Last news in Fakti

6 Март, 2021 15:12 3 183 33

Самолет на Air France кацна аварийно в София заради буйстващ пътник

  • самолет-
  • air france-
  • буйстващ пътник

Мъжът опитал да нахлуе в пилотската кабина

Самолет на Air France кацна аварийно в София заради буйстващ пътник - 1
Снимка: БГНЕС

Самолет на Air France кацна извънредно на Летище София заради буйстващ пасажер, научи NOVA. Става дума за индиец, който е хулиганствал на борда на машината, изпълняваща полет по маршрута Париж - Ню Делхи.

Той е искал да влезе в пилотската кабина, опитал да нападне и екипажа. Самолетът е кацнал аварийно на Летище София. Мъжът задържан и вече обвинен от Софийската градска прокуратура. За случая са уведомени индийските власти.

„Вчера вечерта е получено съобщение в СГП относно индийски гражданин, който е застрашил сигурността на полет от Париж до Делхи. Той се е държал арогантно и е осъществил нападение над стюард на самолета. Блъскал е по вратата на екипажа. Разпитани са свидетели. Лицето е привлечено в качеството на обвиняем. Задържан е за 72 часа. Осигурени са му преводач и контакт с посолството на Индия у нас”, обясни пред "Нова телевизия" градският прокурор Илияна Кирилова от СГП.

По първоначални данни не става дума за инцидент след употреба на алкохол, допълни тя.

„Работим по случая от снощи. Обвинението е за извършване на действия, които застрашават сигурността на полета. Той е буйствал още от началото на полета. Това е принудило командира на самолета да го приземи на нашето летище. Престъплението е тежко и за него се предвижда лишаване от свобода от 5 до 10 години. Все още изпитваме затруднения да разберем дали е стабилен, но със сигурност осъзнава какво е направил. Следват да бъдат направени експертизи. В момента на задържането си и малко след това не се е държал много адекватно. Той няма разумно обяснение за извършеното”, добавят от полицията.

"По данни на капитана, пътникът е бил конфликтен и с част от пътниците. При опит да бъде усмирен той е ударил човек от екипажа", добави комисар Теодор Чешмеджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    25 2 Отговор
    Пратете го у франция да го съдят, че тука има хелзински комити и няма да му направят нищо...

    Коментиран от #6

  • 2 РАДИО ЕЛТО

    10 1 Отговор
    скрит терорист
  • 3 Медуза

    15 2 Отговор
    Или индийския щам на Ковид го е хванал, или мъката по слоновете и свещените крави. А може и нещо друго-френските нощни жрици да са източили и парите, и материала и сега този Брахмапутра да беснее. Странно как някой от екипажа или другите пасажери не го е нокаутирал още в самолета, щеше да спи сладко до Делхи, сънувайки бог Вишну или Кали.

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Знайко

    5 2 Отговор
    Буйства, защо не иска връща Индия, иска бъде имигрант и франсе гражданин на Париж. Като други над 1 милион франсе граждани на Париж, мои братчеди от Азия и Африка.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 РАДИО ЕЛТО

    4 2 Отговор
    у нас няма закони ще го пуснат по живо по здраво
  • 11 Пешо

    7 0 Отговор
    Спрете вноса на такива, имаме си достатъчно !
  • 12 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор
    прикрит терорист
  • 13 СЛОНА МОЯ ПРИЯТЕЛ

    1 3 Отговор
    ИНДИЕЦА Е ВЗЕЛ САМОЛЕТА ЗА РИКША И Е ИСКАЛ ДА ПОКАРА МАЛКО🐹
  • 14 МИЛЕНИУМ

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Медуза":

    ти не знаеш кой коя съм

    Коментиран от #17

  • 15 Надушил е

    6 2 Отговор
    своите братя от Столипиново. Пратете го там.
  • 16 Гошо

    7 0 Отговор
    Македонец е бил, чист македонец от Ню Делхи!

    Коментиран от #18

  • 17 Медуза

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "МИЛЕНИУМ":

    Последно...кой или коя? Вярно е, хилядолетие-не знам какво си, а и не ме интересува. Обаче силно подозирам, че си с ментален проблем. Сякаш си търсиш компания, която да споделя твоите мисловни процеси. Както и да е-ако имаш да казваш нещо важно и по същество-давай. Ако ли не...да видя най-красивата част от теб-гърба ти! А за това, дали съм ром....позна бе! От най-гадните и черни ромове съм.

    Коментиран от #19

  • 18 Историк

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гошо":

    Прав си, пра, пра, пра ... дядо му е бил някой от войниците на Александър Македонски стигнали до Индия. А може и да е пра, пра, пра ... внук на самия Александър Македонски. Нали Александър се е оженил за няколко местни принцеси по време на похода.
  • 19 МИЛЕНИУМ

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Медуза":

    не позна за ментални увреждания компания ми правят книгите интернета но не всичко в нета е ИСТИНА каза някога покойния ЖОРЖ ГАНЧЕВ гледам филми но книги филми са художествено ИЗКУСТВО слушам МУЗИКА любими са ми БИЙТЪЛСИТЕ и стойностната музка също и народна БЪЛГАРСКА и ЕСТРАДНА МУЗИКА
    ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #23

  • 20 Шекел

    1 1 Отговор
    Стефке тва да не е мъжо ти?
  • 21 Гарсон

    2 1 Отговор
    Нали няма полети ьаради Ковид измислицата.Или за българи няма а за другите питеци има.
  • 22 BigBulgarianBoss

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "МИЛЕНИУМ":

    От Лом
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Буда ла

    3 2 Отговор
    Знаел е къде да приземи тук ромите са под специална закрила даже лично от техния Вожд Винетуту ! Ще се извини, ще му дадат бг. гражданство и ще гласува за ГРОБ !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гуньо

    2 0 Отговор
    Не бе човека объркал вратите мислел че блъска на вратата на кенефа щото много му се се ряло и оня вътре неще да излиза.Де да знае че било вратата на пилотската кабина.
  • 27 Може би!

    1 0 Отговор
    Може би са го ваксинирани преди полета с Астра Зенека?!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 СКОРПИОН

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Медуза":

    по ИНТЕРНЕТ тез неща не стават ще те измамят ГОСПОХИЦЕ или госпожо на живо там в МОНТАНА има мъже нали търси си щастието ВРАБЧЕТО каца веднъж на рамото

    Коментиран от #30

  • 30 Медуза

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "СКОРПИОН":

    Ще поема риска. Монтана ми е тясна да си търся авер. Затова се "позиционирах" на морето. Тук с лопата да ги ринеш ухажорите, ама много недосетливи бе. Пък и тупалка като мен, не остава незабелязана. Как веднъж не попаднах на умен, скромен, работлив шлосер бе. Все баровци ме искат. Нямам късмет с мъжете и това си е. Това мое тяло....такава струна да е, а пък никой не събира кураж дори да ме заговори. Тюх, язък!

    Коментиран от #31

  • 31 МИЛЕНИУМ

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Медуза":

    някой господа са по тънката част чук чук и беж като една фолк песен мъжете обещават на чуждо не съм по поп фолка се надяват

    Коментиран от #32

  • 32 Медуза

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "МИЛЕНИУМ":

    Ей...казанлъшка поничке-кого заблуждаваш, че не си ти. Пак чалгата ти е в главата.Разочароваш ме.
  • 33 Шломо Шекелберг

    0 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Осигурени са му преводач и контакт с посолството на Индия у нас"
    Циганска работа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове