Last news in Fakti

23 Януари, 2013 13:35 24 644 34

Американски шоумен се гаври с нападението над Доган

  • доган-
  • видео-
  • пародия-
  • нападение

Клип, пародиращ опита за покушение над вече почетния лидер на ДПС Ахмед Доган по време на Осмата конференция на ДПС, събра над 2.3 милиона гледания в мрежата.

Видеото влезе в програмата на най-популярното онлайн предаване за куриозни видеоклипове - Equals Three.
Предаването „=3” на американския актьор и блогър Рей Уилям Джонсън всяка седмица представя по 3 клипа от най-популярните в мрежата, правейки забавен коментар върху всяко едно. Общо клипчетата от неговото предаване досега са гледани от над 1 млрд. души.

„Мразите ли, когато някой се опита да ви убие? Е, аз мразя”, започва Рей коментара си преди клипа и започва да обсъжда нападението над Доган от втората минута.

„Всъщност от клипа не се разбира дали Октай нарочно не дърпа спусъка или оръжието засича, но разбрах, че пистолетът е газов. Да не би да стреля с пръдни”, допълва в коментара си шоуменът. Каратистките умения на Ахмед Доган също са под светлината на прожекторите.

Рей Уилям Джонсън обръща внимание и на последвалия побой над Октай – истински драматичната част от материала, в която „старци скачат върху нападателя и го спукват от бой с бастуни и с много други неща“.

"Представете си българската версия на холивудска продукция, наречена "Нападението на Ахмед Доган". Добра работа, между впрочем. Той нокаутира нападателя брилянтно!"

Най-трудната артистична задача за водещия обаче се оказва да произнесе имената на Доган и Енимехмедов, но той почти успява да произнесе някои звуци правилно. 

В края на видеото Джонсън саркастично добавя: „Такова нещо не съм виждал никога през живота си. Ето така те правят нещата в България. Вие не разбирате тяхната култура, затова не ги съдете“.

Според шоумена това е едно от най-депресиращите видеа, които е гледал, затова решил да го смени с клипче на куче, което танцува салса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Смит

    1 2 Отговор
    Посрамиха ни братята турци, посрамиха България. Линча приличаше, на тези които се правят в останалия мюсюлмански и в животинския свят, а именно жертвата лежи безпомощна, а десетки се опитват и често успяват да я екзекутират. БРАВО БРАТЯ МЮСЮЛМАНИ!
  • 2 Самоходен Хамбургер

    1 2 Отговор
    А пЪ хАмериканците пЪ са мнооо Убави :) :) :)
  • 3 Ултра_парафинов

    1 1 Отговор
    Да се гаври ! Сега е мой ред : ) По - добре , че е засякло за разлика от многобройните американски изцепки от сорта на "мъж застреля 15 човека и се самоуби ; ) и след това оревават целия свят да им съчувства на т*пата система
  • 4 Марио

    1 1 Отговор
    Мале мале много сте зле Рей използва много сарказъм изкривяваш истината Ирина за да се чувстваме опозорени!
  • 5 bulgarian

    1 1 Отговор
    Я да я триете тази новина, бързичко!
    Явно нямате никаква идея какъв тип клипове прави Рей, ама НИКАКВА!
  • 6 comment

    1 1 Отговор
    Втасахме я, да ни дават акъли и да ни критикуват хора от нацията, която е изпозастреляла и изпотрепала сума свои президенти и известни политици. Тия 'х'американци наистина нямат спирка в простотията и наглостта си.
  • 7 менте

    1 0 Отговор
    Станахме за смях.На брат му ферарито не запали,а на него пистолета не гръмна-турско менте.
  • 8 Петър Седларов

    1 1 Отговор
    Ако след месец,го дават тоя по телевизията с новини,че е зверски пребит и премазан,да знаете,че съм аз... Елате да ме намерите ! Да ви "обясня" и който проявява желание,може и да му покажа какво му се е случило !!!
  • 9 D0kT0pA

    1 1 Отговор
    Вие нормални ли сте????? Някакъв с неясна раса прозря че всичко е сцена от сумати и километри а в България го направихте герой Доган..... Наистина след случилото се и обществената реакция и реакцията на съдебната система по отношение на (както трябва да ги наричаме) българо мохамеданите които пребиха "УБИЕЦА!!!" просто нямам думи... Досега мислех че живеем в една пародия и всички се гаврят с обществото ама след това вече думата гавра е твърде малка.... И да вметна към Гигова... Не тъпия американец се гаври с нас! Ние се гаврим със себе си да търпим повече от 20 години простаци и наглеци да ни управляват!
  • 10 djendi

    0 0 Отговор
    Без коментар
  • 11 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    ТАКЪВ ГАФ НЯМА ПО СВЕТА . УБИЕЦ ЗАСТРЕЛВА ЧОВЕК ИЛИ ХОРА -ТОВА ВСИЧКИ СМЕ ГО ЧУВАЛИ И ВИЖДАЛИ НО УБИЕЦ ОПИТВА ДА УБИЕ ПУБЛИЧНО ЛИДЕР НА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ С ... ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ ... (?????) ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА ! ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ПОДИГРАВКИТЕ ЗАЩОТО ТЪРПИМ И ДОПУСКАМЕ ПРАСЕТО ДОГАН ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА В БЪЛГАРИЯ !
  • 12 Приятел

    1 0 Отговор
    Явно ДПС е (извинете за израза но) "боклуческа партия" вече самите турци отказаха да са с тях. Само правят далавери тия от Кържалийската област, защото там е роден ДПС. Вече се срамуват самите Мюслюмани от това че вече ДПС не ги поткрепи, а ДПС подкрепва само които са на власт ,а за народа нищо! Явно дойде време че ДПС да остане в историята... Стига са крадели парите!
    Но разбира се че в България няма закон и както всички знаем така няма да върви всеки бяга извън граница защото няма пари ,работа и всичко е абсюлютно е КОРУПЦИЯ!!!
  • 13 waza

    1 0 Отговор
    Цял свят да им се смее. Срамота!
  • 14 заза

    1 1 Отговор
    Щом далечните Американски братя се гаврят с нас ,направете си извод за какъв ЦИРК става на въпрос.Гледам в момента как БСП плескат на мазника Местан.
  • 15 полиция

    1 0 Отговор
    Ми да ужас ама па е смешно ма те са си смешни!!
  • 16 ХАХА

    1 0 Отговор
    хахахахахаха много добро!
  • 17 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Това е ДПС !Ако нашите политици са дупета и гледат "хапката"от
    своята дейност!то целия свят доразбра за НАС!...Голем смех!!........
    МНОГО ЩЕ НИ РИСУВАТ КАТО КЕНЕФ,НЕ САМО В БРЮКСЕЛ !..............
    ..........иска ми се да последвам ТЕДИ МОСКОВ !......,може би това ще стане на стари години в Унгария!
  • 18 гост

    0 0 Отговор
    стига бе просташки мисли
  • 19 хитлер

    1 0 Отговор
    уахахахахахахахахаххаахахахаххахахахаха
  • 20 балканджия

    0 1 Отговор
    не знам защо се връзвате на тези американски халосий.този малък лигльо е част от американската простотия която ни залива всеки ден.уау -бау-мяу и темподобни маймунджилъци
  • 21 troll

    0 0 Отговор
    И това за културата не го каза Рей а трола.Тъпа статия като цяло за триене е.
  • 22 Радо

    1 1 Отговор
    Какъвто е политика г-н Ахмед Доган, такъв е и атентата срещу него .
    Измислен .
    Управляващ премиер, г-н Бойко Борисов, бивш комунист и мафиот .
    Опозиция, г-н Сергей Станишев, комунист и мафиот .

    Освен да ни се смеят чужденците, не знам какво друго им остава .
    Затова не влизат западни фирми в България, ние сме за смях в очите им .
  • 23 хахо

    0 0 Отговор
    а бе това момче не ми се вижда много в ред.като нищо може да застреля 10-15 души извън студиото
  • 24 Стар Българин

    0 0 Отговор
    И ся какво, целият свят ще мисли, че България се управлява от такива турци. Само накрая , като се пробва да ми каже името на Доган, ми стана ясно..

    Всичко възможно правят да посрамват Родината.

    Коментиран от #26

  • 25 хахо

    0 1 Отговор
    що се връзваш на тоя келеш
  • 26 Стар Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Стар Българин":

    "да мУ каже"
  • 27 иванов

    0 0 Отговор
    Два пъти съм заплашван с газен пистолет, един път с газен пистолет, спрей , заострена отверка и метална тръба , пръскан с спрей много по-силен от газ. пистолет ...от гавазите на комунистите и етническите комунисти . Не не съм взивявал подлези влакове и др. не съм убивал хора ,не съм откраднал 2 000 000 000 и не съм ги дал на дпс .... исках да спася две предприятия от бесепар - депесарската простотия !!! не успях....оплаках се в милицията ...никой не ми обърна внимание

    Коментиран от #28

  • 28 i_marto

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "иванов":

    Нещата за жалост не отиват към по-добро. Повечето хора мислят, че ако си власт трябва да крадеш, щом другите го правят защо не и те.
    Сами се поставихме в ситуация в която тъпа Мутра е начело на една държава. Главната му функция е да реже ленти така, че Коза Ностра да си имат по-модерна столица.
  • 29 Bastor

    0 0 Отговор
    Не виждам защо го смятате за гавра. Цялата идея на това "предаване" е да се забавляват хората със смешни клипчета от нета (особено т.нар. Viral Videos ака такива, който се разпространяват бързо като "вирус" и всеки ги е гледал)

    Трябва да признаете, че нашият е най-провалените опити за вземане на живот на политик.

    Това че заради тия дебили сега стотици хиляди западняци ни мислят за резаци е друго.

    А цялата история, че не е в ред - ми не. Просто си знае таргета ( нещо, което ако трябва да сме откровени нито един наш шоумен не прави...е може би освен гадателките) и сервира това на което се радват 12-18 годишните.
  • 30 бай Георги

    0 0 Отговор
    Ами ще се гаври,ми!Цял свят разбра,че това беше цирк,само българските политици го взимат на сериозно.Ама май и те са в играта!
  • 31 Деси

    0 0 Отговор
    Аз гавра не видях. Даже се забавлявах искрено. Кучето е много сладко
  • 32 Гост

    0 0 Отговор
    Чудят се каква “сензация“ да направят вече... Човека нито се подиграва нито има нещо против нас. Точно ВИЕ (медиите), които го плюете не сте се информирали достатъчно!
  • 33 ахааа

    0 0 Отговор
    Само не мога да разбера защо всички американски водещи се правят на идиоти? Това ли харесва американската публика?

    А относно другото: Естествено, че ще се подиграва с Доган. Беше си тъпа постановка!
  • 34 uiiiii

    0 0 Отговор
    Драги Bastor, като пишеш за Viral Videos вземи се информирай и пиши точно какво означава думата Viral. Та било то видео, статия, книга или изобщо думата viral marketing.
    Жокер ти давам : Това че се разпространява като вирус е адски далеч от истината :)))

    По темата : Евала на американците! Вземете се научете от тях как се правят някой неща. Не им се сърдете че ни иронизират. Политиците ни са такива и жалката истина е че референдуми, избори, всичко е ала бала ви казвам. Кервана си върви, кучетата си лаят. Ако имах сила да спра всеки един да гласува щях да го направя и знаете ли какво щеше да стане? Щеше да има пак 60-70% изборна активност с ясен резултат. Така е било още по тошово време, така е и сега, така и ще бъде. Решението? Забавлявайте се и правете нещата които ви правят щастливи. Оставете политиката. Тя е за други хора :)