Last news in Fakti

13 Май, 2021 15:51 6 241 31

Божков нападна Гешев: Крадецът вика “Дръжте крадеца!”. Олигарсите са те

  • васил божков-
  • иван гешев-
  • олигарси

Позиция на бившия хазартен бос

Божков нападна Гешев: Крадецът вика “Дръжте крадеца!”. Олигарсите са те - 1

Бизнесменът с 19 обвинения Васил Божков отново сподели публикация във фейсбук, насочена срещу главния прокурор Иван Гешев. В своя коментар хазартният бос се обявява "за" закриването на спецсъда и специализираната прокуратура. Ето какво посочва още Божков:

Иван Гешев пак издава присъди. Запорираното имущество не е конфискувано - това го решава съда. Зад 3-те милиарда запори, реално стои имущество за няколкостотин милиона.

Ако се закрият спец- прокуратурата и спец-съда, #хунтата ще остане беззащитна. Тогава ще могат да се конфискуват десетки милиарди, крадени от българския народ през последните 12 години. Това е причината сега да плачат с крокодилски сълзи и да използват истерично манипулации и лъжи. Крадецът вика “Дръжте крадеца!”. Олигарсите са те.

#БъдетеСмели


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    69 14 Отговор
    Гешеф е позор! Оставка и ЗАТВОР!

    Коментиран от #29

  • 3 Такава

    46 10 Отговор
    е горчивата истина ! Действай !
  • 4 Да да

    42 7 Отговор
    БКП=БСП, СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ПРОДАЖНИ ПАТРИОТИ И ВОЛЯ.ЗА 30г.РАБОТЕХА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ. НАЙ-БЕДНИ,БОЛНИ,НЕ ОБРАЗОВАНИ В ЦЯЛА ЕВРОПА.
  • 5 ЕНП

    39 7 Отговор
    АБСОЛЮТНО ВЯРНО !!!
  • 6 Дельо Хайдутин

    48 14 Отговор
    Олигарх е човек свързан с държавата.Хазартния бизнес на Божков нямаше нищо общо с държавата.
  • 7 Дано

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "Данъкоплатец":

    Гащите им няма да са бели!!!
  • 8 Да да

    32 6 Отговор
    Само от нас българите зависи в какъв дом ще живеем. Питах едни германци,французи,чехи,поляци,румънци и други народности да ни оправят държавата и всички ми отговаряха , разкарай ни се от главата и се оправяите сами. Неволята учи.
  • 9 Мутант

    10 23 Отговор
    И двамата сте един дол дренки.
  • 10 Да се помни.. През пролетта на 1996 г. и

    16 14 Отговор
    Да се помни.. През пролетта на 1996 г. избухва и „зърнена криза“. Износът на зърно е либерализиран, но се оказва, че е изнесено повече от допустимото зърно. Хлябът започва да не достига, а правителството не се решава да използва пазарните механизми за преодоляване на кризата, тъй като това би повишило цената на хляба[3]. Тези кризи водят в крайна сметка до икономически колапс. Зимата в края на 1996 г. е наречена „Виденова зима“ поради рязкото намаляване на хранителните продукти, повишаването на инфлацията (превърнала се в хиперинфлация в началото на 1997 г.) и фалита на множеството банки
  • 11 хаха

    17 34 Отговор
    Череп, има свидетели срещу теб за убийства, които си поръчал и изнасилвания лично от теб. За другите ти обвинения, за които си подсъдим няма смисъл да обяснявам.
  • 12 само да вмъкна

    13 33 Отговор
    Спец съда и спец прокорутарата са създадени по препоръка на европейската комисия. Явно на Божков и другите подсъдими олигарси много им пречи и се опитват да се изкарат жертви.

    Коментиран от #14, #23

  • 13 Парадокс

    15 27 Отговор
    Черепа отмъкна от бюджета 700 милиона с фирмите, в които участва и получи субсидия от над 700 хиляди от същия този бюджет с партията си за получените гласове на изборите. Смешен плач за изборите в България!!!!!!!
  • 14 Българка

    22 5 Отговор

    До коментар #12 от "само да вмъкна":

    Много по здрави! Това, че ЕС иска да се бори корупцията по високите етажи на властта, не означава, че у нас трябва да има извънредни гешевски трибунали.
  • 15 СМС от Баце

    17 2 Отговор
    Горанов,един те търси за едни 700 милиона лева. Обади му се,в Дубай е в момента.

    ПС: Споко ,днес нЕма да има заметресение. Кажи на Ананиев да дойде,че некви баварски депутати си шuБaм с 200.
  • 16 ManofTomorrow

    9 14 Отговор
    Едно от малкото действия на Борисов ,които подкрепям с 2 ръце. Много по-добре е държавата да контролира престъпниците отколкото престъпниците държавата. Ако поне половината от парите ,които взимаше от Божков и другите бизнесмени ги даваше на на народа и правеше инвестиции за благото му, цена нямаше да има и щяха да го носят на ръце. Ама пустата му алчност... А на тези бизнесмени не им е чиста работата ,това не е ли ясно? Всички се плачат
    когато нещата вече не са в тяхна полза, как един не се оплака докато го подпира държавата? Хич не ми е жал за тях, но и Бойко изнагля прекалено.
  • 17 PSG FR

    15 7 Отговор
    Черепче, бъди мъж, ела си в България, нали много си се загрижил за нея, ще забравиш как изглежда родината, няма да я познаеш после.
    Ела да достроиш апартаментчетата на хората, заплахите по адрес на някои фенове на ЦСКА, да възстановиш хижите на Витоша, които купи и съсипа и да върнеш откраднатото заедно с лихвите и данъците!
    Стиска ли ти? Мен не ме е страх, нямам скрити доходи, въпреки че не се движа с охрана и с черен джиБ! При теб защо така? Лятото е 50 градуса в Дубай, ще ги понесеш ли?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ама че идиоти

    10 11 Отговор
    На всички ви е крива спецпрокуратурата, ама не знам как си я представяте тази борба с олигарси да кажем в един град като Кнежа (Илчовски), например, защото и той не е стока за мирисане. На всички трябва да им е ясно, че България не е само София, Варна и Пловдив, а мизерни бизнесмени дебнат и забогатяват отвсякъде.
  • 20 Илхан

    12 3 Отговор
    На 11 юли се решава съдбата на България, Гласувайте братя и сестри в името на децата и внуците ни.
    Статукво 30г. геноцид -БСП, Герб, ДПС, Воля, Патриоти.
  • 21 Явор

    12 11 Отговор
    Божков и ти си като Арабаджиеви, Бобокови, Галеви- все доказани престъпници и крадци сте! Години наред всички се оплакваха, че тези дето направиха приватизацията окрадоха фабриките, оставиха българите на улицата, без работа и пари, оставиха вашите родители без препитание и децата им да гладуват, тоест вас!!!
    Чудя се, как може да искате да закрият специализираната прокуратура, тази която за толкова време единствена посмя да посегне на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ, които НИ ОГРАБИХА и СЪСИПАХА ЖИВОТА НИ!!!!!
    Божков превърна България в игрална зала и не бил престъпник!!!
    Това, че не харесвате Бойко, не означава да искате България да стане бананова република или като Русия, където комунистическите олигарси безчинстват!!! Нито един бизнесмен не е преследван, преследват комунистическите олигарси заграбили държавата и ограбили всеки един от вас!!!
    Или ще сме Европейци или комунистите ще ни заличат!!!
  • 22 Помниш ли

    11 4 Отговор
    Бате Весо зарчето така ти викахме на Магурата помниш ли?А помниш ли когато започна да отвличаш момиченца с джипа си,защото аз го помня и те бяха деца!Майките им те чакат,бащите им са готови!
    Стиска ли ти да се върнеш !?!?
  • 23 Янев

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "само да вмъкна":

    Много точно и ВЯРНО казано!!!
  • 24 Само да питам

    13 6 Отговор
    Абе Божков, нали те беше страх да си дойдеш в БГ заради Бойко, ами сега на власт са твойте хора😂 Стига си философствал от Дубай, бъди мъж и ако си прав го докажи в съда! Има 19 обвинения срещу теб започвай да се оправдаваш.Иначе другото е шменти-капели😂😂😂😂😂
  • 25 бай фидан

    6 8 Отговор
    господин гешев действай в същия дух обикновенния българин е с теб баневи стайкови арабаджиеви костов нинова и още и още че и льотчика време е за панделата

    Коментиран от #30

  • 26 Васил

    0 1 Отговор
    Заглавието е много правилно.
  • 27 ЕХХХО

    5 3 Отговор
    ВЪРНИ ПАРИТЕ КОЙ ДА РАБОТИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ИМОТИ КОЛИ ЯХТИ С И ДР КАТО ТЕБ АКО НЕ Е КРАЛИ ТО С 20000
  • 28 Всеки, който бърка

    5 0 Отговор
    с мръсни ръчички в чуждо протмоне трябва да е наказан, а особено онези, които забогатяват за сметка на общественото такова.
  • 29 От тайника

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Това, че Гешев е позор,
    го знаят вече и децата ,
    в денската градина?

    , На изборите да се гласува,
    трябват още много гласове ,
    и за Българска Лято,
    и Васил Божков ,
    да влезе в Парламента и да започне ,
    питането към Хунтата?

    Важно е, да се разнищи ,
    "Национализацията на бизнеса",
    на Васил Божков,
    кой я нареди, лицето което е зад сцената?
    И да си получат, заслужено арестите?
    Иначе утре ще приберат бизнеса,
    на всеки един, както го направиха сега?

    Бушоните на Хунтата и Бойко Борисов,

    в Земеделието са хиляди?
    Ще гърмят още много дълго време?

    Иначе дойдат ли на власт тези,
    като Бойко , Дялян и Доган, ще стане
    много по -лошо?
  • 30 гражданин

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "бай фидан":

    Специалната прокуратура те подкрепя?

    Не обикновенния, гражданин?

    Обикновенния гражданин, иска Гешев в затвора?
    Няма балами , стига инсинуаций?
  • 31 Екзактли

    1 1 Отговор
    "Право куме, та в очи." Кратко и ясно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове