Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 18:55 7 776 118

Божков "благодари" на Борисов

  • васил божков

Хазартният бос с иронично обращение към премиера

Божков "благодари" на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Хазартният бос Васил Божков иронично благодари на премиера Бойко Борисов "за сегашното сестояние" на ФК "Левски". Това стана ясно от публикация в профила на бизнесмена в Туитър.

Ето какво пише той

"Всички “благодарим” на @BoykoBorissovза сегашното състояние на ФК “Левски” - “стабилно и прозрачно финансиране”, отбор-“победител”, “светло бъдеще”. #БъдетеЗдрави"


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойко

    100 25 Отговор
    Повече от денонощие и половина Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол мълчи на обвиненията на Васил Божков " Слави, всички знаем твоите силни зависимости . Стабилна подлога на хунтата". Иначе Трифонов досега мълниеносно отговаряше на обвинения от други! Но в социални мрежи и форуми се е разразила дискусия на #КОЙ е подлога ! Според жълтия Герберски сайт ПИК, Трифонов е подлога на ДПС и Ахмед Доган. За да отклонят вниманието от ГЕРБ В анализа там за да бъдем точни има логика да е подлога на Доган ! Но във форумите и социални мрежи преобладаващото мнение е че е подлога на ГЕРБ. Дори в неговия профил обидите и обвиненията към него са жестоки. Но истината е тази - Трифонов от Учиндол е подлога и на ГЕРБ и ДПС защото техния център е един и същ! И вече безспорните факти е че кръжока на Трифонов е с доверие не 6.4% според последното соц.проучване а на границата на 4-те%. А до изборите има много време и ще трябва да се бори единствено да получи партийна субсидия за да издържа кабеларката си!

    Коментиран от #2, #18, #25, #33, #38, #54, #81, #93

  • 2 Така е

    90 19 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    Смятайте ! Да те нарекат подлога и пред цяла България да те обвинят че имаш ужасяващи зависимости и ти да мълчиш и да не отговориш?!?!? За какви по маловажни неща Трифонов с екипа си веднага излизаха с отговор а за такива обвинения да се правиш на разсеян?!?! Преди 2 часа Трифонов почете големия актьор Георги Черкелов ! На въпрос за тежките обвинения към него се изниза веднага! Ясно е че много добре знае че е прав Божков и че има доказателства и снимков материал за почти всички управляващи и за него! Трифонов предпочита да си направи оглушки, да загуби 1/3 от гласоподавателите си като се надява че до изборите има много време и всичко ще бъде забравено. Предпочита това отколкото да влиза в спор с Божков който може да го унищожи. И както се говори Станислав Трифонов е споделил пред екипа си -"Не искам да съм на мястото на Бойко ,Иван (Гешев) и Делян. Те играят ва -банк , защото много добре знаят кой е Божков и какво ги чака занапред. Но нямат друг избор ...
  • 3 Овчарник

    81 8 Отговор
    Който плаща данъци на тази пропаднала и разградена държава обрича децата си на глад ,мизерия и вечен дълг до полудяване или алкохолизиране...Всички са измамници защото самата политика е една голяма измама..!
  • 4 Тука е така

    92 19 Отговор
    Една проста СИКаджийска мутра и един дебелак изиграха един интелегентен и отличен математик.

    Коментиран от #6, #8, #24, #71

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жалко

    56 10 Отговор

    До коментар #4 от "Тука е така":

    Това е самат истина! Свинарника победи!
  • 7 СЛАВИ Т.Ъ.П.И.Я.Т

    50 12 Отговор
    ЧАЛГАР Е Г.Ъ.ЗО.Б.Л.ИЗ.Е.Ц НА ВСЕКИ, ОТ КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗКАРА ПАРИ! ЕДНАКВО ПРОСТИ , АЛЧНИ И КОМПЛЕКСАРИ СА С БОРИСОВ! ЛИКА-ПРИЛИКА!!!
  • 8 Оракул

    45 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тука е така":

    Мача още не е завършил.

    Коментиран от #20

  • 9 az #МУТРИ, ВЪН!

    42 10 Отговор
    Здрава гавра с мутрата!
  • 10 истина е

    60 6 Отговор
    Дойде ли времето и чалгар да ни оправи късай и хвърляй, че опорочи 2 поколения млади !!
  • 11 среднощен

    36 19 Отговор
    Г-н Божков започва да става "скучен" - ако има нещо да го "пуска в ефир"...

    Коментиран от #13, #16, #48

  • 12 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    38 10 Отговор
    НАДУПИХА ФЕНОВЕТЕ,ИЗКАРАХА И КАКВИ ЛИ НЕ САМО И САМО ДА НЕ ИЗЛЯЗАТ НА ПРОТЕСТ ЩОТ ТИКВАТА ЗНАЕ ЧЕ АКО СЕ НАРЕДЯТ ФНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ПРЕД ПАРТИЙНИЯТ ДОМ,ПРОТЕСТА НЯМА ДА Е С ЯЙЧИЦА И ДОМАТИ!!!
  • 13 Брендилия

    36 25 Отговор

    До коментар #11 от "среднощен":

    Почакай! Той е играч, а не лаладжия като премиера
  • 14 pepy

    45 5 Отговор
    "... Божков иронично благодари..."

    "Благодарности", "пушене"... какво ли следва?

    Коментиран от #45

  • 15 така така

    13 19 Отговор
    ще благодариш иначе ще видиш какво те чака....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 АЗ съм ЛЕВСКАР от 50години

    13 30 Отговор
    АМА НАЙ_ГОЛЕМИТЕ„ГОВЕДА”РЕВАТ ЗА БОЗков!!!

    Коментиран от #118

  • 18 Тома Неверни

    43 8 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    Ясно е като бял ден ,че Слави Трифонов ,
    е готов да сложи, Доган-"Тюрбан" ?
  • 19 среднощен

    11 14 Отговор

    До коментар #16 от "Asdfg":

    Разбираемо е г-н Божков да има "фенове" като вас, с "изключително интелектуално ниво"...? Народна мъдрост: "Когато един простак няма аргументи и иска да бъде чут - започва да псува"...? По-интересен е въпросът за харесалите вашия пост - но това е "матреала"...?
  • 20 Херодот

    28 4 Отговор

    До коментар #8 от "Оракул":

    Според мен, все още не е стартирал?
    Но започва, да се развиделява ?
    Стоим и чакаме , финалното слово на "Мастера" от чужбина! ?
  • 21 Седе

    28 5 Отговор
    Сираков не спря да се мазни на Бойко. В днешното интервю .
  • 22 Прави сте за чалгара

    33 5 Отговор
    Много от нас се чудеха какво точно означава когато Борисов каза че Слави Трифонов му е искал половината ГЕРБ в първото му правителство и когато му отказал Трифонов се обърнал срещу него! Ами обясниха с точност преди членове от ИБ на ГЕРБ какво означава- Това е при съставяне на правителството един министър да определя Борисов а следващия Трифонов! Тоест от неговата квота или негов човек! И така да управляват 50 на 50 ! Борисов не се съгласил защото в първия му мандат Прокопиев и кръга Капитал са имали договорка да имат 1/3 министри защото все пак жената до Борисов тогава Цветелина Бориславова Карагьозова бе близка до този кръг! От него бяха определени за министри Симеон Дянков,Трайчо Трайков , Росен Плевнелиев! Ако бе дал 50% на Трифонов за Борисов би останало съвсем малко! А като гл.секретар на МВР и като кмет всеки ден в кабинета на Борисов играеха карти със Станислав Тодоров Трифонов. Така че Българи не допускайте отново да сте измамени!!!
  • 23 Методи

    30 7 Отговор
    Да ви информирам! Абониралите се за кабеларката 7/8 на спасителя мутро- чалгар Станислав Трифонов от Учиндол са точно..2018 човека! Това е най точната социология! А някои соц.агенции му даваха 10-11%. Това са около 400 хил.гласа! Според вас има ли в страната толкова чалгари да гласуват за учиндолеца! ?! То и за Марешки даваха толкова след президентските избори когато имаше 420 хил.гласа а на парламентарните едвам мина бариерата от 4% и имаше 4.26! Подготвя се ново правителство след изборите с премиер Борисов! ГЕРБ ще опита да направи правителство на малцинството със скритата подкрепа на ДПС и чалгата ( ако влезе в парламента) . Този път Борисов ще е съгласен да му даде половината ГЕРБ както му е искал чалгара в първия мандат на ГЕРБ. Затова е важно БСП да е 1-ва политическа сила , ДБ да има повече от ДПС а ВЪЗРАЖДАНЕ повече от кликата на чалгаря ако влезе в парламента. За да се объркат плановете им. УСПЕХ

    Коментиран от #41

  • 24 гост

    9 15 Отговор

    До коментар #4 от "Тука е така":

    Явно не е толкова добър "математик" !

    Коментиран от #28

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Левтер

    14 7 Отговор
    Престъпниците вместо да са по затворите, си благодарят. Българската трагедия
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 15 Отговор
    ЗДРАВЕЙ СТОЙКО
    ВАСИЛ БОЖКОВ Е СВЕСТЕН ДОБЪР ЧОВЕК

    Коментиран от #36, #115

  • 28 Брендилия

    20 13 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Не пишете глупости ! Ако трябва да избирате между живота и парите, как ще процедирате? 25.01.2020 това избра той. Няма да им остане длъжен

    Коментиран от #43

  • 29 bul

    13 20 Отговор
    ПИСНА МИ В ТОЗИ САЙТ ОТ ЧЕРВЕНИ МУТРИ !

    Коментиран от #34, #35

  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 8 Отговор
    БОЙКО фалира цска
  • 31 bul

    15 7 Отговор
    ЧЕРВЕНИ МУТРИ - - ВЪН - - !!!
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 2 Отговор
    СЛАВИ е по,л,га
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    СТОЙКО
    СЛАВИ ПАРОДИЯ
  • 34 Брендилия

    22 14 Отговор

    До коментар #29 от "bul":

    Те и герб са червени😂мутри. То други няма
  • 35 Боико

    14 4 Отговор

    До коментар #29 от "bul":

    Червените мутри от ГЕРБ нали
  • 36 Стойко

    22 6 Отговор

    До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Всеки има грехове ник КОЗЛОДУЙ! Божков не е светец и перфектен както всички живи хора! Но никога не е грабил бедни , несретни и онеправдани хорица както го прави Буда мутрата вече 11 години! Феновете и приятелите на Божков вече са точно 122 хиляди и 420 човека ! Това говори че никой не е ощетил затова се радва на такава огромна подкрепа ! Както виждаш и тук масово е подкрепян с изключение на 2-3 неграмотни Герберски тролове!
  • 37 Васил

    12 7 Отговор
    Мафиот благодари на диктатор каква идилия.
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    БЛАГОДАРЯ СТОЙКО на теб на СТОЯН на ИВАН НЕСЕБЪРСКИЯ и другите добри ХОРАА
    който ме подкрепят
  • 39 Божков!

    11 6 Отговор
    Дребен бизнес съм, мутрите го обсебват (не само моя) На теб разчитам! Да не ме предадеш! Намери как да рег партията! Хиляди има такива като мен
  • 40 WENKO

    5 7 Отговор
    ДОНДУКОВ 1
    ЧЕРВЕНИ МУТРИ >> ВЪН >>
  • 41 Шопо

    2 9 Отговор

    До коментар #23 от "Методи":

    Абе, калъф, качил си се на грешния влак! Толкова ли си издухан, или си пребозал с влашка каменарка??
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 4 Отговор
    ВАСИЛ ИЛИЕВ пътваше на среща със СЛАВИ когато го убиха
    васил илиев плащаше на политици зада му дават коридор за юго ембаргото

    Коментиран от #85

  • 43 гост

    12 6 Отговор

    До коментар #28 от "Брендилия":

    Халал му на този живот дето си избра Божков, май и на него самият не му допада този живот , щом прави партия .И кой ще убива Божков ,за какво ?Просто на Божков не му се лежи в затвора и с право след такъв охолен живот да търкаш нарове .

    Коментиран от #49

  • 44 град Макака

    4 3 Отговор
    ★Хазартният бос с иронично обращение към премиера★

    Коментиран от #46

  • 45 Брендилия

    6 18 Отговор

    До коментар #14 от "pepy":

    От самолет се вижда, че снимката е монтаж!

    Коментиран от #47, #59

  • 46 Найлон Гъск

    4 4 Отговор

    До коментар #44 от "град Макака":

    Те тук са от академик нагоре ,особено Стойко Глъмавото и глухото нещо
  • 47 Дрът коЗел

    1 20 Отговор

    До коментар #45 от "Брендилия":

    Пешо Мъката е връзкарче ,ама е плитък
  • 48 Има такава държава има и такъв народ

    7 9 Отговор

    До коментар #11 от "среднощен":

    Ако дойде Румбата Петков дойде на власт, Божков ще се върне в България сам,а Борисов ще избяга оттатък Дубай.
  • 49 Брендилия

    15 16 Отговор

    До коментар #43 от "гост":

    Това, което не разбирате (и не само вие) е, че Божков е градивна личност, а България се управлява от прост необразован човек. Да си върне, не означава това което пишете. И така мутризацията в управлението е факт! Днес е той, а утре може да сте вие на негово място. Алчен простак пред нищо не се спира. Да се научим да мислим и да се обединим! Вече не са застрашени само обикновени хора на заплатка като мен. Проблемът е много сериозен!

    Коментиран от #53, #70

  • 50 Република

    9 4 Отговор
    ФК Левски е частен клуб така че стига си плакал като........
  • 51 РАДИО ЕЛТО

    8 5 Отговор
    БОЙКО фалира ЦСКА след ЛУПИ
  • 52 bul

    19 5 Отговор
    19 февруари 2021год. годишнина от кончината на
    АПОСТОЛА ВАСИЛ ЛЕВСКИ !
    БТВ - часът е 20.00 турски сериал - те това е БГ телевизия!
  • 53 РАДИО ЕЛТО

    9 8 Отговор

    До коментар #49 от "Брендилия":

    БОЙКО е патологичен лъжец двуличник престъпник мутра лежал е вЧЕШКИ заттвор за кражби на коли

    Коментиран от #55

  • 54 РАДИО ЕЛТО

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    СТОЙКО помниш ли неприлично срамните есемеси който БОЙКО пращаше на малолетната тогава тенисистка СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА

    Коментиран от #56

  • 55 Брендилия

    5 16 Отговор

    До коментар #53 от "РАДИО ЕЛТО":

    Зная го лично от Карамански. Изобщо не го харесваше!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Мисирко

    15 10 Отговор
    Божков е бита карта като човек и като личност....нещо като принцеса Латифа ,хахаха

    Коментиран от #67, #69

  • 58 РАДИО ЕЛТО

    9 4 Отговор
    БОЙКО нарече БЪЛГАРИТЕ пенсионери лош ЧОВЕШКИ МАТРЯЛ когато бе някога на посещение в САЩ


    а помните ли подигравателната усмивчица на СИМЕОН ДЯНКОВ когато ни показа постната пица а той БОРИСОВ ГОРАНОВ редовно играеха тенис
  • 59 pepy

    20 3 Отговор

    До коментар #45 от "Брендилия":

    "От самолет се вижда, че снимката е монтаж!"

    Естественно, идеята е колаж, а не компромат...

    Коментиран от #61

  • 60 РАДИО ЕЛТО

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Дрът коЗел":

    ДЪРТО това е
    ИСТИНА
    КОЗА такава

    Коментиран от #63

  • 61 Дрът коЗел

    5 17 Отговор

    До коментар #59 от "pepy":

    то туй...голяма идея ,голяма работа ,голяма снимка ....браво Пешо ,утайка пиянде

    Коментиран от #64

  • 62 Цеце

    5 1 Отговор
    Сираков не спира да се мазни на Бойко в последните интервюта.
  • 63 Дрът коЗел

    1 15 Отговор

    До коментар #60 от "РАДИО ЕЛТО":

    знам бе ,всеки минава през тази врата на излизане...😂😂😂😂😂😂😂😂,и никой са не е върнал ....
  • 64 Дрът коЗел

    2 16 Отговор

    До коментар #61 от "Дрът коЗел":

    Пешо огризката със снимките ,БОК !
  • 65 радио ЕЛЧО

    4 3 Отговор
    глуха жабо ко квакаш ма ква ква ,га га
  • 66 Мисирко

    6 3 Отговор
    Бочков да са крие от КуинЛатифа че ще яде черна палемарка 😂😂😂😂😂
  • 67 Брендилия

    4 12 Отговор

    До коментар #57 от "Мисирко":

    Съмнявам се! България е бита карта, благодарение на некадърно управление! И ако продължават, ще бъде заличена от картата, а не просто с тоалетни чинии. Абе чех ли ги беше рисувал?

    Коментиран от #72, #75

  • 68 WENKO4444

    5 6 Отговор
    извод от прочетеното ДО ТУК !
    МНОГО ЧЕРВЕНИ МУТРИ БЕ !!!
    МНОГО ЧЕРВЕН БОКЛУК !!!
    по дърводелски казано ТАЛАШ !!!
  • 69 Брендилия

    0 9 Отговор

    До коментар #57 от "Мисирко":

    О, забравих! Латифа се е казвала съпругата на Кемал Ататюрк..
  • 70 Другия с коня

    11 3 Отговор

    До коментар #49 от "Брендилия":

    Това на колко Бренди го написа Брендилия...
  • 71 Димитър

    10 9 Отговор

    До коментар #4 от "Тука е така":

    Този Велинград ски математик В. Божков черепа е от олигарсите още от самото начало на прехода. Роднина му е последния комунистически министър на Мвр през 1990г Атанас Семерджиев които бе осъден за унищожаване на досиетата на тоталитарната и репресивна Дс служба. Черепа мълчи за управленията на Бсп, а само плюе по правителството на Борисов, защо ли.? Божков има повдигнати над 18 обвинения и трябва да лежи дълги години в затвора, а не да дава мнения и акъл. Наглец.

    Коментиран от #73, #76, #82

  • 72 Мисирко

    7 1 Отговор

    До коментар #67 от "Брендилия":

    Няма да се съмняваш ,ако не си сигурна му звънни на ЧИрепа и го покани на пилешка супа у вас !
    109% ще ти отвърне : съжаляеам ,на конференция съм в Дубай ,скоро нема са връщам .....Ковит !
    😉

    Коментиран от #92

  • 73 Дрът коЗел

    4 8 Отговор

    До коментар #71 от "Димитър":

    този велинградски математик е измет от магурата ,шмекер и дребен шанаджия
  • 74 Димитър

    9 6 Отговор
    Този Велинградски математик В. Божков черепа е от олигарсите още от самото начало на прехода. Роднина му е последния комунистически министър на Мвр през 1990г Атанас Семерджиев които бе осъден за унищожаване на част от досиетата на тоталитарната и репресивна Дс служба. Черепа мълчи за управленията на Бсп когато лапаше яко от държавната софра, а сега само плюе по правителството на Борисов, защо ли.? Божков има повдигнати над 18 обвинения и трябва да лежи дълги години в затвора, а не да дава мнения и акъл. Наглец.

    Коментиран от #78, #79

  • 75 Дрът коЗел

    2 5 Отговор

    До коментар #67 от "Брендилия":

    България започна да влиза в някакви релси ,и започна да изглежда по- добре !
    Само такива абсурди като криминален престъпник кандидат за премиер ,и убито от ток момче в центъра на София ни загрозяват пред света ,особено пред Либерия и Чили

    Коментиран от #77, #83

  • 76 Фирма Боков Трън!

    5 2 Отговор

    До коментар #71 от "Димитър":

    1. Ще лежи в затвора, след като съда се произнесе.

    2. Това не е прокуратура, а лична PR разправа.

    3. Фирма Болов Трън!
  • 77 Фирма Боков Трън!

    4 1 Отговор

    До коментар #75 от "Дрът коЗел":

    Фирма Боков Трън!

    Коментиран от #101

  • 78 Какви обвинения

    8 4 Отговор

    До коментар #74 от "Димитър":

    Преди 10 дни в 34 минутно интервю по БНР Васил Крумов Божков даде обширни и интересни факти. Божков информира за смразяващи кражби през 11-те години управление на ГЕРБ. От Еврофондове , от рекет на фирмите , от нагласени обществени поръчки , от данъците на гражданите , от глоби и милиарди от ДДС. Също така Божков информира как от 4 години е плащал рекет на ГЕРБ. Не "такса спокойствие" а рекет за да продължи да съществува . И когато накрая са му поискали половината бизнес и не се съгласил направо са му взели целия. Божков каза също така ако не са били тези милиарди кражби през тези години минималната заплата сега би била 1500 лв.а минималната пенсия 800. Също така обясни как е давал рекета на пиарката на Борисов , и как има смразяващи и неоспорими доказателства . И както каза "И аз ставам като политиците и ще ги покажа в подходящия момент". Става интересно и епилога предстои!

    Коментиран от #84

  • 79 Брендилия

    4 8 Отговор

    До коментар #74 от "Димитър":

    И кой ще го съди? Крадливия премиер ли? Менда и тоя льольо министър на финансите Горанов къде се покриха в историята с неплатените данъци? Наглец.
  • 80 Хуарбуса

    6 3 Отговор
    Борисов не може да се противопостави срещу ДПС, Доган и Пeeвски и тяхната бухалка Гешев! Те му заповядаха от ясно по ясно е ! Да не мислите че много му се занимаваше да обявява война на Божков и да му изземват бизнеса Пeeвски и Доган! Но ако се противопоставеше те щяха да го смажат! Не че Божков след време няма да го приключи , но Борисов избра по малкото зло защото Божков ще направи това напред във времето а Доганя и Дебелия щяха да го смажат на момента! Да не мислите че искаше да се занимава и с Бобокови с международен бизнес с компаниите си МОНБАТ и ПРИСТА ОЙЛ. Те самите казаха че дебелия е сложил чатала на врата на Борисов и го принудил за атаката срещу тях. Да не мислите че преди 5-6 години много му се занимаваше и с Гриша Ганчев та държаха сина му Данаил 6 месеца в ареста а Ганчев старши обвиниха за заплахи срещу шефа на НАП и депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов. Чак когато прехвърли 220-те декара дюни на дебелия спряха да се занимават с него. Да не мислите че много му се занимаваше с Арабаджиеви които в собствения си хотел Маринела приеха гостите в Българското председателство на ЕС а после ги удариха. Няма да ми стигнат символите на коментара да изброя всички ...Но накрая Борисов ще опере пешкира и той вместо кукловодите си ще плати за всичко...
  • 81 Лъки

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    Слави да не се е одупил на Боко кюлчето/пачката?
  • 82 Другия с коня

    12 5 Отговор

    До коментар #71 от "Димитър":

    Според НК на Република България,ако някой притежава Над Три артефакта с доказано културно историческо значение и Необявени в едноседмичен срок от влизане във владения се наказва до 15. Години затвор,конфискация на Артефактите и на Половината Имущество.....Черепа притежаваше преди Конфискацията Шест Хиляди артефакта недекларирани....Шест Хиляди на стойност по негова оценка над МИЛИАРД Евро.....Цяла Престъпна Иманярска Организация изтърбушвала Могили и древни погребения....

    Коментиран от #86, #89

  • 83 Брендилия

    7 6 Отговор

    До коментар #75 от "Дрът коЗел":

    Дообре! Срутване на магистрала Струма, пропукване на Лъвов мост и още ще има...Бог е с народа, не с крадливия ти премиер.
  • 84 Така е

    9 3 Отговор

    До коментар #78 от "Какви обвинения":

    Срещу Божков няма нито 1 доказано обвинение !Преди месец съда доказа това като освободи всички негови хора 45 човека обвинени от Борисов и прокуратурата за много недоказани престъпления. Бяха го обвинили че е поръчал Манол Велев и началника на охраната му Веселин Балтов е стрелял по него лично. Доказа се че по това време Балтов е бил в чужбина. Бяха го обвинили че е изнасилвал жени и рекетирал граждани но на открития телефон не се обади нито един пострадал от него. Бяха го обвинили че е поръчал атентата с гранатомет срещу Алексей Петров защото уж като служител на ДАНС го разследвал. Петров отказа коментар. Бяха арестували 70 годишния му адвокат Славчо Марков защото в тях били намерили снимки на разследващия прокурор по делата му Ангел Кънев, адреса му и имената на семейството му. Това е вярно но не е престъпление. Ангел Кънев оттогава се покри и си даде отвод по делата му. За Божков няма доказано нито едно престъпление , но никога не прощава. А и близките на тези несправедливо арестувани 45 човека като Балтов, синовете на Марков нямате си на представа какъв гняв е в тях срещу хунтата,дебелия и каскета. ПРОШКА НИКАКВА
  • 85 Беги бе

    0 1 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Петър Берон ...
  • 86 Булдог

    3 8 Отговор

    До коментар #82 от "Другия с коня":

    А можеше ли да ги видиш, бе бастун? Ако бяха при друг, през крив макарон ще ги видиш. 6000 не е вярно, тези неграмотници, които са ги конфискували не могат и да броят.
  • 87 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 8 Отговор
    Божков,миличък, много си зле с нервите, лекувай се!!!!!!!!!

    Коментиран от #90

  • 88 шофер

    5 0 Отговор
    Българско робство в действие ,гарантирано от мафията 30 години
  • 89 Брендилия

    7 8 Отговор

    До коментар #82 от "Другия с коня":

    Да, голем престъпник тцтц. С тия Артефакти рекет ли е правил?😂 Абе това му е хоби - да колекционира

    Коментиран от #95

  • 90 Roki

    7 2 Отговор

    До коментар #87 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Изглежда доста по-спокоен от Кюлчето. Тепърва ще пълнят гащурите. Ти да не мислиш, че Васето по цял ден се пече и цъка пури.
  • 91 bul

    11 5 Отговор
    питам аз :
    а бе ТОЯ ПРЕЗИДЕНТА рр ЗАЩО НЕ ГО КАНЯТ НАВЪН НИТО МУ ИДВАТ НА ГОСТИ да не би да е в ИЗОЛАЦИЯ !!!
  • 92 Брендилия

    2 7 Отговор

    До коментар #72 от "Мисирко":

    Откъде си сигурен? Може да ме покани там да му я сготвя...!😜
  • 93 Играч Номер 1

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    ВАСИЛ БОЖКОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИГРАЧ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!
  • 94 Чук и Гек

    10 3 Отговор
    Сравнете културните хоризонти на г-н Божков и Буко Тαпанарина! Единия колекционира древната история, другия събрал в спалнята си пищови, кюлчета, мутренски принадлежности, простотия и разни κγρвуляци!

    Коментиран от #99

  • 95 Другия с коня

    10 6 Отговор

    До коментар #89 от "Брендилия":

    Това Хоби се наказва с 15. Години при бай Ставри
    и конфискацияя на Половината имущество според Наказателния Кодекс ...Нека ги Излежи Черепа тези 15 години като е голям Мъж,Пич и Хитрец....

    Коментиран от #96, #97

  • 96 Брендилия

    6 7 Отговор

    До коментар #95 от "Другия с коня":

    Когато Борисов бъде осъден за 3 мандата кражби, тогава ще наричате Божков престъпник.

    Коментиран от #103, #108

  • 97 Доберман

    4 8 Отговор

    До коментар #95 от "Другия с коня":

    На тебе коня май ти го е сложил, че така пищиш?!
  • 98 На всички ще ви стане тясно

    1 1 Отговор
    Ако си играете и използвате Левски само гледаме
  • 99 Брендилия

    2 6 Отговор

    До коментар #94 от "Чук и Гек":

    Отлично сравнение! Колко ли разбраха дълбокия смисъл, който е скрит в думите ви? Тоя прост народ и туземец да седне на Дондуков 1, няма да има реакция. Орезилиха Великия Княз Александър Дондуков

    Коментиран от #100

  • 100 Чук и Гек

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "Брендилия":

    Защо ми говориш на ,,Ви"! Да не би да съм гей!? Или така определяш дистанция!? Уу-уууууу!

    Коментиран от #102, #105

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Дрът коЗел

    2 1 Отговор

    До коментар #100 от "Чук и Гек":

    Тя е куку ,не и обръщай внимание ,от как яде на Севинч шаурмата ,е омотана

    Коментиран от #106

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Дрът коЗел

    1 5 Отговор
    Божков скоро ще фане на мъжката камила петия крак

    Коментиран от #107

  • 105 Брендилия

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "Чук и Гек":

    Защо "ви" е учтиво обръщение. А тоя козел ли е какъв там пише небивалици. Нито съм луда, нито познавам някакъв си Севинч. Аз съм интроверт, ако ме разбрахте..

    Коментиран от #116

  • 106 Фирма Боков Трън!

    2 0 Отговор

    До коментар #102 от "Дрът коЗел":

    Фирма Боков Трън!
  • 107 Фирма Боков Трън!

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Дрът коЗел":

    Фирма Боков Трън!

    Коментиран от #111

  • 108 Другия с коня

    1 3 Отговор

    До коментар #96 от "Брендилия":

    Посочи Една кражба на Борисов за ТРИ мандата в която го Обвиняваш....Една само посочи......Или си Фенка на Брендо,та си Брендилия....А между другото Брендо го издирват и за пране на пари,детог ги вкарал в швейцарска банка от багажника на колата си....Ама не за Снимка на пари,а за Реален банков влог ...Та чакам за Кражбата Конкретно....

    Коментиран от #110, #117

  • 109 chi

    0 1 Отговор
    Тоз май наистина се е взел на сериозно...
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Васка, кво става по Дубай ?

    2 1 Отговор
    Арабкините, колко вземат на час ?
  • 113 Васка, внимавай с арабкините

    2 1 Отговор
    Васка, внимавай с арабкините, да не ти пратят некои араби, понеже тогава Бойко, ще ти се види като ангел хранител.
  • 114 Фирма Боков Трън!

    1 0 Отговор

    До коментар #110 от "Дрът коЗел":

    Фирма Боков Трън!
  • 115 Шамара

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да не си спечелил от билетче или с нещо
    ти е помогнал ?
  • 116 Чук и Гек

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Брендилия":

    Тъй, тъй! Обращение към чужд! Хладно и учтиво! А тиквите фамилиарничат, наричат се с разни епитети, тъпа гугутка от Кържали, и пак ще спечелят, защото са тъждествени със средностатистическия BG тαпанар!
  • 117 Брендилия

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "Другия с коня":

    Така ли е направил Брено? Не знаех, благодаря! Малко им е било на тия скапаняци... Ето ти 1 видима кражна, актуална при това?! Мярка 60/40 удар по бизнеса и по обикновения човек. В целия ЕС във връзка с измислената пандемия средствата се раздават на 100℅. Така ли е?
  • 118 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "АЗ съм ЛЕВСКАР от 50години":

    много си малък!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове