Last news in Fakti

30 Юли, 2021 23:19 2 426 40

БСП ще покани Пламен Николов на разговор

  • бсп-
  • пламен николов

Ние чухме кандидата за премиер, както и всички български граждани чуха това от медиите, коментира заместник-председателят на БСП

БСП ще покани Пламен Николов на разговор - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на коалиция "БСП за България" се събраха на "Позитано 20" за обсъждане кандидатурата за министър-председател. Това съобщиха от пресслужбата на партията.

БСП ще покани кандидата на "Има такъв народ" за премиер Пламен Николов на разговор в парламентарната група. Това съобщи заместник-председателят на БСП по публични политики Ирена Анастасова след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

Бихме искали да има такава среща, защото ние сме уточнили приоритетите и предстои да работим по формата на подкрепа на тези приоритети - дали ще бъде споразумение, дали ще бъде програма на правителството, но ние държим да проведем този разговор, за да може да имаме и някаква форма на подкрепа, която да е писмена, посочи Анастасова.

Ние чухме кандидата за премиер, както и всички български граждани чуха това от медиите, коментира заместник-председателят на БСП. Ние го познаваме толкова, колкото, предполагам, и останалите граждани в България, добави тя.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кои сте вие

    14 33 Отговор
    Кои сте вие че да го каните.

    Гледайте си Бузлуджата

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 2 choko

    42 9 Отговор
    БСП е длъжна да има черно на бяло разписани обещания, защото видяхме Славчу, колко си мени мнението последните дни!
  • 3 Падение

    10 17 Отговор
    Да д*ухате на всеки бок*луск излъчен от ДС. Капайтте така - след още 2 избора ще се борите да влезете изобщо в Парламента.
  • 4 продължение

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "кои сте вие":

    а сте много далеч от идеите на Дядото.

    Ако знаете кой е той
  • 5 El boko

    22 13 Отговор

    До коментар #1 от "кои сте вие":

    99.9% ще има кабинет! :)
  • 6 El boko

    32 8 Отговор

    До коментар #1 от "кои сте вие":

    Имат пълно право да го канят!
  • 7 Фатих

    20 3 Отговор
    А БСП ще се разграничи ли от ДПС, ще имат ли твърда позиция?
  • 8 Dinero

    24 7 Отговор
    Време е за промяна, време е ГЕРБ и ДПС да напуснат сцената и грабежите на техните фирми !

    Коментиран от #13, #21, #22

  • 9 Рет

    11 5 Отговор
    Новия ще направи бг просветена
    То ако това става с един мандат значи тя и сега си е просветена
    Едно поколение ще мине от 1 до 11 клас на добро училище и пак с чалга ще го развали
  • 10 Глупости

    7 12 Отговор
    Той може да ви покани. Не вие него
  • 11 Слушах му днес

    18 3 Отговор
    Интервюто.. Фасадна личност

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Неразбрал

    12 5 Отговор
    Нали ИТН няма да търсят подкрепа от статуквото -БСП,ДПС,ГЕРБ ?! Какво пак не съм разбрал аз?! Какви преговори,какви разговори провеждат с Нинова?! Защо днес са ги наричали иничари тия?!
  • 15 кафа вече

    18 3 Отговор
    От къде го измундриха тоз незнаен човек без опит, питам аз. До кога ще се учат некомпетентни хора и без опит в политиката.

    Коментиран от #18

  • 16 мдааа

    19 4 Отговор

    До коментар #11 от "Слушах му днес":

    Правилно - фасадна личност. Марионетка. Пионка. Пешка. Кукла на конци.
  • 17 ⏮ Осман Октай в #ДЕНЯТ (пълният запис в

    8 2 Отговор
    ⏮ Осман Октай в #ДЕНЯТ (пълният запис в събота 11:00):
    - вървим към предсрочни избори през есента, но не "две в едно" с президентските, Още с това, че Слави Трифонов направи обявяването на проекто правителството на Николай Василев по толкова груб начин ми показа, че той не е готов да управлява и ще търси начин някой друг да е виновен за предсрочните избори. Анализирах кое накара Слави Трифонов да промени рязко позицията си и да не иска да управлява и да приложи програмата си за промяна на държавата, "изчегъртване" на мафията.
    - Никога не съм казвал, че Слави Трифонов е купен. Но в бизнес отношенията, особено при сложни времена, настъпват моменти, в които човек действа различно дори от своите желания. Днес виждаме при него пълно съвпадение с позициите и поведението на "модела Пеевски" в нападението на служебните министри и ДБ. Виждаме много жестоката съпротива на мафията, която е проникнала навсякъде в държавата.
    - Въпросът е защо Трифонов прие среща с хората на Пеевски? Има два отговора: или му е наредено от хората, които стоят зад Пеевски, че с тази среща трябва да легитимира модела КОЙ. Другият отговор е - нарочно да раздразни дотолкова ДБ, че след нейните действия да я посочи като виновник за нови избори.
    - Вече съм убеден, че след като не се е разбрал с Васил Божков, някой му е предложил изгодни условия за финансиране на телевизията. И изведнъж зад тези пари излизат образи. Имам информация, че през последните месеци Камен Костадинов, който е дя
  • 18 Сатана

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "кафа вече":

    Като гледах интервюто за работа на Пламен Николов при Трифоноф ООД ми става неудобно ,че този човек може да ни е ПМ.
  • 19 мдда

    11 7 Отговор
    ГЕРБ се връщат на власт. Честито!
  • 20 смях

    7 8 Отговор
    Завършилата помощно училище, бавноразвиващата Нинова..
  • 21 Подкрепа за Борисов

    5 6 Отговор

    До коментар #8 от "Dinero":

    Така де Да избутаме едните че другите много гладни Стани да седна Наивници
  • 22 Подкрепа за Борисов

    5 8 Отговор

    До коментар #8 от "Dinero":

    Какви ги дрънкаш бедняк ГЕРБ е Демокрация
  • 23 оня с коня

    7 2 Отговор
    Нинова напира да Подкрепя,то иска това да се скрепи и в Писмен вид,т.е. да има ДОКУМЕНТИРАНО Споразумение.което пък си е вид Коалиция.А имали Коалиция,следва да се предоставят и Ръководни места в Държавата които ако не са точно Министри,то поне ЗАМ. МИНИСТРИ.Предполагам че по същия начин ще постъпи и ДПС,защото и те както и БСП заявиха,че Подкрепата им няма да бъде БЕЗУСЛОВНА.Остава Слави да обясни защо каза че няма да контактува с Партии от Статуквото,а прави точно обратното.Естествено че няма да обяснява Нищо,щото е Гьотверен по рождение,пък и Правителството му ще изкара "Ден до пладне".

    Коментиран от #25

  • 24 Боян политик

    1 13 Отговор
    Пламен Николов е много добро момче.Заедно завършихме казармата и карахме колелета.Родителите му са свестни хора потомци на АБПФК а той е доста скромен.Имаше винаги добро мнение за политическия живот в страната и особено за БСП и ДПС.
    Дано да стане работата и след 4години ще дадем оценка за извършеното.Той споделяше пред Милен Велчев ,че за да увеличи пенсийте ще трябва банкова реформа.
  • 25 Гечко

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Браво ве,така се пише,на разбираем език👍🏻👍🏻
  • 26 АМОН

    12 2 Отговор
    РЕВОЛЮЦИЯТА ИЗЯЖДА ДЕЦАТА СИ.

    ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ТАКА, ЧЕ ВМЕСТО БОРИСОВ, ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ТРИФОНОВ.

    ТЪП , ПРОСТ И САМОВЛЮБЕН ЧАЛГАДЖИЯ, ИЗБРАЛ НА КАСТИНГ СЛАМЕНИ ЧОВЕЦИ КАТО ТОЗИ ПАЛЯЧО!!
  • 27 Емил Велев Кокала

    4 5 Отговор
    Само ЛЕВСКИ СОФИЯ и БСП ! Але, Але !
    Герб на колене ! И в Белене !
  • 28 червен маргинал

    2 2 Отговор
    Тая лакома , ненаситна крушовенска копанарка , ще закопае не само БСП ,ами и ...България !
    До сега крепеше гърба на Бойко , приватизира по времето на Костов и никаква "лява" не е ...а тия дето още я крепят и венциславят са с ...ментални проблеми ...
    Те това е !
  • 29 Червен и ляв

    1 1 Отговор
    Ако не вярвайте ... пуснете си по Ютубата предаването на тяхната си ТВ ...уж кръстена "Свободна", в предаването на един Рошков от 16:30 всеки делничен ден ...дебел михлюзин с черна коса на 46 години и едни пухкави ,розови ръчички ...дето ни потен вода е пил ,ни пирон забил в живота си ....а предаването се казва "Думата е ваша " ...ама ...нанай... Думата е на едни същи откачалки ...Янкова , Райчева и една изкуфяла 92-годишна баба Мария ...дето изнася доклади , като на партийно събрание ... Те това е ... Като ги слушаш ...да се смееш ли или да плачеш ... Каква ли не я изкарват Курнела ..."Амазонка", "Жана д Арк " ...."Райна княгина " ...А она се прибира всяка вечер с поне 10 МРЗ у дома ....

    Коментиран от #32

  • 30 КАШЧЕЙ

    2 2 Отговор
    Откакто Славчовите Тошковци поканиха Корнела на преговори ( и изведъж БСПто стана партеа извън статуквото) нашта ходи весела и засмяна, все едно е спечелила изборите....
    Нищо чудно и да се натисне на Пламен Шнорхела - за вечеря на свещи... Жаждата за власт (илипоне признаие) не знае задръжки
  • 31 Х0Йчо

    2 1 Отговор
    ДА, МНОГО СЕ Е УХИЛИЛА, ВСЕ ЕДНО МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ Е СТАНАЛА 987 ЛВ.
  • 32 Х0Йчо

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Червен и ляв":

    ТАКА Е! И АЗ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ. МНОГО ОБРАЗНО И ВЯРНО СИ СЕ ИЗРАЗИЛ. НО КЪДЕ Е ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ, КОЙТО СКЪСА ОТ КРИТИКА СЛАВЧО ТРИФОНОФ?
  • 33 Zaza

    1 1 Отговор
    Жалка картинка !!¡!!!¡!¡!!! Слуги на Велчеви и сие
  • 34 Народът

    3 1 Отговор
    За подмяна не гласувахме !!!!!!!
  • 35 маргинал

    3 1 Отговор
    Аз съм си с леви убеждения , но лично тая безскрупулна и алчна жена ,която е лицето на далавераджийското БСП ...не мога да я понасям !
    Първи борец съм против тях, въпреки ,че не съм десен ...
    БСП трябва да се закрие и формира нова лява партия от ЧИСТИ ХОРА !
  • 36 Комунистите сигурно помнят

    1 1 Отговор
    космоНафть приходи к Илича
  • 37 СусБе

    0 3 Отговор
    Тоя червен парцал... ЩЕ ПОКАНИ... един вид ние сме ти началниците и ти ще тичкаш и слушкаш! ДА ама НАНАЙ другарко едикваси...
  • 38 Елате Вие при нас

    1 0 Отговор
    Да не дойдем ние със ВАС при ВАС
  • 39 Стамо

    1 1 Отговор
    Славчо е велик и предложи такъв човек Пламен Николов.Пламен е огън и ще оправибатаците на Боко тиквата.Пламен е от славен род и заедно със Сокола ще стабилизират ситуацията в страната.Пламен е готов да хвърли много пари на село и общините.Нужна е техника на село и много пари за добитъка-фураж и сено.Кравефермите са малко ,а да не говорим за свинарниците.
    Славчо ни върна пламъка в очите с Пламен Николов.
  • 40 ККК

    1 0 Отговор
    Интервю за работата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове