27 Юли, 2024 16:13 2 475 33

Иван Бакалов: Влакът на столетницата вече не е влак, а файтон. Дълбоко маргинализирана партия

  • иван бакалов-
  • столетница-
  • влак-
  • файтон

Всички стари муцуни отломки от БСП изпълзяха на Бузлуджа да се качат на влака на столетницата. Да станат пак акционери в АД-то.

Иван Бакалов: Влакът на столетницата вече не е влак, а файтон. Дълбоко маргинализирана партия - 1
Снимка: БГНЕС

Всички стари муцуни отломки от БСП изпълзяха на Бузлуджа да се качат на влака на столетницата. Да станат пак акционери в АД-то. Само че то вече не е влак, а файтон. И благодарение на тях, не само на Корни. Дълбоко маргинализирана партия, отива към 15 депутати, а сред тях се гласят да влязат и руменпетковци и прочее.

Това коментира на страницата си във Фейсбук журналистът Иван Бакалов по повод днешния Национален събор на левицата на Историческата поляна под връх Бузлуджа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Направо

    43 12 Отговор
    каруца !
  • 2 мани беги

    38 17 Отговор
    тия сичките там кат измрат и ше се опрайм
  • 3 Данко Харсъзина

    43 16 Отговор
    15 депутата? Този е егати оптимиста. От де ще се вземат толкова много олигофрени? Тези дето днес са на Бузлуджа не стигат и за половин депутат.

    Коментиран от #6

  • 4 12340

    23 30 Отговор
    Пий си виното бе, човек--не се занимавай с БСП!
  • 5 Красимир Петров

    26 13 Отговор
    Точно в десетката
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сергей Хрушчов

    32 12 Отговор
    БСП /БКП/ са вече един файтон изкуфяли хора с изпилени мозъци

    Коментиран от #15

  • 8 Българските избиратели

    21 8 Отговор
    Избирателите се наслушахме на празни приказки и празни обещания!
    Докато не изпълнявате това което пише на фасадата на Парламента "Съединението прави силата" и да не слагате червени линии Вашата партия БСП ще си отиде завинаги!
    За да си прокарвате идеите трябва да участвате в управлението та макар и последната дупка на кавала!
  • 9 оня с коня

    9 7 Отговор
    ОФИЦИАЛНО ЕС заяви че БГ вече не е сред Бедните държави,а ЩЪКА между богатите.Ал лично ОТДАВНА им го повтарям НЯМА КАК да сме "Най-бедна Държава",след като сме НОМ.1 по Сива Икономика/40%/ в Европа,т.е. Сметките им основаващи се на статистиката от Офиц. Заплати е ГРЕШНА,разгеле дойдоха на Моя...И така:ЛЯВОТО иска да вземе от Богатите и да даде на бедните.ДЯСНОТО обаче казва че и Дума не може да става щото така се насърчава Некадърността и Дебилщината От тук и Логиката:След като сме Богата държава,значи Бедните са ПО-МАЛКО от Богатите,т.е. са осъдени на КОЛАПС.
  • 10 Червената шапчица

    14 3 Отговор
    Станишев от Бузлуджа: Всичко зависи от нас!
  • 11 Уса

    22 6 Отговор
    БСП беше олигархична структура работеща за своя капитал,която създаде мутрите против народа. Тя е майка на СДС,НДСВ,ВМРО,ГРЕБ,ДПС,ППДБ и други по-малки формациики и секти.Нейните симпатизанти са живи,но вече в редиците на Греб,ДПС и ППДБ,защото БСП не може да им плаща за протестите
  • 12 Абориген

    13 18 Отговор
    Тоя Бакалов явно е платен. Той всъщност какъв е?
  • 13 мдааа

    11 14 Отговор
    Е то па и бакаля е един джурналис... маани, маани
  • 14 РЕД И ХАОС

    9 6 Отговор
    Те са актьори. Искат БСП да изчезне. Така е планирано от живковата номенклатура и бкп-елитът. ИЗБРАХА КАПИТАЛИЗМЪТ И ВАШИНГТОН, ДА СА МИЛИОНЕРИ.. Ето защо закриха телевизията си, и не взимат известни лица. Всяко известно лице за депутат, ще им осигури още две места.
  • 15 Чунким

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сергей Хрушчов":

    преди не бяха?
  • 16 Бай Спас

    9 6 Отговор
    Пиянде, пак си се натаралянкал бегай по ТВ1 да те видим и ни говори за тулупа
  • 17 преса

    7 3 Отговор
    БСП да изчезне и дано останат да управляват неграмотния българин шайката на суджуците и дпс новата бъргарска партия
  • 18 ПУ.ИН ПО ЧЕРВЕНИЯ ТЕЛЕФОН☝

    1 5 Отговор
    КАКАЯ (...18+........)
  • 19 питам само

    10 0 Отговор
    Колко членове на БКП има в парламента от Герб,ДПС ИТН ,ПП ДБ и Възражннеь
  • 20 Таварищ

    12 1 Отговор
    Хамстер и разказа играта на БСП. После си хвана хикса под мишница и сега е горд собственик на доста недвижима собственост из Европа. А шушумигите лазят към Бузлуджа и дебнат некой от оядените им другари да му се оплачат от всичко. Да, и да се снимат щото вече не могат да пеят три танкиста.
  • 21 Живко Йорданов

    4 3 Отговор
    Да бееее, те вече не са стари муцуни, а умрели муцуни! Хи хи хиииии!
  • 22 запрянов и не-нова

    1 1 Отговор
    1. запря̀н — прилагателно име
    Значение
    вж. запѝрам
    Синоними
    задържан, арестуван, затворен
    възпрян, въздържан, спрян, запънат, отклонен, поспрян.. Значи има ДВЕ БСП, на Запрянов и на НИнова. Бог много се шегува или илюминатите. Все няма нов шеф, а Запрянов ще е последният.
  • 23 българка

    7 3 Отговор
    Истината е, че върхушката в БСП и в останалите леви образувания извън БСП, искат да се присламчат към Румен Радев, с надеждата той да бъде острието на голямо ляво обединение. А дали ги иска Румен Радев? Бъдещето ще покаже и най-вероятно първо ще се обединят, после ще се изпокарат, защото времето е друго и стадото не е същото стадо и иска да живее нормално, не с намордник.

    Коментиран от #25

  • 24 Иван

    5 7 Отговор
    А, не е за пръв път, но идеята е вечна, например - при социализма нямаше глад, хората спортуваха и имаха културни интереси.

    Сега - има убийства - Трактора, Нотариуса, това е ежедневие, поразителното е - че се приема за нещо нормално, докато не дойде до теб.

    Дано да не е така, мен ми беше приятно - че видях националният отбор по футбол в Германия - играха много добре, все пак - имаме класни футболисти.

    Кога е имало отвличания при социализма. Да ти отвлекат детето - за пари - на вторият ден - милицията ги хващаше. Имаше инциденти, но единственото масово убийство - в "Студентски град" е на психопат. В САЩ е ежедневие.

    Бедността - в момента сме крайно бедни - това са "залъгалки" статистиката, само при откриването на Олимпиадата - се видя - тротоарите на Париж, няма една разместена плочка, къде сме ние.

    Грешката на БСП е - че са разглезени, а трябва да се държат близо до проблемите.

    Коментиран от #26

  • 25 РУМЕН Е НЕОЛИБЕРАЛ - ДЕСЕН Е

    4 4 Отговор

    До коментар #23 от "българка":

    РУМЕН Е ДЕСЕН, САМО ТАКИВА СА МУ ПРАВИТЕЛСТВАТА. ДА, И БСП ОБИЧАТ ДЯСНОТО, ФАШИСТИ СА ДОРИ.. ИЗПЯ СИ ПЕСЕНТА И РУМЕНЧО ПРЕЗИДЕНТА, ДОКАЗА - ЧЕ НЕ НЕЩО НОВО И СЪВЕСТНО, ЧЕ ОТКРИ НОВИ СВЕСТНИ И МОЖЕЩИ - КОИТО ДА ВКАРА В ПОЛИТИКАТА, ВИДЯХМЕ И ПРОГРАМАТА МУ.. ТОЙ Е МНЖГО ДЪЛГО УПРАВЛЯВАЛ, И РАЗБИ ДЪРЖАВАТА С КИРЧОВЦИТЕ СИ.. Истинско зло, злодей.. некадърник и краадецц дяволлл

    Коментиран от #30

  • 26 Сър Пичук

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    А, не е за пръв път, но идеята е вечна, например - при социализма нямаше глад, хората спортуваха и имаха културни интереси. - Сега нямат ли? Ти спортуваш ли? Ако не, кой ти пречи?

    Сега - има убийства - Трактора, Нотариуса, това е ежедневие, поразителното е - че се приема за нещо нормално, докато не дойде до теб. И тогава имаше убийства, но имаше цензура и не се разбираше.

    Дано да не е така, мен ми беше приятно - че видях националният отбор по футбол в Германия - играха много добре, все пак - имаме класни футболисти. Където е текло, пак ще тече.

    Кога е имало отвличания при социализма. Да ти отвлекат детето - за пари - на вторият ден - милицията ги хващаше. Имаше инциденти, но единственото масово убийство - в "Студентски град" е на психопат. В САЩ е ежедневие. Имаше и бомбени атентати, и отвличания на самолети и истории със заложници и въоръжени обири, и смъртни случаи от наркотици и серийни убийци и бунтове и много други неща. Отново, заради цензурата много неща не се разбираха..

    Бедността - в момента сме крайно бедни - това са "залъгалки" статистиката, само при откриването на Олимпиадата - се видя - тротоарите на Париж, няма една разместена плочка, къде сме ние.

    Грешката на БСП е - че са разглезени, а трябва да се държат близо до проблемите.
  • 27 3.14К

    1 1 Отговор
    Бакалов по-добре да се занимава със своите жълто-паветните шарлатани и като бенецефиент на европейско финансирае да коментира политически лидери с истинските им имена, а не с език от мутренските времена!
  • 28 Да-бе-да

    0 0 Отговор
    Хубавото на тази шумотевица е.............. да ви кажем, че знаем и кътните ви зъби/ желанието за власт/. Вождовете може и да се Убедините, но балъци да ви подкрепят - НЯМА, както и при пЕпЕЙците. А колкото до войната ви с Резидента, ми тя вече е приключила.
  • 29 ФАЙТОН ЛИ Е К АРУЦА ЛИ Е

    0 0 Отговор
    АМА Е БЪЛГАРСКА И ТО С ИСТОРИЯ НЕ Е КАТО ПП ДП И ГРОБ ДЕТ БЕЗ ИЗМАМА И ФАЛШИФИКАЦИЯ ТИП КОСТИНБРОД НЕ ФАЙТОН АМИ ДЕТСКО САМОСВАЛЧЕ ИЗБИРАТЕЛИ НИ МОАТ СЪБРА...
  • 30 РАДЕВ АКУ БЕ ЧЕСТЕН ЧОВЕК

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "РУМЕН Е НЕОЛИБЕРАЛ - ДЕСЕН Е":

    ЩЕШЕ ДА ПОМИЛВА ИВАНЧЕВА СТО ПЪТИ ДО СЯ.
  • 31 БАБА ФРОСА

    0 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ ДА ЗНАЯТ МЛАДИТЕ
  • 32 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ТОЗИ НЕ Е ЛИ ПОКОЛЕНИЕ НА "РЕПРЕСИРАНИТЕ " ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ -?????????
  • 33 ПЕТКО ЦЕКАТА

    0 0 Отговор
    БАКАЛОВ ЩО МЕ НЕ ФАНЕШ ЗА ХУУЯ БЕ ТАПИР!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол