Last news in Fakti

17 Септември, 2021 13:22 4 059 44

Иван Бакалов: И Господ ще погнат, ако си направи партия

  • иван бакалов-
  • господ-
  • погнат-
  • направи партия

Да гледаш сеир отстрани и да викаш - тия не стават - и да чакаш някой "да ни оправи"... Затова сме на това дередже", коментира журналистът

Иван Бакалов: И Господ ще погнат, ако си направи партия  - 1
Снимка: БГНЕС

"На възбудените коментатори за новата партия - я ги па тия, къде са тръгнали, не може така, леви са, десни са и прочее - абе, като не ви харесва, вземете да си направите една партия по ваш вкус. Да гледаш сеир отстрани и да викаш - тия не стават - и да чакаш някой "да ни оправи"... Затова сме на това дередже", написа журналистът Иван Бакалов в социалната мрежа. Позицията му е свързана с влизането на бившите вече служебни министри Кирил Петков и Асен Василев в политиката. И разнородните коментари по темата в обществото.
Бакалов допълни още:" Ей го - има ДБ, има ИТН, има БСП, има ГЕРБ, ИБНИ, има и други, сега ще има и нова партия. Малък избор ли има? Какво повече? Да слезе Господ от небето да направи партия в БГ, ще го погнат - тоя ли, бе?".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Друга тема

    16 13 Отговор
    В България трябва да се създаде институция, която да помага на нас - българите !
    На ромите помага Евро Рома, а на турците помага ПП ДПС !
    А за нас - българите трябва да се създаде например отделна система или институция, която да ни помага и да живеем доста по добре в тeритoриятa нa Бългaрия , нo дa живeeм не като просеци, а като принцове !

    Коментиран от #9

  • 2 Си ган

    14 13 Отговор
    Е нали трябва да има сеир, как иначе..

    Коментиран от #24

  • 3 Мислещ

    18 14 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: абе, като не ви харесва, вземете да си направите една партия по ваш вкус."
    Чаках малко, бре, ганьо...като не ми харесва тяхната партия, значи не може да ми харесва никоя друга ли? Просто не се кефя на соросоиди, мутри, комуняги и чалгаджии. Тия са от първите и съответно не стават. Ама има и партии, които не влизат в тези категории, просто не са в парламента (Ама то и тия двамата не са, все пак).

    Коментиран от #10

  • 4 ЩЕ НИ ОПРАВЯТ

    22 2 Отговор
    ТО Е КАТО ПРЕДИ БРАКА-ИЗБИРАЙ КОЛКОТО ИСКАШ И КАКВОТО ИСКАШ , ВСЕ ЕДНО ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ

    Коментиран от #43

  • 5 GGG

    27 2 Отговор
    Аз не мога да разбера как всички се надяват на антиситемна партия, да направи кабинет с 60 депутати?! хехе

    Коментиран от #6, #31

  • 6 choko

    30 9 Отговор

    До коментар #5 от "GGG":

    Трифонезе изпадна от борда!

    Коментиран от #29

  • 7 СусБре

    7 4 Отговор
    Вай вай вай... А ОТЧЕ НАШ на турския господ и макединския султан ли е?!
  • 8 Кучетата

    15 0 Отговор
    си лаят , керванът си върви !
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 30 Отговор

    До коментар #1 от "Друга тема":

    НА БЪЛГАРИТЕ САМО БОРИСОВ ПОМАГА!
  • 10 Българка

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "Мислещ":

    Така де, защитавайки моята партия съм длъжнен/на, да плюя всички останали. Това ти е логиката, нали?

    Коментиран от #14

  • 11 Псевдоним

    17 2 Отговор
    Бакалов, а можеш ли да отговориш на въпроса защо всички партии се правят на големи спасители и месии, та намесваш Господ в човешките дела?
  • 12 Българка

    8 14 Отговор
    Интересно, че плюенето по проекта идва от привърженици и активисти на ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН. Всички вкупом твърдят че новият проект ще взема гласове от ДБ, ИСБГНИ, а в същото време тези две коалиции приветства и декларират, че са съмишленици и партньори.

    Коментиран от #16, #18

  • 13 Мухахаха

    12 8 Отговор
    Ужасяващ, животински страх ги тресе всички партии дотук. Те си мислеха,че са вечни. Ама, мачка не винаги ще папа погачка...
  • 14 Мислещ

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    "Длъжен" съм, защото всички соросоиди, комуняги, мутри и лумпени като тошко/дрогата са крайно вредни за страната. А "моята" партия, както виждаш, не съм я защитил по име и рядко я споменавам. Май гузен-негонен бяга, че ти не се срамиш да защитаваш соросоидите при всеки удобен случай.
  • 15 Българка

    20 5 Отговор
    Проблема г-н Бакалов е, че стана традиция да ни се спускат едни парашутисти със статут месии и ние да опъваме жили докато разберем, че са поредните шумкари. "Парен каша духа", заради това подхождаме с недоверие, поне тези които се замисляме по въпроса. Тези на заплата, дежурните, какъвто сте и вие между другото, са ни ясни.
  • 16 не не

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    А не, Господ не може да прави партия. Самото задкулисие "е" Господ, и има си много партии, така наречените статукови партии от 31 годишния преход. Но защо ИТН се продаде на КОЙ?
  • 17 Хайде!

    8 8 Отговор
    Нека ги погнат. Каква по-хубав реклама? Иначе Иван Бакалов е напълно прав, както винаги.
  • 18 Мислещ

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Е, да не бях писал под статията, да беше се пробвал(а) да пробуташ таката опорка, ама аз буквално нахейтих всички парламентарно представени бандити, а ти пак твърдиш, че плюенето по новите соросоиди идвало от привърженици на горните. Идва от всички нормални партии плюс отбора на мутрите и комунягите, защото те не са баш в един отбор със соросоидите, макар да са общо взето еднакво вредни и често да си партнират в антибългарската дейност.
  • 19 жжжжжж

    8 3 Отговор
    преди изборите април месец точно политолози казваха , че тн нови партии са ялови ,но бакала не вярва . сега след вторите ялови дебати отново бълнува далавери за себе си. отново ще останеш излъган.
  • 20 Ами

    10 9 Отговор
    Излезе информация,че Асен Василев е казал,че Спецов е знаел че дължи 1,5 милиона на хазната,преди да си продаде фирмата на "бушон".Ако това е вярно,защо се омаловажава подобни факти.Този министър с двойно гражданство--голяма работа,онзи продава интелектуална собственост--голяма работа.Ама пък и да не им търсим кусури.Виждате ли,ние сме виновни,че не сме съгласни някой да ни прави на маймуни,за пореден път.
  • 21 Прав е

    6 7 Отговор
    Иван Бакалов, но този път писъкът е до небето, защото ще откъснат избиратели от всички партии, колкото и да се правят, че проектът на Кирил Петков и Асен Василев няма да ги засегне. Ох, как ще ви засегне всичкитееее! Какъв позор! Снощи в червената телевизия БСТВ седнаха рамо до рамо Велизар Енчев и онова недомасленото, Явор Дачков, за да плюят и Президента и тези момчета. Страх, а!

    Коментиран от #28, #37

  • 22 На море

    9 3 Отговор
    А поспрете малко вече ства навиране постоянно на двохйката от харвард де... по 100 пъти на ден Кирчо тва Кокорчо онова... как по-точно двама души правят партия ей така от днес за утре а? кой влиза в тая партия... и смятайте какви екземпляри ще са щом се събират за седмица и почват да политиканстват

    Коментиран от #30

  • 23 бай Иван

    4 0 Отговор
    Злото, направено от човек, често го надживява.

    Коментиран от #27

  • 24 И тази мисирка

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Си ган":

    се писала за журналист.
  • 25 Василев

    4 4 Отговор
    Масово познати който се подлъгаха по Слави сега ще гласуват за новата партия.Ще вземат поне 50 депутата И ДБ като вземе 50 работите се нареждат.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 бай Ставри

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "бай Иван":

    И когато с ,ха с тая презумпция са почнали да го праат "серийно" ,ха са попаднали у Затворо а там, е бай Ставри, който им точи патка..
  • 28 Йехова

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Прав е":

    Гледам ви, гледам ви, но накрая ще ви сложа на Бояна на Първи частни.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ШНОРХЕЛУ

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "На море":

    ПО ИНТЕРЕСНО ЩЕ Е ЗА КОЯ ШАМАНДУРА ШЕ СЕ ХВАНАТ ШЕКЕРЧО И КОКОРЧО ЗА ДА ФЛЕЗНАТ Ф ПАРЛАМЕНТО

    Коментиран от #33

  • 31 Йехова

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "GGG":

    Тази премъдрост се изучава във Вечния град. Но не е за вас. Ще дам един пример. Ако си майка или баба на гимназист, и гледаш Цветанка Ризова, отиди в оръжеен магазин, купи лют спрей и напръскай чедото си в лицето, устата и носа, след което го удави в мивката. Ясен ли съм, за да не се наложи да повтарям?
  • 32 Матей

    2 3 Отговор
    Как тъй всеки ще си прави партия като му хрумне и има някаква възможност и пари,това да не е фирма?Ето затова зацикли държавата,защото всеки изобретателен тарикат иска да дои държавата,прави си лична пратия,ако не влезе в парламента,печели утешителна награда--субсидия,а това са милиони.Освен това петков и другия не са случайни прелетни птици,пратени са с унищожителна мисия,да предизвикат имплозия в разнебитената държавна машинария.И както изглежда ,няма сила способна да ги спре,зад тях е самия президент,също така ам.посланик херо,още и ам.президент байдън.От това по нагоре няма,затова се усещат на седмото небе и никакви възражения не приемат,но ще им мине котка път.

    Коментиран от #34

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Матей

    0 0 Отговор
    Не пътят, а траекторията. Мисълта не пълзи, тя лети.
  • 36 Го4о

    4 2 Отговор
    Бакал да ти имам шапката за малко, да я използвам за мои нужди и да тия нахлупя за да поумнееш още малко.
  • 37 Го4о

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Прав е":

    Абе те не само го плюха, ами го и обезчестиха! И добре го наредиха за пред левите и десните. Така му се пада на превРадко.
  • 38 Първият софиянец

    5 2 Отговор
    БАКАЛООООООВ, Иване...ти па толкова като ги харесваш тия двамата ,що не си ги вземеш в къщи и да престанете по всички Прокопиеви медии да ни ги натрапвате денонощно...е па не ги щем...дръжте си ги
  • 39 Анонимен

    1 0 Отговор
    Умен и сдържан бе, господина от Поповица, Пловдивско с Цветанка Ризова. Яко я удряше без да усети. Отнасящо се по горе за спрея. Кой се сетил ок.
  • 40 00014

    1 0 Отговор
    Няма значение леви или десни. А кой ги намери и чии интереси ще защитават.
  • 41 Анонимен

    1 0 Отговор
    Гласувайте за кого душа ви сака. Лошото е, че дпс им плащаше открито, а сега в закрити лафки и знаете кои, не турци, не помаци, а???? И резултатът на автогарите е на лице. И вечер на такситата, а бедните турци и българи чакат градски автобуси и някои вървят пеш с километри, но и пеш ходещите им е ума толкова, дават пари за обувки, вместо да си купят една карта от 13 лева на месец. А за изборите. Късмет на всички и по-малко крадете, да има и за народа. То и народ не остана, като изключим множеството бебчета. Чакайте ги след 20 години да ви оправят порасналите бебета хихи. Бъдещето на Булхария.
  • 42 Анонимен

    0 0 Отговор
    Гласувайте за кого душа ви сака сърце/душа. Лошото е, че дпс им плащаше открито, а сега в закрити лафки и знаете кои, не турци, не помаци, а???? И резултатът на автогарите е на лице. И вечер на такситата, а бедните турци и българи чакат градски автобуси и някои вървят пеш с километри, но и пеш ходещите им е ума толкова, дават пари за обувки, вместо да си купят една карта от 13 лева на месец. А за изборите. Късмет на всички и по-малко крадете, да има и за народа. То и народ не остана, като изключим множеството бебчета. Чакайте ги след 20 години да ви оправят порасналите бебета хихи. Бъдещето на БГ.
  • 43 Обаче ...

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЩЕ НИ ОПРАВЯТ":

    Ние сме щастливо разведени и няма да се женим повече.
  • 44 българка

    4 2 Отговор
    На всички е ясно, че Петков и Василев са знаещи, можещи, решителни и последователни. Освен това са целеустремени и не се интересуват от празного гъргорене около тях, не отговарят на нападките с нападки!
    И след като горното е очевадно, защо продължавате с глупостите?! Някоя партия да говори за идеология - създадоха някакви мъгляви неясни образи !
    Едно е ясно - в момента всичко е за пари на пазара на партиите !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол