Last news in Fakti

21 Януари, 2013 08:55 8 392 12

Гяуров: Енимехмедов или има психически проблем, или е взел много пари

  • доган
Гяуров: Енимехмедов или има психически проблем, или е взел много пари - 1
Снимка: БГНЕС

Октай Енимехмедов – мъжът, който опря пистолет в главата на Ахмед Доган на конференцията на ДПС в събота, или има психически проблеми, или е получил много пари, за да посегне на политика. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия депутатът от "Синята коалиция" и бивш директор на Националната служба за сигурност Димо Гяуров.

Той подчерта, че за охраната на Доган в последните години България е похарчила милиони. Разходите за опазването сигурността на вече бившия лидер на ДПС възлизали на 2,5-3 млн. лв. на година.

Гяуров бе категоричен, че опитът за покушение над Доган не е продиктуван от „езика на омразата”, какъвто бе коментарът на Лютви Местан.

„Някои представители на ДПС се опитаха да вменят вина на българския народ и мисля, че трябва да се извинят за това. Цялото ръководство на партията трябва да промени поведението си незабавно”, заяви още Гяуров.

От своя страна журналистът Валерия Велева пък коментира, че от този акт загубиха и ДПС, И ГЕРБ, и България като цяло. И сподели мнението на Гяуров, че е изключено да се говори за омраза, особено на етническа основа.

„Насилието над Енимехмедов трябва да бъде заклеймено”, каза още Велева.

Социологът Мирослава Радева пък заяви, че „целта на нападението е била да покаже, че никой не е недосегаем”.

„Доган много забави оставката си, защото отдавна тежи на българското политическо пространство”, коментира още социологът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    1 0 Отговор
    Поредният театър в българското политическо пространство....
  • 2 петьо

    1 2 Отговор
    НЕ мисля че ГЕРП губят нещо от това че в дпс се стрелят помежду си а този местан го видяхме всички колко е нагал и подал .Какъвто доган такъв и местан.
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Д.Гяуров никога не е бил директор на НСС.Направете справка и правете правилни пудликации...
  • 4 полиция

    0 1 Отговор
    Да ГЕРБ загубили че турчята се гърмат и вече и неговите хора го мразат доганя мале колко много загубихме ще падна от смях едно е ясно никога ДПС няма да е на власт след като се видя че губат и техния електорат!!
  • 5 Alpha Andromedae

    1 0 Отговор
    Димо, психическият проблем се нарича "младост". Забравил си и ти какъв си бил, всички сме (били) !!!
  • 6 заза

    1 0 Отговор
    Хора ,като вас ни доведоха до психически проблеми.
  • 7 кик

    0 0 Отговор
    направете паметник на доган и кръстете град на него в знак на съпри4астност
  • 8 drakula

    0 0 Отговор
    трагедия, надежда за публичност, завис, порода помашка, само и единственото нормално ще е като почнем да ги качваме по околомръсното забити по осветителните тела на живо и за показ, така поне ще дадем история на неуките поколения какво значи "Турчин" и как трябва да бъде третиран за векове непред, ако желаеме и милеем за родното си място. не заслужават да имат сянка под слънцето.
  • 9 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е ВЗЕЛ МНОГО ПАРИ И ТО ЛИЧНО ОТ ДОГАН . СЕГА ЩЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И Т.Н. ВАЖНОТО Е ДОГАН ДА БЪДЕ ЖЕРТВА А МОМЧЕТО ЗА ЕДРО ХУЛИГАНСТВО ЩЕ ВИДИМЕ УТРЕ КАКВО ЩЕ КАЖАТ ПО НОВИНИТЕ ЗАЩОТО ЩЕ МУ СЕ ГЛЕДА ДЕЛОТО . ДАЖЕ ЗА ПО-ДОСТОВЕРНО И ПРЕДСМЪРТНО ПИСМО НАПИСАЛ ТА ДА ИЗГЛЕЖДА ЧЕ НИКОЙ ДРУГ НЕ Е ЗАМЕСЕН - БРАВО . ОБАЧЕ СТЕ СЛАБИ ШАХМАТИСТИ И ТОВА С ГАЗОВОТО ПИСТОЛЕТЧЕ КОЕТО УЖ НЕ МОЖА ДА ГРЪМНЕ Е МНОГО СЛАБ ХОД - КАКТО СЕ КАЗВА ШАХ И МАТ . ВИЖ АКО МУ БЕШЕ НАБИЛ ДВА ТРИ ПА МАКАР И ГАЗОВИ ПАТРОНА В ГЛАВАТА ТОГАВА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ВЕРСИЯТА ЗА НАПАДЕНИЕ ПОРАДИ ЛИЧНИ ПРИЧИНИ ! НЕ МОЖЕ ДА КУПИ НОВ ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ А ПАТРОНИТЕ СТАРИ И СДУХАНИ НАЛИ...? ДАЖЕ МОЖЕШЕ ДА ВЗЕМЕ ПИСТОЛЕТ СЪС СЪЧМИ И ДА МУ НАПРАВИ ГЛАВАТА МЕКА НА ДОГАНЧО ОБАЧЕ НЕ СТАВА ЗАЩОТО ВЪЗДУШНИЯ ПИСТОЛЕТ НЕ ЗАСИЧА И ТОГАВА СТАВА ЗЛЕ ЗА ШЕФА НА ДПС . А ТОЙ НЕ Е ТОЛКОВА ЛУД ЧЕ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ДА МУ НАПУКАТ КАНЧЕТО С ЕДНА ДУЗИНА ОЛОВНИ ЧАШКИ . СТАВА ПРЕКАЛЕНО РИСКОВО ... НАЛИ ДАЖЕ ЧАК НЕВЪЗМОЖНО РИСКОВО . ТА ЧОВЕК КАТО СЕ РАЗМИСЛИ И ВИЖДА НЕЩАТА КАК СА СЪШИТИ С БЕЛИ КОНЦИ . ДОГАНЕ НЕ ТИ ЛИ СТИГНА ТАЯ ПУСТА ВЛАСТ НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ НЕ СЕ ЛИ НАКРАДЕ ??? СТИГА ЦИРКОВЕ СТИГА ОЛЕЛИЯ АМИ ВЗЕМИ ЧЕ СЕ МАХНИ ОТ ТАЯ ПОЛИТИКА И СЕ СКРИИ НЯКЪДЕ КЪДЕТО И КУЧЕТА НЕ МИНАВАТ ЧЕ НЯМА ЧОВЕК В ТАЯ КЛЕТА ДЪРЖАВА КОЙТО ДА КАЖЕ ДОБРА ДУМА ЗА ТЕБЕ - МРАЗЕН ЧОВЕК СИ ТИ И СЕ РАЗБРА ЧЕ ОСВЕН ДА ПЛЕТЕШ ИНТРИГИ И ДА ПРИСВОЯВАШ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ ... ЖАЛЪК КРАДЕЦ .
  • 10 Симеон Ханджиев

    0 0 Отговор
    Театърът е ясен на всичкини,дано както пишете парите да са достатъчни за да се реши на този спектакъл нападателя.Съд за биячите които дори го ритаха.
  • 11 патриот

    0 0 Отговор
    До кога народът ни ще търпи тази сган,няма ли да се предприемат адекватни мерки,без да робуваме на чужди интереси.
  • 12 грозен

    0 0 Отговор
    Ето какви разумни разходи се правят : България е похарчила милиони. Разходите за опазването сигурността на вече бившия лидер на ДПС възлизали на 2,5-3 млн. лв. на година.Браво то за това се вдига процента на икономическият възход затова в БГ.има само телохранители,застрахователи, банкери,мобилни оператори,администрация,полиция,и политици, това е най работещия икономически механизъм-изхранването и отглеждането на циганите също е важен фактор да не забравяме че те имат право само да получават без нищо да дават . въобще сме голяма трагедия но с икономическо мислене и растеж,и още нещо да не забравяме командировките на народните ни избраници те също не са за подценяване стотици милиони за обиколки и работни /срещи горещи / и до кога така вече 24 години едни и същи безобразия на гърба на гладния и обезверял българин се вършат куп глупости и безобразия ,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове