Last news in Fakti

20 Юли, 2021 08:10 3 470 78

Проф. Герджиков: Балтов бе освободен по недопустим начин

  • проф. огнян герджиков-
  • проф. асен балтов

Има право, ние сме правова държава, спазвайте правилата, заяви бившия служебен премиер и председател на НС

Проф. Герджиков: Балтов бе освободен по недопустим начин - 1
Снимка: БГНЕС

На българския народ ще му омръзне да гласува, тъй като следват още едни президентски избори и всичко това събрано в една календарна година, ми се струва, че една апатия може да обгърне българския народ и да не иска вече да ходи до урните. Това каза пред Bulgaria ON AIR проф. Огнян Герджиков, бивш служебен премиер и бивш председател на НС.

Относно ниската избирателна активност, професорът заяви, че това е, най-ниската, която сме имали до сега. „Няколко са причините. Донякъде и летният период, донякъде и респект от машинното гласуване, което въздържа някои хора да отидат до урните. Апатията, защото само допреди 4 месеца имаше пак такива избори, така че всичко това влияе точно в тази посока да няма избирателна активност“.

По повод проектокабинета на Слави Трифонов, представен само от телевизионния му канал, без диалог с останалите политически партии, Герджиков отговори: „Вероятно не го е направил без да иска. Предполагам, че това е умишлено действие, а не така случайно получено, но какво точно цели, освен да шокира политическата класа и хората, не знам“.

„Вероятно се надява, че при едни следващи, нови избори, ГЕРБ ще падне още повече надолу и неговата партия ще получи повече гласове, не го изключвам. Но при всички случаи ходът беше нестандартен. Не е незаконен, не е противоконституционен, но така или иначе е много странен“.

Дали целта на Трифонов е била да остане служебният кабинет, Герджиков каза: „Президентът може да реши да бъде същият, но може да направи промени в него, а може даже и съвършено различен, теоретично погледнато. Така че, какъв ще бъде следващият служебен кабинет, това е само в главата на президента“.

За третия мандат професорът прогнозира, че „това най-вероятно ще бъде партията БСП, която е и на трето място, макар че президентът не е длъжен точно на нея, но най-вероятно така ще направи. Още повече, че следват президентски избори, той си прави все пак сметка някаква, така че е много вероятно да има такъв сценарий“.

Относно подкрепата на БСП за съставяне на кабинет, Герджиков заяви, че няма категоричен отговор. Сегашният служебен кабинет е доста качествен с няколко изключения към, който аз имам резерви, но като цяло качествен, много качествен състав.

Огнян Герджиков изрази позицията си и по темата за уволнението на проф. Балтов: „Силно ме възмути начинът, по който беше освободен професор Балтов като директор на „Пирогов“. По този начин не се прави, уважаеми господа. Има право, ние сме правова държава, спазвайте правилата, как се освобождава един директор. По този начин не се прави, това искам да кажа. Абсолютно недопустимо, просто е обида към българската правна система“.

По повод действията на силовия вицепремиер, Герджиков заяви, че не иска да ги коментира един по един: „ Нека да оставим тези въпроси, но иначе като цяло служебният кабинет е качествен“.

За проектокабинета на Слави Трифонов много анализатори и политолози започнаха да вадят скелетите от гардероба, когато става въпрос за Николай Василев и някои от другите предложения.

„Това е съвършено нормално. Всеки, който е бил във високите етажи на политиката, във властта, той събира негативи, ако ще да е Господ. Аз обичам да казвам, че ако искаш поне половината български народ да те намрази неистово, стани политик. И то не редови политик, а от по-високите етажи, които се виждат от всеки. Така че, съвършено нормално е Николай Василев да е събрал негативи“, каза проф. Огнян Герджиков.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    102 8 Отговор
    Така е, недопустимо е да не му сложат белезниците.

    Коментиран от #19

  • 2 Дърта калинке

    104 5 Отговор
    с мазна усмивчица,глей си големата пенциа и по-малко звук,статукво опротивяло!

    Коментиран от #20, #43

  • 3 Анонимен

    106 2 Отговор
    Искам един ден,свободен от мнения на Герджиков!!!Този майстор на нищоправенето,го видяхме като беше служебен премиер!Мерси!

    Коментиран от #51

  • 4 марш с 200 ве

    86 6 Отговор
    Недопустимо е да крадеш и да минаваш между какпките герджик , що не си гледаш остриците мишок хахахахахаха
  • 5 Деймос

    90 4 Отговор
    Какво пак се обажда тази ГЕРБ капия ??? Как се освобождава директор където е повсеместна практика да се измислят диагнози и да се точат пари !! Духова музика , почерпка ...Заради такива идиоти си заминава България !
  • 6 вдовец

    81 5 Отговор
    балтов е калинка на борисов и разкарването му е закономерно !
  • 7 Спри

    76 2 Отговор
    се , вече ! Крали до забрава , далавери всякакви , начинът на "освобождаване" не му харесвал ?
  • 8 нашия

    58 2 Отговор
    знаем ,знаем Герджик.....понякога не е възможно да опазиш "своите"....не тужи...случва се
  • 9 БАЛТОВ ШЕ СЕ ВЪРНЕ КАТО МИНИСТЪР

    5 68 Отговор
    ТОВА Е НЕЩО НОРМАЛНО

    Коментиран от #69

  • 10 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    64 2 Отговор
    Нещо за папката "Синдика"?
    Здраво го държат тоя, с единия крак е в затвора!
  • 11 КАШЧЕЙ

    72 1 Отговор
    Почна се реването по всички студиа... Тиквите имат някакво огромно чувство за незаменимост...
    Айнщайн го е казал - че колкото по-малко са ти знанията и човечността, токова по-голямо ти е егото
  • 12 Факти

    63 1 Отговор
    Този е един от най-важните в статуквото КОЙ, което като воденичен камък ни влачи към дъното. А за побоищата над граждани и колосалните кражби на ГЕРБ си трайка. С една дума гредата не вижда, но сламката му пречи.
  • 13 Балтия за Балтов

    58 1 Отговор
    Клел се е в Хипократ !
    Сега се прави на тарикат!
    Облечен в халат!
  • 14 И ОТНОВО

    58 1 Отговор
    И колко милиона трябва да плячкоса за да е допустим начина на уволнение, може би 50, 100
  • 15 Без морал

    59 1 Отговор
    Естествено е че ще бъде освободе.Доказана липса на над един милион лева и доказани фалшиви хоспитализации за над 400 човека.Да му ръкопляскаме ли че ни е окррал или да го уволним и съдим.Морал нямаш ли бе Герджиков.
  • 16 Jacques Yves Moineau

    52 1 Отговор
    Било обида към българската правна система???? Сериозно???
  • 17 О я стига

    58 1 Отговор
    Турско мекере, реве за Балтов заради жената на Балтов Нина чилова от Враца, която беше съпартийка на гердж и между другото много слаба министерка. Гердж беше много слаб премиер, корупцията при него вървеше безпро лемно
  • 18 Българин

    58 1 Отговор
    Съгласен съм, че освобождаването на Балтов е обида към българската правна система, трябваше да бъде изведен с белезници както се прави с останалите крадци и не да обикаля медиите и да хленчи, а да е в ареста с повдигнати обвинения!
  • 19 Крум

    44 1 Отговор

    До коментар #1 от "Псевдоним":

    Да се радва че е само освободен....почти няма лекар в болница който да не взема рушвети...а в частните болници са факири в това да източват здравната каса.! Хубав резултат от ковида е ,че рязко намаляха т.н.конференции на лекарите,плащани щедро от фармацевтичнате компании!
  • 20 Да,да

    31 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дърта калинке":

    Вече звучи като гербераст!
  • 21 Ива

    34 1 Отговор
    Доказаха на 100% как са окрадени пари и каква противозаконна дейност е извършена , но това не пречи на престъпниците от шайката да стават все по- нагли !
  • 22 един от многото

    33 1 Отговор
    Недопустим начин , а допустимо ли е да точат здравната каса с пътеки , да те преглеждат и да те пренасочват към частните си кабинети където без упойка ти дерат кожата?
  • 23 На айдуците

    31 1 Отговор
    им е малко уволнение,трябва съд и затвор!
  • 24 Михаил Строгов

    36 0 Отговор
    Балтов вън от Пирогов !
  • 25 Ned

    32 0 Отговор
    Господин Герджиков,
    Пристанете да се изказвате за всички въпроси от ежедневието на политическия дневен ред, като най-компетентен. Омръзна ми от вашата физиономия. За нарушителите на закона трябва да се търси отговорност. Спомням си за Вас преди много години, когато като вещо лице за една страничка взехте една сума от 9000 лв., която за онова време на висш държавен служител беше за година и половина!
    Освен това знаем какъв жалък служебен министър бяхте.
  • 26 Доктор Джекил и мистър Хайд

    22 0 Отговор
    Правилно е уволнен! Достъп до Пирогов е
    забранен!
  • 27 Герджик арпаджик

    21 0 Отговор
    ВСЕ се прави на умник
  • 28 всекиму удобен

    12 0 Отговор
    За напитката дето си сварил сърбите имат едно подходящо определение - шльокавица. На безличните ти коментари не знам защо въобще им се дава трибуна.
  • 29 Юноша

    21 0 Отговор
    Герджа, радвай се, теб нали те освободиха допустимо и навреме от парламентарната трибуна.
  • 30 нннн

    23 0 Отговор
    Балтов не беше ли специалист по маркировките?
  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 0 Отговор
    Ако защитаваш-Крадец,самият ти ставаш Крадец по римското право-простфесоре...След,като го защитавате ,ставате и заставате до него.....При положение,че съда отсъди виновен и вие ставате виновен!На мен няма да ми омръзне да Гласувам за ИТН,защото чакам от тях ЗДРаво метене!
  • 32 Директор

    23 0 Отговор
    И този стана адвокат на дявола, първо за сградата златен век сега и за Балтов.От кога за да уволниш някого трбва Съдията да се произнася тоя наред ли е? НЗОК дава доклад за източване на касата, принципала уволнява по тези данни. Балтов може да се жалва в съда, дотогава няма как да управлява нашите пари. А представяте ли си обратният вариан НЗОК прави проверка и казва на министъра Пирогов е изряден и Кацаров казва аааааа не Пирогов краде? Естествено че Кацаров ще се довери на доклада на НЗОК, директорската позиция е проветлива длъжност, никой не е жене за нея.
  • 33 П Г Г

    21 0 Отговор
    и ти ли ревна ревът е май за апартаменчето в златен век
  • 34 хихихи

    25 0 Отговор
    ТОЗИ ДЪРТ П.... Е БЕСЕН ЧЕ Н. ВАСИЛЕВ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР И СЕГА ПЛЮВА ПО ВСИЧКО И ВСИЧКИ.
  • 35 Петко

    20 0 Отговор
    Точно както бе назначен /без ценз/, така и освободен!
    Бе назначен от Герджиков , на нагласен конкурс!
    Нека Герджиков да признае ,че кариерата на Балтов се дьлжи на близостта на Герджиков с Нина Ч. Герджиков, балтов крадеше и преди пандемията!
  • 36 Благородство

    16 0 Отговор
    Днес шефа на гастроентологията си призна че са извършвали нарушения, но със два довода:
    Довод едно е че уж са говорили със шефа на касата и той им е казал че уж можели да използват всякакви неизползвани пътеки за да лекуват постковид болни!
    Довод две че те са лъгали благородно понеже няма пост ковид пътека те са правили тези измами благородно да помагат на хората.
    Тоест всичко се правело щото няма пост ковид пътека и те нарушават закона само и само да помагат благородно на хората :))).
    Между другото доктор Кацаров е типичен пример вземат 1200 лв за пътека при положение че за 2 часа са направени едни изследвания за най-много 100 лв, колко благородно :))).
  • 37 Георги v.

    26 0 Отговор
    Ако бяхме нормална и правова държава твоята приятелка Чилова никога нямаше да бъде Министър на културата, ти нямаше да назначиш приятеля и Балтов, а някои твои съпартийци, като Милен Велчев и Н. Василев щяха да бъдат на мястото, което им се полага. Освен това човек като тебе никога нямаше да бъде на постовете, които заемаше.
  • 38 Ся остава и Близнашки да го питат

    16 1 Отговор
    За колко пари прави Федерки тоя мазник. Защитаваше Бойко,като пребиваха студентите от чужбина,мълча като риба,сега се прави на правист. Тоя ако беше в някоя нормална страна ,щеше да е забравен. Но медиите му качват самочуствието. Добре ви прави Слави- вие сте мисирки долни и обслужвате властта на Бойко .
  • 39 Doni Brasko

    17 0 Отговор
    Сега на всички стана ли им ясно защо Н. Василев не е подходящ за министър председател. Докато получава подкрепа от такива отрепки, значи е правилно оттеглянето на кандидатурата му. Балтов заедно с подопечните му е точил касата. Да такава е системата. Защо не се бориха да я променят? Защото са крадливи герберасти. Така сами си се поставят в зависимост от властта. Всяка една проверка може да докаже злоупотреби и когато вече си непотребен те разкарват... Хора докато върховенството на закона не вземе превес нищо няма да се промени
  • 40 ШиШиШиШи

    11 0 Отговор
    Герджиков, играй си тенисче с мутрите и не се бъркай в мъжки дела !?! ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ЗАТВОР , ЗА НАРУШЕНИЯ - ГЛОБА

    Коментиран от #47

  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 0 Отговор
    БАЛТОВхе част от бялата мафия
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 0 Отговор
    малко са свестните ДОКТОРИ ХИПОКРАТИ другите са търговци разболееши се нямаш ли пари си до там
  • 43 пенсионер

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дърта калинке":

    Ми, те големите пенции не ги раздават по кварталните кръчми и пейките пред блока!
  • 44 АНОНИМЕН

    16 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Балтов бе освободен по недопустим начин"
    Преди време и Миланов беше освободен по същия начин! Със скандал и без обяснения! И Балтов седна на стола му! Без да обсъждам личните им качества, плюсове/минуси - каква е разликата!? Същите недостатъци на здравната система, само лицата са нови!?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГЕШЕВ

    17 0 Отговор
    БАЛТОВ,ГАБРОВСКИ И КОМПАНИЯ АЛЧНИ ПСЕВДОПРОФЕСОРИ Д А СЕ КАЧВАТ НА ЯХТИТЕ СИ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ ПОВЕЧЕ.ПРЕВЪРНАХА СЕ НА МУТРОМЕДИЦИ.
  • 47 алкохолик

    0 9 Отговор

    До коментар #40 от "ШиШиШиШи":

    Големи мъже ставаме, особено след 3-та ракийка!
  • 48 Уж така

    17 0 Отговор
    Абсолютно невярно твърдение. Балтов да обясни, ако обича, как лекари от неговата болница са едновременно хем на работа и в същото време са приети за лечение в болницата. Със сериозни диагнози при това! Едното не е съвместимо с другото. Лежащо болни-работят???? Хайде да не се заблуждаваме. Кацаров го разпънаха, а никой не пита за останалите случаи. Защо не питате, журналисти?
  • 49 Боже

    13 0 Отговор
    Този да си признае за ограбената банка!
  • 50 Предложение

    11 0 Отговор
    Предлагам да спрем да четем статии свързани с Герджиков и да не оставяме коментари. Не ми е ясно защо се публикуват мнения на вече компрометирани хора в политически аспект.
  • 51 съвет

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Свободата сам си я извоюваш!
    Специално за случая, един ден без телевизия, радио ,компютър и ползваш един стар мобифон за спешни случаи!
    Ако може и да си сред природота, на хладинка, край някоя рекичка с някоя и друга биричка...
    Пробвай!
  • 52 IVANOV

    13 0 Отговор
    Абе стига с този Балтов бе.....когато се возеше в джипа на Буда - добре му беше....когато "усвои" милиони покрай санирането му беше добре...сега реве....Като си ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА мястото ти е до шлифера на Буда...
  • 53 Пишман професор

    16 0 Отговор
    Допустими ли са кражбите в болниците И ти ли си от тях Гержиков че така яростно ги защитаваш крадците Трябва много добре да знаеш и сигорно е така кигато цифрите говорят и боговете мълчат Не се правете на повече от богове
  • 54 Дедо Помнещия

    14 0 Отговор
    Тоя мазник Герджика откъде изпълзя като лалугер??? И акъл и " мнение дава!! Ха ха ха!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 tomito

    12 0 Отговор
    Ей съсел да млъкваш!
  • 57 123

    11 0 Отговор
    Натрапват ни лукави фарисеи като Герджиков - слуги на Сатанистите.
  • 58 Спасов

    12 0 Отговор
    Ти за какъв се вземаш, че да изказваш некомпетентното си мнение! Значи според теб, да се краде и да не се наказват крадците!
  • 59 az #МУТРИ, ВЪН!

    10 0 Отговор
    Правилно! Не просто трябваше да го изритат за кражби, а трябваше да го закопчеят и в затвора! #ИЗЧЕГЪРТВАНЕ!
  • 60 Аре улево

    9 0 Отговор
    Бавно-развиващият се туфалак-поет се натиска за до изберат за редовен премиер, след като се провали като служебен! Тая наглост нема срама!
  • 61 Този не

    6 0 Отговор
    е ли оня,дето си задейства мисленето с плескате по главата дори по елементарни въпроси от областта на правото? Интересно какви са зависимостите му спряма ГЕРБ и Борисов - или просто деменция? Еп, господин професоре, никога не е късно да станеш за резил. И така - какво му е недопустимото - има милион преразход /или както там се казва/ - и вишестоящият взема мерки, първата от която е уволнение. Кое е недопустимото?
  • 62 Остаи го тоя,Балтов

    2 0 Отговор
    Абе 10 дена ни вест,ни кост в сайта за Божков(?)Що така???А и този Сидеров-Бялата Златка-Волен Гюлето къде се потопи?636
  • 63 Герджиков,?? Краденето допустимо деяние

    9 0 Отговор
    Лие?? Адвокат ли си му или си влюбен в него??
  • 64 Перо

    7 0 Отговор
    Тоя женчо имал ли е някога,за нещо категоричен отговор? Иначе не слиза от ТВ екран. Професионализмът му е нулев,не знам как е получил професорска титла и си мисли,че е капацитет,нищо че толкова време се подвизава в политиката.
  • 65 Електра

    2 6 Отговор
    А защо не искат ОСТАВКАТА на Кауна Радеф, който назначи това полуграмотно и жалко Каунско правителство, именно с тая цел, да унищожи читавите, за да дойдат крадливите. Не са виновни полуиди..отите като Кароцаров и Чашко ПедеРашков, че изпълняват заповеди на резидента Каун Радеф. А Кауноблизци като тоя токмак, в Бг винаги е имало и ще има...
  • 66 теодор

    6 0 Отговор
    БРАВО!Най-хубавото нещо е да се изчегърта и БЯЛАТА МАФИЯ!
  • 67 Шефьор

    5 0 Отговор
    ЗАВЪРШИ ПРОВЕРКАТА НА НЗОК В УМБАЛСП „ПИРОГОВ“
    12.07.2021
    « Назад
    Поради подчертания медиен интерес и в изпълнение на политиката на прозрачност в своята дейност, Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) информира следното:

    В периода от 28.05.2021 г. до 10.07.2021 г. НЗОК извърши проверка на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Н. И. Пирогов”, за изпълнение на договора за оказване на болнична медицинска помощ в съответствие с Националния рамков договор (НРД) за медицински дейности за 2020-2022 г.

    Проверени са 802 броя съпътстваща пациента документация „История на заболяването“ (ИЗ) на задължително осигурени лица (ЗОЛ), хоспитализирани по: Клинична пътека (КП) № 75.1 „Диагностика и лечение на декомпенсирани чернодробни заболявания (цироза) за лица над 18-годишна възраст”; Клинична пътека № 87.1 „Диагностика и лечение на остра бъбречна недостатъчност при лица над 18 години”; Клинична пътека № 192 „Оперативни интервенции при диабетно стъпало, без съдово реконструктивни операции“ и Клинична пътека № 104 „Диагностика и лечение на контагиозни вирусни и бактериални заболявания – остро протичащи, с усложнения“.

    Проверката е установила следните нарушения:
    неспазен диагностично – лечебен алгоритъм;
    отчетена, но неизвършена дейност;
    заплащане от страна на ЗОЛ на медицинска дейност, която е била заплатена и от НЗОК;
    включени в ИЗ на ЗОЛ медикаменти, които не са били отпуснати от аптеката на лечебното заве
  • 68 Някой

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Проф. Герджиков: Балтов бе освободен по недопустим начин.

    Герджиков,само Пъпката не можа да разбере това!
  • 69 Антиваксър

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "БАЛТОВ ШЕ СЕ ВЪРНЕ КАТО МИНИСТЪР":

    Ало, връщащият, намали "белото"!
  • 70 Възмутен

    1 5 Отговор
    Радко пръдлето вече се доказа кого защитава като служебен премиер
  • 71 Юронаглец

    6 0 Отговор
    Това мечещото уби надеждата за промяна преди няколко години, а сега има наглостта и оценки да дава.
  • 72 Като

    2 0 Отговор
    не казваш нищо съществено,понеже нямаш характер да заявиш силна позиция или действие,защо се обаждаш ,да те имат нещо предвид в новото правителство ли???.Слаб си за силни решения.На Рашков много хора могат само да завиждат.Ти не си човек на действията.На кого се СЛАГАШ,сигурно скоро ще РАЗБЕРЕМ.
  • 73 питащ

    3 0 Отговор
    Ей гербаджийска подлого, не мисли,че само ти си юрист! Престани да ръсиш неверни твърдения , а вникни във фактите които се изнасят в доклада на НЗОК. Пускани са направления които нямат нищо общо с действително извършеното и това е оформяно със съответните документи. Айде бе велик юристе, кажи когато един документ удостоверява неверни обстоятелства като какъв се класифицира. Да не би като документ с невярно съдържание за което се носи наказателна отговорност. Ако не можеш да го проумееш просто не се изказвай, обиждаш честните юристи.
  • 74 ИВАН ИВАНОВ

    2 0 Отговор
    Аз имам опит с болниците и то отпреди няколко години. Едва ли нещо се е променило.
    Вкараха ме в болницата за дребен повод, но аз се доверявам на специалистите и не възразих.
    В крайна сметка се оказа, че съм им бил ценен именно защото нищо особено не ми имаше и нямаше за какво да харчат пари за скъпо лечение!
    Не така се оказа накрая по документи! В тях пишеше, че ми била правена операция на иначе абсолютно здрава част от тялото ми и ред други манипулации! Най-гнусното беше това, че медицински работници по цялата верига участваха в тази фалшификация. Во главе с професора- шеф на отделението, който на визитациите се подсмихваше да ме вижда между стенещите пациенти, които бяха между живота и смъртта!
    Грозно е лекари да участват в подобни измами!
    Това са престъпления, без всякакви уговорки!
  • 75 Кошлуков

    2 0 Отговор
    Никаква промяна няма да има докато не се наблегне на образованието и възпитанието!
    Сега народа в голям процент е оглупял! Утвърдил се е еснафски манталитет, на който корените са дълбоки!
  • 76 какво се очаква от герберастките подлоги

    1 0 Отговор
    Освен да защитават корумпета и мародери.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 марони

    1 0 Отговор
    Още нищо не си видял професоре!А иде и ковид 4, иде и зима!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове