17 Септември, 2021 15:55 1 678 55

Манолова: Подслушването на 130 граждани е грандиозно посегателство върху правата им

  • мая манолова-
  • подслушване

Още днес може да поискаме от спецпрокуратурата официална информация били ли са подслушвани тези лица или не, посочи Манолова

Манолова: Подслушването на 130 граждани е грандиозно посегателство върху правата им - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Опасявам се за моето име, но и на хората в „Изправи се БГ!“, както и за останалите 130 граждани, които са били подслушвани абсолютно незаконно. Самото класифициране на информацията също незаконно. Специализираната прокуратура е поискала разрешение от специализирания съд, който е дал разрешение за това е подслушване. Това заяви Мая Манолова на брифинг относно казуса със 130-те подслушвани лица около миналогодишните протести.

Тя окачестви това като грандиозно посегателство върху гражданските им права. „На мен не ми е известно да има друга европейска държава, която уж по законен начин да подслушва само заради поискана оставка на правителството. Това е техният грях, поискаха оставка на Борисов“, посочи тя.

Върху 130 души са прилагани СРС, е установила комисията за разследване на насилие и подслушване на протестиращи

"Още днес може да поискаме от спецпрокуратурата официална информация били ли са подслушвани тези лица или не", посочи Манолова. Тя поиска държавните органи, които са участвали в това, да получат санкции, както "това безобразие да бъде прекратено".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 45 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой нема мозък ше бъде послушван

    15 9 Отговор
    Мене що не ма слуша никой😂😂😂😂ми щот не ползвам телефона😂😂😂нося го само за украса...има начини и методи с който не можеш да бъдеш слушан дори милицията да иска

    Коментиран от #9, #12, #21

  • 2 Българка

    29 8 Отговор
    Ха сега де, колко са подслушваните. Преди време бяха хиляди, сега 130, от тях тартори и членове на Левски запад 129 и тя та 130.Смеееех!
  • 3 Миризлив пор

    25 8 Отговор
    Нека се обявят причините за подслушването! Ако са в рамките на закона няма какво Мая да има претенции.
  • 4 гадно

    28 7 Отговор
    Да не се напиня залудо в следващия парламент няма да я има.
  • 5 112233

    10 6 Отговор
    Подслушваните дали някога ще бъдат уведомени за нарушаването на правата им?

    Коментиран от #13

  • 6 КО РЕЧИ КО

    8 6 Отговор
    ЯЗЕ СЛУШАМ САМО СЕХ ТЕЛЕФОНИ И СИ ИГРАЯ С ТРУБКОЙ
  • 7 Нека

    30 7 Отговор
    Нека да обявят имената,та и ние да разберем кои са говорили с подслушваните олигарси.Ама то,Мая Манолова даже и е снимана в офиса на Божков.

    Коментиран от #30

  • 8 миризлив пръч

    27 6 Отговор
    Мая,нееднократно бе казано че не са били подслушвани политици,а олигарси и мафиоти.А прихванати случайно в тези подслушвания са политици и журналисти,които са говорили с престъпниците.Така че за къв им е било на тия,/а може би и ти с Васко Черепов....../да говорят с въпросните хора???Много ще ми е интересно да ни разкажеш!!!
  • 9 верно ли

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кой нема мозък ше бъде послушван":

    Само така си мислиш. Има начини да бъдеш слушан и без да ползваш телефон.

    Коментиран от #31

  • 10 Българка

    6 17 Отговор
    За спец.каскетурата да искаш оставка на правителство на мафията е престъпление! Няма такава държава, нама такъв Главен каскет, няма такова беззаконие!
    Всички замесени в незаконното подслушване, начело с КОЙто е разпоредил и организирал това масово нарушаване на граждански права , на съд

    Коментиран от #19, #38

  • 11 мангъродер

    14 4 Отговор
    Какво са 130 души за агенция, която с това се занимава и обслужва сума ти служби. Как се водят разследвания като това с докторите, които пишат фалшиви ТЕЛК решения за пари. Слушат се докторите, слушат се пациенти и ето ти поне 10 човека. Нали трябва да ги осъдят и то с доказателства. Протестърите са толкова на долу, че не си заслужава да се хабят ресурси. Виж ако замирише на преврат или нещо подобно - естественно е да се вземат мерки. Няма такива, които са застраховани, с изключение на Президента и още длъжностни лица в един списък, независимо кой ги заема. Колкото до Майчето - много на сериозно се взе, а е много в ниското.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 зъл пес

    14 3 Отговор

    До коментар #5 от "112233":

    Никой няма да претендира защото всички които се оплачат че са подслушвани,трябва да обяснят по какви поводи са говорили с олигарси,мафиоти и престъпници.И тая трябва да обясни чии го е крепила в офиса на черепа.
  • 14 роко сифреди

    4 4 Отговор
    искам да пристискам МаяМа !
  • 15 Анонимен

    3 3 Отговор
    Телефоните се подслушваха от тях. Дори и така на болните им обираха последните пари. Любопитството е знак на ниска култура. По време всякаквоом юриста, било то сестра, брат, за лични семейни неща, не по телефона, в офиса показва жичките, и на улицата. Излагате се всички които подслулвате. Вина нямат полицаите или 112,запивядат им и изпълняват. Лъжа ли е, но никога истината няма да я узнаете. Картончетата са у тях, у доган. А бяха в Цветанов и компания, а преди в бкп.
  • 16 Киро Жарта

    3 4 Отговор
    Че ву изпапкам поничката 😄
  • 17 гост

    22 3 Отговор
    стига се прави на интересна нали ви слушахме глупостите в парламента по голям цирк от30 години не е имало какво да ти слушат-простотиите
  • 18 Сандо

    14 4 Отговор
    Майчето се бори по всички фронтове за следващия парламент.Неуморима и неудържима е!
  • 19 Милиционер

    10 3 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Хайде момиченце, ако си такова а не ЛГБТ, дефинирай ми "незаконно подслушване" и "който е разпоредил" преди да си намокриш мебелите със слюнка от злоба.

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 цървулан

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кой нема мозък ше бъде послушван":

    Да бе,и аз се питам що няма в тия подслушвания шивачки,ковачи,шофьори, тем подобни,а?
  • 22 Българин

    1 6 Отговор
    От хилядите подслушвани от щатско-турската каскетура депутатите са оставили само стотина имена на шефовете на новите партии и приближените им. Този Списък е на Дунавмост.
  • 23 Анонимен

    1 5 Отговор
    Сега ги няма в телефоните подслушващите, но след дъжд качулка, като ти вземат здравето. А те знаят как. Отзад по телефоните нареждат и т н и следва изпълнение и удари по жертвите. Диктатурите трудно биха се променили.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Българка

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Милиционер":

    Хаааахаха, доста над момиченце съм, на 68 съм и си прав за пола.

    Коментиран от #32

  • 26 Анонимен

    0 3 Отговор
    Може да сме прости, всякакви за вас, но телефоните бяха подслулвани, незнайно от кого. Глупави хора сте. Способни да развалите семейства. Колко умни лекари умряха с вашите подслулвания. Жената психиатър повярвала на алоизмамници и дала 3 хиляди, получила удар от срам и почина не стара, а дъщеря й учила в САЩ и повярвала. Съдби, хорски убихте с вашите подслулвания. По вренвто на цветанов най-много..
  • 27 провинциалист

    4 1 Отговор
    Грандиозно посегателство върху правата? Айде бе! А източването на базата данни на НАП какво беше?
  • 28 Анонимен

    0 2 Отговор
    Техниката е напреднала. Имат пари и плащат на частни лица. Никой не желае, но го правят. Влизат ти в спалнята и
  • 29 98765

    6 1 Отговор
    Дeceтилeтия cтрaнaтa зeгуби в рaзвитиeтo cи oт Чeрвeнoтиквeнoвцитe. Ceгa ce oфoрмя нoвa нaпacт-Зeлeнoтиквeнoвци, Зeлeнoчoрaпкoвци-мутaции нa кaфявaтa чумa; кaкви ли зaгуби и нoви cтрaдaния нa клeтaтa ни cтрaнa ca пoдгoтвят aкo нe ги изринeм нaврeмe. Хoрa, cъбудeтe ce! Фaшизмът имa мутaции зa дa нe бъдe рaзпoзнaт, бдeтe!
  • 30 ммм

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Нека":

    Имената са : Мая Манолова и ген. Димитър Шивиков.
    100% достоверна информация. Като не ви харесва, не е повод да си измисляте глупости.
  • 31 Да да сигур има

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "верно ли":

    Учил съм техника и знам какво може и какво не може
  • 32 Българка

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Вече си смешна. Въпросът бе към мен и аз определено не съмна 68.
    Гледай си старините и спри да ми крадеш ника. Ако освен крадла си и лъжкиня

    Коментиран от #36

  • 33 Гоце

    5 3 Отговор
    Абе, Мая, тези който са подслушвали ако са чули това, което всички го чухме в парламента, то е падало голем смех! Това болонки, това сватби и булки, това преждевременни еякулации … мале, мале!
  • 34 Борис Енчев

    4 2 Отговор
    Първoтo кoeтo трябвa дa ce нaпрaви e тoтaлнo рeципрoчнo изчeгъртвaнe нa вcички тoкcични прoтecтъри . Cъд зa милициoнeрa , измaмницитe ,културиcтa и вcичкaтa ocтaнaлa утaйкa . Увoлнeниe нa вcички нeзaкoннo нaзнaчeни oт Хaрвaрдcкитe мoшeници и възcтaнoвявaнe нa дeмoкрaциятa чрeз изгoнвaнe нa зeлeнитe чoрaпи oт влacттa,
  • 35 гост

    3 3 Отговор
    Това подслушване е някаква безмозъчна тема за политиците. Алооо, днес всичко се записва, съхранява и препредава през множество компютри, сателити, смартфони и на всяко ниво се записва, обработва, кодира и препредава.
    Галевица е открила топлата вода. Ако няма како да криеш, защо толкова се плашиш от подслушване. Особено за народен представител. Ами нека народа види какъв си всъщност, а не като си зализан пред камерите.
  • 36 Българка

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    С деменция си. Ника е мой!
  • 37 Въх верно

    2 3 Отговор
    Ли агнешка майко. Май вече никой не се хваща на лакърдиите ти. Следващия парламент ще го гледаш по телевизията.Заедно с хаджи Гейчо и арменския толуп.
  • 38 То ако

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Ставало само с ядене,може.Ама трябва и акъл.Май не си вземаш редовно климениума. Но ,тогава ръсиш само простотии.
  • 39 ЧОРБАДЖИЯ изедник

    5 4 Отговор
    Подслушвали са Божков и са попаднали на теб.
  • 40 Ами нищо ненормално няма в това

    6 4 Отговор
    да се подслушват лицата, които тероризираха с "протести" София месеци наред. Но едва ли е правено в такива размери, за каквито говори Мая Манолова. А тези, които призовават за антиковид мерки, разпространяват фалшива информация, горят маски и призовават към бунтове срещу ваксинации и мерки се озовават със заличени профили във фейсбук, инстаграм и т. н. И това се случва не в България, а в Германия за сведение на Манолова. В другите държави не си поплюват въобще. Стига сте го играли жертви,Манолова.Няма да предизвикате съчувствие, а само смях. Пак предизборни трикове.
  • 41 Onq bez konq

    15 1 Отговор
    Какво да направите, ако телефонът ви е подслушван?
    Ако телефонът ви с Android е бил подслушван, най-простото нещо, което можете да направите, е да извършите фабрично нулиране. Преди да направите това, уверете се, че сте архивирате вашите важни файлове, тъй-като ще почистите телефона си до първоначалното му състояние. Ако искате да проверите, има код,който можете да наберете
    21
    Обаждате се на този номер и ще изскочи прозорец с всички отговори. Въпреки това, ако телефонът ви е подслушван незаконно, този номер няма да помогне.
  • 42 Onq bez konq

    16 0 Отговор
    уточнение- кодът не се изписа: звезда стринг 21 стринг
  • 43 Onq bez konq

    17 1 Отговор
    21 Какво става, ГРОБАРИ? И Вие ли си проверявате телефоните?
  • 44 Бойко

    6 9 Отговор
    Що като и видя муцката на Майчето все за калорични свирки се сещам?
  • 45 кречетало

    0 7 Отговор
    Убаво , рекнала си го и кво следва от това , само приказки . Нищо не направихте , лично ти си въртя някакъв според теб PR , с който всъщност омръзна на хората и доказа непригодността си за каквото и да било.Имам усещането , че обърса на Буци нaakaното дyпe .
  • 46 Onq bez konq

    14 1 Отговор
    Хиляди превити и един ПО-ЗДРАВ от мен! Разхождам се на брега на Seine, ровичкам се в телефона и Ви гледам сеира... За нищо не ставате! Заслужавате си ДИКТАТОРА БОЙКО! Проследете ме, ако можете!
  • 47 ЧАО

    4 9 Отговор
    МАЯ КОЛКОТО И ДА ПОВТАРЯШ ЕДНИ И СЪЩИ КОМПРОМАТИ ХАРВАРДЦИТЕ ВИ ПРАЩАТ В КАНАЛА А ТАМ ЩЕ ВИ ПОДСЛУШВАТ ПЛЪХОВЕТЕ
  • 48 П К П

    2 10 Отговор
    МАЯ КВИ ГРАЖДАНИ Е МАЯ САМО ДИВИ СЕЛЯНДУРИ КАТО ТЕБЕ ГРАЖДАНИТЕ КАТО ГОВОРЯТ ЗА НЕЩО ВАЖНО ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ ДРУГИЯ В ОЧИТЕ
  • 49 1234

    2 4 Отговор
    Подслушване са криминални олигарси законно, маямата да каже как е попаднала в тези разговори с тях, вместо да врещи
  • 50 Елементарни

    4 5 Отговор
    Тия пак отклоняват вниманието от политическата им некадърност която лъсна в последните месеци. Дай да обвиним Борисов пак за всичко пък простия народ пак да се обърка и да гласува за тях.
  • 51 500К.

    5 5 Отговор
    ТЕЗИ ГРАЖДАНИ ДА НЕ СА ПЛАТЕНИТЕ С ПАРИТЕ ОТ ДУБАЙ, УЛТРАСИ И БАНДИТИ СЛУГИ НА МУТРАТА ОКРИВАЩА СЕ ОТ ЗАКОНА СЪЩАТА МУТРА Е И МАЯ МАНОЛОВА.
  • 52 МАЯ ГАЛЕВА БОЖКОВА

    4 5 Отговор
    МАЯ МУТРАТА ВЪН ОТ НС. БОКЛУК.
  • 53 Чичко паричко

    4 5 Отговор
    Ако са подслушвали телефона на Мая, да пуснат голите и снимки. Искам да видя как са мята :)
  • 54 Българка

    0 0 Отговор
    Какво да сторя,като ми говорят различни гласове в главата.Един път слушам единия ,после другия и те така.
  • 55 Ако подслушваните

    0 0 Отговор
    Са същите ме ке ре та ,като теб само мога да приветствам службите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове