Last news in Fakti

17 Март, 2021 18:28 12 291 34

Кандидат-депутатът от „Има такъв народ“ Николай Златарски: Дупница е градът на революционерите

  • има такъв народ-
  • николай златарски-
  • дупница

Преди 30 години вие дадохте пример как се случва промяната

Кандидат-депутатът от „Има такъв народ“ Николай Златарски: Дупница е градът на революционерите - 1
Снимка: Има такъв народ

„Залагаме на експерти и много разчитаме на тях за решаването на наболелите проблеми в страната и конкретно в област Кюстендил. Вторият в нашата листа е енергиен експерт, което отговаря на потребностите и проблемите на нашия регион. Хората са най- важни за нас, „Има такъв народ“ залага на човека. Време е гласът ни да бъде чут, време е за промяна.

Важен е малкият и средния бизнес, защото е гръбнакът на икономиката, той не трябва да бъде задушаван, а да има поле за изява.“ Това обяви общинският ръководител на „Има такъв народ“ Дупница Николай Златарски, който представи листата на партията за област Кюстендил пред партийния офис в града. Водач е Виктория Василева, втори е Антон Адамов, който е енергиен експерт, трети и бизнесменът и юрист Николай Златарски, следван от областния координатор Огнян Иванов, Десислава Илиева- Чивийска, общинския координатор за Сапарева баня Димитър Джоргов и Спас Ильов.

„Целта ни е хората, гласували на референдума през 2016 г., отново да ни се доверят. Част от листата е екипът, организирал допитването. Не отстъпваме и на милиметър от целите и идеите на допитването. Ще разговаряме и ще работим само с партии, които споделят нашите идеи. Продължаваме да държим да има мажоритарна избирателна система, електронно и машинно гласуване, 1 лв. субсидия за партиите.“, обявиха за „4Власт“ Виктория Василева и Николай Златарски. Те подчертаха, че с ГЕРБ и партиите от статуквото нямат поле за разговор и възможност за обща за работа. „През 2016 г. на референдума ние заявихме волята на българския народ, волята на суверена. Нека отново покажем, че сме единни. Призоваваме хората да се запознаят с нашите идеи, нека ни потърсят, готови сме да откликнем и обясним каква е нашата кауза. Важното е заедно да направим своя избор. Кредото на „Има такъв народ“ е, че винаги трябва да бъдем заедно, защото каузата ни е една. Дупница е известна с революционния си дух. Нека отново се покажем като революционери, възрожденци и че тук се случва свободната воля. Решаващият глас си ти. Всеки човек е важен за нас. Нека се обединим и да направим решителната крачка към промяната.“, обяви от микрофона Николай Златарски. „Хората в Дупница са горди и непокорни. Преди 30 години вие дадохте пример как се случва промяната. Вие бяхте символ на промяната.

Зная, че мина много време от тогава, нещата се промениха, много от участниците останаха разочаровани. Но винаги ще има хора, които ще продължат да се борят за правото да бъдат свободни. Най- важното за нас е на 5 април избирателите да са удовлетворени от избора си, а не толкова ние. На тези избори ние сме сами срещу всички. Говорят се и се пишат лъжи и неистина по наш адрес. Вие ни познавате и ви призовавам да не вярвате на тези лъжи. 20 години ние сме били откровени към вас, няма сега да изневерим на себе си. На 4 април се решава съдбата на България. Дали ще продължим в това безвремие на разруха на икономиката или ще вземем съдбата в собствените ръце.“, каза Виктория Василева. Николай Златарски сподели, че екипът на „Има такъв народ“ е изключително сплотен и задружен. Василева от 17 години е част от екипа на Слави Трифонов и е сред организаторите на референдума през 2016 г., в който участваха над 3 млн. души, а допитването беше подкрепено от 2,5 млн. На въпроса каква е прогнозата ѝ за резултатите от изборите, тя съобщи, че прогнози не прави. За целите обаче беше категорична: „Не сме се отказали от въпросите на референдума, нашата цел е хората, които тогава ни повярваха, пак да ни се доверят. Ако на референдума можеха да откраднат 12 000 гласа и да твърдят, че не е имал нужния кворум, за изборите това няма да е такъв проблем. Искаме да излязат и хората, които не гласува, защото правото на избор е свещено право.“ Златарски и Василева подчертаха, че държавата се е превърнала в мащеха за бизнеса и хората, а целта на партията е да върне нормалността и спокойствието.

„Има страх, той е невидим, насаждан от 10 години. Да направим първата стъпка като дадем своя глас свободно на 4 април, след това няма как този страх да не бъде победен.“ „Проблемите в енергетиката трябва да се решават от специалисти и почтени хора. Това е много важно, защото от зелената сделка, която подготвя ЕС има заделени много средства, с които по- мръсните производства да се трансформират в по- чисти. Ние рискуваме да загубим тази средства, ако проектите не се подготвят от професионалисти и почтени хора. Съществува и опасността тези средства да изчезнат, както се случва е при другите проекти. Затова съдбата на ТЕЦ- Бобов дол, а и на останалите централи в страната, зависи от това кой ще управлява.“, смята Василева. „Има такъв народ“ е под №29 в интегралната бюлетина. * Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    29 44 Отговор
    Давайте, напред! Ще се гласува за вас!

    Коментиран от #16

  • 3 Братя Галеви

    37 12 Отговор
    И ние сме революционери!

    Коментиран от #27

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Факт

    16 8 Отговор
    Най-виден от новото време беше Карамански!
  • 7 Иван Костов

    12 12 Отговор
    Ко става ве Тикви? Гледате ли скечовете на Слави по ТВ7? Оправха ли ви Кобурготски, Доган, Станишев, Борисов? Сега накъде? При Путин ли? Черен съм бил, а? Ей сега ще си припомните зелените паспорти на Бай Тошо.

    Коментиран от #14

  • 8 Народ вече няма

    20 3 Отговор
    Не се и съмнявам, че е такъв градът на Каплата и Братя Галеви.
  • 9 Имате два избора на 04.04

    16 34 Отговор
    1) Демократична България 2)БСП. Гласуването за друга партия е гласуване за закриването на България
  • 10 стоян

    22 18 Отговор
    Залагали на експерти -интересното е откъде този опит в управление на държава в тия експерти =специалисти в дадена област стават само за консултанти а за управление трябват политици с опит

    Коментиран от #17

  • 11 цумбрум

    12 5 Отговор
    Дупница е градът на революционерите,а Цицница е на революционерките.
  • 12 раз

    22 23 Отговор
    Славчо Безчорапов ще продаде страната ни на Султана.
  • 13 сливар

    9 5 Отговор
    А за Сливница да питаме Каналин Цолов,а?
  • 14 зрител

    18 6 Отговор

    До коментар #7 от "Иван Костов":

    Ти да си виждал Доган в скеч на Слави?

    Коментиран от #24, #30

  • 15 АМОН

    14 7 Отговор
    МИЛАТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

    НИМА ЗАСЛУЖАВАМЕ ТАЗИ СЪДБА?!!
    ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С ПЕСЕНТА : "Еничари ходят,мамо" ИЗПЪЛНЕНА ОТ ИВАН ПАНОВСКИ, А НЕ ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ.

    ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ НА ПУК НА ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО СА РЕШИЛИ ДА НИ УНИЩОЖАТ !!
  • 16 бечев

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Ще се гласува ама във 3021 година!
  • 17 бечев

    21 21 Отговор

    До коментар #10 от "стоян":

    Просто обикновен учиндолски нещастен комплексар,и цялата му рода също!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Аркадаш

    18 20 Отговор
    Тази партия се нарича "Няма такава държава - Има такъв народ". Който гласува за нея ще участва в томбола за първа награда Ферари с цвят червен. Втора награда е регистрация в офшорна зона и не плащане на данъци на държавата, която я няма. Трета награда за имащия народ е въвеждане на врачанския диалект като задължителен за държавната администрация. Четвърта утешителна награда за всички останали е смяна на химна на републиката е чалгата "Но Мърси". Безмилостно, нали?
  • 20 Тошо

    8 11 Отговор
    Дупница е града на майкя ти. Тая партия е купена от един дебел, дебел млад успял тип.
  • 21 Безименен

    12 4 Отговор
    На кои революционери, на братя галеви ли или
    на подтиснатия народ, който живее там?
    А относно "има такъв народ", ами поредния
    коминтерновски капан за наивници.
  • 22 Стига де

    4 1 Отговор
    Като си дойдат сега Галев и, пак ли ще сме революционери?????
    Защото давност минава, а подлизниците остават
    Жалко за прекрасния град, скопиха го......
  • 23 Ум Белия 🐬

    2 3 Отговор
    Малцинствотп на Слави от Дупница Златарски
  • 24 Иван Костов

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "зрител":

    Имаше няколко скеча мисля 2009г. В тях за порциите ставаше въпрос. Ама те бяха в полза на Доган, щото ни натресе Тиквата.
  • 25 Курумпе

    6 4 Отговор
    Лъжциииии!!!Вижте я тази - къдравата в средата на снимката..Е, тази Другарка е дясната ръка на ДПС - милиардера Христо Бисеров!Тя прави партията на Слав и номинира кой ще е депутат!Тази същата има славно минало с други партиии, но НЯМА по-Достойна от нея личност - нито в БГ , нито млади хора от умните зад граница...не, тази е Мозъка на Патерицата на новата -стара Власт.Тези с удобни на статуквото от крадци - и за това ги пуснаха да са Поредната Кукичка за народната надежда!Срам ме е от ВАС!!!

    Коментиран от #31

  • 26 Tashko

    2 0 Отговор
    Също и на братя Галеви...............
  • 27 Сестра Галева

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Братя Галеви":

    Точно така братя мои когато взема властта ще ви върна в България и отново ще работите в мой интерес така де в интерес на родината имах предвид
  • 28 Врачка

    0 3 Отговор
    Ако братя Галеви бяха още в Дупница друга песен щеше да пее този незнамкой си
  • 29 мнение

    0 0 Отговор
    Ники, опитваш се да си припишеш заслугите на Панчо,
    отиди и сложи едно цвете на паметника на барикадата от 1997


    Това бяха протести, а не като сега...

    жалки сте ..... в имитацията
  • 30 точно при

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "зрител":

    точно при слави бе обявено - обръчи от фирми
    АД е толкова "обикновен" че тогава не е знаел другата дума аналог на обръч - кръг
    със здраве

    и да питам - защо тук във Факти не прочетох за протесто пред сараите от събота
  • 31 не е така

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Курумпе":

    Не е милиардера Христо Бисеров а ГРАЖДАНИНА Бисеров както беше обяен от ДПС тогава
  • 32 Бай Шиле

    1 0 Отговор
    Освен два банални лозунга,нищо друго.Или като влезнат в Парламента тогава ще ни кажат позициите си?
  • 33 Страхил

    1 1 Отговор
    Не желая една сик@джийска Тикв@,да бъде заменена от един учиндолски ч@лгар.И двамата се движат с охрана в джипове,и двамата са безкрайно мерк@нтилни и елемент@рни и двамата са безкрайни популисти и празнодумци.
  • 34 Админ

    1 0 Отговор
    След 4-ти ще е Номер 1
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове