17 Юни, 2021 18:36 4 887 77

Слави Трифонов: В следващия парламент ще работим за въвеждането на електронно гласуване

  • слави трифонов-
  • има такъв народ

Според председателя на "Има такъв народ" чрез машинен и електронен вот ще бъде ограничен купеният вот

Слави Трифонов: В следващия парламент ще работим за въвеждането на електронно гласуване - 1

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов заяви пред студенти в Пловдив, че в следващия парламент партията му ще работи за въвеждането на електронно гласуване. Според него така резултатите от изборите ще бъдат по-обективни. На срещата в зала "С.И.Л.А" под тепетата с Трифонов бяга други две основни лица в партията – Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев. На събитието бяха допускани само лица с валидни студентски книжки.

Студентът по право Лъчезар Енчев беше първият, отправил въпрос към Трифонов. Той поиска да разбере защо лидерът на партията не се е кандидатирал за депутат на предстоящия вот. Трифонов отговори: „Човек трябва да бъде почтен и искрен. Забележете колко лидери на партии първоначално се кандидатират и след това се отказват, увличат хората и заблуждават хората – сменят вота. Отговорността, която нося, мисля, че не е свързана с това са съм депутат, аз нося тази отговорност от момента, в който сме тръгнали да реализираме този политически проект и мога да я нося и извън парламента, извън него ще бъда по-обективен“.

Трифонов коментира, че след промените в Изборния кодекс очаква, че на предстоящите избори всеки един българин, независимо къде по света се намира, ще има възможност да гласува. Относно машинния вот той заяви: „Така се ограничава купеният вот. Не бива да се страхуваме от новите технологии, ние ще направим всичко възможно вотът на хората, изразен в референдум, да има електронно гласуване, което означава всеки един от нас да може да гласува от телефона си, ние ще направим всичко това да стане възможно в следващия парламент“, каза лидерът на „Има такъв народ“.

Йорданов допълни, че така ще се намали корпоративният вот, но едва ли ще бъде спрян напълно. „Що се отнася до етническия вот и този в гетата, там ще бъдат по-затруднени също. Механизмът за контрол през хартии и хартиени бюлетини е със снимка – кой как е гласувал, ваденето на празна бюлетина и вкарване на пълна. Това с машинния вот няма как да стане. Ако някой снима с телефон машината – гласът му става невалиден“, уточни той.

Йорданов коментира и сагата със закупуването на допълнителни машини. „Подозирам, че договорът между ЦИК и „Сиела“ е за прокуратурата - начинът, по който е бил сключен. Така че смятам, че ще имаме по-честни избори, няма да са най-честните на света, но ще бъдат по-честни от предишните“, заяви Йорданов.

Трифонов коментира и работата на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов: „Това с джипката е демонстрация, която е напълно излишна. Ефектът е да радва мисирките по медиите, които му принадлежат, докато нормалните хора се възмущават и отвращават. Министър-председателят на една държава не трябва да има нищо общо с образа на този министър-председател, който беше през последните 10 г. Министър-председателят трябва да завършил престижен университет, да говори езици, да бъде специалист в определени области и да има необходимия морал“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 64 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    62 18 Отговор
    Можеш да работиш и плащаш чрез смартфона,а не може да гласуваш!?!?

    Коментиран от #26, #44

  • 2 Севда

    37 7 Отговор
    Как с електронно гласуване ще го ограничите ?

    Коментиран от #6

  • 3 choko

    48 10 Отговор
    На приказки добре, но искаме дела!
  • 4 Boj ludiq

    62 49 Отговор
    Това ли е най-важния приоритет на селянчето Слави?
    Нема да каже нещо за доходи, спиране на корупция, престъпност, безработица. Долен селтак

    Коментиран от #9

  • 5 също така

    42 21 Отговор
    сложете Рашков и този на икономиката от Харвард в новото правителство !
  • 6 Последния Софиянец

    12 25 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    По телефона не могат да те следят за кого гласуваш.

    Коментиран от #30

  • 7 Да това е добре

    6 12 Отговор
    По точно ще поправи избирателния закон.
    В часта време за поръчки за компютъри
    Време за поръчки на 4Мега Пикселови камери и NVR.
    Обществени поръчки за охрана на избирателните пултове извън България.
    И най вече частичен избор на народното събрани.
    Избирателния закон е доста скапан заради времето за обществените поръчки и отпуснатите парите.
  • 8 ПлЕШО

    43 20 Отговор
    Това е страхотно, ще продължаваме да сме с най ниските доходи, никакво здравеопазване, образование и тн, но ще можем да гласуваме електронно, ще гласувам за Слави с третата си ръка!!!

    Коментиран от #72, #74

  • 9 ПазарЖик

    12 27 Отговор

    До коментар #4 от "Boj ludiq":

    Това е едно от най-важните неща ама нямаш капацитет да го разбереш.

    Коментиран от #63

  • 10 Салаш

    21 49 Отговор
    Никога не съм одобрявал шоумена Трифонов, но като политик се държи и представя пред хората подобаващо. Няма да е изненада спечелването на изборите от ИТН. Явно възможностите на Слави Трифонов далеч надхвърлят амплоата му.
  • 11 категорично

    23 13 Отговор
    Аз съм против!
  • 12 БОЛШЕВИК

    47 23 Отговор
    Слави ще е Тиквата №2 - същия типаж, който се мисли, че е хванал Господ за шлифера! Тия къде ще го изберат, после ще го плюват как сега плюват по Тиквата. Нищо читаво не виждам у Слави и партията му, за което бих се излъгал да гласувам за него.

    Коментиран от #22

  • 13 Пич

    43 20 Отговор
    Малко ли са ви тъпотиите , които натворихте съ с секциите в чужбина , които облагодетелстват основно ДПС...!!!??? Глупаците са в пъти по вредни от корумпираните , защото корумпираните поне не са глупаци...!!! Пак ли те е страх , че селяните от чужбина няма да ти осигурят 240 депутати... А бе , ти не разбра ли най накрая , че няма да ти се получи...!!! Май не сте глупави ИТН , а сте много глупави...

    Коментиран от #24

  • 14 Поп Кръстю

    42 18 Отговор
    В следващият парламент щял да работи за електронно гласуване!? Как ще работиш като заяви, че няма да се кандидараш?
    Или, може би от диванчето във вкъщи ще ръсиш простотии, и ще дърпаш юздите на шерпите в парламента?
  • 15 ivan ti

    42 14 Отговор
    На предходния вот работеха за МАЖОРИТАРЕН ВОТ. Постигнаха го?! Сега ЗА електронен вот. ВЕРВАЙТЕ МИ!
  • 16 Балъци

    45 20 Отговор
    Някой варва ли на Славуца Чалгата? Нали щеше да въведат мажоритарин вот, 1 лв. субсидия.... имаха 165 депутата, защо не го направиха, а излъгаха! Сега пак ще излъже, нито правителство ще направят, само ще постелят такива закони, че Хунтата на РРадев да управлява вечно. Ще закрият спецправосъдието зада са на свобода Черепа, Баневи, Бобокови, Арабаджиеви и другите олигарси натиснати от Каскета.
    Славчо Лъжата пак обещава, този път електронен вот!

    Коментиран от #39

  • 17 БОЛШЕВИК

    34 14 Отговор
    машинното гласуване е добро решение, няма нужда от други изгъзици! Тоя беден и ограбен народ, чака решения за доходите, бедността и престъпността, а не с чалгарски измишльотини.
  • 18 Тоя

    37 15 Отговор
    чалгар себевлюбения без топки се вижда в Парламента ?! Блазе му на Ганьо........

    Коментиран от #19

  • 19 DRIS

    10 23 Отговор

    До коментар #18 от "Тоя":

    Той не се вижда,а ще бъде в парламента и ще го усетите с 400
  • 20 Нещастници

    26 18 Отговор
    Не чух да работите против дебългаризацията и дпс? Занимавате се с глупости. Подкрепете ВМРО за дпс!

    Коментиран от #28, #46

  • 21 Славуца

    31 16 Отговор
    От вкъщи ли ще работиш бе, чалгар смешен?

    Коментиран от #68

  • 22 И ОТНОВО

    11 11 Отговор

    До коментар #12 от "БОЛШЕВИК":

    Не не не!И всички които те четат сега те плюят без да те ибират!
  • 23 като

    20 12 Отговор
    те гледам на снимката славчу ти вече си зел дал и за чеп на лелник не ставаш ходи си у учендол
  • 24 DRIS

    14 10 Отговор

    До коментар #13 от "Пич":

    тая мантра не играе вече,пробутвай я в детската ясла
  • 25 За крадец не ставаш сине ти си будалаа

    19 10 Отговор
    Слави Трифонов след Борисов Три ще се кандидатира за президент за да има право на вето за да променя законите с мнозинството в парламенто
    И Слави има джипка и на нея пише добрите момчета отиват в рая а лошите където си поискат на Слави му плащаха да показва шоуто на Слави като външна продукция в частна телевизия на българите е чужбина не се знае кой и колко им плаща и дали не им плащат което българските власти не знаят а в България данъка е плосък 10% а хората като клиенти плащат 20% ДДС Доган Дал на Сокола
  • 26 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Уважаеми умнико, не приравнявайте гласуването на избори с процедурата с вендинг машината за закуски, с банкомата или с чата по смартфона, но явно сте от умствено изкълчените чалга-почитатели на шебека Слави!!!
    ВСИЧКО ЯСНО!
    След машинното, следва електронно гласуване, и РАЗБИРА СЕ ЕЛЕКТРОННО БРАКОСЪЧЕТАНИЕ...... Тъкмо ще се реши проблемът с ДЖЕНДЪРСКИТЕ сватби, ха-ха-ха!!! Сериозно; гласуването на избори е отговорен граждански акт и личното присъствие, попълването на бюлетината и подписът са израз на уважение към вота. Това не трябва да се заменя с механично натискане на бутони по клавиатурата, защото се умаловажава гласуването! Не е случайно, че дори междуправителствените договори, разните важни акредитивни писма, меморандуми и т. н. се подписват собственоръчно на хартия.
    Отделно, че тези "машини" ще се ползват много рядко, а струват милиони и милиони....Публикувано във факти.бг: Между 2000 долара и €3200 струва една машина........... 20 000 машини ще са достатъчни”, КОЙТО МОЖЕ НЕКА ДА ПРЕСМЕТНЕ!!! /близо 128 000 000 ЛЕВА/.....ИМA МНOГOКРAТНO ПO-EВТИНИ НAЧИНИ ДA CE КOНТРOЛИРAТ ИЗБИРAТEЛНИТE КOМИCИИ!!!

    Коментиран от #57, #65

  • 27 Пепо

    21 8 Отговор
    Вярно ли присъстват около 100 човека , а залата била за 2000 ?

    Коментиран от #42

  • 28 ДРИС

    15 10 Отговор

    До коментар #20 от "Нещастници":

    ВМРО е Неофащистко образование и трябва да бъде ИЗЧЕГЪРГАНО

    Коментиран от #32

  • 29 гост

    26 11 Отговор
    Тоя ще довърши БГ
  • 30 Мим33

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Напротив,един циганин отива при този който му дава кюфте и бира и гласува заедно пред него.Даже това е най лесното....
  • 31 Сестра Галева

    19 10 Отговор
    Това ли са ни проблемите сега как ще гласуваме те не мислят да дигат пенсиите и заплатите и да контролират цените на лекарствата и храната а как ще гласваме ние сме наи тъпата нация в света щом има хора да гласуват за такива
  • 32 ГЕРБ

    5 7 Отговор

    До коментар #28 от "ДРИС":

    Кой ти пълни устата , та така се казваш ?
  • 33 asd

    18 4 Отговор
    Гласуване...като в Гърция! Само на територията на Гърция тоест.

    Ганьо да си размърда дебелия поср*н ъз тоест.
    " walk of shame"
    Който живее в Блатото да си носи отговорност за празната кратуна тоест.

    Коментиран от #34

  • 34 asd

    7 4 Отговор

    До коментар #33 от "asd":

    Гласуването изцяло с машини разбира се ... офлайн режим.
  • 35 Митко

    17 9 Отговор
    Попитали Славчо: вие с колко хора сте правили секс?
    А той отговорил:
    - не мога точно да кажа с колко съм правил, ама назбах 650 хиляди.
  • 36 Аз Човек

    20 9 Отговор
    Славчо кой те е заблудил че си някой и нали много гласуват за теб зако има няма 100 човека са дошли в залата и защо се движиш с огромно охрана Мутрата си е Мутра Слави това си ти От 90 год си Мутра пък и полицейски кордон ей толкова огромна любов от суверена Духовен сакатник си ти и бандата ти слуги
  • 37 Бургас

    19 9 Отговор
    И за мажоритарен вот, и за 120 в парламента и за 1 ЛЕВ партийна субсидия, ех мечтай си Българино и слушай поредния оправач🙁
  • 38 добри джуров

    2 10 Отговор
    това с гласуването си е циганска работа и все ми е тая кой ще сложи БКП-то А както знаем БКП-то са цигански турци
  • 39 Ох божкее

    9 13 Отговор

    До коментар #16 от "Балъци":

    Кой е имал 165 депутата? Тц, тц. Да не си гледал македонския парламент? За да имаше толкова депутата, трябваше да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС. Нещо, което каза изначално, че няма да прави. Изпълни си обещанието. Кой е излъгал. Хем не разбирате, хем се пънете да пишете.
  • 40 Маке

    14 1 Отговор
    Докато не влязат виновните за положението, лица в затвора, нищо няма да се оправи. Електронно гласуване, мажоритарна система - мижи да те лажем. “Режеш” корумпираното до “ЗДРАВО” и ще видите нещата, как ще тръгнат!
  • 41 маалата

    17 9 Отговор
    Зала за 3000 човека, присъстват 50 студенти и 70-80 души охрана на Слави! Че Путин и Байдън се срещнаха с по-малка охрана!
    Славуца излъга за мажоритарен вот и 1 лв субсидия за партиите! Сега лъже за електронно гласуване от смартфона! Балъците зяпат и лапат, лапат лъжите му!

    Коментиран от #45

  • 42 висок

    15 6 Отговор

    До коментар #27 от "Пепо":

    Присъстват около 50 студенти! Охраната е 70-80 човека!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гост от село

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Слави, на теб разчитам наборе! Не искам повече държавни и общински мутри (те ония истинските не ни закачаха) да ни мачкат! Искам Слави всички чиновници от министър до директор/началник на областна дирекция да бъде сменен, това са проводници и ятаци на мафията ако ги оставиш, 4г ще ти се мазнят и на изборите нож в гърба.. Хайде ще ти пиша пак.. Да добавя че от 2месеца като пиина не ставам нервен и не се караме с жената, ти си 'виновен'!
  • 45 Как бе пич

    11 11 Отговор

    До коментар #41 от "маалата":

    Как да прокара мажоритарен вот и субсидия за 1 лв, като нямаше нужния брой депутати? В следващия парламент ще има мнозинство и ще го гласуват, не се притеснявай.
  • 46 Смешници

    12 2 Отговор

    До коментар #20 от "Нещастници":

    Та нали именно ВМРО са подлоги на ДПС и така угодно им обслужваха интересите! Гледаме делата, а не слушаме лъжата! 😃
  • 47 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    4 3 Отговор
    МАРИЯ АТАНАСОВА , ЗАЩО МЕ ЙЗТРИ , ДА НЕ СЕ И ТИ ЗАСЕГНА ЧЕ СИ ОТ БОЯТА
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 наблюдаващ

    11 14 Отговор
    С вас сме достойни момчета! Напред и нагоре и дано успеете да създадете една по честна, справедлива и достойна държава, каквато заслужаваме!
  • 50 дявола

    16 10 Отговор
    Такива шоу мени в парламента нямат работа Слави да си гледа шоуто.Политиката не е за страхливци,политиката е за сериозни хора които да помислят за народа иначе цирка е пълен.Досега не е имало партия която обещава какво ли не и полива хората със хладка вода докато се насади на пост и до там
  • 51 123

    9 4 Отговор
    Прочистване изб. списъци от мъртви души.Без двойно гражданство, и задължително плащане данъци в БГ. Уседналост ,минимум 12 клас, и тогава ел.гласуване.Слави ако го кара така ще гризне дървото.
  • 52 Бойко Б

    9 5 Отговор
    Славчо ще ви оправи.
  • 53 иван иванов

    13 0 Отговор
    По добре да се работи за това неграмотните да нямат право на глас защото те вкарват неграмотни в управата .
  • 54 Малии

    14 6 Отговор
    Диван войвода излезе от мишата си дупка
  • 55 Hoho Boho

    10 9 Отговор
    Тъкмо се отървахме от една тиква, не ни трябва втора..
  • 56 А бе

    10 5 Отговор
    , пълен бок'лук
  • 57 я пак

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    че нещо се оплете! Давай по ред. Какво е машинно и какво е електронно гласуване!

    Коментиран от #67

  • 58 сноу

    10 3 Отговор
    Ти да видиш...Слави щял да работи ...
  • 59 Червен шамар

    9 3 Отговор
    Кoрнeлия Нинoвa към Cлaви Трифoнoв – 17.06.2021: "Като имаш претенции да печелиш избори и да управляваш България, може ли поне по един въпрос да кажеш какво ще правиш. Или ще шикалкавиш, за да не ядосаш или българския народ, или някоя външна сила.
    Моята позиция е ясна и днешната среща беше повод още веднъж да се каже в очите на Заев открито и честно: вашето членство в ЕС не може да бъде за сметка на българския национален интерес. Не изпълнявате договора за добросъседство, използвате език на омразата към нас, пренаписвате историята, следователно не сме съгласни да започнете преговори за членство. Вие сте ни партньори, но над всички стои българският интерес. Хайде, Слави да те видя как ще произнесеш тези думи.
    Пробвай. Не боли. Просто се иска да имаш...... характер."

    Коментиран от #62

  • 60 500г.не стигат?

    10 4 Отговор
    Лицeтo, кoeтo cъвceм нacкoрo и нa пoжaр ocигури нa цялa Турция дa глacувa бeз oгрaничeния нa прeдcрoчнитe пaрлaмeнтaрни избoри в Бългaрия нa 11.07.2021 ce кaзвa Cтaниcлaв Тoдoрoв Трифoнoв – Cлaви Трифoнoв, кoйтo издeвaтeлcки e нaрeкъл cвoятa пaрлaмeнтaрнo прeдcтaвилa ce пaртия "Имa тaкъв нaрoд", cлeд кaтo в дeйcтвитeлнocт caмият тoй рaбoти тoчнo зa oбрaтнaтa цeл – пoвeчe дa “нямa тaкъв нaрoд”. Нecлучaйнo ДПC виcoкo цeни тaзи нeгoвa пoдкрeпa зa турcкaтa кaузa чрeз нeoтдaвнaшнoтo знaкoвo изкaзвaнe нa дeпecaрcкия цaрeдвoрeц Йoрдaн Цoнeв : “Г-н Aхмeд Дoгaн увaжaвa Cлaви Трифoнoв.”
    Хубaвичкo щe cи гo припoмним вcичкo тoвa, кoгaтo ce cъбудим oшaшaвeни нa 12 юли !
  • 61 Чалгапитеци

    7 5 Отговор
    Фрaпирaщo e кaкъв oгрoмeн брoй бългaрcки избирaтeли прoдължaвaт дa ce нaтиcкaт и дa ce cлaгaт нa eдин политически призрак в лицето на кaтeгoричнo нecъcтoялия ce и прeдвaритeлнo aбдикирaл партиен "лидeр" Cлaви, кoйтo мнoгoкрaтнo и прeдeлнo яcнo дeклaрирa и дeмoнcтрирa, чe нямa aбcoлютнo никaквo нaмeрeниe дa ce зaнимaвa c пoтрeбнocтитe, прoблeмитe и жeлaниятa нa cвoитe cънaрoдници.

    Самата ИТН също така е една партия–призрак, след като на практика за нея не е известно абсолютно нищо съществено.
    Кoя e пoлитичecкaтa визия нa ИТН за България и Европа ?
    Кaквa e кoнкрeтнaтa прaвитeлcтвeнa прoгрaмa нa ИТН по точки ?
    Кoй щe e иcтинcкият лидeр нa eвeнтуaлнo cпeчeлилaтa учacтиe във влacттa ИТН, cлeд кaтo Cлaви oкoнчaтeлнo oткaзa дa cтaвa прeмиeр, oткaзa дa cтaвa дeпутaт, oткaзa дa ce кaндидaтирa и зa прeзидeнт, нaкрaткo избягa oт вcичкo, кoeтo нa бългaрcки eзик ce нaричa "нoceнe нa държaвничecкa oтгoвoрнocт" ?

    Дaжe и пo тeзи някoлкo нaй-глaвни въпрoca и за разлика от всички останали партии в цялата цивилизована история и пoнacтoящeм oт ИТН продължават да пазят грoбoвнo мълчaниe – кaктo нa прeдхoднитe, тaкa и нa прeдcтoящитe избoри. Oчeвиднo им хaрecвa дa ни държaт нa тъмнo и нa тяcнo кaтo говеда в cкoтoбoйнa, aмa ниe пaк щe cи глacувaмe зa тях, пък дa cтaвa квoтo щe, нaли ? И накрая пaк щe рeвeм oт глaд, oбидa и бoлкa кaтo иcтинcки говеда, прocтo зaщoтo вceки път caми cи избирaмe тoчнo тaкaвa cъдбa...
  • 62 Страничен наблюдател

    2 6 Отговор

    До коментар #59 от "Червен шамар":

    Гледам отстрани и не веднъж са заявяли позицията си спрямо Македония. Ако се поинтересуваш, ще видиш.
    А за Нинова друго видях. Ялова опозиция през всичките 12 години. А като бяха на власт, какво промениха по-точно? Крадоха по-интелигентно от Тиквата, но пак бяхме на едни от последните места. Бърка Нинова с тази злоба срещу Слави.
  • 63 а на тебе

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПазарЖик":

    капацитета във фаради или в пикофаради ти е? От едното селско любопитство питам.
  • 64 така де

    5 3 Отговор
    това за гласуването по Интернет вече сме го чували, друго нищо ли не можахте да измислите? А да ти кажа СлъТръ, не се напъвайте да измисляте нищо друго, защото раждате все щуротии. Достойни конкуренти на тиквата сте, само внимавайте да не го надминете. Но да не ви пука, каквото и да стане, други ще сърбат попарата, пък вие ще сте "героите".
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "я пак":

    Машинното е с машина, а електронното с електрони...

    Коментиран от #70

  • 68 Слави Номер 1

    4 9 Отговор

    До коментар #21 от "Славуца":

    Браво, отново Слави доказа колко достоен и над всички останали е. Независимо дали с мълчание или с реч, той винаги побеждава всички. Защото винаги е себе си.. Естествен, истински, откровен, достоен, доблестен, независим, свободен. Нито е бягал, нито се е скрил, нито се е отказал от отговрността, която е поел. Слави е най - достойният. Феномен за нацията. Слави е едно голямо богатство, с което можем да се гордеем. Всеки път, когато го слушам научавам нещо ново. Той е достоен за респект и възхищение. Ценете истинските хора! Заради човек като Слави аз съм горда, че съм българка. Завинаги с ИТН.

    Коментиран от #69, #73, #77

  • 69 Hoho Boho

    8 2 Отговор

    До коментар #68 от "Слави Номер 1":

    Много емоции си вложила!
    Прояви и разум...

    Бъди здрава!
  • 70 ТЪПУР

    4 2 Отговор

    До коментар #67 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    БРАВО РЯДКО В ТОЗИ САЙТ СЕ СРЕЩАТ БЪРЗИ МОЗЪЦИ
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ще си връщат Баце

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "ПлЕШО":

    Каквито и мечти да имат някои“партии", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които бяхте рамо до рамо на протеста и с които правехте 135 сигурни гласа в предишното НС за ОЧЕГЪРТВАНЕ на бай0ня!!!!!
    Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която все пак си е част от протеста, а протеста беше повече БСП отколкото ИТН.... и не забравяйте за да премахнат Хитлер се съюзиха даже Чърчил, Труман и Сталин!!!!
    И знайте втори път пилето нема да ви кацне на рамото.... народа няма да ви прости за отказа да направите правителство и пак да върнете ТУЛУПА на бела кобилка!!!
  • 73 А след спасителя....

    6 2 Отговор

    До коментар #68 от "Слави Номер 1":

    Яне Янев се продаде и си отиде с неговата борба за ред и сигурност....
    Честит ви новия Янев, Цар, Бареков, Ганчев или нам кой си пореден спасител...
    А след всеки СПАСИТЕЛ идва БСП да оправя работата........
    „На никого ли не му прави впечатление, че за около 30 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител - БСП, Спасител - БСП.
    Сменяме ги като във филма с Тодор Колев – роднина - милиционер, роднина – милиционер.
    Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича....
    Интересно наблюдение.... Следва БСП“
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Развийш ли

    4 3 Отговор
    Ще те чакаме като за Мажоритарното гласуване А първо него оправете пък после електронното , ако остане време Сто години не стигат а и ти одъртя
  • 76 Вот Тебя

    4 4 Отговор
    Ето къде бил скрит заека: "Ако някой снима с телефон машината – гласът му става невалиден". Значи ако искам да документирам вота си за да го проверя след това че не е фалшифициран, нито има начин, а на всичко отгоре ставал "невалиден". Виж ти какви нагласации! Подготвят масова изборна измама срещу ГЕРБ!
  • 77 Ето нивото

    6 3 Отговор

    До коментар #68 от "Слави Номер 1":

    Заради такива като тебе, които напълно не са в час, България никога няма да се оправи. Слави се напишка като видя че правенето на клипове и управлението на държава нямат нищо общо. Та затова се отдръпна, а сега играе ролята на много морален. Слаб, много слаб театър, но минава пред умствено ограничените.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове