Last news in Fakti

17 Септември, 2021 15:06 1 681 36

Борислав Сандов: Проектът на Василев и Петков трябва да ползва регистрирани партии

  • борислав сандов-
  • проект-
  • василев-
  • петков-
  • регистрирани-
  • партии

"Успяхме да стигнем до информация, че правителствата на ГЕРБ са нанесли много сериозни щети на държавата ни", допълни депутатът от 46-ото Народно събрание

Борислав Сандов: Проектът на Василев и Петков трябва да ползва регистрирани партии - 1
Снимка: БГНЕС

„Ние от доста седмици насам, откакто се обсъжда този проект, сме заявили, че за нас вратата е отворена", каза в "Хоризонт за вас" Борислав Сандов, народен представител в 46-ото Народно събрание, избран от листата на “Демократична България”. Той коментира новия политически проект на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков. По думите му един политически проект трябва да стъпи на основата на политическа партия.
„В техния случай това е ясно, че няма време, в което да се случи и трябва да стъпят на съществуващи вече регистрирани политически партии - една или две. Това ще е първото предизвикателство пред тях. Те трябва да изградят широк екип във всички области на страната Тогава можем да коментираме този проект. Те трябва да съставят програма“, допълни пред БНР Сандов.
По думите му ГЕРБ ще останат в изолация заради изнесените данни от служебното правителство и временната комисия за ревизия на властта на ГЕРБ в парламента.

"Успяхме да стигнем до информация, че правителствата на ГЕРБ са нанесли много сериозни щети на държавата ни", допълни Сандов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Друга тема

    2 3 Отговор
    В България трябва да се създаде институция , която да помага на нас - българите и да живеем добре, ама не сами да се оправя, а с нечия помощ, а именно със специалното участие на институция, която да помага и пази нас - българите !
    Зaдкулиcиeтo нa Бългaрcкaтa пoлитикa трябвa дa ce прoмeни caмo ceбe cи или нaй-дoбрe дa бъди cмeнeнo !
    Турция, Cудитcкa Aрaбия, CAЩ, РOМCКOТO и Гeрмaния нaдничaт нaд нac - бългaритe, a тoвa нe e дoбрe зa нac - бългaритe !

    Коментиран от #6

  • 2 Друга тема

    2 3 Отговор
    В България трябва да се създаде институция , която да помага на нас - българите и да живеем добре, ама не сами да се оправяме, а с нечия помощ, а именно със специалното участие на институция, която да помага и пази нас - българите !
    Зaдкулиcиeтo нa Бългaрcкaтa пoлитикa трябвa дa ce прoмeни caмo ceбe cи или нaй-дoбрe дa бъди cмeнeнo !
    Турция, Cудитcкa Aрaбия, CAЩ, РOМCКOТO и Гeрмaния нaдничaт нaд нac - бългaритe, a тoвa нe e дoбрe зa нac - бългaритe !
  • 3 Българка

    13 5 Отговор
    Когато има нанесени огромни щети на държавата от мафиотското бойково управление, е редно да има реципрочно огромно много повдигнати обвинения от прокуратурата. Но за сега е оглушително мълчание, замитане на престъпления и съучастие на каскетите

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Бате Бойко

    3 3 Отговор
    Могат да дойдат в ГЕРБ.
  • 5 Мъка

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Докато не изхвърчи Каскетът,нищо няма да стане!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 !!!?

    10 5 Отговор
    Киро и Асен сега са като Хитър Петър и Настрадин ходжа - обикалят офшорки регистрирани като партии и вадят торбата с лъжите ! Екогласност първи им биха дуспата, като разбраха колко нагли и самонадеяни са тези харвардски практиканти с недоказано гражданство, но има бая шарани които си хванаха на въдицата на Киро у Язовиро - всички рибки плуват, само пържените не !!!?
  • 8 Касандър

    9 3 Отговор
    Проектът на Петков и Василев ще изтече в нищото както проекта на Първанов, Цветанов, Царя и още други вече забравени "спасители" на нацията.

    Коментиран от #32

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ние

    4 1 Отговор
    знаем, че проектът на двамата млади мъже трябва да стъпи на основата на политическа партия /само Последният софиянец не го е разбрал и си мисли, че ще е нова партия/, но няма да дойдат при вас, колкото и широко да отваряте врати. Иначе да, ГЕРБ трябва да останат в карантина години наред.
  • 11 Ти не си

    4 6 Отговор

    До коментар #9 от "миризлив пръч":

    с всичкия си като сравняваш СлаФчо с Кирил Петков и Асен Василев! СлаФчо хал-хабер няма от политика, а тези мъже /уверявам те/ много разбират от ПОЛИТИКИ!

    Коментиран от #16

  • 12 ????

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "миризлив пръч":

    "Ние българите."? А ти от козарника що се бъркаш в българските работи? Паси си тревата, преживяй и блей!
  • 13 ТаУмВзе

    1 1 Отговор
    Съответно, уж новите соросоидчета, ще изпуснат долната мутра! И натам доган ефенди си знае картите. Гласувай де! Бухахахаха Просто необявен Разпад, който е Явен.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Българка

    3 3 Отговор
    Да,аа всяко изказване задължително трябва да завърши с някаво обвинение към ГЕРБ. Плоски и предвидими сте. Като сте толкова кадърни, защо не преглътнахте егото си и не направихте правителство със Славчо, аа забравих, той пък ви отряза.
  • 16 Българка

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ти не си":

    Тези мъже, както казваш, не са точно мъже или поне не приличат на мъже, особено Кокорчо. От политика, нямам представа дали разбират, но лъжат и крадат, и двамата. Съдружника на Кокорчо защо води дела срещу него.
  • 17 Към момента

    1 0 Отговор
    мога уверено да заявя, че анализът на политическата ситуация у нас, който се осъществява от официалните медии, е лъжовен и отразява точно обратното на процесите и представя опасностите като хубави възможности, а добрите възможности като опасни.

    Това не е нищо ново.

    Анализът обаче на известните анализатори, политолози и авторитетите от всякакви професии, коментиращи политическия ход, отново ме изненадва с факта, че тича след събитията.

    А някои даже тичат след друг влак.

    Изморително е това, да виждаш ясно нещата, и да не можеш да намериш подкрепа от други виждащи, разбира се с малки изключения и то единствено във фейсбук.

    Никъде другаде не откривам ясно виждащи.

    Какво гледат, не знам!

    Коментиран от #18

  • 18 Опасенията

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Към момента":

    и интуитивните знаци и сигнали, че около Радев се оформи нов клон на Дълбоката Държава, който получи картбланш за действие, зелена светлина, се доказаха вчера.

    Когато беше съставено ново служебно правителство, когато се разкриха картите на новите политически мошеници светата двойка от Харвард, че ще участват в изборите като политически проект и особено чрез речта на Румен Радев.

    Той винаги говори общи приказки. Но вчера отчитам високи нива наглост, която се дължи на здравото рамо зад гърба му от страна на американската ДД и нейният официален представител у нас Мустафа.

    Коментиран от #19

  • 19 Запознат

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Опасенията":

    В речта си Румен Радев откровено излъга българския народ за същинските настоящи проблеми, свързани до един с конкретни действия на терена на политиката на неговото ниво обкръжение и заблуди българския народ, че БОЙКО И ГЕРБ продължават да са опасността в България.

    Между другото продължавам да критикувам всички авторитети, които налагат тази мантра, че борим ГЕРБ.

    Не, хора, никой не бори ГЕРБ, разберете го най-сетне!
  • 20 Анализатор

    2 1 Отговор
    Как разбираме, че Радев лъже и замъглява:

    Никакви последствия няма за хората на ГЕРБ. Просто ги размениха с други хора на ГЕРБ и на Иван Костов.

    Мафията не е пипната! Просто се промениха вътрешните и настройки, с цел да не дразнят народа и/или да пренасочат потоците от едни ръце в ръцете на новото крило кръга на Радев.

    В политическия и икономическия живот бяха допуснати изключително некомпетентни, скандално неподходящи нови хора и калинки, които да обслужват новия кръг.

    Умишлено кръгът Радев пречи на образуването на някаква дори здравомислеща политическа субстанция.

    Точно обратното, кръгът Радев обслужи и то по най-комфортен начин всички планове на ДД за България.
  • 21 Гешева

    1 0 Отговор
    За двамата светци изобщо няма да си правя труда да говоря! За мен всеки, който ги харесва и поддържа, е най-малко равен и отгоре на всеки гербаджия, поддържащ Бойко през годините.

    Слагам най-малко знак за равенство, като изтъквам, че тези двата са многократно по-опасни от Бойко Борисов! Който както ще да разбира тези ми думи, това е истината, която, ако не бъде разбрана, ще ни заведе в нова фаза на проверка чрез преживяване, точно както преди 12 години никой не вярваше, че Бойко е опасен и управлението му е заплаха за България.

    Днес всеки втори го знае, защото го видяхме на живо чрез живота си.

    Повярвайте ми, с новите светци нещата са поне три пъти по-страшни и ако искате да го проверите, се пригответе за поне три пъти по-страшна диктатура на глобалната мафия у нас от Бойковата.

    Коментиран от #22

  • 22 Убедена съм,

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Гешева":

    че изборите на 14 ноември ще бъдат едни от най-важните в 30-годишния преход.

    Много енергия се концентрира там, основно тъмна и страшна, но това не означава, че всичко е свършило.

    В период на внезапни неочаквани промени на планираното сме и все пак обръщам внимание на огнено червена заплаха тегнеща над България за загуба на свобода и тежка икономическа криза, изцяло предизвикани от световния задкулисен елит, при това нарочно, изкуствени събития, целящи да създават изкуствени хора и реалности.

    Нещата са толкова прозрачни, че повече не би могло! Никой няма да ни е крив, ако дойде бедствие на главите ни.

    Коментиран от #23

  • 23 БГ гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Убедена съм,":

    На 14-и избираме между Мрака и Светлината!!!

    Търсете Слънчевите Хора!!!

    Призивът не е към мизантропите, политикантите, марионетките, дребните еснафи и останалите мазни отпадъци на Обществото чиито Идеали са между Устата и З?дника!!!

    Завършените Консуматори са готови да ги дупчат с експерименталки да изгубят личноста и свободата си но…да са Свободни да консумират!!!

    Те така или иначе винаги са били безлични и зависими!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Търсете

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "БГ гражданин":

    с ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ и МЪДРОСТ / СОФИЯ/.
  • 25 Въпрос

    1 0 Отговор
    Към коя партия да се ориентира избирателят?

    Отговор:

    Няма такъв субект. Политическата партийна система е замислена така: Ако някой политически субект е малък, значи е невидим за воутърите, значи няма проблем. Ако набере сила и отстоява народни интереси … бива купен или … смазан.

    Настоящите политпомияри говорят верни факти …. докато се продадат добре.

    После … 4 години…ох котьо… на власт.

    Изборите са на 4г., за да е по-евтино на тъпите овце, които го вярват.

    Коментиран от #26

  • 26 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Въпрос":

    Тия цялата държава искат да я обърнат на стартъп.

    Нови, прогресивни идеи и програми под патронажа на облещената вещица мустафа - това е НОНСЕНС!

    Да се надяваме, че народът, въпреки медийната пропаганда, ще има достатъчно силен имунитет срещу чуждите паразитни тела.
  • 27 Нали

    1 0 Отговор
    виждате какво става?

    Имаме ли евродепутати или са заседнали на тлъстите синекурни длъжности!?

    Идват тук някакви рейдъри по нареждане свише и набързо овладяват държавата,паричните потоци, бюджет, фондове и всичко, което се сетите.

    Толкова ли е уязвима държавата, толкова разграден двор, че всеки по-намахан мръсник да я овладее за отрицателно време и да я досъсипе.
  • 28 Американските

    1 1 Отговор
    мошеници и крадци : Кирето Пеперудата и АсАнчо Фиска ограбиха милиони от държавната хазна докато бяха министри, покровителствани от Менте пРезидента кРадеФФФ !


    Сега въпросът на томболата е – кой е крал повече от държавата – Банкянската Тиква или двамата далавераджии ?

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "98765":

    Всички крадци произлизат от същия „наивен“ народ.

    Коментиран от #35

  • 32 111

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Касандър":

    Със сигурност ще влязат в парламента. После от тях зависи.
  • 33 Тапата

    1 0 Отговор
    Един познат казваше: "Както си ходя и мисля, ходя и мисля, а когато се обърнах видях, че само съм си ходил" Не знам дали не искаше да каже, че други мислят вместо нас.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Иван":

    Е, наивни колко да са наивни то мазолизъмът пак е заучено поведение, бий ма обичам та
  • 36 Борис

    1 0 Отговор
    Облизват се от ДБ да вземат гласовете на Василев и Петков, защото техният електорат силно намаля и е разочарован!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове