Last news in Fakti

10 Февруари, 2013 18:29 4 872 25

Кунева: Бойко Борисов и ГЕРБ обичат монополите

  • меглена кунева-
  • монополи-
  • парно

"Бойко Борисов и ГЕРБ обичат монополите. Създадоха властови монопол. Създадоха медиен монопол и по абсолютно никой начин не положиха усилия за озаптяване на произвола на който и да е монопол в България". Това заяви на пресконференция на "Движение България на гражданите" Валентин Стоянов, който е енергиен експерт на партията.

По думите му управляващите не са изпълнили нищо от предизборните обещания в сферата на енергетиката, които са поели през 2009-та година. Стоянов е категоричен, че ГЕРБ са излъгали с енергийната си програма и по никакъв начин не са осигурили защита правата на потребителите.

Създадената парламентарна комисия за контрол на ДКЕВР беше окачествена от движението с лидер Меглена Кунева, като "прах в очите на хората". Към днешна дата ДКЕВР, чиято отговорност е да контролира ЕРП-та, все още няма председател, след отстраняването на досегашния Ангел Семерджиев, допълни Христо Ангеличин, член на Националния съвет на партията.

"Отговорността за това, че гражданите протестират срещу сметките си за електро- и топлоенергия е изцяло на премиера Бойко Борисов", категоричен беше Ангеличин.

"Движение България на гражданите" води разговори за  вариантите в работата на следващото Народно събрание да залегне приемането на силно антимонополно законодателство, което да е в полза на гражданите и да ограничи действията на картелите, съобщи Нено Димов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 1 Отговор
    аз обещавам само няколко неша 4е ако с кандидатирам и бъда избран собственоръ4но ще изтрепя вси4ки управници от 89 насам до последните преди мен
  • 2 Трибал

    1 4 Отговор
    Ах тя горката кукувица не обичала монополите!!!
    Леле!Леле!
    Точната дума е деменция скъпа!
    Душевен доктор спешно не чакай! :)
  • 3 ГОСТ

    1 3 Отговор
    Няма да гласувам за тази гопожа.
  • 4 FRIDAM

    3 1 Отговор
    Таз маи неразбра 4е ниама глупаци ве4е заедно сас Стани6ев сиалата свита и стратезите на БСП дето саздава такива сателити като тебе които искат да помагат на Комунисти4еската идеиа и садават кви ли не организациии само и само да обаркат народа ниама да им мине номера тоз пат 6е пиете по една студена вода вси4ките бив6и и настоиа6ти партиини аген4ета кото и даправите БАЛАЦИТЕ УМРИАХА СЕГА ОСТАНАХА САМО ТАРИКАТИТЕ
  • 5 ани

    1 0 Отговор
    Би било добре първо да научиш български език.
  • 6 JOE

    1 3 Отговор
    Интересно как ли тая подкупна лелка би се справила с монополите
  • 7 Тео75

    1 3 Отговор
    Те ти булка спасов ден!
    А ти мила каде беше и какво направи когато монополити идваха и какви пазарлъци направихте?!
  • 8 Пловдив

    1 0 Отговор
    Така ли, другарко кунева?! Ами кой беше посредник при продажбата на ЕРП-тата на въпросните монополисти?! Кажи де! Ако си забравила,лесно ще се сетиш - просто погледни в огледалото!...
  • 9 Тео75

    1 0 Отговор
    Забравих ти с коя партия беше във власта когато монополите дойдоха в българия?!БСП ли,НДСВ ли?!
    Кунева да се засрами и да спре с нейните политически шашми и далавери!
    Защо по-добре не седне да пише мемоари?-си мисля...
  • 10 мон

    1 1 Отговор
    Коя беше тая к.рева...ааа да дето продаде козлодуй за стотинки.и каква е че и давате да ни досажда с нетърсенето мнение на народа.
  • 11 tati

    1 0 Отговор
    . Ако нещата останат както досега наистина има опасност само да се увеличат сметките на първия по богатство процент хора. То всъщност проблема е точно заради сегашната организация на икономиката - пари и досега се печатаха (откакто няма златен стандарт), но поради социално неефективната икономика те се концентрираха в много малко хора.Пари във Б-я има много и за сега не е нужно да се печатат още . Но парите не се разпределят правилно между хората и от там вече страда покупателната способност и икономиката .Задържането на много пари на едно място и във ограничен брой /кръг/ хора не е здравословно за самите пари- хора и икономиката.
  • 12 GOGO

    1 0 Отговор
    Ако не искаш да се реши даден проблем - създай комисия!
    Ако не искаш да се реши даден проблем - възложи го за решаване на две институции или на двама души!
  • 13 ТРОШАЧА

    1 1 Отговор
    БОЖЕ КАКВА БЕЗСРАМНА И НАХАЛНА ЛЕЛКА !? ( напомня ми много на една също толкова алчна и безсрамна тетка само че от БСП небезисвестната дърта крадла Емилия Масларова . И двете са един дол дренки . Когато и да ги заключат в бумбака все има защо!!! Нямам представа тия двете защо са навън и хранят илюзии че още става нещо от тях ??? ) КУНЕВА ЗА ТОВА ТВОЕ БЕЗОБРАЗНИЧЕНЕ КОЕТО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ВЪРШИШ И ДА СЕ ПРАВИШ НА ПРИЯТНО РАЗСЕЯНА ,,ЗАБРАВЯЙКИ'' ЧЕ ТИ ДОПРИНЕСЕ НЕ МАЛКО ЗА ДА СТЪПИ В БЪЛГАРИЯ ЧУЖДЕНЕЦА – МОНОПОЛИСТ ЩЕ ТИ ДАМ ЕДИН СЪВЕТ : – НАМЕРИ НЯКОЯ ПО – ВИСОЧКА СГРАДА В СОФИЯ – НАПРИМЕР ТАЗИ НА ,,СИНДИКАТИТЕ'' НА СОЛНИ ПАЗАР КАЧИ СЕ НА ПОКРИВА И ОТ ТАМ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА НИ ОТЪРВЕШ ОТ СВОЕТО БЕЗМИСЛЕНО ПРИСЪСТВИЕ - ЛИЧНО ! СТИГА СИ ХАРЧИЛА НАРОДНАТА ПАРА И СИ ГОВОРИЛА ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ДО НЕСВЯСТ ... БАНАЛНИ СТЕ ВСИЧКИ ТАМ ГОРЕ . НАРОДА ВИ МРАЗИ НЕИСТОВО НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ПРЕДАТЕЛИ ???
  • 14 кик

    1 1 Отговор
    тази предполагам е следващото отро4е на ДС подготвена да сплоти недоволните от тиквата след което ще търгува с гласовете на будалите ужким в името на татковината ни
  • 15 емо

    1 0 Отговор
    Кунева да не заблуждава хората,а да каже по време на кое првителство се приватизираха ЕРП-тата и то така,че държавата да няма никакви контролни функции-по 70%
  • 16 JOE

    1 1 Отговор
    Кунева, Костов, Станишев, Доган и още няколко човека не трябва въобще да се обаждат, защото и те са главните виновници да сме на това положение. Трябва да се ревизират всички енергийни договори подписвани последните 20 г.
  • 17 МРЪСНИЦА !

    1 0 Отговор
    Как нагло лъже само тая....не знам как да я нарека ! Заедно с оня мадридски дър п....с продадоха държавата на ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН ! Сега тръгнала да се обажда ! САМО НАРОДЕН СЪД ОПРАВЯ РАБОТАТА ! НАРОДЕН СЪД И ПОСЛЕ РАЗСТРЕЛ !
  • 18 иво

    1 0 Отговор
    Една хубава новина за платените хейтъри (червени) които плюят тук.След изборите пак ще имате работа:))))колкото и да се напъват вашите БСП тарикати с мръсни номера пак ще са в опозиция,и пак ще ви дават стотинки!
  • 19 асдф

    1 0 Отговор
    Кой па го интересува какво говори тая???
  • 20 haho

    1 0 Отговор
    Ами тази като беше на власт какво направи срещу монополите? Смях. Няма как Бойко за един мандат да изчисти всичко в държавата което предишните са о.р@ли в продължение на 20+ години. Той ли е виновен за монополите - той ли ги създаде? Дано спечели и втори мандат с пълно мнозинство, че като гледам алтернативите всичко друго ще е пагубно за България :(
  • 21 pacoran

    1 0 Отговор
    Да прав си хахо по добре Борисов отколкото старата песен на нов глас повече не желаеме БСП и ДПС да управляват Държавата тва което причиниха за няколко години управление неможе да се оправи още десетилетия!!!
  • 22 Pen4o

    1 0 Отговор
    Леле колко си нахална и нагла .Тройната коалиция ,начело с измисления Цар и ти Миглено продадохте енерго дружествата .Засрами се.
  • 23 ironski

    1 0 Отговор
    Чета по-долу коментарите и се радвам,че все още има трезвомислещи хора в България. Тази няма какво да я коментирам.
  • 24 Недоволен

    1 0 Отговор
    Ааа как мове да е толкова нагла тази дето е в центъра на тази пумия
  • 25 меги

    1 0 Отговор
    Ако някои гласува за нея на изборите е кръгъл идиот!!!Нагласена комунистка и лицемерка
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове