Last news in Fakti

8 Септември, 2021 15:42 4 529 110

Протестиращи срещу мерките блокираха центъра на София

  • протест-
  • мерки-
  • заведения-
  • ресторанти

Част от заведенията ще останат затворени до 17 часа, в знак на протест, а собствениците и служителите им се присъединяват в демонстрацията

Протестиращи срещу мерките блокираха центъра на София - 1
Снимка: БГНЕС

Национален протест на бизнеса срещу ограничителните противоепидемични мерки започна в центъра на София. Недоволството е на площад „Народно събрание“, а в него се включват множество организации, които твърдят, че оцеляването им е поставено на карта с въвеждането на новите мерки срещу COVID-19 и липсата на компенсации за засегнатите сектори, съобщи dariknews.bg.

Част от заведенията ще останат затворени до 17 часа, в знак на протест, а собствениците и служителите им се присъединяват в демонстрацията. Протестиращите блокираха движението в района на Народното събрание.

В протеста се включват хотелиери, ресторантьори и представители на таксиметровия бранш. От бизнеса не са съгласни с въведеното намалено работно време на заведенията до 23:00 часа, което според тях спира работата на баровете и нощните заведения.

Те настояват и за финансови компенсации за очакваните загуби.

Демонстрантите издигнаха плакати с надписи "Свобода за бизнеса", "Как да си платим сметките", "Ваксината е личен избор, не условие за работа" и обясниха, че са имунизирането срещу COVID-19 не трябва да бъде задължително или да води до дискриминация.

Изненадващо при протестиращите се появиха председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, заедно с депутата Филип Станев от партията. Минути по-късно на площада излезе и лидерът на "Изправи се! Ние идваме" Мая Манолова. Част от демонстрантите обаче им обясниха, че протестът не е политически.

Със заповед на здравния министър от 7 септември се налагат нови ограничения, с цел да се намали разпространението на коронавируса.

По-рано през деня д-р Стойчо Кацаров коментира протестите и обяви, че само ако мерките се спазват, до 2 или 3 седмици заболеваемостта ще намалее и това ще позволи облекчаване на мерките.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 46 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    76 45 Отговор
    При мен щяха дя ядът бой под колоните, затова не протестираха против мерките

    Коментиран от #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    82 12 Отговор
    Така трябва... Ако не разбират с добро...

    Коментиран от #50

  • 4 Протестър

    63 20 Отговор
    Протестирайте!:) Само това ще Ви оправи!
  • 5 CoV TV

    89 22 Отговор
    Прeди бeшe рaзбирaeмo нямaшe вaкcини и нe ce знaeшe кaквa e cмъртнocттa и кaк щe гo прикaрaмe, нo ceгa при вaкcини нeизпoлзвaни дa ce нaлaгaт мeрки и зaбрaни e нeлeпo?!

    Коментиран от #46, #71

  • 6 Рошко

    89 16 Отговор
    Всички на национален и световен протест
  • 7 Оня

    79 13 Отговор
    Всички трябва с тоягите да излезнат,дано това е началото
  • 8 честен ционист

    43 27 Отговор
    Всички тези ресторантьори искат само васкинирани клиенти. Днес Баце се опусна и нещо за бензиностанциите продума, май няма да зараждате без ваксината. Баце тайни не може да пази.
  • 9 Гост

    18 12 Отговор
    Както казах - ресторантьори.
  • 10 Хайде

    66 24 Отговор
    Хайде сега НАП КПКОНПИ и всички да записват кои са протестиращите фирми и да ги мятат, като при демократа Бойко.
  • 11 333

    21 38 Отговор
    Бойка мутрата ше ви оправи наесен

    Коментиран от #66, #110

  • 12 Петър

    86 10 Отговор
    Много правилно,не че съм фен на кръчмите и нощните заведения,но е доста тъпо в градския транспорт автобусите да имат право да се пълнят на 120%,а заведенията да имат право да работят на 50% от възможностите си.
  • 13 Рошко

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Дай адрес

    Коментиран от #77, #78

  • 14 Майна

    46 6 Отговор
    Първи международен кодекс за провеждане на експерименти с хора, Нюрнберг, август 1947 г., съставен в резултат от медицинския фашизъм на нацистите през Втората световна война

    1. Доброволното съгласие на отделния субект е абсолютно необходимо. Това означава, че участниците в изследването:

    – следва да бъдат законно упълномощени да дават съгласие;

    – следва да имат право на свободен избор;

    – трябва да дадат съгласие, без срещу тях да се използват елементи на намеса или употреба на сила, манипулация, измама, натиск, изкривяване на информация, или друга скрита форма на принуда или насилие;
  • 15 Отдавна е време

    31 36 Отговор
    фигурантът да си събираш червените фуражни, наречени правителство и да се махат Боклуци.

    Коментиран от #21

  • 16 Майна

    66 17 Отговор
    Браво, БЪЛГАРИ!! БОРЕТЕ СЕ ЗА ПРАВАТА СИ!

    Коментиран от #23

  • 17 ХА ХА ХА

    43 11 Отговор
    ИТН И МАЯ С МУТРИТЕ ПОДТИЧВАТ , ПАК ДА ЯХНАТ ПРОТЕСТИТЕ ......ОЛЕЕЕЕЛЕ .....ПАК СЕ ЗАПОЧВА ЕДНО ВИСЕНЕ , ВИКАНЕ И ГОНЕНЕ ПО ПЛОЩАДА .......!!!!!!
  • 18 Механик

    53 4 Отговор
    С протести няма да стане.
    Скоро ще обявят протестите за не спазаване на "мерките" и ще получат оправданието да рестриктират участниците. После ще "навият пружините" на ковидарите и те ще ревнат с цяло гърло, колко не зачитаме техния животец. Това ще даде основание на властите за още по-крути мерки срещу нормалните.
    За справка- правата на ония с шарения байрак или на тия с виолетовия цвят на кожата.
    Тия методи се тренират вече от години. И докато ние се толераствахме и захласвахме по брадата "жена" от Евровизия, тия дето командват тоя спектакъл сега, си направиха необходимите изводи и изгладиха тактиката.

    Коментиран от #29

  • 19 глоги

    19 4 Отговор
    В протеста се включват хотелиери, ресторантьори и представители на таксиметровия бранш. И ЗАЩО В ПРОТЕСТА НЕ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ ХАКЕРИ? НАЛИ ГИ БЛОКИРАТ НАВСЯКЪДЕ В САЙТА ЗА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ИМОТИТЕ ИМ?!
  • 20 нашия

    35 5 Отговор
    така е прав си но тези са излезнали и протестират срещу следствието не срещу причината....протестират срещу недостатъчните компенсации,а не срещу ПЛАНДЕМИЯТА която причинява кризата...объркани и подведени хора....
  • 21 млък

    25 13 Отговор

    До коментар #15 от "Отдавна е време":

    абе при боко тиквата да не би да не затваряха ?

    Коментиран от #73

  • 22 ПЕНСИОНЕР

    50 9 Отговор
    УТРЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ !!! ДА ВИДИМ ТОШКО , МАЯ И ОСТАНАЛИТЕ , ЩЕ ДОЙДАТ ЛИ НА ГОСТИ ПРИ НАС ???

    Коментиран от #75

  • 23 др Гей Билтс

    43 5 Отговор

    До коментар #16 от "Майна":

    Това не е протест срещу Ковид мерките, а срещу това, че не им дават пари, за намаления капацитет. По-голямата част от Бизнеса вече принуждава служителите си да се ваксинират.
  • 24 НОСТРАДАМУС ОТ МАГИСТРАЛА ХЕМУС

    9 7 Отговор
    ЕЕЕ КАТО ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ ВИ 🎨🎨🎨,ЧЕ НА ЕСЕН🔒🔒🔒🔒НИКОЙ НЕ ВЕРВАШЕ😤
  • 25 dfu

    56 7 Отговор
    За 2 години се видя, че мерките не бачкат, тестовете не се знае какво отчитат, ваксините не предпазват, но за сметка на това фармации, лекари и други свързани си пълнят гушите с лесни пари, а другите получават стрес, безработица и глад.
  • 26 Фърчило

    30 27 Отговор
    Фатмака го няма да вдигне юмручче а... или не иска народна любов... то не е като атериш баири и паланки да прегръщаш бабички

    Коментиран от #30, #51

  • 27 Това е началото

    49 6 Отговор
    Ще станат още по зле нещата.Като верижен синджир.ЕС натиска бг министри да налагат мерки.те пък натискат работодателите с наложени мерки,а работодателите натискат работниците да слагат ваксини...затягащ синджир около вратове
  • 28 Тия ФАТМАЦИ одзъцкаха всичко !!!

    37 31 Отговор
    Оставка на НЕЗАКОННОТО, некадърно, ФАТМАШКО правителство !!!!! ОСТАВКА на АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , който е виновник за задаващата се ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ !!!!
  • 29 Псевдоним

    14 5 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    Не мисля че ще им се получи толкова лесно. Протестите поне на този етап са разпокъсани от една или друга група хора, типично по нашенски. Ще се чудят кой да им е виновен - дали от някоя партия, дали ресторантьорите, дали групата за присъствено обучение. В момента властите просто си запушват ушите и се оправдават, доколкото могат.
  • 30 ластик

    21 11 Отговор

    До коментар #26 от "Фърчило":

    Не той нарежда , за разликаот боко-тиквата-ластика , забрави ли ?

    Коментиран от #32

  • 31 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    27 27 Отговор
    ОСТАВКА НА ФАТМАКА - МЕТЕЖНИК !!!

    Коментиран от #34

  • 32 Фърчило

    16 17 Отговор

    До коментар #30 от "ластик":

    Ами кой нарежда Деса ли?
  • 33 Матей

    34 6 Отговор
    Наложените мерки са само средство за смачкване на отделни предприемачества,всъщност противоречията са заложени много по-дълбоко.Едно от тях е нежелението на свръхбогатите крадци и разсипници на държавата да се стабилизира някаква средна класа,те желаят да има само много богати и много бедни.Всички малки и средни фирми е планирано да се слеят в корпорации,предимно с чуждестранни собственици,както са вече банките.Да има тотален корпоративен диктат,малки заплати,никаква профсъюзна защита и никакви права.пускат залъгалки и подаяния за пенсионери,а пари в излишък нямат,парите и собствеността на държавата са заграбени от отделни олигарски и техните гавази.така че мерки са наложителни срещу олигархичната система и разтурването и,не на думи.

    Коментиран от #41

  • 34 иска ти се

    16 22 Отговор

    До коментар #31 от "ОСТАВКА ПИНГВИН !":

    оставка ? За какво че вдигна БВП 10% , за разлика от Боко прокойто бяхме на минус 2% ..

    Коментиран от #62

  • 35 1234

    19 18 Отговор
    Тези кръчмарите защо не протестираха при баце , а ги беше затворил направо ? Сега подскачат защото им ограничили раб. време? Аре стига циркове бе Алимазников герберстки слуга да те е.а у сервитьорчето нечистоплътно !
  • 36 Румен

    32 6 Отговор
    С писане няма да стане. Трепане требва , щото тия с парите са се самозабравили. Въоръжавайте се.
  • 37 УжасРадев импийчмънт Радев оставка

    22 21 Отговор
    По смело Българи Да изметем Превратаджии Докараха България До това състояние Оставка Гадев Гешев Къде си Разследване аза вас има милиони за останалите има затваряне Айде стига то.кова С камъни да изметем превратаджиите А Мая Срещу кого и какво да протестира нали взе властта а ИТН Долни лъжци гангстери после с Камъни ги изгонете тези Предатели Тези Алчници Пак ли сте тръгнали да лъжете безсрамници

    Га

    Коментиран от #40

  • 38 каква смешка

    14 17 Отговор
    Колко ще се съберат 1 шепа лумпени дето козируваха на бочко , малко им е !

    Коментиран от #47

  • 39 Чи ко

    24 4 Отговор
    Изнeнaдвaщo при прoтecтирaщитe ce пoявихa прeдceдaтeлят нa ПГ нa "Имa тaкъв нaрoд" Тoшкo Йoрдaнoв, зaeднo c дeпутaтa Филип Cтaнeв oт пaртиятa. Минути пo-къcнo нa плoщaдa излeзe и лидeрът нa "Изпрaви ce! Ниe идвaмe" Мaя Мaнoлoвa. Чacт oт дeмoнcтрaнтитe oбaчe им oбяcнихa, чe прoтecтът нe e пoлитичecки.

    Коментиран от #79

  • 40 хахахахаха

    11 18 Отговор

    До коментар #37 от "УжасРадев импийчмънт Радев оставка":

    Малиии гербераст не се издавай бе , не ти е до затварянето ами че Радев ви такова м....ите :)

    Коментиран от #42, #56

  • 41 Бойко идвай

    23 20 Отговор

    До коментар #33 от "Матей":

    Идвай Борисов Сега 800000българи ще гласуват за ГЕРБ И ще има правителство коалиция за Развитието на България
  • 42 Подкрепа за Борисов

    12 12 Отговор

    До коментар #40 от "хахахахаха":

    Ти за какъв се мислиш Мишок си Да искам ГЕРБ да спечели Ясно ли ти е Кой си ти че ще ми казваш за моят живот

    Коментиран от #44, #48

  • 43 Боко ластика

    8 16 Отговор
    Колко човека имат заведение ? Ще излязат 20-30 човека най-много
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 gggw

    8 9 Отговор
    всички у ареста
  • 46 gggw

    6 8 Отговор

    До коментар #5 от "CoV TV":

    ти ли ще лекуваш болните?

    Коментиран от #63

  • 47 Подкрепа за Борисов

    15 12 Отговор

    До коментар #38 от "каква смешка":

    Лумпени сте вие дето Разрушавате крадете заплашвате За какъв се имаш бе Комуняга България е на Българите Като не ти харесва омитай се или си гледай твоите п о тъпотии
  • 48 не може

    12 20 Отговор

    До коментар #42 от "Подкрепа за Борисов":

    някакъв си герберастин чекмеджия , да вика срещу Радев любимеца и срещу най-успешното правителство на прехода , което той създаде :))

    Коментиран от #53, #81, #99

  • 49 Подкрепа за БорисоВ

    6 10 Отговор

    До коментар #44 от "хахахахаха":

    Факти Бг тези елементи са едноклетъчни защо допускате такива да ви унижават

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Хахаха

    27 13 Отговор

    До коментар #26 от "Фърчило":

    Е той фатмака си вдигна юмручето сред платени протестъри. А тези хора са на истински протест, на борба за оцеляване.
    Фатмака с неговия юмрук, воден от личния си интерес ни докара до това положение. Така че той няма какво да прави тук. Боли го чорапа, че хората изнемогват. И нямам предвид само затворените или ограничени бизнеси, защото аз не съм спирал да работя, съответно да получавам заплата, но вече само за гориво плащам 50 лв. отгоре на седмица. Ами само то ли е? Къде стигнаха цените на храна, на ток, въобще всички разходи, които правиш в месеца за едно нормално, без глезотии, съществуване.

    Коментиран от #59

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Подкрепа за Борисов

    20 14 Отговор

    До коментар #48 от "не може":

    ГАДЕВ КОМУНЯГА ВЪРЛ НИЩО НЕ Е СЪЗДАЛ А РУШИ КРАДЕ ИЗТОЧВА И ТОВА СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО А ТИ КАТО ТОЛКОВА ХАРЕСВАШ ПРЕВРАТАДЖИИ ЗАПАЗИ ТОВА ЗА СЕБЕ СИ И МОЛЯ СПРИ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАШ ЧЕ СИ ЕДИНСТВЕН И САМО ТИ ИМАШ ПРАВА
  • 54 пешо

    7 9 Отговор
    на тиквата лизачите .
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ти да видиш

    12 17 Отговор

    До коментар #40 от "хахахахаха":

    Радев такова ма..ата на цялата държава.
  • 57 БУЦИ

    13 11 Отговор
    Еднакви плакатчета съм им купил! Да се знае, че аз плащам!
  • 58 Куку

    17 17 Отговор
    Радеф за два месеца фалира държавата.Промяната дойде и си отиде.
  • 59 евлампи

    13 17 Отговор

    До коментар #51 от "Хахаха":

    Добре че е фатмака да викне -МУТРО СПРО ДА КРАДЕШ!!! Мутрата прахоса 40 МИЛИАРДА!!!!!!
  • 60 4343

    17 2 Отговор
    Протестиращите изгонили "политиците".
  • 61 Фаро

    25 8 Отговор
    Простаци управляващи.Бизнеса иска да работи а не жалките ви подаяния,които би трябвало да зарадват повече пенсионери и социално слаби.Какъв е смисъла от тези мерки освен,че се раздават грешни пари на грешни хора.Вие слуги на СЗО имате ли мозък в тия глави?
  • 62 един друг

    11 4 Отговор

    До коментар #34 от "иска ти се":

    В магазин скоро влизал ли си?
  • 63 Въпрос

    10 2 Отговор

    До коментар #46 от "gggw":

    От какво са болни, нали беше грипче....
  • 64 Айде др

    18 9 Отговор
    Къде беше Алибегов когато НОЩзатвориха заведениятя преди 1 година Така е защото сега сигорно му нъпълниха джобчета с парички

    Коментиран от #96

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Селянин

    11 12 Отговор

    До коментар #11 от "333":

    Бат Бойко даваше пари, изтръпнал. Фатмака само взема, нищо не дава.
  • 67 Сатана

    7 6 Отговор
    Видяхте ли,че ПОСЛЕДНИЯТ СОФИЯНЕЦ е платен Трол. В началото го раздаваше собственик на ресторант а го няма на протеста или да пише против мерките.

    Коментиран от #82

  • 68 ТОВА Е НИЩО

    9 8 Отговор
    НАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУНЧО ИМАШЕ ВИСОК РЕЙТИНГ? КАКВО ПРАВЯТ ТИЯ НА УЛИЦАТА? ПОДКРЕПЯТ ЛИ ГО ИЛИ ИСКАТ ОСТАВКИ?
  • 69 Фаро

    6 4 Отговор
    Дори и тулупа да ги е насъскал няма никакво значение щом сегашните създават предпоставки за това.Ако всяко следващо правителство си вършеше работата никой нямаше да си губи времето с протести за стотинки
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ЧАПАЕВ

    12 7 Отговор
    С КАКВА РАДОСТ ЧАКАМЕ НОВИТЕ СМЕТКИ НА ТОК И ПАРНО! ТОВА СЕГА НА ПЛОЩАДА Е НИЩО! МУНЧО БЪРЗО ДА БЯГА НА СЕЛО С ДЕСА МЕРЦЕДЕСА!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ПУТИН

    9 5 Отговор
    КАК СТАНА ТАКА, ЛЕЛЬО ПЕНО МОМА ДА РОДИ, ФАТМАК ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ЧАЛГАР ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР, ЗА МАЛКО?
  • 75 зъл пес

    9 4 Отговор

    До коментар #22 от "ПЕНСИОНЕР":

    Вземете и лопати и мотики,и бой по главите им.Щото те това заслужават.Пари за тях има,но за хората не.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бацо

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Рошко":

    Адреса е Банкя у къщи
  • 78 Бацо

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Рошко":

    Адреса е Банкя у зайчарника
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Подкрепа за Борисов

    7 13 Отговор
    Всички дружно да подкрепим отслабналият,залитащ и мухлясъл Борисов ,в пътя му към Бай-Ставри...!!!

    Коментиран от #88, #94

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 хихи хаха

    2 3 Отговор

    До коментар #67 от "Сатана":

    Чакай,чакай,ще се появи по някое време да ви обяснява как е било там,с кой се е срещнал,кога ще е новият протест и т.н.
  • 83 WENKO

    8 9 Отговор
    РАДЕВ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОЗИ ХАОС !
    ПЕТЪР СТОЯНОВ - ПРЕЗИДЕНТ !!!

    Коментиран от #91

  • 84 БОКО ШКАФА

    9 7 Отговор
    Протестирайте, Боко плаща!
  • 85 иво

    10 8 Отговор
    К.А.Ц.А.Т.А. И ЗА Ч.Е.П. ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ! ВЪН ! О С Т А В К А НА НЕКАДЪРНИКА !
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 стария КУРТИ

    12 11 Отговор
    ...а бе РАДЕФ...ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ ! СЪСИПА НАРОДА БЕ... СЪСИПА Я ТАЯ ДЪРЖАВИЦА ЗА ДВА МЕСЕЦА БЕ НЕКАДЪРНИК !...
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 министър бокук

    4 3 Отговор
    Скапания закон на ГРОБ нарушава конституцията и е нищожен. При извънредно положение само президента или парламента могат да го обявят. МС само предлага. Съд за здравните до дупка!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 глупост голяма

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "WENKO":

    Да бе да , ще ми кажеш ли какво общо има Радев с Мерките на Кацаров ?

    Коментиран от #92

  • 92 Общото е ,

    6 4 Отговор

    До коментар #91 от "глупост голяма":

    Че всичко се прави под диктовката на фигуранта Гадев.Протежетата му изпълняват това,което им нареди.
  • 93 сюжета

    1 1 Отговор
    Ние искаме 24 h non stop да работим без да се прибираме вкъщи.
  • 94 Ами подкрепяй му

    3 0 Отговор

    До коментар #80 от "Подкрепа за Борисов":

    Каламбаците ,като си мераклия.Кой ти пречи!?
  • 95 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    5 4 Отговор
    ПАК ИЗЛИЗАМЕ НА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ....ТОВА ЛИ ТИ Е ПРОМЯНАТА
  • 96 Ангел Кунчев

    4 2 Отговор

    До коментар #64 от "Айде др":

    Всички знаят , че е гадже на една министърка на тикв0ча.Затова тогава мълчеше , а сега с любезната подкрепа на банкянската мутра се е изтъпанил на площада.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 АЛИ ПОДЛОГАТА

    4 2 Отговор
    ПРОТЕСТИТЕ ДА НЕ СТАНАТ ПРИЧИНА РАДЕВ ДА ОБЯВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ................. ТОГАВА КО ШЕ ПРАИМЕ С АЛИ БЕГОВ ГЕРБЕРАСТА ?

    Коментиран от #101

  • 99 Вярно

    5 3 Отговор

    До коментар #48 от "не може":

    Радев вдигна цените до небето. Наистина ненадминат.Най голямото недоразумение ,което сме имали за президент.
  • 100 да ваксиниат

    0 4 Отговор
    бабите и дядовците и тогава да им дадат надбавките
  • 101 ГУЛАГ

    3 3 Отговор

    До коментар #98 от "АЛИ ПОДЛОГАТА":

    това да не ти е Венецуела бе кандидат метежник...ако има военно положение ти знаеш ли къде ще си?
  • 102 Иван

    4 1 Отговор
    11.09 събота да се съберем на жълтите павета!
  • 103 Като туземци са

    3 4 Отговор
    Новите управляващи пак в небрано лозе. Едно е да плюеш и обвиняваш Бойко за всичко, друго е да наложиш строги мерки над простото народно племе в България. Аз бих вдигнал всички мерки и бих им гледал сеира как умират преди да дойде линейката.
  • 104 Делта Гедон

    2 4 Отговор
    Бе вдигайте всички мерки да може Делтата да овършее антиваксърите. И без това има прекалено много такива в България и е добре да се оттървем от тях за да не сме на последно място в Европа по всичко.

    Коментиран от #106

  • 105 Шопо

    4 0 Отговор
    Тука си требва бой! Само с протести нема да стане! Тия продажници искат да унищожат народа от глад и с доказано отровни ваксини, а ние като овце на заколение да седим!? Нема да стане това!
  • 106 Шопо

    4 1 Отговор

    До коментар #104 от "Делта Гедон":

    Плюй още докато можеш овца ваксинирана! Много скоро ще разбереш, че всъщност си евтаназирана, ама още не го знаеш!
  • 107 Матей

    1 0 Отговор
    Превозвачи и таксьори се канят да протестират към края на месеца,сега е момента,ако се обединят всички ,ще изринат тинята,трябва ни нов ред и порядък.Шеметлиите от НС сами си го търсят,разтакават се,а през това време се смъкваме надолу,няма да е чудно тая зима да се стигне до хуманитарна криза,много хора ще останат гладни и на студено,болни не от ковид,тогава да се мъдрува ще бъде късно.
  • 108 СвободаНаНарода

    1 1 Отговор
    Започва се...и хиляди трудещи се блокираха София и се издигнаха плакати с надписи "Свобода за бизнеса" в навечерието на 9.IХ с подготовката за деветосептемврийската кръчмарска революция, от която на 9.IХ цяла България ще пламне...
  • 109 МУТРОООООО

    0 1 Отговор
    ИЗЛЕЗ И РАЗМАХАЙ ЮМРУЧЕТА...БЕЛКИМ НЕКОЙ ТИ СЕ ВЪРЖЕ
  • 110 Тошко

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "333":

    Та ние протистираме срещу боиковите хора -радев и служебното правителство На протеста са радев слави тошко мая христо тримата глупака Тези полудяха протистират против себе си И те ни управляват
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове