Last news in Fakti

15 Май, 2021 19:12 8 102 102

Проф. Румяна Коларова: Кабинетът „Янев“ е бойна група

  • румяна коларова-
  • служебен кабинет

Служебният кабинет със сигурност ще търси смяна на втория и третия административен ешелон

Проф. Румяна Коларова: Кабинетът „Янев“ е бойна група - 1

„В служебния кабинет, назначен от президента Румен Радев, има твърде много военни и твърде малко жени. Това направи впечатление на всички анализатори“, заяви пред БГНЕС политологът проф. Румяна Коларова, председател на Българската асоциация за политически науки.

Ако към това се добави фактът, че премиерът Стефан Янев е изключително близък на държавния глава и негов подчинен, който е част от администрацията му, става ясно, че Радев гледа на този кабинет като инструмент, с който пряко ще упражнява изпълнителна власт, подчерта политологът.

Имайки предвид задачите, които президентът е поставил пред служебния кабинет, той може да бъде разглеждан и като добре организирана бойна група.

„Радев изглежда е структурирал кабинета, следвайки принципите на военна тактика и организация и поне в основните ресори, които за него са приоритетни, ще действа по логиката на тази военна тактика и организация“, обясни проф. Коларова.

Държавният глава също така прави опит да привлече хора с политическа биография, които имат различна партийна идентичност.

Служебният кабинет със сигурност ще търси смяна на втория и третия административен ешелон. „При всяко служебно правителство се извършва смяна не само на политическите кабинети към министерствата, но и на областните управители. Изглежда тук тази смяна ще се осъществява в максимална степен и ще включва и множество други звена на изпълнителната власт“, посочи политическият анализатор.

Според нея тук е важно да се подчертае, че в различните министерства „степенна на изчистване“ на кадрите на ГЕРБ ще бъде различна и не винаги свързана с критериите за ефективност. Например, смяната в НАП става на фона на безспорния за всички експерти позитивен резултат – нарастване на данъчните приходи при намаляване на БВП.

„Ще бъде интересно да разберем в кои министерства ще се търси по-висока степен на приемственост и къде ще бъде търсена радикална промяна“, отбеляза проф. Коларова. „В служебния кабинет има хора, които са били министри или заместник-министри в правителствата на Борисов. Трябва да припомним, че заемането и на двата поста не става без неговото съгласие“,

По отношение на силовите структури е ясно, че МВР ще бъде в центъра на внимание на президента. „Важно е до каква степен ще бъдат спазвани принципите на демократичната смяна на властта“, добавя политологът. „Контролираният вот е реален проблем, но предстои да видим до колко няма да има „контролирано“ ограничаване на клиентелния вот. Русенският избирателен район ще е показателен пример, както и подкрепата за партията на Божков.

Важно е да се види до каква степен ще се гарантира приемственост в министерствата на външните работи, образованието и социалната политика.

„Ясно е, че има заявка външнополитическата позиция спрямо РС Македония да остане непроменена, но има и други много важни направления във външната политика. Отношението към Русия е едно от тях.“

„Образователната реформа, провеждана от министър Красимир Вълчев, е в много голяма степен одобрявана от проф. Николай Денков. Но трябва да видим докъде ще стигнат персоналните промени в МОН, защото тази система има много нива. До кое ниво ще стигне смяната на кадрите там. По аналогичен начин до какво ниво ще стигне смяната на кадрите в МТСП. Всички знаем, че министър Гълъб Донев беше част и от правителството Борисов 3.“ отбеляза проф. Коларова и добави, че за други министерства е пределно ясно, че там ситуацията ще бъде на открит конфликт с администрацията на статуквото.

Тя посочи, че ефектът от работата на служебното правителство трябва да се очаква след около месец, в средата на юни. В момента могат да се коментират само персоналните промени, с които то влиза.

Лозунгът „Да изчегъртаме ГЕРБ от властта“ е опит за радикализация, но дали той ще бъде подет от служебното правителство.

„За някои партии радикализацията е неизбежна. Но ефектът от нея е двустранен. От една страна се търси силна мобилизация на онези, които са възмутени и нетърпеливо очакват промените. Но по-меката периферия може да бъде стъписана от подобни радикални заявки и действия.“, заяви проф. Коларова.

Тя не изключва, че с подобен тип говорене може да се постигне ефектът от така наречените късни протести, което гарантира на ГЕРБ запазване позицията на първа политическа сила.

„Лозунгът „Да изчегъртаме ГЕРБ“ няма как да не се появи в предизборната кампания и едновременно с това, той няма как да не ерозира меката периферия на протестните партии“, подчерта политологът.

Проблем с легитимността на вота на предстоящите на 12 юли предсрочни избори може да има само, ако не може да бъде гарантирана добрата му организация.

„Ако направените промени в Изборния кодекс, заради вътрешната им противоречивост, породят хаос, тогава може да се постави под въпрос изборния резултат. А иначе всички чакаме решението на Конституционния съд“, каза още проф. Коларова.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    77 16 Отговор
    Бойна група на НАТО и ЕС.

    Коментиран от #30

  • 2 гост

    21 103 Отговор
    Червена боина група
  • 3 1618

    203 15 Отговор
    Тази жена е платена социоложка от ГЕРБ!Борисов трябва да се скрие в някоя по- дълбока дупка и да не се показва изобщо! Такъв срам е за България ,че повече от това не може! И баба Меркел вече не може да му помогне!

    Коментиран от #39, #42, #95, #96

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Последния Софиянец

    130 11 Отговор
    Поздравления за нашия съратник от Протеста Тодор Стоянов назначен лично от Румен Радев за министър.Само той посмя да се противопостави на калинките в министерството на регионалното развитие.Честито!

    Коментиран от #10

  • 6 Мда

    166 12 Отговор
    Бабо Румяно, нищо не каза. Почвай да плетеш на две куки и да си гледаш пенсийката.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ринг бг

    90 8 Отговор
    А бой за Бацо Тулупа и изчегъртване от ринга, ще има ли ?
  • 9 Защо

    92 8 Отговор
    ма , другарке си вечно чорлава ?
  • 10 Пръц

    64 7 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Дано да изчегърта ГЕРБавият загар от МРРБ и да го изхвърли в токсична яма зарит с 2 метра пръст.
  • 11 Кризата

    67 4 Отговор
    е повсеместна - явно и науката не е подмината, щом и тази платена "аналитичка" е професор. Впрочем - не е само тя ... Явно внучката на един от най-умните български общественици - Васил Коларов - е доказателство, че Л.Толстой е бил прав, заявявайки по подобен повод "природа отдыхает"...
  • 12 1111

    85 6 Отговор
    Аман от пишман професори и социолози(да не говорим за комбинация и от двете).Бе кой ти иска жалкото пристрастно мнението,я се скрий при герберастите които ти плащат за измислените прогнози,инсче щеше да умреш от глад.Че тръгнала и акъл да раздава,все едно хората са глупави и не разбират фалша от километри
  • 13 Българка

    64 8 Отговор
    Къде и как видя Коларова бойна група в служебното правителство? И защо твърди, че промените в ИК са противоречиви. На кого и какво противоречат? Определено противоречат на обиграните във фалшифициране и подмяна на вота гербери.
    Не можах да разбера защо в Русенския регион ще е показтелно за промените в МВР? В русе първа политиеска сила бяха ИТН. Кметът на Русе не е от ГЕРБ. Не ми е ясно какво има предвид Коларова
  • 14 ойой

    74 7 Отговор
    брей че продажна бабичка , за какво са му пари на това куркудзу ? :)
  • 15 Тази баба е рода на Васил Коларов !

    59 4 Отговор
    Комуняга Баба ЯГА ! Бързо да бяга !
  • 16 жгжг

    10 31 Отговор
    Ей комунисти,вие сте доказани крадци.130 грабеж когато сте на власт.
  • 17 А защо не кажеш...

    53 5 Отговор
    За Българските Бежанци в Чужбина..Защо като държава членка на ЕС,трябва да емигрираме??Особенно последните10 год.???
  • 18 вярно

    68 5 Отговор
    Не се хаби Коларова, никой не те чете.Вече си аут,само злоба .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Bai Nudals

    58 6 Отговор
    Злобна женичка,какво иска изтъркана плоча,да се засрами...
  • 21 Платена

    60 7 Отговор
    злобна мисирка!!!!!!
  • 22 chi

    49 6 Отговор
    Коларова, много си зле! Каквото почукало, такова се обадило!
  • 23 Smashing Pumpkins

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Сатана":

    Требе в северното, да мръзне гадта! :)
  • 24 НА 11 юли

    6 44 Отговор
    ...Борисов 5 ЩЕ има много работа с „шпаклата”😀

    Коментиран от #35

  • 25 Интересноо

    48 5 Отговор
    С мафията как трябва да се действа бре Коларова,с перце ли!?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 АЛО АЛО

    46 5 Отговор
    Тази лелка/бабка е на хранилка на ГЕРБ от дълги години. С многословие и увъртания се опитва да прокара упорката на ГЕРБ, че ще успорят изборите при всеки удобен момент. Използва метода на меката атака, и чрез завоалирани изрази прокарва идеите, които сме чували от устата на Тома Биков. Той клетия няма такава дарба и обикновено тарани директно в целта.Лелката обаче е по интелигентна и с различни похвати се опитва да манипулира обществото. Жалки опити поради факта, че групата от гласоподаватели застанали срещу ГЕРБ е добре осведомена и достатъчно интелигентна за да усети манипулацията.Всичко е въпрос на пари, които са и платени и сега се очаква да си ги изработи. След изборите и тя и нейните шутоподобни придворни ще гракнат срещу Боко, защото до тогава кранчето ще е пресъхнало и няма да има парички за пропаганда. Това може да се случи и преди изборите, ако станем свидетели на арест и ако истипосат Боко по телевизията с белезници на китките.Много е вероятно. Нека се наслаждаваме на цирка. Наздраве на всички.
  • 28 Стършел

    37 5 Отговор
    Имайте срама и мярка г-жо Коларова! Изхабена сте. Скрийте се.
  • 29 мхх12345

    31 6 Отговор
    Ами те Герб бяха започнали да упражняват Държавен тероризъм срещу неудобни ,чудя как още не са арестували министри и шефове на служби!?
  • 30 Жалка картинка

    18 7 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    Тази е подлага на реджеп таип ердоган и владимир владимирович путин и на васил коларов внучка.
  • 31 ама и тулупка

    42 3 Отговор
    Румянке , Буци да каже по чия поръчка и за чии интерес правителството му изтреби добитъка в Странджа . Сега някои неща почват да се чуват и свързват с това престъпление на правителствено ниво , нещо с внос на месо от чужбина , нещо с контрол над този внос и прибиране , както обикновено , на едни пари. Айде професорката , изходи се по този въпрос. Нещо така този акт престъпление от какво ниво е , на престъпление срещу държавата , престъпление срещу народа , кои членове по НПК бяха тия - държавна измяна , не бяха ли ?
  • 32 оня с коня

    6 40 Отговор
    И както знаем че На всяко Действие има Противодействие,така и НАЙ-ВЕРОЯТНОТО Правителство след Изборите ще е на ГЕРБ и Патриотите.И да е ясно:Ако ГЕРБ ПАК не състави Правителство,то НИКОЙ ДРУГ не може да свърши тая работа,защото няма как да се коалират Партиите - поне тия,които бяха в Сегашния парламент.Та за Действието и Противодействието:Печели ГЕРБ,ВРЪЩА ОБРАТНО Уволнените от Служ. Правителство - ...ДО ЕДИН,че и МАЛКО ОТГОРЕ!
  • 33 Физиономия на невменяем

    36 3 Отговор
    Коралова да влиза в сливенския затвор за цялостно творчество и зависимост от гепп.
  • 34 човек от народа

    38 3 Отговор
    а ти си изкуфела бабичка
  • 35 Trololo

    20 4 Отговор

    До коментар #24 от "НА 11 юли":

    ББ5...Много се обърквате, герб тролчета. Досега имаше три кабината на Борисов. Четвърти нямаше, беше предложен Митов за мин прин. Разберете се, де.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 овчи професор

    20 3 Отговор
    Значи назначаваме по полов признак и по признак пагон и не-пагон , не по акъл и способности , така ли ма соросоидке , от там ги кусаш с големия чирпак тия щуротии.
  • 38 Просто човек

    31 3 Отговор
    Внучката на Васил Коларов да НЕ се обажда... Хора, толкова сте ми омръзнали! Не го ли осъзнавате?!
  • 39 Баня

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Тя, дори не иска да го чуе пък камоли да го гледа.
  • 40 Спасов

    30 3 Отговор
    Тая е съвсем изкуфяла!
  • 41 Паринакоча

    30 4 Отговор
    Коларова,свърши попарата при Боко. Сега ще ядеш суй ляб.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 КвоКаза

    18 4 Отговор
    Да изчисти и 10ти ешелон ако трябва.
    Има ли Калинка, всички вън.
  • 45 В.В.П.

    25 4 Отговор
    България,трябва да се управлява с твърда ръка..Иначе ,корупция,бандитлък,сакътлъци ставатДдс та точат....Разбира се ,че е бойна група..Време е, да се затяга примката..!!!.Коларова.
  • 46 Жорж

    31 3 Отговор
    Баба Руми смята,че в кабинета жените са малко.Ако имаше повече щеше да е недоволна,че няма чернокожи или ескимоси.Я ходи си готви прокиснали те яхнии в къщи.

    Коментиран от #93

  • 47 Баба Коларова??? До кога това Бабе ще

    23 3 Отговор
    Ръси Простотии?? ТОВА Е ИЗКУКАЛО ВЕЧЕ!!!
  • 48 ПСР

    17 1 Отговор
    Точно подобни физиономии са били предпочитани за надзирателки в Биркенау.
  • 49 От вратителна

    19 1 Отговор
    Много много г@дна жена
  • 50 Опааа грешка

    27 1 Отговор

    До коментар #43 от "Абе бабо":

    Сега проверих. Груба грешка е да се апелира към тази баба за морал и чест. Какъв морал, каква чест, какви пет лева. Това бабе е било секретар на президента плевнелиев по връзки с гражданското общество! Няма какво повече да се коментира!
  • 51 КОЛАРОФОФОФ

    13 1 Отговор
    .....БАБА КОСТЕНУРКА ,....ГАДАЕ ....!
  • 52 Професора

    16 1 Отговор
    Шафрантиите в правителството и агенциите на Боко много работеха, е тая от агенцията за инвестиции беше много работна!
  • 53 анонимен

    13 1 Отговор
    Бабо Коларова забрави за ГЕРБ те вече са в историята.
  • 54 Спасов

    12 1 Отговор
    Да си беше обръснала мустаците!

    Коментиран от #58

  • 55 Фридман

    23 1 Отговор
    Абе тая не уважава собственста си кръв наследница на Васил Коларов първа седераска се писа след 1990г каво изобщо я слушате и четете. Госпожата има НУЛЕВ МОРАЛ!!!
  • 56 джаба

    12 1 Отговор
    ДРЪТА КОМУНИСТИЧЕСКА К0РВА ,ИГРАЕШЕ СИ С ОРЕХЧЕТАТА НА ЧЕХЪЛА ,РИВЕШ ЛИ А ...РИВЕШЛИ
  • 57 Васил Коларов

    18 1 Отговор
    Мърла ни една!
  • 58 шундурко

    8 2 Отговор

    До коментар #54 от "Спасов":

    ТАЗИ Е КАТО ФИЛИП ТОТЮ С ТОЗИ ДЕБЕЛ МУСТАК НО С ПРАЗНА КРАТУНА- АРЕ ПРИ ДЕДО СИ МА
  • 59 325

    16 1 Отговор
    Тази лизоложка да обясни как прогониха народа ,избиха животните,отровиха земята и продадоха територията гербавити и тогава да се появява и да дудне врели -некипели.Бабичка досадна.
  • 60 Психиатъра

    11 1 Отговор
    От тук ви казвам, че тази злопутребява с чашката редовно!
  • 61 Гербаджийска

    14 1 Отговор
    АналЛизаторка.
  • 62 Майор Деянов

    1 7 Отговор
    Пухчо и онзи изцъкления ли са бойната група? Тези могат да ми носят куфара с радиостанцията.
  • 63 tate

    10 1 Отговор
    Казах ВИ Гробаджиии "Ще ревете ще ви гледам сеира " Ревете със крокодилски сълзи ........"Падни за 100" ще има ще лежите в прахта !! Идва Възмездието ставате все по малко ,,,,,!!! Боже пази България от измет нечовешка !!!!!
  • 64 юруш тулупи

    12 2 Отговор
    Герберастите и прислугата им подивяха и понеже и умственият им багаж по дефиниция е под критичното ниво нещата придобиха характер на гротеска.
  • 65 Перо

    13 2 Отговор
    Не смяна на втори и трети ешелон,а трябва да се стигне до 5-ти! Пълно прочистване на държавните структури от престъпните подчовеци на ГЕРБ. Това проклятие трябва да изчезне за винаги! Тумора се лекува чрез изрязване,а ГЕРБ са тумора на обществото! Никаква милост към престъпниците и Премиера не трябва 5 пари да дава за мнението на приматите и медиите от 112-то място!
  • 66 Иванов

    15 2 Отговор
    Като някоя муха ла.нарка обикаля независимите телевизии и разпространява мъдрости в стил анти Радев и да живее ББ и партията майка ГЕРБ!
  • 67 Смехурко

    16 2 Отговор
    Коларова като гробарско камикадзе!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 77350

    9 3 Отговор
    Тежк@ е съдб@та на ибrикч..те от ГЕРБ, а т@зи е едн@ от вдещите в т@зи област, сега се чудят на кой да се кл@нят и да носят ибrик@! Б@бо Рuми остави Радев обясни за Боко Тикв@та и шк@фчето с п@чки евр@ и кюлчет@ зл@то, за М@та Х@ри и другите рекетьорси изцепки! Кuкuви.и сте всички в ГЕРБ!
  • 74 Лили

    2 8 Отговор
    Нека видат хората истинската мутра рАДЕВ🐙🐙🐙🐙
  • 75 Хи хи

    2 7 Отговор
    Един свястен коментар и всички "бойни" тролове в атака

    Коментиран от #85

  • 76 денис сачев

    9 2 Отговор
    Не и обръщайте и най-малко внимание на Тази / хайде най-меко Мисирка /, нищожества по рождение и наследство.
  • 77 Тая умряла овца кakво я пускате да се из

    5 2 Отговор
    А???? ????9774
  • 78 Перо

    10 2 Отговор
    Вече е овехтяла от научен комунизъм,после соросизъм. Време е да си гледа равина и да си пие кафето с Плевенлиев.Нали му беше шеф на кабинета! Боте пасе!
  • 79 Като се има в предвид

    14 3 Отговор
    че Румяна Коларова е изключително близъка на тиквата и не е коментирала назначения на гербавите, какъв коментар може да напише едностранно мислещата щатна политоложката на герб. Защо някоя висилка не направи едно разследване за имотното и състояние?
  • 80 Вълк

    2 11 Отговор
    Браво Руми кажи им го в очите, обикновенните не платени хора ще те разберат
  • 81 hmhmhm

    8 1 Отговор
    ГЕРБ си зслужават боя
  • 82 Добри

    11 1 Отговор
    тая ли простакеса намерихте да показвате? стана член на БКП януари 1989!
  • 83 6754

    6 0 Отговор
    М.рл0, не 2-3 ешалон, вагон по вагон целият влак трябва да се свени!
  • 84 Стига

    7 1 Отговор
    си квичала .... като коледен курбан😃😃
  • 85 8576

    5 1 Отговор

    До коментар #75 от "Хи хи":

    Нещо смехът Ви увяхва, от 3хи стана 2хи. Издъхването е само хи.
  • 86 Мъни мъни мъни

    10 1 Отговор
    Баба платена герберска калинка - баболинка!
    Що ги показвате тези очилати скелети да ни стряскат? Явно Боко е мобилизирал и бабите на село, но спасение няма, само допълнителна излагация!
  • 87 Някой знае ли

    6 1 Отговор
    Дали тази госпожа действително е внучка на генералния секретар на Коминтерна Васил Коларов
  • 88 Чук и Гек

    6 1 Отговор
    Сред политолозите няма военни и има твърде много нещастни женуря!
  • 89 Кочо

    10 1 Отговор
    Днес има медийна дарителска акция за Герб, организирана от Георг и Биков със специалното участие на Пуйки - герб! Дърти пуйки! От сабахлян са по телевизиите - Мира Крадева! Терористка Бороджиева, Варелия Велева, тази тук, Колю Колев - все мисирки!
  • 90 Дебилчев

    0 0 Отговор
    Бойна група от Мозамбик, нали
  • 91 Родопчанин

    11 1 Отговор
    Аман , втръсна ни от превещанията и манипулациите на платената дежурна политологично-социологична ГЕРБерастка напаст като Р. Коларова, Ант. Христова, Ант.Гълъбов, Т.Буруджиуева, Кол.Колев, Мира Радева, Стойчо стойев, Г.Харизанов,К.Стойчев, Огн.Минчев...
    Българксият суверен не е прост толуп и ще запрати ГЕРБ на2рото или 3тото място,а новите формации ще имат свое мнозинство и правителство.Патериците ГЕРБерастки ВМРО и компания крадливи патрЕоти ще са само външни наблюдатели на Парламента след изборите!
  • 92 възмутен

    7 1 Отговор
    Тази злобна бабичка да стои в къщи и да си гледа внуците ако има.Стига сте ги канили да сеят омраза по медиите.
  • 93 Въпрос

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Жорж":

    ако Къдравата Сю беше станал/а/ министър-председател, обратните щяха ли да бъдат доволни, че са представени в кабинета, или щяха да искат още?
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Гневна Катерица

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Тая кукумявка ми идва вече в повече!!
  • 96 Гневна Катерица

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Тая кукумявка ми идва вече в повече!!
  • 97 Млад ездач

    2 1 Отговор
    Ще бъде изчегъртан и ПЕТИЯТ административен ешелон!! Ясно??
  • 98 Чавета мои

    2 0 Отговор
    Абе много сте МУКЛЕС БЕ. Кои номер сте бе. Абе в хазармата одихте ли бе. Невъспитани такива.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Бабо Коларова,!! Гербава си, само

    1 0 Отговор
    Простотии от твоите уста излизат!!
  • 101 рррф

    0 0 Отговор
    Проф. д-р Румяна Коларова е български учен и социолог, дългогодишен преподавател в Софийския университет. От 6 август до 7 ноември 2014 г. е министър на образованието, младежта и науката в състава на служебното 90-о правителство на България

    Е тя е била министър на РП, така че ако обсъжда действията на сегашния президент е в един вид конфликт на интереси. За нея е изгодно, правителството, в което е била тя, да ярко да изпъква, другите да са сиви и невзрачни.
  • 102 кочо

    0 0 Отговор
    КОЛАРОВА ИМА ГЪРБИЦИ КАТО ТЕБ КОЙТО САМО ГРОБА ЩЕ ИЗПРАВИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове