Last news in Fakti

25 Януари, 2013 09:19 21 422 131

Борисов: С какво съм заслужил да ми пратят кромид лук?!

  • бойко борисов-
  • аец "белене"-
  • вмз-сопот
Борисов: С какво съм заслужил да ми пратят кромид лук?! - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов коментира положението във ВМЗ-Сопот в студиото на бТВ, като каза, че е направил поне 100 съвещания, за да спаси работниците, които години наред са вегетирали. Стана дума и за "жента с пръстените", за които Борисов каза, че не се интересува откъде са й. "С какво съм заслужил тя да ми прати кромид лук?! Що не прати на Станишев", риторично попита министър-председателят, като заяви, че и той има нерви. "Дойде ми в повече!", призна Борисов, извинявайки се на "госпожата", но изтъкна, че очаква и тя да му се извини.

„Ако Станишев е искал да строи ядрена централа, е щял да подпише договора между 2006 и 2007 година”. Така премиерът Бойко Борисов коментира пред бТВ основната тема в момента - водопада от информация, който се изля по проекта „Белене” в седмицата на референдума.

След ваденето на кашони и стенограми по темата от страна на управляващите в четвъртък на показ излезе меморандум, който „червените” изтълкуваха като доказателство, че още през 2010 година Борисов е знаел, че цената на централата е 6,3 милиарда евро.

Министър-председателят дойде в студиото на „Тази сутрин”, подкрепен от икономическия и образователния министър, тъй като в министерството на Делян Добрев нямал доверие на никой друг, а самият министър „носел документите като пощальон, прибирал ги и спял с тях”.

С обяснението, че е „опитен човек”, който знае, че рано или късно може да се спекулира, и слагайки очила, тъй като „сутрин почнал малко да не вижда”, премиерът цитира част от текста:

„Целта на този меморандум е единствено да се изрази желанието на страните за взаимно изгодно сътрудничество в рамките на проекта(...) Този меморандум не ражда никаква форма на отговорност”.

Целта на Станишев, според премиера, била да изкара всички маскари - БСП "безспорно са лоши, но искат и нас да ни изкарат такива".

Наблягайки на опита си да бъде „максимално пунктуален” министър-председателят обясни, че замисълът на централата е от 1986 година. След това се правят три първи копки, а в един момент тогавашните управляващите решават, че след спирането на реакторите в Козлодуй същото може да се случи и с тези в Белене.

Тогава според премиера започва порочността на този проект: „Вместо да си направят конкурс, те решават, че ще сложат малко по-нови реактори. Те обаче не могат да влязат в построеното. Връщат ги на безценица в Русия за някакви жълти стотинки, което финансовата комисия доказа, че е така”.

В продължение на своя коментар Борисов за пореден път благодари на Станишев, който в периода 2006 и 2007 година е „проявил характер” и не е подписал договора за новата централа. Слагайки Първанов и Станишев в „един пакет” за посочения период, премиерът обяви, че не е получил отговор на задавания от него въпрос – на какъв инфлационен индекс е била договорена централата.

"По време на президентските избори, тогава публично му се извиних на г-н Местан за своята недискретност. Сутринта пиех кафе и гледах ТВ и влиза г-н Местан в нас. Вика: "Аз обърках къщата". Една седмица си мислех, ако някой е имало и го е снимал, че влиза в нас, как ще обясня на хората, че не съм правил някаква завера. Съжалявам, че по същия начин не постъпих и със Станишев. Той ми се обади и поиска да дойде у нас", каза Борисов. "Поиска среща и дойде в нас. Въобще за "Белене" и дума не е ставало. Казах му: "Знаеш за "Белене", че не е изгодно и ти благодаря, че не си подписал. Каквото и да кажа, първо е клюкарско", каза премиерът и обясни, че и хора от обкръжението на Станишев са ходили в тях.

Как да кажа на хората, че е идвал да ходатайства за договори, посочи той. "Ако е искал да говори за тези срещи, той е можел още тогава да излезе и да каже: "Днес бях при Борисов и си говорихме за еди-какво си". По каква работа ще ми идва у къщи? Той ме вкарва в тема цял ден да се обясняваме защо е идвал в нас. Вчера Атанасов пак лъже, че съм се бил срещал с Доган, каза Борисов.

"Може ли да ми се обади Станишев и да иска да се види с мен и аз да му откажа? Костов колко пъти е идвал при мен, Волен Сидеров е идвал, Каракачанов е идвал, Първанов е идвал. Моля, Станишев да не ожълтява по този начин отношенията на председателите на две големи партии", каза премиерът.

На ДПС на мястото в момента, щеше да ми е първо важно условие, че осъждаме акта по всякакъв начин и нападението към Доган, и след това отношението към задържания, каза Борисов за неприятния инцидент от конференцията в събота. "На тяхно място бих си мълчал на тази тема и бих оставил прокуратурата и разследващите органи да си свършат работата".

"Вярваха на прокуратурата, когато се самоуби секретарят на Доган по странен начин в сараите", продължи той. "Сто пъти осъдих този акт и казвам, че е недопустимо", заяви Борисов и подчерта, че ако Доган беше убит, щеше да стане това, което се случи с Луканов по време на управлението на БСП. Едно тежко петно за държавата и добре, че не се случи, добави той. Вярвам, разбира се, на НСО, посочи премиерът и изтъкна, че публичните мероприятия са рискови за всеки участник в тях.

Борисов обясни, че не се притеснява за себе си. Притеснен съм от много години, когато задържах едни от най-големите босове на мафията, каза той. "Не трябва да се омаловажава случилото се след инцидента. Надявам се г-н Местан като разумен човек да остави службите да си проведат разследването", каза Борисов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    10 1 Отговор
    Мутра, нагъл, нахален, безочлив. Дай хората да си заложат и скромните брачни халки в заложните къщи на мутрите. Това в която и друга държава да беше това щеше да бъде изритан като гладна мъстия. Какво може да се очаква от който се келеши пред камерите и народа и блее като овца бееееее.
  • 2 Полиция

    1 10 Отговор
    Тоя па Бай х.й трай си и бегай да бачкаш не чакай Бойко да ти да де пари е.аси бетер циганин стана само плюеш от сутринта я почвай да бачкаш Бойко му виновен за сичко ама неможеш да конкретизираш нали?
  • 3 чичо

    9 1 Отговор
    С лъжите си Боко, с лъжите и с безобразното ти милиционерско-мутренско поведение! Но прав си - не лук, сопа заслужаваш, но и тоя ден скоро ще дойде!
  • 4 6789

    9 1 Отговор
    Абе полицай защо пращаш бай х.й да работи да излиза твойта заплата ли . Отиди ти да работиш.
  • 5 Полиция

    3 1 Отговор
    6789 за разлика от тебе аз съм учил и за мене работат хора който са по глупави от мене като тоя бай х.й аз си харча и си живея живота и ме боли дедовия за вас!!!
    И пак ще гласувам за ГЕРБ щото прай човека улиците и така няма да си счупа лимузината ясно ли е ?
  • 6 6789

    1 1 Отговор
    Кажи си фирмата че да дойдем и ние при теб да работим.
  • 7 Полиция

    1 13 Отговор
    Такива писачи като тебе не ми трябват стой си тека в форума така е по добре важно е винаги да има виновен Станишев, Борисов и т.н. за това че вие нямате пари нали?
  • 8 Дядо поп

    1 4 Отговор
    Полиция,ако беше учил и за тебе работеха хора,щеше да знаеш ,
    че като изкараш честно 100 лв. държавата ти взима 200 било като
    такси, данъци глоби за не подаване на знайни и не знайни деклараций и т.н.т.Сигурно си някой дето и хабер си няма от лимузини ,защото щеше да не ти пука за дупките по пътищата
    ,просто човек с пари не се притеснява за някакви си ремонти
    по колата
    Ако пък имаше и малко акъл щеше да видиш ,че сме на тоя хал
    заради навеждането пред ЕС ,то са вдигане на цени заради
    акцизи ,изисквания за прави краставици евромандри щастливи
    кокошки и др.с,който се точат пари от българския бизнес за купуване клетки от западни производители ,оборудвания за мандри и куп други простотий дето правят сиренето 10лв,
    бензина 2.70 и още и още...............

    Коментиран от #12, #13

  • 9 6789

    1 2 Отговор
    Ти да не драскаш от патрулката или от кабинет на някое районно. Гледай да не заспиш!!!!!

    Коментиран от #14

  • 10 KOREKTOR

    51 1 Отговор
    Слави Бинев: Бойко Борисов става само за етикет на лютеница

    Коментиран от #53

  • 11 Симеон Ханджиев

    1 3 Отговор
    Е,пак хубаво,че е лук а не е нещо което прави "БУМ"!
  • 12 Полиция

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дядо поп":

    Мали по голями глупости не бях чел!!! ДДС-то което плаща фирмата на държавата е 20% некадърник не 200%!!!Тва ДДС го плаща крайния потребител така че фирмата не губи от тва но си твърде не наясно с финанси и икономика за да знаеш тва че всички бяха свикнали да крадът ДДС и то в огромни размери по време на вихрушката Станишев-Доган тва е друга тема а и на края на годината дължиш 10% плосък данък и тва е незнам кви такси те гонат и кви 5 лева но явно си лаладжия и писач по форумите айде бегай да бачкаш че и без тва нищо не става от тебе!!!
  • 13 Полиция

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дядо поп":

    Абе пич влезнахме в ЕС по време на БСП ако ти е къса паметта тези който вие избрахте щото 80% от народа е прост и е от селата където само са копали картофи затва Стонишев ви промива мозъците и после краде като за последно така че не риви като ги избирахте 23 години сега ще им сърбате попарата!!
  • 14 Полиция

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "6789":

    Ама найстина ли си толкова тъп че да свързваш ника с работата ми а кажи честно?

    Коментиран от #18

  • 15 Образован и грамотен

    10 1 Отговор
    Какво си учил, неграмотнико? "Работат" и "счупа" са ми достатъчни! За препинателни знаци да не говорим!А относно ГЕРБ - аз наистина съм учил и ще гласувам срещу тях!
  • 16 Dan4oKalpazan4o

    1 3 Отговор
    като не са ти пратили куршум........пак е добре,Бат Бойко......
  • 17 woody

    1 1 Отговор
    Кой университет завърши бе Г-н Полицай?...Да разбере просветният министър откъде трябва да изгони преподавателите по български!....А да те попитам вечният двигател патентова ли го вече?!....А хората които РАБОТАТ приятелю не са глупави-виж за тебе и Бойко-не знам....
  • 18 Станимир Христов

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Полиция":

    ...аз си мисля че твоя ник може да се свързва с това че си ПРОСТ като полицай, то ти си си го написал, нищо лично просто следствие от твойте писания... Жив и здрав.
  • 19 бай онзи

    1 0 Отговор
    Ами, с това си заслужил - че 4 г. не обърнахте внмание на хората и дребния бизнес!
    Магистрала до морето - и то една трета от нея строихте.
    Това ви е всичката свършена! цяло провителство - магистрала.
    Да бехте ги закрили всички други министерства - те и без това нищо не свършиха, здравното ли, просветното ли, земеделското ли..културното ли или финансовото?
    Като сте магистраладжии - ББ да беше гл.инженер - нямаше нужда от премиер и вицета..
    Хората няма какво да ядат в тая криза - те - със запушени уши.
    Съседа под мен вика: Да имах пари да отида на море - и по стария път щях да ида.. но няма кинти човека.
    То излиза че тия магистрали ще са само за богатите - ето защо толкова е надзиравана това довършване към морето.
  • 20 Бай хой

    1 0 Отговор
    Към неграмотника, няма да му казвам ника нека да се сети сам. ДДС се плаща от крайния потребител беееее.
  • 21 Бай хой

    1 0 Отговор
    Прост, по-прост, най-прост,полицай.Частта от магистрала Тракия която се строи от мутрите всъщност не е магистрала, тъй като липсват аварийните ленти.Крадливи бандити, колко ли Българи ще загубят живота си заради крадльовците.
  • 22 Счети

    1 0 Отговор
    Полицайче,
    не те знам, какво работиш, но май е време да напускаш, батка :)
    Никой не ти говори за ДДС, защото ти така или иначе не го разбираш..... Само направи разлика между приход и доход, и много лесно ще прецениш, колко пари ти взима държавата. Гарантирам ти, че ще останеш изненадан от крайния резултат.
  • 23 PlimP

    1 0 Отговор
    еми то лукова глава при лукова глава отива :D
  • 24 Бай хой

    1 2 Отговор
    След няколко месеца ще си мечтае някой да му изпрати лук.
  • 25 KOREKTOR

    1 0 Отговор
    До Полиция
    Ами, нормален човек като чете тъпотиите тис, какво друго да те свърже освен с ника ти. Макар,че това ще е обидно за много свясни и кадърни полицаи (не се отнася за Цвъцко). Внимавай, ако наистина си чорбаджия нагъл за когото тези, които му работят са глупаци, та един такъв в Индия го изядаха работещите глупаци.

    Коментиран от #68

  • 26 Столичанина

    4 1 Отговор
    Pravilno,G-n Ministar Predsedatelqt Trqbva Da Go Posre6tat Navsqkade sas Pita Vatre Sas Kashkaval,Sirene i Omesena Sas Maslo i Kupi4ka Prqsno Ov4e Mlqko,Za6toto Napravi Tolkova Za Ima Nqma Tri Godini i Polovina,Kolkoto Bai-To6o(Yanko-Partizanino)Za 10-Godini,I Da Pukat Ot Yad Kumunistite(4ervenite 6ap4izi) Poslepis:K'vo Da Se Pravi(Kofti i Nekadaren Material Y Nas)
    Bat'e Boko Sas Teb Sme,Razkatai Im Igrata Na Tezi Nacionalni Predateli,Te Qvno Imat Razdvoenie Na Li4nostta:Komunisti Li Sa...?!Socialisti Li Sa?!?!Rusnaci Li Sa?!?!?!Interbrigadisti Li Sa?!?!?!?!Ili Sa 6aikata-Maikata Na Bulgariq Da Q Oposkat Do Posleden Lev,$ ili Euro,
    Do Posledna Kapka Krav ili Do-Poslednoto Kokal4e,I Zadaite Si Edin-Edinstven Vapros,Za6to Na Vsi4ki Generali i Na4alnizi Ot Komunisti4eskata DS,Te/Dezata Im i Vnuzite Im Sa V USA,CANADA,
    England,Europa I Imat Imoti Navsqkade Po-Sveta i Sa Kradlivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 27 Радо

    1 3 Отговор
    Ако ме питат мене най добре да му бяха пратили електрически стол на премиера!
  • 28 Orda

    1 0 Отговор
    Щото си лукова глава.
  • 29 qnko slona

    1 2 Отговор
    ...повръща ми се от комунисти!
    Бойко НАПРЕД! Всички останали НАЗАД!

    Ще гласувам с НЕ в неделя!
  • 30 Anarhia-Revolition

    1 1 Отговор
    pravilno kakvo pravqt komunistite i provansalcite na zapad,za 1-godina malko pod xilqda bulgari sa xvanati da prenasqt narkotizi po-sveta i u nas za koito znaem i maje i jeni,a za koito neznam sigurno broikata 6te e o6te po-vnu6ava6ta,i da si stoqt selskite komunisti na selo da si kopat zemqta,nali sa rabotni4eska klassa,kakvi mi se pravqt na biznesmeni,bankeri,adreni-specialisti...na selo za da vidqt kak se izkarvat parite i kak se xar4at,ili na specializacia vav olovnite mini na sibir,az 6te im izvadq ruski pasporti na vsi4kite do-jivot tam
  • 31 българин

    3 1 Отговор
    ЩО НЕ ХОДИТЕ ДА СЕ ПОРАЗХОДИТЕ МАЛКО В ПАРКОВЕТЕ СЕГА И ДА СРАВНИТЕ С ПРЕДИ 4 ГОДИНИ,НЯМАШЕ КЪДЕ ДА СЕДНЕШ,СТРОШЕНИ ПЕЙКИ И МИЗЕРИЯ.ТРАФИКА НАМАЛЯ С 50 ПРОЦЕНТА АМА И ТОВА НЕ ВИЖДАТЕ.МЕТРОТО СЕ ПРАВЕШЕ 20 ГОДИНИ ОТ ЛЮЛИН ДО ЦЕНТЪРА,А СЕГА СЕ НАПРАВИХА ЗА 4 ГОДИНИ 3 ОТСЕЧКИ.НЕКА СЕ ВЪРНАТ ОНЕЗИ ТА ДА ВИДИТЕ МИЗЕРИЯ ТОГАВА.

    Коментиран от #35, #69

  • 32 GKT

    1 1 Отговор
    За съжаление, все още в България невежеството и глупостта са на почит. В нашата държава колко по-глупав и необразован си, толкова по-високо се изкачваш в йерархията, пример за това е скъпия ни премиер. Като прочетем и коментарите на някои от предишните персони, можем сами да се убедим точно какъв е електората на ГЕРБ и как за съжаление манталитета на тези хора се доближава до този на сегашният ни вожд. Нека не забравяме точно как другарят ББ си изкарваше хляба и точно чрез помощта на кой влезна във властта.
  • 33 испанец

    1 0 Отговор
    Какво да му коментираш на мутрата.То тъкмо решиш да коментираш нещо и само след малко друго мнение има човека.Зависи какъв есемес е получил.То бива да си врътка но тоя е върхът.С нетърпение чакам понеделник за да чуя поредната му простотия.В какъв театър се живее в тая държава.Но в театър яденето не е включено
  • 34 perdojalto

    1 1 Отговор
    kakva naglost i bezo4ie,tova go nqma nikade po-sveta,nqkakav si individ ot jenski pol(individite sa do 18-godi6na vazrast,posle stavat xora,ako imat ne6to v kratunite)naki4ena kato koledna elxa sas zlato,
    podarqva na ministar predsedatelq luk,a lukankata si q qde sama v ka6ti rabotni4kata skri6om-skri6om i yiski porka,bre da mu se nevidi,tezi komunisti bili golemi mizernizi,BEEEE-BEEEEE-BEEEE,a i mojeli da bleqt kato ovze!
  • 35 оптимис

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "българин":

    Много си прав,много са късопаметни хората.Бойко с теб съм,на предишните избори не съм гласувала ,но сега ще отида.
  • 36 друг българин

    1 3 Отговор
    До ,,българин" , ти защо гледаш само София, бе? Цяла България работи за софиянци и те си мислят, че навсякаде е розово като при тях.Построиха ви метро, асфалтираха ви улиците само и само да ви запушат устите да не плачите. Тия хубавите ти гербаджии съсипаха родния ми град Варна. Ела да видиш на какво прилича след управлението им.На 45 години съм и такава разруха и кражби след последните 4 не съм виждал.Ще ми разправяш оправил ви градинките и парковете. Оправи ги ама за сметка на вас и на бургазлии, че му лижат задника.

    Коментиран от #40

  • 37 KOREKTOR

    1 2 Отговор
    Слави Бинев: Бойко Борисов става само за етикет на лютеница

    Скоро от затвора в Сърбия ще излезе Сретен и тогава кво шъ праим. Лошо, много лошо за една личност в България.

    Коментиран от #42

  • 38 Гошко

    0 0 Отговор
    С какво не е да не би да е въпроса? В противен случай отговорите клонят към безкрайност вече...
  • 39 intelect"00"

    1 0 Отговор
    Interesno no vseki ot nas trqbva da si zadade edin vapros ili moje bi nqkolko,koito sa vajni za bade6teto na na6ata mila i rodna tatkovina:
    1-vo)za 23/24-godini prexod,neznam kolko pravitelstva i prezidenti upravlqvaxa BG,no ni6to ne napravixa za obiknovenniqt 4ovek,nito pati6ta,nito metro,nito detski gradini,nito remont na teatri i muzei da se po4uvstvame i nie evropeizi.
    2-ri)Uni6tojixa li 4ernomorieto sas beton i asfalt/DA.
    3-ti)Unistojica li planinite i planinskite kurorti/DA.
    5-ti)Zastroixa i prezastroixa golemite gradove i nqma zeleni plo6ti,lqtoto se parji6 kato vav pe6t na ada.
    6-ti)A sega iskat nqkoi drugari i drugarki,koito sa vsi4kite milioneri,a sa uj ot partiqta na bedniqt narod/rabotnizi,selski proizvoditeli,bedni,
    bezrabotni i socialno slabi xora/da ni slojat 2-atomni bombi za 20/22miliarda leva na edin ostrov koito e sastaven ot glina i pqsak na 5-kilometra ot nai-zemetrasnata to4ka na balkanite rumanskata vran4a....e celokupen bulgarski narode,ako ludosta te potvede i glasuva6 za tezi atomni bombi,ima evropeiski sauz i rusia te nqma da ti pozvolqt da se gabarka6 sas ba6-maistorite.
  • 40 оптимис

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "друг българин":

    Напротив,София не е БЪЛГАРИЯ,но се работи и в прованса.Що не ходиш да видиш в Гоце Делчев колко хубаво е направено.
  • 41 българин

    1 1 Отговор
    До коментар №36 не забравяй,че станахме 2 500 000 в София,а бяхме 1 000 000 живущи.Това трябваше да се случи с ремонтите,защото хората сутрин пътуваха по 1:30 час за да стигнат на работа, а сега стигат за 30 мин.Пътуването беше някакъв ат.Аз не вина тези,които дойдоха от др.градове и села да работят тук,но и сегашното правителство не е виновно за това,защото това е от 15 години насам.А до колкото си спомням кметове във Варна са били само комуняги!!!

    Коментиран от #51

  • 42 кик

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "KOREKTOR":

    до 37
    ми нали му купихме най скъпия брониран мержан на боко за да се пази от Сретан....боко треваше да моли путин да стане космонафт и да е на орбталната МИР 4е да не могат да го свитнат там горе у космоса
  • 43 Бай хой

    2 1 Отговор
    ГЕРБЕРАСТИТЕ не могат да пишат на кирилица, позор.Хвалите и рекламирате унищожителите на България.

    Коментиран от #46

  • 44 анализиращ

    1 1 Отговор
    До другия българин.
    Твърденията, че цяла България работела за София , както и че, софиянци взимали " столични " добавки към заплатите съм ги слушал не веднъж...
    За това ,че София не е България мога да кажа : ЖАЛКО , но е факт - София е България, защото в града живеят и работят 1/3 от населението на страната и се създава 70% от ВБП .

    Коментиран от #47

  • 45 Бай хой

    1 1 Отговор
    Относно комунягите ГЕ.БЕРИТЕ нямат думата.
    Кой е комунист и мераклия за кариера в ДС.
    През 1977 година Бойко Борисов кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет в трети факултет „Противопожарна охрана“
    Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП[4].

    Последната му длъжност във ВИПОНД е завеждащ катедра. През 1990 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това се оказва т. нар. "деполитизация" на силовите структури в държавата, като той формално отказва да се деполитизира.
  • 46 големеца

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Бай хой":

    "българин" може,защото е българин
  • 47 Бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "анализиращ":

    В Бургас се произвежда по голямата част от БВП, но крадливите шопи по времето на Софиянски изнесоха управлението на пристанището и лукойл в софия.Така че не ривете като сте на.рани.
  • 48 Хой Бай

    1 1 Отговор
    Бай Хой е Комунистически П.дигрипал(k...a)
  • 49 тромпет

    1 1 Отговор
    и бат боико е капризен, немусе хапжа лу4ец иска тласта парйола даму испрати народа. пак народа да яде лука.
  • 50 анализиращ

    1 1 Отговор
    До Бай хой!

    Да провери регистрацията на Лукойл / да не сбърка с местонахождение / ,а за пристанището в Бургас - да прави разлика м/у производство и обслужване . Освен това да поясни каква е тази по - голяма част от " БВП ",че от " риване " не разбрах...
  • 51 калайката

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "българин":

    В София всички ли пишете АД с Т Т Т Т .... А бе "БЪЛГАРИН" , ти си по-неграмотен и от циганин .
  • 52 селянин

    1 1 Отговор
    Към всички софиянци вие сте едно голямо гето един балон. Претендирате за БВП какво произвеждате къде ви е индустриалната зона която за 2.5 млн трябва да е една трета от територията на столицата. Молове. бензиностанции таксиметрови шофьори; кантори офиси за всичко друго. но не и за производство. проститутки и шопски тарикати. И всичко това събрано на едно место за да може да гласувате за герб. За това вашия идол ви направи и метро.

    Коментиран от #55

  • 53 по темата

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "KOREKTOR":

    Слави Бинев е мухлъо - Лютеницата е храна, а лекарство за повръщане!!!
  • 54 анализиращ

    1 0 Отговор
    До всички които се самоопределят като селяни :

    За да стане София 2,5 млн. нали не смятате че, софиянци се множат като зайци и за това популацията се е увеличила.
    А за това как изглежда София имат не малка вина, всички тези хора , излезли от селата / не го казвам с лошо/ но,не и селското от тях защото да си софиянец е лесно , но столичанин - НЕ !
  • 55 гражданин

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "селянин":

    Селянин, слагай запетайки, те са важни! А и абревиатурите се пишат с главни букви. Например БКП, БСП...
  • 56 шрт

    0 0 Отговор
    ако беше пекано прасенце дали щеше да се сърди
  • 57 garfo

    0 0 Отговор
    много смех смех смех и държавата и тарикатите управници живейте си там бе хора и не се оплаквайте щом седите там значи ви е гот.....колко смешно звучи че некакви тъпаци ни управляват,кой управлявате бе вие незнаете че има живи хора.
  • 58 Стефан Милков

    1 1 Отговор
    Ами простичко... Министър-преседателят сам наложи този стил на говорене и фамилиарно отношение с електоралните единици, както ни възприемат всички политици. Той е в основата на чалгизирането на нацията, опростачването на народа и всеобщото недоверие към управляващи, опозиция, извънпарламентрани партии - неговата основна цел през 4 годишния му мандат беше, да се оправдава, да напада другите, че са му виновни за всичко несвършено. Бързо забрави посланията, с които взе властта, бързо забрави корупционните скандали с Цв.Цв. и имотите му, мишо Бирата /лека му пръст самоубиха го и него и жена му/, имотните сделки на бившия председател на Общински съвет на София... Няма да ми стигне времето да ги изброявам. Да не се сърди на никого, освен на себе си! Това трябва да го е научил още в училище, но то трябва да си прочел и други книге, освен тези за индианци и кабуои... Те така!
  • 59 селянин

    0 1 Отговор
    До 55. Гражданин герб не го смятам за абревиатура а за измислица.
  • 60 българин

    1 1 Отговор
    и заплатите изплати на хората от ВМЗ-Сопот и пак го плюете.Това ако беше Станишев щеше да ги мота докато е министър.

    Коментиран от #61

  • 61 Бай фой

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "българин":

    Заплатите се изплащат в края на месеца а не след половин година. Не увъртайте, ако бил тоз, ако бил онзи.Сега трябва да търсим отговорност от тези които са на власт. Кафа от милиционери оправдаващи се с предните пък които и да са те.Та за 4 години нищо не направиха освен да се оплакват.Реват като вдовица за инструмент.
  • 62 Калоян Гроздев

    1 0 Отговор
    За Бай фой: Ти като си голям тарикат, на колко години си и какво си направил за твоя живот, какво ще оставиш след себе си, че си тръгнал а нареждаш ГЕРБ, не били направили нищо за 4 годин. Какво искаш да направят, да ти преведат милиони долари ли? Я се атягайте и започнете сами да се оправяте. Досега само крадци са ни командвали. Попаднахме на пария ГЕРБ, която е спасението за нашата държава. Стига сте ревали... Казал един: 20 годии бизнес имах и фалирал сега, кога е фалирал, коато Дянков го свърза с НАП. Какво означава, това, че 20 години не е плащал данъци и не е инвестирал в негивоя си бизнес. Бизнес означава: първо данъци и заплати и ако остане нещо за теб...това е бизнеса. Мислете с главите си народееее.
  • 63 Калоян Гроздев

    1 1 Отговор
    До Стефан Милков: Как искаш да говори Бойко Борисов, като п...рсат ли? Бойко Борисов говори мъжката, точно, ясно и конкретно. Да се прави на поет, като Първанов и Станишев ли? Тези руски пионки. Стефане, кажи и какво ще оставиш на тази дъжава?

    Коментиран от #95

  • 64 глухия куцак

    0 1 Отговор
    на тоя борисов само станишвев му е в устата да застане като мъж и да каже това направих амато като с п,,,,,ки покрай него това е
  • 65 jwrc

    1 0 Отговор
    Много бързо забравихме какво беше при предните управляващи. Както каза една журналистка в началото на мандата на ГЕРБ, "закона на омертата е нарушен", по-повод изваждане на безобразията на комунистите, царедворците и турците на яве. Какво беше преди , който дойде на власт не рови предните, ясно защо .
  • 66

    1 1 Отговор
    Като свърши мандата и .... В КАУША !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 67 абдал

    1 0 Отговор
    На пазара един баща с детенце продавал праз. Станало обяд и двамата похапнали квото имат- хляб сол и праз. На съседната сергия продавали луканка. Детето попитало- Тате, ама те ядат луканка. Баща му отговорил- Ми като са будали и не са си сяли праз, нека да се мъчат с луканка сега
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 против БСП

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "българин":

    Правилно брат точно така да не говориме на магистрала люлин 10 години 5-ма турчоля си бъркаха по дупките и като дойде Бойко да видиш как бързо е приключиха магистралата после мрънкате а забравихте ще нищо не се строеше и усфояваше по време на тия крадци от тройната коалиция къса памет имате!!!
  • 70 Муро

    1 5 Отговор
    Като нема паре за лук, иеж луканка!
    Самовлюбен
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 коко

    1 0 Отговор
    И започваш да рекетираш базнаказано
  • 73 сед

    1 0 Отговор
    ДО АЗ,КАТО НЕ СТАВА НИЩО ОТ 4ЕНГЕТАТА ЗАЩО ГИ ТЪРСИШ КОГАТО ИМАШ ПРОБЛЕМ
  • 74

    0 1 Отговор
    просто не ги търся, ако ги потърсиш проблемите ти не се решават, те просто стават по-големи
  • 75 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор
    не лук бомба трябва да ти изпратят на тебе
  • 76 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор
    краде ,краде и почна да гледа на хората в ръцете и чинийте

    Коментиран от #92

  • 77 Теро

    0 1 Отговор
    Скоро тиквата няма да има от кого да краде. Надзирателите не разрешават кражби
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Полиция

    5 1 Отговор

    До коментар #78 от "aз":

    Прости са майка ти и башта ти че са те създали такъв пумияр и на ТИКВАТА неможеш на малкия пръст да му стъпиш щото за разлика от тебе прай нещо а ти кво праиш едно голямо лайно в кенефа земи се самоубий че нищо не става от тебе нема си затисна и зелето с тебе сметай колко си непотребен!!!
  • 80 Теро

    1 0 Отговор
    А бе полицайче , научи се първо на правопис и тогава имай претенции.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 pi4 sam karam moskvi4

    1 4 Отговор
    batte boiko pojarnata viu-viu-viu e pi4 6te glasuvam za nego i sas trite si raze,i da znaete 4e az sam po-golqm pi4 ot nego za6toto vinagi sam korav i prav
  • 84 GOGO

    6 1 Отговор
    С каво си заслужил ли?? С това, че докара болшинството от хората до просешка тояга, с това, че на масата си понякога не могат да сложат и кромид лук!

    Коментиран от #91

  • 85 Торпедо

    1 4 Отговор
    Пожелавам на всички Тикви да гласуват с да на референдума да знаете че червеният сюргюн Станишев е от Украйна да не стане пак издън и другото дано ако гръмне ви затрие и обезобрази всичките аз ще ви се смея от тук се пак роден овчар умира нема да станете нещо повече.Да знаете че на турците че го дават за 5 стотинки а на вас 25 стотинки е така да ви цепи системата .
  • 86 бати батев

    1 6 Отговор
    Първанов и станишев заедно с доган защо неса вече в затвора,ми чак и централа щели да строят,те един комунизъм неможаха да построят камо ли централа.Пък ние въобще защо говорим за тях те дори не са българи...
  • 87 prizrak

    1 0 Отговор
    Изброените по доло са от един клас от школата на БКП.Сътрудници или служители на МВР и службите.Чешите си езиците и се плюете един друг а не виждате простата истина.Вие май не сте лъгани достатъчно или сте големи оптимисти и затова си хабите думите и времето по тези форуми.Нека ви опресня малко паметта:
    1.1995-96г. – финансовите пирамиди със знанието на власта и БНБ.Първите спестявания на народа след промяната на режима бяха окрадени най-брутално.
    2. 1995-96г.- раздадоха се кредити в Българска валута без покритие.Създадоха се кредитните милионери.Българските пари се обърнаха в долари.
    3.1996-97г. – финансов колапс и инфлация. Девалвация на Българския лев. Кредитите бяха погасени за жълти стотинки при курс 3200лв за 1 долар.
    4.2000г – масова приватизация.Предприятията бяха купени за жълти стотинки – фалирани след което сградния фонд и земите бяха продадени за милиони.
    5.2005-06 – лесни кредити.Народа беше подмамен да вземе кредити с което стана финансов роб на банките.По късно лихвите бяха вдигнати до небето и много хора изгубиха жилищата си и бизнеса си.
    Хора докато ЕС не стане една държава с общи закони ,полиция,прокуратура,и съд в България винаги ще бъдем бедни и окрадени.Всичко друго е една илюзия – театър за ограбения народ.

    Коментиран от #94

  • 88 да-да -да

    7 1 Отговор
    Зщо ти пращат лук ли? Защото докара хората до там,че да си продават имуществото което си бяха купили по времето на Станишев за да има какво да ядът сега.

    Коментиран от #90, #115

  • 89 хомо бандюга

    0 0 Отговор
    соц-б....че намерило начин да прави пари!!!Евала !!!Машала !!! Аш колсум!!!Там Където е парата ГЕРБ,БСП ,ДПС и други !!!
  • 90 БУМЕР КАМОР

    1 2 Отговор

    До коментар #88 от "да-да -да":

    toia pa kupili po vremeto na stanishev.abe ti si mnogo posten be
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 БУМЕР КАМОР

    1 3 Отговор

    До коментар #76 от "ЛУД ЛЕР":

    tolkova si cherven che chak zadnika ti se e zachervil.........

    Коментиран от #113

  • 93 Бай хой

    5 1 Отговор
    ГЕРБ не може ли да си кирилизира клакьорите. Научете се първо да пишете на Български и тогава давайте съвети. Купиха ви скъпи телефони и сега не ви стига пипето как се пише с кирилица.
  • 94 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "prizrak":

    Относно комунягите ГЕ.БЕРИТЕ нямат думата.
    Кой е комунист и мераклия за кариера в ДС.
    През 1977 година Бойко Борисов кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет в трети факултет „Противопожарна охрана“
    Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП[4].

    Последната му длъжност във ВИПОНД е завеждащ катедра. През 1990 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това се оказва т. нар. "деполитизация" на силовите структури в държавата, като той формално отказва да се деполитизира.
  • 95 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Калоян Гроздев":

    Простотията не е мъжко качество бееееее. Простотията е простащина и е характерна за простаците и мутрите. Кой нареждаше да се остави пивоварната на приятелчето да работи без лиценз, може би в полза на НАЛ. Бабата която иска през лятото да продаде две краставици трябва да е свързана с НАП.Такава простотия и милиционерщина няма никъде по света.
  • 96 dtm

    4 1 Отговор
    Заминавай си боко
  • 97 GOGO

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "БУМЕР КАМОР":

    Каруцарският език и лукът ги запази за себе си!
  • 98 Джоко Росич

    0 0 Отговор
    Докато българите правят революция с чаша ракия в ръка и салатка на масата Тиквите,П...лите и М...лите си бъркат и сменят джобовете.Не случайно България е най бедната държава в Европа.Всеки си заслужава съдбата,а българите най много.
  • 99 Nashio

    1 0 Отговор
    Forumni mishki tsarkat tuka - tsar tsar tsar ............. XAXAXAXAXAXAXXAXXAXAXAXAXA ....
  • 100 R.I.P

    2 1 Отговор
    Тая наглост край няма.240 души се гаврят с цели 7 млн.Това го няма никъде другаде по света.Срам!
  • 101 дремещ

    1 0 Отговор
    То не може цял живот да си мутра, пък сега да искаш да те уважават!
  • 102 Сиромаха

    0 0 Отговор
    По никакъв начин не защитавам Бойко.. тиквата..нно момчета ЗапоМнете ....
    От 90-та година насам тая червена кумонистическа олигархия разсипаха държавата. От 9 млн. души през 90-та, до няма и 7 през 2013.
    От 90- та година насам всички министри, президенти депутати и нам кви си измекяри и убийци трябва да бъдат публично линчувани без значение от коя партия са били.....
    Запомнете и не го забравяйте
    ЦАР, ПЪРВАН И ДОГАН ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТОВА Е......
    п.п Не съм член на никоя партия и никога няма да падна токова ниско за да бъда член на някоя.

    Поздрави и Бог да ви е на помощ!

    Коментиран от #103, #107

  • 103 кондофри иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "Сиромаха":

    Нещо обърка годините. Точно до 1990г. бяхме 9 милиона, после дойде демокрацията, и започнахме да се топим. Тогава бях в казармата и всеки ден командването ни казваше, че ще затегнем коланите с по една две дупки.Казваха ни че живота ни ще се промени коренно,но никой не каза че ще живеем по зле от онези години.
  • 104 гост

    0 0 Отговор
    не лук ами л..на ще ти изпратят.не ми трябва оправна държава а разграден двор и пълна анархия само така мога и досега съм оцелявал с укриване на доходи и данъци
  • 105 гост

    0 0 Отговор
    на мен ми трябва корумпирано правителство и некадъно управление,само така може да си правя каквото искам с отлични доходи
  • 106 Фен

    1 0 Отговор
    Целият дребен бизнес се убива,за да може големия да се отчита на Бойко Борисов.Престъпници се хващат,но само кокошкари,защото големите риби кихат стабилен процент.Как е възможно човек с 19 кражби,коли и др.да е на свобода? Напълно нормално,трябва да го пуснат,за да открадне и да си плати я на прокурор я на съдия.Хората замислете се над това,не знам къде живеете и не мога да си обясня как този циркаджия стана министър!!!
  • 107 Мая

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "Сиромаха":

    БЕСИЛКА ,ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ВСИЧКИ КОЙТО МИНАХА ОТ ТАМ С 40ГД НАЗАТ ИМОТИТЕ КОЙТО ПРЕДИЖАВАТ НЕЗАКОНО ДА СЕ ПРОДАДАТ НА ТЪРГ И В ДЪРТАВНАТА ХАЗНА ЗА НАРОДА
  • 108 Гост

    1 1 Отговор
    Г-н Борисов, защо се чудите,че ви изпращат кромид лук ?Вие незаслужавате дори него,защото нищо не сте свършили за обикновенния български гражданин.Мога да ви предложа да си вземете чук и секач,да отидите на някой от много откритите обекти от Вас,да ви затворят там в клетка,да се храните с асфалт и спите на него, като сънувате за супер изградената инфраструктора на България !!!
  • 109 kris

    0 0 Отговор
    абе истината е 4е ни е кеф да ни краде Бойко ....
  • 110 terikata

    1 1 Отговор
    A-loooo,Aloooo provansalskite lumpen-proletariati ot komunisti4eski proizxod,koi vie e dlajen na vas be...nikoi,jiveete v kapitalizam,kakvo si izrabotite tova 6te qdete,a vie se spukaxte 24-godini da mamite,lajete,kradete i da vzimate krediti,sega doide vreme razdelno i vseki da si plati veresiite i kakvo napalnixte poturite do shiq!
  • 111 ludia

    1 0 Отговор
    na toia i l..no v torbi4ka da mu dadut 6te mu e mnogo :D
  • 112 ivan

    1 1 Отговор
    Само ПП ГЕРБ
  • 113 ЛУД ЛЕР

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "БУМЕР КАМОР":

    ще го целуваш скоро време
  • 114 ЛУД ЛЕР

    1 1 Отговор
    на тоз искам само един тупаник да му вкарам в наглата брадичка и да отърва цялата държава
  • 115 мразя тъпите

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "да-да -да":

    На колко си години, а! Айде ходи на училище да се образоваш малко!
  • 116 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    Ами ако се замислиш и вероятно сам ще си отговориш!
  • 117 Ото Скорцени

    1 0 Отговор
    Мързелива и проста из..т. Каквото си изработите, това ще плюскате.
  • 118 Полиция

    1 1 Отговор
    Тоя па явно обечаш червения Станишев!!!
  • 119 Христо Ковачев

    2 1 Отговор
    ЗАЩО МЕ ИЗПРАЩАТЕ ЛУК БЕЕЕЕ КАЖЕТЕ ЧЕ СЪМ ТЪП БЕЕЕЕ
  • 120 gnida

    1 1 Отговор
    Ами сигурно госпожата му го праща да си го яде с филийката с мас.И като си помисля , че и държи сметка откъде накъде ходи с пръстени , аз предлагам тази госпожа да го пита как се е сдобил с прословутият си мерцедес , онзи с бронировките , да видим как ще отговори господин премиера.Това е в кръга на шегата.......Според мене господин бойко трябва да отговори , кви ги свърши последните 4 години , да даде отчет и да видим дали е помогнал с нещо на страната.Че аз много почнах да се съмнявам , че само говори , а нищо не върши.
  • 121 ГОЧООЛУ

    1 1 Отговор
    Биш "Член на БКП" щото не е могъл да си държи ципа затворен на работното си място изгонен пардон "ДИСЦИПЛИНАРНО ОСВОБОДЕН". Бедният ПМ Тиквони па се "О.РА"както винаги.Тиквони слез от Джиповете ,самолетите и вертолетите при хората иди по селата и малките градове и виж как работят като роби по 10 -12 часа и как не им се плащан мизерните заплати от така наречените "ИНВЕСТИТОРИ ", който Вие докарохте за да им продадете евтино Държавните предприятия и Гушнахте милиони Евро комисиони , иначе от юли и на теб Главата ти ще Падне. Жената ти е пратила лук зада видиш какво слегат на масата за ядене. А и министъра на труда П.тю Капиркин колко плати на БНТ за реклама по Програмата Старт в Кариерата .И защо вече 3 месец се бавят Европейските пари по програмата за наемане на работа на младежи. Ей ,така ще те отсвирим че ти е болна фантазията .За такива като тебе и Хер Флик стягайте си куфарите и марш в Замунда.Щото иначе и на тебе Тъмницата ! ! ! И на цялата шайка дето все ви храним.ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ 3-ТА КОАЛИЦИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР БЕ .Я ТИХО И МАРШ В ДУПКАТА СИ ОТ КЪДЕТО СИ ИЗПЪЛЗЯЛ.ТИХО ТИХО БОРИСОВ И РАВНИС ПО ФЛАНГА БОМБЕ ! ! !

    Коментиран от #122, #123

  • 122 гнида

    1 0 Отговор

    До коментар #121 от "ГОЧООЛУ":

    Много си груб , но 100% обективен.Надявам се хората дето прочетат коментара ти да обърнат повече внимание на фактите , отколкото на вургарнастта.
  • 123 Ото Скорцени

    1 0 Отговор

    До коментар #121 от "ГОЧООЛУ":

    Държавните предприятия ги хариза Иван Костов а не Бойко Борисов. Това е факт. Освен това Бойко бе Главен секретар при управлението на Царя. При тройната коалиция бе кмет на София. Това също е факт. Бойко и на мен ми стана антипатичен покрай простотиите му с Белене, но нека все пак да се придържаме към фактите.
  • 124 5r68

    1 0 Отговор
    До Гнида . ИСТИНАТА ВИНАГИ Е ВУЛГАРНА !С перце ли да го галя или филия с мас да му намажа!За 4 години се стопихме с 2 милиона . А той нас като посоянно ни обижда "Били сме Лош Материал " че той от какъв материал е направен ?т.н. и т.н Как може целия МС да се хили на глупостите му и да обижда работодателите си ? Че кой му плаща заплатата аз ,ти и 100 хили дя като нас .До кога ще ги търпим да ограбват ,убиват ,изнасилват , по риятелски да ни канят да напускаме държавата си . Е ако това е ЕС и начин на живот не им искам "ЧЛЕНСТВОТО " ча то там само гледам " ЧЛЕНОВЕ И ЧЛЕНКИ "

    Тагесцайтунг: Разкритията в Уикилийкс за Бойко Борисов, мафията и амфетамините са на ЦРУ!
    Публикувано на 31.05.2012 / 14:21 ч. от afera

    В депешите от американското посолство, уличаващи Борисов като участник в престъпни схеми, се появява източник с псевдонима СИМО. Журналистическо разследване в Германия сега разкрива, че зад този псевдоним се крие ЦРУ. Щеше ли Борисов още да е премиер, ако се знаеше, че зад обвиненията срещу него стои не друг, а американското ЦРУ, пита в тази връзка германският “Тагесцайтунг”. Журналисти от вестника са провели собствено разследване, което е показало, че зад източника с псевдоним СИМО, появил се в депешите от американското посолство в София, стои американското ЦРУ, съобщава Агенция БГНЕС, позововайки се на „Тагесцайтунг”.

    Много други депеши, изтекли в сайта Уикилийкс, съдържат закодирани информации от същия източник – СИМО. Бивш шеф на отдел в ЦРУ е потвърдил пред германското издание, че СИМО е псевдонимът на ЦРУ за вътрешна употреба.

    От публикуваните от Уикилийкс в края на 2010 г. тайни депеши светът научи, че американски дипломати в чужбина редовно са изпращали поверителна информация до Вашингтон. В много случаи тя е касаела местни политици. Такъв е и случаят с депешата на американския посланик в София Джон Байърли, в която той съобщава на Вашингтон, че тогавашният кмет на София Бойко Борисов е участник в “тежки криминални дейности”. Каква тежка присъда за България – при положение, че междувременно Борисов е вече министър-председател на страната, пише “Тагесцайтунг”.

    Когато през 2010 г. Уикилийкс направи поверителната информация публично достояние, обществеността научи каква е оценката на Вашингтон за българския премиер. Тогава Борисов показа пълно пренебрежение към случая и обвини Уикилийкс, че публикувал слухове. Американското посолство взе отношение в спора и обяви, че депешите наистина често били просто “непълни анализи”.

    Щяха ли обаче нещата да се развият по друг начин, ако тогава бе станало известно, че в оценката си посланик Байърли всъщност се позовава на данни от ЦРУ, закодирани като “информации от СИМО”, пита по-нататък германското издание.

    През май 2006 г. Джон Байърли пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че бившият вътрешен министър на България (бел.ред.: очевидно “Тагесцайтунг” има предвид тогавашния гл. секретар на МВР) е замесен в търговия с амфетамини, че участва в незаконни сделки с “Лукойл” и че като главен секретар се е погрижил за това съпругата му (бел.ред.: вероятно става въпрос за приятелката на Борисов) да може необезпокоявано да пере пари. Освен това Борисов поддържал и връзки с мафията.

    Разкритието, че СИМО и ЦРУ са едно и също нещо, качват много стойността на съдържанието на въпросната американска депеша, а обвиненията срещу българския премиер добиват нова острота, пише в заключение “Тагесцайтунг”. Междувременно стана известно, че основателят на сайта Уикилийкс Джулиан Асандж ще бъде екстрадиран от Великобритания в Швеция, където ще бъде съден по обвинения в сексуален тормоз и изнасилване.

    Берлин / Германия

    Статията можете да видите тук:

    http://www.taz.de/Diplomaten-Depeschen-von-Wikileaks/!94296/

    Afera.bg


  • 125 Бойко Борисов

    1 0 Отговор
    тъп народ лесно се краде
  • 126 Дочоолу

    1 0 Отговор
    Брендо разкрива тайните на Борисов и Цветанов
    http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D1%86-65238
  • 127 Селянина

    5 1 Отговор
    "ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ " Добро утро г.н Премиер , Лека нощ г-н Премиер
    До обяд пускат програмите на медийната група, за да може премиерът да не изпуска любимото си шоу

    Конфликтът между БиТиВи и Булсатком стигна до пълен абсурд! Сам премиерът се намеси в тежките пазарлъци, защото си искал…Славито!

    Оказа се, че честолюбивият Бойко вехне по любимото си вечерно шоу, защото не може да го гледа. Речено-сторено, в името на премиерския комфорт, незнаен брой абонати най-после ще си гледат на рахат всичките турски сапунки и скъпоценния Бареков!

    Лично министърът на транспорта Ивайло Московски след заседанието на Министерския съвет съобщи, че най-вероятно до обяд ще бъдат подписани новите договори между оператора, БТВ и TV7.

    Кой колко е отстъпил не се знае, но от Булсатком първи вдигнаха бяло знаме като предложиха да излъчват програмите на БиТиВи, но да продължат с преговорите. Заради високите цени искани от медията, операторът предложи bTV да се предлага в основния пакет, а останалите програми на телевизията – при желание от клиентите, с доплащане – точно като НВО.

    Преди дни премиерът на шега (?!) се ожали, че заради финансовото неразбирателство между двете страни не може да си гледа любимата програма и шоуто на бившето си приятелче.
    Надежда Димитрова
  • 128 Васил плаче

    0 1 Отговор
    Единственото което не може да се отрече е ,че Бойко построи доста неща. Народа се нуждае от пари ,защото всичко е поскъпнало толкова много , че човек не може да си позволи да си купи и една книга. Народът е разединен ! Няма ли някой в тая държава който иска да направи нещо .
    1-во Да вдигне заплатите
    2-ро Да строи
    3-то Да развива образованието
    Не ви ли е срам ,че не знаете собствения си език . Мен лично ме е срам ! Няма ли някой който наистина иска да работи за благото на народа. Не разбрахте ли ,че докато се караме ни ши.ат постоянно ! Поздрави и дано някога се оправим !
  • 129 Burgas

    0 1 Отговор
    Boiko Borisov pone napravi neshto , drugite parti v koalicii li ne bqha i sami pak nishto ne napraviha , samo pribirat edni honorari koito i te samite neznaqt za kakvo gi vzemat , no nali trqbva da se krade i tova e za tqh legalniq nachin . Nai vajnoto neshto koeto napraviha GERB , sa magistralite , infarstrukturata , bez neq vsichko e tragadeq . No tova mogat da go razberat hora samo koito sa jivqli navan . AKo GERB ne badat izbrani za vtori pat , pak shte potanem v mizeriqta na Stanishe i koaliciq , Stanishev za da ne iztarve premierskiq stol i s DQVOLA shte napravi koaliciq toq pom......
  • 130 4ervenata 6ap4iza

    0 0 Отговор
    sega drugarkata stani6eva da qde luk vsqkakav vid,i kromid i 4esan i nai-ve4e dalag praz i da plati tezi 18/20mln.za6toto sa darjavni pari za referenduma,ima gi ako ne toi brat mu ili taka nare4enata mu jena,skrili sa gi vav banki vav avstria,swiss,luxsemburg i lixten6tain,za6toto sas tqx mojexa da se postroqt 20detski gradini za na6ite deza,a ne da studuvat i da gladuvat sami v ka6ti,dokato nie roditelite rabotim za da se izdarjame!!!!
  • 131 Димитър Димитров

    1 0 Отговор
    Не лукова глава а Х...А глава за теб тикво.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове