27 Март, 2021 16:55 9 266 76

От ГЕРБ отричат да раздават храна предизборно: Фалшификация!

  • георг георгиев-
  • герб-
  • сол-
  • ориз

Мая Манолова и Васил Божков са хората, които в момента фабрикуват тази много грозна спекулация, защити партията си кандидатът за депутат Георг Георгиев

От ГЕРБ отричат да раздават храна предизборно: Фалшификация! - 1
Георг Георгиев целува ръката на Бойко Борисов, 2019 година

Георг Георгиев, кандидат за народен представител в 24 МИР София-град от коалицията ГЕРБ-СДС коментира снимките, разпространени в социалните мрежи с хранителни пакети, които от ГЕРБ са раздавали в помощ на социално слабите.

Цитиран от "Фокус", Георгиев подчерта, че това е тежка фалшификация. „Тя се споделя от г-жа Манолова и представителите на нейното формирование, от партията на Васил Божков. Това са хората, които в момента фабрикуват тази много грозна спекулация. Истината е, че същата снимка е от 19 декември 2020 г. – по инициатива на ГЕРБ в Перник за помощ на социално слаби хора. Още една, отново от декември месец м.г. този път в Плевен. Това са реалните факти. Това е истината, която иначе всички тези борци се опитват да прокарат, пречупена през собствената им доста изкривена, манипулирана и лъжлива призма. За съжаление тогава, когато се бориш за морал, истина и добро, което да доставиш на хората, не можеш да си позволиш такова поведение“, смята кандидат-депутатът.

Георгиев посочи, че ГЕРБ не прави подобни инициативи само по празници. „Да вземеш това същото и да го употребиш по такъв нечистоплътен начин за целите на собствената ти кампания няма как да говори за друго, освен за поредна задкулисна договорка, за поредна афера, която цели да добие гласове за така или иначе неползващите се със особено доверие изброени вече политически формации“, оправда партийните действия той.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    156 14 Отговор
    ГеорГ лъже 200 !
  • 2 Поп Кръстю

    26 125 Отговор
    Мафията в България губи почва под краката си. В последните години абдикацията на „бизнесмени"- мафиоти стана ежедневие.
    Ренегатите и техните лакеи чрез новосформирани политически партии, правят отчаяни напъни да си върнат заграбеното с всякакви средства, включае това число меркантилни- поръчкови медий, които за жълти стотинки са готови да промиват мозъците на аудиторията. Единствената политическа сила, която има воля и ресурс да направи България по- добро място за живеене е ГЕРБ бюлетина №28

    Коментиран от #18, #56

  • 3 Говедо

    187 9 Отговор
    Толкова млад,а вече толкова противен.

    Коментиран от #59

  • 4 АЙ СТИГА БЕ

    140 8 Отговор
    Що не кажеш за чекмеджето, бе, трътко точкочорапова кундурска?
  • 5 Българка

    149 9 Отговор
    Листите на ГЕРБ са от престъпници, лъжци, крадци, дупедавци и антибългари.
    Който гласува за тях с номер 28 или за съдружниците им с номер 1, става съучастник на мафията, антибългарин, безродник

    Коментиран от #15

  • 6 ТаУмВзе

    126 6 Отговор
    Левентът гербераст как е засмукал ръчичката на мутропитека. Чаровно сладурско е някак си. Но сега е модерно. Комунистите са виновни бе!
  • 7 Услади

    87 4 Отговор
    ти се Брюксел и четвърт милион € на година + още какво ли не и от къде ли не , сега какви ли не простотии ще роди чутората ти , само и само там да си още !
  • 8 хан ювиги

    59 3 Отговор
    падението на една "застрахователна" партийка ,може да доведе до затриванeто ни като държава!
  • 9 Узурпатор

    111 7 Отговор
    А дали освен ръка, георг е лизал и нещо друго на бойко
  • 10 Ами

    8 73 Отговор
    КО#МУН#ДЕ#ТА#ТА ПАК правят провокации ,колко му е да сложат надпис ГЕРБ и айде купуват гласове..... Реват от сега , не ми се мисли как ще се напъват на 5 - ти !!!😄😄😄😄😄
  • 11 Последния Софиянец

    8 97 Отговор
    Само БОЙКО и ГЕРБ могат и успяват да управляват успешно България !! ЗАТОВА заслужават четвърти мандат!

    Коментиран от #44

  • 12 11222

    6 58 Отговор
    Много лъжи. Храна се раздаваше преди Нова година на социално слаби семейства. Друг е въпроса колко са слаби. Поне с очите си видях, с такси пакетите, след някой ден пак носеха с претекст, че са самотни майки, а децата им 2, пушат, кафета, таксита, плащат им квартирата, а в др българско.. С очите си. Бутилки с олио, брашно, наши са, на моя са, не са бедни, но стиснати, стоят на студено, опъва цигарите на 40 г гледа майка си и каката от германия праща. Много са заможни. Малката завърши навън висше. Не завиждам им, но не вярвайте, заможните повече плачат, на моя всички са много заможни, но едно кафе не черпят, но за помощи не отказват. Дори си пръска отвън парите за обзавеждане на къщата, апартамента, всичко изхвърля, а българи няма. Мъчи се в германия, за да се радват другите. 2 етаж е продаден от 1 братовчед ченгето на турци. Прости българи с пари, злато. Ц.. Хитри. Знаят си правата. Парата е в дпс. Пакети, пари на ццц.. Дават тартора е в бг. Борят се за тяхните да вкарат четири. Никой не мисли за българите. Но те си имат роби и ги слушат, вярват им. Миналия ден и всеки ден.. Влизат.. Чао. Не ме еня. Бб няма пари за даване. Дпс дава
  • 13 ГЕРБ

    72 10 Отговор
    ГЕРБ ДАВАТ ПО 150ЛЕВА НА ГЛАС ЕДНО ПТИЧЕ МИ КАЗА.ЯКО КОПУВАТ ГЛАСОВЕТЕ НА БЛЕЕЩИТЕ.

    Коментиран от #17

  • 14 Тикви

    64 8 Отговор
    Сбогом:))
  • 15 ТАЯ Е РУПОР

    6 37 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    НА ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА😬
  • 16 УСПЕХ

    84 5 Отговор
    ВСИЧКО, КОЕТО НА ГЕРБ НЕ ИМ ИЗНАСЯ Е ФАЛШИФИКАЦИЯ!
    ПАЧКИТЕ С ЕВРАТА И КЮЛЧЕТАТА СЪС ЗЛАТО В ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА БОРИСОВ СПОРЕД ГЕРБ СА ИЗФАБРИКУВАНИ, НО ЧУЖДИ ЛАБОРАТОРИИ КАЗВАТ ОБРАТНО, ЧЕ НЯМА МОНТАЖ, А Е ИСТИНА. БОЖКОВ ДОКАЗА С БАНКОВИ ИЗВЛЕЧЕНИЯ, ЧЕ Е ДАВАЛ ПАРИ НА БОРИСОВ ЧРЕЗ МЕНДА И ГОРАНОВ, НО ТЕ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА. КОПЮРИТЕ ОТ 500 ЕВРО В ЧЕКМЕДЖЕТАТА СА ОПИСАНИ ОТ БАНКИТЕ И ПРЕДАДЕНИ НА ПОЛУЧАТЕЛЯ ИМ /С ТРИТЕ ИМЕНА/, НО НИТО БАНКИТЕ, НИТО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА ДА ГИ РАЗКРИЕ И ЗАЩО? ФИНАСОВИЯ МИНИСТЪР ГОРАНОВ, КОЙТО БЕШЕ ПРИНЦИПАЛ НА ХАЗАРТА НА БОЖКОВ ОЩЕТИ ДЪРЖАВАТА СЪС 700 МИЛИОНА ЛЕВА НЕВНЕСЕНИ ДАНЪЦИ - НИКОЙ НЕ МУ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ, А НАПРОТИВ ПАК Е КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ ЛИСТИТЕ НА ГЕРБ, МАРИНОВ СЪЩО, ДЕЛЯН ДОБРЕВ И МОМАТА ДАНИЕЛ МИТОВ, ВСИЧКИ ИЗГОНЕНИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ХОРА ЗА КОРУПЦИЯ, ЗЛОУПОТРЕБИ, ПРЕСТЪПНОСТ, ОТНОВО ГЕРБ ГИ ВРЪЩА НА БЯЛ КОН, СЯКАШ НАРОДА Е С ДЕМЕНЦИЯ И НЕ СИ СПОМНЯ КАКВО СА ПРАВИЛИ. ИЗОБЩО "ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ" ЛЪЖАТ", А ГЕРБ СА "ОНЕПРАВДАНИ"
    ХОРА, ИЗЛЕЗТЕ НА 04.04.2021 Г. И МАСОВО ГЛАСУВАЙТЕ, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ХУНТАТА ГЕРБ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИ, КОИТО ЩЕ ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ТО ЗА ТАКИВА, КОИТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С ГЕРБ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО НИ СПАСЕНИЕ! ОТ НАС ЗАВИСИ ВСИЧКО! НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ, НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИ! ЛОКДАУНА НЕ Е СЛУЧАЙНО - ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! НАПРАВИХА ГО ЗА ДА НИ МАНИПУЛИРАТ, СПЛАШАТ!
    УСПЕХ!

    Коментиран от #19

  • 17 БКП

    7 58 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ":

    БСП ДАВАТ ПО 151 лева ЕДИН СЛОН ГО ИЗПИСА С ХОБОТА СИ С ЧЕРВЕНА БОЯ😬
  • 18 Subaru WRX

    59 5 Отговор

    До коментар #2 от "Поп Кръстю":

    Виж простата банкянска мутра на какъв се прави и младия безгръбначен Георг... Бандата ГЕРБ влиза в затвора, сринаха страната.
  • 19 НА 04.04'21

    4 29 Отговор

    До коментар #16 от "УСПЕХ":

    ГЕРБ БСП ДПС ИТН ДБ ММ ВМРО,А СЕГА ПОДРЕДИ ПЪЗЕЛА КАКТО Е НАЙ_ПРАВИЛНО!

    Коментиран от #22

  • 20 КАРТОГРАФА НА ДЖЕЙМС КУК

    5 55 Отговор
    СЕГА КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ Е ЧЕРВЕНА ОТ ВИРУСА,НА04.04.21 ЩЕ БЪДЕ СИНЯ ОТ ПОБЕДАТА НА БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ😀

    Коментиран от #36, #64

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 КАТО СЛАГАШ МИНУС

    1 13 Отговор

    До коментар #19 от "НА 04.04'21":

    НАПИШИ НЕЩО ЗА ДА ПОЛУЧИШ ПЛЮС!КАКВО ОТ НАПИСАНОТО Е НЕВЯРНО!?
  • 23 БРАВО МНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО

    18 4 Отговор

    До коментар #21 от "ПРИЗИВ":

    НО ТОЗИ ПРИЗИВ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ИМА ТРИ ИЗБОРА ПОДРЕД !!!!!
  • 24 EUROPE

    6 33 Отговор
    ЗАПОЧНА ЗАПОЧНА ПОБЕДНОТО БРОЕНЕ НА БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ😀
  • 25 Гост.

    6 3 Отговор
    Поне тук, нито бсп дава, нито герб. Дава дпс отзад. 1/1. Верно е че герб и дпс имат много пари. По огромните билбордове в града, но герб българина е стиснат, турчина дава, после може да гладува и като мине време си казва, че са го обрали, дал на тоя, оня, за да започне работа, за някоя услуга в община, да купи евтина земя, много са, няма смисъл да изброявам. Кой има пари както казва стареца бай тодор, внук му учи в синеоново мвр, той ще живее. С два бастуна, но парата и като прибавим късмета, но няосън. Съдби различни. Зависи кой в какво вижда щастието. Има и слави има, но зад гърба си, както много други българи ще си останат стари ергени в смесените региони и по света. И така ще изчезнат някои български родове. А са прекрасни момчета, но безпаричие, а тия които имат, работят лудо навън. И момичета завършили навън и те вървят 1992,1993 родени. Скромен ли си, без пари ли си, огън да те гори. Българска пословица. Либералите живят от 30 години и имат. Женят се. На 30 г, с 15 годишни деца.
  • 26 Behemoth

    23 6 Отговор
    Кеф ми е.... хахах ....единия не се гнуси да целува ръка ,а на другия му е кеф да му я целуват ....смятай за каква азиатска паплач иде реч...ура за четвъртия мандат!
  • 27 анонимен

    32 6 Отговор
    ГЕРБ са гадни и способни на всякакви свинщини...
  • 28 Мой

    30 3 Отговор
    Млада проститутк@ на Сатаната от Банкя. На снимката целува ръка, зад кадър му целува...
  • 29 ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ,ЧЕ ТОВА Е ...

    7 24 Отговор
    ЧЕНГЕДЖИЙСКО МЕРОПРИЯТИЕ НА ДС-ДОНОСНИЦИ ОТ БКП, ЧЕРВЕНИТЕ ПОЗИТАНО-САРАЙСКИ АЙДУЦИ И РУСОРОБИ, ГЕ'Ю'ВЕ И СОРО'СПИИ!
    БОЙКО И ГЕРБ СА...ИЗБОРЪТ НА БЪЛГАРИЯ!
  • 30 Чекмедже

    28 1 Отговор
    Айде да идва 04.04., че се не трае вече!
  • 31 Митко

    28 4 Отговор
    Варненските фирми Хидрострой и Инжстрой в момента всичките им служители са длъжки да гласуват за тоя цървул от Бойко тече подписка в фирмите, който не гласува е аут
  • 32 Пинтии

    19 1 Отговор
    На времето познат се хвалеше: Хванах гадже, водих го на ресторант. Двойка кебапчета, филийка хляб и лимонада - 1,20 лв. Тви нощи спах с нея и ми излезе по 40 ст. на вечер.
    ГЕРБ сега: 1кг. брашно- 90 ст. , 1кг. сол 50 ст. всичко 1,40 лв. 4 ГОДИНИ ЩЕ НИ КЛАТЯТ, ПО 35 СТ. НА ГОДИНА! ПИНТИИ!
  • 33 Хаха

    23 1 Отговор
    Вместо Георги в родилното са го записали Георг . Точно на името им свършило мастилото в писалката. А по вероятното е ,че родителите на този еврогеец се срамуват от българския си произход и от изконните български имена.
  • 34 БОЧКО

    23 1 Отговор
    Изроди гробарски.
  • 35 гост

    28 1 Отговор
    Хляб и сол ще ям,но няма да целувам ръка като тоя мазник и то на Борисов.
  • 36 темелко

    10 0 Отговор

    До коментар #20 от "КАРТОГРАФА НА ДЖЕЙМС КУК":

    Гладна кокошка просо сънува.
  • 37 Ако не е черепа,

    16 1 Отговор
    сигурно дрона на президента разнася торбичките с подкупите на гербавите кауни.
  • 38 АЙ СТИГА БЕ

    19 3 Отговор
    Айде сега да по(о)бъркаме верующите в Борисов 4. За кого всъщност ще гласуват те?
    1. Псевдопожарникар.
    2. Страхлив каратист с физика на сумист.
    3. Слаб на карти, футбол и тенис, но явно не знае да играе и на "Не се сърди, човече", защото се сърди, когато пада, а не харесва да му се дават - т.е. не знае и какво иска.
    4. Турен да охранява хора, но които никой не си е помислял да посяга- Цар Тошо и Цар Симо. По-скоро - да предава информация, където трябва.
    5. Лаком до такова безобразие, че дори Меркел оповести, че Бойко е вечно гладен и тя му дава от нейната порция, а Курц се учуди, че момчето не ще кафе, защото си има торта.
    6. Набожен, но ходи с червен конец. Моли се двора в Банкя и дух свещичката.
    7. Къса памет - следобед не помни какво е решил сутринта и днес не помни какво е излъгал вчера.
    8. Чел е само Винету и още не може да реши на какъв герой да се прави - на Поразяващата ръка или на Вито Корлеоне /тоя от кой филм беше/.
    9. Държи си парите в чекмеджето до главата, защото му е ясно, че ония, дето са по сметки на Танганайката си, не са съвсем негови и може и да му ги вземат.
    10. Не е наясно накъде да хване след изборите - в Русия е много студено, пък и Путин не ще и да го чуе, ако е извън Дондуков 1. Байдън така и не може да си спомни кой е. ЕС не е опция по обясними причини. В Дубай има много "приятели" и т.н.
    Мога и още да пиша, но ще ви дотегне.

    Коментиран от #54

  • 39 Партия ГРОБ ли

    14 1 Отговор
    Те смятат че не са се изгаврили достатъчно и искат още!
  • 40 целувача

    16 0 Отговор
    Това нещо със щарените чорапки Георг дето лиза ..... на питекантропа крадец и простак Буда е доста гадно и противно човече. Но иде му времето.
  • 41 Аноним

    0 24 Отговор
    Платена статия от Божков в смешната онлайн медия тук
  • 42 gEPP

    14 0 Отговор
    Георг се напъна пак преди известно време, за да ляля по решение на Сената на САЩ за корупцията в България с две хартийки в ръчичката. Сега пак, не знам кой може да му повярва вече...
  • 43 ГейОрК

    11 0 Отговор
    Добре не са ни снимали зад кулисите!Там ,,работата '' е поооо ....хард!
  • 44 И ЧЕТВЪРТИ...

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    И ПЕТИ МАНДАТ ЗАСЛУЖАВАТ ГЕРБ! И ДВАЙДЕТ И ПЕТИ, ... АМА В ЗАТВОРА!!!
  • 45 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 9 Отговор
    На снимката: Целува се ръка на по-възрастен за ПРОШКА НА СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ.
  • 46 SwiuyE

    11 0 Отговор
    Има два типа люде със сведени глави (калинки) във властта, без значение кой управлява:
    1. Готин, но тъп
    2. Упорит и тъп
    Веднага може да се разбере този Георг към коя категория принадлежи.
  • 47 Представям си

    11 0 Отговор
    Насаме къде го целуват тия гнусни герберасти . Пфу, отврат.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Да ама не

    7 0 Отговор
    Тоя палячо колко ли пъти е целувал и друго на вожда
  • 50 Абсолютна мафия

    11 1 Отговор
    Младото мафиотче целува ръка на Кръстника, който се води премиер на страна, която е член на ЕС. 21 век!!!!!! Каква демокрация, какви европейски цинности, какви пет лева? Ние живеем в абсурден гангстерски филм. И всичко това с благословията на ЕС?!?!?!?!?!?!

    Коментиран от #63, #65

  • 51 ГОРЧИВО ХАПЧЕ

    1 10 Отговор
    "УМНИЦИ", губите изборите и за последно хапете като змия с пречупен гръбнак, агонизирайки! Толкова ли сте твърдоглави - как може да си мислите, че народа ще се хване на вашата простотия?! Вие, стремително, по най-просташки начин се отдалечавате от народната любов! После се питате - защо не гласуват за вас?! Говорите за "честност", едва ли има такава, като в публичен дом! Вие обиждате българския народ с поднесените простотии-компромати срещу партия ГЕРБ и го правите на идиот, мислейки че ви вярва! Да, само идиоти могат да повярват на това! Спрете хората си, БСП, да вършат гадости, защото от всичко това само губите доверието на избирателите! Още веднъж ще преглътнете заслужено горчивото хапче, за вашата твърдоглавост - само с плюене не се печели доверие! Вие отдавна сте компроментирани и забранени със закон за 45-годишното си политико- криминално управление на 05.05.2000г. Промяната трябва да стане първо във вашита партия, ако искате да сте на власт! Вразумете се и не вършете простотии и не правете народа "дебилен"! И този път партия ГЕРБ ще бъде първа политическа сила! Преглътнете горчивото хапче!

    Коментиран от #52, #53, #61

  • 52 А ти гълташ ли

    11 0 Отговор

    До коментар #51 от "ГОРЧИВО ХАПЧЕ":

    Смрадливото семе на свинята от Банка, за да ти сипе помийка в копанята?

    Коментиран от #73

  • 53 И какво

    11 2 Отговор

    До коментар #51 от "ГОРЧИВО ХАПЧЕ":

    нещо е това "партия ГЕРБ", че не ми е ясно? Място, в което се отглеждат ПКП... ? Впрочем - и онези думички на Вожса ва Президента и за Караянчева бяха обявени за "фалшификат", ама американска институция доказа, че не са...

    Коментиран от #55

  • 54 САМО ГЕРБ

    3 12 Отговор

    До коментар #38 от "АЙ СТИГА БЕ":

    Нямаш достатъчно умствен багаж като задръстен комунист консерватор за да ни объркаш. Обърканите сте вие "другарю"- червен, след като сте паднали толкова ниско!

    Коментиран от #60

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Вл@диката

    9 2 Отговор
    Бойко нали даде на брадатите с келимявки милиони от данъците на народът - СМ@РТ за Вл@диката Свобода за народът
  • 58 БКП=герп+дпс

    9 2 Отговор
    Мутрите вън!
  • 59 Чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Говедо":

    Толкова млад, с вече българин! А?!
  • 60 Паламар

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "САМО ГЕРБ":

    Е те ГЕРБ са комунисти-реформатори: на чекмеджета!!!
    Кого заблуждаваш бе Сульо?

    Коментиран от #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Чичак

    3 1 Отговор
    Аз мисля, че и г.ъ.зъ му целува

    Коментиран от #71

  • 63 КараПутин

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Абсолютна мафия":

    Да видиш подобно зрелище: безценно!
    За всичко останало си има холивудски бози...
  • 64 КараПутин

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "КАРТОГРАФА НА ДЖЕЙМС КУК":

    Не думай...температурката мери ли?!
  • 65 АКТОРИТЕ

    1 4 Отговор

    До коментар #50 от "Абсолютна мафия":

    НЕ СИ ВИДЯЛ - и не живееш в този ганстерски филм, защото не е започнал още! Филма ще започне, когато такива като теб допуснат в парламента "актьорите" сателити на БСП чакащи отвън, с обещания за качествен екшън филм! Тогава ще разбереш какво е истинска мафия, тогава ще разбереш какво е екшън - тогава наистина ще заживеем в сърцето на твоя тъй наречен гансерски филм! Действието ще се развива
    много бавно, за наши и за ваши, почти незабелижимо за нас зрителите глупаци - нещо като прах в очите, стара тактика от миналото! Спасението е само ГЕРБ и никой друг!
  • 66 мента

    3 1 Отговор
    На 1 април заразените ще станат 4500.На 2 април -4800.На 3 април - 5190. Само гледайте как ще наплашат народа за да не иде да гласува.

    Коментиран от #68

  • 67 Боко Бандита

    3 2 Отговор
    Аз гласове не купувам. Комунистите са виновни.
  • 68 ДаБъде или

    4 2 Отговор

    До коментар #66 от "мента":

    Да не бъдем - няма да ни бъде и да гласуваме и да не гласуваме ще се оправим само с Революция
  • 69 ХАН КРУМ

    1 0 Отговор
    СНИМКАТА КАЗВА ВСИЧКО. ПОДОБНИ СНИМКИ ИМА И НА ЦВЕТАНОВ И НА БАРНИ.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ЧАКАЙ СИ

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Чичак":

    Да не завиждаш, май и ти си мераклия да му го целуваш. Много станахте, чакай си реда, ще счупите клона.
  • 72 ТЕБЕ СУЛЬО

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Паламар":

    Малоумното ми новоизлюпило се шумкарче с жълта на устата! Ти кого се опитваш да заблуждаваш - Сульо, шумкарски?!
  • 73 КОЙ ЩЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "А ти гълташ ли":

    Минало ми е времето, тово с гълтането е работа на младите и го оставям за теб. Ако си тъпан и не разбираш сега това което ти казвам, ще разбереш след 04.04.2021г. - кой ще гълта горчивото хапче - Ти, или Аз, и останалите като теб.
  • 74 Миндо

    1 1 Отговор
    Абе за парите, които знае че ще вземе ще целува каквото му предложат.

    Коментиран от #76

  • 75 АБЕ УЧУДВАЩО

    1 1 Отговор
    Какво може да се очаква от недодяланата "юристка" Мая Манолова - олицетворена още от българския народ като сестричката на мутрите "Братя-Галеви"! Комунистка съм от второ поколение - с голяма гордост Мая, многократно заявява, тупайки се в гърди! Днес, стъпила в съюз с отровно трио, в отровна коалиция с име "Мутри вън"- народа казва : "Пари при пари отиват - отрова при отрова!". Кого ще тровят - пак народа?! Нима си мислят, че ние сме забравили престъпното им минало - атентати на църкви, преврати, репресии, издевателства над хора, убийства и лагерите на смърта! Тез "другари", абе учудващо са твърдоглави! Днес, за власт на всичко са готови - на плюене и компромати, дори в съюз с дявола да встъпят - народ, дори баща и майка за 30-сет сребърника да заложат! Ето, това са, нашите "благодетели" големи - пуснете ги в парламента и ще чакаме да цъфнем и да вържем! Блажени са верующите!! Със счупения си гръбнак, агонизираща, пепелянката хапе за последно - предизборно губейки победа! Ти, народе мой, отчайващо наивен - при нея не очаквай честна битка - какво е чест, в отровата е силата голяма - подло, хитро, но на време да ухапеш! Е, ДАЛИ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ - ВЯРВАМ В РАЗУМНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО ТВЪРДО ЩЕ ИМ ОТГОВОРИ - НЕ!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове