26 Септември, 2021 12:21 4 351 41

Трима представители на БСП влизат в Инициативния комитет на Румен Радев

  • трима представители-
  • бсп-
  • влизат-
  • инициативен комитет-
  • румен радев

Това е след решение на Изпълнителното бюро на Столетницата 

Трима представители на БСП влизат в Инициативния комитет на Румен Радев - 1
Снимка: Facebook

"Изпълнителното бюро на БСП взе решение трима души да бъдат представители на партията в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент. Това са Кристиан Вигенин, Ирена Атанасова и проф. Радослав Гайдарски".
Това съобщи в социалната мрежа лидерът на партията Корнелия Нинова


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРИПОМНЯНЕ

    25 4 Отговор
    Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
  • 2 българин

    23 19 Отговор
    Ама президента се разграни4ава от партии , и не иска никой да трупа дивиденти за негова сметка !!! Стига лъжи и мръсотии !!
  • 3 Сатана

    23 36 Отговор
    След този акт БСП се отече у канала.Не е добра атестация лява партия да издига отново протеже на Козяк и НАТО.Да живее България с необвързан Президент.Този си изпя песента.

    Коментиран от #38, #40

  • 4 Юрдечков

    17 17 Отговор
    Сега ше тръгнат и едни съмнения как малоимотни пенсионери са дарили няколко пенсии за предизборната кампания както стана през 2016.Ама тогава бързо заметоха скандала.
  • 5 Вучков

    15 7 Отговор
    Циркове и страсти
  • 6 Дневният

    23 11 Отговор
    ред на България става дневен ред „в синергия с дневния ред на САЩ“.
    Глу павата мажоретка на президента Радев – Мая Манолова отива даже още по-далеч като избълва, че „евроатлантизма е родолюбие“.

    Впрочем, през цялото това време президентът Румен Радев брутално цепи БСП и работи срещу нея.

    Чрез Гергов и бутиковите му масони, които по „случайност“ са съветници и на президента. Чрез Кирил Петков и вся остальная.

    Корнелия Нинова, която знае всичко това, няма политически ход да го огласи, защото няма как в прав текст от екрана да разкажеш на червените избиратели, влюбени в Радев, как той е д0лн0пробен предател.

    Вътре в БСП все по-ясно се чува истината, но недостатъчно за да бъде прозряна тя от отдалечените от задкулисието в политиката фенове.

    Впрочем, именно Корнелия Нинова довежда за ръчичка Румен Радев на „Позитано“ с остарелите дънчици и за ръчичка с Деси, за да го направи президент. Живелият в „буркан“ обаче години наред льотчик с времето все по-ясно се вписва в поговорката „Пази, Боже, сляпо да прогледа“.

    Коментиран от #7

  • 7 Омразата

    16 11 Отговор

    До коментар #6 от "Дневният":

    към Корнелия Нинова от страна на Радевия кръг не е отсега.

    За някои ще прозвучи странно, но войната стартира още по време на президентските избори, на които Радев е избран за президент.

    Противно на логиката в последното служебно правителство на Радев не Корнелия Нинова реди министри, а Гергов звъни по телефона на определени фигури и ги пита – „Искаш ли да си министър в служебното правителство?“.

    С времето „решетниковия“ Радев /тъпа мълва, пусната за да бъде апликиран Радев като уж „руски“/ показва истинското си лице на абсолютно „американско прокси“, подготвено години преди това да служи вярно на „синергията с дневния ред на САЩ“, защото е болезнено кариеристично обсебен и послушен, когато „американците зоват“.
  • 8 Сега

    20 15 Отговор
    същият Радев, който миналата година уж „сам“ спря градения от него „нов проект“, а всъщност бе накаран да го спре от Херо Мустафа, пробутва „нов проект“ с американските проксита Кирил Петков и Асен Василев напред.

    Правят го по американски – нагло, безпардонно, брутално, ползвайки държавния ресурс, пари, медии и влияние, в качеството си на държавни министри.

    Радев пък уж в качеството си на президент обикаля страната с държавни пари и охрана и си прави предизборна кампания точно както Бойко Борисов с джипката.

    И разликата между Хунтата на тиквите и Хунтата на зелените чорапи е никаква.

    Херо Мустафа налага „новия проект“. Сега.

    Миналата година беше рано. Мачът не беше докрай нареден. Включително и с договорките с Боко и Пеевски.

    На практика служебното правителство разчисти пътеките на Новите Боковци, които с още по-голяма стръв ще консумират онова, което правеха онези срещу които роптахме и протестирахме.

    Коментиран от #9

  • 9 БГ гражданин

    19 10 Отговор

    До коментар #8 от "Сега":

    Зад захаросания пиар /по същата формула както се правеше при Борисов/, който се лее за служебното правителство, истината е абсолютно различна – безобразни кадрови промени в полза на мошеници и измамници, редени от нечистоплътните съветници на Радев, крадене в завидни размери по митници, овладяване на парични потоци в полза на „нашите“.

    Радев предаде онези, които го направиха президент първия път. И се крие зад гърбовете на новите американски пластмасови „герои“ – Кирил Петков и Асен Василев, рецитирайки из страната предизборните си лакардии.

    Няма смелост и грам да излезе и да каже – да, БСП, предадох ви, така считам за нужно. Да, други, различни от БСП, избиратели, предадох ви, защото мисля, че това е правилния път.

    Той мишкува отзад. Където засега го е поставила Херо Мустафа.

    Коментиран от #10

  • 10 Готов е

    13 13 Отговор

    До коментар #9 от "БГ гражданин":

    на всичко за втори мандат. Той – президент.

    „Неговите“ министри овладяват изпълнителната власт и хей, живот, здравей, здравей. Колонията „в синергия с дневния ред на САЩ“ е напълно овладяна.

    Благодарение на – за пореден път – успаното общество, което у нас припознава всеки мошеник и измамник като нов светия.

    Политиката без съмнение е нечиста игра.

    Предателите обаче никой не ги обича.

    Само у нас ги превъзнасят.

    Докато пак след дъжд качулка не прогледнат, че предател не може да те изведе до нищо добро.

    Коментиран от #11, #13

  • 11 Иван

    15 10 Отговор

    До коментар #10 от "Готов е":

    Ако има нещо което дълбоко ненавиждам, това са НЕБЛАГОДАРНОСТТА и ПРЕДАТЕЛСТВОТО “.

    Това позорно нещо радев - малкия човек с празната душа, мина всякакви граници на допустимата неблагодарност.

    Но жалкото е, че част от народа вярва на този предател, който преди години казва „че е готов да умре за Нато“.

    Каква продажна нискостойностна същност в действителност се оказа тази дребна душа радев….

    Коментиран от #12

  • 12 Атанасов

    15 13 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Румен Радев, освен че е предател, е и мерзавец! Пише го на лицето му!

    Предаде всички, които през годините са били зад него и са го подкрепяли, но той ще осъзнае фаталната си грешка на изборите на 14.11!

    Фактът, че се подигра и с българската Конституция, заради най-голямото недоразумение в политиката и бизнеса Киро Канадеца, ще му коства втория мандат и съответна наказателна отговорност!
  • 13 Георги

    11 14 Отговор

    До коментар #10 от "Готов е":

    Да се каже „Предателят“ е малко, по-добре е НАЦИОНАЛНИЯТ Предател = Американски Лакей №1 в България !

    Служител на сектата Севрноантлантическа терористична организация.

    Долен, безчуствен предател без Родина.

    Ще гласувам за всяка издънка, но не и за този.
  • 14 Това лице,

    9 11 Отговор
    домъкнато за ръчичка от Корнелия Нинова, за да го направи президент, за което гласувахме и онези, които не сме от БСП, само и само да е глас срещу Боко Тиквата и пасмината му, не е шофьор на ТИР, не е бакалин, не е месар, а пилот!

    Колега на загиналия Валентин Терзиев.

    Това лице ПРЕЗ ЧОВЕК пита вдовицата на Терзиев „Как сте?“.

    Вие разбирате ли за каква липса на състрадание става дума?

    За каква липса на милосърдие?

    За каква липса на МЪЖКА човечност?

    Нищо друго няма значение – нито университети, нито кариери, нито лицемерни, заучени рецитации, които изнася, нито фалшиви жестове, нищичко!

    Само този малък откъс от същността му е достатъчен, за да знаем с кого си имаме работа.

    Не само с безчувствен типаж, готов в името на кариерата си на всичко, не само готов в името на втория си мандат и „светлото си бъдеще“ да се просне с изплезен език пред краката на американския посланик, но и страхлив – да застане очи в очи с изгубилата МЪРЦИНА своя мъж и честно, мъжки, да и каже цялата истина за КУРБАНА, който го дадоха.

    В името на „синергията с дневния ред на САЩ“.

    Коментиран от #16, #19

  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 17 Отговор
    Подходяща кандидатура за президентския пост е Негово Високопреосвещенство† Пловдивски митрополит НИКОЛАЙ.
  • 16 Седнали сте

    14 9 Отговор

    До коментар #14 от "Това лице,":

    да коментирате човек, който пред цяла България се е заклел над конституцията и след това се е изс.@л върху нея, защото така са му наредили американските господари!

    Посипвам си простата глава с пепел, че гласувах за този безродник!

    Коментиран от #17

  • 17 Иван

    12 11 Отговор

    До коментар #16 от "Седнали сте":

    Гълъбът в душата на Радев отдавна е умрял и е станал на черен гарван с наглост, фалш, демагогия, омраза и безкрайно властолюбие.

    Проклятието на България.
  • 18 Синергистът

    7 5 Отговор
    радев що не вземе да каже какъв е „дневния ред на сащ“, с който България била в „синергия“ .

    Дневният ред на сащ е да краде колкото може повече от целия свят, да убива безнаказано милиони хора, предимно цивилно население, да сваля правителства, да убива президенти, които не са предатели и работят за техните си страни, а на първо място в дневния ред на подлата краварска държава е да вреди всячески на Русия.

    И защо не кажат радев и другите жалки политици защо трябва да сме съюзници и още по лошо – защо България трябва да е слуга на тия престъпници, военнопрестъпници сащ, нато, ес.

    Да искаш да си съюзник, да си приятел с такива гадни хора, страни, престъпни организации, това ли е истината, почтеността, а помияри.

    По тоя начин ли ще си оправим скапаната държава - слугувайки на гадовете, а предатели мръсни?!
  • 19 Гумен Гадев

    12 10 Отговор

    До коментар #14 от "Това лице,":

    е един д0лен мерзавец!

    Дано и на него след като загуби изборите да му зададат въпроса :

    „Как си“?

    Откакто взе служебно властта, дори и физиономията му се изкриви на тоя от злоба и алчност за власт!
  • 20 Редникколко безсилие в тези ,

    8 9 Отговор
    Които плюят безразсъдно; колко злоба и ненавист! Вие не сте българи защото не разбрахте нищо от ситуацията в ограбената от Герб България; от провалилите двете възможности за съставяне на кабинет ИТН...трябва да погледнете откакво се нуждае страната сега. Стига омраза!
  • 21 Водещ:

    5 7 Отговор
    Какво ще бъде отражението на новата партия, взаимодействието й с президента Радев, за когото се смята вече, че неговата сянка е вградена в този нов проектна Кирил Петков?

    Валентин Вацев: За съжаление, вие сте напълно права. Неговата сянка е вградена вече в чешмата на Белоногата, така да се каже, но аз съжалявам за това и мисля, че ще дойде момент, и то не далече в бъдещето, във времето, когато той самият ще съжалява за това.

    Аз съм сигурен, че той се опитва да хване възходящите политически потоци и да планира върху тях, както правят безмоторниците.

    Може би в авиацията това е възможно, но президентът с последните си действия няколко пъти пое вътрешноизключващи се и противоречиви ангажименти.

    Той е в много деликатна медийна комуникативна позиция, той търпи критика от всички страни и ще му трябват много здрави нерви и значително количество обикновен късмет, за да се измъкне без поражения в тази ситуация.

    Ситуацията за президента по никакъв начин не е стратегически печеливша. Той рискува да загуби не толкова втория си мандат, което в края на краищата не е чак толкова жизненоважно.

    Той рискува да загуби лице, казано в китайския жаргон.

    Както знаете, за китайците няма нищо по-страшно от това да загубиш лице.

    Коментиран от #22

  • 22 Вацев

    5 7 Отговор

    До коментар #21 от "Водещ:":

    Ако инженерният проект на Петков и Василев е успешен, в България ще се появи правителство, което ще чува еднакво добре и с двете си уши шепота от Държавния департамент в САЩ и от тях не се иска нищо друго.

    Колкото до бъдещето на българската политическа система, то е свързано с други неща.

    Трябва да помним афоризма на главния политолог на Европа – това е философът Платон, който твърди, че след олигархията идва диктатурата.

    Това не е весела хипотеза, разбира се.

    Коментиран от #23

  • 23 Диктаторът

    5 4 Отговор

    До коментар #22 от "Вацев":

    може да бъде и усмихнат, може да бъде вдъхновен, той може да бъде комуникативен.

    Диктаторът се познава по това, че няма добре развито чувство за хумор.

    Диктатор беше аржентинският ръководител Хуан Перон, който с откровено диктаторски методи спаси аржентинската средна класа веднага след войната.

    Диктаторите могат да бъдат и усмихнати и мили хора, така че диктаторът не бива да си го представяме като чудовище, което ръмжи само и плаши хората със сянката си.

    Аз се надявам все пак, че Платон не е прав, че след олигархията, която е последната дума на българското политическо развитие и която продължава до ден-днешен – казано на технически език, проблемите на България се свеждат до разпределянето на едни пари – около 30-40 милиарда лева, които са се задали откъм Европа, и сега въпросът е кой да ги раздели, как да се участва в подялбата.

    И тези 30-40 много богати българи, които ние наричаме „олигарси“, все още не могат да се разберат.
  • 24 надарена кака

    0 1 Отговор
    Дреме ми на сатенените прашки!
  • 25 Ето я

    1 1 Отговор
    Голямата Промяна !
  • 26 На радевите

    4 6 Отговор
    протежета- майкопродавци КирчоКокорчо са поставени 2 важни задачи, заради които са изпратени от Държавния департамент.:

    1)Да досъсипят и доунищожат малкото останало от българската енергетика. Енергетиката е вид независимост. Без своя енергетика България става на 100% зависима от външни фактори и сили, които ще диктуват нещата.
    От там нататък започва вноса на прескъп ток и ултра скъпи енергоносители, които ще предизвикат инфлационна спирала и икономически катаклизъм. Започва ударно поскъпване на всичко, фалити и закриване на бизнеси и милиони българи ще останат на улицата и без препитание.
    Това от своя страна ще доведе до социален хаос и социални катаклизми, а редом с това и развихряне на престъпността – гладът е по-силен от всякакви задръжки и морал.

    2).Ударно намаляване(съкращаване) на БГ народонаселението. Съгласно планът Ран-Ът приет единодушно през 1990г., българите трябва да бъдат като численост не повече от 4 милиона. Идеално-оптималното ще е да бъдат 3 500 000.
    Към настоящия момент населението на България е между 5.5 и 6 милиона.Казано накратко – планът Ран-Ът ударно изостава вече 31 години! Има какво още да се желае по изпълнението на този план.

    Има още много работа за изпълнение - задължителната ваксинация е първият ход. Харвардците по много и съввсем категорични начини заявиха тези си намерения.

    Остава да ги изберете в управлението, за да ги извършат...

    Коментиран от #27

  • 27 Само гробът

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "На радевите":

    ще оправи гърбавия.

    С президента Радев страната ни тръгва по много хлъзгав път.

    Изпълнявайки волята на американски приятели, които искат да направят трамплин от българска територия в борбата си с Русия, България може само да загуби и да не спечели нищо.

    Американците ще избягат, като бягат от Афганистан, Ирак, Либия и други, оставяйки своите аборигенски приятели да бъдат разкъсани от победителите.

    Руската армия е достатъчно силна в Черноморския регион и няма да търпи нито американците, нито техните послушни приятели.

    На война е като на война.
  • 28 Димчев

    4 4 Отговор
    На специална церемония в Народния театър преди дни Румен Радев връчи тазгодишната награда на писателя Владимир Зарев.

    В полупразния салон Радев демонстративно избра да дойде и да седи до скандалния си секретар по вътрешна политика Николай Копринков. Последният едва ли е чувал за култура и литература, но Радев явно демонстрира, че стои зад него в серията от скандали, в които е набъркан.

    Скандалното е обаче, че за първи път в историята на Народния театър, заради Румен Радев, вътре влизат 30 охранители.

    20 разстановени на едно място, 10 около сцената, а в театъра за поставени и два детектора за оръжие! На сцената Радев излиза да държи реч заедно с двама охранители!!!

    Кой ще те думне бе, Радев, и за какъв чеп, бе?! Нали си в синергия с дневния ред на САЩ и Херо-то ти пази з@дника?!

    Радев, Радев, свършва и твоята.

    Коментиран от #29, #31

  • 29 Явно

    4 5 Отговор

    До коментар #28 от "Димчев":

    много се притеснява от народната любов, която нагледно получи тези дни в царевец - само яйца нямаше, ама скоро и това ще види, докато се крие по мазета и тайни къщи.

    Народна любов е това, което му казаха омерзените граждани при честване на съединението в Търново!

    Масово го освиркваха хората, а пРезидентът стана целия червен от яд!

    Коментиран от #30

  • 30 Стив

    5 5 Отговор

    До коментар #29 от "Явно":

    Историята няма да прости на българите, ако преизберат тоя негодник!
  • 31 Пропуснали

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Димчев":

    сте и двата Ф-16 над София, както и охраната около Деса Мерцедеса !
  • 32 Правителството

    4 5 Отговор
    на Радев се зае да управлява, вместо само да купи машини за гласуване и да не пипа нищо, защото са като майстори, които са влезли да поправят ремонта на предишните и само са ви убедили, че не е трябвало да гоните онези преди тях, които са ви късали нервите.

    Да не говорим, че въобще не е трябвало да почвате ремонт.

    Всичко това под тържествената и глуповата ухиленост на Херо Мустафа и шпаргалките на Румен Радев за социалистически ценности, които споделял. Защото иска втори мандат и се направи на сто маймуни, за да го спечели.
  • 33 66666

    4 4 Отговор
    Най- са ми странни от Позитано! Всички знаехме колко е креслива селянката от с Крушовица, но сега изведнъж млъкна, и стана тиха като домашно коте! Просто да не я познаеш! Радев се разпорежда нагло и безцеремонно с нейната партия, но тя мълчи и стоически понася! Тази продажна партия винаги са и диктували отвън! Значи или Решетников я изкомандвал, или ДС-сектата зад Радев! Такова обезличаване на БСП аз не помня от десетилетия!
  • 34 Влад

    1 2 Отговор
    Подкрепете Костадин Костадинов и адв.Гунчева на президентските избори и партия "Възраждане" на парламентарните! Радев е американска марионетка,каквито са и останалите статуквови партии! България има нужда от чисти и неопетнени политици! Време ни е за Възраждане!
  • 35 Анонимен

    2 1 Отговор
    Абе актьорче вчера вие да ми говорите за Диктатура, за усмивки, пепи разни. Пепа ни е била обща приятелка. Тя е от края на РР, харманли, знаеш ли твоите, вашата милиция я павеше на 2 стинки тракийката пепа, но нейсе и.. Се започна, как сте ходили при ТЖивково по канада и по западни държави, куба и къде ли не и вие да ми говирите за военни, пожарникари и сие, къде в една стая цял живот затворени бойци и от поделения орез 60те до комене сняг и на палатки, те трябва да негодуват, и си отидоха преди пенсия от този свят. Все вие неблагодарнижи, и именно те упоменато от мен от дпс бяха ударени. Вместо да бъдат пенсионирани на 57 години, бяха много от тях много по-млади. Искате си актьорчетата миналото старо живково време, е усмивки няма, ударен от демократи, а и от живковисти, как да се усмихва, та било и РР. И не е от комунистически род, а от заможен старобългарски бай Георги и Станка е от потекло на бежанци тракийци от Беломориети/гюмюрджина, сегашна Гърция. За сведение. Не сме от никого. Но сравнявайки Бб с РР и двамата са коренно различни. Избор имате, но не с поредни лъжи спрямо този и онзи. Гласувай за герб и итн Слави Трифонов, да продължат далаверите с дпс. Най-много вият джамбазите, крадците на едро, защото имат страх или защото са алчни и ненаситни. Само те искат да имат, а всичко друго да живее зле и да им изкупят след това недвижими имоти на безценица. Хитри и нагли и безкрупулни са, оридружени с много агресия. Но всичко е тяхно приватизирано от 12 г
  • 36 Госあ

    2 4 Отговор
    тъпата корнела ще ликвидира напълно облика на БСП и тогава нито Гайдарски, нито никой ще могат да го върнат. Подкрепи маяма за кмет на София, сега тая ги плюе, същото се случва и с фатмака.
  • 37 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ОЩЕ ДИША МЕТО ТУПАНЕТО ---"ПИСУК -ПИСУК-ПИСУК " !?!?!?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 реплика

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Гойко митич от банкя":

    Ми, регистрирай си сайт, пиши и чети само своите коментари, трий тия които не харесваш и си ОК!
  • 40 необвързан

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана":

    ще рече нещо като Робинзон Крузо ли, ама и той си е имал един Петкан. Ти сигурно познаваш доста "необвързани", кажи да знаят и непросветените.
  • 41 ДА ВМЕТНА

    1 0 Отговор
    БСП 12 години спа под крилото на ГЕРБ и това е...къде са левите идеи за трудовите хора? В тая държава не всички са "червени олигарси"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове