Last news in Fakti

19 Януари, 2013 11:21 42 953 268

Опряха пистолет на Доган /Обновена към 18,26 ч./ - Видео

  • доган-
  • оставка

Заявка за власт срещу ГЕРБ

Опряха пистолет на Доган /Обновена към 18,26 ч./ - Видео - 1

Нападател опря пистолет в главата на Доган. При опит да стреля оръжието засече. Хората на Доган повалиха нападателя на земята, след което започнаха да го ритат. Разбита е устата на нападателя. Доган отблъсна нападателя и делегатите на конференцията се нахвърлиха на нападателя. 

Нападателят нахлу на президиума и насочи пистолет към главата му. Доган реагира светкавично и успя да отблъсне нападателя. Последва опит за презареждане, но лидерът на ДПС беше приклекнал, а делегати се нахвърлиха върху атентатора.

Това стана, почти по средата на словото на  Доган, на конференцията на ДПС. Видно бе, че при първоначалния опит да се натисне спусъка пистолетът засича, след което нападателят се опитва да го презареди. Наоколо не бяха забелязани момчетата от НСО.

Залата избухна в скандирания ДПС. Полицията обяви, че атентаторът е Октай Енимемехдов, предаде Нова телевизия.  От своя страна Канал 3 предаде, че нападателят е брат на Емин Мехмедов, който спечели автомобил от Шоуто на Слави.

 

Нападението прекъсна речта на Доган малко преди да обяви, че си подава оставката и посочва за свой наследник Лютви Местан. Това става ясно от раздадената реч на Доган.  

Нападателят бе заловен от полицията и ще бъде закаран в 7-мо Районно управление на МВР, по първоначална информация. По-късно стана ясно, че 25-годишен делегат на конгреса от Бургас е автор на покушението и е закаран в 4-то РПУ.  Това съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР. За Факти.бг. Велислава Кръстева заяви, че той е бил с карта на гост от предишна конференция на ДПС.

В нападателя са открити газов пистолет и два ножа. Мъжът от Бургас и е криминално проявен – регистриран е за хулиганство, телесна повреда и грабеж. Той е от турски произход.

Работата по случая продължава.

Преди това нападателят беше повален на земята от охраната и впоследствие беше изведен от залата.

Лидерът на ДПС също е изведен от залата.

Според Лютви Местан, заместник-председател на ДПС, Доган не е пострадал.  Направен му е медицински преглед и той е много добре. Словото си обаче той няма да произнесе до край, а то ще бъде раздадено.

Обявена е 30 минути почивка, която след това бе увеличена на един час. Конференцията е прекъсната.

Пред Факти. бг. Четин Казак заяви, че са поискали охрана на форума, но не им е била осигурена. От МВР заявиха: Служителите на СДВР са имали ангажимент за охраната около периметъра на НДК

Преди провеждане на конгреса се е състояла среща между организаторите, СДВР и НСО. На нея са взети решения по отношение на охраната на форума, както и охраната на хотелите, в които са били настанени делегатите. 11 служители на СДВР са били ангажирани с охраната на обществения ред около периметъра на НДК. Пропускателният режим в самата залата, където се е провеждал конгреса, е осъществяван  от НСО.

В случая петима от охранителите на НСО е трябвало по правилата да охраняват Доган - двама от двете страни на трибуната и трима на първия ред. Служителите на НСО обаче не бяха забелязани. Освен това присъстващите на конференцията не минаха през детектор. Нападателят също явно не е бил проверен щом е могъл да внесе два ножа и газов пистолет.

Припомняме, че поради отправени заплахи преди време Доган дълги години се охранява от НСО.

В 13,30 часа журналистите бяха изведени от НДК от органите на реда.

Очакваме още информация по случая.

В началото на доклада си Ахмед Доган успя да каже - светът е на ръба на самоунищожителна катастрофа и тотална енергийна зависимост.  Следващата революция ще бъде тази, която залага на зелените енергии, възобновяемите източници и че трябва да забравим въглеродната революция и да заложим на водородните горива.

Той посочи, че две основни тенденции характеризират нашия съвременен и глобален политически свят. Една от тях е, че светът се движи от еднополюсен към многополюсен свят – поливалентост на ценностите и мултикултурност. Втора тенденция е търсенето на изход от финансовата криза, каза Доган. Той посочи, че търсенето на изходи от кризата до момента е в рамките на конвенционалното мислене и действие. За мен няма съмнение, че глобалната криза е и криза на парадигмата за модерно развитие, каза още лидерът на ДПС.
 

Факти .бг припомня, че часове преди началото на националната конференция на ДПС двама депутати и един от заместниците на Ахмед Доган потвърдиха информациите, че лидерът на ДПС най-вероятно ще се оттегли от председателския пост в движението днес. За свой наследник той вероятно ще посочи заместник-председателя Лютви Местан.

Темата е в обръщение в интернет мрежата. Факти.бг научи, че позициите в партията са диаметрално разположени относно очакваната оставка, която впрочем не е за първи път. Слуховете за оттеглянето на Доган и радикални промени в партията се появяват преди всяка конференция. Самият Доган е казвал, че желанието му е да се занимава с научна дейност.  На предишната конференция Доган заяви:  „Идва време на раздяла на родителя с рожбата си. Знам, че не сте готови за този неизбежен акт, но това трябва да се случи“. Раздялата обаче пак не се случи.

Сега за намерението си Ахмед Доган първо уведомил хората от най-близкото си обкръжение в началото на седмицата. В четвъртък вечерта за оттеглянето си казал и на депутатите от парламентарната група. Преди две дни на среща с него били всички областни председатели на ДПС, които го молили да не се оттегля, но според участници в срещата този път Доган изказал твърдото си намерение да напусне поста, твърди "Нов живот".

Аргументът на част от местните лидери на движението бил, че кандидатурата на заместника му Лютви Местан не се приема еднозначно от всички местни структури. Най-вероятно Доган ще стане почетен председател.

До този момент има само една кандидатура, номинирана за поста на днешния форум и тя е на Ахмед Доган. Той беше издигнат за лидер от 22 областни структури на партията. Според запознати със сценария на днешната конференция, Доган ще обяви намерението за оттегляне в доклада си, който ще чете пред делегатите.

Заявка за власт срещу ГЕРБ

ДПС прави заявка за власт, заставайки в опозиция на ГЕРБ, предаде репортер на Факти.бг.

В раздадените днес проекторешения преди началото на VIII-та Национална конференция на ДПС, е записано - конференцията възлага на висшестоящите органи на партията да провеждат конкретни действия за взаимодействие с всички партии от демократичния спектър и със структурите на гражданското общество за реализиране на алтернативно на ГЕРБ управление, което да възстанови демокрацията в България и да изведе страната от кризата.

Сегашното статукво на властовата система в страната не е способно да осигури изход от кризата, пише още в политическата проектодекларация. Българският бизнес е на колене и няма сигурност и предприемаческа мотивация, а България е най-бедната страна на ЕС, с изключително висока безработица, с най-висок дял на сенчестия бизнес, смятат от ДПС. А корупцията и престъпността разяждат европейската легитимност на държавата. Затова - страната се нуждае от ново, истинско демократично в същността си управление, е позицията на ДПС.

В проекта на политическата декларация, която ще бъде приета на форума се казва, че фундаменталният проблем на българското общество е необходимостта от категорично възстановяване на демокрацията. Според анализите на ДПС дори в условия на конституционно разписана демокрация е възможно да се реализират авторитарни модели на власт, а възможността за диктатура се превръща в реалност.

ДПС отбелязва необходимостта да се организира решително противодействие на опитите на управляващите да приемат дискриминационни закони, в които се ограничава правото за изучаване на майчин език и по-специално противодействие на дискриминационните текстове в Проекта за Закон за предучилищното и училищното образование.

Членовете й смятат, че ключовите национални приоритети са чистата енергия, биохраните и възстановителния и здравен туризъм. ДПС също предлага европейската либерална общност да се заеме с разработването на нова стратегическа формула за малцинствата като едно от важните условия за единството и развитието на ЕС. Ако не се решат естествените проблеми за изучаването и ползването на майчин език европейските либерали могат да разработят концепция за даване на "статут на европейско малцинство" на рисковите малцинства в ЕС, в т. ч. и на тези от Балканите.

В декларацията се говори и за гарантиране на честността на вота - на конференцията ще призоват за активно противодействие на опасността от манипулиране и подмяна на изборните резултати. Гарантирането на свободната воля на гражданите и неподмяната на вота са условието за ново, легитимно, демократично управление, което да изведе страната от кризата, е заключението в политическата декларация на VIII-та Национална конференция на ДПС.

 

 

Кой е атентаторът срещу Доган?

Октай Енимехмедов е брат на Метин Енимехмедов, който през 2007 година спечели автомобил „Ферари” от шоуто „Танцувай с мен” на Слави Трифонов.

Двамата братя обаче са познати в Бургас с криминалните си прояви. На 31 август 2008г. Метин и Октай и още един младеж пребиват двама души пред кафе "Малибу".

На 24 Юли 2011 г. около 02.10 ч. във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение за възникнало сбиване в района на "Буда бар".

Пристигналите полицай забелязали група младежи, гонещи човек от охраната на заведението, които след застигането му започнали да го бият.

По време на ареста четиримата оказали яростна съпротива и започнали да блъскат с ръце и глави по патрулния автомобил "Опел Астра",

На мястото на инцидента са дошли още два полицейски автомобила, служителите от които съдействали за задържането. Оказало се, че двама от четиримата нападатели отново са братята. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Апостола

    1 12 Отговор
    Ние се готвим да ги закриваме, те сънуват управление!

    Коментиран от #256

  • 2 бай Димо

    1 2 Отговор
    апостоле какво закриваш ГЕРБ-ли
  • 3 БУМЕР КАМОР

    8 1 Отговор
    malko mu e na toia Dugan.nagal kradec

    Коментиран от #32

  • 4 БУМЕР КАМОР

    1 3 Отговор
    niakoi darven fes vijdam che e slojil minus.hodete si be kakvo tuka ste ni doshli
  • 5 кондофри иванов

    2 1 Отговор
    Това може да се случи само в бг. Няма значение кой е дали е Доган Костов или Борисов.Просто си показваме пред целият свят културата.
  • 6 JOE

    1 0 Отговор
    Това най-вероятно е постановка, за да си дигне рейтинга.
  • 7 ййййййй

    1 0 Отговор
    театър!
  • 8 белия

    1 0 Отговор
    това е един цирк просто част от предизборната кампания която цели да всее страх сред "турското население"
  • 9 Трибал

    1 0 Отговор
    Поредния лошо скроен сценарии в родната ни ченгеджийница!
    Сега го изкарайте светец циганина Доган от с.Дръндар.Първо да си правят сценариите по добре,а после да чакат някой да им се върже!
    Не е това начина,нито мястото да бъде убит Доган,да не говорим че е лев т....к на ген.Л.Гоцев който е онбашията в тоя кенеф,наречен държава!И всичко се знае,даже кога ходиш да пикаш ти гледат в цепките!

    Коментиран от #10

  • 10 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Трибал":

  • 11 White

    1 0 Отговор
    Тея си мислят , че трева пасем... :DD Сценария нещо куцЪ!
  • 12 Трибал

    1 0 Отговор
    Генерал Любен Гоцев и Доган,са отговорни за трафика на амфетамини,и дрога от Турция за Европа и България,а тяхното слугинче Боце,им беше чадър като главен секретар на мвр.Както казва Слави всичко в тая държава е проституция,няма такава държава!Ако Доган трябваше да влезе в парламента като партия на етническа основа,това нямаше как да стане без друга партия в опозиция на неговата,и там се намърда Атака!Но както казва народа докато има овце ще има и касапи!Ако се спазваше някаква конституция,която съвестно измениха в тяхна полза,Партии като Догановата,и тази на Сидеров щяха да гледат парламента през крив макарон!
  • 13 999

    1 0 Отговор
    номера от селски вечеринки
  • 14 испьс

    1 0 Отговор
    taka trqbva na tiq
  • 15 това е началото

    1 0 Отговор
    колко жалко, че не го гръмнаха. тази политическа въшка изпи толкова народна кръв, че това което трябваше да му се случи е най-малкото.
  • 16 Трибал

    3 1 Отговор
    България не може да продължава да бъде парламентарна република,и да бъде доена от партии и онбашии ако искаме да я има.Трябва да се върне стария модел на управление,и на всички онбашии да им се потърси сметка,и да им се из-вземе всичко в полза на държавата.Национализацията на банките също е неизбежна ако искаме да се избавим от алчните евреи!Но за съжаление това няма да стане с протести,нито с гласуване!Без бой няма как да отучиш вълка да яде агнешко!Друг път няма приятели!
  • 17 Трибал

    1 29 Отговор
    Заприличали сме на говеда в скотобойна.
  • 18 хитлер

    1 0 Отговор
    наточил гумените ножове,взел водния пистолет и го отишъл да гърми-НОМЕРА....що не се сетиха веднага след изборите а преди тях? зле изигран спектакъл,щом и публиката е викала ДПС,ДПС значи е очаквано
  • 19 ludiq

    1 0 Отговор
    Много лошо изигран театър!
    Всичко се прави за привличане на внимание!
  • 20 пистолет

    1 0 Отговор
    а защо не е произведен изстрел...
  • 21 Трибал

    0 1 Отговор
    Също така може да се тълкува като добър мотив,за сдаване на поста от Доган на Лютви Местан
  • 22 кико

    1 0 Отговор
    Язък че не го ликвидира!

    Коментиран от #24, #25

  • 23 ккк

    0 1 Отговор
    Аллах бе с него днес :D

    Коментиран от #33

  • 24 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "кико":

  • 25 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "кико":

    tova mai e gazovo be
  • 26 Кон

    1 0 Отговор
    ПОРЕДНАТА ДОЛНА НАГЛАСЕНА ПРОВОКАЦИЯ !!!!
  • 27 агт

    0 0 Отговор
    САМО ТАКА БРАВО НА МОМ4ЕТО ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ КОГА ДА КРЯКА И КЪДЕ
  • 28 kiko

    1 0 Отговор
    smart za dogan
  • 29 крадец

    1 0 Отговор
    И ГОЛЯМА РАБОТА СТАНАЛА КОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТИ ЗАГРАБИ ДОГАН
  • 30 Бързия

    1 0 Отговор
    Много лошо поставена пиеса от посредствени фалш-актьори.
  • 31 anti partien

    1 0 Отговор
    ne tiq pomaci nikakvo doverie ne trqbva da se ima ! tva si e e.ati fal6a , ama ve4e ne qdeme domatite s kolcite depesariii ! vidqhte ni smetkata otdavna
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Лекс

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "ккк":

    Но, не беше с момчето! Жалко...
  • 34 КИТАЙСКИ ПИСТОЛЕТ

    1 0 Отговор
    ЕХ ГОСПОДИ ЗАЩО ТЪПИЯ КИТАЙСКИ ПИСТОЛЕТ НЕ ГРЪМНА ДА МУ ИЗХВЪРЧИ ЧАЛМАТА .БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО , НЕ НА ФЕСОВЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 35 mig

    1 0 Отговор
    боже каква простотия това си е евтин сценарий на тъп филм
    с газов пистолет покушение. да го бяха измислили по реалистично
    та да повярват хората че е нещо сериозно .идват скоро избори
    алчноста няма граници и спирачки
  • 36 аз

    1 0 Отговор
    От тази дистанция ако искаха щеше да е заминал по 1000 начина-поредния фалшив номер. А момчето нападател си било от техните .
  • 37 pepo

    1 0 Отговор
    Доган е измикяр
  • 38 ас

    1 0 Отговор
    постановкааааа е.ати и театара
  • 39 карата

    1 0 Отговор
    Такъв циркаджия е доган че нема такъв като него. Поканил гости от турция и некой го напада. Защо ли нее имало охрана. Сигорно да покаже на гостите от турция че е в опасност в България и да го съжелат и да го направат техен гражданин и така да се оттърве от нашето правосъдие за всички кражби които е направил .
  • 40 хахахахахаха

    1 0 Отговор
    Жалко че му е засякъл пистолета и не е гръмнал тоя Доган

    Коментиран от #42

  • 41 Филип Тотю

    1 0 Отговор
    Време е да си заминават.Турция ги чака с отворени обятия.
    ТАЗИ ДЪРЖАВА ТУК СЕ КАЗВА -

    Б Ъ Л Г А Р И Я.

    Не могат да я вземат,дори и десет хиляди българи само да останат.
    Оставяйте паспортите на границата като не ви харесва и ЧАО.
    ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ.
  • 42 хитлер

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "хахахахахаха":

    гумен пистолет не гърми
  • 43 FRIDAM

    1 0 Отговор
    Тои ако искал да го обие с ножа да го бе6е нариазал но маи маи изглежда ефтин сценарии за да мобилизират електората си за изборите о6те по добре.ДАНО СЛЕДВА6ТИА ПАТ НИАКОИ МУ ОДРЕЖЕ ГЛАВАТА НА ТОЗ ЕНИ4АРИН .
  • 44 КИТАЙСКИ ПИСТОЛЕТ

    1 0 Отговор
    Сигурно и пистолетие са им рязани и затова засичат :D
  • 45 БОЦЕ

    1 0 Отговор
    Дано се самоубие Доган за да довърши започнатото убийство
  • 46 АНГЕЛ ПОПОВ

    1 0 Отговор
    да се надяваме че друга път ще гръмне.
  • 47 Гочо

    1 0 Отговор
    Как така ще му засече пистолета. Сигурно е бил турски с турски патрони . Едно нещо не могат да свършат като хората
  • 48 Хрисимир Йоцов

    1 0 Отговор
    Народът ни може да няма развито обществено съзнание и политически модел, но има здраво чувство за самосъхранение!

    Системата е такава. Законите се такива.Но трябва ли да оставаме безразлични? Всичко е направено така, че във властта да не може да попадне свестен и читав човек. Ако пък случайно, по силата на някакво недоразумение такъв човек все пак успее да влезе в политиката, той е изправен пред два избора. Или да стане като тях и да се подчини на всесилната Мафия, или да бъде премахнат. Тази Система не само обслужва интересите на други, чужди на България сили. Тази Система е смъртоносна за Българина. И ние също имаме два избора: или да ликвидираме Системата или да се оставим тя да ликвидира нас. Трето няма.

    Селският хитрец обича глупака, глупака жадува селския хитрец.

    Затова колкото повече невежество, толкова е по-значим хитреца и толкова по-дълго той е на власт. Най-лошото е, че когато хитрината не мине, идва жестокостта и вулгарното упражняване на властта срещу този, който се е събудил, и който е имал дързостта да каже истината право в очите. Селският хитрец не е човека на силния характер, защото само дребните души са властолюбиви. Затова той не се събира с тези, които са мъдри, а с тези, които са подли и хитри. Властта компенсира недостатъците в характера и вътрешната празнота, породена от липсата на съвест, добродетели и морал. И ние виждаме, че това се случва в световен мащаб, но с това в никакъв случай не можем да оправдаем качеството на "българск
  • 49 4о4о

    1 0 Отговор
    Много жалка турска постановка!
  • 50 Хрисимир Йоцов

    1 0 Отговор
    Властта компенсира недостатъците в характера и вътрешната празнота, породена от липсата на съвест, добродетели и морал. И ние виждаме, че това се случва в световен мащаб, но с това в никакъв случай не можем да оправдаем качеството на "българската политическа класа” в днешно време, тъй като тя би трябвало да представлява елита на най-древния народ на планетата – българите, но вместо това, ние виждаме в нея най-гнусните качества на едно долнопробно племе обявило себе си за "богоизбрано”. И се запитваме, кой Бог би избрал народ, който няма никакви човешки и морални добродетели, а само служи на Мамона и келепира? Не стига това, ами и заразява с тези изключително долни и ниски страсти, народите, които ги допуснат до съжителство!

    Оттук е лесно да си обясним, защо е налице днешната световна криза. И тя ще става още по-дълбока. Защото на "богоизбраното” племе му свършиха идеите, по простата причина, че то ги купуваше или крадеше, понеже беше достатъчно некадърно, за да ги роди.

    Възстановяването на Българската държава има само един път – пълна забрана и разпускане на абсолютно всички политически партии и възстановяване на древния Български модел на държавно управление да създаде други форми на политическо сдружаване вън от личния интерес, взаимната изгода, келепира и нищо правенето.
  • 51 СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ

    1 0 Отговор
    Прости ,тоя го направиха голяма нинджа,кой ще повярва на тая простотия !
  • 52 хитлер

    1 0 Отговор
    и как стана така че камерата даде в близък план точно когато нападнаха феса??????? колко платиха на артистите???? сега ще си го превържат,ще постои малко в ареста докато утихне всичко и ще се прибере вкъщи....амам от селски спартакисти
  • 53 ааа

    1 0 Отговор
    Абе тия за идиоти ли ни мислят.Е.ати театрото.
  • 54 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Че е театър е ясно но че целия свят ще види колко злоба има в политиците дето мачкаха " главния герой " на кофти постановката ???? България и имидж - просто забрави !!!!
  • 55 хитлер

    1 0 Отговор
    страхотна новина в турската телевизия,утре и посланика им да се обади за коментар
  • 56 ...имало едно време...

    0 1 Отговор
    Големи философи сме , ама на маса и пред компа. След време ще бъдем продадени на Турция и живи и здрави. Продавач: А...ка
  • 57 всгрегх

    1 0 Отговор
    пфууу тоя му засече.. :@
  • 58 уууу

    1 1 Отговор
    Щеше да е добре да го гръмнат тоя турчин и не само него всичките да ги изтрепат дето съсипват държавата!!!
  • 59 българин

    1 1 Отговор
    Жалко ,че не са успели...
    Ако можеше,като гръмнат Доган,да изчезнат всички фесове от нашата страна...
    мечти...мечти...
    но знае ли човек,може фесовете и други такива ман...и да вземат и да си ходят,едните в турция,другите в индия и...ооооо щастие-БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!
  • 60 Гост

    1 1 Отговор
    ей само дето го пребиха човека за няма нищо, не можа да си свърши работата до края !!!
  • 61 Филип Тотю

    1 1 Отговор
    Майчин език искали,джамии искали!
    Утре ще поискат на турски да си говорим и църкви да затваряме.
    ЕЙЙ ЕЙЙ по полека .

    50 човека да има сериозни и от град на град за един месец хляб и сол ще ядем ще ви изритам от тука .
  • 62 Светлозар

    1 0 Отговор
    Доган е куче !!
  • 63 Трибал

    1 1 Отговор
    Доган не е никакъв турчин,а циганин от с.Дръндар.Вербуван е от Дс и продължава да им служи вярно.Не го ли разбрахте най накрая всички!Такова животно турчин няма на този свят!Името Турция турчин съществува от 1908 год.след като еврейте младотурци водени от Мустафа Кемал правят революцията и свалят султана.Мустафа кемал дава изявление в еврейски вестник като заявява аз съм евреин,и е прикрепена негова снимка.
    До тогава тази територия се е казвала османска империя,ръководена от османлиите,богата арабска фамилия.Населението по тези земи е съставено,от останки,от траки,останки от визаннтийци,кщрди,които са три разновидности,цигани,араби,гърци,и цялата тази сбирщина е задължена със закон от същия този Кемал да проповядва една вяра една религия наречена турска.След вземането на властта помагат с пари и оръжие на руските евреи за революцията в Русия,също така им помагат банките на Родшилд от Америка.Това е истината сами си водете извода какъв турчин е Доган.Циганин от с.Дръндар!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 iordji

    0 0 Отговор
    toq e opravitel na nai dolnoprobnata firma v toq svqt inion ivkoni koito lajat horata s chupenite aftobusi no poneje e nqkoi dogan im smenq dokomentite i ivkonin sa novi aftobusi i im smenqt vizonomite i prosto sa pot sqkva kkritika
  • 66 аз

    1 0 Отговор
    Толкова постна постановка колкото и самите им филми.
  • 67 хумор

    1 0 Отговор
    нападателят е много спокоен. няма капка адреналин в него. жив театър.
    с такъв къс пистолет (АКО ИМА ПАТРОНИ В НЕГО) се стреля първо от ниско, за да имаш изстрел в тялото. и после като се приведе, в главата.
    и не е нужно, да се излиза на сцената. с пистолет с дълга цев и заглушител, добър стрелец и 4-5 човека за прикритие около него и работата е свършена. може би мерника и мушката трябва да се преправят, че заглушителят е по висок от тях.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 $$$

    0 0 Отговор
    То оставаше и да гръмне газовия пистолет, тогава ще беше интересна постановка!
  • 70 djssss

    1 0 Отговор
    е.ати театъра,поне да беше по театрално....
  • 71 хумор

    0 0 Отговор
    и работата е свършена от 30 метра. някой отвлича вниманието на хората в залата (шум на входа) и стрелеца действа.
  • 72 Филип Тотю

    1 0 Отговор
    БЕЗРАБОТИЦА,ДЕМОГРАФСКИ СРИВ И ОЩЕ НЕЩО....
    Всичко се дължи на:
    1.цигани-помощи,проститутки,наркотици,кражби........
    2.турци-корупция,търговия и внос на боклуци-"стоки",безделничество,лентяйство и ходене по заведения и курви,разработване на контрабндни схеми и промиване на мозъци.
    ТОВА Е ПРИМЕРА ЗА ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА БЛАГОДАРЕНИЕ НА
    ГОСПОДАТА С ФЕСОВЕТЕ И КИЛИМИТЕ.
  • 73 хумор

    1 0 Отговор
    най - вероятно е газов пистолета. цевта е по-дълга от ложата.
  • 74 Филип Тотю

    3 1 Отговор
    ПАСПОРТИТЕ И НАВЪНКА.

    НО НЕ КЪМ - ДАНИЯ,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ,БЕЛГИЯ,ХОЛАНДИЯ.

    НЕ.

    НАДОЛУ КОМШУ,НАДОЛУ КЪМ АНАДОЛУ.

    МАРШ

    Коментиран от #80

  • 75 аааааааааа

    1 1 Отговор
    Най- хубавия турски сериал който съм гледал. Дано да има и продължение.
  • 76 един

    1 0 Отговор
    Турците като хора не са лоши. А и то не се знае, кой до колко е с чиста кръв в БГ. И те теглиха през комунизма като нас. Само че има една клика, която ги води за носа и ги експлоатира и тях.
  • 77 Филип Тотю

    1 0 Отговор
    Утре ще лазиш за да си изкараш прехраната,докато те ч....т жена ти и друсат децата ти.
    Но не с марихуана,а с хероин и други.
    Ще гърбиш по цял ден за да платиш каквото можеш,ако остане за хляб-супер ще е,ако не до кожа и кости и айде ГЯУР.
    Това ли искаме?
    чудя си се ........
  • 78 ееее

    1 0 Отговор
    Постаножка на ДПС, великия безсмартен герои АМЕТ ДОГАН.
  • 79 гост

    1 1 Отговор
    Вие добре ли сте бе хора аз съм турски студент в България.Едно нещо не мога да разбера тука какво е това завист.Ако идвате в Турция искам да видите ние какво мислим за вас,никой не мисли лошо за българите а тука пък обратното и искам да ви кажа че само в Истанбул има 86 църкви но ние не ги изгорим обратното ние ги уважаваме защотото са свещенни места така че продалжавайте да плуете към Турците вие браво на вас знаете ли кое смешнето не гледайте каква бъркотия сте вижте економиката вие Турция каде България кадее еее имате много път за да стигнете до нашото ниво
  • 80 леке

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Филип Тотю":

    Момче не с 50 човека и с 50 хиляди да тръгнеш или пък и с цяла България само си припомни колко милиона са в Турция и дали ще се застъпят за Турците....малко като говориш се замисляй в думите си да не ти се смее някой (50 души) хаха оправи се малко приятел!!
  • 81 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    ТОВА Е ПОСТАНОВКА НА ДОГАН ЗА ДА ЗАСИЛИ ЗАПАДНАЛОТО СИ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ,,ТУРЦИ'' !!! ТОЙ Е ПЛАТИЛ НА МОМЧЕТО ЗА ДА ИЗИГРАЕ ТЕАТЪРА И ДА ЛАПНЕ МАЛКО БОЙ ЗА ПРЕД ХОРАТА . С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ЕФЕКТИВЕН . ТОВА Е СМЕШНО И ДАЖЕ И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ ... ВСЕ ПАК ЖАЛКО ЧЕ НЕ МУ ОТНЕСОХА ПРОСТАТА КРАТУНА .
  • 82 мамицата ѝм мръсна

    1 0 Отговор
    да беше стрелял бе приятелю,защо не стреля? така или иначе яде тупаници......
  • 83 Пламен Кисьов

    1 0 Отговор
    Ако имахте VOYO щяхте да можете да видите трейлъра на нападението или цялото нападение на Доган седмица по-рано..
  • 84 Трибал

    1 0 Отговор
    Пак с тези турци си пълним устата!По долу писах какви са!Тези дето им викаме помаци са си Българи,или траки,а тези дето мътят водата с фесовете и минаретата са чисти цигани които се турчеят.Няма такова животно турчин.На територията на днешна Турция има множество останки от тракийско или Българско население приело робството за начин на живот и молещо се на мамона!Нашите помаци нямат друга база за сравнение затова следват пътя на родителите си,които на сила на времето са били принудени да сложат феса.Ако се върнем назад в историята трябва по право да ги наричаме османлии а не турци,защото те приемат алах при османската империя,а името Турция и турчин е наложено след революцията в Турция 1908год.За мен те са объркани Българи от самото раждане.Както са объркани съчетанията между Българи и цигани,за това предпочитам истинския си произход,лошото е че много хора не търсят корените си и са заблудени!
  • 85 гост

    0 0 Отговор
    Момче ли вие с непознати хора така ли говорите бе.Знаеш ли колко ми пука дали ще ми се смеят.Аз не съм българин и не живея вечно в България ти ела да говориш на турски да те видч аз и малко уважение с не позната хора се говори на вие не на момче
  • 86 Гост

    0 0 Отговор
    НАЙ НАКРАЯ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЗЛИКА М-У ЛИЧНОСТ И НАЦИОНАЛНОСТ...

    Чета кой какво е написал, 90% от хората които са писали по нещо, нямат представа от Българската историята, иначе от тези 90% поне половината са ходили на почивка в Турция, текат им лигите като стане въпрос за турската кухня и т.н. ТОВА НЕ Е ПАТРИОТИЗЪМ. Тука в Булгария докато ревем че сме гладни Турция отбелява ръст на икономика и то 2-ро място в световен мащаб. Хората работят. ПОМИСЛЕТЕ...
  • 87 Трибал

    1 0 Отговор
    Прав е господина от коментар 79 подкрепям го напълно,защото наричайки се турски студент или турчин,може би във вените си носи българска кръв,тракийска и няма как да мрази,защото кръвта на вода не става!Пак казвам няма такова животно турчин!

    Коментиран от #89

  • 88 гост

    1 0 Отговор
    този младеж няма кураж да го направи .цялата работа мирише като цигански кенеф.идват избори и стягат бойните редици.това е много лош сценарий за българия.ще стане страшно.дпс си вдигна рейтинга с още около 10 места в парламента.дано греша .
  • 89 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Трибал":

    Каква тракийска и каква Българска кръв, я вземи малко да четеш какво пише в книгите, от къде са корените на Българите и Турците.

    Коментиран от #96

  • 90 Anonimen

    0 0 Отговор
    [ 79 ] Коментар само искам да ти кажа че покушението е направено от турчин аре моля ти се не пиши излишни коментари против България
  • 91 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    ИМА И ОЩЕ НЕЩО НЕРЕДНО В ТАЗИ ПОМИЯ ... КАК МОЖЕ ДЕПУТАТИ И ДЕЛЕГАТИ ДА РИТАТ И УДРЯТ ПОЛОВИН ЧАС ТОЗИ ЧОВЕК . ОХРАНАТА ТРЯБВАШЕ ДА ГО СПРЕ ЗАДЪРЖИ И ИЗВЕДЕ ОТ ЗАЛАТА ! ВИЖТЕ КОЛКО ВРЕМЕ МУ СЕ ИЗРЕЖДАТ ЛИДЕРИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ГЛЕДАТ ШОУ ! БИЯЧИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТДЕЛНО ОТ НАПАДАТЕЛЯ ЗА ПОБОЙ И ПРИЧИНЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ ! АКО ИМА ДЕЙСТВАЩИ ЗАКОНИ И СМЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ––––– ВЕДНАГА !!! СЪДА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАВЕЖДА ПРЕД ДПС А ДОРИ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАБРАНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 92 Стар Българин

    1 0 Отговор
    Ей, трябва да ги взимат в Холивуд за актьори. Ако беше истина, "терориста" нямаше да се бави толкова, че Доган да си покаже супер- военните реакциите.
  • 93 Симеон Симеонов

    1 0 Отговор
    100% това е абсолютна измама. Целият атентат е добре обмислен ход на Доган. И то за 2 път. Човекът дал пистолета на младежа е бил напълно сигурен .че няма да гръмне..........
  • 94 Трибал

    0 0 Отговор
    До падането на България под османско робство,на тази територия живеят траки,които няма как да се изпарят от там!Те са наша кръв!Има и други,като кюрди,араби,гърци,останки от византийци,цигани,и всичко това е обединено под едно име!Ама ще кажете защо не се освободят като са наша кръв?Поради същата причина по която ние самите не можем да се освободим,или не желаем да го направим.
  • 95 Трима шопи

    1 0 Отговор
    Дрогиран гамен, делегат в конгреса на ДПС, напада доган с пистолет играчка (незареден газов пистолет) без да стреля. След това е зверски наритан от останалите гамени участници в конгреса.
  • 96 Бързия

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Гост":

    Кои книги ? Кой ги е писал и вие сам вярвате ли им на тези книги ?

    Коментиран от #101

  • 97 Терориста

    1 1 Отговор
    Да го беше убил......

    Коментиран от #100

  • 98 Цветомир Попов

    0 0 Отговор
  • 99 асд

    0 0 Отговор
    Произходът на прабългарите е проблем, все още предизвикващ дискусии. По своята езикова принадлежност прабългарите биват причислявани от преобладавщия брой съвременни учени към тюрко-алтайските народи. Предполага се, че прабългарският етнос се е формирал в Централна Азия (Източен Казахстан) между Каспийско море и планината Имеон (Памир, Тяншан и Хиндукуш). Други възможни райони са Алтай, или Западен Сибир, Таримската котловина, Западна Монголия, Южен Сибир и горното течение на Иртиш. От края на 16 век насам са предлагани различни хипотези, някои от които удивляват с тяхната причудливост и упорството в отстояването им. Повечето авторитети отхвърлят схващанията за автохтонния (или тракийски), за славянския, за татарския и за угро-финския произход на прабългарите. По-популярни, но също оспорени, са хунските и огурските варианти на урало-алтайската хипотеза. Някои научни трудове и любителски изследвания в последните години възраждат друга хипотеза, според която прабългарите са смесено хунско-иранско население.

    Разнообразните теории за произхода на прабългарите най-общо могат да бъдат определени към две направления - първо, за алтайския им и, второ, за арийския им етногенезис. Трета теза застъпва смесеното им формиране като народ. Всяко от първите две направления не изключва участието като влияния, асимилиране и т.н. на население определяно за доминиращо от другото направление. Всъщност разликата между тях не е само в спора дали прабългарите са арийци или тюрко-монголи, а кое е първичното. В този смисъл най-точно е да се говори за смесен произход, който от една страна е формулиран от някои сериозни учени като отделна трета теория, и от друга не отрича и не противоречи на другите две взаимно оспорващи се теории. Той се фокусира не върху това как е започнал процесът, а върху резултата от него - древнобългарският народ.

    Досега най-разпространена e тюркската теория за произхода на прабългарите която се налага в 20 век и се споделя от редица международни и български автори и авторитетни издания като Енциклопедия Британика, Брокхауз, но се оспорва от средата на 20 век и особено силно днес от някои наши учени, които причисляват прабългарите най-общо казано към арийските ирански народи, което засега може да се приеме като една добре аргументирана, но небезспорна работна хипотеза.

    Несигурността около произхода на прабългарите се дължи най-вече на оскъдните и противоречиви сведения за ранната история на прабългарите. Друга причина за нееднозначното представяне на историята на прабългарите в литературата е новата тенденция в България след 1989 г. за оспорване на съществуващите досега схващания и фактът, че "новите прабългаристи" са често неспециалисти, склонни към свободно тълкование на писмените извори, предоверяване и некритичност към тяхната информация, занимания с епиграфски паметници и езикови проблеми без съответната подготовка, както и произволна датировка и етническа атрибуция на археологическите паметници.[1]

    ИЗТОЧНИК: BG.WIKIPEDIA.ORG
  • 100 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Терориста":

    Евала българино, ти си пример за цяла България. Добре псуваш...
  • 101 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #96 от "Бързия":

    Елементарно, например ето http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgars чети го английски, разбира се ако можеш.

    Коментиран от #110

  • 102 кик

    1 0 Отговор
    ако имаше народ тук а не стадо сега трябваше да са ско4или много стотин хиляди и да лин4уват и делегати и мелегати охрани полиция и всяка друга сган лижеща на престъпниците с лимузини.....народе нали ужким 4акаш момент да ско4иш?моменти много но народ уви няма
  • 103 Night Rider

    1 1 Отговор
    До #79

    Като сме "еее" толкова назаде, защо не си остана в любимата турция (умишлено пиша името с малка буква) да си учиш там ? Защо дойде в България ? Да си купиш дипломата и после защо българските университети били корумпирани ? Или защото плащате хиляди, а не можете да говорите български и после защо българските университети бълвали некачествени кадри ;) На 1000% съм сигурен, че учиш в Техническия и грам не знаеш български, но 6-ците ти ги пишат от веднъж, само защото плащаш, типична турска черта, като има предлагане, има и търсене ;) Ей защо ли не ви натиснаха по сериозно кръстоносците и руснаците още през 15-ти век да излекуват света от тоя смотан ислям... Сега щеше исляма просто да е малка секта, ама на... От където е минал исляма, всичко е рухнало за хилядолетия напред...
  • 104 АНГЕЛ ПОПОВ

    1 0 Отговор
    дано целия свят види нашата простотия . а тои вече я вижда.
  • 105 невярвам

    1 0 Отговор
    добре де как да им вярваш на тия бе брат , тоя ни е...а м.....та 28 години и сега един театър и то як театър ! сбогом пумаци вие даже не сте турци бе
  • 106 Трибал

    1 0 Отговор
    Коментар 89 аз чета истинска история,а ти може би си чел,Златарската която еврейна Златарски съчинява!Траките съществуват приятелю от 2 век преди христа по тези земи и по онези дето сега се водят турски!Доказали са го много факти разкопки литература!А ако ми говориш за монголеца Аспарух и неговата история наложена от Златарски,няма как да не забележиш разликата от 2 век до 6ти век.Ние сме траки,и колкото да се мъчат да ни преиначават няма да успеят,защото пак ти казвам кръвта вода не става!Намери истинска история приятелю освен ако не си евреин или циганин и да не ти изнася истината!Същата заблуда цари и със буквите на които пишем,те са създадени от Урфил,а глаголицата от Кирил и Методии!Не напразно аватара ми се казва Трибал.Защото моите корени са трибалски,и няма как да бъдат еврейски!Ако не знаеш кои са Трибалите седни и почети питай гугал!Не е лошо да видиш и ти какъв си.Мизиец,Серд,от сердите,или друг вид тракиец.Българин обединява всички заедно,и само заедно сме непобедими!Четете история но истинска,и започнете от траките там ще намерите истинските си корени!Българи сме да но произхождаме от най древното население в Европа траките!Даките които са в Ромъния също са траки,езика го приемат след падането под робство на Римляните,затова ромънския е сходен с италианския.
  • 107 sonik

    1 0 Отговор
    Как ще го ритат така беееееееееееее всичките са за гладата а Доган трябваше да го застреля , трябваше!@!!!
  • 108 qwerty

    1 0 Отговор
    до "асд"

    Произхода на българите е една безкрайна тема...
    Обаче когато идват на Балканите, кръщават столицата си Плиска, защото там водата се плиска. Техните внуци преместват столицата в град наречен Преслав, защото е и ще бъде преславен...
    Тоест са славяноговорящи! Ако бяха англоговорящи, щяхя да се казват Splash и Great...
  • 109 Трибал

    1 0 Отговор
    Потърсете корените си на тази карта!Това население няма как да се е изпарило то съществува и носи същата кръв!След това търсете историите за Аспарух,и мамона!

    http://www.ve4erna.com/scan03.jpg
  • 110 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "Гост":

    Че това книга ли е ? А и защо трябва да чета на английски,аз да не съм англичанин ?! Ти спомена за книги и аз попитах за книги.
  • 111 АНГЕЛ ПОПОВ

    1 0 Отговор
    то вече всеки актьор е и каскадьор
  • 112 Трибал

    1 0 Отговор
    Ето ви един хубав сайт с история!Когато фактите говорят,евреите мълчат!

    http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/1.parva.htm
  • 113 W126 300SEL

    1 0 Отговор
    Голям сънсейшън, голям уйдурмасион, голям актион! Въпросът е кой спретна тази постановка и каква е целта й?!
  • 114 Трибал

    0 0 Отговор
    Ето ви и за Турция какви са в същност!

    http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/Anatolia.htm
  • 115 зрител

    1 0 Отговор
    Добра постановка... като за предизборно.
  • 116 ьяао

    0 0 Отговор
    http://transfer-ruse-bucharest.com/live.html
  • 117 Дани Павлов

    1 0 Отговор
    това е пълна инсценировка ,при положение че е бил с газов пистолет ,няма как да го свитне с газ.
    е.ати театъра .................
  • 118 gosho

    1 0 Отговор
    ДА ГО БЯХА ОТРЕПАЛИ
  • 119 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Наглоста на ДПС е безпрецедентна.Дано институциите в МВР ПО
    КРИМИНАЛИСТИКА И ПСИХОЛОГИЯ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА И ЗАЩИТЯТ ЗАПЛАЩАНЕТО СИ!...............Змията и когато умира,хапе смъртоносно и е способна на всичко!
  • 120 асд

    1 0 Отговор
    Според мен няма смисъл да се спори кой какъв е ... Все пак всички сме хора, а човек е такъв за какъвто се приема. Естествено, че няма народ турци, по същата логика няма и българи, защото преди хиляди години е имало само една етническа група и всички народи произлизат от там. Никой не е паднал от небето. Примера със американците, няма американец, по-принцип те са европейци, но те самите се самоопределят като американци и навярно в момента са световна сила N1 и причината за това е,че там не седят пред комютрите правейки се на мъже, не се делят на негри, европейци, мексиканци, китайци, а всички заедно работят. А ние с това мислене, ще сме на светлинни години дори и от Турция!
  • 121 slavi

    1 0 Отговор
    Освен че тоя ще лежи,трябва и по година да получат всички които го биха и ритаха.След като бе свален на земята без оръжие,и вече не оказваше съпротива.
  • 122 umarex

    1 0 Отговор
    Цъ,цъ.....По ефектно щеше да е да излезе онзи с ятаган и да му резне кратуната,нямаше да има засечка. А после както във Време разделно ,другите турчаля вместо да ритат нападателя,щяха да го надупчат многократно,както във филма нарязаха детето.
    Представям си ако нападателя беше българин.............
    А ако е нагласено, то доста пара би трябвало да са му дали на онзи,да изтърпи толкова ритници.
  • 123 Трибал

    0 0 Отговор
    Селджушките турци заварват из Анадола карамани, лази, анадолски прабългари и други народи.

    От хрониките на Мехмед Нешри /средновековен турски автор/ и от Шахнаме /сага/ на караманите е известно, че турската общност от онези векове е сбор от карамани, лази, прабългари и селджудски турци.
    И до ден-днешен в Анадола има селища с чисто българско по кръв население, но което е турцизирано като бит и порядки. Въпреки всичко, това население носи историческия спомен за българския си произход. В повечето от тези селища старият прабългарски език не е забравен. Ала най-показателни за неговия произход са етнографията и битът му - българските носии и шевиците, които са неповторими. Дори турските историци не крият българския характер на етнографията на това население, просто защото тя няма как да се скрие. И до днес една цяла планина в Анадола носи името Булгар даг, тоест Българска планина, която пък е още по-невъзможно да бъде укрита.
  • 124 тото

    1 0 Отговор
    Fake. С газов пистолет , стига бе , за кво ни заминават с глупости, не ни стигат м.....лите....
  • 125 Християн

    1 0 Отговор
    ХОРА ИДВАТ ИЗБОРИ ДПС ГУБИ ЕЛЕКТОРАТА СИ ТОВА Е ПОСТАНОВКА НЯМА ЛОША РЕКЛАМА.АКО ЩЕ УБИВАШ НЯКОГО НЯМА ДА С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ ИЛИ ПО ЛИШО ИГРАЧКА.
  • 126 хитлер

    1 0 Отговор
    сега цял ден с това ли ще се занимаваме....има и хубави филми по други телевизии
  • 127 Бербат Бербатов

    1 0 Отговор
    Браво много добра новина Доганчо е бързак и е по корав от Чък Норис ,слет този случай дасе отпусне малко в Банско със бирички и кебабчета на скара ,но мисля че той е по корав от бате Бойко но без да правят борба в някой есенен панаир няма да разберем.След тази новина ви препоръчвам порция пилешки крилца със биричка
  • 128 Християн

    1 0 Отговор
    Ахмед доган лети с хиликоптер защото го страх да се движи по пътищата охраната му е поне от 10 човека и как някакъв гащник ще се преближи до него с пистолет. Ако ще го убива може и да стрля от далеч ДА ОБАЧЕ НЯМАШЕ ДА ГО ЗАСНЕМАТ КАМЕРИТЕ. АХМЕД РАЗРИХМЕ ТЕ ХОРАТА НЕ СА ТОЛКОВА ТЪПИ
  • 129 Скарлет Монтани

    1 0 Отговор
    Инсценировка !!!
    За да събудят избирателите си преди изборите
  • 130 анти дпс

    1 0 Отговор
    а дали ще има съд за биячите бе ? сега тапия доган ще занимава цяла българия с него , да го гърмят , тоя ни обра държавата най много от всички
  • 131 гост

    1 0 Отговор
    Чиста уйдурма!
    Но зле скроена и още по-зле изпълнина!
    Жалки сте, ДПС!
    Една клика от вашите ви подмята както си иска вече 23 г.!
  • 132 китаеца

    1 0 Отговор
    Направиха ни бедни, а сега искат и да ни правят на тъпи.Всичко това ми напомня на времето когато се играеха така наречените "вечеринки " в селските читалища! И на децата им е ясно,че това си е жива постановка ,кой луд ще отиде да стреля по човек с газов пистолет и доколкото видях на кадъра , че за сигурност може би пистолета е на предпазител,и за къкво презареждани се говори. С първата част било ,каквото било,но екшъна започна след това. Уважаемия от мен Ютви Местан беше с приготвена предварителна реч и е вътре в нещата .Демокранично ли е това да пребият момчето и дори и да е престъпник си има правосъдие , а те да го раздават. Господин градския прокурор да не се прави на ущипана мома и веднага да се самосъзира и подведе под отговорност всички саморазправили се хулигани.Ако се окаже ,че момчето е психо тези всички трябва да си плащат , а ако ума и дупутати вън от парламента.
  • 133 анти дпс

    1 0 Отговор
    абе за какво ги търпиме тия бе ? пресконференции ли ? бягай на село бе дърво , сега му гледам мазната усмивка лелеле ужас къв цирк сме
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Истина или не

    1 0 Отговор
    Не се връзвайте на цирковите изпълнения
  • 136 Българин

    1 0 Отговор
    ДПС = КЛОУНИ В ЕВФИН ЦИРК
  • 137 патриот прокуден от родината

    1 0 Отговор
    Точно така това е вярно както е вярно че тия бългри не говорят мйчиния си език в Турция.Така ,че Доган ще ме извини ама в България национален език е българския.Никой не го спира да говори в дома си какъвто език иска,но на обществено място се говори българси.Имаме опит 5 века сме търпяли,а и те нали бяха в любимата им Турция където се говори майчиният им език,защо се върнаха,защо?
  • 138 ГОСТ

    1 0 Отговор
    ТОЗИ ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА ЧОВЕК КОИТО ИСКА ДА УБИЕ?ПРИ ТОВА С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ:))))ПОРЕДЕН ТУРСКИ СЕРИАЛ,НО РЕЧТА НА ДОГАН Е ДОБРА,ПОНЕ В ЧАСТТА КОЯТО ЧУХ,КАЗВА ГОЛЕМИ ИСТИНИ,НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРОИ В МОИТЕ ОЧИ
  • 139 България на българите

    1 0 Отговор
    само в турция променят името ни от България на Булгаристан,което е адски грозно и гнусно,ДЪРЖАВАТА НИ СЕ КАЗВА БЪЛГАРИЯ!!!Наричайте си мизернаъа държава както си искатрще,ние сме си БЪЛГАРИЯ.Иначе по темата-всичко е един недобре организиран цирк,по-скоро евтин сериал
  • 140 Трибал

    1 0 Отговор
    А онези Българи живеещи по право върху територията,наследена от дедите си,траките, наречена Турция,те нямат ли право да изучават майчиния си език,а са длъжни да говорят някакъв измислен език и да слушат проповеди от джамиите на ходжата?Във Търция има милионно българско население което също има право на майчин език господине циганин от с.Дръндар Доган!
  • 141 Трибал

    1 0 Отговор
    Селджушките турци заварват из Анадола карамани, лази, анадолски прабългари и други народи.

    От хрониките на Мехмед Нешри /средновековен турски автор/ и от Шахнаме /сага/ на караманите е известно, че турската общност от онези векове е сбор от карамани, лази, прабългари и селджудски турци.
    И до ден-днешен в Анадола има селища с чисто българско по кръв население, но което е турцизирано като бит и порядки. Въпреки всичко, това население носи историческия спомен за българския си произход. В повечето от тези селища старият прабългарски език не е забравен. Ала най-показателни за неговия произход са етнографията и битът му - българските носии и шевиците, които са неповторими. Дори турските историци не крият българския характер на етнографията на това население, просто защото тя няма как да се скрие. И до днес една цяла планина в Анадола носи името Булгар даг, тоест Българска планина, която пък е още по-невъзможно да бъде укрита.

    До кога ще си затваряме очите,и няма да прозрем истината а именно че Турция е Българска територия и там живее българско население имащо право също на майчин език!
  • 142 гостт

    1 0 Отговор
    или може би изценировката е направена от друга партия, за да се покаже,че е лесно юязвим,стига някой да иска да му направи атентат...
  • 143 Българин

    1 0 Отговор
    След като майчиния им език на някой "български граждани" е турски те, какво правят тука ???
    Най добре ще е да си ходят там, където го говорят този техен майчин език.
  • 144 цирк

    1 0 Отговор
    Факти бг , спрете се за сега в сайта има 6 статии за този палячо. Сигурно цяла седмица ще се говори за този смешник и така ще се отклонява вниманието на народа за основните проблеми.

    Коментиран от #160

  • 145 цирк

    0 0 Отговор
    Станаха 8
  • 146 госта

    1 0 Отговор
    Той ей този най-много ни разграби държавата!
  • 147 Балканджи Йово

    1 0 Отговор
    С ТОЗИ БРИЛЯНТЕН ХОД ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДС-МАФИЯ ОСИГУРИ ЧЕТЕНЕ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР НА РЕЧТА НА ДОГАН - НАЖИВО ПО НАЦИОНАЛНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ БТВ И ТВ7. РЕЧ, ИЗПЪЛНЕНА С ПОДИГРАВКИ КЪМ БОЙКО БОРИСОВ НАЖИВО ПО НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ ОТ КОНГРЕСА НА ДПС!!!
  • 148 Бул.

    1 0 Отговор
    Ако искаме България да е има Турция, никога не трябва да влиза в Европейският съюз,ако тя влезе сами ще я погребем,ако нашите политици са малко патриоти, трябва да има референдум дали Турция да влезе в ЕС.Гърците са наведени тях ще им опростят някой милиард,и няма проблеми ще ги подкрепят.Днеска има ЕС утре може да няма.Време е политиците да правят това което трябва ,да помислят за народа.
  • 149 zavaliqta

    0 1 Отговор
    vai vai vai kolko se zagrijili zavaliite za nqkakvi si fesofe i piskuli bez 4almi,6tom sa si talibani da si se trepqt mejdu tqx a vie si sarbaite 4ernoto brazilsko kaivence i im gledaite seira:)
  • 150 ПОСТАНОВКА

    1 0 Отговор
    КОЙ ИДИОТ СЕ ПРИБЛИЖАВА НА 1 МЕТЪР ЗА ДА СТРЕЛЯ С ПИСТОЛЕТ ?
    КОЙ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ ?!?!?!?!?!
  • 151 baipetc

    1 0 Отговор
    da go bqha grymnali no ne s pistolet ami s s edna bomba ta i drugite da namajat pokrai nego
  • 152 заза

    1 0 Отговор
    Този, който е избран за главната роля в този детски сценарий.
  • 153 асд

    1 1 Отговор
    язък
  • 154 българче

    1 0 Отговор
    жива инсинуация... само не ми е ясно тия всичките алабаши дето бият момчето като какви се изживяват... и няма ли някой да им потърси отговорност... ТОВА ЧЕ СА РОМИ ЛИ ИМ ДАВА ПРАВО ДА СКАЧАТ И ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ И ПАК ЛИ ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ КАТО НА ОБИКНОВЕННИТЕ ЦИГАНИ ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ЛИЦАТА
  • 155 гост1

    1 0 Отговор
    Взимате няколко евтини газови патрона и стреляте докато един не гръмне, слагате го в пистолетчето и ето ще правите "покушение" . Вие преценете ...
  • 156 137241

    1 3 Отговор
    СМЪРТ НА ДОГАН! ВСИЧКИ ОТ ДПС СА ЗА ПАТРОН! НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС В БЪЛГАРИЯ! ЗАРАДИ ОБРАЧИТЕ НА ДОГАН СТАНАХМЕ ТУРСКА ДЪРЖАВА. ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ.....

  • 157 гост

    1 0 Отговор
    Цирк и живо представление е всичко,като гледах самодоволната усмивка на Доган при отриването повторно на конференцията! Истенски атентатор така ли ще излезе с едно газово пистолече...Много евтин сценарий,Доганчо!
  • 158 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    На гара БУНУВО защо не стреляхте с газови пистолети по българските майки с деца!,а взривихте бомба и те УМРЯХА,хотела
    в СЛИВЕН,гарата в Пловдив,бомбата на плажа в ДРУЖБА!
    ДПС вие сте гадове и плюете по авторитета на останалите мюсюлмани в БЪЛГАРИЯ!
    /от името на авторитетни мюсюлмански фамилии/
  • 159 инигрант

    1 0 Отговор
    Вай вай куджа сейр, кьор фишек. Гледай те сега, как опозицията си прави услуги. ГЕРБ това неможаха да го предвидят. С един фишек два заека......

    Коментиран от #172

  • 160 дедо стефчо

    1 0 Отговор

    До коментар #144 от "цирк ":

    Като една от най-влиятелните политически фигури на Балканите определя агенция Ройтерс Ахмед Доган, срещу когото беше извършен опит за атентат в НДК. 58-годишният Доган е начело на Либералното Движение за права и свободи близо 25 години. Движението представлява етническите турци и другите мюсюлмани, които съставляват около 12 процента от населението в България. ДПС беше коалиционен партньор в предишното правителство, оглавявано от социалистите, припомня Ройтерс.
  • 161 Трибал

    1 0 Отговор
    След като циганската ДПС иска циганите да учат майчин език,защото чисто и просто турска нация не съществува,ги питам,имат ли право няколко милиона Българи живеещи на територията на днешна Турция по рано България,да претендират и да изучават майчиния си език Българския?След като говорим за права,българското население в Турция също има права!До колкото до мръсните цигани опитващи се да си правят държава тук ще им кажа най отговорно,да не си палят чергата на която спят сами!
  • 163 БУЛ.

    1 0 Отговор
    Четох документална книга за живота на най големият български банкер Атанас Буров,който е бил не само голям банкер но и голям българин,в книгата той казва,че малко преди освобождението са взети над 200 000 деца за яничари,аз вярвам ,че това е истина,да кажем не на партии които са вредни за България
  • 164 емигрирал

    0 0 Отговор
    insight job, галиба.
  • 165 naroda prai silata

    0 0 Отговор
    ey pree.aha taya d1rjava tiya jalturi :DDDDDDD
  • 166 да мре

    1 0 Отговор
    една тесла в циганската тиква му трябва на тоя м...л.....
  • 167 динчо

    1 0 Отговор
    Що ли ми намирисва на нагласена работа, да може да се вкара малко смут
  • 168 WALL STREET

    1 0 Отговор
    УБИЕЦА НА АХМЕД АМИН ЩЯЛ ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН В АЛЧНАТА ПРОСТА КРАТУНА - ГОЛЯМА РАБОТА ЕДИН П...Р ПО-МАЛКО !!!ДРУГИЯ ПЪТ ДА МУ ИЗПРАТЯТ СНАЙПЕРИСТ А НЕ ТЕАТРАЛЕН АКТЬОР !!!
  • 169 levski

    0 0 Отговор
    .a.ti sme6nite ohraniteli ,tapaci ,kogato trqbva6e gi nqma ,posle mnogo silni 20 kam 1 ,da i smotanqcite
  • 170 Бай хой

    1 0 Отговор
    Цецо пак се изложи.Тия поставиха момчето в безпмощно състояние и го изтезаваха.Трябваше незабавно да бъдат задържани за 72 часа.Как ГЕРБЕСКОТО управление ги стави да си проведат талибанския конгрес.Полицията е милиция.Как ще разследват атентата и побоя като участниците не са задържани.
  • 171 pop4eto

    1 0 Отговор
    според мен щеше да бъде по добре ако го беше гръмнал
  • 172 aha

    1 0 Отговор

    До коментар #159 от "инигрант":

    vsi4ko e predvideno pro4eti 5 varianta za razvitie na BG do izborite opisani v4era ot vestnik Уикенд!!!
  • 173 Другаря Благов

    1 0 Отговор
    Другия път да пробват с водно пистолетче....100% ще успее и определено няма да му засече патлака....АХАХАХААХА
  • 174 павлин павлов

    0 0 Отговор
    dano drygia pat yspeiat!
  • 175 куку

    1 0 Отговор
    Още един мандат в опозиция и ще се изтрепат взаимно в ДПС? То когато не си на власт и не /попълваш/ редовно партийната каса от държавната хазна започваш да се изнервяш? Пък и първо страдат /пешките/ дето проимаха на по 25 години строителни компанни с държавни поръчки.....
  • 176 Нова швабия

    1 0 Отговор
    ДПС по наше време щеше да изчезне за 60 секунди !
  • 177 Танита брбрб

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера едно,защо тези депутати,които ритаха така зверски момчето,след като то вече беше повалено на земята и не се съпротивляваше, не са ги задържали? Какво се случи с тях?Дори служите,след като е обезвреден!!! Не толерирам постъплата на младежа , но.....Какво ще се случи с него е ясно,а с политиците които го бият!?!?!?!??!
  • 178 EMSKI

    1 0 Отговор
    Атентатите в България са дело на комунисти и на мюсюлмани...извода е един,същите нямат място на тази земя!!!!!
  • 179 павлин павлов

    0 1 Отговор
    сокола за малко да даде фера
  • 180 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    Аз съм Турчин и от все сърце искам тоз да го убие някой но не със пистолет а мъчително.Това момче ако го видя ще го целуна по челото ЕВАЛА брат.Жал ме е ,че го бият така.И ЗА АТЕНТАТА 2 ДУМИ.100% Е ПЛАНУВАНО ОТ АХМЕТЧО или ЕРДОГАН ОТ ТУРЦИЯ НАРЕЖДА ДА ГО ЗАПЛАШВАТ ЩТОТО СЕ РАЗБИРАТ ПО ДОБРЕ С БОЙКО ОТКОЛКОТО С ТОЯ ЗАМИРИСАЛ ******.
  • 181 сггсдг

    1 0 Отговор
    чиста инсценировка на доган и дпс
  • 182 ............

    1 0 Отговор
    смешници да арестуват побойниците
  • 183 кико

    1 0 Отговор
    я да пуснат момчето да си довърши работата ама да му дадът по сериозно оръжие
  • 184 ДЙЙЙЙЙ

    0 0 Отговор
    da beshe go zastrelql toq kakva grozna mucuna ima shtel da ypravlqva na xodi si opravlqvai musulmanite
  • 185 ............

    1 0 Отговор
    КОЙ УБИЕЦ ЩЕ ТРЪГНЕ БЕЗ ПЪЛНИТЕЛ И НЯМА ПОНЕ ЕДНО КРУШЕ ДА МУ УДАРИ КАТО НЕ МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ ПОЛЗВАТ БЪЛГАРСКИЯТ ЕФИР ЗА ЦИРКАДЖИСКА АРЕНА
  • 186 Трибал

    1 0 Отговор
    Докато медиите ни занимават с този циганин,някой да се беше сетил да почете кончината на апостола Левски!!!Българино????Вечна му памет!
  • 187 Красимир Димитров

    1 0 Отговор
    Да беше си пуснал реклама по телевизията,а не с тоя евтин PR.
  • 188 Анонимен

    1 0 Отговор
    da go bqga grumnali.
  • 189 Анонимен

    1 0 Отговор
    da go bqha grumnali

    Коментиран от #193

  • 190 възмутен

    1 0 Отговор
    Много слабо сценично изпълнение. Дори и деца да бяха си играли, можеше по-истинско да изглежда. Излагат се и пред света. Поне ние сме им свикнали на простотийте и да ни крадат. Отвратен съм от ДС и от политиците и управляващите!
  • 191 румбо

    0 0 Отговор
    Куку е много прав-още един мандат извън властта и Сокола е мъртъв-ще го унищожат тези които са му дали мноого пари за разни неща и сега не може да им ги осигури.И тогава край на номерата му(като тоя)!
  • 192 Ина Стефанова

    1 0 Отговор
    Попитали радио Ереван , защо управлението в Турция и България е толкова различно. Радиото отговорило: „Защото в Турция има 5% грамотни и те управляват !!! А в България има 5% разбойници и точно те управляват!”
  • 193 ШОУ

    1 0 Отговор

    До коментар #189 от "Анонимен":

    Целта не беше да го гръмнат. Но се излагаме пред света.
  • 194 Полиция

    1 0 Отговор
    Тва е такъв цирк да го направат Доган герой ама не им се получи сега найстина ще загубат изборите завинаги след тоя цирк който спретнаха!
  • 195 В Народния Театър

    1 0 Отговор
    Ако някой е искал да го убие, щеше да изглежда като самоубийство! Сърдечен удар, застрелял се в кабинета си със собствения си пистолет, натровен от лекарства, употреба на наркотици....... С тая простотия се изложиха пред всички. Е това е нивото на нашите управляващи!
  • 196 АБВ

    1 0 Отговор
    Добре че не успяха, щях да си умра от срам че фесовете ни изпревариха.
  • 197 100%cork

    1 0 Отговор
    Евтин PR!Ако е искал да го убива щеще да си вземе нещо по така а не тази играчка дето от 2016 г. четиригодишните задължително ще си играят в детските градини.
  • 198 българин

    1 0 Отговор
    поредния тъп сценарий на ченгето от Държавна сигурност Ахмед Доган, страх ги е щото са на косъм дали ще влязат в парламента и сега си правят тъпите пиеси
  • 199 todor jivkov

    0 0 Отговор
    mom4eto e jertva na zagovor s cel povi6avane na reitinga na dps a na onia deto go ritaha im pojelavam da im izleznat po 20 cireq mejdu sedali6tnite muskuli i az da gi ritam dokato se prasnat i ne nakraq jalko 4e nestana oniq maznik na pile6ka 4orba jelaq mu krepko zdrave v bolnicata
  • 200 Пича

    1 0 Отговор
    Ей трябваше да му видят сметката на този фес!
  • 201 Трибал

    1 0 Отговор
    Убава работа ама баш циганска!
    И пак никой се не запита каква работа има посланика на Израел на тоя конгрес!?
  • 202 хитлер

    1 0 Отговор
    до 194...и ако си гледал новините един от тези "делегати" каза че в ПИСТОЛЕТА НЯМАЛО ПЪЛНИТЕЛ И ЦЕВТА НЯМАЛА ПАТРОН-направиха го пред някакъв холандски артист от някаква си партия там
  • 203 сдс

    1 0 Отговор
    Има Д П С има проблем няма Д П С няма проблем !!! Язък за момчето може да стане Мишо бирата !!! А тоя Сопола успя пак да ни оплюе пред света!!!!!
  • 204 ЕВАЛАТААА

    1 0 Отговор
    Ако можете да вникнете в символиката на този смел акт ще разберете ,че това е първия Българин , който реално прави нещо за народа ни , за нас Българите в България.Дано имаме куража да последваме този светъл пример и да престанем да сме страхливите мишки ,които сме
  • 205 ванкувар84

    0 1 Отговор
    500 godini ne vi li stignaxa a i sega pak sus vashite TURSKI seriali da se izlagame pred EVROPA .EVALA NA ADOLF XITLER.
  • 206 ИДИОТИ

    1 0 Отговор
    Пистолета няма ПЪЛНИТЕЛ!!!
  • 207 wagenwerks

    1 2 Отговор
    Боли ме К... за тоя помак помашки :)
  • 208 кик

    0 0 Отговор
    до 201 е как каква работа има юдейна н конгеса?нали броят секудните дореде измреме си4ко хуманнно по тяхната програма и са се сбрали да си поделят територията НИ
  • 209 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    tam kolko iz..t se e bila sabrala.
  • 210 Атанас Димитров

    1 0 Отговор
    falshiva rabota pred izborna reklama
  • 211 FRIDAM

    1 0 Отговор
    ЕВАЛАТААА
    (гост)
    Неутрално
    204 20:20
    19.01.13 Отговор Ако можете да вникнете в символиката на този смел акт ще разберете ,че това е първия Българин , който реално прави нещо за народа ни , за нас Българите в България.Дано имаме куража да последваме този светъл пример и да престанем да сме страхливите мишки ,които сме . ТАВА Е ИСТИНАТА
  • 212 asddsa

    1 0 Отговор
    pistoleta e bez pylnitel be kuv atentat vie ludi li ste kvi ste ???
  • 213 БЕН

    2 1 Отговор
    Пистолета да не е купен от магазин, "СТОКИ ЗА ЕДИ ЛЕВ"? То в България всичко е менте от Китаи .
  • 214 Xaxaxaxa

    1 1 Отговор
    Е.а ти пунта марата :D:D:D
  • 215 eeee

    1 1 Отговор
    ctcttctc eeee tova momche ne trabva da vliza v zatvora a da stoi pred Narodnoto subranie da napomnq na oniq kato ''TO dogan'' da ne zabravqt ot koi kradat
  • 216 кико

    1 1 Отговор
    СЕГА ТЕЗИ ДЕЛИГАТИ ОТ ,ДПС СИ ПРЕВИШИХА ПРАВАТА КОИ СТЕ ВЙЙ БЕ ГОСПОДА ЗАЩО БИЕТЕ 4ОВЕК КОЙТО НЕ ОКАЗВА СЪПРОТИВА ИМА СИ СЛУЖБИ КОИТО ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА НЕ ВИЕ ТОВА СИ Е НАСИЛИЕ
  • 217 kkk

    1 2 Отговор
    Къф е тоа пищов дето 2 пъти засича? Ай с...р- ясно е ,че няма патрони вътре и тва е най-гнусния акт на ПР. Намерили са го тва момче и са му обещали да му изчистят досието ,ако им направи тази услуга. Ние мое да сме от село ,но не ядем доматите с коловете и не си вадим картофите със земетресение. Сега ще ореват света тия фесове.
  • 218 Иван Белев

    1 1 Отговор
    циганска работа...тъпанара са всичките в тази зала...
  • 219 bkb

    1 1 Отговор
    da go bqha gramnali pone
  • 220 сър Джон

    1 1 Отговор
    Мисля , че е крайно време някой наш политик да обясни , било то и с добър тон , че нашата държава се казва БЪЛГАРИЯ . Не Булгаристан . С тия уж неволни грешки ни плюват право в лицата . Докога тия ще се подиграват с нашата ТОЛЕРАНТНОСТ А ? Много скъпия PR на Доган ще мине и сега , видиш ли не стана мъченик , ама иначе е герой . Дано Доган спечели изборите , та тогава да видим какво е етническа толерантност господин Борисоглу пардон Борисов .
  • 221 петко

    1 1 Отговор
    Прегледайте внимателно кадрите и наблюдавайте човека с белия пуловер на раета как уж му вади нож от задния джоб не го ли изважда от своя преден джоб с дясната си ръка?
  • 222 един луд

    1 1 Отговор
    Еиии много сте силни кога го държат бе ........ и умрялите мишоци . А ако му беше отнесъл кратуната дали щяхте да ми се правите на мъже
  • 223 gorge

    1 1 Отговор
    Газово пистолетче и то без пълнител ....голам атентат хахах е.аси пародията
  • 224 агт

    1 1 Отговор
    КОЙТО НЕ СЕ С4ИТА ЗА БЪЛГАРИН ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА СИ ХОДЯТ В ТУРЦИЯ ЕХ ЕХ КЪДЕ Е ТОДОР ЖИВКОВ ДА ИМ РАЗГОНИ ФАМИЛЙКАТА
  • 225 Късметлия

    1 2 Отговор
    Ех, тези скапани турски патрони. Да беше се обадил щях да му дам 2 лева за Немски с газ по рецепта на Хитлер.
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 спиро

    1 2 Отговор
    пълен цирк ! само СКАТ показаха и други кадри , как го извеждат непрофесионално и без белезници. абе пълен цирк
  • 228 Торпедо

    0 1 Отговор
    да си ходят тея в Турция там им е мястото
    Няма никъде в Евросъюза такава етническа партия латпо тая на Доган Никъде време е да се вдигне народа и да приключим с турцизмите...Багажа и за истамбула да ядът там ..........
  • 229 Трибал

    1 0 Отговор
    Познах че Местан ще поеме ДПС и това е жалка инсценировка ,водеща до добър мотив Доган да се оттегли от поста!
    А сега щели да търсят биячите на момчето!Нов цирк!Първо бият после търсят смях в залата!

    http://www.livenews.bg/Zashto-se-AtentatNa-Dogan.-.
  • 230 besta

    1 2 Отговор
    fesove van ot Bulgariq !!!!!
  • 231 ЖИВ ТЕАТЪР !

    1 1 Отговор
    ХОРА ПОМИСЛЕТЕ БЕ ТОВА СПОРЕД МЕН НЕ Е НИКАКЪВ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО !
    АКО ТОЗИ ДЕТО ИЗЛЕЗЕ ТАМ ИСКАШЕ ДА ГО УБИЕ МОЖЕШЕ ДА ГО УДАРИ С 5 КГ ЧУК В ГЛАВАТА ИЛИ ДА ГО МУШНЕ С НОЖ В АРТЕРИИТЕ ИЛИ ОЩЕ 50 ТАКИВА НЕЩА И ЩЕШЕ ДА ГО ПРЕЧУКА -ЗА ТОВА НЕ Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО ТОВА Е НЯКАКВА ПОСТАНОВКА,ИЛИ ТОЗИ ДЕТО ГО НАПРАВИ ТОВА ,ИЛИ НЕЩО НЕ Е НАРЕД С МОЗЪКА СИ ИЛИ НЕЗНАЕ КАКВО ТОЧНО ИСКА ДА ПОСТИГНЕ С ТАЗИ МУ ИЗВЪРШЕНА ГЛУПОСТ -ТОВА Е НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАЛЪГВАМЕ АКО НЯКОЙ ГО БЕШЕ ПОРЪЧАЛ ТОЯ ЩЯХА ДА ГО ВЗЕМАТ ПОНЕ ОТ КИЛОМЕТЪР И ПОЛОВИНА И ТО САМО С ЕДИН ИЗСТРЕЛ -ХОРА НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ ТОВА Е САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НИ ! НЯМА КОЙ ДА ИСКА ДА ГО УТРЕПЕ ТОЗИ И ТОЯ Е НЯКАКВА ПИОНКА В ДЪРЖАВАТА НИ !
  • 232 Голяма сцена

    1 1 Отговор
    най-тъпата сцена която съм виждал. Толкова тъпа и малоумна, че не знам дали има човек който би повярвал в това което се случи. Но явно ДПС са искали да им се излъчи и гледа конференцията от цяла България.
  • 233 хан аспарух

    1 1 Отговор
    Българи докога ще търпим тоя цирк тука трябва Пиночет 10 години военно положение да се изтеглят всички мутри от Булгария .БЪЛГАРИ ВДИГАЙТЕ СЕ НЕ ЧАКАЙТЕ НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ ДА НИ ОПРАВИ
  • 234 Потресен

    1 1 Отговор
    Ооо свещена простота ! По-жалки от това няма как да станат турците.....за пореден път трябва да ни стане ясно какво ни е историческото наследство! Не зная какви дивиденти ще донесе тази роля вменена на момчето, но ако знаеше как дебелаците ще се правят на мъже и ще го ритат зверски , нямаше да я приеме !!!
  • 235 Dimitar

    1 3 Отговор
    Пистолета е турски затoва :D
  • 236 гост1212

    1 3 Отговор
    А видео на български ще има ли или предаваме извънредно за Турция?!
    театъра не е измислен в детайли... който се разигра днес много пропуски направиха.
  • 237 Бай хой

    1 2 Отговор
    Политиците осъдиха нападението срещу политик.Никой от тях обаче не осъди нападението на политиците срещу беззащитният.Явно си мислят че другите са роби и могат да правят всичко без да отговарят за действията си.
  • 238 Трибал

    1 2 Отговор
    Знаете ли какво.Очаквайте подмяна на командния състав и в други партии,непозволени удари под кръста също,бомби,атентати,убийства,и каквото се сетите забавление предстои.Идват избори!Млеконадоя на овцете е важен критерии за добрия скотовъд.Спомням си за момчетата в Катуница,за бомбата пред Галерия,за загиналите дечица на великден,за бомбата в Света неделя ако щете,и много други!Шоуто предстои!
  • 239 БГ

    1 2 Отговор
    По-нагласена работа не съм виждал. Жалки са тия рендета.... Лошото е, че сме страхлив народ и не можем да се вдигнем на протест или квото и да е...
  • 240 xaxaxax

    0 1 Отговор
    em malko po dobree e anadolu ot kolkoto v Bg bodala.
  • 241 ha taka

    0 1 Отговор
    ako bulgarin beshe strelql shteshe da e mrutva......
  • 242 истината

    2 1 Отговор
    А КАКВО НИ ЧАКА КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ТЕЗИ ЗАЕДНО С БСП И КУНЕВА ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА?????
  • 243 ss waffen

    4 1 Отговор
    ЧОК СЕИР, КОДЖА САКАТЛЪК
    ПИЩОВ КАРЪК АХМАК УЙДУРМА Таз година газов пистолет,догодина гранатомет
  • 244 ha taka

    1 1 Отговор
    ako bulgarin beshe strelql po dogan to dogan shteshe da e mrutav, a dogan jiv li e? jiv e, to znachi che bulgarin ne e strelql po nego
  • 245 nilola

    1 1 Отговор
    cqla evropa vidq kak se izlojihme,nahvarliha se odgore mu kato divaci.v takava sitoaciq se arestuva a da ne govorim 4e imam samneniq 4e e platen piqr i samo dogan i opredeleni hora sa znaeli a za ostanalite iznenada a i dogan kato ninja mu hvana rakata

    Коментиран от #247

  • 246 хитлер

    1 1 Отговор
    това беше целта на тази постановка-да се оплюе българия,за това пистолета не гръмна и добре че не гръмна щото щяха да си имат свети доган с паметници навсякъде
  • 247 турчин

    1 1 Отговор

    До коментар #245 от "nilola":

    Ами, да, НЕКА ВИДИ ЦЯЛ СВЯТ театъра, който ни изиграха дпс-то. Повече от явно е, че е театър, но ЛОШО ИЗИГРАН! Защо? - евтин PR! Само че сега дпс изгуби още повече от своя електорат.
    Това е началото на краят на дпс.

    Коментиран от #248

  • 248 999

    1 1 Отговор

    До коментар #247 от "турчин":

    стискам ти ръка за тези думи
  • 249 Стайко

    1 1 Отговор
    Куфар (сак), Гара(автогара), Истанбул(Анкара)
  • 250 Goshicha

    1 1 Отговор
    Ако това беше планувано убийство от професионалист щеше да го застреля от разтояние , а не да се доближава до него. Всичко в тази държава е един театър от които страдат всички българи.
  • 251 Янко

    1 1 Отговор
    Ей размина му се на този дядка!
  • 252 drebniq

    1 1 Отговор
    абе тея хора кво ни заблуждават с това покушение чист фарс как някои ще прави атентат с газово оръжие.пък и делегатите се изложиха пред цял свят като почнаха да се саморазправят с атентатора и после някои хора от тях ще станат депутати кво да говорим средновековие сред ДПС
  • 253 qqqqqq

    1 3 Отговор
    Много зле изиграна постановка. Пореден социален експеримент.
  • 254 българин

    3 1 Отговор
    Дали Доган щеше да реагира така ако знаеше че пистолета е боен
  • 255 българин

    1 0 Отговор
    Господин главен прокорор имате лицата на побойниците да видем като нов главен прокорор как ще се справите ще имали наказани за побоя на Енимехмедов или туците пак ще останат не наказани
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 съд

    1 0 Отговор
    ПОБОЙНИЦИТЕ НА СЪД НАЛИ ЗАКОНИТЕ СА РАВНИ ЗА ВСИ4КИ КАТО ЩЕ СЪДЯТ МОМ4ЕТО ДА СЪДЯТ И ТЕЗИ КОИТО ГО БИХА КОГАТО НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАШЕ А СЕ ПАЗИШЕ ДА НЕ ГО БИЯТ ТАКА 4Е БИЯ4ИТЕ В СЪДА
  • 258 сссс

    1 0 Отговор
    Ще започва нов турски екшън сериал със заглавие Йок съчма и това му беше трейлъра аххаха хахахахх:)
  • 259 Ауди

    1 0 Отговор
    Що не го утепаха ........
  • 260 mp3

    1 0 Отговор
    Това май е режисирано.Ако щеше да убива, пистолета нямаше да е газов или да засече.Бомбата в Бургас как не засече? Охраната на Доган къде зяпаше? После пък се направиха на американци и взеха 50 души да ритат момчето/ то повечето толкова и можеха да ритат :))/.
  • 261 гризли

    1 0 Отговор
    ДЕЛЕГАТИТЕ ГОЛЕМИТЕ БИЯ4И В СЪДАААААААААА
  • 262 Пешо

    0 0 Отговор
    Поредния прах в очите толкова ли за малоумни ни мислят турчолята та ни предложиха този лош цирк.Та даже един се беше толкова увлякъл в боя че му събу гащите да го оправя.Сигурно освен за побоя и цирка който го гледахме му бяха платили и да го оправят.
  • 263 пешо

    0 0 Отговор
    На Лютви Местан трябва да се потърси отговорност за насаждане на етническо напрежение .С каква злоба говореше .Бойко завриго в кучи Г.З.
  • 264 д.н.

    0 0 Отговор
    Сънародници,нека не забравяме,че наближават избори.В последно време ДПС не се изявява в публичното пространство колкото би им се искало,а са някъде в периферията.С този цирк отново се заговори за тях и напомниха,че съществуват.Някой умен човек беше казал,че лоша реклама няма.Явно и Доган го знае и вижте какво показно зрелище ни спретна.А юнака явно е получил достатъчна сума за да изтърпи последствията.И ако мислим като зрели хора може да връчим на актьорите една бодлива малинка за всички избори занапред.
  • 265 българин чужденец в българия

    0 0 Отговор
    До кога ще търпим БЪЛГАРИ !??????
  • 266 boi

    0 0 Отговор
    Тия, където скочиха да бият момчето заслужават да бъдат наказани. Честно ли е да му скачат 30 души? Какво стана със законите в тази държава... щом стигнахме до там тези които минават за престижа на държавата да пребият човека от бой и държавата не обърна внимание на това. Как ще се покажат тия побойници утре в Европа, няма ли да ги е срам от постъпката им, че се държаха като някакви прости уличници?
  • 267 ива

    0 0 Отговор
    колко много глупости са изписани и колко всеки се прави,че разбира от право, от следствие и от това да ли е инсценировка или не,това,което видяхме. Интересно е ако това не беше срещу Доган, а срещу Бойко Борисов, какво щяхте всички вие да пишете? Защо не разсъждавате да ли въобще има сигорна охрана на такива лица/ независимо от това кои са/ и как тази охрана е действала в този момент?Защо всички смятате,че това оръжие е негодно да убие човек? Защо никой от Вас не поиска да направи експеримент и да застане срещу такова оръжие и други да го натисне и да видим всички ние останалите в страната какво ще стане, да ли вие умници,които считате,че е инсценировка ще останете живи или ще бъдете осакатени или с избити очи? Очаквам някой от Вас да направи този експеримент и да покаже на всички нас,че това е едно безобидно оръжие и че няма нищо страшно.Аз не бих се съгласила някой да го насочи срещу мене и да чакам спокойно,че нищо няма да ми се случи. Престанете с тази омраза към тези хора, които са като нас българите и тогава,че те имат помежду си проблеми да си ги решават, но не да заставаме зад гърба на един престъпник, който се оказа наркоман, грабител, който сега във вашите очи е някакъв измислен герой.Един човек, който иска да убие другиго, не може да бъде положителен герой и е чудно защо всички го защитавате, само, защото е искал да убие Доган? Тогава защо се възмущавате,че са го сритали повече, а не се възмущавате,че е искал да убие човек? Чакам да видя желаещ да направи инсценировка и да застане срещу такова оръжие и някой да стреля срещу него, за да видим инсценироовката.Има ли такъв смелчага, а може някой от органите,/психолози от МВР/които лансират тази теза ще го направи този експеримент и ние ще гледаме сеира му?Чакам!!!
  • 268 Христо

    0 0 Отговор
    Всичко,което казвате е вярно и се учудвам, защо се коментира само боят след случката, а не самата случка и самият нападател? Какво наистина ли тези хора считат,че този хулиган и престъпник,видно от свидетелството му за съдимост следваше да направи това,което всички видяхме и се ужасихме?Защо никой не казва какво би станало ако наистина беше на партиен българсик конгрес на някоя партия и каво мислите ,че биха направили българите участници в този кворум?Същото, което направиха и делегатите на ДПС, щяха да изпаднат в ярост и да го набият. Така,че ще видим как прокуратурата ще докаже тяхната вина , като се има предвид случката и изпадането в амок на тези хора? Сигорно те никога не биха постъпили така ако всички беше нормално, но случаят беше ненормален и всички го преживяхме,глупост е това,че е инсценировка, никой не действаше като на театър , а като на нещо,което се случва пред очите ни и всички изпитахме ужаса на Доган, от насочен срещу него пистолет, защото едвали има нормален човек, който няма да се уплаши и да преживее това,което той преживя от насочен пистолет много лесно е след това да си развихряме фантазиите и да определя ме защо с такъв пистолет, да ли е искал да го убие или да го сплаши и никой не може да каже какво щеше да се случи ако не беше засякъл пистолета , а всички видяхме, че това се случи и не е нагласено.Хайде да приемем всички да се направи експеримент от някой от Вас" храбреци" и да видим да ли нищо нищо няма да се случи.Чакаме!!Публикувайте го, кога ще го направите и да гледаме всички останали какво ще се случи!!ДАНО СИ ЖИВ СЛЕД ТАКЪВ"ЕКСПЕРИМЕНТ" С ТАКЪВ "НЕГОДЕН" ПИСТОЛЕТ!!
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове