1 Април, 2021 19:24 2 259 59

ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички общини в България

  • вмро-
  • гей парад-
  • забрана

Тези хора просто искат да ни наложат техните виждания и техния дневен ред, който не е реалният дневен ред на обществото, казват от пратията

ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички общини в България - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

ВМРО иска забрана за провеждане на гей паради във всички общини в България. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Инициативата е на кандидата за народен представител в Бургас Георги Дракалиев.

Георги Дракалиев, който е дългогодишен общински съветник от ВМРО в града, е подготвил да внесе в Общинския съвет доклад с искане за забрана на подобен род провокативни събирания. Поводът е насроченият за 15 май гей-форум.

„Освен пандемичната обстановка, която би накарала всеки нормален човек да се замисли дали сега е моментът за събиране на много хора на едно място и празненства, прави впечатление и още нещо. В съобщението за него пише, че прайдът ще се проведе с подкрепата на самата община Бургас. Също така е обявено, че „ЛГБТ+хората“ са „силна общност, готова да овластява“.

Тези хора просто искат да ни наложат техните виждания и техния дневен ред, който не е реалният дневен ред на обществото. Българите се вълнуват от пандемията, икономическата криза и несигурното бъдеще, а не от групичка младежи, крещящи за някакви измислени права“, казва още Дракалиев в свое обръщение във „Фейсбук“.

ВМРО припомня също така, че въпросните „различни“ призоваха партиите да подпишат декларации, че ще отстояват това те да имат повече права. „А повече права, освен гарантираните равни, според Конституцията и законите на България за всички български граждани, означава да претендираш за привилегии. Узаконени привилегии, уважаеми, както там се наричате, имаше по времето на болшевизма и след това по времето на комунизма. Също така подчертаваме, че единствено кандидатите на ДБ и „Мутрите“ застанаха зад това тяхно противоконституционно искане. Просто тема за размисъл“, добавят от партията.

„Никакви права на хората с различна сексуална ориентация не са нарушени или застрашени у нас. Законодателството ни е категорично по този въпрос - всички имат равни права“, подчертава също Дракалиев в своето заявление за забрана на събитието в Бургас.

„Ние от ВМРО нееднократно сме повдигали въпроса за законността на подобни прояви като гей-парадите, които освен демонстрация на полова обърканост и претенции за надмощие над нормалността, са и платформа за нарочно насилствено налагане на неморални практики и насаждане на дискриминация с обратен знак към хората, които приемат научната истина. А именно – в природата съществуват два пола – мъжки и женски.
Напълно подкрепяме хората, които стоят за петицията против провеждането на първия Бургас-прайд ( https://www.peticiq.com/317257 ) и ще направим нужното този пир по време на чума да не бъде реализиран.

За нас отдавна е ясно, че нищо за тези крещящи високо „защитници“ на 56-и пол и трансджендър ненормалности и какви ли още не извращения като Родител 1 и 2, кърмещ родител и пр. небивалици не е ценност освен собствената им извратеност и целеустременост да я наложат дори и със сила на инакомислещите. И нещо още по-страшно. Да я превърнат в норма за децата ни.

Докато нас от ВМРО ни има в българския политически живот това няма да бъде допуснато! Ние ще отстояваме нормалността, християнските ценности, морала и съхраняването на традиционното българско семейство, както сме бранили българския интерес и българщината 128 години.

ВМРО с № 1 в бюлетината.

България над всичко!“, допълват от партията.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сер гей Ст

    32 3 Отговор
    Чакайте първом да минат гей-изборите, пък после ще мислим за гей-парадите
  • 2 Вмро

    17 9 Отговор
    Да си платят натрупаните наеми за офисите и таксите за битови отпадъци! Много много да не знаят, защото гащите им са мръсни!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Предизборна кампания

    46 3 Отговор
    Как се сещат за тези неща малко преди изборите? Тези гнусни паради ги има от доста време...

    Коментиран от #39

  • 5 Гост

    37 4 Отговор
    Малко късно след 4 години ....
  • 6 истина е

    36 9 Отговор
    Ама 80% от ръководство на ВМРО са гейове
  • 7 4321

    25 11 Отговор
    Отлична инициатива!!
  • 8 кака гошо

    6 2 Отговор
    Е стига дееее Валко, Защо съ изметна. Ко ся, няма да идвъжж ли мааа. Ила с Марешченко. Ни са пугубвъииии.
  • 9 Роза

    25 9 Отговор
    Напълно подкрепям исканията на ВМРО!Отдавна трябваше да бъдат забранени тези паради,защото в тях шестват пошлостта ,безвкусицата,арогантността и цинизмът!

    Коментиран от #24

  • 10 Искаме

    24 14 Отговор
    забрана на ВМРО !
  • 11 Скорпи

    35 2 Отговор
    Нямам нищо против обратните,нека си живеят както си искат,но тези паради идват в повече.Какво искат да покажат,не мога да ги разбера.Едно разбирам,че са болни и трябва да се лекуват.Другите какво да правим....хетеросексуални паради ли.Ай сикт@р..
  • 12 нннн

    23 7 Отговор
    Евтина предизборна реклама. За 4 години във властта защо не ги забранихте ? Аааа,, бяхте заети да пълните гушите... И да се дупките на Боко.
  • 13 Писна ни

    21 9 Отговор
    от ВМРО !

    Коментиран от #26

  • 14 ЦК на ГЕРБ

    16 3 Отговор
    Глупости!!! А другарят Борисов къде ще празнува???
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ерна Шинова

    9 0 Отговор
    Аз съм ВМРО с мъж ми !

    Коментиран от #59

  • 17 Не им

    18 8 Отговор
    Предизборно крякяне и врякяне. Имаха 4 години да ги озаптят. Не им верувам.
  • 18 Аз пък искам...

    15 4 Отговор
    Поне на един от ВМРО, да му видим християнското семейство, има ли го, ходят ли на църква, спазват ли 10 те божи заповеди... ?! Някой от тях, изкарал ли е заплатата на други хора като работодател, и ред други в синхрон с обещанията. Иначе между джендъри и патрЕотари, твърдо избирам джендърите. Със сигурност изглеждат по-добре, по-грамотни, чисти и не са препасали пояси с втъкнати пищови...
  • 19 гост

    29 1 Отговор
    Всеки ИМА ПРАВО да прави със задника си каквото си иска, защото задника си е НЕГОВ! НО НИКОЙ няма право ДА ЗАВИРА ЗАДНИКА СИ В ЛИЦЕТО МИ ЗАЩОТО ЛИЦЕТО МИ СИ Е мое!!!
  • 20 Забраняват гейските

    12 4 Отговор
    А педара..ко политическите са на почит в ВМРО.
  • 21 ами

    16 3 Отговор
    Жамбазки с пиратките , маркуча и пищака къде ще дефилира ?
  • 22 АМОН

    16 6 Отговор
    И НИЕ ИСКАМЕ ЗАБРАНА ЗА УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ НА БИВШИ АГЕНТИ НА ДС !!

    КАКВО Е МНЕНИЕТО НА АГЕНТ ИВАН - КАРАКАЧАН, който със СИДИ и ЕРНЕСТИНА ШИНОВА СА ТОЛКОВА МАКЕДОНЦИ, КОЛКОТО АЗ СЪМ НЕГЪР.

    КАКВА Е ТАЗИ ПАРТИЯ НА МВРО В КОЯТО В УПРАВЛЕНИЕТО НЯМА ЕДИН ВОЙВОДА?!!
  • 23 Валката

    6 1 Отговор
    Е стига дееее. Ами с Магарешки ко сяяя. Къде ши ходим.
  • 24 А иначе агресивни и безполезни простаци

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Роза":

    Дефилират с питки и патлаци !
  • 25 Валката

    7 0 Отговор
    Тия ма напраиха на мармалат
  • 26 АМОН

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "Писна ни":

    ПАРТИЯ НА ЧЕНГЕТАТА И ХОРА ОТ БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД , КОИТО СА ТОЛКОВА МАКЕДОНЦИ КОЛКОТО АЗ СЪМ НЕГЪР.
  • 27 перничанин

    13 5 Отговор
    Първо , съгласен съм напълно с предложението. Толерантността трябва да е двупосочна. А не харесвам гейове, гейовете не ме харесват , аз не вдигам прайд , че съм хетеро, те не вдигат прайд , че са на другия бряг. Всички сме доволни. Който се чувства репресиран , да подава жалба в МВР . Има си ред м да се спазва.

    Коментиран от #36, #46

  • 28 име

    11 3 Отговор
    ако ще има гей парад , ще има и луков марш. трябва да има равновесие.
  • 29 wmroPrd

    13 1 Отговор
    вмро забрави за Джамбазки...къде ще ходи, на кой парад...мъка...
  • 30 БПФ

    13 2 Отговор
    Вижте какво става в САЩ и западна Европа. Изкълченяците вече открито призовават за терор срещу нормалните !!! Колото повече ги търпим, толкова по-нагли стават, не само тук, но и по цял свят. Прави са били дядовците ни като казваха, че само битият п.д.раст е кротък п.д.раст !!!
  • 31 Ролю Плевеллията

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сергей Станишев 🏳️‍🌈":

    Въх нидей ще се кандидатирам и разрешавам всекви паради
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 перничанин

    5 9 Отговор
    Алоу, ФАКТИте, какво става?? Защо не може да си плюем на воля след цели три статии на КУрнела. БСП под защита ли са ви. Няма да спечели, колкото и да ви се иска. На 04,04 ще събере горе долу колкото ВМРО .
  • 34 два процента

    11 3 Отговор
    Четири години подпираха на Тулупа макарите , а сега се сетили да искат , от кого да искат , гей парадите си течаха , най вече в Парламента , щот там се са от гей нагоре. Жамбазето , около него женско не съм видел да се навърта , то кво иска да нема парад , но да си е п@@раст.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 що ли

    3 4 Отговор

    До коментар #27 от "перничанин":

    Абе малко на обратен винкел ми приличаш.

    Коментиран от #38, #41

  • 37 Подсказвам

    4 4 Отговор
    Напротив, нямат равни права и точно за това си развяват голотиите ! До колкото знам, едно от най-търсените права, за които реват е безсмисления брак, за да могат да унаследяват имуществото помежду си законно. Общо взето дребни простотии, които сами по себе си, са напълно незначителни за всички останали. И какви са тия глупости, насила щели да им налагат нещо ? Явно меките китки са биткаджии и от ВМРО им треперят гащите. На мене цялата тая пародия ми е много смешна. Това да чуеш, че някой правил секс, се оказва доста по-сърашно от Втората световна война бе де.ба
  • 38 шлосер

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "що ли":

    Не е обратен а е винкел обърнат на ляво.
  • 39 ВМРО СА ХИТРА ЛИСИЦА

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Предизборна кампания":

    ЗАНАЯТ КОГА И НА КОЯ СТРУНА ДА СВИРЯТ!!!ТОВА ЛИ Е НА ДНЕВЕН РЕД ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!ТИЯ ЖЪЛТИ ТОРБИ ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА ДА СЕ НАПЪХАТ В АHУCA НА ГЕРБ😬
  • 40 Ангел Джамбазки

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сергей Станишев 🏳️‍🌈":

    Обичам те СерГей🥰😘😍

    Коментиран от #45

  • 41 перничанин

    9 0 Отговор

    До коментар #36 от "що ли":

    Хе еххехе, вие с шлосера , засегнати ли се почувствахте. Сори,съдете ме ако съм накърнил вашите наклонности, но няма начин да ме накарате да харесам вашите прайдове. Чешете си з д н и ц и т е , ваш проблем, но в случая ВМРО са прави.
  • 42 Гост

    5 7 Отговор
    Съгласен съм също да се ЗАБРАНИ Луков марш
  • 43 Хан Крум

    9 1 Отговор
    Браво - подкрепям. Даже може да пуснем оплакване до ПЕС да накажат шефа си за гейските му изцепки.
  • 44 1357

    11 4 Отговор
    Правилно!Гей общества има в тъпите сащ и някои джендърски държави в ЕС .Нямаме нужда от 32 пола,гейове, лезбийки и други извратени индивиди.Поне в това ВМРО са прави.
  • 45 Православен

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Ангел Джамбазки":

    Да вие честита любовта
  • 46 Атеистична ерес

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "перничанин":

    Тъй ли ? Ми аз не харесвам религиозни диващини наречени ,,ценности,, и не вдигам прайд, че съм атеист, но за сметка на това, всекидневно ми се натрапват гнусните, извратени, религиозни простотии, даже принудително се взема от данъците, които плащам, за да си чешат крастата ! До кога трябва да се съобразявам и да търпя да ми се натрапват религиозни извратенящини ?

    Коментиран от #50

  • 47 Аааъъъ

    8 5 Отговор
    Сега ли се сетихте, "патреоти", как четири години докато управлявахте не ви дразнеха, а сега някак си предизборно ги забелязахте... Не ви вярваме, проиграхте шанса, който имахте!
  • 48 Павел пенев

    8 1 Отговор
    Никой у нас не е нарушавал правата ЛГБТ,но те непрекъснато искат все повече права от колкото имат нормалните граждани и все са недоволни. Гей парадите са недвусмислена и явна провокация към всички останали. В прайдове живеят само животни а не нормални и психично здрави хора.
  • 49 Г.ЕЙ КЛУБ "ПОЗИТАНО"

    3 6 Отговор
    Тия пък, това е фашизъм. Ние сме толерасти и обичаме..различните!
    Нашите другари са най-голямите сладуранки!
    Нъцки пък.
    Защото сме...хомо Социалисти
  • 50 перничанин

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Атеистична ерес":

    И защо питаш мен за това?
  • 51 Удивен

    6 3 Отговор
    Досега бяха на власт и защо не ги забраниха а сега го казват ? Пред изборнооооо
  • 52 Хохохо

    8 0 Отговор
    Бившия здравен министър Ангелов ще води тази година парада.Ще го пуснат извънредно в затворнически дрехи.
  • 53 ВЛАДИ КУЗОВ

    3 1 Отговор
    ДЖАМБАЗКИ ДАЛИ ИСКА ИЛИ ПАК ГО ДАВА ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ ? И КАК ОЩЕ НА 050421 ЩЕ СЕ КОАЛИРАТЕ С ГЕРБ ДЕТО СИЧКИ СА С ЛЯВА РЕЗБА И ЖЕНИТЕ ГИ ДРАЗНЯТ ..................
  • 54 ИЯО

    2 5 Отговор
    На всички от ВМРО какво им пречат различните хора.
    Все едно никой от нас няма педали в колата си. Натискайте педалите в колите си не по улиците.
  • 55 chi

    3 0 Отговор
    Сети се Мара...
  • 56 Буха ха

    4 4 Отговор
    Шкембе войвода иска да ги забрани защото е тлъст дебелак и не изглежда добре по прашки, с пера завряни отзад
  • 57 Емо

    3 2 Отговор
    познавам върхушката на ВМРО. Евтини популисти, неедкратно са казвали, че всичко е ПиАр. С тези избори правят поредното преброяване на глупаците. Пуснете в Търг. регистър справка на което си изберете име от техните. Искрен Веселинов далеч надмина по алчност и безскрупулност шефа си Краси търбуха. За 22 г. - 18 имота в Русе, с трудов стаж само директор на пътното за 2-3 г., общински съветник за 5-6 г, 5 години официално безработен и 8 г. депутат.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове