Last news in Fakti

29 Март, 2021 16:31 14 457 44

Международен анализатор завежда дело срещу шефа на ДАНС

  • ивета чернева-
  • данс

Всички искаме младите, успешни българи да се завръщат от чужбина, а не да бъдат разследвани и сплашвани

Международен анализатор завежда дело срещу шефа на ДАНС - 1

Бих искала да обявя публично, че тази седмица ще заведа дело в Апелативния съд срещу шефа на ДАНС, Димитър Георгиев, за отказа му на 19 март тази година да ми бъде предоставена информация по казуса ми в ДАНС. Димитър Георгиев отказа достъп до информация с аргумента, че информацията е строго засекретена във връзка с национална сигурност. Това пише в писмо до медиите международният анализатор Ивета Чернева.
Вижте още какво пише в позицията Чернева:

"Как може анализаторската и медийната ми дейност като критик на американската външна политика да бъде заплаха за националната сигурност на България? Как може някой като мен да заплашва националната сигурност и защо случаят е строго засекретен? Българите трябва да разберат и каква е ролята на премиера Бойко Борисов в този международен случай.

Публично мога да заявя, че нямам криминално досие, не съм била арестувана, съдена или осъждана. Не членувам в криминални или подозрителни групи или организации. Нито имам бизнес в България или в чужбина, нито придобивам собственост. Не съм пътувала извън България вече две години, не съм посещавала чужди държави. Каква може да бъде причината казусът ми в ДАНС да бъде строго засекретен въз основа национална сигурност? Как и кого може да заплашвам, за да ме разследва ДАНС?

Всички искаме младите, успешни българи да се завръщат от чужбина, а не да бъдат разследвани и сплашвани. С действията си, ДАНС няма да успеят да ме накарат да си тръгна от България. Ако някой ще си ходи, Бойко Борисов, Гешев и шефът на ДАНС да си ходят. Аз никъде няма да ходя.

Шефът на ДАНС, Димитър Георгиев, има да дава обяснения на българското общество. Трябва да стане ясно на американските служби и на Блинкен-ефенди, че не могат да си поръчат или посочат когото си искат в България и да очакват ДАНС да им го сервира.

Като българи, ние сме свободни европейци. Сега ще докарам и европейските институции, и европейските граждани, за да видят какви ги вършат ДАНС и Димитър Георгиев в България.

С уважение,

Ивета Чернева,

Автор и международен анализатор"


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 120 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    230 15 Отговор
    Браво на момичето! Браво! Право куме в очи! Една жена “с топки”,която има смелостта да се опълчи на хунтата!
  • 2 Желяз

    40 86 Отговор
    "Трябвa дa cтaнe яcнo нa aмeрикaнcкитe cлужби и нa Блинкeн-eфeнди, чe нe мoгaт дa cи пoръчaт или пocoчaт кoгoтo cи иcкaт в Бългaрия и дa oчaквaт ДAНC дa им гo ceрвирa." Айде бре!
  • 3 Българина

    121 15 Отговор
    Проклинам всеки български предател, като се почне от гореспоменатите личности! Да им пукнат децата за действията им! Браво момиче, дано Бог въздаде малко справедливост на тази измъчена територия!
  • 4 1212

    189 8 Отговор
    Мацка, ти може да не си членувала в криминални или подозрителни групи ама тея дето се изправяш срещу тях са членове на престъпни организации от 30 години насам.
  • 5 Груйо

    37 69 Отговор
    Не става ясно каква информация и е била отказана, за кое разследване. Така цялата и теза остава висяща, или от Факти не сте си дописали статията

    Коментиран от #10, #19

  • 6 мнение на юрист

    95 13 Отговор
    Най-после,някой да разследва ДАНС и Бойко Борисов и американските служби / с подстрекаването на България срещу Русия /,А бЛИНКЕН-ЕФЕНДИ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН от Международен и Независим съд с Независими и честни адвокати прокурори, съдии,пак за провокативната си роля срещу България и Русия.Ние неправителствени организации,ще подпомогнем Ивета Чернева.Стига нахалство и принуда от разпадащите се сащ.Тази империя на злото/великолепно показана от Джордж Лукас в Междузвездни войни/трябва да изчезне от лицето на Земята.

    Коментиран от #14, #21

  • 7 браво

    90 8 Отговор
    Ивета ги захеца с 200 !!!!!!Всички на високо ниво са абсолютни мишки , а шефа на ДАНС и за пазач в затвор не става !!Министъра на МВР е същият кав-ал ,а него депутат е го прави тиквата
  • 8 Asar

    94 8 Отговор
    Браво моето момиче само така
  • 9 324

    71 8 Отговор
    Лаврентий Берия и Феликс Джерджински ще ни се видят като души в сравнение с това, което изби за 32 години. Чекистите от Герб под ръководството на краварите.
  • 10 Това е

    25 2 Отговор

    До коментар #5 от "Груйо":

    на принципа за сестра ти и гарата, нали си го чувал?
  • 11 Пенсионер 200+50 "изборни"

    66 8 Отговор
    А бе, моето момиче! Ти може да не си заплаха за националната сигурност, но си пъхаш носа не в пътя на коприната, а в пътя на чекмеджетата - искаш да ги мериш, да ги теглиш, да не ти излизат с пиниза: "тука има, тука няма"!
  • 12 Пешо

    81 9 Отговор
    Браво,Респект народа ще те подкрепи безусловно ,защото му писна от американски гъзолизачи

    Коментиран от #16

  • 13 Че какъв

    16 54 Отговор
    и е проблема на госпожата,че не разбрах. Ако не е секретно, нека го каже. Ако го премълчим, значин наистина е сгазила лука.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Анонимен

    9 51 Отговор
    Шатрите на бсп лъснаха. И аз не офобрявам нинова, но вие си я харесвате комунистите. За българия не ме еня. Родината е там, където човек се чусвтва спикоен. Едни и същи цървули сте от живково до днес. Факти да ме извинява, но в спора има две страни, жалбоподател/истец и ответна страна.
  • 16 АУУУУУ

    11 29 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо":

    Пешооо амчи как ще я подкрепи народа бе джанъм.... Нещо си пропуснал последните 30 години.... Ние отдавна сме съюзници с американците и сме в Европа и НАТО.... От ГЕРБ никой няма да я подкрепи... Е тогава кой... БСП... Амчи на другарката Нинова синчето къде завърши университет и сега работи.... Ай стига ве в САЩ... И не ще да поработи в Русия за рубли... 😂😂😂😂😂😂😂
  • 17 Ва го

    44 6 Отговор
    А, стига.
    Значи, ако имаш различно от Пропагандата мнение си заплаха за Националната сигурност.
    А, стига де, къде отиде свободата на словото, тази ли е демокрацията, за която родителите ни са мечтали.
    Това си е диктатура. Оруел.
  • 18 Диверсант

    36 8 Отговор
    Мило момиче, прегръщам те.... НО.... Надявам се да знаеш че единствено руските и френските граждани са недосегаеми за роднините на дявола. В състояние са да сътворят каквото им хрумне за кого им хрумне и всички държави са подписали документи че се задължават да им го доставят там на място. Прегръщам те още веднъж и ти желая всичко най добро което заслужаваш, за мисията която си избрала.
  • 19 Глей ти

    37 1 Отговор

    До коментар #5 от "Груйо":

    Преди ден-два имаше друга статия, където е описано, какво се е случило с дамата. Иска информация по казус свързан лично с нея.
  • 20 Таз стринка

    10 31 Отговор
    ко мрънка работила е за Барак Обама против Тръмп е такива американофили не ни трябват тук вредни са за България

    Коментиран от #25

  • 21 един от стадото

    25 2 Отговор

    До коментар #6 от "мнение на юрист":

    а има ли международен безпристрастен съд. Честни адвокати, прокурори и съдии. Не съм чувал за такова чудо на справедливостта. И то да ги събереш на едно място. Фата моргана
  • 22 Стига де

    13 2 Отговор
    Това не е ли жената, която спечели нещо в ООН, и е работила с екипа на Обама?
  • 23 Наблюдател

    23 3 Отговор
    Гузната съвест винаги е "строго секретна и касае националната сигурност"! Изключения не са известни...
  • 24 гонча

    8 3 Отговор
    такива прости тулупи като теб са вредни за България
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 кака Ивета

    6 15 Отговор
    Сега ще видите вие какво може кака ви Ивета. Всички ще разберат, цяла Европа, цял свят, пукнете се от яд, ще ви съдя до дупка, ще се оплача и на папата и на арменският поп.
  • 27 ПрепУдобен

    19 16 Отговор
    Тази pikla беше разлаяна срещу Тръмп и се изживява за великан. Искаше половината от протестиращите пред Белия дам да бъдат застреляни. ДАНС хубаво са я навели, нека усети хурката!
  • 28 big

    17 4 Отговор
    По принцип е права за Блинкен ефенди, но българските служби и управление са му слуги! Така както бяха слуги и на Помпео ефенди и другите преди него! Сега от Козяк, със запетайка дърпа конците Херо ханъм!
  • 29 Хехе

    28 5 Отговор
    Тоя смешен шеф на ДАНС и повечето му началничета из страната са карикатури и срам за професията! Такова е мнението на пенсионирани служители.
  • 30 Национална сигурност

    19 4 Отговор
    ДАНС "работят" по същия начин като бившето ДС, само че много по-зле. Пълни жалкари и некадърници.
  • 31 Gowko

    20 4 Отговор
    Успех Цвета.Хунтата трябва да се мачка.А не те нас.Купи ли са си цялата държава.Искат да купят и над.Не трябва да им се даваме.Жалки са.И подли .
  • 32 chi

    8 3 Отговор
    Внимавай мила, че ДАНС е УБО-то на мафията.
  • 33 Бацето

    7 3 Отговор
    . Моме, не ти е дал информация защото жена му му се е карала и той е искал да избяга в Гърция - да не го бие- като предишният председател на измислената ДАНС, но се е забаеил с пср теста. Бил грабнал от фалшивите на бюрото и гърците го озаптили за 72 часа!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ПенаОтНощнатаСм

    5 1 Отговор
    "Трябвa дa cтaнe яcнo нa aмeрикaнcкитe cлужби и нa Блинкeн-eфeнди, чe нe мoгaт дa cи пoръчaт или пocoчaт кoгoтo cи иcкaт в Бългaрия и дa oчaквaт ДAНC дa им гo ceрвирa."

    да, това щеше да е така ако цялата смрад в парламента не беше корумпирана и компроментирана .. а сега е достатъчно да ги държат с компромати за офшорките с краденото и всичките са послушковци на задокеанския агитатор
  • 37 Иванов

    7 1 Отговор
    Той, Димитър Георгиев /известен като Митко малкият, и Митко Ушето/, абсолютно нищо не зависи в ДАНС, от него! Иначе, всички от ДАНС са за закриване и уволнение! Пълни некадърници и нещастници! Успех на Ивета!
  • 38 Българка пита каква информация търсите?

    7 7 Отговор
    Коя сте вие да искате информация от ДАНС, и не става ясно каква информация сте поискали. Предполагам че е във връзка с руските шпиони, защото като критик на американската политика вие сте защитник на руската, от което става ясно чии интереси преследвате. Вие няма да напуснете България защото на запад никой няма да ви вземе на работа. Такава арогантност е присъща само на БСП и нейните сателити, включая Румен Радев. Заплахи и тормоз ги проявявайте в къщи и не на нас, ние можем да четем и между редовете.

    Коментиран от #41

  • 39 Кои са сникерсите

    5 0 Отговор
    На ДАНС им казват Сникерсите продават Българи срещу сникерс подан от господаря!
  • 40 Холокост

    4 0 Отговор
    И мене ме разследваха тези за критики към Гешев, Борисов и други тикви, то не бяха СРС-та, заплахи, следене, насъсква не на съседи!
    А без да имате престъпления досието ви е поне 100 страници за целият ви живот!
  • 41 Blesed

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Българка пита каква информация търсите?":

    Като критик на американската политика, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си защитник на руската, немска, гръцка, турска и т. н. политики и интереси. Не Ви ли е идвало на ума, че може да има и БЪЛГАРСКИ интереси, а на някой друг това да му върши работа.
  • 42 UYU EU

    0 1 Отговор
    прехранващите се с безполезни (за околните) празни приказки и действия - на самоиздръжка
  • 43 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    РАЙНА КНЯГИНЯ!!!!!!!Впрочем ние си нямаме НС...Национална сигурност имат усата ,!!!!!която обхваща цялата планета и слугите.
  • 44 Бозар

    1 1 Отговор
    Пуснах едно търсене в Гугъл за тази, защото от статията във Факти нищо не разбрах. Заключението ми е, че най-вероятно е луда. Бас държа, че което и правителство да е на власт и който и да е председател на ДАНС, резултатът ще е същия. Не е добре момичето, надушвам ги такива отдалече.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове