Last news in Fakti

7 Юни, 2021 16:33 6 258 94

Патриотите: ДПС извърши национално предателство в Турция

  • българските патриоти-
  • мустафа карадайъ-
  • мустафа шентоп

Мустафа Карадайъ потъпка Конституцията на Република България

Патриотите: ДПС извърши национално предателство в Турция - 1
Снимка: dps.bg

"Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ категорично се противопоставяме на провокациите и откровеното национално предателство, което беше извършено от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ при посещението му в Турция", заявиха от коалицията и допълниха, че в изказването му са нарушени основни разпоредби на Конституцията на България и има основание за самосезиране на прокуратурата по Наказателния кодекс ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.

Ето и останалата част от позицията им:

Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя (явно България) е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински.

Това научаваме от медиите, че е казал лидерът на уж българската партия ДПС Мустафа Карадайъ на своите турски домакини тези дни. Това се е случило пред благото кимане на някой си Мустафа Шентоп, назован председател на великото национално събрание.

Неслучайно наш приоритет е и цялостното отстраняване на подобни етнически политически субекти от всички процеси в България. Няма как 143 години след Освобождението на Родината ни ние да ставаме свидетели на слугинажното и официално предаване в ръцете на Ердоган и на други чужди сили, суверенитета на страната ни.

Въпросният Шентоп напомнил, че ограниченията, които съществуваха на изборите от 4 април, бяха премахнати и пожелал успех. Карадайъ пак заявил намерение за 50 хиляди гласа от Турция. При спечелени сега от ДПС в Турция два пъти по-малко. Заръката за повече гласове идва от самия Ердоган.

Ето това е резултатът от наивното или пък откровено злонамерено действие на безродния умно-красивитет, „мутрите“ на Мая Манолова, „мълчаливите чалгари“ на Слави и ДПС. Вместо да направят разграничения по степен на демократично развитие и да допуснат гласуване в САЩ и Великобритания, но да спрат изстъпленията от Турция новите управляващи директно обслужиха ДПС и Ердоган.

Премахването на ограниченията за секции в Турция води точно до това: Ердоган иска, а Карадайъ козирува.

Въобще, за няколко седмици България окончателно влезе в плен на козируването. Така утре ще козируваме през западняците и за Македония в ЕС. Може дори и бонбон да не ни подхвърлят. А доскорошните управляващи от ГЕРБ също се равняват по новите атлантически ветрове.

Единственият начин това срутване на всякакво достойнство и морал да бъде спряно е да има сериозен патриотичен вот в българския парламент. Само така утре няма да ни се налага да търпим гей паради, педофилски прожекции, медийни фойерверки без покритие, сервилност пред чужди посолства и дивашки реваншизъм.

България има нужда от обединение, помирение, мъдрост и патриотизъм!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    120 28 Отговор
    А вашия Тулуп, нали ходи при Ердоган и той, бе?! хаха

    Коментиран от #9, #27

  • 2 Слави Трифонов

    91 10 Отговор
    Кога си идват наште от ДуПиСъ-то, да идем да ги посрещнем!
  • 3 Абе

    121 6 Отговор
    в Турки що няма БГ партия у парламента им?

    Коментиран от #15, #50

  • 4 БОЛШЕВИК

    141 21 Отговор
    Четири години се прегръщахте с турската партия ДПС, сега се сетихте за предателството им! И с Тиквата заедно крадяхте и турската партия крадеше наравно с вас.
  • 5 Хъш

    25 31 Отговор
    Прав е Тумбака.
  • 6 Майна

    134 16 Отговор
    Борбата ни е да защитим турската си идентичност“,
    Това е заявил лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ при срещата си с председателя на турския парламент.
    Той напомнил, че предците му са дошли от Турция преди 100-150 г.
    “Това е нашата земя. Ние не сме емигранти там (в България – б.р.). Турция е нашата родина. Останали сме там след Османската империя. Борбата ни е да защитим турската си идентичност. Да защитаваме езика си, религията и традициите си”. Българи, ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ!
  • 7 честен ционист

    68 6 Отговор
    Ама какво се правите на ощипани моми? Човекът отдавна си каза, че си е турчин, даже наскоро научи и българския. Това все едно дето ходихте да изправяте резбата на хората и ви ошамариха.

    Коментиран от #21

  • 8 русенец

    61 31 Отговор
    Не виждам принципна разлика мужду ДПС и т.н. " патриоти". И двете формации по същество сте си фесове, гледате собствения си келипир и нищо друго.
  • 9 българин

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Ти коментирай какво са казали там!
  • 10 Светослав

    28 49 Отговор
    Много сте прави. Пожелавам ви успех на изборите. Да премахнем бсп, имтн, имв, ДБ, дпс. Успех и напред
  • 11 Заю Баю

    100 9 Отговор
    Етническите партии са забранени в България. Досега ДПС отричаха, че са етническа партия. Обаче след това изказване е редно тоя въпрос да се преразгледа. А Слави никога в своето шоу, което има хиляди предавания и е осмивало всички наши политици не е осмивал ДПС. Защо ли?

    Коментиран от #19, #20

  • 12 Сериозно

    45 11 Отговор
    Пак започна предизборния цирк, започват да си играят с "етническата карта", пълни глупости..
  • 13 Чък Норис

    28 13 Отговор
    A аз не оправдавам един бивш депутат който каза "група кресливи жени с уж болни деца" не оправдавам и другите му фурнаджийски лопати ""които казват едно нещо а правиш друго"" какво да се прави....
    време е за избори...
  • 14 ПАТРИОТИТЕ БАЛЪЦИ

    17 8 Отговор
    Що ЧАЛГАРИТЕ ви треснаха
  • 15 Турчин

    15 20 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Щото няма българи!

    Коментиран от #32, #69

  • 16 Мисли

    40 12 Отговор
    Аз мисля, че Карадъйъ целенасочено направи подобно изявление. От една страна четка на българските емигранти в Турция и призив за тях да гласуват за ДПС. И от друга страна дава повод на безсрамната им патерица от т.нар Патриоти, които са си ДПС издънка от всякъде, те прпсто съществуват на тази карта! С надеждата, че сега след плюенето на Патриотите по адрес на ДПС, същите ще бъдат припознати като националисти и респективно ще дръпнат в процените основно за сметка на Слави Трифонов, а може би и БСП. А защо не и ГЕРБ, другата присъдружна на ДПС партия?

    Коментиран от #65

  • 17 Реалиста

    33 2 Отговор
    Тази партия е създадена единствено и само за това.
  • 18 Българка

    47 9 Отговор
    oткрoвeнoтo нaциoнaлнo прeдaтeлcтвo, кoeтo бeшe извършeнo oт лидeрa нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ при пoceщeниeтo му в Турция", зaявихa oт кoaлициятa и дoпълнихa, чe в изкaзвaнeтo му ca нaрушeни ocнoвни рaзпoрeдби нa Кoнcтитуциятa нa Бългaрия и имa ocнoвaниe зa caмoceзирaнe нa прoкурaтурaтa пo Нaкaзaтeлния кoдeкc OCOБEНA ЧACТ, Глaвa първa, ПРECТЪПЛEНИЯ ПРOТИВ РEПУБЛИКAТA."
    В тази част подкрепям изцяло искането на псевдопатриотите. Но с действията си Каракачанов обслужи също чужди интереси- 3 милиарда срещу НИЩО за САЩ!
    За мен ДПС и патрЕотите действат единствено в своя изгода

    Коментиран от #33

  • 19 Депесар

    5 31 Отговор

    До коментар #11 от "Заю Баю":

    И какво ще ни забраните ли?! Ха-ха-ха!

    Коментиран от #38, #94

  • 20 101452

    14 3 Отговор

    До коментар #11 от "Заю Баю":

    Hе си го гледал: Мустафа Карадайъ, Местан, Доган правеха скечове с тях още в бтв и сега пак правят.
  • 21 офффф

    40 2 Отговор

    До коментар #7 от "честен ционист":

    Те са българи от турски произход. Никой не им е забранил да си говорят на турски, освен в държавните институции, никой не им е забранил религията, традициите, има джамии, където да се молят, дори новини на турски има по националната телевизия, заемат държавни постове, никъде не са дискриминирани, щом имат български паспорти - са български граждани, щом са родени тук - са българи, но от турски произход. Това е. Другото е провокации.
  • 22 Българка

    33 9 Отговор
    Пишман воеводите бъркат предаването на националните ни интереси от ВЪРХУШКАТА на ДПС с конституционното право българите в Турция да гласуват! Според мен на всеки, който има двойно гражданство, трябва да му е забранено да участва в български избори!
  • 23 доган

    40 9 Отговор
    Който се чувства турчи в Турция, ново изселване е необходимо!

    Коментиран от #37, #42

  • 24 Чакай малко

    26 5 Отговор
    А четири години бяхте авери и краднахте солидарно...

    Коментиран от #28

  • 25 ВИЕ...

    12 7 Отговор
    "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ" ГЕПИ
    ДПС ОГРАБИХТЕ БЕДНИЯТ БГ. НАРОД
    ВИЕ СТЕ КРАДЦИ И УБИЙЦИ. ДАНО
    СКОРО ДА ВЪРНИТЕ ВСИЧКО КОЕТО
    ОКРАДОХТЕ. ИЗЧИСЛЕНО В САЩ НА 65 000 000 000 ЛЕВА. МОЖЕ БИ В ДОЛАРИ.
  • 26 tomito

    21 0 Отговор
    България е ваша.Да да ама не.
  • 27 Който и да съм

    15 20 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Той тоя, дето му викаш Тулуп, ходи, но имаше резултат-нямаше наплив на бежанци! Изобщо не отчитате , добрите неща, които презрения от вас Борисов е свършил! Вие вече повръщате от омраза и сипете само лошотии по него! А иначе добре е ,че има такива като патриотите!
  • 28 tomito

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Чакай малко":

    така си беше
  • 29 Няма прокопсия

    18 2 Отговор
    ДПС-то целево провокира, Петреотите отговарят настървено. Будалите турци и българи се ядосват и тръгват масово да гласуват - всеки за своите. Скачените съдове се напълват. Другите българи се ядосват и те както преди, когато Доган каза за порциите, се втурват да гласуват за ГЕРБ. Какъв е резултатът - Кремъл печели винаги у нас, празно няма ! И така нататък /ИТН/ и БСП-то в канала. Народа проклина таз тежка орисия, в която го набутаха враговете му.
  • 30 СЪДИЯ

    30 6 Отговор
    Моментално сезиране на Прокурата и премахване на ДПС! Нека помогнем на тези родюлибиви турци да се приберат в родината им и никога повече да не се връщат в Репубилка България!!
    п.с. Забрана и на новините на турски в Национален ефир!!!

    Коментиран от #46

  • 31 Перо

    16 3 Отговор
    Хр.Ботев отдавна го е казал за какви “патриоти”/патерици/ става дума!
  • 32 Абе

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "Турчин":

    тези дето гласуват какви са?

    Коментиран от #39

  • 33 Драгинко

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    А 3 млрд.лева, които плати правителството на ББ за турецки паток, дето няма ните една отклонение за България. А 3 млрд. за Белене. В близките 20 г. патока няма да се изплати, това какво е другар ? Поне самолетите ще дойдат, а газопровода ще го ... го гледаш с ... добро око, може да сме прецакани, но поне от братушките !

    Коментиран от #66

  • 34 лъжци

    12 6 Отговор
    Вие лъже патЕоти сте същите предатели гнусни. Заедно с крадците от ГЕПИ грабихте българите в съучастие с ДПС и си трайкахте и си пълнихте джобовете. Мислите си че ще ни излъжете пак но няма да ви се получи.Ние помним как гласувахте заедно с разбойниците от ГЕПИ и ДПС, а по телевизиите се правихте на противници. Долни лъжливи патерици, никакъв глас за вас. Време е за Възраждане.
  • 35 Фери

    6 5 Отговор
    Въмъръото за кокал и пари ще оплюят и майка им.
    Едно Седи тарикат-Герб малко ни даваше.
    Останахме бедни искаме пари.
    Нема парламент-нема пари.
    Скоро ще почнат да плюят наляво и надясно.
    Република Северна Македония е приета в ЕС.
    Дпс остава,а лъжетартальоците са вън от Парламента.
  • 36 Да ама не

    10 1 Отговор
    Съгласен съм обаче какво направиха докато бяха на власт и Бойко целуваше обувките на Ердоган, поне една дума да бяха казали!!! Сега много силни ама не им вярвам, вече и на Слави не вярвам на никой не вярвам, разочарован съм много.
  • 37 Емигрант

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "доган":

    Еми, изселвай!:) Какво чакаш?!:)
  • 38 българин

    13 1 Отговор

    До коментар #19 от "Депесар":

    съм, но не съм против турците. Ваше право е да си водите своя политика. Само да питам - Пеевски докога ще го защитавате?

    Коментиран от #41

  • 39 Турчин

    10 9 Отговор

    До коментар #32 от "Абе":

    Те са турци с българско граждаство!:) Анадък?!:)
  • 40 България

    19 2 Отговор
    Този Мустафа като мисли че Турция е негова родина да заминава във Анадола и да надява потурите.
  • 41 Депесар

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "българин":

    По-принцип не си падаме по свинско, ама тоя го тачим щото много хубаво грухти!:)
  • 42 Троянеца

    14 1 Отговор

    До коментар #23 от "доган":

    Аз пък не искам да ми изселват комшията. Работим си заедно, пием си заедно след работа по една бира и сме си приятели. Гнусните бандити, върхушка на ДПС и патриотарите да ги закарат на някой необитаем остров във тихия океан, и там да си разрешат проблемите.
  • 43 гост

    11 2 Отговор
    Забрана да се гласува извън България и готово.Защото с такива сега предизборни игри само се настроиват хората едни срещу други за да си извлекат облагите някои субекти.

    Коментиран от #45

  • 44 ДПС

    6 3 Отговор
    ХАХАХА. Виете ли патреотчета.
  • 45 Съгласен

    16 3 Отговор

    До коментар #43 от "гост":

    Да Слави вместо да боготвори Българите в чужбина трябваше да се създаде закон, за хора живеещи в чужбина над 5 години да не могат да гласуват. Не е честно човек който не живее в България да решава съдбата на хората които живеят в България.
  • 46 ДПС

    5 5 Отговор

    До коментар #30 от "СЪДИЯ":

    Много си се рзмечтал
  • 47 нико

    13 2 Отговор
    ВАЖНО Е ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ТОГАВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО ЩЕ ГЛАСУВАТ В ТУРЦИЯ . Докато се занимаваме руски шпиони турските вършеят из страната ни като башибозуци , а Б Б хич не му пука . Турските служби предизвикаха екскурзията и принуждаваха хората да си вадят паспорти и с камиони организирано ги караха към границата . След един месец повечето се върнаха и се срамуваха .
  • 48 Де били

    7 3 Отговор
    ДПС съществува благодарение на подобни имитатори в патриотичната сфера, които лично биха целували ... може и ръката на падишаха, за някое евро в повече. Да боринското селянче е предател гнусен, но не сте вие тези, които имат право да го кажат.
  • 49 Сланина и Зурла

    9 0 Отговор
    Хахахахааа...КАЗАХ ЛИ ВИИИИ!?!!Цирка започна!30Год един и същ цирк преди избори.Но досега доан и местан,ся и тоя запя хахаа...ее,не е истина!!
  • 50 сега духаме

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Щото там българите през 1913 ги изтрепаха и изселиха, а ние тях от тук,не. Сега ще ни се качат на главата и ще ни се подиграват... както и става

    Коментиран от #89

  • 51 предизборно

    8 1 Отговор
    патерицита на герб търси куц, за да влезе в употреба!
  • 52 Вие не защитихте България когато бяхте

    9 2 Отговор
    В парламента сега искате да се всаползвате и да имате минута внимание даже се обединихте защото хората не гласуват за вас и знаят че нищо не направихте когато бяхте в парламента а бяхте съочасници с ДПС Българина трябва да ви изгони за вас и ДПС няма място в българския парламент
  • 53 Пловдив

    7 0 Отговор
    Това, за пръв път, ли се случва, че сте толкова изненадани...?!
  • 54 Турците в Турция

    5 3 Отговор
    След като бутнем Гешев, започваме офанзива срещу противоконституционната партия ДПС
  • 55 676

    5 0 Отговор
    Прави са донякъде идеотите от вмро. Трябва да се забрави дие-пие-сие-то, ама не с лошо. Важно е нормалните партии да имат членове и депутати поне помаци, ако не т.нар български турци, и тогава ще отшуми мафиоткста и незаконна организация дие-пие-сие, с почетния сопол-циганин начело. Разделят ни и ни владеят.
  • 56 Патреотт

    5 0 Отговор
    Смях, хахах Патриоти, не думайки, не думи а дела трябват, такива каквито доста години не показахте. Даже по зле на вас същия Ердоган ви плаща (не пряко).
  • 57 1234

    9 2 Отговор
    Този път няма да ни излъжите. 4 г управлявахте с Борисов, Пеевски и Доган.
  • 58 Шкубака

    7 4 Отговор
    Шкембе Войвода ни продаде на ФАЩ, тез на Ердоган и накрая крадеца вика дръжте крадеца.
  • 59 бай Даньо

    4 2 Отговор
    Ганчо хич да не ти пука и да не си посмял да гласуваш за ВМРО оти тия са много лоши - ходят с торбички от Била ... Ганчо, Ганчо !
  • 60 Нане

    8 1 Отговор
    кат им Родина да одят там! Тук е България нашата Родина и ние сме българи и милеем за нея макар, че политиците са ни китуци! Земя на Ботев и Левски!

    Коментиран от #92

  • 61 hhh

    6 4 Отговор
    Като неписан закон е - няма ли ПатрЕОТИ, няма и ДПС... Храниш едното, расте другото
  • 62 500г.не стигат?

    11 1 Отговор
    07.06.2021, Истанбул – Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред прeдceдaтeля нa турcкия пaрлaмeнт Мустафа Шентоп: “Турция е нашата родина, България е нашата земя !” (И нашата земя България скоро ще стане отново изконна част от нашата родина Турция !)
    ********************************
    Тази разгърната формулировка разкрива истинската и единствена кауза на ДПС само в десетина думи.

    А пък лицето, което съвсем наскоро предложи и осигури на цяла Турция да гласува без ограничения на предсрочните парламентарни избори в България на 11.07.2021 се казва Станислав Тодоров Трифонов – Слави Трифонов, заедно с неговата парламентарно представена партия, която издевателски е нарекъл "Има такъв народ" и която с подобни действия в крайна сметка ще доведе до това повече да “няма такъв народ” с български ген и самосъзнание.

    Хубавичко ще си го припомним всичко това, когато се събудим ошашавени на 12 юли !
  • 63 ВГ само за българи

    8 2 Отговор
    Кога Турция би допуснала чужди граждани, в случая български да бъдат в управлението им? Точно, Никога няма да се случи

    Коментиран от #68, #91

  • 64 Патриот идиоти

    4 6 Отговор
    Лидeрa нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ при пoceщeниeтo му в Турция:

    "Турция e нaшaтa рoдинa.
    Ocтaнaхмe в Бългaрия cлeд Ocмaнcкaтa импeрия.
    Тaзи зeмя (явнo Бългaрия) e нaшaтa зeмя.
    Ниe нe cмe имигрaнти тaм.
    Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт.
    Дa зaщитим нaшия eзик, рeлигия и oбичaи.
    Иcтинcки."

    Лидeрa нa ДС/КГБ-патриотите Каракачанов.

    "Русия e нaшaтa рoдинa.
    Ocтaнaхмe в Бългaрия cлeд Задунайската губерния.
    Тaзи зeмя (явнo Бългaрия) e нaшaтa зeмя.
    Ниe нe cмe имигрaнти тaм.
    Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим руската cи идeнтичнocт.
    Дa зaщитим нaшия eзик, рeлигия и oбичaи.
    Иcтинcки.

    Курица не е птица!
    България не е зад граница!
  • 65 hhh

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "Мисли":

    Като неписан закон е - няма ли ПатрЕОТИ, няма и ДПС... Храниш едното, расте другото
  • 66 оня

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "Драгинко":

    Прецакани сме от тиквата:)) Не от братушките:))
  • 67 Behemoth

    2 3 Отговор
    Скачени съдове!
  • 68 ГЛУПОСТИ

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "ВГ само за българи":

    Гаврил Кръстевич е бил председател на най-висшия съд и е написал търговският закон на Османската империя!
    Алеко Богориди, преди да бъде назначен за губернатор на Източна Румелия е министър/везир/ на пощите и железниците на Османската империя!
    Султан Кера Тамара е сестрата Мара на Цар Иван Шишман.
    Родената в Силистра Йълдъз Ибрахимова, но възродена и прокудена от комунистите, става законна съпруга на кмета на Истанбел.
    Работи в Турция в Президентския симфоничен оркестър, Симфоничния оркестър на Измир, Симфоничния оркестър на Истанбул
  • 69 шопландец

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Турчин":

    Не има българи но са си такива, оня чалмата открито казва че турчин и родината му е османската империя и е временно територията България щото идеята на него и на Султана са едни, но бас държа че 90 процента които са против патриотите не им изнася патриотици в управлението щото лошо няма ИК, няма заповеди от господари та за това ги плюят разни джендъри евроатлантически и лилави индивиди

    Коментиран от #81

  • 70 Яшар

    5 2 Отговор
    И тия са патриоти, колкото аз съм космонавт! Я чиба!
  • 71 Ким

    6 1 Отговор
    До #47#
    Само ти ли не си разбрал, че голяма екскурзия ( изселване) го организира КГБ

    Коментиран от #77

  • 72 Воеводата

    6 4 Отговор
    Оставете го Слави той е страхливец,гласувайте за патриотите защото без тях турците няма кой да ги спре!
  • 73 Фактъ

    4 2 Отговор
    ДПС и ГЕРБ са скачени съдове . А с такива патриоти - патерици да ни пази Господ .

    Коментиран от #80

  • 74 1878

    4 1 Отговор
    Защо наградата давана в театъра на българската армия на артисти се казва Аскеер
    Защо министъра на културата на Франция подписа договор с министъра на културата на България вежди Рашидов защо националната галерия се казва квадрат 500 защо в България няма поливалентни ваксини за новородени и купиха 150000 от Турция защо турска фирма в европа бионтек прави ваксини срещу ковид19 турците не са воювали и са били неутрални ВСВ ДПС не са национални предатели а прилагат реципрочни действия в отговор за окупацията на Крим срещу освободените от Русия православни държави на балканския полуостров турците воюват на тихия фронт срещу руските завоевания от османската империя на балканите щом в Атина построиха джамия където никога не е имало се сещайте

    Коментиран от #82

  • 75 zazutam

    2 1 Отговор
    за съжаление господата "патриоти" само когато трябва да блеснат реагират така а не им е заложено в душата и колкото и да е праведна статията се крият едни цели които да са се съберат обединят и наврат в парламентчето пък после може освен на герб и на дпс да пристанат ....
  • 76 гошо

    3 1 Отговор
    По правило рязаните са предатели.

    Коментиран от #78

  • 77 Мик

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "Ким":

    Е, да де.
    Но престъплението го осъществи ДС/БКП, нали?
  • 78 Мдааа

    4 0 Отговор

    До коментар #76 от "гошо":

    Рязаните комунисти, нали?
  • 79 Дебилчев

    3 0 Отговор
    А, сефте, с пеевски излиза, че са и криминални
  • 80 Дебилчев

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Фактъ":

    Скачени са дпс-дс-бсп, създадени от луканов
  • 81 Калфин

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "шопландец":

    "Любовта към България преминава през Русия"

    "Първо любовта към Русия,
    а после любовта към България"

    А ББорисов построи с български милиарди руско турски газопровод за Сърбия!
  • 82 1878

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "1878":

    Най-голямата джамия в Москва я откриха Путин и Ердоган.
    В столицата Москва има повече мюсюлмани, отколкото в цяла Европа!
    ФАКТ Е!
  • 83 Сидеров

    4 3 Отговор
    Когато избирателните секции в Турция гласуваха под строй за Джандбазето и за Андро Слабака - ДПС-то бяха големи български патриоти, нали?! А сега били предатели!? Абе ДС-патриотарски циг@нии!
  • 84 Дългият

    2 5 Отговор
    Как един журналист не зададе въпроса на Радев и на всички силни на деня,Патриотите и те мълчат,защо БГ разрешава двойното гражданство...Или си българин или не си...Точка.

    Коментиран от #85, #88

  • 85 тресчотка

    4 1 Отговор

    До коментар #84 от "Дългият":

    Аз съм с българско и белгийско гражданство, теб какво те човърка това? Тоталитаризма свърши отдавна. След като имам двойно гражданство, значи освен България и Белгия ми разрешава да имам двойно гражданство. Уж сме европейци, но мислите ни са още като през тоталитаризма. След като си от Пловдив, нямаш право да работиш в София, ако нямаш жителство. Не, отдавна умря комунизма
  • 86 питащ

    0 0 Отговор
    Когато се регистрираше ДПС, на събранията присъстваха само лица които се определяха като етнически турци. Защо бе позволено на една етническа партия да бъде узаконена да отговорят власт имеещите тогава.

    Коментиран от #90

  • 87 SAAB

    0 0 Отговор
    ь......въЙ кви мастий !
  • 88 Тато от Правец

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "Дългият":

    Дългият, ти кога се побългари по решението на политбюро на ЦК на БКП от 1959г. за даване привилегии на "трудещите се циг@ни, които искат да се запишат като българи", кога почна да проявяваш претенции за наци-робовладелец?!
  • 89 Вие ги изтрепахте и изселихте

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "сега духаме":

    По-рано, ама не си спомняш или не се пише за това.
  • 90 Каква етническа партия

    2 0 Отговор

    До коментар #86 от "питащ":

    Като по конституция в България няма етнически малцинства?!?! Признаваш наличието на такива със съответните последици и тогава можеш да твърдиш, че има етнически партии. Иначе много олекваш
  • 91 Демек Кочината само за свинчоци

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "ВГ само за българи":

    Това ли казваш 😂😂
  • 92 Ботев и Левски

    2 3 Отговор

    До коментар #60 от "Нане":

    Са родени османци ако не знаеш
  • 93 Абе продажници

    0 1 Отговор
    вие заедно с ДПС играхте като патерица на ГЕРБ.Няма кой да гласува нито за вас,нито за ДПС.
  • 94 Хммм

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Депесар":

    Няма нужда да ви забраняват, нали се определяте като турци - бъдете си турци или османци ако ви харесва. Не сте нужни на страната ни като фалшиви българи. Просто и ясно - никога няма да имате мнозинство и самостоятелна власт в България, колкото и да се напъвате и навеждате. Anlıyor musunuz?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове