Last news in Fakti

19 Септември, 2021 20:45 4 802 73

Съпругата на загиналия пилот: Не приемам експертизата за инцидента край Шабла

  • валентин терзиев-
  • шабла-
  • пилот-
  • димитрина попова

По думите й има много предварителни действия от страна на ръководни органи, които е трябвало да бъдат допускани

Съпругата на загиналия пилот: Не приемам експертизата за инцидента край Шабла - 1
Снимка: БГНЕС

Тя е съпругата на загиналия над Шабла летец майор Валентин Терзиев. От ден първи се бори да бъде чута – не само за инцидента, а за тенденцията, която показва тази катастрофа. В известен смисъл тя е гласът на тези под пагон, които нямат право да протестират – българските пилоти.

„Не приемам експертизата за инцидента със съпруга ми. Няма никаква загуба на пространствена ориентация от страна на пилота”. Това заяви в студиото на „На фокус с Лора Крумова” Димитрина Попова, съпругата на загиналия край Шабла пилот – майор Валентин Терзиев.

По думите ѝ има много предварителни действия от страна на ръководни органи, които е трябвало да бъдат допускани до самото изпълнение на задачата. „Не мисля, че вината трябва да се стоварва само върху този, който е ръководил полета. Но в изпълнението на самата задача – основната отговорност е негова. Знам кой е този човек, както и останалите замесени”, подчерта тя.

Димитрина Попова заяви, че никой от тези хора не се е обърнал към нея. „В това съм най-обидена. Като човек, лично аз бих отишла и бих се извинила поне”, категорична е тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    23 52 Отговор
    Кой та пита,кво преемаш!?🚀💨

    Коментиран от #2

  • 2 Нема

    30 12 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    да се с Капеш,резан
  • 3 Свой

    51 33 Отговор
    Много са ми интересни лаици, особено жени, които разбират от всичко и най вече от нещо, което въобще не разбират.

    Коментиран от #10, #48, #67

  • 4 Гост

    24 23 Отговор
    ... Госпожо.... Офицер... Летец от БА...... Светла му памет...!!!... Искате дазнаете кои го е бутнаи тои падал, в морето.... Гжо Не увъртааите, кажете какво търсите
  • 5 Свой

    50 5 Отговор
    Чест и почитания към загиналия пилот, но това е мъжка и опасна професия.

    Коментиран от #11

  • 6 НИЯ

    33 13 Отговор
    ЖЕНАТА МОЖЕ БИ ИМА ПРАВО. МОЖЕ БИ ЗНАЕ НЕЩО ВЪТРЕ ОТ КУХНЯТА. ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ ЖИВИТЕ, ТО Е ЯСНО, ТАКА, ЧЕ ИЗЛИШНО СЕ БУНТУВА. ПРАВДАТА НЯМА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА ТО Е ЯСНО.

    Коментиран от #8, #9

  • 7 ХА ХА ХА

    21 37 Отговор
    ФАТМОКА - АЙЛЯКЧИЯ МЪЛЧИ КАТО ПУКЪЛ , ЗАЩО ЛИ ??? АКО ТОВА БЕШЕ СТАНАЛО ПРИ ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО ....ПАК ЩЕШЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ И ДА ВДИГА ЮМРУЧЕ !!!! А СЕГА ДА ОПИТА ....ДАЛИ МУ СТИСКА , КАТО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЮНАК ??????

    Коментиран от #14, #69

  • 8 Яни

    32 1 Отговор

    До коментар #6 от "НИЯ":

    Не си права !!! Тоя грях който причиниха на това семейство , няма изкупление !! Има само един съдник , който на никого не прощава ....виновните ще си получат възмездието !
  • 9 Черна кутия

    26 15 Отговор

    До коментар #6 от "НИЯ":

    Правдата е казана много ясно и в същото време да се пази достоинството на пилота. Да и дадат записа на черната кутия да миряса. Какво иска да разбере, пилота има прибори в самолета, сигурно някой му е наредил удари се в морето. Смешна работа, забравихте ли хеликоптера който се разби, жените на пилотите да са ревали така?

    Коментиран от #13, #15

  • 10 Алфа Вълкът

    28 11 Отговор

    До коментар #3 от "Свой":

    Да не мислиш, че неговите колеги и приятели, не са ѝ казали истината? Да не защитаваш ония палячо Панайотов? И убийството на Манчев ще го мотат като черната кутия и накрая ще кажат, не се е самоубил, не са го и убили! Куршумът е загубил пространствена ориентация и го улучил в главата отгоре надолу!

    Коментиран от #53

  • 11 Механик

    24 7 Отговор

    До коментар #5 от "Свой":

    За това, че е мъжка и опасна професия ти слагам плюс. Макар, че знам какво си искал да кажеш. А то е, че когато приемаш таква профсия,, трябва да си наясно ,че живота ти е на косъм.
    Ето тук АЗ не съм съгласен с теб.
    Давам пример:
    Боксьор. Знае, че рискува живота си в битки. Приел го е. Но да бъде УБИТ по време на тренировки и то в качеството си на СПАРИНГ-партньор на чужд боксьор, това е недопустимо.

    Коментиран от #16

  • 12 Запасняк

    17 14 Отговор
    Въобще не е трябвало да лети на възраст 48 години. В Германия летците на изтребителите летят до 41 години, след това отиват на друга длъжност или се пенсионират с пенсия около 2200 евра! Но у нас искат да получават доста добри летателни пари и други облаги и остават да летят!
  • 13 смерш

    18 9 Отговор

    До коментар #9 от "Черна кутия":

    Всичко възможно ще се използва с политическа цел срещу Радев!
    Безсъвестни хора злоупотребяват с паметта на двама Български офицери-в конкретния случай както и в случая с Чешнигирово!
    В крайна сметка има разследване,експертизи и органи ,които трябва да определят крайните заключения!

    Коментиран от #20

  • 14 Глупости

    18 11 Отговор

    До коментар #7 от "ХА ХА ХА":

    Що гивориш глупости. 2017 падна хеликоптер умря един пилот двама ранени. 2018 друг хеликоптер 2ма умряха това по Бойкиво време. Какво да каже президента като през цялото време се е борел за нови самолети. Той е лятял много повече от този майор и знае какво е да си войник. Явно някои хора не знаят.

    Коментиран от #18

  • 15 Алфа Вълкът

    16 4 Отговор

    До коментар #9 от "Черна кутия":

    А бе колко време мотаха случаяа? Днеска утре, днеска утре... Още тогава си казаха, че са се издънели с мишената и Терзиев да не се изложи се затри! Ама пак не е сигурно, да си чул някъде нещо военните да са виновни?

    Коментиран от #22

  • 16 Черна кутия

    11 10 Отговор

    До коментар #11 от "Механик":

    И кой го уби, сигурно някой му е промил мозъка, смешник. Има прибори в самолета, знае какво може и какво не. Задачата в изпълнена, започва заход. Това е положението, не е заходил правилно.

    Коментиран от #41

  • 17 свидетел

    10 14 Отговор
    стига плака, ма ! знаеш ли колко достойни мъже загиват при трудови злополуки !? а, твоят е трябвало отдавна да седи с чехлите пред телевизора !
  • 18 ОСТАВКА бе ФАТМАК !!!

    14 12 Отговор

    До коментар #14 от "Глупости":

    ЯХВАЙ ФЪРЧИЛОТО И ДОКАЖИ НА ТОЯ ТВОЙ ПОЧИТАТЕЛ , ЧЕ МОЖЕШ ДА ФЪРЧИШ !!! РАЗБИРА СЕ БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ ЗА ДОНДУКОВ !
  • 19 Пипи

    19 9 Отговор
    Аз смятам, че колегите на пилота които нямат право да коментират са казали на тази жена някой подробности, затова тя е толкова напориста. Приветствам я. Да продължава да се бори за истината.
  • 20 Черна кутия

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "смерш":

    За Чешнигирово не съм наясно. Тука обаче се спекулира. Пилота носи отговорност за самолета, живота си и на пътниците ако има такива. Той може да откаже да изпълни нареждане ако така прецени защото той има пълен набор от информация която диспечера няма!!! От данните се вижда че след извършване на задачата скороста му, височината и ъгъла на атака не е критичен. Съвсем спокоино докладва че излиза от атаката.
    Има десетки случаи на пилоти с хиляди летателни часа които изпадат в пространтвена дезоорентация повтарям хиляди летателни часа!!! Мозакът просто така е устроен, това е еволюция.
  • 21 Брабинеца

    11 11 Отговор
    Разбирам й мъката, ни вече прекалява, има прибори на самолета, пилота ги вижда, решава, какво да прави..... сгрешил е то фатално. Топка
  • 22 Черна кутия

    1 6 Отговор

    До коментар #15 от "Алфа Вълкът":

    Наясно ли си че България е член на НАТО??? Когато Китаец отиде в Пентагона тогава ще разбереш какво означава това!
  • 23 Пипи

    6 9 Отговор
    Аз смятам, че колегите на пилота които нямат право да коментират са казали на тази жена някой подробности, затова тя е толкова напориста. Приветствам я. Да продължава да се бори за истината.
  • 24 По конституция

    5 0 Отговор
    Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.
    Чл.. 9. (1) (Предишен текст на чл. 9 - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.
    (2) (Нова - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) Дейността на въоръжените сили се урежда със закон.

    Пилота е летял над акваторията на Република България и не е гарантирал териториалната цялост на държавата а е участвал в учения нямащи нищо общо с териториалната цялост на Република България
  • 25 За съжаление

    13 2 Отговор
    си е загуба на пространствена ориентация. Случва се, особено нощем над море. Защо обаче, като е видял че пада бързо целта не се е отказал!? Голяма работа, неизпълнена задача. Не сме в реална обстановка! Теглиш им майните и отхождаш...Ама пусто достойнство
  • 26 да приключваме

    7 2 Отговор
    Д Попова е права!!!когато един народ загуби човещината и ценностната си система,когато гледа само парите и материалното, дори и Бог няма интерес да му помогне!

    Коментиран от #50

  • 27 Реалист 2

    10 2 Отговор
    Има обективни причини причини поради които хората трябва да излизат в Пенсия !
    С годините човек вече не е същия !

    За съжаление, в България пенсионерите са голяма електорална маса. Никоя партия не смее да им каже :"Благодарим ви, но сте до тук! " 🤔 В момента нито младоте имат място да се развият, нито пенсионерите заемащи работни места се съгласяват да пуснат кокала. А такава държава е Безперспективна !

    Коментиран от #51

  • 28 пешо

    9 2 Отговор
    да ме прощава госпожата. може да бъде разбрана мъката ѝ, но е крайно малко вероятно да разбира каквото и да било от занаята на загиналия. предполагам, в такива случаи е по-коректно да не се играе по нервите на обществото с твърдения, които са недоказуеми. ако пък случайно знае нещо, редно е да го каже където трябва. да, съдебната ни система не е читава, но друга в момента няма.
  • 29 Шопо

    1 1 Отговор
    Дебелогъзият каприра , Докато дойдат бая народ ще измре
  • 30 НИЯ

    6 1 Отговор
    ПОКЛОН ПРЕД ЗАГИНАЛИЯ ПИЛОТ. ТОЙ ОСТАВА ГЕРОЙ В ТАЗИ ОПАСНА МЪЖКА ПРОФЕСИЯ
  • 31 Саабри

    2 2 Отговор
    Е не може всеки да е Топ Гън ,плюс това ,филма е с компютърно генерирани маневри ,а и самолетите са балкан разлика ,михихихи
  • 32 СМЕРШ

    9 6 Отговор
    Добре де, тази жена защо петни паметта на мъжа си? Да не е държала щурвала по време на мисията, та много знае дали е или не е така, както казват? Реалността е, че Терзиев е бил на 48 години, професията изисква върхова физическа, психическа и ментална форма, освен това е било около полунощ... Защо да е невъзможно да му е прилошало или да е изгубил въпросната пространствена ориентация? Може и инсулт да е получил и затова да се е разбил, иди доказвай. Както шофьори умират в движение, при къде-къде по-ниски скорости, защо един пилот да е застрахован и да не може да почине в кабината? Може и да е, може и да не е, вече е минало. А жена му май скоро ще заспи във ваната, ако ме разбирате какво искам да кажа, прекалено много пушилка вдига, само защото вярва в непогрешимостта на мъжа си... Няма как да е сигурна.
  • 33 Терзиева

    8 8 Отговор
    Не приема експертизата ,ама някой лев би приела горница ,затуй лае още
  • 34 Адвоката на Терзиева

    0 2 Отговор
    Ем ,кот можем да напрайм....
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Чудя се

    9 4 Отговор
    1. Не е човешка грешка
    2. Самолетът е бил в пълна изправност
    3. Остава третата възможност
    Тези които ни дават официалната информация Не си ли дават сметка какви изводи можем да си направим

    Коментиран от #38

  • 37 Колегите на Терзиева

    3 1 Отговор
    От нас двама - трима могат Ковpaта на Лигачов ,другите могат Падащо Л..о ,и има двама дет могат да завиват наляво надястно
  • 38 Море

    1 5 Отговор

    До коментар #36 от "Чудя се":

    То и Москвич осмак в пълна изправност му падна задния мост на кръгово

    Коментиран от #44

  • 39 При условие че сме член на НАТО

    3 0 Отговор
    И сме дали 2 млрд хартиени левро за хартиени Ф16фърчила трябва да се правят тренировки и учения на тренажори и когато пристигнат в България Ф16 готови Ф16 тогава да участваме в учвния
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тъпан

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Черна кутия":

    Отворко ти видя ли записите от черната кутия.

    Коментиран от #45

  • 42 Какво виждам

    8 4 Отговор
    и чета? Една любяща почернена съпруга, едни ( повечето) злонамерени коментари от " суперспециалисти", които "току– що са се завърнали от боен полет", едно изкривено политизиране на случая и едно гузно оправдание на отговорните. Осъзнайте се, хора! Утре няма да е пилот, а моряк, граничар, полицай. Утре може да е вашият син, брат или внук. Утре пак ще се правите на специалисти по военно дело. Утре...слънцето пак ще изгрее от изток,...но за някой от нас животът ще е съвсем различен само заради няколко секунди.

    Коментиран от #43, #47

  • 43 Човек

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Какво виждам":

    сте,вие!...горко ни от ходещите " мъртви "...добре ги,описа !!!
  • 44 Чудя се

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Море":

    Щом на москвича му е паднал задния мост значи да е бил изправен. В дадения случай имаме документация че самолетът е бил проверен от техническите лица и с подпис е пуснат да лети

    Коментиран от #46

  • 45 Черна кутия

    1 3 Отговор

    До коментар #41 от "Тъпан":

    Що ти видя ли ги? Аз не съм прокурор а ти?
  • 46 Аха

    1 5 Отговор

    До коментар #44 от "Чудя се":

    Ама горепосочения самолет е на анамдесет години ,няма бъкел нормална авионика и е летял само за пред бабичките от ШаВла и Мамая ,и сто про е имал нещо вързано с тел или нещо ,заковано пак с гвоздей
  • 47 Кво виждаш с тоз диоптър ве Цайс

    3 4 Отговор

    До коментар #42 от "Какво виждам":

    Да не съм го карал да фърка с тоя моргел
  • 48 Съпруга

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Свой":

    Много си...( да не те обиждам)! Бившият ми беше майстор строител, та покрай него знам толкова неща, че сега като влезе майстор у дома, му скривам шапката– въпрос на любознателност де! Настоящият( повече от 10год.) е лекар в спешното– пак от любознателност научих от как се прави по точния начин сърдечен масаж, до кога не трябва да се мести пострадал. Та ...умната съпруга научава– прибере се мъжа от работа, сготвено му, салатката, студената ракийка, и той седне, хапва пийва и приказва, споделя, разказва, а тя, тъй като е умна, знае да слуша и помни.

    Коментиран от #49, #59

  • 49 Терзията на майстора

    1 6 Отговор

    До коментар #48 от "Съпруга":

    Ще слушаш и ще помниш щот ще има камуфлаж ,михихи

    Коментиран от #52

  • 50 Кремена

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "да приключваме":

    Добре казано.
  • 51 Кремена

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Реалист 2":

    Просто трябва да има работа и възможности за всички.
  • 52 Съпруга

    6 4 Отговор

    До коментар #49 от "Терзията на майстора":

    Тя простотията ходи по хората( лично при теб в изобилие). Та и майсторът( не че беше лош човек, интелигентен, но беше решил, че може да изпие пиенето на света– е може само да го намали) затова го махнах. Споделих, че когато хората в семейството наистина общуват, неминуемо научават и професионални тайни, умения и т.н. Аз пък моичките съм ги научила на английски, немски и гръцки( говоримо), та също им е от полза. И... за това в голяма вероятност допускам, че Госпожа Димитрина Попова не говори празни приказки, а знае нещо/а, които не са за масово споделяне. Доволен???
  • 53 Филип Георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    СЕГА, ВКЛЮЧВАНЕТО НА АВТОМАТИЧНА НА ЛAЙНOMETA Е СПЕЦИАЛИТЕТ НА ГEPБЕPACTИTE. BИЕ НЯМАТЕ АРГУМЕНТИ, НЯМАТЕ И КАПАЦИТЕТ ЗА ЕЛЕМЕНТАРЕН АНАЛИЗ. И К’ВО ДРУГО ЕИ ОСТАВА ? ВИЕ СТЕ КОПИЕ НА БАЯ ВИ ГАНЯ ИЛИ ТОЙ НА ВАС. ЗА ТВА СЕ РАЗБИРАТЕ. ГЛЕДАХ Я ТАЯ ПРИМИTИBHA ЖEHИЦА. ДА, ТЕЖКО И Е. ЗАГИНАЛ Е СЪПРУГА И ЛИ ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА, НВМА Я ПИЛОТСКАТА ЗАПЛАТА. ТОВА Е ИСТОРИЯТА И ВСИЧКИ ГО ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ. РИВЕ ЗА ПАРИ. И КАЗВА ТОИ Е ЗАГИНАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ. СТИГА С ТИЯ ГЛУПОСТИ!!! ВОЕННИ, МИЛИЦИOHEPИ, КОНТИНГЕНТИ ЗАД ГРАНИЦА, ВСИЧКО Е ЗС ПАРИ. ДРУГОТО Е ЛЪЖА.

    Коментиран от #55, #56

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ей ,това дъртите копринкаджии

    0 7 Отговор

    До коментар #53 от "Филип Георгиев":

    Все ГЕРБ ви фocтата ....колкот по ни плюете ,по- силни ставаме ,да знаеш
  • 57 Филип Георгиев

    4 1 Отговор
    НИМА ?! АЙ ДАНО, АМА НАДАЛИ. ВИЕ, С ШИМПAHЗЕTO ОТ БАHKЯ ОТЕКОХTE ВЪВ ФEKAЛHАTA KAHAЛИЗАЦИЯ НА ИСТОРИЯТА.ОТИВАЙТЕ ДА ПАCETE ПATKИТЕ.

    Коментиран от #58

  • 58 Аха ,отекоха ви на вас палците

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "Филип Георгиев":

    Да ги стискате ,михихихи
  • 59 Свой

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Съпруга":

    Обаче верно, нищо не си разбрала. И не казвам, че си тъпа п......
  • 60 Търновец

    5 0 Отговор
    загиналия майор Терзиев e изпълнявал рутинна мисия – стрелба по въздушна мишена хвърлена от друг МИГ – обаче парашута на мишената дефектира и тя полита ускорително надолу – мисията става екстрeмна – трябвало e ръоводителят на учението моментално да го пpекрати – c 12 чаcа нaлйот за 6 месеца пилотът е нямал шанс. Горкия човек!!! Ръководителят на учението и хората подготвили неотворения парашут носят отговорност – Панайотов въобще не ги коментира???? През 2016 Служебнoто пpавителство съвсeм правилно избра GRIPEN пpeд F 16 и още 2018 ние можехме да имaме нови и модерни самолети поколение 4+ и модерни тренажори. В НС Цветанов блокира GRIPEN.
  • 61 От Балчик

    2 0 Отговор
    Аз също съм с резерви към това ,което се съобщава ,като официална версия ... На години съм и съм израснал под рева на реактивните двигатели на литещето в Балчик -летеше се ...ДЕНОНОЩНО . Не съм пилот, така и не станах, въпреки ,че мечтаех ... НО се съмнявам ,как така самолета на м-р Терзиев просто изчезва от наземните радари ,след като той е изрекъл последната си дума :" ГЛАВЕН..." а последната отметка и по наземните и тези от кутията е ,че самолета е бил на ....1350 метра от повърхността на морето ... Дори вертикално да е пикирал в загуба на ориентация ... ще му трябват ...поне 5 секунди ....КЪДЕ СЕ ГУБЯТ ???
  • 62 ТО И ШОФЬОРА В АЙТОС Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ

    5 0 Отговор
    АМА ТРИМА ЧОВЕКА ГИ НЯМА
  • 63 От Балчик

    1 0 Отговор
    А ако самолета е пикирал под много по-малък ъгъл спрямо водата ... ще му трябват много повече от тези 5 секунди след,като е ПРЕКЪСНАТА ВРЪЗКАТА на височина 1350 метра при скорост ...945 км/ч ...Къде се губи това време ,защо удара на самолета не е позиционрана а останките са пръснати на квадратни километри ... Що стана с тях ? Извлякоха ли ги ? Дори на Гагарин де се заби в земята под ъгъл 70 градуса със скорост над 700км/ч му намериха дори ...документите ....
  • 64 От Балчик

    3 0 Отговор
    По мое време и бай Тошово ... имахме първокласно летище в Балчик ... на 30 км в Добрич (тогава Толбухин) ...летеше се денонощно ... Вярно, имало е инциденти ... но са много малко в сравнение с извършения нальот . Последния стана с един ст-л-т Вълчев ,който се капиталпутира на метри от брега при заход към пистата ,поради отказ на системи в МИГа(21 или 23 ),но уви ...просто се удави , не могъл да се освободи от парашута и несработили с-ми за спасяване в море пред очите на едни рибари , който първо са пристигнали при него .Самолета го изкараха почти цял , забит в дъното от 20-на метра дълбочина ... 1995-7-ма година някъде беше....
  • 65 НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН БЕЗ ПАРТИЕН

    1 3 Отговор
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЪПРУГАТА И БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИЯ ПИЛОТ .ПРЕЗ 1975г когато бях воиник бяхме на стрелби на Шабла познавам много добре полигона винаги имаше някакви инциденти общо взето ПРОКЛЕТО МЯСТО ВИНОВНИЦИТЕ ЗА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ АРМИЯТА ЗАЕДНО С НЕЗАКОННИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА СЕ МАХАТ!!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 7676

    7 1 Отговор
    Нека журналистите престанат да наричат Димитрина Попова съпруга, защото тя не е съпруга на Валентин Терзиев, а от там всеки може да направи и сам изводите каква е причината за това й поведение. Светла му памет и Бог да бди над детето му! Зная, че всичките колеги на татко му ще помагат по всякакъв възможен начин. Искрени съболезнования на майката и брата!

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 7676

    4 1 Отговор

    До коментар #70 от "ИГНАТИЙ":

    Нека темата не се политизира.
  • 72 Търновец

    0 0 Отговор
    Смятан че трябва независима международна експертиза да оцени дали BBC е осигурила предварителна тренировка на пилота за изпълнение възникналата екстремна задача след като парашутът на мишената дефектира. Примерно Германците приеха от ГДР МИГ 29 и могат да оценят подготовката на Терзиев както и действията на pъководителят на учението и хората подготвили неотворения парашут. У нас има баджанаци, шурей бравчеди, свои хора. Също и техническотo ниво на сaмолета – независимо от Русkата МИГ фирма.
  • 73 И как точно

    6 0 Отговор
    Разбра Димитрина че всички други са виновни и пилота не е допуснал грешка. Айде стига вече че пресоли манджата и се излага.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове