Last news in Fakti

15 Юли, 2021 14:15 11 787 81

ДАНС е разобличилa Иван Гешев в „отклоняване“ на информация за Пеевски по делото "КТБ"

  • иван гешев-
  • делян пеевски-
  • ктб

Финансовото разузнаване установява, че е налице или некомпетентност от страна на временната парламентарна комисия, разследвала фалита на КТБ, или умишлено пропускане на данни, свързващи Делян Пеевски с фалита на банката“

ДАНС е разобличилa Иван Гешев в „отклоняване“ на информация за Пеевски по делото "КТБ" - 1
Снимка: БГНЕС

Финансовото разузнаване към ДАНС е разобличило Иван Гешев в „игнориране или отклоняване“ на информация, свързана с Делян Пеевски, докато главният прокурор е водил делото за дейността и фалита на КТБ. Това става ясно от Справка с рег.№RB 202001-001-03 от 9 септември 2015 г., споделена от "Фрог нюз".

В документа се разкрива, че Гешев не взема под внимание предоставената му информация от службата за сигурност, касаеща конкретно Пеевски, което само по себе си е изключително подозрително. „Налице са индикации, че прокуратурата, в лицето на наблюдаващия прокурор Иван Гешев, до момента или игнорира, или отклонява информация, свързваща Пеевски с дейността на банката и фалита ѝ"., се казва в един от изводите на ДАНС.

Агентите от финансовото разузнаване решават да информират ръководството на ДАНС за този съществен пропуск на Иван Гешев, но гласът им остава „глас в пустиня“. Т. е предупрежденията, че Гешев субективно разследва фалита на КТБ, като покрива Пеевски, не се взимат от никого предвид. Поне до този момент. От резолюция върху първата страница на Справката „За доклад!“, може да се направи извод, че чувствителната информация поне е стигнала до началниците на ДАНС.

Изненадите, обаче не свършват дотук. Финансовото разузнаване прави втори извод, а той е: „Налице е или некомпетентност от страна на временната парламентарна комисия, разследвала фалита на КТБ, или умишлено пропускане на данни, свързващи Делян Пеевски с фалита на банката“. Припомняме ви, че въпросната комисия беше оглавявана от т. нар. „острие“ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тезите на Гешев:

"Нямa дaнни зa прecтъплeния oт cтрaнa нa Пeeвcки". Това казва самият Иван Гешев пред членовете на ВСС в края на 2019 г. Oт нaчaлoтo нa рaзcлeдвaнeтo зa фaлитa нa КТБ Гешев упoритo oткaзвaшe дa гoвoри зa Пeeвcки. Първоначално тoй опита да покаже изкривено чувство за хумор, като заяви, чe в дeлoтo гo нямa нeгo, кaктo ги нямa и Путин, и Oбaмa. Твърдeшe cъщo и чe нe e зaпoзнaт c прoкурoрcкaтa прoвeркa oт 2009 г., cпoрeд кoятo Пeeвcки и мaйкa му Ирeнa Кръcтeвa ca купили чacт oт мeдиитe cи c пaри oт КТБ. Накрая смени тезата.

В своя защита Гешев допълва пред кадровиците на Темида още: "Аз не смятам и няма да допусна медии, политически или икономически кръгове да посочват на кого да се повдигне обвинение и още повече за какво, по конкретния въпрос - не са били налице доказателства за ангажирането на наказателна отговорност на тези лица", каза Гешев.

В справката се казва:

„След извършен анализ на доклада е установено, че в него липсва информация за 18 търговски дружества или такава не е взета под внимание. Този факт подвежда под съмнение обективността и изчерпателността доклада на комисията и поражда основателни съмнения относно избирателно тълкуване финансовите анализи на досиетата на фирмите, както и свързаните с тях лица. Съществен пропуск в доклада е, че са проверявани само кредитополучателите от първо ниво, без да се проверяват свързаните лица и фирми. Този факт на практика съществено променя и/или прикрива действителния бенефициент на кредитите.

В доклада са налице сериозни разминавания и противоречия с информацията, с която разполага“ Извършеният до момента оперативен и финансов анализ показва разлика от над 70 млн. лв., отпуснати като кредити към 18 компании. Получените до момента данни сочат, че всичките търговски дружества са пряко свързани с лицата Длеян Пеевски и Александър Георгиев. От проведените до момента оперативно-следствени действия е установено, че Георгиев е доверено лице на Пеевски и в действителност изпълнява неговата воля. Георгиев не отрича обвързаността си с Пеевски при проведения разпит, в качеството му на свидетел, по настоящото досъдебно производство.

Извършеният анализ на досиетата на 18-те търговски дружества, както и на наличната оперативна информация, касаеща дейността им, показва, че те са бенефициенти на кредити от КТБ с размер по-голям от 500 млн. лв. Данните показват, че обезпечението за отпускането на над 350 млн. лв. от кредитите е или недостатъчно, или напълно липсва. Обобщена информация за констатирани сериозни разминавания и неточности в Доклада на комисията по разследване за фалита на КТБ, както и за действителната съпричастност на лицето Делян Пеевски към дейността на 18 търговски дружества, имащи отношение към фалита на банката, е изпратена до наблюдаващия делото прокурор Иван Гешев на 10 август 2015 г.

До момента липсва отговор от прокуратурата, както и възлагането на допълнителни процесуално-следствени действия. В хода на работата по делото, е придобита нова оперативно интересна информация, която потвърждава близките отношения между лицата Александър Ангелов и Делян Пеевски. Потвърждават се данните, че Ангелов, съдружник в адвокатската кантора „Авиора консулт“ ЕАД, е едно от най-доверените лица на Пеевски и е в основата на легализирането на финансовите средства от придобити от него активи при започналата ликвидация на КТБ в края на миналата година.

Данните сочат, че именно адвокатското дружество „Авиора консулт“ в лицето на адв. Ангелов, ръководи голяма част от финансовите дела на Пеевски, включително и тези с КТБ. В основата на финансовите операции са две офшорни компании, а именно „Виафот Лимитид“ със седалище Британски Вирджински острови и „Дореко Лимитид“ , със същото седалище. От агентурен източник са налични данни, че именно контролираната от Александър Ангелов компания „Виафот“ ще играе бъдеща основна роля при започналото придобиване на активи от обявената в несъстоятелност банка КТБ от Пеевски.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЛШЕВИК

    184 1 Отговор
    Всяка държава си има мафия, а само нашата мафия си има държава!

    Коментиран от #24, #56

  • 2 ТаУмВзе

    141 2 Отговор
    И Пак Нищо нали! БЕЛЕНЕ.
  • 3 Бивш Гербер

    96 3 Отговор
    Сретан е бил там между платената тълпа днес на разпита на Бойко.
  • 4 Майна

    167 5 Отговор
    Гешев трябва да бъде подведен под наказателна отговорност, а не освободен
  • 5 Последния Софиянец

    129 5 Отговор
    Гешеф е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #11

  • 6 Рашков

    123 4 Отговор
    ти си на ход бате , карай го към кауша, какви още доказателства , бастисвай таз мутра и това е
  • 7 Ясно!

    91 3 Отговор
    Доган командва! Доган е наредил на Бойко, каскета да стане главен! Браво! Сега ще ги почвате или само ще ни тровите?
  • 8 Майна

    62 16 Отговор
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ТРИФОНОВ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ....БОРИСОВ Е СПОКОЕН, ТОВА Е
  • 9 БАЙ Х@Й ‼️

    64 2 Отговор
    СПИСЪКЪТ С ОНЕЗИ 38
  • 10 Тодор Живков

    68 7 Отговор
    Изненадвате ли се от нещо казвам ви няма такъв Прост и Долен народ като Българския.

    Коментиран от #77

  • 11 Вчера

    24 4 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Как мина протеста
  • 12 Хубави

    57 4 Отговор
    работи ги е вършил Гешев !
  • 13 Верно ли бе

    6 68 Отговор
    Форт нюз информира.Че те повече лъжат от Нинова,Манолова,арменския толуп ,Иванов и Дончева взети заедно.
  • 14 БАЙ Х@Й ‼️

    57 4 Отговор
    РИТОНЪТ , КЪДЕ Е РИТОНЪТ
  • 15 Активист на БКП

    46 5 Отговор
    И тоя следващите години ще живее в затвора!!!!
  • 16 Бай Иван

    39 3 Отговор
    И сега какво или само ни информират
  • 17 Антимафия

    67 5 Отговор
    Имаме правителство, да действат!
    Гешев отдавна седи , на тръни и баби- зъби!
    Всички от ОПГ -то на съд!
    Този който го арестува, ще стане Главен Прокурор!
  • 18 Какво

    58 4 Отговор
    става -Гешев трябва да си ходи за прикриване на информация.Време му е да е аут.Тоя не се усеща да се изсули самичък,докато не късно,но за простите като Толупа и него властта е ОПИАТ.Парите ги държат будни и нагли.В килиите няма нужда от много пари.
  • 19 Българка

    69 4 Отговор
    И сега какво? Още днес служебният министър на правосъдието да внася във ВСС искане за дисциплинарно разследване и отстраняване на Гешев като главен прокурор! Специализираният съд е редно да върне делото КТБ в прокуратурата за разследване и отстраняване на пропуските
    Гешев е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БАЙ Х@Й ‼️

    42 2 Отговор
    Ами едно тефтерче с Д.П. станало на 1.0.
  • 22 Сокол

    58 5 Отговор
    Не знам на кого чака тоя прост народ, че още не е подкарал Гешев, Доган, Пеевски и Борисов към зандама с шутове! Сигурно се надява сами доброволно да се запътят на там.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 мислещ

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "БОЛШЕВИК":

    Но е толкова нагла, че скоро може и държава да няма.
  • 25 Пипи Чорапчето

    42 3 Отговор
    И?! Какво следва от това?
    Че ми писна все да чета как тоя и оня "отговорен държавен служител" или "политик", или магистрат , или ... спестил това-онова, не видял онова или това... и все в ущърб на закона или хазната!
    И дотук - те си получават тлъстите заплати, бонуси и кариерно израстване, а ние им плащаме масрафа!
  • 26 Осемдесет процентовите

    9 36 Отговор
    Можете само да си чешите езиците тук.И до там.Само това оставаше ,да назначавате и сваляте главен прокурор.Смех на буци.

    Коментиран от #31

  • 27 ГОШО

    33 1 Отговор
    щом деса поетеса е в кюпа зауедно с гешев и сие на съд и в затвора взеха париците на хората а те тънат в охолство-нагли до дънота на душити си-в затвора веднага и деса вън от парламента с противната си физиономия
  • 28 Pilot

    33 4 Отговор
    Пример трябва да са ни румънците, нали си спомняте какво се случи на Чаушеско и жена му, е затова няма корупция там !

    Коментиран от #33

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Голем смях

    16 5 Отговор
    Бреее..Чак сега ли се сетихте ..поредния кьорфишек.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Не разбрах,

    7 2 Отговор
    "Александър Ангелов" и "Александър Георгиев" едно и също лице ли е? Оставам с такова впечатление от статията.
  • 33 Въх и Корнито

    8 6 Отговор

    До коментар #28 от "Pilot":

    Ли искаш да гърмиш!?И тя има не малък принос за положението в което сме сега!?
  • 34 Айде ВСС

    25 3 Отговор
    Ако обичате заемете се със своя кадър и да си заминава по - бРЪЖЕ, че ние имаме тука в лицето на бившите управляващи доста кандидат - затворници.
  • 35 Бибитко

    44 8 Отговор
    КТБ бе фалирана не лично от Пеевски, а от Бойко Борисов, който по този начин изпълни заканата си "да бъде ударен българина по джоба", защото след 1 година плащани от него протести, за да бъде свалено правителството на Пламен Орешарски, то продължаваше да бъде на власт. Но разбира се цялата вина бе хвърлена от прокуратурата върху управителя и собственика Цветан Василев, така сякаш той самият бе решил да се самоубие. Ясно е, че докато Иван Гешев е главен прокурор истината няма да излезе наяве, както и че Бойко Борисов ще бъде недосегаем и ще продължи да организира карикатурни митинги на свои привърженици, когато отива на разпит!

    Коментиран от #74

  • 36 1111

    32 5 Отговор
    вън гешев от прокоратурата вън от бояна дето е на държавна хранилка той и цялото му домочадие той е позор и срам за правосъдието и честните прависти

    Коментиран от #41

  • 37 българка

    26 6 Отговор
    Добре се забатачихме с шоу-правителтво /аз лично нямам вина/, нищо няма да последва !
    Затова "Вожда" е толкова весел и ръси чар !
    Време е да влязат балерините!
  • 38 Верно ли

    28 4 Отговор
    И какво? Това го знаехме, още като всъпи в длъжност в специализираната прокуратура, както и за сметките му в швейцарски франкове.
  • 39 Престъпник

    11 25 Отговор

    До коментар #31 от "Pilot":

    Защото подгони червените олигарси ли?
  • 40 без коментар

    27 3 Отговор
    ами случайно имаше едни хора цяла година по площадите ви го казваха същото , отделно излязоха маса журналистически разследвания + Магнитски ви каза същото ..
  • 41 Че и

    15 2 Отговор

    До коментар #36 от "1111":

    жена му направи "юристка"..........
  • 42 3.14К

    37 5 Отговор
    Хайде сега протестиращите пред Пирогов и Столична дирекция да отиват пред прокуратурата да бранят каскета и да късат ризи по студията
  • 43 СусБе

    19 4 Отговор
    Още малко и ще повярвам че ще има справедливост... Да ама НЕ!
  • 44 добре

    6 16 Отговор
    Публикувано във факти.бг:"От агентурен източник са налични данни, ",аз се сещам и името на агента, АКААДЕМИК е нали.Няма такъв смях.
  • 45 БАЧУ

    25 4 Отговор
    Ами какво чакате още.Просвате го (гешев)на земята,белезниците и тътрейки го директно при бай Ставри.
  • 46 А добър ден!

    17 4 Отговор
    То това беше от ясно по-ясно.
    Цялата схема е една и съща.
  • 47 Кога

    26 4 Отговор
    ще напуска вилата във "Бояна" , където се е заселил ? А щедрия Бою с парите на данъкоплатците отпуснал 350 000 само за реновирането.........
  • 48 сюрприз

    24 2 Отговор
    туй е ясно няма как да си раздадат 3 милиарда без да има някъде заровено куче
  • 49 ало данса

    14 2 Отговор
    ДАНС беше замесена в източването на КТБ, което означава, че зад ДАНС стоят Пеевски и Доган!
    Все едно Доган сам да се разобличи, нещо не ми хваща декиш поредните свободни съчинения!
  • 50 JEFF

    17 2 Отговор
    Тогава, какво се чака ? Докога ще е главен прокурор ? Не е ли редно да се отнемат юридическите му права ? Разбира се , че това ще го реши съдът, но дали ще отиде на съд ? Ако все още има някаква човешка доблест , то нека подаде оставка .
  • 51 Академик

    6 13 Отговор
    Брей, не се умориха да фабрикуват... Ма не става така бе таварищи, постарайте се малко повече. Верно народеца е 80 % от дебили, както каза професора, ама чак пък толкова...Ставате смешни.
  • 52 баш майстора

    16 2 Отговор
    Перфектно, доказателства от ДАНС, разследващи журналисти и незнам си кой още...но всичко свършва до тук с изключение на няколко селски кмета за криминални деяния. Всички стари муцуни не са заинтересовани от реално-работеща съдебна система и полиция защото всички си знаят надрисканите памперси. Незнам дали новите имат сили но от Герб, Дпс ,Бсп и патреотите не очаквайте такава промяна в съдебната.

    Коментиран от #58

  • 53 Буха ха

    10 5 Отговор
    Живеещите на територията (съзнателно не казвам народ или нация) си заслужават и Доган, и Пеевски, и Борисов, и Цацаров, и Гешев, и Трифонов, чак до Севда. Заслужават си ги защото са една безкрайно неумна група от онези бозайници които се използват за стригане, доене и печене на шиш (може и в трап, казва се “по хайдушки”, а на територията (х)айдуци колкото искаш.
  • 54 Хайде бе, протести и нови избори! Докога

    13 1 Отговор
    Хайде бе, протести и нови избори! Докога ще ги търпим мафиотите и ДС?
  • 55 баш майстора

    10 1 Отговор
    Петък вечер...събрали сме се както винаги старите приятели да играем белот на каса бира.
    Но влиза нов играч и предлага да сменим омазаните, маркираните и лепнещи една за друга карти с ново тесте, останалите 3-ма стари играчи скачат от столовете и протестират...искат си старото тесте. и тримата стари играча преди да са разбрали кой от тях ще играе с новия отказват новото тесте ...еми играйте си тогава 3-5-8 сами ....жалко за публиката!
  • 56 герберастия

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "БОЛШЕВИК":

    Съд и затвор за ГЕШЕФ, Атанасова, И тогавашните шефове на данс....
  • 57 4932

    6 2 Отговор
    На прокурорите им е разрешено всичко. Който не се е сблъсквал с тях, не знае, че те могат да правят каквото искат и не носят отговорност.
  • 58 4932

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "баш майстора":

    И Слави няма да прави съдебна реформа.
  • 59 Матей

    10 3 Отговор
    А боко защо не го разследват за това и много други мега-престъпления,не за някакви допотопни и безсъдържателни клюкарски историйки?Да офъка десетина държавни бюджета +еврофондове,да опатка стотици милиарди,да набута държавата с десетки милиарди борчове и провални сделки и накрая нищо,чест и слава.Феновете му да викат ЯШАСЪН ПАДИШАХЪМ,КАКВО БЕЗСРАМИЕ И ПРОСТОТИЯ!!!
  • 60 ПЕНКО

    6 2 Отговор
    БЪЛГАРСКОТО ДАНС Е "ДЕНС " !!!!!!!!!!!!!!! МУЗИКАТА Е ОТ ....???
  • 61 Уйке

    17 3 Отговор
    То нещата са ясни! Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров, Гешев и техните помагачи от ДАНС-това е основното злокачествено туморно образувание и неговите метастази, въпросът е, по силите ли е само на Б. Рашков да изреже тази гадост! Народът го подкрепя, но кой го бръсне този народ!

    Коментиран от #72

  • 62 Малей

    10 3 Отговор
    Гешо го изкарали като филмова звезда. Ма що са забравили каскетя да му налюпят?! Той е нашия Ганю Бонд!
  • 63 Бря

    3 9 Отговор
    Тук само червени съдии и прокурори.Раздават присъди наляво и надясно и вкарват в затвора.А бе мишки,какво си въобразявате,че нещо зависи от вас.

    Коментиран от #64

  • 64 любопитен

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "Бря":

    Щооо, от теб какво зависи?
  • 65 Питам за последно !

    12 4 Отговор
    Ще вкарат ли лицата Бойко Методиев Борисов и
    Гешев в ареста за разпити ?
    Или не могат,или не искат ! И в двата случая
    за какво избрахме ИТН, ДБ и ИСМВ ?! Само да
    лапкат субсидии и да ни говорят глупости !!!

    Коментиран от #79

  • 66 Няма време ! И минута е много !

    8 4 Отговор
    Бибитко и Гешефт в аресто! Престо! Престо!
  • 67 Gen Gurko

    7 1 Отговор
    И като е така кой сега ще го арестува и разследва? Като Иванчева например.
  • 68 3738484

    3 1 Отговор
    Това е ясно отдавна на всички по веригата, въпросът е след като институците са завладяни от диваци как законово да се изхвърлят същите оттам за да се даде ход на очевидните процедури по разследване с обвинения, арести и съд.
  • 69 NeXu s

    4 4 Отговор
    Не видях нито едно доказателство за Пеевски. А какво става с Мустака? Той защо се крие в Белград?
  • 70 Ами

    5 3 Отговор
    всичко това беше обществена тайна! На всеки му е ясно, че Гешев е Доганова подлога, която помогна за съсипването и разграбването на КТБ и заради заслугите си, получи и поста главен прокурор! И в ролята си на този пост, услужливо обслужва Догановият обръч от фирми и правителството му, в ролята на герб! Та просто трябваше да се смени властта, за да излязат официално, нещата, които отдавна са известни на хората! Но по добре късно, от колкото никога!
  • 71 Отклонете

    3 2 Отговор
    Го и него директно към ЦСЗ
  • 72 Народа

    5 8 Отговор

    До коментар #61 от "Уйке":

    Не подкрепя Рашков. Той е нагъл, самовлюбен и държи да мачка всички около себе си.
  • 73 Няма време ! И минута е много !

    4 2 Отговор
    Бибитко и Гешефт в аресто! Престо! Престо!
  • 74 Кмета

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Бибитко":

    Много точно
  • 75 Хаха

    1 0 Отговор
    Ех народе, тези на имат за шапшали. Да им се очудеш , ма най после откриха топлата вода.
  • 76 ТИТИ

    1 0 Отговор
    КЪДЕТО И ДА БУТНЕШ СМЪРДИ НА МЪРША ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ СТРАХ ОТ БОГА ТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА КАТО БУМЕРАНГ ПОПИТАЙТЕ МОСКОВСКИ ТАМ КАКВО СТАНА ЕДНО НИЩО
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Любомир

    4 0 Отговор
    Тези всичките ще изчезнат, както Лиляна Павлова се покри в Люксембург с откраднати стотици милиони.Всеки от тях се е подготвил да абдикира по най-бързия начин с огромни /откраднати/ пари от държавата със съдействието на Тиквун и Гешев.Шайката се опитва да доунищожи всичко в България.Лесно е и народът си трае и бездейства.
    Ако сега не се променят нещата и следващите години ще подарят държавата на Турция.
  • 79 Пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Питам за последно !":

    Има си процедура.
  • 80 Селим

    3 0 Отговор
    И Тиквун участва таааам в КТБ.
  • 81 КОЙ

    0 0 Отговор
    НАРЕДИ ПРОКУРОРИ ДА ВЛЯЗАТ В КТБ?ОТ ТАМ ПОЧНА ВСИЧКО.А ГЕШЕВ Е НАЗНАЧЕН ОТ ШОПАРА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове