16 Май, 2021 10:17 7 599 70

Цветанов: Има сценарий за дискредитирането ни

  • цветан цветанов-
  • политика-
  • коментар

Българските граждани трябва да направят третата си преценка, настоя Цветанов и допълни, че трябва да се спре мачкането на опонентите.

Цветанов: Има сценарий за дискредитирането ни - 1
Снимка: БГНЕС

Има някакъв сценарий, който е изцяло за дискредитирането на „Републиканци за България“. Това заяви бившият втори в ГЕРБ и настоящ председател на „Републиканци за България“. Много пъти сме заявили, че искаме демонтаж на Паметника на съветската армия. Има решение на СОС от 90-те. Трябва да се спре със тази спекулация-това не е разрушаване, а просто преместване, заяви лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов пред БНТ след разгорещена дискусия в студиото преди участието му.

"Турски поток" е фактор за увеличаване на зависимостта от Русия, заяви той. Трябва да има гаранция за честни избори. Никой не говори, че имаше невероятно манипулиране на изборния процес. На много места, където имаме съмишленици и членове резултатите са нула. Това е невъзможно. Моята съпруга и средната ми дъщера, гласуваха с приятели, общо 7 човита, в тази секкция има резултат нула, каза той.

Парламентът с невъзможността да излъчи правителство е по-голямата криза. При служебното правителство не могат да се увеличават разходите, не може да се актуализила бюджета. "По-добре, че не влязохме в 45-ия парламент, защото не искахме да участваме в този сценарий", каза той. През 2013г. ГЕРБ беше пак в изолация, но беше възприет като жертва, сега не е така, смята той.

Не е нормално, че Мая Манолова се опитва да разгради този мастодонт, в чието построяване сама участваше, обясни Цветанов.

Слави Трифонов и екипа му винаги са иронизирали политическата класа, но управлението е съвсем друго нещо, смята той. "Когато влезеш и станеш субект на политиката , всички тези политически лица и трябва да демонстрираш поведение, не е това, което е убитото и махленското.

Българските граждани трябва да направят третата си преценка, каза Цветанов и допълни, че трябва да се спре мачкането на опонентите. Той смята, че гласовете за ГЕРБ паднали чувствително много на парламентарни избори.

Промените, които станаха в зам.-председателските места на ГЕРБ – там трябвало да се фокусира темата и въпросите. „Това беше просто, за да се покаже силната евроатлантическа връзка с избирането на Даниел Митов, но аз мога да ви кажа, че той е ясен и последователен политик в отстояването на тези принципи“, заяви Цветанов.

Политиците трябва да знаят, че като положат клетва като народни представители трябва да има теми, които да обединяват и да намерят пресечна точка на диалог, заяви Цветанов. Той никога не е слагал личната си емоция, а винаги е търсил диалог с всички политически сили.

Парламентът с невъзможността да излъчи правителство, е по-голямата криза. В 45-то НС всеки говорил актуализация на пенсиите, трябвало да има актуализация на бюджета, но не било направена, обясни Цветанов. Политиците и това, което видяхме в 45-то НС по-добре, че не сме били влезли там, защото ние не искаме да участваме в подобен сценарий, посочи той.

По думите му в момента трябва да има обективност и гарантиране на провеждане на честни и прозрачни предсрочни парламентарни избори. В много от местата, където имаме наши членове след това резултатите в изборните секции са 0 – това е невъзможно, уточни Цветанов. Според него нито един съмишленик и член на партията не може да си представи, че когато отиде да гласува на изборите, после гласовете няма да му бъдат отчетени.

„Той изтъкна, че кадровите промени, които се правят в държавата, ще доведе до допълнителна гаранция на всички партии да бъдат равнопоставени. Цялата отговорност за предстоящите избори е на служебния кабинет, трябва да носят отговорност и да извършат съответните промени, настоя Цветанов.

Той посочи, че ГЕРБ паднали чувствително много на парламентарни избори. Промените, които станаха в зам.-председателските места на ГЕРБ – там трябвало да се фокусира темата и въпросите. „Това беше просто, за да се покаже силната евроатлантическа връзка с избирането на Даниел Митов, но аз мога да ви кажа, че той е ясен и последователен политик в отстояването на тези принципи“, категоричен бе Цветанов.

Политиците трябва да знаят, че като положат клетва като народни представители трябва да има теми, които да обединяват и да намерят пресечна точка на диалог, настоя Цветанов. Той никога не е слагал личната си емоция, а винаги е търсил диалог с всички политически сили.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2368

    53 4 Отговор
    Много се радвам, че започва разбулването на истините за управленито досега! Искам да обърна внимание на сектора здравеопазване. Ако трябва ще покажа документи.
    Чрeз здрaвeoпaзвaнeтo ГEРБ нe caмo ce oпитвaт дa мaнипулирaт oбщecтвeнoтo мнeниe нo и крaдaт бeзoглeднo.
    Прeди пoвeчe oт гoдинa Нoвa ТВ пoкaзa мeхaнизъм зa oтклoнявaнe нa eврoпeйcки cрeдcтвa oт ръкoвoдcтвoтo нa МБAЛ "Cв. Aннa " Coфия. Д-р Близнaкoв дирeктoрa нa бoлницaтa ce хвaли, чe дoкaтo e пoд крилoтo нa д-р Мocкoв, Борисов щe гo пoкривa. Крaдeц дa cи в тaзи държaвa. Дoкoлкoтo ce чувa, ceгa щe ce oпитa дa ce cкриe при Мaя Мaнoлoвa, зaщoтo и тя билa oт Дупницa. Тaкa ce хвaл
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 5173167

    113 1 Отговор
    Какво дискредитиране, това че ти оглавяваш тази партийка е достатъчно...
  • 4 Цуци

    72 0 Отговор
    Пиши са и ти патреот
  • 5 Moй

    98 4 Отговор
    ЦвЦв и бочко са докозателство, че шизофренията е заразно заболяване.
  • 6 НЕЗНАЕЩ

    68 1 Отговор
    ДЕКРЕТИРАНЕ? ГОВОРИ НА РАЗБИРАЕМ ЕЗИК БЕ “РЕПУБЛИКАНЕЦ„.

    Коментиран от #14

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    100 1 Отговор
    БООЖЕ КАКВО НИЩОЖЕСТВО, СЪС 6 АПАРТАМЕНТА НЯМА НАЯЖДАНЕ И СЦЕНАРИЙ ТЪРСИ
  • 9 Ялчин

    85 1 Отговор
    Бивш гербаджия няма, много нагъл тоя.
  • 10 Трета-четвърта

    60 1 Отговор
    Физкултурника вънка! Взе си апартамента, сега отивай на село да садиш картофи! С тебе е свършено политически! Ако влезеш пак в политиката, заклевам се ще открадна Айфеловата кула, и на гръб ще я докарам пред НДК, вадя карбофлекса и я режа за скраб! Амин!
  • 11 Последния Софиянец

    44 3 Отговор
    На 12 юли ще викаме срещу ГЕРБ .И попа и кучето ще са там.
  • 12 Пучо Капучо

    61 0 Отговор
    По-компрометиран тип няма в българската политика, с изключение на Буци, разбира се, но сценарии имало срещу умрелата му партия...нагъл, нагъл до спукване.
  • 13 Sluchaen

    52 0 Отговор
    Цв.Цв. е един от архитектите на модела ББ. Опорачаването на изборите....кой е автора на схемите с чувалите и невалидните на малките партии?
  • 14 ???

    13 2 Отговор

    До коментар #6 от "НЕЗНАЕЩ":

    Не можа ли да се сетиш, че това е грешка за залюпения писател от сайта? Тя цялата статия е пълна с грешки бе мюмюме.

    Коментиран от #45

  • 15 пройчо

    41 0 Отговор
    ".... Моята съпруга и средната ми дъщера, гласуваха с приятели, общо 7 човита, в тази секкция има резултат нула, каза той..."******* Точно така----само " човити " гласуват за Цветан Цървула, затова човешките гласове ка нула! :))

    Коментиран от #28

  • 16 Прав си

    27 1 Отговор
    Цецероне, дисктедитират ви.
    Ако не ви дискредитираха да сте взели 88% от гласовете.
  • 17 КЕРПЕДЕНА

    51 0 Отговор
    ТОЯ ЩО НЕ Е В ЗАТВОРА А РЪСИ ПРАВДА ПЛАЗмодииии
  • 18 Муахаха

    46 1 Отговор
    "Не е нормално, че Мая Манолова се опитва да разгради този мастодонт, в чието построяване сама участваше, обясни Цветанов"
    Ама ти участваше повече, нали така, Цвинокио?
    Едно ти признавам обаче, че си яко дебелоок и дебелокож.
  • 19 Стойко

    31 2 Отговор
    Цецо, този път вадиш записите и снимките. Смачкваш Буда окончателно и пращаш хунтата под чертата ! А ти като държавник и евроатлантик вземаше малкото останали бивши избиратели на Герб
  • 20 Офицер от запаса от истинските

    31 0 Отговор
    Не може да се примири,че е само едно използвано,огризано и изплюто спортистче.Но има време,ще разбере,че в момента изплюват и този,който го изплю.
  • 21 Съдията Дред

    35 0 Отговор
    ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЦВЕТАНОВ ЗАЩО Е ОЩЕ НА СВОБОДА, А НЕ В ЗАТВОРА ??
  • 22 Морски

    32 0 Отговор
    Цецо ,Цецооо значи за пример ни даваш Къдравата Сю като последователен политик .Последователен в лизането ,също като теб .Пфу
  • 23 Мечо Пух

    36 0 Отговор
    Бих помолил евроатлантика от село Шума да престане да се опитва да критикува неща, които самият той вършеше в продължение на над 10 години! Сега, когато нещата се обърнаха срещу него по същия начин, по който той го вършеше срещу други хора, нададе вой като ранен койот и да се изкарва жертва...Цветанов, хората помнят какви ги вършеше и точно за това си може би най-мразеният човек в България, може би повече и от Борисов...За някакъв успех на изборите дори не се надявай, а ако искаш малко от малко да си дигнеш реномето, просто разкажи какви ги магерихте с бившия си шеф! Не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал!
  • 24 случаен

    20 0 Отговор
    цвъчко,що не обмислиш голямата вероятност тез 7 човека да не са гласували за теб,не мисли както сте правили от гроб досега
  • 25 архивар от мвр

    25 0 Отговор
    цв цв,с всяко следващо изказване, скъсява и без това микроскопичния си "авторитет"!
  • 26 Човека Коза

    18 2 Отговор
    Атлантиците в атлантическия океан!
  • 27 страничен

    23 0 Отговор
    Цвъкито си остава с половин процент! Може и с по малко!
  • 28 Информиран

    22 0 Отговор

    До коментар #15 от "пройчо":

    След като и съпругаа му и дъщеря му ,
    не са гласували за Цветан цветанов,
    то ясно, че от този политик повече,
    никога няма да стане!
    Усеща се едно присламчване, към ГЕРБ,
    от страна на Цветан Цветанов.
    Вълнев разбра ,че Българския избирател ,
    не яде "модифицирана царевица" ,
    въпреки, че гладува?

    Цветане, чух ,че "Калинките" в Хисаря те чакат ,
    да ги включиш в листите?
    че в листите на ГЕРБ нямало място ?
    Нали разследват и Бойко Гавраилов,
    твоя стар приятел?
    Атанас " Калинката" , се чудел,
    за кой да гласува?
    Цветане чух също , че
    познаваш Пловдивските Прокурори ,
    помагай на верните ти приятели ,
    че искат да ги разследват?
  • 29 Съмнявам се

    13 0 Отговор
    че това са негови думи.Тоя не може да сглоби такова ,гладко и ясно изказване.

    Коментиран от #66

  • 30 заблуди

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "посткомунизъм":

    Сериозно си в грешка. Комунизмът е много близо до християнството, нищо че в началото са били попове и палили църкви. Всъщност, ако изгледаш "Агора", ще видиш, че и християните са палили храмове в началото...
    И много моля, не включвай ветропоказателя Борисов при комунистите. Щеше да е такъв само и единствено, ако бяха още на власт. Той си патологичен нагаждач.
  • 31 FAKKKK.. TTTT

    15 1 Отговор
    ЦветаноФ до 2009 г притежават 4 апартамент в София след 2009 г се сдобива с още 6 апартамента и става общо 10 апартамента новите 6 апартамента след 2009 му идват от Ахмед в знак на приятелството и като дар за нивия министър на МВР! Никой не се хвана са проследи стбственоста на тези 6 апартамента преди 2009г.
  • 32 ЦЕЦО СМУКАРЕВ ОТ СЕЛО ШУМА

    18 0 Отговор
    Ас сам фискултурник който не обича руснаците и БКП, а тате беше шофьор преди 1989г Григор Шопов
  • 33 Само

    5 5 Отговор
    едно не ми е ясно - какво прави интелигентен човек като Горан Благоев при Ц.Ц.

    Коментиран от #38

  • 34 ПОТЕНЧУК

    16 0 Отговор
    А БЕ ТЪПОГЛАВЕЦ, ТИ СИ ДЕСКРИДИТИРАН ОТ ГОДИНИ БЕ, ВРЕМЕ Е ДА ГО ОСЪЗНАЕШ, ГА ЯДЕ ЧУФТЕТАТА С ТУЛУПА НИ РИВА ТАКЪВ. СМЕШНИК.
  • 35 Неговото

    12 1 Отговор
    показване и нагло навиране в очите на хората , както и вечно вариращи мнения според ситуацията , НЕ ДОКОСВАТ НИКОГО ! Да си мъкне чувала с грехове и да го разхожда във вътрешния асансьор нагоре - надолу !
  • 36 Лупи

    14 0 Отговор
    Абе какъв е тоя бе, че му давате трибуна? Че тя пратията на Божков взема повече проценти, на него що не му давате трибуна? Че тя партията на Скакауеца взема повече бе, на него трибуна?

    Коментиран от #55

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Жоже

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Само":

    Ми явно не е интелигентен. Явно и ти не си да си мислиш, че оня е интелигентен.
  • 39 JEFF

    14 0 Отговор
    Сценарият си ти, който забогатя по време на политическата си кариеара. Много нагло и подло същество се оказа Цветанов.
  • 40 Запознат

    7 2 Отговор
    Тази шпонска ку4ка беше закъсала много с правосъдието тук и след като отнесе записите и снимките на Борисов във Вашингтон се откупи и стана Републиканец и получи чадър. Румяна Бъчварова посланичката в Израел му го върна с апартамента като го разкри пред, Свободна Европа "!!!
  • 41 Дедо поп

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "посткомунизъм":

    Така е, чадо! Изповядващите Бандитска комунистическа религия,
    са раков тумор във всяко общество!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Доко

    9 0 Отговор
    Собствеността на този от снимката е от неизяснени финансови източници и какъв е приноса му по разтрела на бизнесмена Петър Христов от В.Търново?
  • 44 Хахаха

    11 0 Отговор
    ЦвЦв се страхува за имиджа на асансьора си. Нещастен червей
  • 45 НЕ795ЗНАЕЩ

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "???":

    ТИ СИГУРНО СИ ОРТОДОКСАЛЕН РЕПУБЛИКАНЕЦ. ПИШЕ СЕ ЗАХЛЮПЕН,НЕ ЗАЛЮПЕН И МЮМЮН А НЕ МЮМЮМ БЕ НЕГРЕМОТНИКО!!!
  • 46 Лелее

    10 0 Отговор
    Къв сценарий кви 5 лева ?
    Само мутрата ти е достатъчна ....
  • 47 Немой с лошо

    1 5 Отговор
    Не закачайте Цвъки щото румбата на него разчита за Три морета,😂😂😂😂
  • 48 Бай Курти

    8 3 Отговор
    Предателите,никой не ги обича.Мястото ти е на политическото бунище.Заедно с Галева, Импексова и сие.

    Коментиран от #70

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Заразата ГЕРБ

    11 0 Отговор
    Става все по прозрачна . Където се покаже тази "патерица" не спира да повтаря "Атлантически ценности" очаква Соросоидните токсични ,радиоактивни "ГОСПОДАРИ" да забележат колко им е верен и е готов да продължи да унищожава българската история ,а без история няма България . Слушайте го прозрачен е скрита патерица на ГЕРБ .
  • 51 Верно ли

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не е нормално, че Мая Манолова се опитва да разгради този мастодонт, в чието построяване сама участваше, обясни Цветанов.... Сериозно ли? И кой го казва - един от основателите му :))) Тоя за толкова късопаметни ли ни има???
  • 52 !@$

    9 0 Отговор
    Не е нужно никой да те дискредитира... не приписвай заслугите си на друг!
  • 53 Дебилчев

    1 0 Отговор
    Какви гласове ви се губят, що не ползвахте машина, нещооо
  • 54 Скит'Ник

    1 0 Отговор
    Много пъти сме заявили, че искаме демонтаж на гражданите за експертно разграбване (г.е.р.б.). Има решение на СОС от 2005. Трябва да се спре със тази спекулация-това не е разрушаване, а просто преместване,или просто закриване- Ей това заяви в.е мих.люзино.
    Върви те по стъпките, на творците ви от (н.д.с.в)
    За ония жалък и лъжлив псевдо цар и мижавата му партия, за която вече никой дори, не си спомня, само може би- онова жалко подобие на човекоподобно сольо.мон пасе.
  • 55 Човека Коза

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Лупи":

    Евро-атлантически краваролизач е
  • 56 Кире

    5 0 Отговор
    Само да не го пропуснат за затвора!
  • 57 Васил

    8 0 Отговор
    И това го казва крадец номер две след диктатора.
  • 58 българин

    6 0 Отговор
    Този още ли не е разбрал, че така наречните "републиканци" няма да "прокопсат" докато се свързват с него? А и неговите хора не приличат на такива, които милеят за народа.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 офицер

    9 0 Отговор
    Що за наглец трябва да си, след като си наакан до уши, да даваш акъл какво да правят българските граждани. Очевадно заболяването с диагноза "патологична властовоборисовщина" дълбоко е заразило доста български парцали.
  • 61 цербер

    5 0 Отговор
    Моята съпруга и средната ми дъщерЯ, гласуваха с приятели, общо 7 човЕКА, А в тази сеКция има резултат РАВЕН НА нула, каза той.
  • 62 цербер

    5 0 Отговор
    "В 45-то НС всеки,КОЙТО Е говорил ЗА актуализация на пенсиите, Е трябвало да ПОСОЧИ,че ще има актуализация на бюджета, но ТЯ не Е било направена."- обясни Цветанов.
  • 63 цербер

    2 0 Отговор
    НЕ е билА направена. Грешка!
  • 64 Нане

    3 0 Отговор
    елементи като тоя и партийки и седенки на първа всгляда получили под 3,8% народна любов нямат място за втори опит секс. Сега пак ще лапат държавни парички грешни народни пари.
  • 65 Цвъки Физкулт

    1 0 Отговор
    Спешно и изгодно отдавам под наем голям апартамент на хубаво място в София, луксозно обзаведен със собствен асансьор. Причината е, че няма да се ползва в следващите години, т.к. ще ме командироват при бай Ставри.
  • 66 Информиран

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Съмнявам се":

    Думите са на човек,
    който ги познава до един,
    знае им и кътните зъби,
    и е ял дървото от тях!
    И докато е жив ,
    няма да ги забрави?
  • 67 българин

    5 0 Отговор
    Кога у нас политиците ще започнай персонална отговорност за действията и простотиите си? До кога ще плаща народа заради тях?
  • 68 Дискредитатор

    0 0 Отговор
    Какво да те дискредитират бе, каун? Гати наглото нещо си.
    Нали сам се дискредитира, та на края дори Бокича не може да те изтърпи, и те изгони? Кво да те дикредитира някой, като си затънал във фекалии до големите уши?
    Ти зи за затвора и то не за това, че много краде! За затвора си за държавна измяна и ПРЕДАТЕЛСТВО!
    Каун!
  • 69 Гост

    0 0 Отговор
    Тоа е за затвора
  • 70 Лупи

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Курти":

    Заедно с Толупа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове