17 Юли, 2021 09:09 11 598 148

Трети избори са в услуга на задкулисието, Трифонов не даде заявки за истинските проблеми на България

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • задкулисие-
  • калин янакиев-
  • избори-
  • герб

В пресконференцията на ИТН аз не чух заявки за големите, за истинските проблеми на България, каза проф. Калин Янакиев

Трети избори са в услуга на задкулисието, Трифонов не даде заявки за истинските проблеми на България - 1
Снимка: БГНЕС

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ не даде заявки за истинските проблеми на България и тяхното решение. Трети избори не са добър изход за хората, но очевидно са добър изход за някои задкулисни играчи. Това заяви в интервю за БГНЕС философът и университетски преподавател проф. Калин Янакиев.

„Не мога да изключа, че ще отидем на трети избори, от които отново печели статуквото“, посочи той за настоящата политическа ситуация и допълни: „Опасността е за нас, никаква опасност няма за олигархията. Едни трети избори няма да взривят гневно българското общество, но ще изтощят превърналата се в политическа воля протестна енергия от миналото лято“. Според проф. Янакиев от евентуални трети избори най-много ще загуби появилата се около миналогодишните протести партия „Изправи се! Мутри вън“, която може и да не влезе тогава в парламента. За него обаче загуби няма да има за „Демократична България“, която непрекъснато покачва своите резултати.

Поведението на първата политическа сила „Има такъв народ“ от последните дни след изборите, включително след вчерашната пресконференция на Тошко Йорданов и Филип Станев, проф. Калин Янакиев коментира така: „Единственото, което беше поправено, е начинът, по който до този момент от „Има такъв народ“ комуникираха с останалите политически сили и обществото. Този път сме свидетели на пресконференция на място, където обикновено се правят. Лично аз обаче не съм напълно наясно какви политики ще следва това проектоправителство. То идва със заявката, или поне това беше нещото, заради което хората гласуваха, че ще изчегъртва ГЕРБ и дори цялостното статукво. Миналият понеделник, при първото анонсиране на правителството, ние видяхме съвършено други приоритети. Някои от тях бяха изключително маловажни, свързани с ресора на общинската политика, например детските градини, таблети за всички ученици и преподаватели и т.н. Дори някои смехотворни, като изпращането в космоса на не знам кого си. Не чухме нищо особено за много важната съдебна реформа, чухме обезпокоителни неща за приватизация на Българската банка за развитие. Видяхме и състав на проектокабинет, който отчетливо говореше за невъзможност за изпълняване на дълбоки и решителни промени. В мнозинството си това бяха момчета и момичета, съжалявам, че така го казвам, без какъвто и да е политически опит. Освен това силно прехвалени като образователен ценз. Аз съм преподавател и знам много добре, че да си завършил в чужбина, не означава кой знае какво. Големите и истински престижни американски университети се броят на пръстите на едната ръка и аз мога да ги изредя, няколко частни и няколко държавни. Това, че си завършил университета в Айдахо или Мериленд, може да бъде съпоставяно с това да си завършил в България, да кажем в Свищов“.

„И в пресконференцията аз не чух заявки за големите, за истинските проблеми на България“, допълни още проф. Янакиев. Той припомни, че партията на Слави Трифонов, макар и първа политически сила, разполага с 65 депутатски места, което е крайно недостатъчно, за да провежда някаква самостоятелна политика.

„Ако тя действително иска да е партията, която да извърши желаната от българския народ промяна, тя трябва да води разговори с другите политически партии. Не за постове и за порции. Това е глупавото внушение на бившия премиер Бойко Борисов, което и хората от партията на Слави Трифонов започнаха да повтарят. Кой някога им е поискал министерски постове, порции и т.н.? Предложеното правителство не получи предварителна подкрепа от партиите на протеста освен защото беше съобщено по един неординерен и непривичен начин, но и защото не се видя вътре да има програма за осъществяване на истински реформи. Истинската воля на българския народ, манифестирана и на тези избори, и на изборите през април, е край на политическото статукво. Не просто край на просташкия автократичен модел „Борисов“, а въобще край на политическото статукво“, категоричен е той.

Според него българските избиратели са дали знак на партиите, че искат много по-широка представителност. „Точно това беше знакът, който българското общество даде. Дали това правителство ще бъде правителство на малцинството на една партия или на коалиция от партии, не е толкова важно, отколкото въпроса каква политика ще води то“, коментира още професорът.

Той даде пример с искането на ИТН за въвеждане на мажоритарната избирателна система, която, по думите му, се подкрепя от някои казионни и проправителствени доскоро медии. „Много искат да въведат мажоритарната система. Дали това не е последният ход на сриващата се от близо година и половина олигархия, за да победи нейният противник. Въведели се мажоритарна система в България, това мнение се споделя от мнозина, това означава едно невероятно купуване на депутати от настоящи задкулисни олигарси“, категоричен е проф. Калин Янакиев.

„Трябва ясно да чуем, че исканията на протестния вот на голяма част от избирателите ще бъдат реализирани от такова еднопартийно правителство. Не го чуваме. Поради тази причина продължавам да се съмнявам, че следващото предложение, което не знаем кога и къде ще чуем от представителите на ИТН, ще бъде подкрепено от останалите партии на протеста. Няма да ни залъгват с таблети, с отиване до луната и подобни глупости. Трябва да бъде променен политическият модел в България, да има върховенство, на закона, да престанат с раздаването на порции на „наши“ фирми. Това трябва да се случи. Ако това твърдо бъде заявено от партията на Слави Трифонов, тя би могла да бъде подкрепена от останалите“, смята още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИТН

    50 21 Отговор
    Очаквайте изненада.

    Нищо не е такова каквото изглежда.

    Коментиран от #3, #14, #105, #129

  • 2 NeXu s

    65 32 Отговор
    E как! Ще купим таблети, ще пратим Ганьо в Космоса! Ще лапнем едни парички - ББР на наши хора! И само ел.гласуване, че да нагласяме вота, както си искаме - руските хакери са най-добри!

    Коментиран от #9, #61

  • 3 NeXu s

    17 15 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН":

    Искал си да напишеш ИТПН/ИТТН, нали?

    Коментиран от #32

  • 4 РЕАЛИСТ

    73 8 Отговор
    Абе, тоя Слави много страшен изглежда , бе. Като от филм на ужасите е излезнал.

    Коментиран от #12, #69

  • 5 КОТарАК

    25 20 Отговор
    тоя професор да обясни как да се направи правителство , като не им стигат заедно 9 депутата. или някой трол може да се опита в коментарите. значи за да избегнем статуквото , трябва да се преговаря с партиите на статуквото

    Коментиран от #8, #19, #72

  • 6 Мафиозо

    60 5 Отговор
    хахаха, 5% ДДС за близкото обкръжение, 9% данък , мехлем за ушите на най богатите, Ръст на Пенсии и Минимална Заплата, когато икономическия растеж достигне Европейския, тоест НИКОГА !!!
    От къде го изровиха тоя крайно десен идиот да се чуди човек ............
  • 7 И справедливост за всички

    84 4 Отговор
    Искаме правителството което да осъди всички които са крали! Да ги принуди със законни или незаконни средства да върнат откраднатото! Искаме сигурност, децата да играят отвън, без да ни е страх че ще им се случи нещо! За всеки който се опитва да взима закона в ръцете си, законът да е безмилостен! Искаме да видим съдии прокурори политици, и цялата крадлива пасмина в затвора, с присъди които да накарат следващите да се замислят! Румънците вкараха 113 депутати в затвора, и днес са далеч пред нас! Срам и позор!

    Коментиран от #85

  • 8 ТИ ОТКРИ АМЕРИКА

    18 18 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    БАЦО ДАВА НА СЛАВУЦА 63 ГЛАСА...И ДРУГИТЕ СА АУТ.....ИЗБИРАТЕЛЯТ ТАКА РАЗПОРЕДИ

    Коментиран от #53

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 мислещ

    34 16 Отговор
    ПАк са по-добър трети избори. Все пак макар че ГРОБ ще са първи, пак едва ли ще има с кого да съберат 120 депутата и е по-вероятно да има служебно. А служебното при всички случаи е по-малко зло отколкото фашистите на задкулисието от нема такава партия.

    Коментиран от #25, #113

  • 11 Край

    12 28 Отговор
    И тоя го страх от мажоритарни избори-предлага да правим едно и също до безкрай
    Мажоритарните избори ще изчегъртват цялата политическа система
    Всички стари муцуни ще отидат на бунището и хората ще изберат познати местни свестни и известни хора да ги представляват

    Коментиран от #22

  • 12 Чалготеков

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    зомбясъл е от шмъррррррр
  • 13 Онзи

    18 17 Отговор
    Май ще има правителство Герб - БСП - ДПС. Славчо кой ще го подкрепи.

    Коментиран от #45

  • 14 мислещ

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН":

    Значи може да е още по-зле дори отколкото изглежда?
  • 15 плюс минус

    36 3 Отговор
    Славчо, може на моменти политиката да изглежда като шоу, но не е.
  • 16 Атимафия

    53 4 Отговор
    Как да се правим на утрепани, и как ще оправдаем
    Слави Трифонов с това ,което готви за Българския народ?
    Няма оправдание за този тип измама , тя е копие на
    тактиката на всички други измамници, с номера на
    Цяря ,Борисов и сега маскира под "Шоуто на Слави"!
    Българи преди да гласувате ,питайте?
    Ако не получите отговора ,който вие очаквате ,
    ЧУЙТЕ И ДРУГИТЕ, ПОМИСЛЕТЕ И ТОГАВА гласувайте?
    Измамниците в политиката ви дебнат от всякъде!
    И бягайте далечеот този измамник ,
    който нито дете ,нито коте е отгледал ,
    та как ще отгледа нещо читаво за хората,
    не , никога повече за Слави Трифонов и ХУНТАТА?!

    Коментиран от #126

  • 17 грум

    18 3 Отговор
    Много синьо-лилав сте го докарали на снимката. Това самоцелно ли е?
  • 18 Последния Софиянец

    17 12 Отговор
    Поредица от избори са полза на статуквото.Без парламент не може да има законодателни промени.Изходът е Служебното правителство за постоянно и парламента да работи.

    Коментиран от #26

  • 19 мислещ

    21 3 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Не е въпросът как. Въпросът е, че можеха да се държат достойно и да не предлагат компрометирани боклуци, че на следващите избори да се сринат и ГРОБ да са далеч напред, вместо напротив, опозицията да увеличава гласове. Но това вече е абсолютен мираж, след като очевадно ИТН са от партиите на статуквото.
  • 20 Славчо

    23 19 Отговор
    Аз предлагам Бойко Методиев Борисов за премиер.
  • 21 Ген. Пасов

    21 5 Отговор
    АБЕ КЪДЕ Е БАТКО ????
    Ееее няма такъв народ.

    Коментиран от #67

  • 22 мислещ

    23 3 Отговор

    До коментар #11 от "Край":

    Хм, така ли? Че тогава какво им пречеше досега да си изберат свестни кметове, които да ги представляват? Нали местните избори са, на практика, "мажоритарен вот"?

    Коментиран от #28

  • 23 БАЦО ДАВА 63 ГЛАСА НА СЛАВУЦА

    8 12 Отговор
    ДРУГИТЕ СТАРИ И КОРУМПИРАНИ ЛИЦА СА АУТ....ИЗБИРАТЕЛЯТ ТАКА РАЗПОРЕДИ

    Коментиран от #30

  • 24 Мим

    37 4 Отговор
    Ами наистина ,истината е такава.Слави се набута между шамарите и сега не знае какво да прави и как да излезе от това.С тия представители,които бяха на конференцията ,ако смята да ни впечатлява е срам и позор.Ами те са толкова глуповатички и простички,че дори повече и от ПКП..Стават само за подивгравка,а не за преговори с тях.Резил,при следващи избори ,тройно по надошу ще са....

    Коментиран от #38

  • 25 Държавен служител

    24 13 Отговор

    До коментар #10 от "мислещ":

    Разбира се че ГЕРБ! Всички ние некадърници сме на държавна хранилка, пием по цял ден кафета и си играем с колежките, въобще не ни се мисли да играем с мотиката на свободния пазар! Ще впрягаме целия род и всичко налично да гласува за бащицата, за да останем на работа! Амин!

    Коментиран от #29

  • 26 ЧЕ ЗА КАКВО ХОДИМ НА ИЗБОРИ

    14 19 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КАУНА ДА НИ УПРАВЛЯВА....А ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛЯ КЪДЕ ОТИВА....

    Коментиран от #42

  • 27 ПРАВ Е СЛАВУЦА

    12 15 Отговор
    С БИВШИ И СЕГАШНИ БСП КОМУНЯГИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ....ТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ И МОРАЛНО ИЗХАБЕНИ, ЗАТЪНАЛИ ДО ГУША В КОРУПЦИЯ......

    Коментиран от #36

  • 28 Край

    9 14 Отговор

    До коментар #22 от "мислещ":

    Кметовете са най стабилните институции в Българи с пъти по високо доверие и рейтинг от депутатите
  • 29 мислещ

    20 5 Отговор

    До коментар #25 от "Държавен служител":

    Факт. Тиквата си има твърд електорат, на 90% кои зависими, кои пряко заинтересовани (Вкючително дребни риби, дето си "мислят", че са заинтересовани, но в действителност гласуват срещу бъдещето и на страната, и на себе си. Само за по-едрите "бизнесмени" има бъдеще и логика да гласуват за ГРОБ).
  • 30 АДА НА СЛАВИ

    21 5 Отговор

    До коментар #23 от "БАЦО ДАВА 63 ГЛАСА НА СЛАВУЦА":

    Е ПА ТО Е ЯСНО ЧЕ УЧИНДОЛСКИЯ ЖИРАФ РАБОТИ ЗА ЗАДКОЛИСИЕТО Е ПА ОН ЧЕКА ДА НАПРАВИ ПЕЕВСКИ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ. ТЕ САТАНИСТИТЕ САМО СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО РАБОТЯТ. МОЖЕ СЛАВУЦА ДА Е РАПТИЛ ЩОМ ИМА ТЪМНО СИВКАВА КОЖЯ.

    Коментиран от #35

  • 31 БАЦО ПОДКРЕПЯ СЛАВУЦА

    7 11 Отговор
    И ДВАМАТА УПРАВЛЯВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЪС 128 ДЕПУТАТА МНОЗИНСТВО......ТОВА НИ КАЗВА ИЗБИРАТЕЛЯ.....ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА ПЧЛИТИЧЕСКИ ПЪЛНЕЖ В ПАРЛАМЕНТА

    Коментиран от #118

  • 32 8698

    6 7 Отговор

    До коментар #3 от "NeXu s":

    Пак ли те изритаха оттатък, че дойде тук да хейтиш, трол платен?

    Коментиран от #47

  • 33 Българка

    12 19 Отговор
    Предлагам във времето до сряда 21.07.2021 от ИТН спешно да изградят мостовете, които самите те изгориха към ДБ, ИСМВ и дори с БСП. Гражданското общество чака СПЕШНИ РЕФОРМИ, а не бля..бля, мерене на его, извиване на ръце. При трети, предизвикани от нерешителнолст и високомерие от ИТН избори, големите губещи ще бъдат именно те, но най вече хората-избиратели.Изцяло мажоритеарни избори обслужват ГЕРБ- това е и тяхно искане. Слави да не се уповава на референдума, а да се вгледа в изборния резултат, колко хора са гласували за ИТН и това, че много от тях най-младите не са участвали в референдума.
    Смятам, че спешно партиите на промяната могат да започнат промените в съдебната реформа- в частта преосноваване на ВСС. На дневен ред е искането на гражданското общество за отстраняване на Иваан Гешев. В четвъртък Янаки Стоилов като точка 1 от дневния ред на пленума на ВСС внася искането на Бойко Рашков, аргументирано в 108 страници, за отстраняване на Гешев.
    Нека ИТН бързо вземат завоя на своята касулираност и подготвят заедно с протестните партии промяната на ВСС
  • 34 Госあ

    12 9 Отговор
    малоумните десни туристи и консуматорчета гласуват за де бъ под строй. А обвиняват в това левите, които масово оттеглиха вота си за курнела и станишката, който позволи на шайката на измисления цар да въведе плоския данък.
  • 35 АД ЗА БСП КОМУНДЕТАТА

    14 13 Отговор

    До коментар #30 от "АДА НА СЛАВИ":

    ТЕ СА ИЗОЛИРАНИ...СКАПАХА ГИ ОТ БОЙ....НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА ЗА НИЩО.....САМИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР....ТЕ НАПРАВО БЯХА ПРЕГАЗЕНИ.......ЗАЩО СЛАВУЦА ДА ГИ ПИТА КАКВОТО И ДА Е БИЛО

    Коментиран от #58

  • 36 Мето

    5 23 Отговор

    До коментар #27 от "ПРАВ Е СЛАВУЦА":

    Наистина е прав Слави. С бивши КОМУНЯГИ не се преговаря каквито са ГРОБ. 75% от ИБ на ГЕРБ са бивши членове на БКП. Затова е прав Слави че изчегъртване до край. Затова тиквун бе толкова притеснен и каза - От една страна и имаме служебното правителство а от другата Слави Трифонов. И при двата случая зле за нас. ЧЕГЪРТ ЧЕГЪРТ ЧЕГЪРТТТ

    Коментиран от #46, #49

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Навалний

    18 2 Отговор

    До коментар #24 от "Мим":

    Тошко тъпото ме смая!
  • 39 Денис и проф Янкулов щом Пишат за нещо

    17 9 Отговор
    Значи истината е точно обратно!! И двамата Са Гербери!!! ТРЕТИ, ИЗБОРИ НА Есен с Песен!! Само тогава могат да бъдат изкоренени повяхналите ГЕРБ!!! А и правителството има още работа да свърши, окопалата се Герберка, мафия трябва да се изкоренява!! С президенските избори, заедно,с Песен!! Чао Мутри, сбогом!!!! До На Есен!!
  • 40 Гумен Гадев Пликчев

    3 8 Отговор
    До всички слепи и глухи,гласуващи винаги за лошите, дайте шанс на неизвестните партии който рискува печели .

    Коментиран от #77

  • 41 Чалгара доказа максимата че и магаре

    20 3 Отговор
    Да туриш за политик ше бъде избран😂😂😂😂😂😂
  • 42 Последния Софиянец

    9 9 Отговор

    До коментар #26 от "ЧЕ ЗА КАКВО ХОДИМ НА ИЗБОРИ":

    Парламентът управлява!Вие сте свикнали все вожда Ленин,Сталин или Бойко Борисов да ви управляват.

    Коментиран от #44

  • 43 Гумен Гадев Пликчев

    17 5 Отговор
    Ганьо е лош материал,лесно се манипулира,подкупва не различава добри и зло затова копае дъното но излишно да се говори пропиля шанса да се оправи гласува винаги за лошите затова терминал1,2

    Коментиран от #73

  • 44 ТАКА ДЕ

    18 8 Отговор

    До коментар #42 от "Последния Софиянец":

    ПАРЛАМЕНТА ПРАВИ ЗАКОНИ....УПРАВЛЯВА ПРАВИТЕЛСТВОТО....ЗА КВО ХОДИМ НА ИЗБОРИ, АКО КАУНА И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПРОДЪЛЖАТ......Я ВИЖ ЦЕНИТЕ...КАК ЯКО НИ ГО НАЧУ.....ХА ..........НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ.....

    Коментиран от #117

  • 45 mi6osp

    20 2 Отговор

    До коментар #13 от "Онзи":

    Нинова е гаранция, че кооперация на БСП с ГерБ и ДПС няма да има. От друга страна, Трифонов и тези, които му редят кабинета, упорито отказват взаимодействие с БСП. Така, че картинката е ясна. Впрочем, картинката къде е позиционирано ръководството на ИТН, беше ясна още когато Трифонов представи кабинет, програмата на който беше антипод на исканията за промяна на протестирашите. .

    Коментиран от #115

  • 46 КОЙ ПРЕГОВАРЯ С ГЕРБ

    8 6 Отговор

    До коментар #36 от "Мето":

    ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА.....А ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО ЗАПОЧНА С БСП КМЕТА НА....БЛАГОЕВГРАД

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мето

    6 7 Отговор

    До коментар #46 от "КОЙ ПРЕГОВАРЯ С ГЕРБ":

    Новия кмет на нашата партия ИТН бе подкрепен от Мая която 2 пъти идва специално да го подкрепи , от Възраждане на 2 тур и останалите . Герберските смазани хорица не гласуваха на 2 тур. НА 1 тур Илко водеше с 1389 гласа и с толкова победи и на 2 тур.
  • 49 mi6osp

    12 3 Отговор

    До коментар #36 от "Мето":

    Фантазираш. Трифонов не е говорил за изчегъртване изобщо- сценаристите и режисьорите не му дават такава реплика, Защото ако има изчегъртване, то ще ги сполети. .

    Коментиран от #75

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Копейкин шчикията

    9 3 Отговор
    Копейкин президент на столипиново

    Коментиран от #79

  • 52 8698

    19 3 Отговор
    Трифонов не даде заявка за истинските проблеми на Бг, щото не ги познава. ИТН идват от шоу бизнеса. Няма сред тях шофьори, шивачки, продавачки, учители от провинцията, лекари от провинцията, мед. сестри, няма социални работници, които са били на терен... Заявките на Трифонов са от позицията на шефа. Симпатизирах му от години, ама последните дни...
  • 53 изрод от ГЕРБ

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "ТИ ОТКРИ АМЕРИКА":

    Бацо да дава гласовете на Курнела,тя заяви че ще прави правителство
  • 54 ПУТИН

    8 10 Отговор
    АЗ ХАРЕСАХ НИКИ ЗА ПРЕМИЕР, АМА КОЙ НЕЗАОБИКОЛИМ ФАКТОР НЕ ГО ХАРЕСА, ЧЕ ДАЖЕ ВЕЛИКИЯ ЧАЛГАР ДАДЕ ЗАДНА, КАТО КУРНЕЛИЯ ОСТАВКА?
  • 55 ПУТИН

    17 6 Отговор
    РЕШЕТНИКОВ ЛИ ШЕПНЕ НА ЧАЛГАРЯ, ЧЕ СЕ ЗАВЪРТЯ КАТО ВИНТЕЛАТОР?

    Коментиран от #57, #64, #111

  • 56 НЯКОЙ

    21 2 Отговор
    Надявам се, че Слави и съотборниците му разбират, че България ще им се види тясна, ако не изпълнят заявената промяна, заради което бяха избрани!
    Желая им успех!
  • 57 ШЕПОТ

    11 7 Отговор

    До коментар #55 от "ПУТИН":

    ХЕРО ,ХЕРО НОСИ ВЯТЪРА.

    Коментиран от #63

  • 58 ПИТЪНКА

    17 2 Отговор

    До коментар #35 от "АД ЗА БСП КОМУНДЕТАТА":

    РАПТИЛ ЛИ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ. ТОВА ВИДЯ ЖУРНАЛИСТА НА МОНД В НЕГО. РАПТИЛ САТАНИНСКИ.
  • 59 Не си чул

    12 5 Отговор
    Защото си комуняга!
    Ясно се каза:
    1. Спиране на безнаказаните кражби!
    2. Изчегъркване на Гешев!
    3.Съкращаване на тунеядците от администрацията!
    4.Рязко увеличаване на пенсии и заплати!
    5.Експресно построяване на газопровода за Гърция,
    за да се спре обезкръвяването на българския бизнес
    и бюджет на всяко българско семейство!

    НЕЩО НЕЯСНО?

    Коментиран от #86

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 666

    13 15 Отговор
    Всички се правят че не разбират за кого работи Славчо. Радев направлява кухата партия на Чалгарите. Тези пресконференции само прикриват истинските намерения на водача на Хунтата. Остава последната им пречка Гешев за да вземат цялата власт.
  • 63 ПУТИН

    17 4 Отговор

    До коментар #57 от "ШЕПОТ":

    ХЕРО МУ ШЕПНЕ В ЕДНОТО УХО, РЕШЕТНИКОВ В ДРУГОТО И ДЪЛГИЯ ДЕБИЛ СЕ ПОБЪРКВА РАЗДВОЕН. КРИЕ СЕ ЗА ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ЛУДНИЦАТА. СЕДИ НА ТЪМНО, КАТО В АДА - ЯВНО ТРЕНИРА, ДА СВИКВА.

    Коментиран от #65, #107

  • 64 Иво

    8 2 Отговор

    До коментар #55 от "ПУТИН":

    Не шепне а направо крещи.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 JEFF

    22 3 Отговор
    Кой се заблуждава , че Трифонов може да реши проблемите ? Напротив , той създава проблеми. Този човек е единак, не се доверява на никого, няма приятели, а само партньори . Високо его , парадира самочувствие, граничещо с безпардонност, но самият той знае , че нищо не може да направи. Дано електората му се осъзнае бързо, иначе се създава нещо по-лошо от ГЕРБ и Борисов.
  • 67 LOSHIA

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ген. Пасов":

    ДА НЕ СЕ ЧУДИШ ОТ КЪДЕ ТИ Е ДОШЪЛ БАТКО
  • 68 Я МИ ОБЯСНИ

    12 0 Отговор

    До коментар #60 от "НАЙ ВАЖНОТО":

    ЧЛ. 67 АЛ.1 НАРОДНИТЕ ПРЕДСАВИТЕЛИ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НО И ЦЕЛИЯ НАРОД.... НАПРИМЕР И ДПС ЛИ МЕ ПРЕДСАВЛЯВАТ, ДАНЧО МЕНТАТА, ШИШИ И ДОГААН? С ТЕЦ ВАРНА И ЦАНКОВ КАМЪК ЛИ?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Просветен илюминат

    13 3 Отговор
    Здравословно ли е да слушате и избирате хора с видими психични проблеми?
    За един приятел питам.
  • 71 Аз Негодника

    4 6 Отговор
    Протестни партии,който убиха, и обезличиха протестите...Който продължават да генерират жалка подкрепа на втори избори...Който оставха ОГРОМНИ съмнения у хората че са финасирани от ОЛИГАРХИЯТА...На тези ли хора трябва да се даде ИТН министерски постове...Само защото по ОЛИГАРХИЧНИТЕ медии,не спират да ни лъжат,как е било задължително ИТН да им даде постовете...Защото не било по ПРОТЕСТЪРСКИ...А бе никаква власт за тия КОРУМПЕТА...ДБ НА КОСТО И ПРОКОПИЕВ И СОРОС...ИСМВ НА БОЖКОВ И ЦВЕТАНОВ...
  • 72 И ОТНОВО

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Всичко е измислено.Трябва служебното правителство да стане постоянно
  • 73 LOSHIA

    7 2 Отговор

    До коментар #43 от "Гумен Гадев Пликчев":

    Че Ганьо е лош материал, ти си най неоспоримото доказателство
  • 74 българин

    10 0 Отговор
    Професори и генерали с лопата да ги ринеш и КОЙ от КОЙ по словоохотливи празнодумци, третите избори щели да бъдат в услуга на задкулисието, а тези до сега не бяха ли или бяха в полза на народа, аман от глупост и простотия от хора, които се наричат интелектуалци, аман! Избори ще има докато клановете на червената мафия намерят съгласие или докато най-после заспалата, робска рая се събуди и им види сметката, но това последното е твърде хубаво за да се случи.
  • 75 LOSHIA

    6 3 Отговор

    До коментар #49 от "mi6osp":

    ЧЕГЪРТ,ЧЕГЪРТ,Ножа ще бъде по яко заточен
  • 76 tomito

    8 5 Отговор
    Ако от трети или четвърти избори ,би спечелило статуквото .То ние БЪЛГАРИТЕ наистина заслужаваме да ни управляват идиоти ,като ТИКВУН и компания
  • 77 LOSHIA

    3 3 Отговор

    До коментар #40 от "Гумен Гадев Пликчев":

    Факти защо разрешавате на слепи и глухи да пишат,след като още не са разбрали че са такива
  • 78 Павел пенев

    9 4 Отговор
    Защо се занимавате с Трифонов? Не виждате ли че той е физически и ментален инвалид?
  • 79 изрод от ГЕРБ

    4 0 Отговор

    До коментар #51 от "Копейкин шчикията":

    Със сигурност ще построи сапунена фабрика
  • 80 изрод от ГЕРБ

    3 3 Отговор

    До коментар #47 от "NeXu s":

    От вас по червени има ли?Бацко ви още не си е върнал партийната книжка от БКП
  • 81 Спасов

    4 6 Отговор
    При трети избори ИТН губи, ГЕРБ пичели!

    Коментиран от #133

  • 82 JEFF

    6 2 Отговор
    Снимката е перфектна. Приличат на костенурки.

    Коментиран от #91, #103

  • 83 Студопор

    11 5 Отговор
    Едно вярно нещо прочетох: образованието, получено извън България е силно прехвалено. Жалко е само, че в България като чуят "Завършил съм колежа в Бирмингам" и почват да цъкат с език.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Киро Питоня

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "И справедливост за всички":

    Вземе ли Слави управлението..всички твои мечти ..ще си останат мечти.
  • 86 Пак да питам

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Не си чул":

    КОЙ И КОГА ГО Е КАЗАЛ ТОВА??????????

    Коментиран от #131

  • 87 Варненец

    8 3 Отговор
    Всички от ДБ ламтят за власт и да слугуват-робуват на ФАЩ. Калин Янакиев - професор е оксиморон.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 царска бистрица

    8 3 Отговор
    Другари прости, светът се управлява от тези "толкова на брой" дето тайно вечеряха с Ицето и после го разпънаха защото не бил от тях. Така пречукаха Желю, Андрюшата, президента на Хаити, на Украйна сложиха комик, на нас чалгар ..... за да ни е по весела светлата демокрация, а германците ги потопиха за да се къпят на воля.
  • 90 Уйке

    11 2 Отговор
    Трифонов и неговия щаб са политически импотентни да създадат работещо правителство, което да решава проблемите на страната! Да имаш самочувствие и желание да управляваш не е достатъчно, трябва да имаш усет и за диалог, и за компромис, и най-вече за работещ орган, който да управлява не шоу или Оод, а държава с много натрупани проблеми!

    Коментиран от #112

  • 91 Госあ

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "JEFF":

    малкото човече прилича на бадем с тая структура на главичката си.
  • 92 XxxL

    5 2 Отговор
    Пеевски, ДПС, ДБ, Протести, Божков, Радев, БСП, Манолова всичко отиде в канала. Един чалгар сирак остана :)
  • 93 3ФоНов

    3 0 Отговор
    Думи лесно се давали но трудно се устояват. Що да сторя народа избра лоша коалиция която да не стори и правителство не че коалицията е нещо хубаво.
  • 94 даниела митова

    2 4 Отговор
    Аз, Къдрава Сю пак ви казвам - спасението на РБ е в ръцете на боко банкянския!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Глупак

    6 0 Отговор
    Да си глупав е талант.......М........И
  • 99 Бамбука

    11 0 Отговор
    Мисля си, че след "веселото" представяне на вече бившия Николай Василев и отбора министри на всички е ясно, че ИТН е продукт, нямаш нищо общо с независима партия и народни интереси.
  • 100 обратно

    5 0 Отговор
    точно модела "задкулисие" не желае никакви избори, те много добре си работеха със своите собствени проекти герб дпс бпс, и както изглежда и итн. Задкулисието обича тишината, да вдигат хотелите, да карат джиповете и яхтите, да си купуват къщи по барселоните и гърциите, да тъпчат чекмеджетата и другите просто да слугуват в безкрайно упоение
  • 101 Матей

    4 4 Отговор
    Ето що се случи:протеста разклати хунтата на боко и се видя ,че трябва да се направи някаква фасадна промяна.Олигархията си има резервни играчи ,изкара слави,мая ,дончева и още неколцина,трапоса ги умело към протестните движения,като същевременно ги подплати с много пари.Въпреки позитивите от машинното гласуване ,не може да се игнорират множеството негативи.Резултатите все пак може да се манипулират на краен етап по нареждане от Козяк,и вий се чудите кАКво правят на предните места итн и герб,когато народа иска Възраждане и Боец.оЩЕ СТО ИЗБОРИ да има,ония измамници все ще ги нагласят както им отърва.Едва се размърдаха да махнат М.Константинов,а за гешев още умуват.

    Коментиран от #109

  • 102 далавери

    2 1 Отговор
    Бългaрcкитe грaждaни трябвa дa ce нaучaт дa бъдaт aктивни и чрeз cвoя глac дa нaзнaчaвaт и c дeйcтвия изрaзeни в прoтecти дa cвaлят пaрлaмeнтa, кoгaтo рaбoти в пoлзa нa зaдкулиcиeтo и oлигaрcитe, нo нe и зa грaждaнитe!

    Взeмeтe зa примeр eкocтикeритe, прoмeни лoбиcтични, кoитo дa изтупaт бългaрcкия грaждaнин oтнoвo, в пoлзa нa oлигaрхиятa и кoрупциятa, приeти oт гeрб бcп дпc.
  • 103 Зоолог

    4 0 Отговор

    До коментар #82 от "JEFF":

    Не обиждай костенурките ! Те са много по-благородни !
  • 104 чалгаря

    3 2 Отговор
    Българинът споделя на македонеца в ракетата,Македонска наденица?Ке умрем за нея!
  • 105 ПРЕДКУЛИСИЕТО

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН":

    НАЙ-ВАЖНАТА ИСТИНА!


    След изборите, основната интрига е:
    Ще има ли редовно правителство България?

    ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ИМА ДРУГИ ПРАВИЛА!
    НЕ КАКВИТО БЯХА ДОСЕГАШНИТЕ!
    Крайно време е в НС да се спазва Конституцията на Република България!
    Крайно време е депутатите да гласуват в съответствие със своята съвест и убеждения!
    А не единствено монолитно, под диктовката на партийните гаулайтери и централи!

    Ето точният конституционен текст:

    Чл.67.

    ал1.
    Народните представители представляват не само своите избиратели,
    а и целия народ.
    Обвързването със задължителен мандат е недействително.

    ал.2.
    Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите
    в съответствие със своята съвест и убеждения.

    Конституцията ясно повелява,
    депутатите да представляват целият народ,
    а не само избирателите си и партиите си!
    Очевидно гласуването на всеки депутат,
    което не е в съответствие с неговата съвест и убеждения,
    а е под натиска и диктовката на партийните лидери,
    е противоконституционно, нали?
    И зaтoвa след 30г. cмe нa тoвa дeрeджe!
    България е Парламентарна Република!
    България не е Република на Месията Спасител
    Царя, Борисов или Слави!

    Който е втълпявал Костов, Царя и Борисов,
    а сега втълпява Слави за Месията Спасител,
    всъщност втълпява авторитаризъм, путинизъм и комунизъм!
    Но не и демокрация!

    Това е най-важната истина!
  • 106 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    никога герб никога мутри никого БОРИСОВ до кога други ще решат СЪДБИТЕ НИ

    Коментиран от #114

  • 107 ИВАНЧО

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "ПУТИН":

    Усмирителната риза ти пречи и не знаеш какво пишеш
  • 108 Голем смях

    2 8 Отговор
    От трети избори печели човекът на Решетников и руска подлога ..Румен Радев.Продължава още с три месеца служебното правителство.Продължават кьорфишеците на Рашков и правим предизборна прапаганда на плужека Радев.
  • 109 И ОТНОВО8434

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Матей":

    практиката доказва че всички яхнали патриотичната идея и се кокорчат с нея са идиоти.Не вярвам народа да иска това.
  • 110 СусБе

    1 1 Отговор
    Плюйте плюйте плюйте... дано полепне! Да не излезе че сте плюли на онова дългото коравото... дано ви се услади!
  • 111 LOSHIA

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "ПУТИН":

    ОЧАКВАМ ДА ЧУЯ ЧЕ ЛУКАШЕНКО И КИМ ЧЕН УН МУ ШЕПНАТ

    Коментиран от #116

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 изрод от ГЕРБ

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "мислещ":

    Иди да ти видят главата на скенер и тогава се прави на мислещ
  • 114 ИСТИНАТА

    2 4 Отговор

    До коментар #106 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не месията Борисов,
    а избраните от нас депутати решават съдбата, ни нали?
    Защо депутатите не закарат под стража месията Борисов,
    и всеки друг, отказващ парламентарен контрол?

    Коментиран от #120

  • 115 И ОТНОВО8434

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "mi6osp":

    Написал си безупречно откровени глупости.
  • 116 Хаха хаха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #111 от "LOSHIA":

    Ако ще и Господ да му нашепва!
    България е парламентарна, а не лидерска република, нали?

    Коментиран от #125

  • 117 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #44 от "ТАКА ДЕ":

    ВАШИТЕ КМЕТОВЕ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА УМИШЛЕНО ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ЗА ДА САБОТИРАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО,А ТЕ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ВАШИЯ БАЦЕ.........ТАКА ДЕ......
  • 118 И ОТНОВО8434

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "БАЦО ПОДКРЕПЯ СЛАВУЦА":

    75% от избирателите не искат ни да ви видят,ни да ви чуят
  • 119 Хаах

    5 1 Отговор
    След като ИТН подмени вота и нагло излъга, обещавайки промяна, трябва сериозно да се замислим за криминализиране на тази и бъдещи шайки от измамници и на часа, моментално нови избори, не след там месеци и години.Избора да става явен и всеки да може да направи справка, как са отразили вота му и да може да си го изтегля по всяко време, а не 4 години някой си измаманик злоупотребил, да се гаври с избирателя и да му лепи етикети, че бил Дебил.Това го казваме в отговор на горното заглавие.И това е по реалистичен сценарий от това манипулирано внушение.
  • 120 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор

    До коментар #114 от "ИСТИНАТА":

    БОРИСОВ не е месия а мутра

    Коментиран от #130

  • 121 ТРЕНД

    1 5 Отговор
    70% лeви бългaри пacувaт нямaт пaртия. .. Румeн Рaдeв e винoвeн, чe нe нaпрaви пoлитичecки прoeкт. И Кoрнeлия кoятo рeвнувaшe - чe Рaдeв имa тoлкoвa нaрoднa любoв, и cи пaзи cтoлът - тя, и възпирaшe Рaдeв oт тaкъв прoeкт. И OЩE 5 ИЗБOРИ ДA ИМA - ПРAВИТEЛCТВO НЯМA ДA ИМA. Рaдeв дa e прeмиeр, a Дaниeлa Пeнкoвa дa e прeзидeнт.
  • 122 Отврат

    3 1 Отговор
    А аз като избирател на ИТН казвам, че бих предпочел кое да е статукво, отколкото да гласувам за тоя Дарт Вейдър.
  • 123 Не така

    6 2 Отговор
    Става ясно какво означава ПРОМЯНА в речника на Слави.Личната война, която води срещу Бойко и която спечели, скривайки с мълчанието си истинските си намерения, това е за него ПРОМЯНА.Само дето не си е направил сметката, че за 48 часа ще го разконспираме и накажем след 3 месеца за тая гавра и ИЗМАМА.Да използваш гласовете на избирателите в този контекс си е чисто престъпление.
  • 124 Чалгарят

    11 1 Отговор
    е некомпетентен мошеник. И страхливец. Самовлюбен селянин.

    Коментиран от #127

  • 125 LOSHIA

    1 1 Отговор

    До коментар #116 от "Хаха хаха ха":

    Хайде напъни мозъчето си за да разбереш какво и защо съм написал,знам че ти е трудно .....ама опитай......
  • 126 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Атимафия":

    И какво готви Трифонов на българския народ ,бре умньо, или като чухте че ще се потърси отговорност на нарушаващите и нарушилите закона,плюнката и храчката ви се одесеттори
  • 127 LOSHIA

    0 2 Отговор

    До коментар #124 от "Чалгарят":

    Но като разбрахте какво ви готви страхливия и самовлюбен селянин плюнката и храчката ви се одесеттори .ЧАГЪРТ,ЧАГЪРТ,ЧАГЪРТ,ЧАГЪРТ,докато се покаже Тодор Живков .................ха,ха,ха,ха,ха,ха,
  • 128 Отврат

    6 1 Отговор
    Слави заедно с Гешев щели да потърсят отговорност.Чухме на прескоференцията, че "който казва, че ще смени Гешев-лъже".Това означава, че Слави и Гешев са една порода.
  • 129 ЖИВА РАНА

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН":

    За първи път след 9-ти септември 1944г.
    Има Такъв Народ каза на народните представители:
    "Вие не представлявате само Партиите си!
    Вие не представлявате дори само избирателите,
    дали преференциите си лично за вас!
    Вие представлявате целият български народ!
    Затова в българското Народно събрание гласувайте според собствените си разбирания и съвест!
    Нека и избраниците на Има Такъв Народ да гласуват
    също според собствените си разбирания и съвест!
    А не безпрекословно за всичко,
    каквото им предлага политическото ръководство на Има Такъв Народ!"

    И като наскачаха всички политици, политолози, анализатори и тролове вкупом!
    И като започна един хоров вой на всички срещу ИТН!
    Защото всички те искат да продължаваме да бъдем не Парламентарна Република,
    а Република на Партиите!
    Не Парламентарна Република, а Република на Месиите:
    Костов, Царя, Борисов...
    И да втълпяват, че и уж Слави е месия или лъжемесия!
    С една дума, да крепят
    Републиката на посткомунизма и на путинизма в България!

    Ето затова всички завиха на умряло!
    Защото за първи път се бръкна в живата рана на България!
    От 9-ти септември и до днес!
  • 130 ИСТИНАТА

    6 0 Отговор

    До коментар #120 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Прав си!
    Нито Костов, Царя и Борисов,
    нито Слави е Месия!

    България е Парламентарна, а не Месианска република, нали?
  • 131 Не си чул

    3 0 Отговор

    До коментар #86 от "Пак да питам":

    Каза го политическото ръководдство на ИТН!
    Нае пресконференцията по телевизията!
    Не си го чул, защото си слушал избирателно!
    Също като мисирките, които не слушаха отговорите ,
    а постоянно задаваха едни и същи въпроси, нали?
  • 132 баста

    1 1 Отговор
    Що не ги направим на 8 години изборите или на 16.Тогава всичко ще замита и потъва в забрава.НЕе на 2 години- ИЗБОРИ.И мандатност двегодишна.

    Коментиран от #134

  • 133 Цифрите

    2 4 Отговор

    До коментар #81 от "Спасов":

    При всеки следващ избор ГЕРБ печели все по малко!
    Запътил се е към НДСВ!
    Заклинанията ти с нищо не променят ФАКТИТЕ!
  • 134 джаста

    3 3 Отговор

    До коментар #132 от "баста":

    Не е важна мандатността!
    Дори един ден да е в Парламента,
    депутатът трябва да защитава интересите на целият български народ,
    а не само на партията си!
    Ние не сме Партийна, а Парламентарна Република, нали?
    Впрочем много ясно го каза политическото ръководство на ИТН
    на Пресконференцията!
    Ако си слушал внимателно!
    И никъде не казаха, че Слави е новият Спасител,
    колкото и да то увъртаха мисирките с въпросите си!
    Нали?
  • 135 баста

    2 1 Отговор
    България била Парламентарна Република.Според Тошко, Министрите трябвало да са експерти, а те ШОУМЕНИТЕ, доцентите, бизнесмените, щели да са им нещо от сорта на директори.Ще ги карат да вършат някои нередни но законни неща.Ей затова им отказаха тримата сегашни министри, които в момента упражняват ИСТИНСКАТА политика.И ей затова в Народното Събрание трябва да е от ЕКСПЕРТИ, а не от политици, казваме ние, за да се променят нещата.Не става така, на едното място експерти, на другото политици.Класическия модел е на двете места политици, а не фейкове, каквито имаме от 30 години.
  • 136 Рико чалгата

    4 1 Отговор
    Само Слави ще управи България и всички българи ..............заднешки .
    Чакам с нетърпение да ми управи чушкопека.
  • 137 Бойко

    2 1 Отговор
    Мачкай Баце. Трифонов е болен, второ е зависим и трето е еднокнижник, демек прост човек. Срам ме е да го слушам, когато говори без да му е написано на аутокю-то. Той баце също не е учен, или полиглот, но пък умее да убеждава без аутокю. :)
  • 138 Рико на бръснаря брат му

    4 0 Отговор
    Слави ще праща в космоса космонавти с чушкопек бе адаш .
  • 139 ТРЕНД

    0 2 Отговор
    Румен Радев е виновен, че не направи политически проект. И Корнелия която ревнуваше - че Радев има толкова народна любов, и си пази столът - тя, и възпираше Радев от такъв проект. И ОЩЕ 5 ИЗБОРИ ДА ИМА - ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА. Радев да е премиер, а Даниела Пенкова да е президент.
  • 140 иис

    1 3 Отговор
    След изборите наесен, Румен Радев трябва да заеме своето достойно място в Централния софийски или може би дисципа като бивш военнослужащ. Трябва да даде личен пример за участта на всеки който се опита да внесе раздор в българския народ.
  • 141 Мюмюн Шериф

    1 0 Отговор
    Радев тайно в Росенец, благодари на Доган за гласовете към Слави
    За маскировка президентът се яви на празника на Созопол снощи
    Президентът Румен Радев се появи снощи в Созопол, за да се „къпе в народната любов“, пише сайтът Флагман. Според запознати обаче визитата на обитателят на „Дондуков“№2 край морето и по-специално на празника на крайморския град е била само параван за съвсем други неофициални срещи.
    Радев е бил преди това в летния Сарай на Ахмед Доган в прословутия Росенец. На срещата с почетния лидер на ДПС президентът е благодарил за преливането на гласове на парламентарните избори към партията на Слави Трифонов ИТН. И преговарял за бъдеща подкрепа за предстоящите президентски избори. И на 4 април и на 11 юли резултатът на ДПС е почти идентичен 10,71% и 10,51%, като на сараите им се губят едни 100 000 гласа. Въпреки откриването на нови секции в Турция. Запознати твърдят, че подкрепата за Слави не е случайна. Партията на Чалгаря ще бъде ракетата носител на Радев за президентските избори.
    Да припомним, че през юли м.г. бе извършено активно мероприятие на хората на Христо Иванов, които атакуваха с лодка плажа в Росенец. Активисти на ДБ тогава се молиха на Доган да им даде парчета от порциите и държавната баница, а после пиха заедно с активистите на ДПС, дошли да пазят лидера си. Политолозите оцениха акцията край Росенец като активно мероприятие за вдигане на рейтингите на двете политически сили.
    Според сайта Флагман Радев е отишъл в Созопол като
  • 142 Мюмюн Шериф

    1 1 Отговор
    Според сайта Флагман Радев е отишъл в Созопол като една от първите му стъпки за откриване на предизборната му кампания за президентските избори през ноември. Мнозина политически наблюдатели отбелязаха още вчера, след като бе обявено официално присъствието му в морския град за празника Света Марина, че визитата му е неслучайна, тъй като общината от 2 години се управлява от Тихомир Янакиев, който спечели местните избори през 2019 г., издигнат от „БСП за България“, пише Флагман. Неслучайно през цялото време той бе съпровождан от Янакиев.
    След визитите си на Росенец и Созопол Радев и антуража му са преспали в луксозния петзвезден хотел „Марина Роял Палас“ в курортния комплекс „Дюни“. Комплексът е собственост на олигарха Людмил Стойков, доверено лице на Георги Първанов и БСП, участник в скандалната афера „САПАРД“ заедно с Марио Николов за източването на 7,5 млн. евро европейски пари. След дългогодишни дела Стойков бе оправдан.
  • 143 Здравко

    3 0 Отговор
    Стига помия и глупости.Зад цялата трагедия в България са професорите от ДС и ДПС
  • 144 Гручо Маркс

    3 0 Отговор
    "Аз имам принципи", но ако не ви харесват, имам и други"
  • 145 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    ПОДЛЕЦ НАРКОМАН -- НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ - ЩЕ УМРЕШ КАТО КЧЕ БЕЗ ИСТОРИЯ .........................
  • 146 Димитър

    1 0 Отговор
    Къде ми е коментара
  • 147 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ДЕНИСЕ , ЗАДРАСКВАШ С ЛЕКА РЪКА 400 ПРИОРИТЕТА В ПРОГРАМАТА НА Н.В.
    А ВЕЧЕ СЕ РАЗБРА , ЧЕ МЕЖДУ Н.В. И Д.П.Е ИМАЛО РАЗРИВ. ДОПУСКАМ ,ЧЕ СЛАВИ Е БИЛ ПРЕД ИЗБОРА : ИЛИ МАХА Н.В. , ИЛИ НИКАКВИ ГЛАСОВЕ ОТ ДПС , ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ 3 ИЗБОРИ .И НИКАКВА ПОДКРЕПА В НС.
    МОЖЕ ДА Е УДОБНО ДА СКРИЯТ ПЕЕВСКИ , НО ЗАВИСИМОСТИТЕ СИ ОСТАВАТ .
    В ТОЗИ СМИСЪЛ ЩЕ СВЕТНА ЗА ЕДНИ СТАРИ ФРАЗИ : " ИЗМАМЕНАТА КАМИЛА " .
    КАМЕЛА ЩЕ СИ ВЪОБРАЗЯВА , ЧЕ МАГНИТСКИ ЩЕ ДЕЙСТВА С ТАЗИ СИЛА , С КОЯТО БИ ЖЕЛАЛА .
    НЕ И ТУК .ТУК Е ТАКА .
    А ИМАМЕ И ОЩЕ ЕДНА ЗНАКОВА :
    " Я КАМИЛАТА , Я КАМИЛАРЯТ " .
    ДУХОВНИЦИТЕ СА РАБОТИЛИ ЗА НАС , ОЩЕ ПРЕДИ КАМЕЛА ДА ИСКА ДА СТАНЕ ФАКТОР .
  • 148 ИНЖ

    1 0 Отговор
    Да, слушахме какъв "убав" човек е Ники Маус. Няма що!? И той игра водеща роля в пладнешкия грабеж, наречен "Приватизация на БТК".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове