

    30 3 Отговор
    Браво,Мангъров!Но не само да се уволнят,а и да се подведат под съдебна отговорност!Трябва да си понесат вината и отговорността за цялата бутафория,налагана ни отгоре!Всички тикви-на тиквеник!
  • 76 Гражданин

    5 28 Отговор

    До коментар #49 от "Жабата в корема на Бойко":

    И жабежки мозък вече трябва да е разбрал, че носенето на маска намалява вероятността да заразиш околните и намалява вирусния товар, който оказва влияние върху тежестта на заболяването!
    А аз не искам да нося последствията от това, че Вие сте безотговорен към живота на другите!
    И никой не Ви пречи да умрете как и когато си искате!
    Но не искам с действията си да влияете на моя живот!

    Коментиран от #81, #82, #84, #94

  • 77 Алекс

    9 1 Отговор
    Нашият доцент в топ шефовете на WHO!
  • 78 ДОЦЕНТ д-р МАНГЪРОВ

    10 3 Отговор
    Го правим министър на отбраната и сигурността!
    А може и да съместява със здравеопазването !
    Първо уволнява гологлавият 🐧 ! Му,ха ха ха ха !

    Коментиран от #80

  • 79 👑 вирусен гербераст

    22 3 Отговор
    Браво на г-н Мангъров !
    Милиони сме зад вас !!!
  • 80 Алекс

    2 5 Отговор

    До коментар #78 от "ДОЦЕНТ д-р МАНГЪРОВ":

    Да, това е правилното решение. Той ще подреди нещата там! Ще продаде ваксини с чипове на Хондурас и Негерия и ще купи още една или дори две подводници! Едно няма да е достатъчно
  • 81 Верно ли

    16 0 Отговор

    До коментар #76 от "Гражданин":

    Значи направо си вземи противогаз, няма какво да си играеш с тези маски на по един-два ката :))) Ето, има решение и за твоя "емоционален" проблем, няма защо всички да се занимаваме с него, нали???
  • 82 Верно ли

    23 1 Отговор

    До коментар #76 от "Гражданин":

    Аааа, и относно вирусния товар - той намалява единствено при досег със здрав организъм, което ще рече, че колкото повече и по-бързо го изкараме, толкова по-леко и по-бързо ще се отървем от него. Докато маските възпрепятстват точно този фактор да се случи. Толкова от "жабешкият ми мозък"! Аман от истерични хипохондрици, дето един грип взе да им докарва психични отклонения!
  • 83 2568

    2 17 Отговор
    Пази Боже сляпо да прогледа! Мангъров - законотворец! Ще уволнява. Мирно, легни, стани:)))
  • 84 Баба Яга

    23 1 Отговор

    До коментар #76 от "Гражданин":

    Идеята зад пандемичните мерки е тяхното подновяване.Локдауните няма да отпаднат,дори ако има разработена работеща ваксина.Тази криза ще продължи и след масова ваксинация.Достстъчно е да обявят,че е открита Нова мутация,която е резистентна на съществуващото лечение.СЗО заедно с д-р Антъни Фаучи разпространяват твърдението,че най-тежката пандемия тепърва предстои.В момента всички сме участници в този филм.Реакциите към Sars- CoV-2 променят икономическия и социалния ред,който познаваме.

    Коментиран от #97

  • 85 чичо

    2 7 Отговор

    До коментар #66 от "Баба Яга":

    Е да де,за какво говорим?Каква е ползата на кредитора ако убива получателя?Има нещо нелогично в твоите разсъждения и за Мангъров и за кризата в световен мащаб.Въобще каква е ползата на който и да е да убива„света",та нали бацила може и него да убие,особено по твърденията на Матгъров.Аз не разбирам логиката ти.
  • 86 стоян георгиев

    1 19 Отговор
    не коментира математиците щото там резултатите са ясни и точни.носят маски в южна корея,япония,китаи...и не се носят такива в сащ южна европа южна америка и африка.резултатите са налице.щял да уволни щаба ако имал възможност,но в предната статия от него се опасяваше че ще го смачкат!абе луд за връзване.лошото е че пълно с такива дето мислят като него и резултата е ясен.уж много ги е страх хората ,а не спазват!
  • 87 123

    0 14 Отговор
    Този човек кога работи а само интервютата дава.

    Коментиран от #118

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Надежда

    20 1 Отговор
    Браво доц. Мангъров, тези от щаба не могат да ви стъпят на малкия пръс. Просто са некадърници и лъжци.
  • 90 Баф маа му

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Щерю":

    Щерююююю, каквото ти е името, такава ти е и мисълта! С две думи-просто ЛИПСВА!
  • 91 Баба Яга

    31 2 Отговор
    Мангъров е лекар със специалност инфекциозни болести.Това не е разсъждение,а факт.Реакцията на правителствата към пандемията целят рестарт на познатия икономически и социален ред.Това ще бъде " четвъртата индустриална революция"- терминът се появява в медиите около 2014 г.Заложени са идеите за безкешово плащане," икономика на споделяне", биометрично масово наблюдение,социални кредитни рейтинги и т.н.прави се не с цел печалба,а с цел пълен контрол и намаляване на човешката популация.Прочетете изказванията на Бил Гейтс-това ще е новото нормално.Интерес имат нищожен брой хора,които изглежда се смятат за богове.Това изглежда са хора с нарцистично личностово разстройство.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 666

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Щерю":

    Ей, Минус, Ваксинирай се... както ти казват френски, японски и германски учени!
  • 94 666

    9 2 Отговор

    До коментар #76 от "Гражданин":

    Зомбиран си, приятелю. Както и всички тук с повечето минуси!
  • 95 666

    11 2 Отговор

    До коментар #58 от "Баба Яга":

    Точно така е! Дяволска работа! А зомбитата не могат да го осъзнаят, защото... защото са зомбита.
  • 96 666

    7 1 Отговор

    До коментар #69 от "АНОНИМЕН":

    Хах, и съответно няма смъртност от така изброените. Готин коментар, но... зомбитата, как ли мислят? Оп, всъщност, зомбитата не мислят!
  • 97 666

    11 2 Отговор

    До коментар #84 от "Баба Яга":

    Ако до всеки един като теб, застане поне още един... тогава, тогава... Доброто ще победи Злото! Аз заставам до теб!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Много си

    20 1 Отговор

    До коментар #10 от "Рап":

    пр ост. Ама много. Ако знаеш колко, ще се гръмнеш без покана. Това е до гроб. Не се лекува.

    Мангъров е почти единственият, който разбира от тази работа и говори все неща, които ако бяха чути, до сега да сме се оправили с измислената "пандемия".

    Обаче ЩАБът лиже задници по някаква немедицинска причина и те ни нас в кереча.
  • 100 незнайко

    16 2 Отговор
    Прав е човека . Защо маса млади хора бягат в Швеция ? Защото там са разбрали, че това НЕ Е ЕСТЕСТВЕН ВИРУС а не, че Господ го е пуснал на земята !!! Който издържи - издържи, затова няма още никакво ЛЕКАРСТВО !!! Ваксините са за ПАРИ !!!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Драйфус

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чочо":

    Ти ли му ги броиш ???
  • 104 БОКО КРАДЕЦ

    2 19 Отговор
    МАНГЪРА ДА ВНИМАВА ЧЕ НАМРАЗИ ЛИ ГО НАРОДА , ЩЕ СТАНЕ КАТО С БОЙКО МУТРАТА - ЩЕ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА ОТ ПОДИГРАВКИ И ПОПЪРЖНИ !...... НАТАМ Е ТРЪГНАЛ , ОСОБЕНО АКО СЕ ЗАЧЕКНЕ С РАДЕВ !
  • 105 нора

    16 1 Отговор
    Нека да изринем тази крадлива и корумпирана партия Гроб на 19.02.
    ,трайно и безвъзвратно!
  • 106 Един от народа

    14 1 Отговор
    БРАВО !!!!!!! А на щаба ще припомня ,че са едни МАЗНИ ПОМИЯРИ !!!!!!!!! И Винету ги предвожда.
  • 107 Иванов

    17 2 Отговор
    Доц. Мангъров е прав, могат да се цитират и много други в негова подкрепа, но затягането на мерките и носенето на маски даже и на полето показва само дирижираната в планетарен мащаб лудост. Отворете европейските канали за да видите мащабите на тази лудост. Фалират необратимо такива компании като ЕРФРАНС със стотици самолети и хиляди високо кбвалифицирани пилоти. Връщане няма да има, хлъзгаме се необратимо в мизерията.
  • 108 любител

    1 16 Отговор
    мангърче боко ли ти каза да говориш глупости за да унищожи лошия материал-пенсионерите но не забравяй че и ти си с нас.
  • 109 Жабар

    3 16 Отговор
    И как ще уволниш щаба, бе дебил, народното събрание не е назначил щаба за да го уволнява, единствено премиера може да го махне, мънгъров е жаба проклета
  • 110 3677

    17 0 Отговор
    Гн Витанов,
    В математиката 2+2=4 винаги. В медицината обаче при двама пациенти от един град и/или квартал и двама от друг едно заболяване протича по различен начин, в зависимост от много и различни неща. Възраст, пол, телестна маса, начин на живот, съпътстващи заболявания, работна среда, хигиенни навици и здравна култура. Нека всяка жаба да кряка в своя дьол. Математиците да се занимават с математика, лекарите с медицина, политиците с политика, спортистите със спорт. В България всичи разбират от политика, жени, футбол и медицина. По тази причина държавата е на последно място по всички показатели в Европа, жените са обект на насилие от всякък вид, футбола ни е за посмешище, а медицината за съжаление.
  • 111 ТОЧКАТА

    15 0 Отговор
    Интересно как ПРЕДИ Бил Гейтс и СЗО е оживяло човечеството!!!!!!

    Коментиран от #113, #116

  • 112 този

    0 14 Отговор
    серящият докато говори кандидат за политик почна да става противен на хората още преди да стане дупедат
  • 113 Баба Яга

    7 1 Отговор

    До коментар #111 от "ТОЧКАТА":

    Сега човечеството трябва да се опита да оцелее въпреки тях.
  • 114 Роко

    3 10 Отговор

    До коментар #47 от "Гссхй":

    Ох ма верно ли? Свинския и птичия грип взеха много жертви в Азия но за щастие на нас ни се размина. Ковид - 19 взе много жертви дори у нас както дори недоразумението Мангъров призна
  • 115 Махай маските

    11 1 Отговор
    Нищо не спазвайте, който оцелее оцелее. Какви са тия лигавщини. Всичко да работи и да оцеляват силните . От другите няма нужда. Уморените коне ги убиват!
  • 116 Роко

    3 2 Отговор

    До коментар #111 от "ТОЧКАТА":

    Е ми трудно е оцелявало. Примери много чумната епидемия унищожила 60% от населението на Европа (във Великобритания жертвите стигат над 70%). Испанския грип 1920 година. Епидемии от холера, тиф и т.н.
  • 117 Матей

    11 3 Отговор
    щАБА Е СЪСТАВЕН ОТ окаяни грешници,боко им дърпа конците и те му шетат на акъла,каквото им каже и те го транслират 1:1.Стъкмяват някаква сводка за бойните действия срещу ковид и цял ден я разтръбяват по медиите,емисиите задължително започват с това.Цяла година ковид-манипулации,въртене в порочен кръг и при всяка следваща вълна всичко започва отначало,никакви поуки не се вадят,задълбава се още повече.
  • 118 Forro

    10 1 Отговор

    До коментар #87 от "123":

    Никога не излиза на живо по бътвъ новъ както другите от НОЩЪ излизат и плашат и насаждат срах върху народъ,браво на Д-ц Мангъров...да е жив и здрав...
  • 119 Див селянин

    4 11 Отговор
    Ей мангър, ако те срещна ще те пребия с шамари!
  • 120 Очевидно е

    5 12 Отговор
    Този склеротик с маймунска физиономия е луд!
  • 121 Бай Златан

    7 3 Отговор
    С теб сме доцент Мангъров.Ще цитирам един равин ,,Някога египетският фараон беше по-милостив, от тази сатанинска шайка.....
  • 122 Звездите ми говорят

    1 5 Отговор
    Оставете го МАНГАРА той вече е в предизборна кампания.
  • 123 Гнусар

    4 7 Отговор
    Някои хора са ти противни от пръв поглед,,Мангъров е един от тях.
  • 124 Забелязах

    5 0 Отговор
    Мутафчийски(или по-точно Мурафетчийски) страшно прилича на Годжи!Все едно са братя.
  • 125 Гост

    4 2 Отговор
    Толкова ми е дотегнало от простотии, та наистина ще взема да гласувам за АБВ, ако наистина Мангъров стане здравен министър и уволни моментално нощ, натегача Балтов, отмени всякакви безумни "мерки" и да сезира прокуратурата за простотиите им! А глЪвЪтЪ може да пикае във фонтани, но го делят един вагон книги от безкнижника! Спомням си как го насмете, като вътрешен министър и го разкара от МВР. Сега е наред да го вкара при бай Ставри!
  • 126 КРОКОДИЛА

    4 0 Отговор
    ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСА - НОРМАЛНИ ХОРА ЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ .....
  • 127 К. Л. М.

    5 2 Отговор
    Парламента и щаба се поставят над Бог. Самозабравихте се! Бог да ви накаже всички продажни политици!

    Коментиран от #130

  • 128 Омидалдо

    1 2 Отговор
    Хората биологически са два вида - лошите и добрите. Лошите налагат със силата на злото своята версия, която е лъжа. Добрите разполагат с истината, но няма как да победят при насилието на лошите.
  • 129 4ти километър

    2 3 Отговор
    Характерно за психо увредените като Мангъров е че никога не се съмняват в правотата си, а все другите са им виновни. Този не го интересуват хората които умираха по стълбите на болниците или вкъщи през Ноември/Декември защото болниците не ги приемаха. Интересуват го само известност и пари. Затова изведнъж стана "политик". Възползва се малката прослойка изключително умствено ограниченото население което гласува за всеки който е против мерките.
  • 130 От много акъл

    1 4 Отговор

    До коментар #127 от "К. Л. М.":

    Ами те в Израел се уповаваха на "Бог" ама щеше да ги избие като пилци с този вирус. Добре че се усетиха и се ваксинираха на макс с ефективни Американски ваксини. Случаите им падат, мерките им се разглабват и си живеят живота. А "умни" като тебе лаят против мерките и след месец два ще има нов локдаун в България.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Шуши

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ю.кортес":

    Не бъди сигурен.
  • 134 Масай

    0 0 Отговор
    Нощ елате да направим брифинг
  • 135 НОЩ

    0 0 Отговор
    Мангър не знаеш ли че сме хванали Бойко за шлифера









    знаеш ли че.
  • 136 Сузана

    1 0 Отговор
    Не вярвам точно по този начин да се изразява доц. Мангъров - от негово име могът да се изпишат много неща. Аз го подкрепям, по отношение на "пандемията", но за останалото - просто не вярвам.