Last news in Fakti

2 Август, 2021 12:05 7 332 75

Роден психолог дава COVID математик на съд

  • христо монов-
  • проф. николай витанов-
  • николай витанов-
  • съд-
  • тормоз-
  • covid-19

"Такъв натиск не съм виждал в живота си", заяви Христо Монов по адрес на математика проф. Николай Витанов

Роден психолог дава COVID математик на съд - 1
Снимка: БГНЕС

Почти година след появата на новия коронавирус вече знаем, че той може да нанесе тежки поражения не само на белите дробове и дихателните пътища, но и на сърцето, кръвоносните съдове, нервите, бъбреците и кожата. Учени от "Оксфорд" са установили, че COVID-19 може да предизвика психически проблеми сред всеки пети от заболелите.

,,С моите колеги от първия ден - 13 март, работим. Поддържаме връзка с колеги от целия свят. Изследването на "Оксфорд" показа, че хората, които преживяват стрес, са три пъти по-податливи на вируса. И когато мозъкът работи по един начин, ние сме склонни да възприемаме света по този начин, а когато работи по друг начин - е коренно различно. За съжаление тези, които трябваше да управляват кризата не само в България, но и в целия свят, тръгнаха по пътя на плашенето. Непрекъснато излизаха резултати колко са се разболели, колко е страшно. Ако човек сравни резултатите с друга пандемия - птичия или свинския грип, те са сходни, коментира психологът Христо Монов.

И заяви, че ще съди проф. Николай Витанов от БАН за психически тормоз: "Такъв натиск не съм виждал в живота си."

,,На българина не му пука, докато не опре до вратата. Ние сме такива хора, на които е добре да ни обясниш за какво става въпрос. Още миналата година казах: "Не ни притискайте до стената със страх", защото ще се появи ефектът на пружината. Имам малък опит с хора, които са прекарали тази зараза. Тези случаи, с които съм работил, обикновено това са помъдрели хора. По-страшни са другите, които не са го прекарали и го чакат. Изолацията ще е опасна, ако не започнем тази учебна година присъствено. Ще загубим едно цяло поколение. Не става въпрос само за учене, става въпрос за общност. Ние сме държава, която няма общност. Виждате и това, което се случва в политически план. Психичните проблеми ще се задълбочат'', подчерта Монов.

Според него има много по-тежки проблеми от депресията.

От ефира на Bulgaria ON AIR той помоли номинирания от ИТН за премиер Пламен Николов да има Министерство на извънредните работи.

Не говоря за хоризонтална структура, която да има кой знае какво. Светът, в който живеем, става все по-рисков. Погледнете в глобален план. За управление на COVID кризата е необходимо такова министерство. Едно е да кажеш "умрял", друго е да кажеш "починал". Ефектът върху хората е друг, допълни психологът.

Сподели също така, че познава хора, които са прекарали вируса без симптоми.

,,Те си живеят живота нормално, бяха на работа през цялото време. Когато един човек е живял нормално, ходел е на работа, срещал се е с вируса, преживял го е, той просто е по-силен психически. Да, има такъв вирус, но животът е по-силен. Тези, които не могат да си позволяват почивка, да бъдат повече време с близките си хора. Ако имаш градина - иди я полей, откъсни един голям домат, нарежи го и викни приятелите да изпиете по една ракия'', съветва Христо Монов.

Попитан има ли лечение по такива проблеми, което е по Здравната каса, той отговори: "Когато работихме с екипа по онзи трагичен случай в река Лим, се оказва, че в запасите на България няма елементарни депресанти, които са от най-леките. Нека да направим нещо в тази насока. Нямаме запаси от учебници, играчки. Пак ли трябва да събираме капачки?"


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 73 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 волен петел

    166 7 Отговор
    Съд и затвор за цялата шайка,проводници на глобалния здравен терор !
  • 3 Ахахах

    165 10 Отговор
    Браво! Дано му дойде акъла на дървения математик! Може да се помисли за масово съдене ма този и пособни гадове!
  • 4 Майна

    139 5 Отговор
    Браво! Онзи откачалник има садистични наклонности!

    Коментиран от #7

  • 5 преболедувал

    145 5 Отговор
    Този Витанов е за съд за насаждане на страх у населението, а меддите, които му дават платформа за помагачество.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 др Гей Билтс

    78 4 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Ясно му личи на сатаниста, даже една сутрин се беше издокарал металюгата с тениска на ACDC
  • 8 НАЙ - ПОСЛЕ

    126 5 Отговор
    СМИСЛЕНА СТАТИЯ КОЯТО Е ПРОТИВ КОВИДА! АКО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБИРА ПОДПИСКА ПРОТИВ ВСИЧКИ КОИТО НИ СТРЕСИРАТ НИЕ СМЕ С ВАС Г-Н МОНОВ!
  • 9 Катя

    121 4 Отговор
    Освен Витанов, държавата трябва да съди и затвори медиите давали трибуна на такива като математика с психични отклонения, които публично притискат и тормозят хорята

    Коментиран от #23, #36

  • 10 бай онзи

    102 3 Отговор
    да и мустака трябва, както и оня бастун кунчев! Всеки божи ден им слушаме дивотиите за вълни и цунамита
  • 11 Варненец

    100 4 Отговор
    Прочетох и съм много съгласен, този козел да бъде осъден. При това не само той, ,има още много плашила на опашката.
  • 12 бамбам

    87 4 Отговор
    Само така!Следващият на съд трябва да е оня екскремент Кунчев.Но да ги осъдят на ефективни присъди.Бай Ставри харесва това.
  • 13 Булгар

    76 3 Отговор
    Козела в пандела.
  • 14 Шаш и паника

    36 2 Отговор
    се лекува с бира и непукизъм..
  • 15 бай онзи

    66 2 Отговор
    да не пропускаме и разни дрънкащи за чували миналата година
  • 16 kkkk

    60 2 Отговор
    На Витанов съм готов да му платя зъбите.

    Коментиран от #46

  • 17 Народен съд

    87 5 Отговор
    Чудесна идея, крайно време беше.
    Най-добре да се заведе колективен иск към който да се присъединим всички жертви на този математик както и на медиите които безконтролно му дават трибуна и се явяват съучастници на този тормоз.

    Коментиран от #53

  • 18 Ввв

    61 2 Отговор
    А Куньо цървулина кога?
  • 19 психопат

    10 41 Отговор
    Христо Монов: Агентът, нарекъл протестиращите „интернет лумпени”, слухтял в СУ и сред интелигенцията-
  • 20 Провинция

    81 2 Отговор
    Браво на този човек за позицията и за решението! Но защо само Витанов? Има и други, които бяха ужасяващо брутални с думите и действията си. Публични личности, на ръководни длъжности. Самият НОЩ, без изключение също. Витанов действително не е спрял, нон-стоп, по няколко пъти в седмицата да стресира народа. Подкрепям този психолог.
  • 21 Които го е

    61 4 Отговор
    Страх от ковид да се боцка всеки месец и да остави другите да живеят! Щом се е ваксинирали няма от какво да се притеснява, че някои не го е направил! Оставете хората да живеят нормално! Освен това вируса вече е година и половина сред нас няма човек, които да не е бил заразен!
  • 22 Ама

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Герб на осман":

    тва в някоя друга паралелна вселена нали :Д
  • 23 И ОТНОВО

    54 2 Отговор

    До коментар #9 от "Катя":

    И до ден днешен централните медии ни манипулират с резултати,които очевидно са не истински!
  • 24 Даааа

    61 3 Отговор
    А, дано това го спре Витанов! Толкова негативен човек, на лицето му чак е изписан негативизма му. Особено неприятен ми е, когато със задоволство съобщава някакво бъдещо зло, което ще ни покоси. Време е всеки да понесе отговорност за думи, действия и дела
  • 25 наблюдател

    59 2 Отговор
    Крайно време беше някой да го стресне тоя Торбалан - Николай Витанов и да се запре с шаманството. Като имаше обикновен грип къде беше, че не прави математически прогнози да плаши населението? Изведнъж покрай ковида намери благоприятна среда в медиите да размахва пръст и да стресира.
    А то от медиите струи само негативизъм - даже и хороскопите са със заглавия "Трите зодии, които ще имат кошмарен ден", примерно. Че тия дни и прогнозата за времето - и от жегата ще се мре.
    Отвсякъде ни облъчват с негативни съобщения.

    Коментиран от #67

  • 26 Зомби

    35 2 Отговор
    Смъртна присъда за фашистите,разтрел за кафявите пропагандатори
  • 27 шопа със сопа

    51 3 Отговор
    Какъв съд бе Монов...То на съд у нас да чакаш ...
    Тоя само тояга го оправя ...да му намести чакрите и всички формули из главата ...
  • 28 Иво

    3 33 Отговор
    Още един комунист умник. Забрави ли какви истерии правеше в парламента тоя "психолог" 🤩🤩🤩🤩🤩
  • 29 123

    23 2 Отговор
    Проблема е във власта която ще ни мачка, а не в плашилата като Витанов. Ко
  • 30 YUI

    34 0 Отговор
    "Дa, имa тaкъв вируc, нo живoтът e пo-cилeн. Тeзи, кoитo нe мoгaт дa cи пoзвoлявaт пoчивкa, дa бъдaт пoвeчe врeмe c близкитe cи хoрa. Aкo имaш грaдинa - иди я пoлeй, oткъcни eдин гoлям дoмaт, нaрeжи гo и викни приятeлитe дa изпиeтe пo eднa рaкия'', cъвeтвa Хриcтo Мoнoв."

    Браво, г-н Монов. :)
  • 31 Браво

    29 1 Отговор
    Време беше!!Дано не е само лаладжия!!!
  • 32 наглите

    43 2 Отговор
    Не бива да забравяме за онова жуже с пагоните, мазния ботокс, Балтаджията и един от най противните мустакатия сом-пенсионер. Тази нагла шайка нанесе психически травми на много българи, а и мнозина от страх се споминаха. Най малко би било да бъдат изгонени от държавните заплати, който им плаща същия този народ който те психясаха.

    Коментиран от #38

  • 33 Бой бе

    27 2 Отговор
    ...но всъщност преди съда е хубаво някой тоя витанов да го опердаши здраво,и да не му обяснява що го бие,та да се сеща!!!
  • 34 Абе ти

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Герб на осман":

    хахахахааааааааа!
  • 35 Стоян

    12 0 Отговор
    Едно е да кажеш „първа игла„ друго е „първа доза„.
  • 36 И Витанов

    23 0 Отговор

    До коментар #9 от "Катя":

    и ЩАБ-а!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 а тиквоча

    17 2 Отговор

    До коментар #32 от "наглите":

    И простата тиква е за дъд задето плашеше хората с чували с трупове!
  • 39 dfu

    24 1 Отговор
    Защо трябва да се стига до там, че обикновените граждани да съдят боклуците, които психясват целия народ? Къде е институцията, която е длъжна да върши това?! Първа работа на всеки управляващ е да се грижи за благото на народа, което включва мерки за материално и душевно благополучие, а не да го умарят с мизерия и стресови пропаганди, за да угаждат на чужди интереси!
  • 40 Просто човек

    22 1 Отговор
    Осъди този козел,аз ще те черпя...
  • 41 Най накрая

    15 1 Отговор
    Съд за тия продажници...
  • 42 гост

    3 22 Отговор
    '''....Публикувано във факти.бг: Още миналата година казах: "Не ни притискайте до стената със страх",...'' Хахаха- ми явно ти е слаб ангела и не можеш да издържиш на нормалния стррес от живота, а уж си психолог;0 Страхувате се всички онези, които не знаете, не сте учили и си нямате идея какво е вирус, неговто устройство и специално- какво е коронавирус. Знанието е сила, която помага на човека да победи страха, да запази живота си благодарение на противоепидемичните мерки и изобщо- за определен период от време човек ОСЪЗНАТО да предприеме такова поведение чрез самоконтрол, което ще му даде нула среща с ковид. ДА- ТОВА НЕ Е ПО СИЛИТЕ НА ВСЕКИ, както и не е за хора, работещи в производството- те НЕ МОГАТ да работят хоум офис и това предопределя и неправилното им мислене, хвалбите им, че са със желязно здраве и не им пука от вируса, а в последствие- и препълненитре с тях ковид- отделения. Няма страхг там, където има НАУКА. Това не схващате всички антиваксъри и плоскоземци- НАУКАТА специална микробиология е тази, която ни дава известните ни досега данни за вирусите, а предупреденият човек е спасен човек. И ми е много чудно как досега е оцелял въпросния психолог, след като не издържа на елементарен полезен стрес... Явно- или не живее в София, или възрастта му го притиска...

    Коментиран от #47, #68

  • 43 гост

    3 18 Отговор
    Опааа- този ''психолог'' всъщност бил бивш депутат и политик- ''...ХРИСТО ЦВЕТАНОВ МОНОВ
    Дата на раждане : 18/08/1958, с. Тлачене, България
    Професия: психолог; преподавател;
    Езици: английски; руски;
    Избран(а) с политическа сила: КП "Коалиция за България", 26.61 %
    Участие в предишно НС:''
    Ясноооо- толкова е психолог, колкото аз съм трамвай...Пак политически партенки на някоя политическа сила, с която да захлебят прост и тъп електорат...
  • 44 Рошко

    7 2 Отговор
    Язък ми че чак сега го видях и пропуснах, не само него ами да съди и тези дето му даваха трибуна, ама то пък бг и съд все тая
  • 45 Страх и памперс

    17 1 Отговор
    Браво бе един да излезе и до го съди този Терорист, психическият тормоз е по лошо и от самата болест.
  • 46 Рошко

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "kkkk":

    Сакън, ако знаеш колко пъти ше плащаш по добре едно чене на промоция
  • 47 Абе...

    10 1 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Я, пак!?!? ! Заради такива лековерници като теб, дето на политиците им крепите.... онези работи, толкова престъпления се извършиха и се вършат! Аман от вас-зомбирани, не мислещи наивници!

    Коментиран от #51

  • 48 Канал 2001

    13 0 Отговор
    Врачката Витанов и аз искам да я съдя, дайте я насам!
  • 49 Николай Стоименов

    5 0 Отговор
    Аз няма да го съдя ,но чух от самия него че ще се отдаде на риболов дано се срещнем на някой водоем
  • 50 Матей

    10 0 Отговор
    О глобалните кукловоди са използва ефекта на зомбирането.Изследвано е от еврейски учени и е доказано, че човек признава бялото за черно,когато му се внушава отвсякъде и е повсеместно признато.Това е психологически феномен,и само малцина са толкова неподатливи на внушение и се опъват до последно.Така се процедира и с ковид-пропагандата,у нас е още по-лесно,щом го казват по радио и тв.,значи е истина.Малцина се замислят и се усъмняват ,че може така безогледно и чудовищно да се лъже.И все пак инстинкта за самосъхранение се задейства,само десетина % се ваксинираха,а виж на запад всичко ври и кипи,протести,метежи,там имат и по-издигнато съзнание и опит във взаимодействие и противодействие с властите.

    Коментиран от #61

  • 51 гост

    0 8 Отговор

    До коментар #47 от "Абе...":

    Наивник си ти, а не аз- имам предходна магистратура по медицина, и последваща- по право. Ти можеш ли да кажеш същото за себе си и ако не можеш, с какво право ме квалифицираш като ''наивник'' и подлога на политиците.м...Аполитичен адвокат съм,така, че- не на мен тези ...

    Коментиран от #55

  • 52 простотии

    5 14 Отговор
    Глупости. Никой никого не тормози, той има право да си говори каквото си иска, във фейсбук си пише. Ако тоя психолог е толкова лабилен, да ходи при колегите си. Като го гледам червения му нос, явно си има и друго лекарство. А пък досега и тоя математик за нищо не е излъгал, каквото каза стана.
  • 53 така ли

    4 12 Отговор

    До коментар #17 от "Народен съд":

    А билзките на жертвите на ковид може да съдят такива като вас и психолога, за неспазване на мерки, и въвеждане в заблуда, че нямало нищо страшно.

    Коментиран от #54

  • 54 Така

    12 2 Отговор

    До коментар #53 от "така ли":

    Никой не ви пречи да се боцкате, но защо трябва да всявате паника??

    Коментиран от #56

  • 55 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #51 от "гост":

    Сигурно си учил в Пернишкия университет ПУ ТКА
  • 56 гост

    0 15 Отговор

    До коментар #54 от "Така":

    Вие продължавате упорито да не схващате- доказано е по НАУЧЕН начин, че вирусът се предава от човек на човек, и е възможно човек да е клинично здрав, а да е само приносител на вируса. В такъв случай, когато този човек е на много близко разстояние до друг човек, той може да му предаде вируса- ТОВА ви е проблема. Не разбирам защо така упорито отказвате да го признаете... Може би, защото не ви изнася, нали...
  • 57 КОРОНА

    4 0 Отговор
    ТОЗ И ТОЙ ВЪРТИ СУЧИ И ПАК КЪМ ЛЪЖАТА КОРОНА КЛОНИ,ПЪК ПСИХОПАТА ВИТАНОВ БИЛ ДРУГ ГОЛЯМ ЦИРК РАЗИГРАВАТ ТЕЗ ПСИХОПАТИ!
  • 58 Бай Ставри

    10 1 Отговор
    Витанчо го чакаме с нетърпение в зайчарника.Тука ще го направиме булка и ще го фъксинираме ежедневно срещу всички щамове.
  • 59 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 2 Отговор
    Добре казано!Днес обилно полях,но доматите са зелени.Сложих и по малко птичи тор.Бях взел един домат купен на 3,99....не става,той отвътре има жълти шупли,няма семе...бок...ук хвърлих го ,ядох хляб сирене и яйце на книжка.....Математикот е за песовете....ще му се зарадват много.....
  • 60 дискриминиран

    3 3 Отговор
    Психо, а защо не даде под съд човечето от Банкя за всякакъв вид тормоз и то в продължение на десетилетие.
  • 61 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Матей":

    `що бе Мато се учудваш, спомнете си как набързо комунистите станаха "социалисти" и "поеха вината с мезе". Как беше ? – от "Напред към сияйните върхове на социализЪма и комунизЪма другарки и другари."….до "Ние вината поемаме само с мезета".
  • 62 Монов ХАПЧЕТАТА

    5 12 Отговор
    Този антиваксър психолог май не си пие хапчетата. Май е забравил че страхът е и здравословна реакция при опасност като К19. България първа по смъртност, но ние да си пием кафенцето и да се правим че вирусът не съществува, както в момента си въобразяват че Делтата ще ги подмине, понече България е страната на чудесата. Ами от 3 пъти досега, 3 пъти не ви подмина. Ей такива като този изперкал "психолог" и Мангъров са за съдене за подвеждане на народа към кланицата.

    Коментиран от #66, #72

  • 63 ivan

    5 2 Отговор
    едно голямо Браво,Витанов е откровен лъжец,той няма действителните данни колко са преболедували ама постоянно дава някакви прогнози които никога не се сбъдват
  • 64 внимание

    2 6 Отговор
    Психолога е психясъл Не му се вързвайте
  • 65 незнайко

    0 0 Отговор
    Капачките са най смешното нещо в тази статия ! Когато започнем да оползотворяваме отпадъците на 100% тогава ще има резултат !!! Тогава няма да се говори за вируси !!!
  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Монов ХАПЧЕТАТА":

    Вcичкo e зaигрaвaнe cъc cтaтиcтикaтa...тъй кaтo вcичкo e oтнocитeлнo.
    Тoвa, чe умрeлият e имaл вируc нe знaчи, чe e умрял oт нeгo! При хoрaтa cлeд 68 гoдини cмъртнocттa рязкo cкaчa и e мнoгo удoбнo зa мaнипулaтoритe вcичкo дa прeпишaт нa СОVID-19........ Нa гoдинa в Бългaрия пoчивaт oкoлo 110 000 (cтo и дeceт хиляди) души или cрeднo пo триcтa 300 нa дeн, a oт грип нoрмaлeн прeз ceзoнa oкoлo 2500 души... Хората сме кратко-смъртни, не сме столетници като костенурките да живеем по 100-150, 200 години , колкото и да ни се иска...
  • 67 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "наблюдател":

    Енерго-вампиризмът повсеместно се разпространява от медиите...
  • 68 съвет

    7 2 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    отвори учебниците на студентите по медицина и опитай да намериш снимка от електронен микроскоп на вирусчетата. Няма. Само схемички и рисунчици..
  • 69 Меси

    4 1 Отговор
    Всякакви смешници търсят изява. Народът хич не се страхува от вируса, страхува се от ваксините.
  • 70 гост

    1 2 Отговор
    Към глупаците - На Витанов въпросите му ги задават журналистите, а те са одобрени от редакторите... и спирам до тук. Който може да мисли ще разбере...
  • 71 Турист

    1 1 Отговор
    Мили хора не си губете времето пред телевизора, а тръгнете на туризъм.В планината няма вируси,а ще срещнете други хора ще си отпочинете и освободите от страна.Просто сменете моловете с полянките или морския бряг.Там вирусът не вирее.Не се оставяйте да ви психясват.
  • 72 баба вида

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Монов ХАПЧЕТАТА":

    точно такива като теб са за съд, ама си прекалено промит мозък и не можеш да го осъзнаеш
  • 73 хидрогениране

    1 1 Отговор
    Витанов с някаква надменна усмивка под мустак ни обяснява как в близко бъдеще ще се гърчим , мъчим , боледуваме и измираме !
  • 74 Христо Монов!! Включете към Витанов

    3 1 Отговор
    И един друг Шаман, Лъчезар Томов!! Този е като Витанов ПСИХАР, НЕЕ Медик, нито математик!! Подкрепяме те, много хора починаха заради постоянно Нагнетяване на страх от тези двамата Витанов и Л Томов!! На Съд, Подкрепяме те!!!
  • 75 Въх

    2 0 Отговор
    Този на снимката какъв психарски поглед вади, ще сънувам кошмари.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове