Last news in Fakti

16 Юни, 2021 09:32 3 486 39

Доц. Стойчо Стоев: Твърде много политика в служебния кабинет

  • стойчо стоев-
  • първан симеонов-
  • избори

Организацията на изборите трябва да върви по дефиниция, а не да я обсъждаме

Доц. Стойчо Стоев: Твърде много политика в служебния кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният кабинет демонстрира желание за постоянна комуникация с медиите. Постоянно се констатира какви разкрития имат, а крайната цел е гласоподавателите да са убедени, че страшни злоупотреби са вършени през последните години. Това заяви по повод отчета на служебния кабинет социологът доц. Стойчо Стойчев.

"Това не са одитори, тези изказвания остават само политически. Като граждани трябва да знаем, че част от служебното правителство има политическо минало зад себе си", коментира още той министрите.

"В политиката се работи за общественото мнение, а хората харесват стила на служебното правителство. Съвсем нормално е да има одобрение", разкри политологът Първан Симеонов.

"Партийната "метла" се прави с целта, назначените хора да останат. Това означава, че президентът има намерение да има влияние в изпълнителната власт", смята доц. Стойчев.

"Президентът носи огромна отговорност за ресорите. Това не е кабинет на националното единство", каза социологът.

"Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда че всичко е в хаос", обясни Симеонов.

"Организацията на изборите трябва да върви по дефиниция, а не да я обсъждаме", завърши Първан Симеонов по темата за предсрочния вот.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕСТОР МАХНО

    62 9 Отговор
    ПОКАЗВАМ ТИ СЪЩИЯТ СРЕДЕН ПРЪСТ КОЙТО ТИ НИ ПОКАЗА ПРЕД РУМЪНСКОТО ПОСОЛСТВО!

    Коментиран от #28

  • 2 Българин

    62 6 Отговор
    Подлога
  • 3 гадно

    62 7 Отговор
    Наведен нещастник.
  • 4 Тошо

    57 8 Отговор
    Тоя още ли не е изгонен от СУ ??!!
  • 5 Стойчо лай

    49 7 Отговор
    Си заработи надника на куче на каишка при Толупа.
  • 6 Я КАЖИ

    44 5 Отговор
    А ТИ ЗАЩО НЕ СТАНЕШ ЕДИН ВСЕ ХВАЛЕБСТВЕН ГОВОРИТЕЛ НА ШАЙКАТА, ........МНОГО ТИ ОТИВА !!!!
  • 7 Лудия Макс

    45 12 Отговор
    Каквото и да говорят разни поддръжници и фенове, истината е една- народа ХАРЕСВА подхода и начина на управление на служебния кабинет. След безхаберието и безотговорността на кабинета Борисов 3 по време на криза, нищо не може да ни убеди, че заслужават пак да управляват.
  • 8 Българка

    39 10 Отговор
    От служебното правивтелство посочиха с факти престъпните схеми, за които българите знаят, малкото разследващи журналисти пишат, а бойковата шайка на сянка под Каскет говереше, че има САМО УСЕЩАНЕ за корупция.Ама усещане на голо си е е........ Е сега прожекторите светнаха и се оказа, че не е само усещана, а мащабна корупция. Дай боже и следващото правителство да продължи още по-смело , а депутатите гласуват съдебната реформа, за да може най-после да има правосъдие и престъпниците след конфискация на ограбеното да влязат в затвора
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 твърде

    42 7 Отговор
    много си млад за да си със степен ,,доцент,, От университета в Благоевград ли ти е титлата. Както се пееше в една песен ,,три изпита за 200 марки и едно прасе,, Кога ще си платиш за ,,професор,,? Май чакаш прасето да порасне...?
  • 11 Иван Грозни

    33 7 Отговор
    Най-голямата злоупотреба беше избора ти за доцент/в личен план облагодетелстван/ затова боготвориш ГЕРБ.
  • 12 Антитрол

    26 4 Отговор
    "Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда че всичко е в хаос"

    На кое казваш гъвкавост - на незаконното раздаване на крадени пари от джипката ли, на тоталните кражби ли от всички нива.

    И сега какво служебния кабинет да подготвя изборите и да не говори за кражбите - така ли ви се иска. Е няма да стане - даже няма достатъчно време да разрови всичко и да покаже тоталната разруха след вас.

    Даже се подгответе за дела срещу вас на следващото правителство защото със сигурност герберите сте в канала.
  • 13 Перо

    21 4 Отговор
    До сега престъпността беше държавна политика на мутренското правителство,което се стремеше всяка лична далавера на управниците,да се прокара и узакони от НС и да се получи ненаказуема колективна безотговорност. Правилно се казваше,че НС е гумения нотариален печат на главната мутра. И какво иска сега горния новоизлюпен политолог,всички да се възхищават и да ръкопляскат на толупа,да не се правят проверки,да няма отговорности и мутренския модел с кражбите да продължи. Свърши се! Край на толупа! Остава Гешев!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 :((

    5 7 Отговор
    "... Постоянно се констатира какви разкрития имат, а крайната цел е гласоподавателите да са убедени, че страшни злоупотреби са вършени през последните години...." ******* Тлъстото Баце на това се крепеше 2009--2013 :)).....доц.стойчо Среднопръстов !!!
  • 16 !!!?

    6 7 Отговор
    Генералите да си търсят "честноста", "почтеноста" и "достойнството" на дъното на Черно море, а не в политиката ! В политиката произвеждат само горещ въздух и харчат пари за избори, иначе нямат никакво постижение !!!?
  • 17 Сандърс

    9 8 Отговор
    На тази калинка няма ли кой да му каже че кешовия канал вече пресъхна. Жалко че гербераст с неговия профил и морал преподава в Софийският Университет...
  • 18 Някоя си

    11 6 Отговор
    Един от отвратителните типажи! Когато някой защитава ГЕРБ:или е лапал,или лапа или иска да лапа! Кози отговаря и на трете!!!
  • 19 Не точно

    8 5 Отговор
    Твърде много престъпления са извършени от предишните. Няма политика.
  • 20 :))

    7 4 Отговор
    "... Постоянно се констатира какви разкрития имат, а крайната цел е гласоподавателите да са убедени, че страшни злоупотреби са вършени през последните години...." ******* Тлъстото Баце на това се крепеше 2009--2013 :)).....доц.стойчо Среднопръстов !!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Стойкастойчева

    6 5 Отговор
    Голямята хралупа
  • 23 !!!?

    6 6 Отговор
    Генералският режим произвежда само внушения за злоупотреби във всички други министерства, но не и там където е техния ресор, а именно армията в която е най-катастрофално положението - некадърни, безотговорни и недостойни генерали допуснаха само в разстояние на две седмици американска военна чест да ползва цивилен производствен цех за учебен полигон, а сега вече имаме и безследно изчезнал пилот, неговия истребител и черната му кутия. А генералите се занимават с интриги, чистки и инсинуации за политическа предизборна пропаганда !!!?
  • 24 Доц Стойчев, Ако всички доценти са

    8 4 Отговор
    Въздухари като теб, жалко за наука и Университети!! НА матрица ли се произвеждат, кой ли не видяхме дае доцент или Професор, Комично е положението с Титлите ви!!
  • 25 Стойчо Гейшев

    6 3 Отговор
    Абе тоя боклук докога ще го пускате да говори глупости
  • 26 www

    4 3 Отговор
    Гледай си социологията!
  • 27 Определението за политика

    4 2 Отговор
    Драги доценте, или дайте определение на значението на политика - правителдтво от утвърдена институция, или ако няма или неможете ви "лепвам" на титлата "казано на пазарска опашка" за банани. Правителство с или без политика, което е докарало страната до "НАЙ-БЕДНИ" е все едно какво прави с "политика" и е сигурно, чче не е "СЛУЖЕБНОТО".
  • 28 12345

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "НЕСТОР МАХНО":

    Този със средния пръст още ли епреподавател в Университета. на това ли учи студентите? Защо не е уволнен!
  • 29 1944

    3 4 Отговор
    резидента под чехъл си назначи служебно опг. аве аре сички при бай ставри. да играете доживот белот с баце и шиши.
  • 30 информиран

    6 2 Отговор
    Амaн oт плaтeни ГEРБeрacтки пoлитoглoзки, цoициoлoзи, aнaЛизaтoри кaтo Ст.Стойчев, Aнт. Хриcтoвa, Aнт.Гълъбoв, Oг.Минчeв, Т.Буруджиeвa, Хaризaна, М.Рaдeвa, Вaл. Вeлeвa, Ю.Пaвлoв...
    Кoлкoтo и дa ce пeнявaт и дa мaнипулирaт БГ Cувeрeн щe глacувa дoвeриe нa нoвитe фoрмaции дa упрaвлявaт, щe зaпoкити ГEРБ дa ce бoри зa 2рoтo мяcтo c мъкa, a пaтeрицитe им ПaтрEoтитe нямa дa минaт бaриeрaтa и щe глeдaт caмo пo Кaнaл 1 нa БНТ Пaрлaмeнтa!
  • 31 среден пръст

    4 1 Отговор
    клакьор. разносвач на оня чайник, след WC.
  • 32 Льохман

    1 1 Отговор
    онова нещо със средния пръст пак се изказа платено!
  • 33 св гъзис

    1 0 Отговор
    аве аз ут куга им викам да спрат да са занимат с пулитики-мулитики, бюджети-мюджети и да си гледат риалитата и сериалите, ма те се на гулеми начальници са праят.
  • 34 Служебни клоуни

    2 1 Отговор
    Aми кaквo дa кaжaт зeлeнитe чoрaпчeтa бе Стойчо , кaтo пo зaкoнa Мaгнитcки CAЩ удaрихa eдин звучeн шaмaр нa фaтмaчкo и нeгoвия пръв приятeл и cпoмoщecтвoвaтeл Бoшкoв , зa кoгoтo фaтмaчкo гoрдo зaяви , чe дoвoдитe нa Бoшкoв били пo-дoбри oт тeзи нa Гeшeв . A ceгa дрOгaрЮ фaтмaк , пaк ce изтрoпквaй в зaщитa нa рaзни криминaли .
  • 35 Павел Пенев

    0 2 Отговор
    Абе Мунчо,при ГЕРБ не беше ли обратното–малко политика,много плямпане.
  • 36 един от многото

    2 1 Отговор
    Доценти с жълто около човката могат д се видят най често у нас. Доцент политолог , звучи ми като овчар , професор!
  • 37 ПРОМЯНА ЛИ?!!

    2 1 Отговор
    ВМECТO РEAЛНA ПРOМЯНA – EДИНCТВEНO ПOДМЯНA ЧРEЗ OКOПAВAНE НA РAДEВИ “CВOИ ХOРA” ВЪВ ВCИЧКИ КЛЮЧOВИ OТКЪМ CИЛOВA ВЛACТ И МAТEРИAЛНИ БЛAГИНИ ДЪРЖAВНИ ПOCТOВE.
    Дoбрaлитe ce дo влacттa политици на чeрвeнaтa болшевишка идеология вeднaгa се познават по това, че бeз изключeниe най-първата и нaй-глaвнaтa им работа е да дeйcтвaт тoчнo кaтo прeврaтaджии – мoмeнтaлнo и удaрнo се саморазправят с неудобните им и окопавaт свои доверени хора във всички ключови откъм силова власт и материални благини държавни постове. Без значение дали говорим примерно за правителството с премиер Кимон Георгиев (прoфecиoнaлeн прeврaтaджия и узурпaтoр) от 1944г. или пък за тoвa с премиер Сергей Станишев (пoтoмcтвeн бoлшeвик) от 2005г. или пък за тoвa с премиер Стефан Янев (безпартиен, а в действителност червен мacoн т.e. cтрoгo ceкрeтeн бoлшeвик) oт 2021г.
    Дaли cъc или oчaквaнo бeз ocигурeни уcлoвия зa cвoбoдни и чecтни прeдcрoчни пaрлaмeнтaрни избoри нa 11.07.2021г. – тaкa или инaчe нa caмoдържeцa Рaдeв вcъщнocт изoбщo нe ca му нужни рeдoвeн пaрлaмeнт и прaвитeлcтвo – тoй вeчe cи имa coбcтвeнo придвoрнo прaвитeлcтвo, нa кoeтo e гoтoв дeжурнo дa му удължaвa мaндaтa. Зa нeгo eдинcтвeнoтo вaжнo e до 11.07. тoй да има инcтaлирaни "свои хора" нa вcички вaжни влacтoви пoзиции, които oттaм нaтaтък пo нeгoвa кoмaндa дружно да давaт бoeн отпор на всякакви eвeнтуaлни конституционни, демократични и граждански възражения срещу тaкa нoвoизгрaдeния гeнeрaлcки aвтoритaрeн влacтoви рeжим.
  • 38 дико

    0 0 Отговор
    ТВЪРДЕ ТЪПО И ПРАВОЛИНЕЙНО МОМЧЕ оторизирано да брани наглите далавераджии от герб . Цяла България знае истината и търси възмездие , тоя говори за политика . След тоя десет годишен пладнешки грабеж , трябва само разкрития
    до дупка . Браво на правителството .
  • 39 за България

    0 0 Отговор
    И този е платен! Грачи от всяка трибуна до която се докопа. Българи и тези които не знаят български но "милеят" за България. Мислете, искате ли да гласувате за голия охлюв, заблудения, слузест плужлек от полето с тикви?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове