Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 10:42 9 466 106

Ресторантьорите: Премиерът няма да ни послуша

  • ричард алибегов-
  • ресторанти-
  • коронавирус-
  • бойко борисов-
  • премиер-
  • заведения-
  • локдаун

Браншът се готви да отвори, но подготовката е предпазлива

Ресторантьорите: Премиерът няма да ни послуша - 1
Снимка: БГНЕС

„Надяваме се този път да се случи това, което казаха правителството и здравните власти. Изчакваме заповед. Отваряне на заведение след 3-4-месечна пауза е доста сложно”. Това заяви в предаването „Събуди се” по Нова телевизия председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов. По думите му браншът се готви да отвори, но подготовката е предпазлива.

„Ние не сме освободили служители, но те са пръснати в цялата страна. Трябва да върнем хората в София, да заредим заведението. Това са големи инвестиции”, заяви още Алибегов. И обясни, че заведенията не могат да си позволят след 2 дни отново да бъдат затворени. Никаква еуфория не е завладяла и Сашо Аджев, собственик на заведение в Сандански. Защото волята на премиера за отваряне от 1 март все така зависи от данните на Националния щаб.

„Членовете на Щаба плашат хората с цифри, с нови заразени, ту има спад, ту има увеличение. Така че мисля, че премиерът ще послуша първо тях, отколкото да се вслуша в настояването на нас, ресторантьорите, да отворим и да работим по-нормално вече”, коментира Сашо Аджев. И точно заради подобни анализи, част от ресторантьорите въобще не се готвят за отваряне на първи март. „Първо защото персоналът е отдавна освободен”, обясни Сашо Аджев.

Сметките му не излизат, защото той не вижда как в несигурната COVID-обстановка ще успее да завърти колелото и да превърне разходите в печалби. „Трябва да заредим всичко ресторантите със стоки, да направим едно хубаво зареждане, тъй като вече сме изхарчили запасите, ако има такива. Трябва да вземем стока, да задействаме договори, от това ще тръгнат веднага и задълженията към НАП за осигуровки и данъци. Хората са още изплашени, несигурни”, коментира Аджев. Ресторантьорите искат гаранции и точни условия, при които може да се се стигне до ново затваряне. Колко заведения и ресторанти се готвят да отворят на 1 март? Стигна ли се до масови фалити? И ще разчитат ли от бранша на допълнителна помощ от държавата? Гледайте във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 36 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    114 22 Отговор
    Алибегов е подлога на Тиквата!

    Коментиран от #29, #98

  • 2 Ресторантьорите

    116 18 Отговор
    На 04,04 ще му вземем главата !

    Коментиран от #67

  • 3 РАДИО ЕЛТО

    84 12 Отговор
    защото е патологичен лъжец и двуличник
  • 4 Българка

    119 7 Отговор
    Баце не слуша никого, защото той е вожд. А него не го слуша главата
  • 5 При

    46 58 Отговор
    тази растяща безработица и несигурност , на хората не им е до кръчми , така , че стига вой, ами вземете и се преориентирайте !
  • 6 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    63 13 Отговор
    Приятели! След месец и половина идва новата жътва за вашия лидер бай курти. Партийната субсидия от държавния бюджет за партиите е 8 лв.на глас. На миналите избори ГЕРБ имахме 1 млн.и 100 хил.гласа. Това прави по 9 млн.на година. За 4 години са 36 млн.лв. Отново да купим 300 хил.гласа по 100 лв.са 30 млн.лв.И дори ще ни останат 6 млн.лв. Аз имам 4 хил.абоната от миналите избори и 50 лв.за купения и 50 за мен ! Отново ще си направя кеш 200 бондака. Имаме гласовете на 108 хил.учители които вече вземат заплати от 2 бона. Сега през пандемията бяха 3 месеца разпуснати но си получаваха пълните заплати. Имат 3 месеца платена лятна ваканция,пролетни и зимни. Бонуси за Коледа , 24 май и първия учебен ден! Имаме гласовете на 45 хил.военни които заради пандемията не са в поделенията а в домовете си , но си получават пълните заплати. Имаме гласовете и на 62 хил.полицаи и техните близки ! Имаме гласовете на служителите в областните и общинските управи , на служителите в НАП,РЗИ, КАТ и подобни . Имаме гласовете и на всички работещи в нашите фирми които печелят държавните поръчки. Ние никога не можем да бъдем свалени с избори. Единствения шанс е на изборите да гласуват не 50% от избирателите (3 млн.) а около 65 % (4 млн.) ,единствено тогава може да се неутрализира нашия купен и корпоративен вот!

    Коментиран от #20, #24, #93, #95, #97, #106

  • 7 Алфа Чакал

    18 34 Отговор
    Ама кой сте вие ,че да ви слуша.

    Коментиран от #27

  • 8 Българка

    43 9 Отговор
    Алибегов да бега с 200 при Алито. Той е подлога на властта и рИве най-силно, а всъщност работи за гилдията най-малко
  • 9 Иван

    65 12 Отговор
    Лицето Бойко Методиев Борисов преди няколко месеца бе в 1 Пловдивско училище! Посрещна го целия личен състав на училището начело с директора ! Овациите и поклоните бяха няколко минути! След това думата взе директора който благодари на Борисов и информира че заплатите в училището вече са над 1800 лв.и с добавките за стаж и клас вземат над 2000 лв.чисти . Като се има предвид че от юни до септември имат 3 месеца платена лятна ваканция. Имат коледна от 21декември до 4 януари ! Пролетна от 30 март до 11 април . А сега бяха разпуснати заради пандемията но си получаваха пълните заплати ! За Коледа с делегираните бюджети на училищата получават между 1000 и 1500 лв бонус. За първия учебен ден и за 24 май между 500 и 700 лв. А вие блъскайте и с вашите данъци , глоби и осигуровки им осигурявайте високите заплати . И сега разбирам колко е бил прав Станишев когато стачкуваха за заплати -"Обществената нетърпимост към тази непроизводителна прослойка се увеличава което лично мен ме притеснява! Като не са удовлетворени , имат избора да си потърсят работа в производството ! " И тези над 100 хиляди търтея и техните близки масово ще гласуват за кликата ГЕРБ ! Тях не ги интересува че народа и държавата се натоварват със заеми от МВФ и СБ. Те си искат високите заплати без да произвеждат! А ти обикновен работнико превивай гръб само за храна,отопление,вода,телефон,интернет ,транспорт и за друго са не ти остава! И като си траете така ще е ! Всекиму своето !

    Коментиран от #13, #14, #15, #16, #19, #21, #105

  • 10 бергоф

    47 7 Отговор
    Има ли нещо в което ГРОБ не се е издънило ?

    Коментиран от #70

  • 11 Кси

    30 1 Отговор
    То идеята е да отворят трайно, каквото и да стане
  • 12 Мислещ

    26 5 Отговор
    Ами още се молете и се надявайте. Вече е късно, да. И подкрепата на хората загубихте.
  • 13 67889

    10 32 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Ей, злонко, гледай си в твоята копаня, вместо да правиш сметката на друг, щом те интересуват парите на другите, значи си мързел пембян

    Коментиран от #17, #34

  • 14 Методи

    62 10 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Вчера една учителка на средна възраст целуна ръка на Борисов , изигра пред него танца казачок от радост и възхищение към него и го увери че България има най добрия премиер и министър на образованието от 40 години. С възгласи -"Винаги за ГЕРБ " и "Победа" учителите изпратиха Борисов !?! А имам 1 въпрос!? Да видяхте поне 1 учител на многохилядните протести през лятото!? За 1 приятел питам?

    Коментиран от #36, #75

  • 15 Агнето

    32 4 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    И да трая,и да поритвам с копитцата, до Гергьовден съм.Вие поне ритнете Боко по панталонките отзад на 04-04..
  • 16 788

    9 27 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Не си Иван, Калпазан си, иди на мястото на тези, които определяш като "търтеи", че да опиташ от меда, а иначе, колкото си прав, толкова да си жив
  • 17 Стойко

    46 7 Отговор

    До коментар #13 от "67889":

    Ей гейберастки тролей! Никой не гледа в канчето на другите! Хората са отвратени от подлостта и двуличието на мутрата! Дава няколко хиляди заплати на една компактна маса търтеи защото са организирана група и така си купува гласовете им а инвалидите и хората нетрудоспособни да живеят с 250-300 лева които са недостстъчни само за храна и им се падат по 8-9 лева на ден. Ето това е геноцида на мутрата! ОСТАВКА -СЪД-ЗАТВОР

    Коментиран от #23, #26

  • 18 Първанов

    23 22 Отговор
    Голям зор за тия кръчми затваряйте ги за винаги малко ще плачат за тях само най върлите пияници.

    Коментиран от #25, #37

  • 19 последица

    13 12 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Прав си, теб наистина са те учили "тъпи и нищо не правещи" учители.
  • 20 СОФИЯ

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    никой и нищо не е вечен и вечно
  • 21 РАДИО ЕЛТО

    21 2 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    посрещнали го по задължение и под строй
  • 22 Просто човек

    20 6 Отговор
    Бъдете сигурни, че НЯМА да отворите... отново ви лъжат!
  • 23 67889

    10 21 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Ей, трол червен, кажи как бяха сметките при бсп, плюеш за спорт, "търтеи" кого наричаш, простак, недей си праща децата на училище, в ценностната ти система на първо място е черпака, очевидно, на кого плащат без да работят, на заведенията, злобата и завистта нямат почивен ден

    Коментиран от #30

  • 24 ЕЛИН ПЕЛИН

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    след изборите ще гладуваш защо лъжеш щото караш инфинити караш старо голфче дружка ти е бащата на онова ДЕТЕ което е в будна кома играете комар в петлето лъжеш щото си човек на ДИМИТЪР МИТКО каратиста
    няма СТЕЛА НЯМА КРЕМЕНА никоя не ти връзва

    Коментиран от #33

  • 25 Аааааа не така

    13 1 Отговор

    До коментар #18 от "Първанов":

    Първанов а ако те засека в някоя кръчма.
  • 26 РАДИО ЕЛТО

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    СТОЙКО
    БАЙ КУРТИ спами с измислени никове

    Коментиран от #43, #63

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тъп

    6 4 Отговор
    Айде да отварят, че ми е домиляло за шопска, гроздова и Милко.
  • 29 Тролче

    11 21 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А ти на кой си подлога. Че си на щат тук е вече ясно на всички! Че пишеш с един куп никове и само срещу правителството също! Максимум минута две след публикуване на статия и започваш да задаваш тона на писане, какъв трябва да бъде. Обиди, клевети, подстрекаване.....

    Коментиран от #38, #46

  • 30 Българка

    24 3 Отговор

    До коментар #23 от "67889":

    Защо на всички ,които казват истини, слагаш етикет "червен". Да разбирам ли, че поддържаш БСП ? Гербавите опрки за червени и сини, леви и десни ви играят лоши шеги. Битката сега е между почтени и непочтени
  • 31 Азззззззззз

    8 3 Отговор
    Постоянно ни се набива в главите по сатанинските медии че нищо не трябва да отваря, че било опасно и нямало смисъл.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    11 10 Отговор

    До коментар #24 от "ЕЛИН ПЕЛИН":

    Приятели ! Не се карайте ! Учителите са наши избиратели на ГЕРБ и напълно заслужават хилядарките , макар и да не правят нищо по цял ден! Имат 5 - дневна работна седмица по 4-5 часа на ден! Има и много млади учителки които ме харесват! Е разбира се няма да харесат такъв като Козлонадуйййй с 270 лева пенсия защото те вземат 8 пъти повече от него. Няма да издържат я подобен голтак! Аз с моето ИНФИНИТИ Q30 което си взех с комисионната от купуване на гласове за ГЕРБ , спирам винаги пред едно училище в старата столица СОУ "Емилиян Станев" да си харесам някоя ученичка. И започва часа по физическо , младата учителка хвърля една топка на келешите да се занимават с нея и започва да говори по телефона с гаджето за да мине часа! Само отвреме на време когато някой кeлeш я ритне по силно младата учителка спира да говори за 3 секунди и му подвиква "Иване не я ритай толкова силно че ще прескочи оградата". Аз само това чакам за да се запозная с младата учителка. Да, тя взема 2 бона месечно да си клaти краката, но пък аз си правя 5 пъти месечно защото не само купувам гласове по избори а и пиша фалшиви фактури по ДДС. Така че ние сме прекрасно. Вие му мислете !

    Коментиран от #39

  • 34 РАДИО ЕЛТО

    21 4 Отговор

    До коментар #13 от "67889":

    ти си злобно отвратително герберско тролейбусче а БОЙКО е двуличник патологичен лъжец престъпник крадец бандит мутра сикаджия лежал в ЧЕШКИЯ ГРАД ПРАГА КВАРТАЛ ПАНКРАЦ ЮЖНА ПРАГА за авто кражби
  • 35 Българин

    10 5 Отговор
    Алибегов май предаде ресторантьорите.
  • 36 др Уотсън

    17 4 Отговор

    До коментар #14 от "Методи":

    Нищо ново , още при комуниктите са отработени тези пиеси , БМБ си „мисли“ , че всички сме галфони , като него и сме забравили .
  • 37 О МAЙН ДЖИЗAC

    4 8 Отговор

    До коментар #18 от "Първанов":

    НА общ национален протест на ВСИЧКИ ПИЯНИЦИ!!!!!😕😕😕
  • 38 Тъп

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "Тролче":

    Безделник най-страшен +
  • 39 СОФИЯ

    10 3 Отговор

    До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    спри да лъжеш защото ХОРАТА от ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО ти се смеят няма СТЕЛА няма МИЛЕНА няма КРЕМЕНА има ги в болната ти фантазия спри се
  • 40 Тъпи дървени картуни...

    7 1 Отговор
    Шопия и София не е България - "Ние не сме освободили служители, но те са пръснати в цялата страна. Трябва да върнем хората в София, да заредим заведението"
  • 41 даскал Генчо

    14 5 Отговор
    Стига сте ревали, господа собственици на ресторанти. Достатъчно ни режехте когато работите. Намалиха Ви ДДС-то и обслужването остана толкова годно колкото беше. Никакъв проблясък за по-добро и качествено обслужване. Вие и сега работите - минете по Витошка, срамна работа продавате същото което преди сервирахте. Направо панаирджииска работа. ЗАПОМНЕТЕ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА Е ПО-ВАЖНО ОТ ТОВА ДАЛИ ЩЕ РАБОТИТЕ.
  • 42 Те ТИЯ всики

    9 5 Отговор
    КРЪЧМАРИ КАТО ЧЕ ЛИ СОВАЛКА В КОСМОСА ЩЕ ИЗТРЕЛВАТ😁То чистота то зареждане ТО подготовка на персонал😀
  • 43 Стойко

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "РАДИО ЕЛТО":

    С кои други никове спами този Бай курти?

    Коментиран от #51

  • 44 до алибегов

    7 2 Отговор
    някои хора трябва да бъдат лъгани непрекъснато,докато разберат най-накрая ,че живеят в мафиотско-комунистическа страна
  • 45 РАДИО ЕЛТО

    11 2 Отговор
    БОЙКО НАРЕЧЕ някога когато бе на посещение в САЩ защото БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери сме лош ЧОВЕШКИ материял


    а помните ли подигравателно мазната
    СИМЕОН ДЯНКОВА усмивчица показвайки ни постната пица
  • 46 Спокойно

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Тролче":

    Като отвори караваната ЩЕ млъкне😀
  • 47 РАДИО ЕЛТО

    11 4 Отговор
    САЧЕВА каза защото няма да има великденски добавки
    те това са герб САЧЕВА ДАРИТКОВА КАРАЯНЧЕВА
    САЧЕВА е бушон и лъжкиня
  • 48 ТОТАЛНА

    6 6 Отговор
    ВАКСИНА НА КРЪЧМИТЕ😈
  • 49 КРЪЧМАРЯ

    4 0 Отговор
    ТОВА Е НАШИЯ ЛИЧЕН ЛЕКАР😀😀😀
  • 50 РАДИО ЕЛТО

    14 4 Отговор
    помните ли срамно невъзпитаните есемеси който ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ пращаше на малолетната тогава тенисистка СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА
    отправяше и неприлични предложения
  • 51 СОФИЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "Стойко":

    АЛФА ЧАКАЛ БАТЕ НЕЦИ гаврят ЕЛТОТО

    Коментиран от #52

  • 52 Стойко

    8 2 Отговор

    До коментар #51 от "СОФИЯ":

    Те чакала и Неци са един и същ и другия бай курти..това са те тук 2-та Герберски трола в сайта
  • 53 Стойко

    17 4 Отговор
    След малко повече от месец на изборите всеки който гласува за лицата Магарешки , Винкел Симеонов -Балевски , агент Иван(Каракачанов) или си остане в къщи и не гласува , все едно подкрепя сегашната крадлива клика и шайка и му харесва да бъде ограбван ! Нека излезем масово и гласуваме? Да , грабителската шайка има сигурни гласовете на 100-те хиляди така наречени учители и на техните роднини , на полицаи , военни , администрация , бордове на директори в държавните фирми , в областните и общинските управи , на работници и служители в Герберските фирми които гласуват под строй и на купените над 300 хиляди гласове. Но нека излезе всеки един от останалите милиони честни и отрудени хорица и бъдат неутрализирани тези 800 хиляди гласа на индивидите на държавната ясла и купените гласове. Няма кой друг да гласува вместо нас.

    Коментиран от #54

  • 54 РАДИО ЕЛТО

    9 3 Отговор

    До коментар #53 от "Стойко":

    КАРАМФИЛА е герб тролка
  • 55 Фен на Супермен

    8 17 Отговор
    Гасувайте за Бойко Борисов на изборите. Най-честният и обичан министър-председател на РБ.

    Коментиран от #84

  • 56 Непознат

    7 18 Отговор
    Как може да хулите учителите. Къде ги видяхте тези затлати и бонуси от по няколко хиляди лева. Аз съм с 40 годишен стаж и такива възнаграждения не съм видял. Продължавам да работя на още едно място за да живея нормално. Само Борисов успя да промени образователната среда Не искате да видите направеното. Образованието не е само заплати.

    Коментиран от #60, #64

  • 57 РАДИО ЕЛТО

    7 6 Отговор
    такива като герб ГЕШЕВТУРАТА БОЙКОТУРАТА
    иземват бизнеси на бизнесмени рекетират ги искат да им подарят бизнесът си
    с такива мръсно рекетьорски хватки опитаха да смачкат господин
    ВАСИЛ БОЖКОВ
  • 58 РАДИО ЕЛТО

    9 4 Отговор
    бойко ФАЛИРА
    цска
  • 59 ТИКВАРИ

    6 5 Отговор
    то пък САМО ТОВА ОСТАНА , ПРЕМИЕРА КЪФТО Е ПРОС ДА ПОЧНЕ И ВАС ДА СЛУША ДЕТО МУ КРАДЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ЧЕКМЕЖЕТО !?
  • 60 БЪЛГАРИЯ

    4 4 Отговор

    До коментар #56 от "Непознат":

    господине задай този въпрос на лицето
    МАРИОСТЕФАНОВ ПЕТКОВ
    по лична карта МРТИН С П с ник
    БАЙ КУРТИ той е
    от ВЕЛИКО ТЪРНОВО питай го у фейса му
    МАРИО ПЕТКОВ
    тотал лъжец е
  • 61 Лейка

    6 4 Отговор
    Пак ли АлиБегача е дежурен по тв? Как вика баба ми - смрад и позор. Явно заведенията основно движат икономиката на България според него. И те са най-важни от всички.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Променил Бойко

    11 4 Отговор

    До коментар #56 от "Непознат":

    образователната система?! Явно сте даскал,вие ли го учихте на култура и английски? Просто купува даскалята,вие сте му на хранилката,пазите си хлебеца,ами Останалите гилдии,дребният и среден частен бизнес,земеделците?..

    Коментиран от #85

  • 65 Йозеф

    6 3 Отговор
    Свикнахме без кръчми, вече се редуваме - днес в нас в механата, утре при Кирето, така разпускаме. Домашно парти, лятото под навеса, на село двор 10дка, боли ме чушкопека.
  • 66 Протест срещу безобразията в България

    7 4 Отговор
    кервана лае,но идват избори. Хората им омръзна от мафиоти. Да живееш в държава на гангстери.Да си никой и от никъде помощ. Гост в собствената си държава. СТИГА.
  • 67 Цветко христов

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ресторантьорите":

    ВЕРВАШ ЛИ СИ ДРОГАРОЬ?
  • 68 Непознат

    7 14 Отговор
    Да, учител съм. Бойко Борисов няма как да ме купи, защото съм пред пенсиониране. Аз ценя това, което направи Борисов за България. Промени я изцяло. Вие се разяждате от злоба.

    Коментиран от #104

  • 69 щаб за честни избори в България

    3 4 Отговор
    БОКО ЛЪЖЕ.
    На ВАС лъжливи, продажни и послушни наглеци, не вярвам!😏
  • 70 Цветко христов

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "бергоф":

    НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ,А СЕ СТЕГНИ ЗА БОРИСОВ 4.ЯСНО? ДА НЕ ПОВТАРЯМ!

    Коментиран от #72, #76

  • 71 Непознат

    5 15 Отговор
    Яд ли ви е злобари че Борисов мисли за нас интелигенцията учителите? Че реформира образованието , че ни вдигна 4 пъти заплатите през 3-те си мандата! Че оцени нашия труд защото сме учили и затова вземаме в пъти повече от вас обикновените работници. Затова масово оценяваме това и ще подкрепим изцяло Борисов.

    Коментиран от #73, #74

  • 72 СОФИЯ

    4 3 Отговор

    До коментар #70 от "Цветко христов":

    БОРИСОВ в ЦСЗ
    герб в коша
  • 73 СОФИЯ

    8 5 Отговор

    До коментар #71 от "Непознат":

    БОРИСОВ е патологичен лъжец двуличник манипулатор прстъпник мутра сикаджия
  • 74 БЪЛГАРИЯ

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Непознат":

    ти не си НЕПОЗНАТ а БАЙ КУРТИ

    Коментиран от #78

  • 75 1111

    5 9 Отговор

    До коментар #14 от "Методи":

    Ами то не само учители нямаше на протестите.Нямаше представители на много професии защото хората работят и са доволни.То на протестите лятото имаше само безработни безделници

    Коментиран от #79

  • 76 СОФИЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #70 от "Цветко христов":

    ЦВЕТКО борисов Е ПРЕСТЪПНИК
  • 77 нбм

    4 3 Отговор
    Всеки ден ни занимавате с ресторантьорите. Сякаш са жизнено важни. Вече е нетърпимо!
  • 78 Непознат

    5 14 Отговор

    До коментар #74 от "БЪЛГАРИЯ":

    Аз съм учител с 40 годишен стаж. Какъв бай курти бълнуваш? Яд ли те е че Борисов ни вдигна заплатите през своите мандати и направи реформа и образованието. Затова сме добре и се чувстваме щастливи. А това че такива като теб са много зле е факта че сте и некадърни и необразовани .

    Коментиран от #81

  • 79 БЪЛГАРИЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #75 от "1111":

    31 години вече е безработица БЛАГОДАРЕНИЕ на СДС ИВАН КОСТОВ ЖАН ВИДЕНОВ ЛУКАНОВ НДСВ сега герб

    Коментиран от #88

  • 80 7777

    7 8 Отговор
    Събрали сте се тук една шепа жалки неудачници и всяка тема коментирата по един и същи начин.Нищо не зависи от вас и свиквайте че Борисов пак ще управлява.Това показват дори червените агенции.

    Коментиран от #82, #87

  • 81 БЪЛГАРИЯ

    6 3 Отговор

    До коментар #78 от "Непознат":

    БОЙКО е психопат а ти не си цялото ПЕДАГОГИЧЕСКО съсловие отговаряш само за себе си
  • 82 БЪЛГАРИЯ

    7 2 Отговор

    До коментар #80 от "7777":

    НЕУДАЧНИКА СИ ТИ А борисов фалшифицира и купува ромски гласове разбра ли БАЙ КУРТИ

    Коментиран от #86

  • 83 пройчо

    5 3 Отговор
    Дреме Му на жипката на Бою !!!...Никого не слуша,само гласовете в кухата си кратуна ....
  • 84 ДА ЖИВЕЕ

    4 5 Отговор

    До коментар #55 от "Фен на Супермен":

    Бате Бойко се смее наи_добре когато се СМЕЕ ПОСЛЕДЕН😀😁😀😁😀ПОБЕДА ПОБЕДА НА 04.04.21😁А И ВАКСИНА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ 😁ЗА ТОВА ОТВАРЯМ КРЪЧМИТЕ ЗА ДА МОЖЕ НАРОДА ДА ПРАЗНУВА ПОБЕДАТА😀😀😀
  • 85 1111

    4 7 Отговор

    До коментар #64 от "Променил Бойко":

    Ако имаше толкова много недоволни от Борисов лятото щяха да излязат на протести.Факт е че за него ще гласуват най много хора на изборите.А пък ти стани учител ако искаш тяхната заплата ама трябва да учиш 5 години
  • 86 1111

    5 8 Отговор

    До коментар #82 от "БЪЛГАРИЯ":

    Аз съм си добре.За това не съм против Борисов.Всички недоволни от Борисов са неуспели да намерят добра реализация за себе си.Те такива са недоволни от всяка власт и някой друг им е виновен за всичко
  • 87 Другия с коня

    6 8 Отговор

    До коментар #80 от "7777":

    Ми те са свикнали .Това е Трети мандат.Коментарите искат да омаловажат Факта,че Бойко и Управляващи се справиха с Пандемията с минимални щети за Държавата.За съжаление,Работодателите изхвърлиха на борсата хиляди и кой ще се върне пак да ИМ работи като знае,че пак ще бъде изхвърлен ако евентуално има проблем с вируса....Сега няма готвачи,сервитьори,Персонал.....Ами Няма ....Няма и да има....

    Коментиран от #92

  • 88 1111

    6 7 Отговор

    До коментар #79 от "БЪЛГАРИЯ":

    Безработица има само за неуки и необразовани.А също и за мързеливи и некадърни завършили някакво висше образование само заради купоните в студентски град

    Коментиран от #89, #90, #91

  • 89 БЪЛГАРИЯ

    6 3 Отговор

    До коментар #88 от "1111":

    а кой съсипаБЪЛГАРИЯ къде са заводи предприятия тпк на индвалиди битовите комбинати къде е КЕ ЛОМ къдее КРЕМИКОВЦИ ПОРТОВЕТЕ предприятията зо ХОРА с увреден слух тих труд тпк на слепите
  • 90 БЪЛГАРИЯ

    5 3 Отговор

    До коментар #88 от "1111":

    необразования неукия си ти защото обиждаш ХОРАТА дори обиждаш индвалиди и ХОРА в неравностойно положение да ти се връща с лихвите а БОЙКО е престъпник мутра сикаджия лежа в затвора а и отправяше неприлични есемеси към малолетната тогава тенисистка СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА
  • 91 БЪЛГАРИЯ

    8 1 Отговор

    До коментар #88 от "1111":

    много депутати са с купени книжки и образование
  • 92 БЪЛГАРИЯ

    7 4 Отговор

    До коментар #87 от "Другия с коня":

    герб погуби БЪЛГАРИЯ
  • 93 стоян

    2 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    До 6 ком-другарю много ярка пропаганда от Позитано-но след 04 04ще е 4 кабинет на Борисов да се спукате от яд

    Коментиран от #94

  • 94 БЪЛГАРИЯ

    3 2 Отговор

    До коментар #93 от "стоян":

    бойко вцсз
  • 95 Фридрих

    5 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Съжалявам, че ще ти развналя тъпите сметки, но аз и цялото ми семейство гласуваме и ще гласуваме за ГЕРБ без изобщо да се замислияме. След твоите сметки още повече се засилва увереността , че сме прави. Ами това твоето мислене е патологично. Представям си какво шще сдтанве ако дойдете на власт. Едно време са наемали престъпници официално за да знаят от какво да се пазят. Днес наемат такива като теб, за да газят закона официално. Само ГЕРБ е стабилната сила, способна да управлява държавата без фатални сътресения. Съжалявам ви кресльовци, ама за нищо не ставате.

    Коментиран от #96

  • 96 БЪЛГАРИЯ

    3 5 Отговор

    До коментар #95 от "Фридрих":

    герб са мутри а БОЙКО си има наказателни бригади биячи КАРАТИСТА СТЪКИ УНИСОНА ДАНЧО ПРЪЧА идруги мутри събират се в джеронимото ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • 97 БЪЛГАРИЯ

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    престъпници сте вие
  • 98 Бизнесмен

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Най -важните в държавата са ,
    земеделците и ресторантьорите !
    Другите огън да ги гори,
    ресторанта е лукс за 80% ,
    от населението на България?
    Не разбирам от какъв зор ,
    ще бъдат приоритет на Държавата ?
    Искаме ако се дава,
    да се дават помощи на всички,
    както е в Европа ?
    Какво сте ги разделили на наши и ваши?
    Парите са за всички и всички ще ги връщаме!
    Ние които се занимаваме с реклама ,да мрем ли
    оборота ми е паднал десет пъти ,
    до кога да чакаме ,
    милостинята на Управляващите?
    Изборите са скоро , да видим кой ще раздава помощите ,
    след 04.04.2021.г.
  • 99 Реалист

    6 5 Отговор
    В Италия всичко е отворено...
    Вие още премиера ли ще слушате... Вие не слушате него, асе подчинявате на сзо и дяволите.... Ставайте и отваряйте... Няма ковид... Не разбрахте ли... Всички държави се борят, само ние чакаме Бойко... Ай стига... Ние без работа на щаба по 500 000 Евро... А на мин с ботокса 1 милион от дяволите.. Че и наредени на опашка за ваксина... По добре се наредете пред крематориума направо. Щото то това ви чака...
  • 100 Алфа Чакал

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "БЪЛГАРИЯ":

    Не съм гей ,защото нямам толкова пари.Ама съм женен с 2 деца и над 100 бройки.Ай ти у лево.

    Коментиран от #102

  • 101 Разберете се

    3 0 Отговор
    Ресторантьорите,ами разберете се.Ако отворите на 1 март и заболяемоста се увеличи ,нека ресторантите да работят вместо до 22,30 да работят до 18,00 часа още поне 2 седмици докато си изразходят закупената стока.
  • 102 БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор

    До коментар #100 от "Алфа Чакал":

    г,й си щом гавриш КОЗЛОДУЕЦА и РАДИОТО другия ти ник е БАТЕ НЕЦИ
  • 103 Падишахът

    2 2 Отговор
    По волята на премиера/падишаха/! Имаме пълен лаик за падишах, силно неподготвен министър за тази сфера, блуждаещ електрон в здравеопазването и решения- /тука има, тука нема/.
    Вие сте магъосници в оцеляването!
  • 104 4535

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "Непознат":

    За учител,би трябвало да имате повече мозък,но с тази образователна система,която богогворите,видяхме какво ли не.....жалък сте....
  • 105 Баба Яга

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Заплатите на това съсловие е добре да бъдат обвързани със знанията на учениците.Всеки родител плаща и за частни уроци при положение,че детето му не е с интелектуален дефицит.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове