Last news in Fakti

10 Април, 2021 10:50 4 750 86

Кирил Добрев: Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП

  • кирил добрев-
  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • оставка

Да дадем възможност на други хора да изградят партията отново, призова той

Кирил Добрев: Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП, заяви Кирил Добрев в предаването „Тази събота“ по бТВ. ГЕРБ са отново първа политическа сила заради наши грешки, посочи той.

След вътрешнопартийния вот Нинова получи една силна подкрепа от партията и всички очаквахме да се съберем под общи знамена и да „мачкаме“ противника, но ние отворихме братоубийствени войни, коментира той.

За партийците Нинова се представяше като нещо средно между Жана д'Арк и Райна Княгиня, но всъщност за тези отвън тя беше един политик от прехода и то провален, както виждам към днешна дата, коментира още Добрев.

„Трябва да говорим за осъзната вина, защото няма председател на партията през последните 30 години толкова комфортно да е провел едни парламентарни избори. Корнелия Нинова имаше възможност да поставя, който си иска за водач на листи, да размества, да преписва програми от Института за пазарна икономика и от статии във вестниците“, отбеляза Кирил Добрев.

„Ако бяхме спечелили изборите, цялата заслуга щеше да бъде на Нинова, но ние сме трети. Никой няма да я натиска да дава оставка, това е нейно собствено решение. Въпросът е да се извиним на партията и на онези малки човечета, които дават нещо от себе си за тази партия и да се оттеглим. Да дадем възможност на други хора да я изградят на ново, защото политиката е доверие между политиците и избирателите“, призова той.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комуниста

    126 15 Отговор
    Кирчо Добрев е лакей на превратаджията гербераст от АПКто свинара Гергов!

    Коментиран от #35, #74

  • 2 КОТарАК

    88 2 Отговор
    как пък точно по бтв е инервюто....
  • 3 324

    104 13 Отговор
    Как не ви е срам бе предатели ниедни, че ако не беше Нинова досега да се бяхте прегърнал с Герб и да я унищожител напълно тази партия. Видяхме ви как работех те срещу партията и как се прегръща хте и какви нагли физиономии имахте. И резултатите от изборите са заради вас, а не заради Нинова.

    Коментиран от #17, #69

  • 4 ПСР

    11 58 Отговор
    За Столетницата не знам.По правило,мнооого трудно се подават оставки в България.При такава загуба,навсякъде по Света,партийните лидери се махат,доброволно.При такива чекмеджета,кюлчета и розови пари,веднага се подава оставка,захапва те Правосъдието и данъчните.
    При толкова много "усещане"за корупция и скандали с най-висшепоставените в една Власт,ГЕРБ би трябвало вече да са само блед спомен от мрачното минало.
    Кирчо,Кирчо....баща ти имаше доблест.Ти?
    Корнелия рискува бъдещето на Партията си-и без Кирчо,мисля,че отдавна й е време да подаде оставка.
  • 5 Марш

    102 8 Отговор
    Точно ти бе, контрабандиста и далавераджия ще даваш оценки на Нинова? С Герги Гергов три години работихте против Нинова и БСП в полза на Борисов.

    Коментиран от #78

  • 6 Иво

    90 4 Отговор
    Да гледа окраденото този предател, че трябваше да го изритат от партията.

    Коментиран от #49

  • 7 Българка

    84 9 Отговор
    Хайде стига! Непрекъснати атаки от свитата на шайката срещу Нинова. Явно Нинова е стожерът, който пречи ГЕРБ да превземе от вътре БСП и да се преинсталира. След като лъснаха очеизвадните грабежи и извращения на гробаджиите, начело с мутра от СИК, е ясно, че от тук насетнете ГЕРБ е надолу по пързалката. Това ще е бавен процес, защото ограбените милиарди са в шайката. Мафията е превзела всички институции. Те търсят вариант за мимикриране и преинсталиране чрез други субекти, в очакване милиардите от ЕС
  • 8 амин

    18 40 Отговор
    Социтата , съгрешихте вкупом , сега по хиенски тертип я разкъсайте Нинова и закривайте столетницата си .
  • 9 Некролог

    86 5 Отговор
    И тоя крадец ръси морал
  • 10 еХаа

    75 4 Отговор
    На теб и фамилията ти, трябва да забранят да се занимавате с политока. Ей смешко ,още при Виденов се продадохте и оакахте положението!Маи прите свършват и сега ББ ще ви напомпа.
  • 11 Българка

    81 5 Отговор
    Добрев да си гледа бизнеса и си продължава слугинажа към ГЕРБ. Явно и той вижда, че корабът майка потъва и държавната софра за гроб става по-постна. Но дали разбира, че този пот българите искат РЕАЛНА промяна. И тя минава не само през закони и власт. Трябва сметката от разрухата да бъде платена. Очакваме мутрите, начело с Борисов, Доган, Пеевски и Гешев да влязат за ДЪЛГО в чистилището - затвор
  • 12 Aндрешко

    22 20 Отговор
    СЪД за ГЕРБ,ДПС,БСП!!!
    Те са Виновни за 2 Милиона Прокудени Българи в най новата ни история!
  • 13 АМОН

    62 2 Отговор
    КИКИ,
    ЗАЩО НЕ ХОДИШ ДА СИ ГЛЕДАШ БИЗНЕСА СЪС СЕМЕЙСТВО ЗОРКА И ГЕОРГИ ПЪРВАНОВИ, ами се занимаваш с партийни стоителства.

    Ходи в хотелите си и си пий пиенето. Какво си тръгнал да спасяваш нещо неспасяемо.

    ПЪК И НЯМА КАК ДА РОПТАЕШ СРЕЩУ БОРИСОВ.
    С ЕЛЕНКО БОЖКОВ ВИ ВКАРА ДА СЕ ГЪШИТЕ В МАРИЦИТЕ

    ЕЙ, Не се наядохте бе!!

    КАКЪВ НАРОД , КАКВИ БЕДНИ?!!
    МИСЛИТЕ САМО ЗА ЗАДНИЦИТЕ СИ.
  • 14 БУДА

    62 4 Отговор
    ДОБРЕЕВ , ЧИБА БЕ КРАДЕЦ И ПРЕДАТЕЛ - ГРЕШКАТА НА НИНОВА Е САМО ЕДНА ЧЕ НЕ ВИ ИЗГОНИ ВСИЧКИ КРАДЦИ ОТ БСП В ГЕРБ ! КАКТО НАПРАВИ СЪС СВИНЕВИДНИЯ ОТ ПЛОВДИВ !
  • 15 Хайде бе!?

    60 3 Отговор
    Не съм от бесепето,но Нинова е точния Лидер.Да подаде оставка,за да дойдат такива като теб,нали? По младите не помянт и не знаят,някой нещица от недалечното минало.Кой,и как купи ЦУМ,- сграда по голяма от Министерски съвет и Президенство.Пловдивския панаир,и най големия първа категория хотел ,кой говореше много " социално",но купуваше и купува, и препродава виртуален ток,през компютъра,и печели седемцифрени суми.Който ги плаща всеки българин,през сметките за ток.Малка група сте,но крайно вредни.И за Партията,и за народа.Нинова ви изчегърта с желязно ренде,и това не можете да простите.Колкото до изборите,вашата група " елегантно" спомогна за загубата.Пловдив е втория по големина град в България.От там е " ударихте" под кръста.Със скрит бойкот.Не мислете хората за профани.Както подръжниците на БСП,но и всички останали.

    Коментиран от #38

  • 16 Истината

    57 5 Отговор
    Кирето е потомствен предател. Баща му прОдаде БСП с Първанов на Иван Костов. Първанов стана милионер хотелиер, Кирчо снана милионер на гърба на предателството на Бсп.
  • 17 наблюдаващ

    9 19 Отговор

    До коментар #3 от "324":

    Това което си написал, не се връзва с това което виждахме! Не се регистрираха в парламента, за да няма кворум, уж в протест срещу решенията на герб и задкулисието! Похвално! Обаче на важни гласувания за герб и хунтата, кворума се получаваше! Това за всеки мислещ и не чакащ да му напишат нещо, е ясно защо е! Не подкрепиха Президента! Това също е в изгода на герб и задкулисието! Когато спря да ги слуша и се изправи срещу хунтата и те застанаха в патова ситуация и мълчат! Ако си срещу тази и хунта и задкулисно не участваш в нея, логично беше да застанат до него! Нинова предпочете да загуби гласоподаватели, но да не застане до него, защото трябваше да застане срещу себе си! Много неща още се видяха! Гледайте ей такива дребни нещенца! Те показват големите!

    Коментиран от #25

  • 18 ГЕРГОВ БОКО

    47 2 Отговор
    СВИНАР ПРИ СВИНАР ОТИВА
  • 19 контрабандата

    51 2 Отговор
    кирчо тъпото не знае че БСП загуби заради самия него
  • 20 ман

    8 28 Отговор
    АЙДЕЕ У КАНАЛА БАТЕ С 200.БСП ОТТУК НАСЕТНЕ САМО УСТРЕМНО НАДОЛУ.
  • 21 Милев

    26 3 Отговор
    Първо да се изметът мутрите и тогава да подава оставка....
  • 22 123

    34 2 Отговор
    Е заради такива като тебе че слизат по асансьора надолу
  • 23 Тиква

    29 3 Отговор
    Кой го казва това нещо? От акъл и раздори, загинахте тотално. И по-добре кажи колко години бяхте с Тиквите и подвивате опашки на хранилката! Срам и позор сте.
  • 24 ссссс

    35 3 Отговор
    БСП е по-добре без тоя и гергов, това е временен падеж
  • 25 324

    30 2 Отговор

    До коментар #17 от "наблюдаващ":

    Не съм съгласен теб, да не изброявам имената на всички, които работеха против Нинова. Или забрави последните 8, които напуснаха БСП, защото знаеха че повече няма да са кариеристи депутати, или забравяш свинята от Пловдив или дори този от интервюто.

    Коментиран от #32

  • 26 Павел Пенев

    34 4 Отговор
    Ето този е от групичката на Станишев,Йончева,Пирински,Гергов и др. подобни дебили. Вижте примитивните му разсъждения и ще ви стане ясно дали мисли за БСП или за алтернативни енергийни източници. Но крайно време е наистина да се оттеглиш със или без извинение.
  • 27 нннн

    40 2 Отговор
    Мястото на Кирил Добрев е в ГЕРБ.
  • 28 Отец Нафърфории

    22 6 Отговор
    Цоциалисте,кво стана с онези дисаги,пълни с немачка валута,с който те заковаха на границата? Да не те е хванала деменцията чадо? У теа дисаги имаше толкова ,че към днеска все едно са равни на неколоко милиона.Но не нашенски грошове.По онова време, с такава дисага, се купуваха поне два големи апартамента,у пъпа на София.

    Коментиран от #30

  • 29 asd

    19 2 Отговор
    Колко интересно! Значи приватизаторските легенди от партията майка са тръгнали. Обвинете я и за пандемията, като се почнали ...
  • 30 Амиии

    4 24 Отговор

    До коментар #28 от "Отец Нафърфории":

    Квото стана и с дисагите на Нинова от Техноимпекс.

    Коментиран от #65

  • 31 ШиШиШиШи

    24 1 Отговор
    Синовете на никнат като мухоморки във големите партии и искат да ПРЕВЗЕМАТ "НАСЛЕДСТВО" . Както и бащата на този... унищожи положителните възможности за развитие на България !!! Вместо това Кольо Добрев даде България на Мутрите !!!!!!!!!!!!!!!!!! Днес можехме да сме на нивото на Чехия
  • 32 наблюдаващ

    13 2 Отговор

    До коментар #25 от "324":

    Ами съгласен или не, това са неща които са се случили! От такива малки неща, можеш само изводи да си вадиш и нищо повече! А тези действия, показват точно едно задкулисие!
  • 33 Дани

    15 1 Отговор
    Сърдитко Пе ..., ама от ония дето им препълват торбите!
  • 34 БиБи Кинг

    7 2 Отговор
    Да се обединиме и че станете парви баце? Ма требе да прибереме и Доброволните Партийни Слуги при назе барабар с двете залюхани дрогарки и да оставиме учиндолскио брус да си боледува колко си иска! Можеме да поканиме Софи Маринова да ни попее на енглийски по случай обеденението! А ониа излаганиа де е адвокат че го поканиме да ни погостува и да послуша ромскио славей на аванта,как най си обича!
  • 35 Булдог

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "Комуниста":

    Много противен ЛАКЕЙ е този и СРАМ няма да се показва и изхожда!
  • 36 Бай Стою касапина

    9 15 Отговор
    Браво Кури,мачкай столетницата. След три месеца ще я паркираш до Атака.Какво по-хубаво от това? И после бегом при Рафаелчо в щатите. Импексовите мангизи а и тези от касата на БСП трябва да се харчат, че хванаха паяжина. Дано синчето не ги е профукало. Ама те не са малко, все нещо е останало.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Онуфри

    6 16 Отговор

    До коментар #15 от "Хайде бе!?":

    Като говориш за купуване,защо не споменеш и Техноимпекс например?!

    Коментиран от #45

  • 39 Корнелия НЕ трябва да се оттегля

    25 2 Отговор
    За да могат гат аверите на Буда Гергов, серГея и миковците да се върнат в БСП и да се прегърнат с гроб до гроб в парлсмента
  • 40 xaxaxaxaxaxa

    17 1 Отговор
    Ге.йберасткият отпадък излази отнякъде. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
    Прасил Добрев ... прасИто на гергов и Тиквоний!
  • 41 Омис

    7 10 Отговор
    Ръководство от милионери с избиратели пенсионери.

    Коментиран от #43

  • 42 фгнр

    10 3 Отговор
    А Бойко Борисов как трябва да се оттегли?
  • 43 хгвр

    10 10 Отговор

    До коментар #41 от "Омис":

    Дааа това е цялата пародия, не е нормално една социалдемократична партия да се ръководи от милионери. В цял свят социалдемократичните партии защитават правата на работниците, а БСП тук чий представител е? И те не могат да се самоопределят, и те не знаят кои са.

    Коментиран от #86

  • 44 Аз Негодника

    5 20 Отговор
    БСП ЕОД КОРНЕЛИЯ...СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КОРНЕЛИЯ...
  • 45 прокопи

    11 2 Отговор

    До коментар #38 от "Онуфри":

    олигонуфри, пост 15 е прав! а синчето на николай добрев-кирил, е "касиера" на бсп!
  • 46 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    9 5 Отговор
    КАК ДА СЕ ОТТЕГЛИ КАТО НЯМА РАБОТНИ МЕСТА В СЕВЕРОЗАПАДА,А И ИЗБРА ГЕШЕВ ,ПОДАРИ ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР
  • 47 Рони

    11 0 Отговор
    Ама защото ти си казал ке... с ке....те и защото не можа ти да седнеш на стола а
  • 48 фгнрхх

    12 8 Отговор
    На Нинова най-голямата грешка беше, че не излязоха да подкрепят протестиращите на последните протести, че не предлагат минимален необлагаем доход за бедните работещи и подоходно облагане, за да плащат богатите по-високи данъци и да поемат по-голяма тежест и да няма такава огромна разлика между бедните и богатите. Това го правят другите социалдемократични партии в другите държави, но не и нашата БСП. Нашата е фалшива социалдемократична партия.

    Коментиран от #63

  • 49 Танас

    5 8 Отговор

    До коментар #6 от "Иво":

    То ОСВЕН предатели в
    румената комуНИСКА партия друго няма боклуците сами се ЧИСТЯТ
    Ще останат НАЙ маааззнитее .от боклука боклук расте
  • 50 хммм

    10 3 Отговор
    В света в ляво са социалдемократичните партии, които защитават интересите на работниците, а в дясно са тези, които защитават интересите на бизнеса. А при нас как е? Нинова чии интереси защитава, каква опозиция е? А оня Гергов с милионите с незнаен произход много дълго го търпяха в една социалдемократична партия, той беше беше там като на бал с джапанки.

    Коментиран от #60

  • 51 Нека

    16 1 Отговор
    това недоразумение като наследник на достоен род да замълчи и да си крепи бизнеса.
  • 52 big

    17 1 Отговор
    Всички "социалисти" искащи в момента оставката и, работеха против Нинова и преди изборите. Няма да съм далеч от истината, ако кажа, че резултата на БСП сега, е право пропорционален на тяхната анти партийна дейност и неспазване да кажем партийната дисциплина. Да кажем, че той няма никакви поне морални основания да иска оставката и, всички си спомняме неговите далавери и най-вероятно трябва да плаща за това, че не е в затвора! После, другите опоненти са оказаха по-принципни - напуснаха БСП след избора и, а той се сниши - подви опашка и сега отново се опитва да джавка. Единствената причина да е там, където е в БСП е баща му. Друг е въпроса, че той легна на Борисов, а причината твърде вероятно е била синчето и парите!
  • 53 Уйке

    17 1 Отговор
    И кои са тези други хора бе Киро? Ти, Миков, Станишев, Гергов? Ами нали една година преди изборите обикаляте студията и внушавате на народа, колко вредна е Нинова за партията и колко полезни сте вие! Ами вие не си решавате партийните проблеми вътре в партията, а ги направихте обществено достояние и резултата е налице-много вожд, малко индианец!

    Коментиран от #56

  • 54 Ниновист

    17 1 Отговор
    Очевидно е, че Нинова много пречи на някого.

    Коментиран от #62

  • 55 ГЕРБ=БСП=ДПС

    8 7 Отговор
    И двамата и Корнелия Нинова, и Кирил Добрев трябва да се оттеглят. На България и трябва съвременна социалистическа партия. Която няма как да се получи с тези стари муцуни Корнелия Нинова, и Кирил Добрев. Те са носители на стари и отживели политики. И двамата имаха толкова много възможности да се променят. Но не го направиха. БСП/БКП/ си остана 30 години менте социалистическа партия. Носталгична към едно време, което няма как да се върне. Служеща на чуждите интереси на Москва. Причината много българи, да залитат към Запода, е желанието им да се откъснат от силната задушаваща хватка на Москва. А не любов към Запада. И за Запада и за Москва ние сме едно и също нещо - периферията, мястото където се случват сблъсаците и битките. Мястото опустошена от конфликтите им.
  • 56 xaxaxaxa

    13 1 Отговор

    До коментар #53 от "Уйке":

    Още има още... Жаблянов, Пирински ....там е пълно с плява.
  • 57 Бронхилда

    17 1 Отговор
    Добрев,най-добре е ти да се махнеш, а не Нинова. Ти си контрабандист и мафиот. Всички го знаем !
  • 58 Лустрация

    9 4 Отговор
    И ти и тя трябваше да сте отдавна в затвора Вие си знаете за какво
  • 59 народ

    15 0 Отговор
    Точно ти се скрий мутро!
  • 60 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 0 Отговор

    До коментар #50 от "хммм":

    А при нас как е? Още ли не сте го разбрали при нас и леви, съседни, и либерали, и "патриоти" ... ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ САМО НА БОГАТИТЕ И ОГРАБВАТ БЕДНИТЕ. БЕДНИТЕ У НАС СА ОГРАБВАНИ ХЕМ ОТ РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ЧРЕЗ НИСКИ ЗАПЛАТИ. ХЕМ ОТ ДЪРЖАВАТА С ОГРОМНИ ОСИГУРОВКИ И ОГРОМНО ДДС.
  • 61 Другар

    1 3 Отговор
    Ми оттегете я бе Кирчо.
  • 62 asd

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Ниновист":

    Да. На ГЕРБ!
  • 63 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 6 Отговор

    До коментар #48 от "фгнрхх":

    Точно така БСП/БКП/, само на думи са за прогресивни ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ за БОТАТИТЕ. На дела са за обратното. Те са срещу бедните хора, последните 15 години, като управляващи и като менте "опазиция" имаха възможност да внесат промени в данъчната система но те не го направиха. Защото всички депутати и бесепари и гербаджии са алчни и не искат да плащат ПО-СПРАВЕДЛИВИ ДАНЪЦИ. БСП и ГЕРБ имат съгласие по много въпроси, включително запазване на несправедливата робовладелска данъчна система в България.
  • 64 Така така..

    18 1 Отговор
    Този е огладнял за шефското място в БСП. Личи си.
  • 65 Чичо

    12 1 Отговор

    До коментар #30 от "Амиии":

    Ти по-добре кажи какво стана с онова чекмедже, че само в него са повече от десет техноимпекса!?
  • 66 Behemoth

    14 1 Отговор
    Човекът с куфара!
  • 67 Сър Пичук

    8 4 Отговор
    България има нужда от лява партия, но това не е нито БСП, нито АБВ, нито тази на Дончева.
    Трябва ни чисто нова партия, необвързана с БКП и старите компрометирани муцуни и търгаши от прехода.
  • 68 Кирчо Добрев, ти си Търгаш, и съвеста

    14 0 Отговор
    Си ще подадеш за пари, Някой, гласували последно време за БСП се отказаха сега дае подкрепят, заради ТЕБ и подобни в Партията ви, Маргинали те!! Аз см един от тия!!
  • 69 Мдаа

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "324":

    Не съм адвокат нито симпатизант на БСП, ама такива михлюзи като тоя яко ги закопаха.
  • 70 Нина Николина

    13 0 Отговор
    Втасахме я - щом и Киро куфара се обади!
  • 71 КФХ

    13 0 Отговор
    Този не го ли беха хванала с чанти с евра и пак кой го отърва - не беше ли тогава Борисов гл. секретар тогава?

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 хахахаха

    8 0 Отговор

    До коментар #71 от "КФХ":

    Ще питаш и кой му разписва/одобрява за ВЕИ-тата ...
  • 74 Безпартиен

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Комуниста":

    Защо да ви е виновна Нинова ,вие ще се изядете,
    вътре в тази партия, каква работа имат хора ,
    като Гергов в БСП?
    ДА ПАЗЯТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ,
    НА ПЪРВАНОВ, ОВЧАРОВ И РАЗНИ ЧЕРВЕНИ ОЛИТАРСИ?
    Я се погледнете, кои са отцепниците ?
    Защо се делят "миховците," за да угодят
    на Бойко Борисов и подкупите му ?
    Проблема ви е
    профсъюзната политика,
    на която
    вие сте обърнали тотално гръб?
    Вие искате да сте социална партия,
    но и да сте милионери?
    Е не може , законите за социалдемокрацията са други?
  • 75 Ацо

    3 2 Отговор
    Социалистическите капиталисти е време да закрият жалката си партия! Те нямат нищо общо със тази идея по простата причина че до един са едри капиталисти и учеха децата и внуците си на запад! А на нас ни пробутваха притчата за "лошия" империализъм и гнилия капитал!
  • 76 ПЕНКО

    7 0 Отговор
    МОЖЕ ДА ИМА МИЛИОНЕР -ЛЕВАК , НА ЗА ДА СИ ЛЯВ МИЛИОНЕР ТРЯБВА ДА ОГРАБИШ -ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ БЛАГАТА РАБОТЕЩИ -ЕЖЕМИНУТНО !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 77 Не симпатизирам

    6 0 Отговор
    на човека, отправящ призивите.
  • 78 Моряка

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Марш":

    Крадеца вика-дръжте крадеца.Не че Нинова е крадец.
  • 79 питащ

    9 2 Отговор
    Млъкни бе боклук! Заради такива като теб, Гергов и други интересчии хората не припознаваха БСП като социална партия, а като партия на използвачи от поста си за лично облагодетелствуване.
  • 80 АААААААААААА

    1 9 Отговор
    ИМА ДА ПОЧАКАШ НИНОВА ДА СЕ МАХНЕ ТЯ Е НАРЦИС УМИРА НО СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ Е НОМЕР 1
  • 81 Туй то

    2 0 Отговор
    Кирчо , при вас невинни няма , всичките плачете за картечница с водно охлаждане.
  • 82 chi

    1 1 Отговор
    Лизачите нуещо се активираха...
  • 83 Кирчо Добрев, ти си Търгаш,много от

    4 1 Отговор
    Избирателите се отказаха да гласуват за БСП и заради теб!! Бяха сигурни, чеще се продадеш!! Никой НЕЕ забравил и за Приятелите на Борисов във вашата партия!! Хората не посмяха да рискуват да гласуват за БСП затова и процента ви слезе надолу,!! Помогна и ти с присъствието си!!
  • 84 Бивша

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: седесарка и костовистка ! бсп няма никакъв шанс с нея !
    СИНЪТ И В БЪРЛОГАТА НА ЗВЯРА САЩ !
    Пълна зависимост !
  • 85 Комуняга

    2 0 Отговор
    Като баща ти и Първанката ли бе Олиг....Н
  • 86 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "хгвр":

    "Лявата" идея е САТАНИНСКА ОТРОВА за хора като тебе....СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА САМО БОГАТАТА ДЪРЖАВА, А БОГАТА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ БОГАТИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ТЕЗИ РАЗЧИТАЩИ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ на г-жа Корнелия. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работи за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове