Last news in Fakti

18 Юли, 2021 06:12 20 380 85

Проф. Стоян Денчев: Доган вече не раздава порциите

  • професор стоян денчев-
  • има такъв народ-
  • ахмед доган

Чисто автентичен акт е създаването на партията "Има такъв народ" и надали някой ѝ е бабувал, заяви дългогодишният ректор на Университета за библиотекознание и информационни технологии

Проф. Стоян Денчев: Доган вече не раздава порциите - 1
Снимка: БГНЕС

"Не е възможно да стане правителство без диалога, който е очакван от всичко останали политически сили в парламента".

Това заяви пред БНР проф. Стоян Денчев, бивш депутат от ДПС, бивш посланик, работил е в правителствата на Филип Димитров, Димитър Попов и Любен Беров .Той е бивш служител на "Мултигруп" и дългогодишен ректор на Университета за библиотекознание и информационни технологии.

Според него не е коректно определението за "Има такъв народ" като "партия на протеста", защото те не са били там. Според него би могло Слави Трифонов елегантно да махне това определение и да каже, че са партия на промяната.

Според Денчев, Слави може да припознае партии като "Демократична България", "Изправи се! Мутри вън!", а защо не и на БСП, ако те пожелаят да се присъединят по определени политики.

Трифонов би могъл да предложи политическа листа на възможните действия, които едно негово правителство, наложено от него в диалог с политически формации, които той да припознае като партии на промяната. Не да сглобяват коалиция на политическа основа, а да направят сдружение за съвместни действия за постигане на конкретна цел, а тя е съставяне на правителство".

Денчев се надява да бъде съставен управленски кабинет от партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

"Чисто автентичен акт е създаването на партията "Има такъв народ" и надали някой ѝ е бабувал. ... Като гледам списъка на т.нар. задкулисници, не виждам такъв човек, който би могъл да повлияе на Трифонов в тази посока - да му чертае планове как да създаде тази партия и по какъв начин тя да оперира в публичното пространство и в обществения живот на държавата, това е недопустимо за самия Слави, доколкото го познавам. ... Чувал съм твърденията, че Делян Пеевски финансира ИНТ, но не смятам, че това е вярно", каза Денчев.

Относно хипотезата, че с действията си Трифонов трасира пътя към правителство на "Демократична България", той изрази съмнение.

"Ако не успеят ИТН и ГЕРБ да съставят правителство, едва ли президентът ще даде проучвателния мандат на ДБ, по-вероятно е да го даде на БСП и коалиция", каза Денчев. По думите му "витае във въздуха" недобра координация между Слави Трифонов и Румен Радев.

"Това пролича в изказването на премиера Стефан Янев, който без да назовава партия, критикува действията на ИТН по отношение на възможността за съставяне на правителство и налагане на правителство по силов начин".

Президентът има интерес от съставяне на действащо правителство, което да замени назначения от него служебен кабинет. Контрапродуктивно щяло да е президентските избори да са организирани от служебното правителство.

ДПС би могло да промени своето поведение спрямо Румен Радев и да решат да го подкрепят за втори мандат, допусна Денчев. По думите му всичко е въпрос на време. Относно репликата на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган, че той раздава порциите, Денчев смята, че вече не е така.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    71 5 Отговор
    мутри вън

    Коментиран от #80

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    60 4 Отговор
    ДОГАН ще стигне като ЕРДЖАН РАШИД РОКО РОКО ПЛАШЕШЕ МНОГО хора наля пари в ДПС и акрая го здъфкаха изплюха стъпкаха така з да стигнат всички мутри
  • 3 Jacques Yves Moineau

    40 32 Отговор
    Пази боже ДПС да подкрепи Р. Радев

    Коментиран от #9, #21

  • 4 КОТарАК

    44 74 Отговор
    абсолютно вярно. Слави не е патерица на никого. той си е сам за себе си. в БГ няма задкулисие-има го при краварите примерно. в БГ има групички простаци , които се здружават с цел кражби. чакат ни интересни времена

    Коментиран от #7

  • 5 Харесвам 🎃, само сготвени

    75 6 Отговор
    Мултаци, Вън!
  • 6 професор Джоджи

    77 8 Отговор
    В България всички сме професори и за промяна начело с истински българи ,а не с хиляди подарени от БКП вехти хартийки.
    Този мухльо Стоян Денчев от къде изникна да трови въздуха на София?
  • 7 Мислещ

    82 10 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    И понеже няма задкулисие, затова всички се редят на опашка пред американското посолство? Да си говорят за европейското първенство, сигурно.

    Коментиран от #8, #81

  • 8 КОТарАК

    52 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мислещ":

    това са групички простаци , не задкулисие

    Коментиран от #47

  • 9 Ха хо

    87 6 Отговор

    До коментар #3 от "Jacques Yves Moineau":

    Един политик отиде направо при Султана да търси подкрепа!

    Коментиран от #23

  • 10 Здравко

    31 36 Отговор
    Скоро НАТО ще ви заличи нещастници наследници на БКП гадни професори
  • 11 Престъпник

    58 1 Отговор
    Мултака кой ви нареди да го изровите от нафталина? Дайте думата и на с0лт0шака му -палашчето. Измислени професори от дс.
  • 12 нашия

    76 1 Отговор
    щом тоя излезе да ги защитава ИТН 100% и те /библиотекарите/ имат пръст в тая завера...те обикновено обичат да стоят на сянка...
  • 13 gost

    76 4 Отговор
    Във фейсбук излезе инфо че това е човека редил кабинета на итн има и снимка с Митева- какво излиза че това е война между банди сик срещу мултигруп?
  • 14 Бесен язовец

    67 0 Отговор
    Докога ще ни мачкат професорите от ДС и ДПС?
  • 15 Спас

    32 1 Отговор
    Очертава се нещо като позабравения култ къ м личността.
    Той знае как и кога, той може, той ще направи... когато, колкото и каквото трябва.
    И всички ще видим колко е можеш и знаещ и всичко останало

    Коментиран от #24

  • 16 Магарето

    20 0 Отговор
    Още един!
  • 17 Георги Ненов

    35 2 Отговор
    той раздава порциите, Денчев смята, че вече не е така. Ха ха ха. Той вече не раздава, а само казва.
  • 18 Данчо

    39 7 Отговор
    Белезници за такива като тоя комуняга професор СтоянДенчев
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 0 Отговор
    всички престъпници в затвора

    Коментиран от #53

  • 20 Who you bol

    26 3 Отговор
    МИСИРСКИТЕ МЕДИИ реват много, а 12 години ближеха наи добрата черта на Тиквата. ДА СМЕНЯТ ПРОФЕСИЯТА СИ С ЕДНА ПО ДРЕВНА..
  • 21 Роко

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Jacques Yves Moineau":

    Че те го подкрепиха и винаги са го подкрепяли.
  • 22 Българка

    41 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Относно репликата на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган, че той раздава порциите, Денчев смята, че вече не е така."
    Да до скоро порциите ги раздаваха съдружниците на Доган- Пеевски и Борисов. А Доган беше главен получател и консуматор на ограбеното от българския народ
    Никога повече ГЕРБ- ДПС във властта. Върхушките им да се разследват, съдят и осъдят

    Коментиран от #27

  • 23 Роко

    20 7 Отговор

    До коментар #9 от "Ха хо":

    Отишъл е на неподходящото място. През 2014 година всички разбраха че ДПС има друг господар явно само Тиквоча не го разбра и това му струва главата.
  • 24 Голям Слон

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Спас":

    Че това не го ли гледахме последните 12 години, та чак сега?!

    Коментиран от #64

  • 25 среднощен

    29 0 Отговор
    "...Относно репликата на почетния председател на ДПС - Ахмед Доган, че той раздава порциите, Денчев смята, че вече не е така."; Много елементарно политическо мислене. Приемайки, че винаги в задкулисието има "един Доган" - "търсим лесни отговори"... Да, трябва да си признаем - политиците ни се "продават" и заради това винаги има "Доган"...
  • 26 5789

    12 0 Отговор
    Не е много сигурно, но иска да ги разпределя, как
  • 27 Роко

    17 12 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Много сте наивна Пеевски е креатура изцяло подкрепяна от БСП, а Мая Манолова е човекът който навремето го предложи за шеф на ДАНС. А да се мисли че Доган ще позволи на такива идиоти като Прасето и Тиквата да определят порциите е меко казано наивно. Само за справка всички фирми участващи в строителството на магистралите са свързани директно с Доган и той им раздава порциите (всъщност така е и с всички големи играчи в държавните поръчки). Това че Доган се е "потеглил" от активна политическа дейност не значи че Тиквата, Прасето или Льотчика (да и той е там с подкрепата на Доган затова винаги се радва на комфорт от страна на ДПС) ще раздават порциите. Всъщност без подкрепата на Доган няма да има ново правителство дори да приемем че Плешивеца не е креатура на Доган (което е много съмнително), партиите под негово влияние са БСП, ДПС, ГЕРБ, ИСМВ, а след 05 10 2020 мога да причисля към зависимите и ДБ. Така че правителството ще е директно на Доган или най - малкото всичките му политики ще зависят от него (при условие че Плешивеца не е креатура на Доган)
  • 28 123

    20 10 Отговор
    Отвън се управлява България. Местните дерибеи като Доган нямат голямо влияние в държавата. Многото пари идват от Брюксел и Вашингтон. От там дърпат конците на нашите продажни политичета.

    Коментиран от #32

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 3 Отговор
    дано всички мутри си получат заслуженото
  • 30 7799

    24 1 Отговор
    Мутри вън Доган в затвора!!!
  • 31 чалма тв

    33 0 Отговор
    пруфесор по какво ..библиотекознание и къв друг бил този университет..от там бълват много доктури и дуценти и пруфесори..сещам се за бивш мвр министър йовчев и той стана доцент или професор в тази ковачница на кадри на Доган..Бивш шеф на ДАНС Владимир Писанчев е защитил докторантура в същия този университет ...а народа плаща за тези измислени титли..

    Коментиран от #67

  • 32 456...

    6 7 Отговор

    До коментар #28 от "123":

    Ей това си е цялата истина, другото е разтягане на локуми!
  • 33 гост

    15 1 Отговор
    Въпросния "проф." също е "чисто автентичен". Крипто-кръговете също.
  • 34 Денчев, Слави и компания ще си решат!!

    10 0 Отговор
    За името, до ортъклъка, едните партии са Ясни, с БСП е Сложно, много "Крилца, много перца"! А те са навързани с партии, приятелски Пенсионерски кръгове и подобни?? Там рисковете са голями!! Не си заслужава Риска, има дълга Опашка след него!!
  • 35 ...

    17 7 Отговор
    Прокрадва се идеята за сътрудничество с БСП. Докато тази партия не признае комунизма за престъпен, докато не се отрече от предшественичката си БКП, докато не подкрепи закон за лустрацията и докато не запише в устава си, че членове на БКП и ДС не могат да бъдат в управителните и органи, и докато реално не се реформира, не трябва да се търси за сътрудничество.
  • 36 В Малашевци

    10 2 Отговор
    на пазаря продават пластмасови статуетки Стаян Денчев мий зарган,той е много известен там и е брат на к. Денчев също така хубаво рисува!
  • 37 ДпС

    14 0 Отговор
    Да Ния Темиз и Калин Тихилов перат кинтити с по 10 кредита от Ббр
  • 38 Мюмюн Шериф

    10 13 Отговор
    Радев тайно в Росенец, благодари на Доган за гласовете към Слави
    За маскировка президентът се яви на празника на Созопол снощи
    Президентът Румен Радев се появи снощи в Созопол, за да се „къпе в народната любов“, пише сайтът Флагман. Според запознати обаче визитата на обитателят на „Дондуков“№2 край морето и по-специално на празника на крайморския град е била само параван за съвсем други неофициални срещи.
    Радев е бил преди това в летния Сарай на Ахмед Доган в прословутия Росенец. На срещата с почетния лидер на ДПС президентът е благодарил за преливането на гласове на парламентарните избори към партията на Слави Трифонов ИТН. И преговарял за бъдеща подкрепа за предстоящите президентски избори. И на 4 април и на 11 юли резултатът на ДПС е почти идентичен 10,71% и 10,51%, като на сараите им се губят едни 100 000 гласа. Въпреки откриването на нови секции в Турция. Запознати твърдят, че подкрепата за Слави не е случайна. Партията на Чалгаря ще бъде ракетата носител на Радев за президентските избори.
    Да припомним, че през юли м.г. бе извършено активно мероприятие на хората на Христо Иванов, които атакуваха с лодка плажа в Росенец. Активисти на ДБ тогава се молиха на Доган да им даде парчета от порциите и държавната баница, а после пиха заедно с активистите на ДПС, дошли да пазят лидера си. Политолозите оцениха акцията край Росенец като активно мероприятие за вдигане на рейтингите на двете политически сили.
    Според сайта Флагман Радев е отишъл в Созопол като
  • 39 Мюмюн Шериф

    9 8 Отговор
    Според сайта Флагман Радев е отишъл в Созопол като една от първите му стъпки за откриване на предизборната му кампания за президентските избори през ноември. Мнозина политически наблюдатели отбелязаха още вчера, след като бе обявено официално присъствието му в морския град за празника Света Марина, че визитата му е неслучайна, тъй като общината от 2 години се управлява от Тихомир Янакиев, който спечели местните избори през 2019 г., издигнат от „БСП за България“, пише Флагман. Неслучайно през цялото време той бе съпровождан от Янакиев.
    След визитите си на Росенец и Созопол Радев и антуража му са преспали в луксозния петзвезден хотел „Марина Роял Палас“ в курортния комплекс „Дюни“. Комплексът е собственост на олигарха Людмил Стойков, доверено лице на Георги Първанов и БСП, участник в скандалната афера „САПАРД“ заедно с Марио Николов за източването на 7,5 млн. евро европейски пари. След дългогодишни дела Стойков бе оправдан.
  • 40 АМОН

    24 1 Отговор
    ДОГАН ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ , ЗАЩОТО АПАРАТА КОЙТО СЪЗДАДЕ И В СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА Е НЕПОКЪТНАТ.

    НИЩО ДО СЕГА ПО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТУМОРА ДПС НЕ Е СВЪРШЕНО.

    ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ШОУМЕНА СЛАВИ , той се показа , че е истинско НДСВ №2 съчетано с коалицията на ДПС.

    СЛАВИ Е БИТА КАРТА. Изпя си песента "Мутри сбогом" и забрави за какво са го избрали.
    При нови избори той е аут.

    Вероятно избора ще се насочи към партията на Христо Иванов, която поне демонстрира желание за промяна. Какви са възможностите на Христо да свормира сам правителство ?? НИКАКВИ!!

    БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е В ЖЕСТОКА КРИЗА КОЯТО ЩЕ СЕ РАЗРЕШИ НА ПРЕСТОЯЩАТА БИТКА ВКЛЯЧВАЩА НЕ ТОЛКОВА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ГЕШЕВ , КОЛКОТО НА ДЕЙСТВАЩИЯТ В МОМЕНТА ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ.

    Избора на ВСС и кадрите на съдебната система ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъдат подложени на ревизия извършена с промяна на Закона за съдебната власт.

    БИТКАТА ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С КРИЗАТА. !!!!!!!
  • 41 Warrior

    10 3 Отговор
    Доган вече не разпределя порциите, само дава да му ближат кожения сладолед.
  • 42 Георги v.

    21 1 Отговор
    Хайде и този доносник излезе от някъде да ни поучава и да промива мозъците на хората. Говори за промяна, след като и той и Трифонов и такива като тях са част от много обичайния израз напоследък"статуквото".
  • 43 Бойко Тарашков

    11 7 Отговор
    Тролчета нещастни, които по цял ден тролите в жълто кафявите български сайтчета за поредната доза наркотик. От 32 години случайни неща в американската колония България не стават. През 2016 година демократите на Обама си назначиха НАТОвския льотчик с кличка от американската CIA и балъците вярват в детската приказка за Решетников и Русия. От 1 година в България се провежда поредната цветна революция с платени протестъри. Причината е продължението на Турски поток към Европа през България. Бойко Борисов никога повече няма да управлява България. Това му го каза Херо Мустафа на 14 юли 2020 година в Министерския съвет в София. Какво е правил миналата седмица в в американското посолство на Козяк 16 Чалгаря от Учиндол и Тошко Африкански.

    Коментиран от #70

  • 44 Просветен илюминат

    3 2 Отговор
    Моделът в политиката е една определена група хора да контролира народа,който работи по нейните правила като уж гласува закони,но тълпата освен,че си мисли,за това,че има избор,не осъзнава,че като не носи отговорност за действията си чрез тези закони се поддържа едно робско съзнание водещо до постоянен недостиг и липси,от което управляващите само се възползват и народа работи и си плаща законно да бъде краден.
    Това да имаш власт и да си правиш каквото искаш защото си недосегаем заради политически имунитет е по-голяма анархия,отколкото един осъзнат и отговорен човек уважаващ себе си човек, да прави нещо което е добро за него самия без да пречи на тези около него.
    Защо е нужно да ми казва някой как да живея и да ми налага глоби ако не спазвам правилата след като катастрофите по пътищата не спират,парите вечно недостигат,хората са все повече болни и умират по-млади?
    Държавните институции вземат заплати от народа,а той постоянно бива тормозен от разни абсурдни изисквания и правила от които повече се създават проблеми и спънки да се работи нормално и развива човек бизнес и някаква полезна дейност.
    За това ли постоянно обсъждате и критикувате недоволни от това коя партия какво прави и ледирите и?
    Променихте ли навиците си и до болка еднообразно сиво ежедневие за да получите нещо различно?
    Като не ви харесва какво получавате защо продължавате да давате и правите същите неща?
    Ако искате нещо да го няма просто не го използвайте и не го хранете с вашите нега

    Коментиран от #45

  • 45 Просветен илюминат

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Просветен илюминат":

    негативни мисли и емоции.
    Умът ви е като една градина.Вижте какви са мислите и емоциите ви сега и осъзнайте,че докато сте си засяга плевели в тази градина вие няма как да се радвате на нещо друго в нея.
    Промяната се случва първо вътре във всеки един и после тя се проявява и навън.
  • 46 дърт комундер

    14 1 Отговор
    Университета за библиотекознание - публична тайна е, че там са събрани всички десари. Значи щом този казва, "ВЕРВАЙТЕ". Тези наистина ни имат за глупаци. Вярно е че сокола не раздава порции, тези са с порциите.

    Коментиран от #52

  • 47 Брендица

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    И двата ти коментара са точни и ясни! Сега ще се поотупат кои да разпределят, но играта вече е различна от 01.01.2021. Още не са вдянали?!
  • 48 Чичо Денчев

    14 1 Отговор
    Този не е никакъв професор.Човек на задкулисието и ментарджия
  • 49 Чалгев

    14 1 Отговор
    Меракът на чичо Денчев. Слуга на мафията, мултак и калтак
  • 50 Масонски

    15 1 Отговор
    Не го слушайте този мошеник, настойник на чалгаря
  • 51 Денчо Стоянов

    17 1 Отговор
    Този измамник вече 31 години трови обществената атмосфера
  • 52 Закриване

    15 0 Отговор

    До коментар #46 от "дърт комундер":

    Този "университет" трябва да го закрият

    Коментиран от #56, #62

  • 53 Бул.Столетов21

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вкл. и този ! На бул.Столетов 21
  • 54 ПЕНКО

    15 1 Отговор
    НАЙ-ПОСЛЕ "ИНФОРМАЦИОННИЯТ УНИВЕРСИТЕТ " НА БИВШАТА ДС -СЕ ПРОЯВИ !?!?!?!?!? НО ДОГАН Е ТЕХЕН ОСНОВЕН АГЕНТ -ШЕФ АГЕНТ !!!!!!!!!!!
  • 55 Павел пенев

    9 0 Отговор
    Типичен турски ибрикчия.

    Коментиран от #61

  • 56 само че

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "Закриване":

    Ще го закрият, когато дойде истиската демокрация а не милиционер демокрацията, която ни натрапиха такива като този. Дано дочакаме.
  • 57 Кински

    8 1 Отговор
    Кой е зад Слави ? Кой

    Коментиран от #58

  • 58 Златев-Златния

    7 1 Отговор

    До коментар #57 от "Кински":

    Олигархията
  • 59 КРОКОДИЛА

    4 2 Отговор
    НА ТЕБЕ ДАДЕ ЛИ ТИ ЕДНА ПОРЦИЯ ..................................
  • 60 Проф.Келешев

    12 2 Отговор
    Бай Стоян не е никакъв професор.Колкото бяха професори Батето, Хачо Бояджиев, Ст.ДанаиловНо иначе е хитрец и обигран фарисей
  • 61 Службев

    9 0 Отговор

    До коментар #55 от "Павел пенев":

    Служил е на много господари, отличен прислужник
  • 62 Ченьо

    13 0 Отговор

    До коментар #52 от "Закриване":

    Това не е никакъв университет, това е килийно училище, пълно с ченгета
  • 63 Айде бе

    11 1 Отговор
    Това че библиотекарите работеха активно за ИТН на терен е тяхно право. Но да защитаваш този проект, който очевидно играе за ГЕРБ и ДПС вече е малко прекалено. А когато Ст.Денчев те увещава, че ДПС няма да лапа повече, това означава само едно - че ДПС ще продъжи да лапа. По някакъв друг начин.
  • 64 Стоян

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Голям Слон":

    Няма незаменими хора
  • 65 Мюмюн Коджахасан

    6 0 Отговор
    Чичо Стоян Сарайски
    си живее царски.
    Има кинти във евра
    скрил ги в пещера
  • 66 КГБ

    10 1 Отговор
    Защо така свенливо пропуснахте кариерата на другаря Денчев в ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ като описвахте славната му кариера?
  • 67 Дебилчев

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "чалма тв":

    Как професор по какво🙂хидроенергетик, водни каскади и тец-ове
  • 68 БеллаЧао

    4 1 Отговор
    А кой ги раздава тогава? Карадъя ли?
  • 69 За наука глух

    9 1 Отговор
    По закона "Игнатов" професори и доцент се произвеждат на кило
    Игнатов бе министър в първото герберастко правителство
  • 70 Землянин

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "Бойко Тарашков":

    Съгласен съм с теб относно Бойко, но турски поток е просто една под точка от цялостната геополитическа стратегия на възродената стара империя. Мисля, че пипалата на Русия и щатите биват изкоренявани в момента, може би някои съгласувано, други насилствено, но от няколко месеца с това служебно правителство разузнаването на въпросната възродена империя започна да ни управлява (предполагам се досещаш за коя империя говоря). Та в тоя ред на мисли, вярвам че въпросното разузнаване ще ни управлява използвайки Слави и ИТН като лице. Иначе съм доста позитивен за бъдещето ни като държава, защото независимо какво са ни учили рашките в продължение на стотина години, въпросната империя винаги се е грижела за народа си независимо в какво вярват или от какъв цвят са.
  • 71 Трифон Славов

    7 0 Отговор
    АГ.Сава, чичо Денчев, бай Бригадир и още някои ченгета са създателите на "народа" на чалгаря от с.Учин дол, Плевенско
  • 72 Първо

    4 0 Отговор
    Трифонов първо трябва да се научи да не действа авторитарно като предшественика си.
  • 73 Второ главно

    4 0 Отговор
    Така са му казали ченгетата, той няма собствена мисъл, каквото му наредят на чалгаря,това представя.
  • 74 Rty

    1 0 Отговор
    Може да не раздава, но продължава да получава!
  • 75 5665

    0 1 Отговор
    Манипулират ви млади хора. Заедно са дпсгербсп. Бастиона гитти доганя. Хепси братчет и пенционер. На мъжа не му требе жена като изхвърли белото на таратора. Те остаряха. Доган като има милиони да попитам за айше, утре е Байрама, щастливец ли е. В бг именно това, ако е вярно не одобрявам. Ще те направим милиардер, но ще изпълняваш Доги квото ти кажем. Отдолу народа е същият, послушни и им дава азис хюю квото си поискат. Бб ми харесва. Рр е умен, но си е за Русия, както и Аметчо. По-добре към Ердоган. Бг Черноморие руснаци, родопите помаци. Утре е Курбан Коч Байрам. Ще има ли при Амет коч. Жив и здрав и много берекет при него, че без него и потоп.
  • 76 Анонимен

    0 0 Отговор
    Да ме извинят родопчаните, но нали слушам българите. И на тях не им е лесно. Нямат си... И именно, затова са единни. То щото бг като си имате държава, също. Вече бедни богати. 77 години едни и същи ни дояха. Гледаш и до там. Сега, върнете се от запад. Молят се феодалите. Няма кой да ни работи. А кой луд за 500,1000,2000 да се върне в тая обрулена БГ, и градушка тая година, плодове и сие унищожи. Това кажете. Доган ни е ясен като бял ден. Не му завиждам. Отиде му младостта. Кво разбра от живота. Щастие с пари не се купува. От дс кгб кпсс обиколиха света. Той господин Доган от пристанището показвал ли си е носа или ако е, пишете ни, къде е ходил, без Русия, ако може. В кои западни държави. Питам за колежката айшето.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 112

    1 0 Отговор
    Слави и неговата, кахърна. Използват ви ни и ни изхвърлят на прасетата
  • 79 Последен Коментар

    1 1 Отговор
    Какво лице, какъв интелект, каква визия, какъв изказ ... има този професор! Студенти библиотекари, вие сте късметлии с такъв преподавател... трябва да почерпите... или не?
  • 80 ФАКТ Е

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Доган вече не раздава порции!
    Доган вече приема порции!
    ТЕЦ Варна и др.
    Доган продължава да бъде най-охраняваният руски диверсант в България!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Стефан

    4 0 Отговор
    Авторчето, опитваме се да забравим и да се отърсим от тези подлоги за които пишеш, ако не знаеш КОЙ е Стоян Денчев можеш да се поровиш назад в тъпия ни и режисиран преход от тези предатели, питам се само ЗАЩО си надраскал тази безсмислена статия, и дали някой ВЯРВА че Доган не раздава порции, посредствен журналист си, или купен, лошото е ако е третото.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ченгесарски

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "djemmil":

    След Доган е неговият наследник чалгаря-простак, и двамата са от олигархията, т.е. мафията
  • 85 охобохо

    1 0 Отговор
    само този ибрикчия още не беше се изказал по въпроса...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове