ФАКТИ.БГ

Мангъров: Борисов ме разбра за COVID, но не устоя на зомбираната група около него

Децата трябва да се върнат на училище, маските трябва да се махнат, тестовете на границите също трябва да отпаднат. Карантините на хора с положителни тестове също са безсмислени

Публикувана: 17 Април, 2021 20:00
51 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 6711
Мангъров: Борисов ме разбра за COVID, но не устоя на зомбираната група около него
Илюстративна снимка, БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.3 от 55 гласа.

Доц. Атанас Мангъров, инфекционист, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита” по “Радио К2” коментира следните теми:

COVID 19 – болест или геополитика?

„Да Ви кажа честно хич не се радвам, че не влязохте в политиката!“, посрещна своя гост водещата. Мангъров отговори, че понякога сам се е питал как би се чувствал в политика.

„Озаглавих темата на разговора COVID 19 – болест или геополитика?“, продължи водещата. Събеседникът ѝ отговори, че болест и вирус наистина има, но някои го използват за геополитически цели.

Беновска припомни, че икономическият форум в Давос е излязъл със съобщение, че 85 души в света са забогатели към 80 пъти, а останалата част от населението е обедняла и ще трябват 10 години, за да се възстанови, ако изобщо се възстанови. Мангъров отговори, че в природата нищо не се губи, просто преминава от едни ръце в други.

Носенето на маски.

Водещата попита госта си още ли ходи без маска. Той отговори положително. Мангъров продължи, че никога не е ходил с маска. Той обясни, че лекува инфекциозни болести от 1983 г. и много се дразни, когато някой се опитва да го учи как да се пази.

Инфекционистът каза, че носенето на шлем и ръкавици не е нужно и целта на целия този театър не е медицинска. „Слагането на маска е все едно да отидеш на война, да сложиш картонена броня и да си мислиш, че тя те пази! Това не се случва, това са приказки за малки зайчета!“, категоричен бе Мангъров.

Беновска разказа, че понякога ѝ се случва да види хора сами в колите си с маски и да ѝ правят знаци и тя да сложи маска. Мангъров отговори, че някой е написал в интернет по този повод, че това е все едно да лежиш сам в леглото с презерватив.

Той обясни, че дори и да има няколко души в колата, пак носенето на маски е излишно, защото те дишат един и същ въздух. Според него маските създават измамно чувство за сигурност, което не е най-доброто нещо.

„А как си обяснявате, че Вие не сте се заразили с ковид?“, попита водещата. Гостът ѝ отговори, че всъщност се е заразил, но го е изкарал без симптоми. Направил си е тест за антитела и той е показал, че има антитела. Ковид е заболяване, което в 80% от случаите преминава с много слаби симптоми.

Има ли медикаменти за лечение на COVID-19?

„А всички тези лекарства, които ту се въздигат, ту се отричат, ето този прочут ремдесивир, за който се казваше, че дори Тръмп го пиел в индустриални количества, сега го отричат. В съзнанието на българина като че ли останаха всички антибиотици, които съдържат азитромицин, не че му правя реклама!“, продължи Беновска.

Мангъров отговори, че всичко това е мит. Той обясни, че COVID-19 е вирусна инфекция, а съвременната наука с малки изключения все още не е много ефективна при лечението им. За COVID-19 дефинитивно лечение няма.

Витамините в някаква степен може да подпомагат, но това не е доказано категорично. Не бива да се забравя също така, че всички тези препарати дразнят лигавицата на стомаха и когато болен човек ги приема, а ползата от тях въобще не е доказана, той започва да се чувства още по-зле.

При COVID-19 трябва да се дават антикоагуланти, защото е доказано, че вирусът засилва способността на кръвта да се съсирва, тоест причинява тромбози. Най-простият медикамент, който може да се приема, е аспирин и то в малки дози, между 80 и 120 милиграма.

Високите дози имат противовъзпалително действие и не вършат работа. Водещата попита могат ли болните от таласемия да пият аспирин. Инфекционистът отговори, че няма да им стане нищо при тези малки дози.

Той добави, че може да се пие и антистенокардин. Счита се, че антистенокардинът намалява способността на кръвта да се съсирва. „Най-простото нещо, което може да прави някой, който си мисли, че е болен от COVID-19 , е да си взема по една таблетка от 100 милиграма веднъж на ден!“, заяви Мангъров.

Загубата на обоняние.

Водещата попита какво може да се направи, ако човек си е загубил обонянието. Мангъров отговори: „Ако си следово куче, тогава имаш проблем, може да те уволнят от работа!“. „Не се шегувайте, ако нямаш обоняние, то нито можеш да ядеш, нито животът е вкусен!“, отвърна Беновска.

Гостът ѝ отговори, че ядем прекалено много и ако започнем да ядем по-малко, може да имаме и полза. Той продължи, че обонянието в крайна сметка се възстановява. Същото се отнася и до промените в белия дроб, от които хората толкова се страхуват, те също се възстановяват, само че след няколко месеца. Причината за възстановяването обаче не е приемът на антибиотици.

Как протича инфекцията и кога е необходима хоспитализация?

„Защо тогава има толкова смъртни случаи, които приписват на COVID-19?“, попита водещата. Мангъров отговори, че този вирус засяга белия дроб, който е основен орган. Всеки, който има COVID-19, ако се изследва, ще се видят възпалителни изменения на белия дроб. Но това не означава, че човек трябва да влезе в болница задължително при такова състояние.

Той продължи, че усложнението на COVID-19 се нарича дихателна недостатъчност. До дихателна недостатъчност се стига тогава, когато вирусът засегне такава част от белия дроб, че останалата част не може да покрива нуждите на човек от кислород. Тогава човек трябва да бъде хоспитализиран и да му се подава кислород.

Ваксинацията.

„Един от членовете на НОЩ каза, че ваксината на „Астра Зенека“ не бива да се бие на жени, които са във фертилна възраст, по-рано имаше друго, че не бива да се бие на хора над 60 години.

При „Джонсън и джонсън“ има други неща, руската ваксина пък не я взимаме, незнайно защо, въобще трябва ли да се ваксинираме?“, попита Беновска. Атанас Мангъров отговори, че ваксините са нещо добро. Проблемът при ваксините срещу COVID-19 е, че не са изпитани по правилата на изкуството.

Затова се вижда, че ваксини, които са получили разрешение за употреба, в един момент се оказва, че не знаем колко време продължава имунитетът, не знаем дали ваксинираните хора могат да разнасят вируса.

„Може ли да се комбинира едната ваксина с другата, според мен логически не би следвало?“, попита водещата.

Мангъров отговори, че би трябвало да не може, но за да се каже нещо в медицината, то не трябва да бъде съобщено от някой от щаба, който го е чел в интернет, а да е базирано на сериозни изследвания.

Всички тези неща трябва да се изпитат научно и да влязат в досието на ваксината. „Тук неетичното е, че такива медицински продукти, които не са създадени по правилата на изкуството, се налагат, даже и със силови, административни методи, за масово приложение, което не бива да се прави!“, категоричен бе инфекционистът.

Идеите за въвеждане на зелен паспорт, с който да може да се пътува.

„Споменахте думата „досие“, сега се оформя в Европа една тенденция и ние сме се присъединили към нея, да ни задължат да се ваксинираме, деликатно, но въвеждайки зелени паспорти или удостоверения и ако нямаш такова зелено картонче, няма да можеш да пътуваш. Какво значи това, ще успее ли?“, попита Беновска.

Мангъров отговори: „Ако ние се съгласим, ако се „надупим“, ще успее. Но в момента ние сме в ролята на тези свине, които преди 2 години ги убиваха с въглероден двуокис, с пяна заради чумата по свинете.

Това нещо не бива да се допуска, това е чиста проба фашизъм!“. Той продължи, че ако човек се страхува и иска да се ваксинира, тогава да го направи, но да карат хората насила да се ваксинират, за да могат да пътуват и да работят, това вече е недопустимо.

„Но те ще кажат – ние се грижим за теб, ваксинирай се, за да не се разболееш! И второ – ти си длъжен да се ваксинираш, за да пазиш околните!“, продължи Беновска. Събеседникът ѝ още веднъж каза, че това не трябва да става.

„Имаме и друг въпрос, да речем, че един човек има сертификат, че се е ваксинирал, но всъщност не е, той минава през скенера на летището и те му казват – ало, ти не си се ваксинирал! Как разбраха?

Тази история за чипирането или нещо друго? Един приятел ми каза, че слагали фосфоресциращи вещества в една от ваксините, които светят на скенера!“, попита водещата. Мангъров отговори, че ако това е вярно, то е много плашещо, но не знае дали е така. Той продължи, че ни казват да се ваксинираме, за да пазим другите, но всъщност няма сигурни изследвания дали ваксинираните продължават да разнасят вируса.

„Ето последния случай, Найо Тицин се връща от Италия, има документ, че е ваксиниран, че има антитела и му слагат 15 дена карантина!“, продължи Беновска. Мангъров отговори, че това е истинска шизофрения, обществена, масова лудост.

Работата на НОЩ.

„Как се справяме в България, ето сега, при едни възмущение, при други голяма радост, че НОЩ приключи своята дейност?“, попита Беновска.

Мангъров отговори, че това е много хубаво. Той продължи, че много хора са си мислили, че ако ги нямаше мерките, то всички щяха да умрат. Има обаче страни, където не са били въведени такива мерки и хората не са измрели, като Швеция и Беларус.

Атанас Мангъров отговори, че НОЩ е всявал страх, което е било недопустимо. Водещата припомни, че около ген. Мутафчийски дори се е родил фолклор и изрази като „Няма да излизаш, генералът не разрешава!“.

Мангъров попита: „Вие бихте ли отишли да се лекувате при него?“. „Но той е професор, шеф на ВМА, сериозен човек!“, отвърна водещата. Гостът ѝ отговори, че на вид го докарва.

„Ген. Мутафчийски ми каза, ето, издавам една тайна, една вечер към 9 часа му звъннах за нещо и той ми каза – можеш сутрин в 4 да ми звъниш, защото тогава ставам и започвам да чета всичко, което излиза по COVID-19 темата. Мисля, че се стараеше!“, каза Беновска.

Мангъров отговори, че само с четене не става, има нужда и от опит, от практика. „Аз съм любител автомонтьор, чета форуми, но Ви съветвам да ми докарате колата си, защото резултатите ще са катастрофални!“, добави той.

„Малко жестоко се изказвате, хайде да пощадим ген. Мутафчийски! Не завиждате ли, че Вас не Ви сложиха в този щаб?“, попита своя гост водещата. Той отговори, че не познава Мутафчийски, той вероятно е добър хирург, а за щаба изобщо не завижда, че не са го поканили. Водещата продължи, че Борисов му е оказал чест и попита дали са станали приятели. Мангъров отговори:

„Водих дълъг разговор с Борисов, той ме разбра, защото е умен човек, но трудно е да устоиш на тази група зомбирани хирурзи, ортопеди, микробиолози!“.

Решенията на Бойко Борисов по време за пандемията.

„Вие бяхте издигнат от АБВ, нямаше как да успеете, причината не беше във Вас, казвате добри думи за Борисов, но АБВ много работиха против Борисов, много агитираха!“, отбеляза Беновска.

Атанас Мангъров отговори, че отношенията между хората не бива да се бъркат с техните политически пристрастия. „Демек Вие харесвате Борисов, но не харесвате политиката му ли?“, попита Беновска.

Събеседникът ѝ отговори: „Действията бяха едно напред, две назад. За да си водач, трябва да имаш кураж, да имаш „здрави гащи“. Когато нямаш се въртиш – днес отваряме, утре затваряме. Хубавото е, че Борисов не затегна нещата по начина, по който става в други страни, лошото е, че беше много колеблив!“.

Какво очаква от партията на Слави Трифонов?

„А Слави Трифонов има ли „здрави гащи“, защото той е водач на партията, която се очаква да състави правителство, тоест да прави и медицинските политики?“, попита Беновска.

Атанас Мангъров отговори, че засега не вижда такова нещо. Той припомни, че ИТН са дали на заден ход за мажоритарния вот, въпреки че това е била основната им теза. ГЕРБ са съгласни за мажоритарния вот и ако сега не се въведе, то това никога няма да стане.

Какво трябва да правят новите управляващи по отношение на пандемичните мерки?

„Какво бихте препоръчали, кратко и ясно, на този, който ще оглави държавата от новите политици?“, попита Беновска. Мангъров отговори, че трябва да мислят преди всичко за българския интерес. А по отношение на пандемията – ние трябва максимално бързо да се върнем към нормалния си начин на живот.

Децата трябва да се върнат на училище, маските трябва да се махнат, тестовете на границите също трябва да отпаднат. Карантините на хора с положителни тестове също са безсмислени. Мангъров заяви:

„Не всеки, който му се намерят данни за вирусна бронхопневмония, трябва да влиза в болница, тя е част от COVID-19, а не усложнение, усложнението при COVID-19 се нарича дихателна недостатъчност, която се случва при много малка част от хората!“, с което завърши разговора си с Илиана Беновска в предаването „Беновска пита“ по „Радио К2“ от 17-ти април 2021 г.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.3 от 55 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
Софиянец
2 Отговор
То и народа те разбра 0.2%

Коментиран от #19, #25


Оценка:
-30 +30

Последния Софиянец
3 Отговор
Сега Мангъров да върже Бойко и да го ваксинира с Астра Зенека.

Коментиран от #5, #7, #30


Оценка:
-10 +46

Миро
4 Отговор
Йозеф пак се обади

Коментиран от #6


Оценка:
-24 +7

tost
5 Отговор

До коментар #3 от "Последния Софиянец":


Да гласуваш за Бойко Борисов и той да фърли бялата кърпа......... Пред а тел........

Оценка:
-18 +2

Патето Яки
6 Отговор

До коментар #4 от "Миро":


Не бе, това е МенгелеБГ.

Оценка:
-30 +8

психиатър
7 Отговор

До коментар #3 от "Последния Софиянец":


Като гледам Мангъро, и той като теб май вече е изстрелял патроните. Бързо при мен за преглед !!!

Оценка:
-35 +10

Фен
8 Отговор
Не е прав, просто не може да преглътне егото си и да каже че са необходими и мерки. този вирус най-вероятно е разработен в лаборатория. доста познати си заминаха ей така за седмици

Коментиран от #9


Оценка:
-38 +21

Миро
9 Отговор

До коментар #8 от "Фен":


За това стаа дума

Оценка:
-13 +3

Миро
10 Отговор
Био оръжие и да слушаме Мангърката.....

Оценка:
-19 +4

324
11 Отговор
Мангъров бях ти привърженик докато, дори след като синът ми се разболя през ноември и въпреки, че беше с анти вирусни препарати на 10ден се оказа, с пневмония, слава богу оздравя. Но когато аз и дъщеря ми сега през март се разболяхме и я изкарахме изключително тежко, аз бях 10жв б|ца захарта ми хвръкнс до 20 не ти вярвам, че това е вирус, който лекува както другите. Остани си със здраве, но повече не ти вярвам.

Коментиран от #16, #37, #42


Оценка:
-47 +23

Очаквано
12 Отговор
Хърбел и щърбел!

Оценка:
-12 +4

Матей
13 Отговор
Интервюто излъчва голяма доза хумор,остава такова усещане.И все пак,кога ще приключи сагата?БОЙКО АБДИКИРА,щаба се уволни,здравния министър е в оставка,какво още трябва да се случи или няма ни капитан ,ни боцман на мостика ,който да даде отбой?

Оценка:
-3 +6

Мангъров е човекът 💞Без страх напред
14 Отговор
Мангъров има 40 год опит няма какво да говорим повече..! Всичко да отваря само БОКО ДА ЗАТВОРИМ

Оценка:
-10 +50

Данчо пенчев
15 Отговор
Ние с мангъро си цокаме парцуцата и бистрим ,,стратегията,, ай наздраве

Оценка:
-9 +7

Hoho Boho
16 Отговор

До коментар #11 от "324":


Мангъров ли ти е виновен, че сте изпоразболели?
За вирусните заболявания няма специфично лечение - повярвай му!

Коментиран от #22


Оценка:
-6 +45

нннн
17 Отговор
Долу маските! От задължителни трябва да станат препоръчителни, пожелателни. Който иска, може да носи и три.

Оценка:
-6 +43

тарикату
18 Отговор
Искам да нося маска, за да не се вижда, че не си мия зъбите.

Коментиран от #23


Оценка:
-2 +30

копи пейст
19 Отговор

До коментар #2 от "Софиянец":


"Една птичка пролет не прави"

Оценка:
-1 +15

20
Този коментар е премахнат от модератор.
ЕТО
21 Отговор
Го министъра на здравеопазването.

Оценка:
-4 +25

22
Този коментар е премахнат от модератор.
нннн
23 Отговор

До коментар #18 от "тарикату":


Тогава може и да не се бръснеш.

Оценка:
-0 +13

Иван Матев
24 Отговор
Колкото и пъти да чета интервютата и изказванията на Мангъров се убеждавам че сме много заблуден народ!!!!
Прав е доктора на 101,%!!!!!!
Да е жив и здрав!!!!
А на наивниците ще кажа,хора вразумете се...!!
И добре че махнаха НОЩ,що народ наплашиха, дори децата...
В другите по нормални държави подобен феномен нямаше...

Оценка:
-11 +45

Петър
25 Отговор

До коментар #2 от "Софиянец":


Лошото е че ти не си го разбрал.

Оценка:
-2 +9

26
Този коментар е премахнат от модератор.
ха ха хаааа
27 Отговор
Мангъра трябва да е Министър на чайчетата и чорбичките !

Оценка:
-22 +7

Hoho Boho
28 Отговор
В какво обвинявате Мангъров?

Всеки, който иска може да си спазва всякакви мерки:

- да се ваксинира;
- да не излиза от вкъщи;
- да носи противогаз;
- да пие антибиотици профилактично.

Той спира ли ви?

Коментиран от #32


Оценка:
-6 +39

29
Този коментар е премахнат от модератор.
да те питам
30 Отговор

До коментар #3 от "Последния Софиянец":


Така като го гледаш , дали ше може да го върже ..🤭 пак те хапи кучето ..😁 по главата

Оценка:
-3 +3

123
31 Отговор
Мангъров - министър прецедател.

Оценка:
-7 +12

В какво ли ?
32 Отговор

До коментар #28 от "Hoho Boho":


Човек трябва да минава всяка година на преглед , профилактично !

Коментиран от #35


Оценка:
-3 +7

456789
33 Отговор
Този е за затвор, егати сенилния старец изкуфял!
Абе мангър ти така и не стопли че този вирус не е с естествен произход, аре млъкни най накрая спри да ръсиш простотии, едва ли си по-голям учен от хора получили нобелова награда в тази област!

Коментиран от #51


Оценка:
-29 +13

Бай Ганьо
34 Отговор
Стоп на злобарщината и омразата !!!!!!!!!!

Оценка:
-1 +16

Hoho Boho
35 Отговор

До коментар #32 от "В какво ли ?":


Минавай всяка година на преглед профилактично!
Така съветва и Мангъров.
Прав си!

Коментиран от #40


Оценка:
-2 +11

Директно:
36 Отговор
ЖАЛКИЯ МОДЕРАТОР МЕ ИЗТРИ, НЕЗНАЙНО ЗАЩО.....Затова ще го повторя!!! Браво, ДОКТОРЕ! Поздрави и не спирай да отстояваш позицийте си! Един от малкото останали верни на професията и не преминал към лагера на платените блюдолизци на тиквата! Заради поредния щам на тъпия грип разсипаха света! Най-големия цирк, фарс и измама в историята на света! ......п.п. сега платения ковид-трол ще ме оплюе и напише дежурните си глупости за "болни и починали близки и роднини"...........

Оценка:
-8 +24

ИМПЕРИАЛИСТ
37 Отговор

До коментар #11 от "324":


И да четете ли не можете? След повече от година мерки резултатът е никакъв...Това "нещо" Ковид-19, се преодолява с начина на живот и с Божията помощ. Тръгнaли cтe нaдoлу пo "пързaлкaтa"....

СОVID-19 (SARS-CoV-2) нe e ВИРУC, зaщoтo нямa ДНК. Зaтoвa ce кaзвa КOРOНA-ВИРУC. Имa чacтичнo РНК и вcъщнocт e oгрoмнa oргaничнa мoлeкулa c нeуcтoйчив cтрoeж, кoeтo вoди дo бeзбрoй мутaции... Eфeктивнa вaкcинa нe мoжe дa ce cъздaдe зaрaди БEЗБРOЙНИТE му мутaнти. В прирoдaтa ca рeгиcтрирaни НAД 1700 кoрoнa-вируcи, нaй-мнoгo пo живoтнитe...
Cпaceниeтo e здрaв и cилeн oргaнизъм, кoйтo НE E ТРOВEН OТ ДOКТOРИТE C ВCEВЪЗМOЖНИ ХAПЧEТA ЗA ЩЯЛO И НEЩЯЛO C ГOДИНИ. Прилaгaхa oт НOЩ тeзи рecтриктивни мeрки зaщoтo другo нe мoгaт дa измиcлят, тъй кaтo в cлучaя мeдицинcкaтa и фaрмaцeвтичнa мaфия ca нaпълнo бeзпoмoщни...

Оценка:
-5 +27

Азззззззз
38 Отговор
Махайте фашистките мерки. Който иска да се маскира , ваксинира, маймyнизира. Това е въпрос на личен избор.

Оценка:
-7 +28

€&@
39 Отговор
Спико, мангъров ще лекува и спина с чайчета, той е поредния български “гений”

Коментиран от #41


Оценка:
-22 +7

Обаче ,
40 Отговор

До коментар #35 от "Hoho Boho":


Той е пропуснал един кабинет . А сети се ..

Коментиран от #47


Оценка:
-9 +1

Гост
41 Отговор

До коментар #39 от "€&@":


Що, ти с кво го лекуваш спина...

Коментиран от #44


Оценка:
-1 +7

фгтхффф
42 Отговор

До коментар #11 от "324":


Ами той какво ти казва Мангъров, точно че вируса нищо не може да го спре и няма препарати да се лекува, организма трябва сам да се пребори. Мерките са не, за да не се препълнят болниците. А в болниците трябва да ходят само тежките случаи за подаване на кислород, а не с малко температура и неразположение.

Коментиран от #43


Оценка:
-1 +22

1234
43 Отговор

До коментар #42 от "фгтхффф":


Като направиш двустрана пневмония остави организма сам да ти я излекува, не ти го пожелавам де!

Оценка:
-12 +1

€&@
44 Отговор

До коментар #41 от "Гост":


Лекува се с лекарства, чугун, а не с чайчета, ама ти се лекувай с чайчета, и му вярвай на мангъра, ако не ди запознат той и онова неразумение петков бяха от първите ваксинирани, как да му вярвам на тоя?!?

Оценка:
-13 +1

BigBulgarianBoss
45 Отговор
Такъв грозник още не съм виждал, даже на снимка. Мангър даже ме е жал за теб. Карикатура

Оценка:
-11 +1

Сосо - лосо
46 Отговор
До Ком. 37.Като се разболях от Ковид си направих тест в Пирогов и там ме прегледах и ми изписа ха лекарства. Едно към едно с това, което Мангъров казва! Витамини, имуностимуланти и Антистенокардин. Всички разбирачи ми казаха, че съм луд,веднага да почвам с антибиотик и прочие... В много случаи не лекарите тровят, а слушането на глупости. Всеки е експерт по Ковид в тая държава

Коментиран от #50


Оценка:
-0 +16

Hoho Boho
47 Отговор

До коментар #40 от "Обаче ,":


Обаче ти не го пропускай!

Оценка:
-0 +4

Некой си
48 Отговор
На тъпанаро (познат още като Мангъров) трябва да му залепят с лепило една маска на тъпата физиономия, за да не може да я сваля, понеже този тъпанар явно не осъзнава, че трябва да се носят маски.

Оценка:
-17 +1

Шамара
49 Отговор
Тоя още ли не е затворен или е избягал? Боклук жалък!

Оценка:
-17 +2

ПЕЦО
50 Отговор

До коментар #46 от "Сосо - лосо":


ТАКА Е, не само от ковид , а и от футбол

Оценка:
-3 +0

Просто номер
51 Отговор

До коментар #33 от "456789":


Какво искате от доцента?Кой ви забранява да се ваксинирате?Той е вирусолог с 40 години стаж в инфекциозна болница.Ако искате носете маски,ваксинирайте се,и т.н.Човекът казва истината за вируса. Толкоз.Ако не ви харесва тази истина,слушайте други специалисти - хирурзи, травматолози,гинеколози, невролози , психолози и т.н.И не казвам че другите специалисти не са добри лекари.Всеки си е добър специалист в неговата си област.Но да не си бъркат шапките.

Оценка:
-0 +9

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов коментира разпространени от Васил Божков SMS-и.
На моето 10-годишно телефонче няма кирилица... "

Още бисери
ТОП 5